maciejtakitam Re: "Europierdan Void":_R_a_t_u_j_m_y__Komunistów 30.03.07, 21:19 naiwniaku oni rzadzili tyle lat i mieli czas zeby wszystko poszlo z dymem Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Potraktowali kurdupli zbyt delikatnie. Oni tu 30.03.07, 21:20 robią znacznie większy burdel niż to się wydaje autorowi artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
szapr Najzabawniejszy naród EU 30.03.07, 21:21 Tak wygląda obraz polski na arenie międzynarodowej za zasługą obecnej ekipy. Takiego niekompetentnego rządu to już strasznie dawno nie było. Porównanie do kartofli jest jeszcze bardzo stonowane na szczęście nic nie mówiono o koalicjantach bo tu już trzeba bardziej dosadnych porównań /np zero IQ, burak itp/ I nie należy się oburzać tylko wyciągać wnioski bo cała europa z nas się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 21:22 Ale ci pismacy chca sie wyzyc na Kaczynskich to pewno zemsta za lustracje.Pismaku tak sobie mysle ze za takimi jak ty stoja Tow.z czerwonej mafi. Odpowiedz Link Zgłoś
jur.jam Zakompleksione kurduple - u władzy 30.03.07, 21:29 Szlag czlowieka trafia jak pomyśli jakich palantów wybraliśmy . Wałesa w jednym miał racje to sa kompletne durnie ......... Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Tak nie pisze "presiżowe" pismo... 30.03.07, 21:30 To pewnie organ jakichś pokręconych sodomitów. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 to żydokomunistyczny brukowiec szmatławy 30.03.07, 21:43 juesej napisała: > To pewnie organ jakichś pokręconych sodomitów. to żydokomunistyczny brukowiec szmatławy a dziennikarzyna sprzedaje się dla sławy! Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Witam żywy dowód pisuarowego antysemityzmu! 30.03.07, 21:49 Bądź pozdrowiony w imę ojca derektora. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Gdybyś synku znał angielski poleciłbym ci 30.03.07, 21:46 pocztanie poważnej brytyjskiej prasy, a zobaczyłbyś jakiego języka używa się pisząc o politykach. Język tego artykułu jest niezwykle delikatny. Niestety ty, jako ten prawdziwie polski pisuaroworydzykowy parafijanin językami nie władasz. [Boże, nigdy nie przypuszczałem, że moim krajem będzie rządzić jescze większe dziadostwo niż to postbolszewickie]. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Gdybyś synku znał angielski poleciłbym ci 30.03.07, 23:29 No prosze, podaj pare przykladow. Ja sie nie spotkalem w powaznej prasie z jakims rynsztokowym jezykiem, chyba ze w szmatlawcach typu daily mail, guardian czy independent (dwa ostatnie to takie klony wyborczej). Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Rozumiem, chodzi o to, że najlepszy jest......... 30.03.07, 23:57 sprlprsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Nasz Dzienniiiiiiiik!!!!!!. 31.03.07, 00:01 Chętnie przeegzaminowałbym twoją znajomość angielskiego, ich historii i kultury; pewnie jest to znajomość kurdupla, inaczej, na poziomie pisuaru, który usytuowany jest zazwyczaj dosyć nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: Rozumiem, chodzi o to, że najlepszy jest..... 31.03.07, 11:39 Nie wiem o co ci chodzi. Podaj przyklady, o kotrych pisales. Ja angielski znam wiec nie boj sie ze nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rokmalpy prawdy nie da sie ukryc, a teraz znaja ja rowniez 30.03.07, 21:40 w belgii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Tak wlasnie jest. Polacy wybrali sobie na prezyden 30.03.07, 21:47 ta i premiera dwa kartofle. I maja to na co zasluzyli. Czyli zupe kartoflana. Bardzo mdla. Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo Ciagle ci Polacy 30.03.07, 22:06 A może to prawda. Już biblijny waż w Bibli nazywał się w języku starohebajkim lechim. To on podkusil Ewe do spozycia jablka. I potem już przez cała historię było słychać o głupocie Polaków. Najwiekszych błogosławionych głupków w krajach arabskich nazywa sie Aja to Lach.Każdy Polak jest dumny że nic nie jest w stanie wymyśleć. Pokażcie mi dowód prawdziwej genialnej myśli inżynierskiej Polaka żyjącego w Polsce i będącego Polakiem. Największym Ukraincem wśród Polaków był Karol Wojtyła. Największym Litwinem wśród Polaków był Jagiełło Król. Największym Białoruskim Litwinem był Mickiewicz. Największym Czechem wśród Polaków był Jan Matejko. Największyn Francuzem Chopin. Największym Niemcem Kopernik. Największym Amerykaninem Kościuszko.Jest już późno, piszę bzdury , kot zapędził mysz do dziury. A czy Kartofle to są Polacy jeżeli ktoś tam z przodków był Mosiok ?? Odpowiedz Link Zgłoś
choze Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 22:13 dziwne - a mnie jakos bardzo, choc go tylko we fragmentach czytalem, rozsmieszyl Panie od Mediow zafalszowanych i jedynie prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
yocco Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 22:13 Jeżeli potwarz - sama pełznąć zwykła, jeżeli prawda - poprawcie się! Znikła. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Polski kartoflanej normalny czlowiek nie "pojmie" 30.03.07, 22:20 l.o.r.t.e.a napisał: > Lewackie cymbały z Brukseli żadną miarą nie mogą pojąć że Polska ma własne > interesy i będzie ich bronić. wlasne interesy mozesz miec, jak zyjesz na samowystarczalnej farmie - takie niestety skojarzenie mam z polskimi xcymbalami, ktorzy mysla, ze sa samowystarczylni (Jarek byc moze tak, walnie konia i gotowe...- sorry za skojarzenie), ale gospodarka kraju nie jest, do Szwajcarii nawet za 1000 lat ten piekny kraj rzadzony przez debili sie nie upodobni, zreszta nie ma takiego zupelnie samowystarczalnego kraju. Wlasne interesy mam, ale umiem kooperowac z innymi,ale jezeli wszystkich mam w dupie, to inni nie beda mnie calowac w podziece w reke...! Szkoda slow dla ciebie, problem jest rzeczywiscie glebszy i bardziej powazny, niz czarno-biale rydzykowo-giertychowe ocenianie swiata. Taka Polska za 10 lat zostanie skansenem, daleko poza Bialorusia i wszystkimi postsowieckimi republikami.Oby ten rzad zmienil sie jak majszybciej, Polacy rzeczywiscie nie wiedza, co zrobic z wolnoscia (viz. 1000-letnia historia Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Niestety piszą prawdę. Rządzą nami kartoflane obie 30.03.07, 22:22 rki a nazywanie ich kartoflami jest w stosunku do nich arystokratycznym skrótem myślowym. Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 22:23 "European Voice" nie jest ani prestizowy ani znany w Europie !!! Polska jest w tej chwili panstwem, ktory jest nadzieja dla Holendrow, Francuzow, Dunczykow. Nie dajcie sie zwiezc glupkowatym eurodeputowanym!!! Nadzieja Europy Narodow lezy w Polsce i w Czechach. Europa kooperacji, tak ! Eurokomuna, nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma można powiedzieć, że "układ" działa p-ko Polsce 30.03.07, 22:24 w całej Europie ! Wielu w to uwierzy. Ale czy znajdzie się ktoś, kto dokona rzeczowej i obiektywnej analizy jaka jest prawdziwa przyczyna,że "wszyscy są przeciwko nam" !? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecien45 Świat się śmieje -i polska droga do autorytaryzmu 30.03.07, 22:26 Może dla kogoś z zewnątrz to co się dzieje pod rządami Larosława Kaczyńskiego jest śmieszne. Ale w Polsce inteligencja zaczyna się zwyczajnie bać zastraszana na przeróżne wyszukane sposoby przez władze. Przypomniają mi się czasy późnego Gomułki kiedy zatrzymali mnie za "organizowanie antyustrojowych demonstracji". Wtedy było podobnie ale teraz jest straszniej. Autorytaryzm idzie w mundurkach ... brygady prokuratorów ministra Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Świat się śmieje -i polska droga do autorytar 30.03.07, 22:38 kwiecien45 napisał: > Może dla kogoś z zewnątrz to co się dzieje pod rządami Larosława Kaczyńskiego > jest śmieszne. > Ale w Polsce inteligencja zaczyna się zwyczajnie bać zastraszana na przeróżne > wyszukane sposoby przez władze. > Przypomniają mi się czasy późnego Gomułki kiedy zatrzymali mnie > za "organizowanie antyustrojowych demonstracji". Wtedy było podobnie ale teraz > jest straszniej. > Autorytaryzm idzie w mundurkach ... brygady prokuratorów ministra Ziobro. Masz racje, brane jest to z kuriozalnym humorem i ogromnym niedowierzaniem, ze to naprawde dzieje sie w Polsce, kraju, ktory jest czlonkiem EU. Osobiscie mam jednak informacje od ludzi, biezace (na szczescie jest jeszcze skype i inne nosniki), ze ludzie naprawde zaczynaja sie bac, jak w najgorszych czasach komunizmu, np. w czasie stanu wojennego. Mam kontakt z nauczycielami, ktorzy boja sie prowadzic lekcje wychowawcze, powiedziec cokolwiek niezgodnego z autorytatywnym pogladem, zadne swoje poglady, dyskusje, jeden drugiego zaczyna sie bac, zaczynaja sie wzajemne "podpieprzania", szok, atmosfrea totalnej dyktatury. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Prestiżowy "European Voice" o "braciach karto 30.03.07, 22:28 "uważany za prestiżowy" Zupelnie tak, jak obecnie czteroletnia toyota corolla. Co sie, Panie, porobilo... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wiezet Re: Prestiżowy "European Voice" o "braciach karto 30.03.07, 22:28 prawda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Nie nazwałbym tego szmatławca "prestiżowym" 30.03.07, 22:36 Po tym, co napisali. A "redaktor" Deer, to dla mnie zwykły jeleń, który pewno będzie musiał zabulić odszkodowanie za swoją głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Re: Nie nazwałbym tego szmatławca "prestiżowym" 30.03.07, 22:41 ppo napisał: > Po tym, co napisali. A "redaktor" Deer, to dla mnie zwykły jeleń, który pewno > będzie musiał zabulić odszkodowanie za swoją głupotę. Po tym co napisali! A co napisali? Nie poglaskali Twojego rzadu? A jakby pochwalili to byliby prestizowi? Zero myslenia - nie mowi o mnie dobrze, chociaz ma racje, to go pobije, typowo Kaczo-polskie (sorry - wolskie). Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 22:38 Brawo European Voice!!! Mają 100% rację, i takbyli bardzo delikatni w stosunku do tego skansenu pod rządami paranoicznych oszołomów i narodowo-katolickich fanatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Jeśli prestiżowa Gazeta Europejska 30.03.07, 22:42 pisze prawdy objawione na poziomie Jacka Kurskiego to znaczy, że to chyba oni równają do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Prestiżowy "European Voice" o "braciach kartofl.. 30.03.07, 22:42 - Wybór faktów i analogii, jakiego dokonał pan Deer, nie tylko wprowadza w błąd, ale jest po prostu w złym guście i zupełnie nieśmieszny - głosi list Gniatkowskiego. Jest prawdziwy i oddaje sytuację w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Zafałszowane wyniki sondażu? 31.03.07, 05:56 uu1 napisała: > - Wybór faktów i analogii, jakiego dokonał pan Deer, nie tylko wprowadza > w błąd, ale jest po prostu w złym guście i zupełnie nieśmieszny - głosi list > Gniatkowskiego. > Jest prawdziwy i oddaje sytuację w Polsce. Owszem, ale Gniatkowski nie ma wyjścia. Musi tak twierdzić, jeśli chce zachować posadę... :-) A przy okazji spostrzeżenie - sondaż przy artykule pokazuje, że tylko 19% podziela Twoją i moją opinię. Więc albo jesteśmy w mniejszości, albo portal GW fałszuje wyniki... /Z powodu nowej politycznej poprawności?/ Stawiam na to drugie! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Zafałszowane wyniki sondażu? 31.03.07, 06:54 taziuta napisał: > A przy okazji spostrzeżenie - sondaż przy artykule pokazuje, że tylko 19% > podziela Twoją i moją opinię. Więc albo jesteśmy w mniejszości, albo portal GW > fałszuje wyniki... /Z powodu nowej politycznej poprawności?/ > Stawiam na to drugie! :-( Naprawdę myslisz, że wyniki są sfałszowane? A już zacząłem się łudzić, że 80% czytelników GW zaczyna myleć samodzielnie i krytycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Zafałszowane wyniki sondażu? 31.03.07, 07:01 posada albo smiesznosc wybor nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Prestiżowy "European Voice" o "braciach karto 31.03.07, 06:59 zatem wolaj na gniatkwskiego jelen Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 A i jeszcze jedno 30.03.07, 22:49 w odpowiedzi na cytat Ciężkie czasy nadeszły także dla homoseksualistów. Pewnie dzięki temu polskie dzieci mogą śmiało mówić mamo tato w szpitalach i czytać normalne bajki a nie jak w innych europejskich krajach. Cytat 1 WIELKA BRYTANIA Gejowskie bajki dla dzieci W brytyjskich zerówkach dzieci będą się uczyć z książek, w których występują bohaterowie homoseksualiści. Dziennik "Daily Mail" przytacza kilka bajek przewidzianych w nowym programie nauczania. Bohaterem jednej z nich jest książę, który poszukuje żony. Żadna z trzech kandydatek nie przypada mu jednak do gustu. Szczęśliwie zakochuje się dopiero w bracie jednej z nich. Inne opowiadają o młodej astronautce, która ma dwie mamy i o miłości dwóch pingwinów płci męskiej. - Te książki zmieniają nastawienie do homoseksualizmu - cieszy się dr Elizabeth Atkinson z Uniwersytetu Sunderland, która współorganizuje akcję. Cytat 2 Szkocja: "mama" uznana za termin homofobiczny "Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one homoseksualnych "rodziców" - donosi . ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi rozporządzenie. W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi wyrazami "opiekun", "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja seksualna i płeć nie mają nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi raport. Zaleca się również zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i plakaty przedstawiające inny niż heteroseksualny model rodziny. - Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej Narodowej Służby Zdrowia. - Środowiska homoseksualne same ośmieszają siebie. Wprowadzanie takich przepisów to drastyczne łamanie praw dziecka - mówi znana brytyjska specjalistka od rodziny Lynette Burrows. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: A i jeszcze jedno 30.03.07, 22:58 ok ok ale co to ma wspolnego z kartofliskiem?????z kartoflanka???z polskim szambem tak ogolnie??? co nas obchodza homo, to artykul o Lechu i Jaroslawie Wielkim, wielki burdel to oni zrobili z kraju, oj wielki Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 A niby to jakie ciężkie 30.03.07, 23:17 czasy nadeszły dla homoseksualistów. Że im klubik zamknęli za niepłacenie czynszu. Czy za to że im paradować nie pozwalają przez środek Warszawy czyli tak samo jak w Jerozolimie gdzie władze nie zgodziły się na paradę przez środek miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A niby to jakie ciężkie 30.03.07, 23:19 rmichal2 napisał: > czasy nadeszły dla homoseksualistów. Że im klubik zamknęli za niepłacenie > czynszu. Czy za to że im paradować nie pozwalają przez środek Warszawy czyli > tak samo jak w Jerozolimie gdzie władze nie zgodziły się na paradę przez środek miasta. Chętnie byś popatrzył, biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Chętnie to ja patrzę 30.03.07, 23:59 na moją dziewczynę z wzajemnością z jej strony. I co ty na to "bogaczu". Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Chętnie to ja patrzę 31.03.07, 00:15 rmichal2 napisał: > na moją dziewczynę z wzajemnością z jej strony. I co ty na to "bogaczu". Jeżeli to prawda, to Tobie gratuluję a jej współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A niby to jakie ciężkie 31.03.07, 07:26 a dlaczego IM zabraniaja a paloglowym nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr No juz niedlugo nie beda mogly czytac !! 31.03.07, 02:06 rmichal2 napisał: > Pewnie dzięki temu polskie dzieci mogą śmiało [...] > czytać normalne bajki a nie jak w innych europejskich krajach. Voila : czytelnia.onet.pl/0,1401638,1,artykuly.html Cytat : << Nie ma wśród jego utworów wierszy sławiących bohaterstwo polskiego oręża, patriotyzm i wierność Kościołowi. W zamian pożal się Boże "poeta" bez skrupułów zatruwa młode polskie umysły wirusem "gorszości" w porównaniu z innymi. Nie trzeba nawet pisać, kim, zdaniem poety o nazwisku Lesman, ukrywającego się jedynie za pseudonimem Brzechwa, są owi "lepsi"! >> "Normalne bajki" - czyli jakie, jesli Brzechwe wyrzucimy z kanonu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: No juz niedlugo nie beda mogly czytac !! 31.03.07, 07:34 precz z brzechwa precz z tuwimem precz z lesmianem niech zyja prawe narodowe horrorobajeczki o krawcu obcinajacym palce bezczelnym szczeniakom co nie chca jesc obiadu i ruszaja krzaczka!!! niech zyja mundurki, wygolone lby, modlitwa na poczatku lekcji i oi! na koniec (zamiennie 5piw)! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A i jeszcze jedno 31.03.07, 07:03 @rmichal2: to co opisales to nie sa fakty tylko urban legends Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A i jeszcze jedno 31.03.07, 07:24 rmichal2 czekal i myslal przez 200 postow co by tu III NNAAAAGLEEEE OLSNIENIE !!! w artykule jest slowo HOMOSEKSUALISCI hura!!!! wszystko jasne!!! Oyczyzna i PiS uratowane!!! Za tym wszystkim stoja homoseksualisci!!! A kazdy pedal to pedofil!!! Moznaby nawe pytanie w jakims sadazu: Czy uwazasz, ze homoseksualizm nauczyciela, nieksiedza a pedofila, molestujacego dzieci w szkole jest wystarczajacym powodem do zakazu pracy z dziecmi zas heteroseksualizm nie? Czy uwazasz, ze powinno wprowadzic sie prawo nakazujace proboszczowi rozpatrzenie sprawy wycofania ze szkoly i pracy z dziecmi katechety - a. nieradzacego sobie pedagogicznie z braku przygotowania, b. uzywajacego przemocy fizycznej ponad przyjeta miare (przyjeta miara 3 szwy na glowie po linijce, przekroczenie - wstrzas mozgu), c. pedofila - na prosbe wlasciwego biskupa na prosbe ministra edukacji narodowej na prosbe dyrektora szkoly mimo sprzeciwu kuratora powolanego przez poprzedniego ministra edukacji narodowej (z elpeeru)? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A i jeszcze jedno 31.03.07, 07:36 @rmichal2: brednie (a co se bede zalowal, jak se przypomne, to se jeszcze napisze co jeszcze raz) Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar To jest wlasnie europejski prestiz. 30.03.07, 23:08 Tam maja takich samych idiotow jak u nas. Nawet wiekszych, tylko bogatszych, to wszystko. Akurat obelgami pedofilow bym sie nie przejmowal. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 30.03.07, 23:13 mulla_komar napisał: > Akurat obelgami pedofilow bym sie nie przejmowal. Co za głęboka refleksja. I to siłą własnego rozumu wydalona. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 30.03.07, 23:31 jesli to wszystko co masz do powiedzenia to lepiej idz poczytwac swoje prestizowe pisemka i pomasturbuj sie troche inteletualnie z dala od moich postow. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 30.03.07, 23:36 mulla_komar napisał: > jesli to wszystko co masz do powiedzenia to lepiej idz poczytwac swoje > prestizowe pisemka i pomasturbuj sie troche inteletualnie z dala od moich postow. Nie. Mogę jeszcze dodać, że Twoja głupota i ciągoty seksualne przetrzymają nawet czas. Po prostu będą trwały dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 30.03.07, 23:37 Juz ci lepiej? Japisz cos jeszcz o mnie, bedzie ci sie lepiej spalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 31.03.07, 07:05 to nie wychodz ze swoimi postami na forum publiczne tylko siedz w swoim niszowym ircu Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: To jest wlasnie europejski prestiz. 31.03.07, 11:41 A czemu? Nie zrozumiales posta to ci wytlumacze. Napisz tylko co dla ciebie za trudne. Odpowiedz Link Zgłoś