Dodaj do ulubionych

MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow...

• pezak Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 14:21
      Powiem sczerze, że już nie mam pomysłów na komentarz - taki syf się sam
      komentuje..
    • zielonyzabol Czy szopka to dzieło plastyczne ? 05.04.07, 14:23
      Wszyscy znają szopki Jego Wspaniałości Henryka Prałata Jankowskiego. Nie ulega
      wątpliwości, że wybitne... inaczej.
      • annam33 jeden wart drugiego 05.04.07, 14:27
        A kogóż ma odznaczać Giertych? Takich, jaki sam jest - jaki pan taki kram. Chyba
        lepiej tak, niż gdyby przyznawał medale słusznie i sprawiedliwie. Jeszcze
        możnaby mieć wtedy wątpliwości co do jego osoby. A tak, niech się skompromituje
        do cna on i jego LPR i ponoszący za wszystko odpowiedzialność premier
    • krwawymsciciel MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 14:30
      rzyg rzyg rzyg
    • venus99 Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 14:34
      dla MENu to rzeczywiście może być zaszczyt.jak sie popatrzy kto tam pracuje to
      można powiedziec - jacy ludzie takie i podstawy do zaszczytu.
      Giertychowe menelstwo jak nie robi przekretów to kompromituje kraj.
      wyjątkowo zdolni ludzie.
    • saniba Bez komentarza... 05.04.07, 14:40
      KRYZYS ZAUFANIA

Jakiś kryzys zaufania
      Kraj nasz w salę przysiąg zmienia -
      Wszędzie słychać ślubowania
      Że o tak, że bez wahania,
      I że resztką tchnienia!

Wznoszą w górę dłoń Lechici
      W oczach im się mienią łezki,
      Przyrzekają emeryci,
      Transportowcy, karmelici,
      Twórcy i oseski.

Bardzo to są szczytne sprawy,
      Popieram je szczerze,
      Lecz można by je bez obawy
      Zrezygnować z tej oprawy,
      Ja tam ludziom wierzę...

Po cóż wszyscy tyle ruchu
      I zamętu czynią?
      Zamiast wznosić las paluchów
      Niechby każdy przyrzekł w duchu
      Że nie będzie świnią.

Ale próżne me porady
      Na nic przedsięwzięcie,
      Bo my mamy te zasady
      Że lubimy te parady
      I duże zadęcie.

Oto trąby dmą siarczyście
      Hałas jak bógwico:
      - Ślubujemy uroczyście...
      ... a bez ślubowania, byście
      Nie umieli, czy co?

Czyż to dla nas rzecz tak nowa
      Żyć w walce, lub w trudzie?
      O Wspaniała, o Ludowa,
      Nie każ nam wciąż dawać słowa -
      My uczciwi ludzie!

(autor - A. Waligórski)
      • wet3 A gdzie profesorek Greger byl gdy Kvasman 05.04.07, 14:46
        odznaczyl Krzyzem ... niajakiego ubeka Supruniuka??? Jakos wtedy protestow
        profesorka nie slyszalem. Zaprawde, dziwne to!
        • kolter Re: A gdzie profesorek Greger byl gdy Kvasman 05.04.07, 14:48
          a czy ubek rozni sie czyms dla LPR chlopakow ?? od pedofila??
          • wet3 Re: kolter 05.04.07, 15:01
            kolter napisał:

> a czy ubek rozni sie czyms dla LPR chlopakow ?? od pedofila??

Nie bedziesz pomawial czlonlow LPR o ubectwo, ani ks.Jankowskiego o pedofilie.
            Jesli cos takiego mowisz, to sam wystawiasz sobie swiadectwo glupca do kwadratu!
            • darioo_b Re: kolter 05.04.07, 15:04
              za to twoi "idole" to mędrcy :-DDDDDDDDDDD
              • wet3 Re: daeioo_b 05.04.07, 15:12
                darioo_b napisał:

> za to twoi "idole" to mędrcy :-DDDDDDDDDDD

Widocznie, jak Voltaire, tez uwazasz, ze pomawiac i klamac trzeba! Wstydz sie!
                • kolter Re: daeioo_b 05.04.07, 15:15
                  wstydem jest to ze czlowiek , na ktorym ciaza do dzis nie wyjasnione zazuty o
                  molestowanie nieletnich za co zostal usuniety z probosatwa , dostaje od ministra
                  z LPR medal zaslugi to jest wstyd !!! a drugie to kiedy oszolomstwo go tu mocno
                  broni !!
                • formalistyk Re: wet3 i jego zasady 05.04.07, 15:28
                  wet3 napisał:
                  > Potrafisz tylko pomawiac. Nie
                  > zdziwilnym sie gdyby ktos pozwal ciebie do sadu!

wet3 napisał również:
                  > Wyraznie widac, ze jestes zawodowym wykrywaczem antysemitow oraz antysemityzmu.
                  > Ciekaw jestem ile ci za to placa?

Wygląda na to, że wet3 nie przestrzega swoich własnych zasad
                  • wet3 Re: formalistyk 05.04.07, 15:51
                    formalistyk napisał:

> Wygląda na to, że wet3 nie przestrzega swoich własnych zasad

Slabo jest z twa logika! "y.y" zawsze zachowuje sie tak jakby byl zawodowym
                    wykrywaczem antysemityzmu. Zawsze go wciska tym, ktorzy mu sie nie podobaja. To
                    jest nic nowego pod sloncem.
                    • formalistyk Re: formalistyk 05.04.07, 16:19
                      wet3 napisał:

> Slabo jest z twa logika! "y.y" zawsze zachowuje sie tak jakby byl zawodowym
                      > wykrywaczem antysemityzmu. Zawsze go wciska tym, ktorzy mu sie nie podobaja. To
                      > jest nic nowego pod sloncem.

Twoja ocena mojej logiki pozostaje twoją. Na egzaminie oceniono mnie lepiej.
                      Nie potrzeba natomiast znajomości logiki aby stwierdzić, że dwukrotnie kłamiesz
                      twierdząc, że "y.y"
                      1. zawsze zachowuje sie tak jakby byl zawodowym wykrywaczem antysemityzmu.
                      2. zawsze go wciska tym, ktorzy mu sie nie podobaja.

• kolter Re: kolter 05.04.07, 15:12
              glupcze ty pewno jestes jednym z tych ktorych henio wprowadzil w cudowny swiat
              sexu , wiec nie nazywaj nikogo tu klerykalna cioto glupcem !!!
    • t-1984 MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 14:42
      Najwyższy czas że ktos docenil niewatpiliwe zaslugi ksiedza Jankowskiego w
      dziedzinie ksztaltowania postaw i wychowania mlodzieży w patriotyzmie i w duchu
      szacunku do innych ludzi.Nie wyszło mu tylko z Michnikiem. Pozostaly zdjęcia i
      wspomnienia.
      • darioo_b Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 14:44
        chyba coś, a nie ktos :-)))))))
      • kolter Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 14:46
        z Michnikiem mu sie nie udalo bo Michnik siedzial w pudle i wiec co to etykietacw..a ,a takim niechybnie chcialby go zrobic henio
      • wet3 Re: t-1984 05.04.07, 14:48
        t-1984 napisał:

> Najwyższy czas że ktos docenil niewatpiliwe zaslugi ksiedza Jankowskiego w
        > dziedzinie ksztaltowania postaw i wychowania mlodzieży w patriotyzmie i w
        duchu
        > szacunku do innych ludzi.Nie wyszło mu tylko z Michnikiem. Pozostaly zdjęcia i
        > wspomnienia.

Masz racje. Nawet "Bolek" nie smial protestowac.
        • y.y Re: t-1984 05.04.07, 14:56
          Też mi argument, że legenda Solidarności, którą łgarze wyzywają kłamliwie od
          agentów nie zniża się do komentowania każdej informacji jak to antysemici
          nadają sobie odznaczenia za pseudo zasługi, których de facto nie mają:)
          • wet3 Re: y.y 05.04.07, 15:04
            y.y napisał:

> Też mi argument, że legenda Solidarności, którą łgarze wyzywają kłamliwie od
            > agentów nie zniża się do komentowania każdej informacji jak to antysemici
            > nadają sobie odznaczenia za pseudo zasługi, których de facto nie mają:)

Wyraznie widac, ze jestes zawodowym wykrywaczem antysemitow oraz antysemityzmu.
            Ciekaw jestem ile ci za to placa?
            • y.y Re: y.y 05.04.07, 15:05
              To bądź ciekawy dalej:)
    • marcowsky Wg mnie ojciec dyrektor powinien dostac ten medal! 05.04.07, 14:43
      • lewy_kaczor powinien dostać medal z kartofla idiota... 05.04.07, 14:45
      • lewy_kaczor dostanie go chyba za pedofilię i antysemityzm 05.04.07, 14:45
        • belus77 I za orgietki z ministrantami w drodze do Berlina! 05.04.07, 14:51
          Zabieral ich z Danzigu do Instytutu Goethego i po drodze w Stettinie spedzali
          noce w hotelu ... rozpacz, sodoma i gomora!
    • palestrina2005 Wolę medal dla Jankowskiego niż dla lewaków 05.04.07, 14:55
      których pełno w różnych "kuratoriach" i "związkach nauczycieli" itd. - wiele z
      tych osób współpracowało z PZPR i uczyło różnych głupot lewackich.

Pamiętam ze szkoły:
      np. co to jest wojna sprawiedliwa ? Wojna w obronie państwa prezd najeźdźcą lub
      wojna z kapitalistycznym imperializmem w celu ugruntwania systemu
      socjalistycznego na świacie.

Takich właśnie mamy nauczycieli, którzy uczyli lewackich głupot...
      • kolter Re: Wolę medal dla Jankowskiego niż dla lewaków 05.04.07, 14:58
        odrazu widac PIS prostackie myslenie , lepszy ksiadz pedofil usuniety za to z
        plebani przez wlasnego biskupa !!! niz zwykly czlowiek ktory mial peach zyc w
        PRLu i zapisac sie do parti dla swietego spokoju !!!!!!
        • palestrina2005 Przeproś !!!! 05.04.07, 15:02
          Uważaj bo za powtarzanie kłamstw GW i bezpodstawne oskarżanie o pedofilię
          możesz mieć proces w sądzie.

Sprawą zajęła się prokuratura. Nie postawiono Jankowskiemu żadnych zarzutów a
          było to za SLD (żebyś nie mówił ze to przez Ziobro). Na jakiej podstawie więc
          oskarżasz Jankowskiego o pedofilię ?

Chyba powinieneś przeprosić Jankowskiego.CZekam na przeprosiny.
          • darioo_b Re: Przeproś !!!! 05.04.07, 15:03
            buahahahaaaaaaaaa
            • palestrina2005 Typowe rżenie lewaka... taki jest Wasz "poziom" 05.04.07, 15:06
              Zero merytoryki, żadnych rozsądnych argumentów....

CHyba na blogu zrobię sobie spis "idiotyczne posty lewaków" - zebrałoby się
              pewnie z 10 stron, a nawet duuuuużo więcej...
              • darioo_b Re: Typowe rżenie lewaka... taki jest Wasz "pozio 05.04.07, 15:44
                my przynajmniej mamy poziom. A wy DNO.
          • y.y Re: Przeproś !!!! 05.04.07, 15:04
            Heh, puste słowa. Zwolennicy PiSu ciągle łżą na temat agenta bolka, że to
            Wałęsa, mimo dwóch wyroków sądu, więc skoro im wolno, to czemu innym nie. A
            poza tym co z tego że proces. Panujący prezydent przegrał proces, wyrok się
            uprawomocnił, a prezydent nie przeprosił do dzisiaj, czyli łamie prawo. I co? I
            nic.
            • palestrina2005 Ja nigdy nie mówię na Wałęsę - Bolek 05.04.07, 15:09
              Ja nigdy nie mówię na Wałęsę - Bolek. Wychodzę z założenia że skoro sąd nie
              udowodnił mu współpracy to jest niewinny.
              Tego samego wymagam od moich rozmówców na forum - Jankowskiemu prokuratura
              nawet nie przedstawiła zarzutów - a więc jest niewinny. Ciekawe dlaczego GW do
              tej pory go nie przeprosiła ?????
              • pos3gacz Palestrina2005 zmień adres-=-ZaBłĄdZiŁeŚ? 05.04.07, 16:51
                palestrina2005 napisał:

> Ja nigdy nie mówię na Wałęsę - Bolek. Wychodzę z założenia że skoro sąd nie
                > udowodnił mu współpracy to jest niewinny.
                > Tego samego wymagam od moich rozmówców na forum - Jankowskiemu prokuratura
                > nawet nie przedstawiła zarzutów - a więc jest niewinny. Ciekawe dlaczego GW
                do
                > tej pory go nie przeprosiła ?????
                xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                A Ciebie jaka cholera tu przyniosła.Przenieś się na www.polonica.net.Dyskusja z
                Tobą to jak rozmowa z obrazem na ścianie.
          • jerzy30 pedofile dostaja medale od faszystow - ale jaja 05.04.07, 15:10
            .....
            • palestrina2005 Pomówienia to twoja specjaność 05.04.07, 15:13
              Cikawe dlaczego tak bronisz lewakow ???
            • palestrina2005 Twój ojciec był w SB, że tak bronisz lewaków ????? 05.04.07, 15:14
              Ja tylko pytam, tak z ciekawości ...
              • indianski Re: Twój ojciec był w SB, że tak bronisz lewaków 05.04.07, 15:28
                Oj gooopis ty . Przy tobie nawet giertych przypomina inteligenta
                • palestrina2005 Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 15:34
                  Zapytałem tylko lewaka jakie są motywy przestępstwa (pomówienie Jankowskiego)
                  które popełnił na forum...
                  • darioo_b Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 15:49
                    palestrino zakichana, o przestepstwie orzeka SĄD!
                    • kolter Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 15:58
                      ten baran plastelina , nawet dzis nazawl na tym forum walese bolkiem choc nie ma
                      dowodu na to ze nim byl !! ale kiedy powszechnie znany pedofil henio jet tu
                      obnazaony to juz wielki ryk na sali!! typowa katoprawicowa sieczka !!
                      • darioo_b Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 16:04
                        plastelina myśli, że jak jest "prawy' to mu wszystko wolno :-DDDDDDD
                        • kolter Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 16:09
                          lewy sierpowy moze cos mu w tej durnej lepetynie wyprostuje !!
                          • darioo_b Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 16:09
                            najpierw trzeba mieć łepetynę....
                            • kolter Re: Może coś merytorycznie ???? 05.04.07, 16:12
                              no fakt , jest to wyjatkowo zakuty leb , katoprawicowy oszolomek , wychowanek
                              jezuitow
                      • palestrina2005 Teraz pomawiasz mnie. Przeproś ! 05.04.07, 16:17
                        Proszę o linka z moim dzisiejszym postem w którym nazwałem Wałęsę Bolkiem.
                        Taki post nie istnieje.

A więc czekam na przeprosiny...
                        • darioo_b Re: Teraz pomawiasz mnie. Przeproś ! 05.04.07, 16:19
                          na kolanach może jeszcze????
                          a kimże ty jesteś???????
                          • kolter Re: Teraz pomawiasz mnie. Przeproś ! 05.04.07, 16:22
                            plastelina to na 100% pieniacz i oszolom
                        • kolter Re: Teraz pomawiasz mnie. Przeproś ! 05.04.07, 16:21
                          lepiej czekaj w kolejce po leki mlocie
                          • palestrina2005 Skoro pomawiasz to udowodnij pomówienie 05.04.07, 16:27
                            Proszę o linka albo przeproś...

Czyżbyś nie umiał przyznawać się do własnych błędów ?????
                            • palestrina2005 A tu sprawa jest prosta link z dzisiejszego dnia 05.04.07, 16:27
                              Czyżbyś jednak kłamał ??????
                            • darioo_b Re: Skoro pomawiasz to udowodnij pomówienie 05.04.07, 16:28
                              kolter, przeproś plastelinę bo się popłacze :-DDDDDDDDDD
                            • kolter Re: Skoro pomawiasz to udowodnij pomówienie 05.04.07, 16:31
                              myslisz plastelina ze chce mi sie grzebac za twoim debilnym postem
                              • palestrina2005 Nędzna wymówka... włącz wyszukiwarkę.. 05.04.07, 16:38
                                to tylko jeden dzień - dzisiaj...

Nie mów że jesteś tak "inteligentny" że nie potrafisz szybko znaleźć wpisu
                                Palestriny z tekstem "Bolek" w treści i to jeszcze z dzisiaj. To żałosne ....
                                Kompromitujesz się już zupełnie przechodząc do defensywy i głupio tłumacząc...

Lepiej przeproś i przyznaj się do błędu...
                                • kolter Re: Nędzna wymówka... włącz wyszukiwarkę.. 05.04.07, 16:40
                                  id lepiej zloz heniowi zyczenia , nie marudz olewam ciebie i nie licz mlocie
                                  parafialny ze za cos cie przeprosze jak chcesz to moge ci tylko pare ch.... poslac
                                  • palestrina2005 No tak "kultura" lewaka. Najpierw kłamie i pomawia 05.04.07, 16:44
                                    a potem złapany za rękę na kłamstwie mówi że to nie jego ręka...

Jak ktoś to czyta to ma z Ciebie niezły ubaw.
                                  • palestrina2005 Kończę dyskusją. Ja wygrałem. Ty przegrałeś 05.04.07, 16:45
                                    Przegrałeś dyskusję - złapałem Cię na kłamstwie na gorącym uczynku...

Na razie. Żegnam.
                                    Kończe ten wątek.
                                    I tak go admin wykasuje pod koniec dnia - bo za dużo tu waszych bluzgów....
                                    • funny5 Re: Kończę dyskusją. Ja wygrałem. Ty przegrałeś 05.04.07, 16:46
                                      Ale sedzia sie znalazl
                                    • kolter Re: Kończę dyskusją. Ja wygrałem. Ty przegrałeś 05.04.07, 16:51
                                      moze i duzo tu naszych bluzgow ,ale skoro tu bywasz to sam widzisz ze to
                                      ciekawsze niz msze swiete !!
          • jolkas1 Re: Przeproś !!!! 05.04.07, 18:56
            Chodziłeś do tej szkoły,ale chyba byłeś tępy bo nic sie nie nauczyłeś. Chodziłes
            na religię i też nic nie pojąłeś
      • y.y A ja wolę dla pedagogów za faktyczne zasługi 05.04.07, 14:59
        a nie dla ideologicznych kolegów, nieważne z której są strony. Bo i
        postpezetpeerowscy kuratorzy i antysemiccy księża-biznesmeni w togach, z
        niejasnymi związkami z młodzieżą są tak samo wstrętni.
        • darioo_b Re: A ja wolę dla pedagogów za faktyczne zasługi 05.04.07, 15:02
          ci w sukienkach są bardziej wstrętni
      • jerzy30 medal dla pralata za pedofilie - medal od faszysty 05.04.07, 15:08
        ale jaja
        • palestrina2005 Ty też przeproś bo sprawa trafi do prokuratora 05.04.07, 15:12
          Myślę że łatwo Cię namierzą.

Uważaj bo za powtarzanie kłamstw GW i bezpodstawne oskarżanie o pedofilię
          możesz mieć proces w sądzie.

Nie postawiono Jankowskiemu żadnych zarzutów a
          było to za SLD (żebyś nie mówił ze to przez Ziobro). Na jakiej podstawie więc
          oskarżasz Jankowskiego o pedofilię ?

Chyba powinieneś przeprosić Jankowskiego.CZekam na przeprosiny.
          • funny5 Re: Ty też przeproś bo sprawa trafi do prokurator 05.04.07, 16:26
            Tabletki przestaja dzialac.Zaczynasz sie powtarzac
            • palestrina2005 Ale jesteś "merytoryczny" - żałosne... 05.04.07, 16:28
              typowy lewak...
              • funny5 Re: Ale jesteś "merytoryczny" - żałosne... 05.04.07, 16:33
                Ty jestes zalosnie inaczej merytoryczny
              • kolter Re: Ale jesteś "merytoryczny" - żałosne... 05.04.07, 16:35
                nie jestem lewakiem , jestem Antyklerykalem !!!
                • palestrina2005 Re: Ale jesteś "merytoryczny" - żałosne... 05.04.07, 16:39
                  Zazwyczj lewactowo przejawia się w chorobliwym antyklerykaliźmie...
                  • kolter Re: Ale jesteś "merytoryczny" - żałosne... 05.04.07, 16:42
                    a klerykalizm to nie choroba ?? ja wiem za co kleru nie lubie , ale ty pewno
                    niewiesz za co im lizesz d.....!!!!!poprostu taki juz jestes ze niemasz swojego
                    zdania na temat wiary i szamanom zostawiasz te kwestie
                    • palestrina2005 Kończę dyskusję. Wygrałem ty przegrałeś 05.04.07, 16:46
                      bo złapałem CIę na kłamstwie (chyba że podasz linka....)...

Musze popracować i napisać przemówienie dla Ojca Rydzyka...
                      • kolter Re: Kończę dyskusję. Wygrałem ty przegrałeś 05.04.07, 16:47
                        a nie zapomni przy okazji wazelinka sie wysmarowac jak tadzia chuc dopadnie
        • wet3 Re: jerzy30 05.04.07, 15:16
          jerzy30 napisał: > medal dla pralata za pedofilie - medal od faszystow

> ale jaja

Zachowujesz sie jak prawdziwy lewacki kurdupel. Potrafisz tylko pomawiac. Nie
          zdziwilnym sie gdyby ktos pozwal ciebie do sadu! Mialbym wtedy ubaw po pachy.
          • kolter Re: jerzy30 05.04.07, 15:20
            skoro to ty mialbys ten ubaw to pewno ty zakapowalbys go wet3,bo kto inny
            wiedzialby zejerzy30 ma proces?????
      • funny5 Re: Wolę medal dla Jankowskiego niż dla lewaków 05.04.07, 16:19
        Wolisz bo ty jestes jednym z ciemnego ludu ktory wszystko kupi.I kupujesz
    • qc Fanty 4rp 05.04.07, 14:57
      Bolszewicka holota 4rp bedzie niedlugo blyszczec (od medali) jak popiersia
      sowieckich generalow.
    • belus77 Pedofil i psychopata - ot co! 05.04.07, 14:58
      • palestrina2005 Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:19
        Uważaj bo zajmie się Tobą prokuratura.
        Za bezpodstawne pomówienia bekniesz. JProkuratura zajmowała się tą sprawą i
        nikt Jankowskiemu nie przedstawił zarzutów.

A teraz przeproś grzecznie "Inteligencie"
        • kolter Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:22
          no fakt ze prokuratura nie postawila heniowi zarzutow ,ale jak pamietam to w tym
          czasie miller dal mu 7 ton bursztynu wiec ktory prokuror by sie odwazyl ujawnic
          prawde o tym co henio z malolatami wyczynial ??????
          • palestrina2005 Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:26
            Więc oskarżasz też prokuraturę ???
            Lista pomówionych się rozszerza.
            Szykuj się na wiele procesów...
            • indianski Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:31
              heh . Biedny klecha , cala polska wie ze to pedofil :-) wszystkich wsadzicie do
              pudla ?
              • palestrina2005 Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:34
                Twój poziom jest żałosny...
                Masz jakieś dowody ???
                Bo jeśli nie to pomawiasz...
            • kolter Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:38
              ty plastelina musisz silne leki brac skoro taki z ciebie LPR obronca
              • palestrina2005 Wolę LPR od komuchów z SLD/PZPR 05.04.07, 15:45

• darioo_b Re: Wolę LPR od komuchów z SLD/PZPR 05.04.07, 15:48
                  to swiadczy o twoim poziomie umysłowym:))))))))
                • kolter Re: Wolę LPR od komuchów z SLD/PZPR 05.04.07, 15:56
                  nikt sie nie dziwi ze wolisz LPR masz umysl na poziomie pana wierzejskiego i
                  jego mentorow giertychow ludzi o sredniowiecznych pogladach i wygladzie lurcha !!
                • funny5 Re: Wolę LPR od komuchów z SLD/PZPR 05.04.07, 16:36
                  To widac po twoich mantrach
            • darioo_b Re: Następny pomawiacz... 05.04.07, 15:45
              won cepie
              • palestrina2005 Twój post pokazuje Twój "poziom" 05.04.07, 16:19
                Twoje IQ 70....
                • darioo_b Re: Twój post pokazuje Twój "poziom" 05.04.07, 16:21
                  to i tak wysoko, w przeciwienstwie do Ciebie i twoich "idoli" :-)))))))
                • kolter Re: Twój post pokazuje Twój "poziom" 05.04.07, 16:28
                  wole miec iQ 70 , niz byc sluga pralata , gubiacym kartofelki !!!
                • funny5 Re: Twój post pokazuje Twój "poziom" 05.04.07, 16:38
                  A ty z MENSY?
    • rokmalpy ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.04.07, 15:09
    • ichbines MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 15:22
      Podobnie jak wiele tysięcy innych nauczycieli, otrzymałem medal KEN. Nie zwrócę
      go, bo gest ten uczynił już ktoś inny. Jeśli służby Jankowskiego, Rydzyka et
      consortes czytają te posty (a sądzę, że tak), niechaj przekażą swoim
      pryncypałom, że pochód fanatyków przez ulice i ministerstwa wkrótce wpadnie do
      morza wolności i demokracji. Za dziesięć lat z antydemokratycznej krucjaty
      katolickiej, pod wodzą żydożerców i rozbisurmianionych nienawistników o
      manierach i mentalności "ojców chrzestnych", zostanie jeno zakurzony "Rycerzyk
      Niepokolanej" na stercie makulatury.
    • c.bolek Już wiem jakie będzie oficjalne uzasadnienie ... 05.04.07, 15:24
      Medal przyznawany jest m.in. za publikację "utworów literackich,
      popularnonaukowych, dzieł scenicznych" ...
      Po prostu szopki i groby Pańskie autorstwa ks. podciągnie się pod dzieła
      sceniczne i sprawa załatwiona ... :-) :-((
    • mich1309 MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 15:25
      Skoro prałat może dostać medal KEN, to Hitler może być honorowym obywatelem
      Gdańska, a Dzierżyński patronem głównej ulicy.
    • barracuda7110 Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 15:31
      Proponuję jeszcze medal dla A. Hitlera. To co, że pośmiertnie.
    • mielis Panie Giertych , czy każdy kto deprawuje nieletnic 05.04.07, 15:52
      może liczyć na ten medal ?
      • belus77 Kazdy antysemita-pedofil oczywiscie na medalik! 07.04.07, 01:58
    • poglodzio Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:11
      jak nie patrzeć to ks. prałat Jenkowski ma wielkie zasługi dla edukacji założył
      własną szkołę czy rozdawał stypendia
      • darioo_b Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:13
        a ta szkoła to darmowa???
      • funny5 Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:42
        poglodzio napisał:

> jak nie patrzeć to ks. prałat Jenkowski ma wielkie zasługi dla edukacji
        założył
        >
        > własną szkołę czy rozdawał stypendia
        -----
        Jaka szkole?
    • misiek.s A 05.04.07, 16:12
    • tetradrachma jeszcze tylko Rydzykowi i bliźniakom i , "wartość" 05.04.07, 16:14
      tego cennego odznaczenia, spadnie poniżej wartości metalu, z którego jest ono,
      wykonane !
      • darioo_b Re: jeszcze tylko Rydzykowi i bliźniakom i , "war 05.04.07, 16:15
        wartość spadła w momencie objecia MEN przez pewnego oszołoma.
        • m15 są tu zwolennicy odznaczania breżniewów itp. 05.04.07, 16:20
          darioo_b napisał:

> wartość spadła w momencie objecia MEN przez pewnego oszołoma.
          ale to se ne wrati-towarzysze i towarzyszki:))))
          • darioo_b Re: są tu zwolennicy odznaczania breżniewów itp. 05.04.07, 16:22
            jeszcze końskie i kartoflane łby poleca....
            • m15 najpierw ...a na drzewach zamiast liści 05.04.07, 16:27
              darioo_b napisał:

> jeszcze końskie i kartoflane łby poleca....
              warto zastanowić się ,czy zawsze będziemy tacy wyrozumiali dla sprzedawczyków-
              posowieckiej hołoty
              • tetradrachma Re: najpierw ...a na drzewach zamiast liści 05.04.07, 16:33
                nie, nie bedziemy - dlatego tak bardzo krytykujemy hołotę pisowską !
                • m15 uderz w stół i nożyce się odezwą-gratuluję:))) 05.04.07, 16:36
                  tetradrachma napisał:

> nie, nie bedziemy - dlatego tak bardzo krytykujemy hołotę pisowską !
              • kolter Re: najpierw ...a na drzewach zamiast liści 05.04.07, 16:34
                postsowiecka holota , super sprawa , wiesz m15 ze kler watykanski wybudowal od
                1945 roku do 1989 roku wiecej kosciolow niz od czasow Mieszka ?? to moze
                swiadczyc ze kler mocno kochal komune a ten laskawie mu za to daswal co chce!!
          • funny5 Re: są tu zwolennicy odznaczania breżniewów itp. 05.04.07, 16:44
            Witam kolejnego oszoloma
            • m15 Re: są tu zwolennicy odznaczania breżniewów itp. 05.04.07, 16:49
              funny5 napisała:

> Witam kolejnego oszoloma
              vice versa,aczkolwiek ze smutkiem
    • smart_arse Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:15
      Konski leb podkresla szczegolne zaslugi wychowawcze pralata. Czyzby chodzilo
      o "wychowywanie" ministrantow na plebanii ?? A tak nawiasem mowiac to cos ta
      sprawa bardzo szybko ucichla. Chyba odpowiednie czynniki wlaczyly sie w
      ukrecenie glowy calej sprawie.
      • m15 polakom w tym kraju też coś się należy 05.04.07, 16:18
        dlatego jestem za
        • kolter Re: polakom w tym kraju też coś się należy 05.04.07, 16:26
          a syn niemieckiego lotnika , piewca wartosci rzymskich to polak ?????
        • tetradrachma Re: polakom w tym kraju też coś się należy 05.04.07, 16:35
          Każdy ma to, na co zasłużył !
      • kolter Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:25
        no oczywiscie przypomni sobie komu to lesiu miller dal koncesje na wydobycie
        bursztynu , wiec krotki temat miller i poplecznicy henia z prawej strony nie
        pozwoliliby henia w tym czasie obnazyc !!
    • misiek.s Czuć Giertychowe paluszki w tym sondażu 05.04.07, 16:19
      Możecie zapobiec wielokrotnemu oddawniu głosów z jednego komputera, czy też
      Giertyszek zmobilizował swoje zastępy do grupowego klikania?! Proceder
      powszechnieje zresztą nie tylko na portalu gazety.
      Rozumiem, że to taki prawicowy sposób kształtowania opinii publicznej.
      • m15 wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy:)))) 05.04.07, 16:22
        misiek.s napisał:

> Możecie zapobiec wielokrotnemu oddawniu głosów z jednego komputera, czy też
        > Giertyszek zmobilizował swoje zastępy do grupowego klikania?! Proceder
        > powszechnieje zresztą nie tylko na portalu gazety.
        > Rozumiem, że to taki prawicowy sposób kształtowania opinii publicznej.
        gazeto zrób coś z tym -wszak to skandal prawie,twoi wyznawcy opuszczą ciebie-
        jeśli dalej tak będzie:))))))))
        • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:23
          ta , a na forum u tadzia kto stanowi wiekszosc??
          • m15 Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:29
            kolter napisał:

> ta , a na forum u tadzia kto stanowi wiekszosc??
            nie wiem ,warto byś sprawdził i ogłosił światu,może skruszone komuchy?
            • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:31
              napewno tak ,zawsze sa szmaty sluzace kazdemu panu byle miec stolek , sa tez
              tacy co prace magisterskie pisali o tow leninie , a dzis pluja na caly PRL
              • m15 Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:46
                kolter napisał:

> napewno tak ,zawsze sa szmaty sluzace kazdemu panu byle miec stolek , sa tez
                > tacy co prace magisterskie pisali o tow leninie , a dzis pluja na caly PRL
                nie zmienia to faktu ,że ubecja powinna być zlustrowana,a może nawet jest to
                koronny argument za lustracją i deubekizacją
                • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:50
                  a jak wyjdzie kogo to przed kotem mial jaroslaw K ??
                  • darioo_b Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:51
                    kota ma od zawsze :-DDDDDDDD
                    • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:53
                      czyli tak jak sie nie mylilem trojkat zoofilski !! ale ten tajemniczy trzeci
                      mnie ciekawi ???
                      • darioo_b Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:54
                        to jakiś przesladowca z układu i mrocznych sił :-))))))))
                        • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:57
                          moze to sam lord Vader albo co gorsza sam cesarz byl??
                    • pos3gacz Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:01
                      darioo_b napisał:

> kota ma od zawsze :-DDDDDDDD
                      xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
                      Jednego to napewno,ale drugi się zmienia.
                • funny5 Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:55
                  m15 napisał:

> koronny argument za lustracją i deubekizacją
                  -----
                  deZubekizacja ignorancie
        • funny5 Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 16:51
          Znowu brednie oszolomstwa
        • geytrych Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:06
          m15 napisał:

> wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy

Wiadomość ta bardzo mnie zmartwiła. Ja reprezentuję na tym forum podziemny
          klub miłośników Lenina. Jest nas tu 73 towarzyszy. Utrzymujemy stały kontakt
          z towarzyszami z innych miast w Polsce, Europie i jednym z państw Bliskiego
          Wschodu. Moje posty są konsultowane z 37729 członkami bratnich organizacji.
          Ilu ma nas być aby nas była większość?
          • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:08
            przyjmi do siebie jeszcze dwu kryptokomuchow braci K a gwarantuje ci ze juz
            napewno osiagniesz przewage !!
            • geytrych Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:12
              kolter napisał:

> przyjmi do siebie jeszcze dwu kryptokomuchow braci K a gwarantuje ci ze juz
              > napewno osiagniesz przewage !!

Oni chcieli, ale nie przyjeliśmy. Zbyt niski poziom (inteligencji).
              • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:13
                wiem , ale wez alika to kot jednego z braci K ma wysoki iq 123 jak mi wiadomo!!
                • rainbowgirls Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 17:41
                  kolter napisał:

> wiem , ale wez alika to kot jednego z braci K ma wysoki iq 123 jak mi wiadomo!
                  > !

Nie przyjmiemy bo on hetero.
                  • kolter Re: wreszcie na forum mniejszość stanowią komuchy 05.04.07, 18:05
                    moze i alik to hetero , ale wielokrotnie wykorzystany sexualnie !!
    • smart_arse MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 16:21
      Konski leb podkresla szczegolne zaslugi wychowawcze pralata. Czyzby chodzilo
      o "wychowywanie" ministrantow na plebanii ?? A tak nawiasem mowiac to cos
      szybko ta sprawa ucichla. Czyzby odpowiednie czynniki wlaczyly sie, zeby
      ukrecic leb sprawie ?
      • geytrych Medal przyznano zgodnie z doktryną MENu 05.04.07, 16:29
        Zgodnie z doktryną MENu medal można przyznać tylko osobie
        spełniającej warunek: Zero z tolerancji.
    • dzakarta MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 16:28
      Każdy uczciwy nauczyciel powinien odesłać posiadany przez siebie medal temu
      Giertychowi!
      Rozumiem, że nie wszyscy to zrobią z obawy o pracę, dzieci na utrzymaniu itp.
      Reżim tzw. IV RP jest mściwy i bezwzględny.
      • kolter Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 16:29
        kazdy uczciwy nauczyciel dostal ten medal za swoja ciezka prace !! henio dostal
        bo tadek rydzyk ma rozglosnie !!
        • 1934r.1.1 Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 17:14
          kolter napisał:

> kazdy uczciwy nauczyciel dostal ten medal za swoja ciezka prace !! henio
          dostal
          > bo tadek rydzyk ma rozglosnie !!
          > Kaczyński który siebie nazywa profesorem nawet przy pracy doktorskiej posił-
          kował się Tow. Leninem. Nie ma takiego który Go poprosi o samolustrację.
          A może.
          • kolter Re: MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jank 05.04.07, 17:16
            skoro niema takiego to moze my jako obywatele zapytamy jarka co to za temat tow
            lenin??
    • dinko11 MEN potwierdza: będzie medal KEN dla ks. Jankow.. 05.04.07, 16:32
      dziwne kacze rządy,w normalnym kraju prałat pedofil siedziałby w więzieniu,a tu
      w kaczystanie zbiera laury
    • nocnylot Giertych to blazen 05.04.07, 16:33
      Niech medal przyzna takte Tejkowskiemu. No i konicznie Rydzykowi za stworzenie
      uczelni ktora ksztalci przyszle kwiaty polskiego dziennikarstwa!
      nl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka