dobiczek Re: POchwala agentow trwa! 09.04.07, 11:09 festiwal glupich pomyslów PO trwa.Jakie to szczescie ,ze nie moga dorwac sie do stolków i nas uszczesliwiac.ale ten czas nie bedzie zmarnowany bo wszystkich przekonaja ze sa obroncami lapówkarzy, zlodzieji i aferzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:11 uważam że prezydent nie powinien stanąc przed trybunałem stanu Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:19 Jakie Polacy wybrali takiego mamy. Trzeba sie z nim mordować 5 lat !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:09 poglodzio napisał: > uważam że prezydent nie powinien stanąc przed trybunałem stanu xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synku "Trybunał Stanu" piszemy dużą literą.Oczywiście,że nie powinien stanąć przed Trybunałem Stanu,tylko przed plutonem egzekucyjnym za zdradę stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
senny Stany 'umysłu' 09.04.07, 11:14 Typowy zwolennik PiS, jak widać z postów, ma dość ograniczoną zdolność do rozumienia czegokolwiek, słownictwo ubogie, pianę na pysku. Dyskusje można sobie darować. Równie dobrze można rozmawiać z wściekłym psem o układaniu kwiatów. Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:16 A tyle razy radziłam klonowi mniej sprawnemu umysłowo, by kazał się zamknąć w pałacyku na Krakowskim, tamże się kazać przywiązać do fotela, zakneblować i pozwolić się karmić przez rurkę. Nie posłuchał i same przykrości z tego wynikną dla Jego Nierozgarniętości. Sądy, trybunały, wzgarda obywateli... w końcu potężny kopniak wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Po za snu sie budzi...nareszcie! 09.04.07, 11:23 Ciesze sie ze PO wreszcie zdecydowala sie na jakies kroki i czyny, po stuletnim snie i calkowitym marazmie politycznym. Dotychczas bowiem PO glownie chowala glowe w pisek, unikajac trudnych tematow i okazywania jakiejkolwiek reakcji na wszelkie idiotyzmy koalicji - patrz lustracja-abberacja, szkodliwe idee Giertycha i afera aborcyjna. Bravo PO, przystapcie do dzialan, badzcie w konca ta demokratyczno-liberalna opozycja, ktora dawno byc powinnyscie!!! Kaczynski powinien w koncu zaplacic za swoje zaperzenie, sianie nienawisci w narodzie a takze za wybor niekompetentnych wspolpracownikow (jak hochsztapler Macierewicz, nieudacznik Fatyga i karierowicz Ziobro) oraz koalicjantow (cham i burak Lepper oraz nawiedzony narodowy faszysta Giertych). Raport WSI byl jak przyslowniowa wisienka na torcie - przyniosl Polsce kompromitacje na skale miedzynarodowa, narazil naszych agentow (ktorych, do diabla, jak kazde normalne panstwo potrzebujemy!!!) i zaszkodzil wielu niewinnym ludziom. Panie Kaczynski, jak sie nabroilo, to trzeba poniesc kare. Oby Trybunal Stanu nie byl zbyt laskawy! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 tak, budzi się i ... POpada w kolejny amok 09.04.07, 11:30 ja się z tego nie cieszę - ja im szczerze współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: Po za snu sie budzi...nareszcie! 09.04.07, 12:36 smilkyness napisała: > Ciesze sie ze PO wreszcie zdecydowala sie na jakies kroki i czyny, po stuletnim > rozumiem, że żartujesz? kroki? czyny? zobacz jaka jest procedura postawienia prezydenta przed TS i oceń realność tych "czynów". Raczej kolejny pokaz hipokryzji obliczony na żelazny elektorat... Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Jak zwykle... 09.04.07, 11:24 PiS białe, PO czarne. PiS czarne, PO białe. Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Jak zwykle... 09.04.07, 11:36 W obronie UBcji PO stanie dzielnie do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Co ma UBcja do tego wszystkiego? 09.04.07, 12:34 Hej, a co to ma wspolnego z tematem? Ludzie, skad ta korba sie u Was bierze? Odpuscie, UB to zamierzchla historia, po co do tego wracac i ciagle mieszac ten temat ze wspolczesnymi wydarzeniami? Jak potrzeba winnego, to kto winien? Oczywista, komuchy, uklad i UBcja. Jezusie, co za nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co ma UBcja do tego wszystkiego? 09.04.07, 12:37 To jest jedyny tekst jaki opanowali. Taka gra w pomidora. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Ja tam o UB nic nie pisałem... 09.04.07, 12:55 Ale jak już, to nie tylko UB ale i KPP ma ze współczesną polityką wiele wspólnego. Starozakonni dobrze wiedzą, że kto panuje nad przeszłością ten panuje i nad przyszłością. Tego akurat można się od nich uczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ja tam o UB nic nie pisałem... 09.04.07, 13:03 jama314 napisał: > Ale jak już, to nie tylko UB ale i KPP ma ze współczesną polityką wiele > wspólnego. Starozakonni dobrze wiedzą, że kto panuje nad przeszłością ten > panuje i nad przyszłością. Tego akurat można się od nich uczyć... Każdy, kto ocenia przeszłość wg kryteriów teraźniejszości popełnia niewybaczalny błąd. Jego nazwa - głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tu zgoda... 09.04.07, 13:30 Ale trudno o korzeniach nie pamiętać, szczególnie tak zacnych... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tu zgoda... 09.04.07, 13:38 jama314 napisał: > Ale trudno o korzeniach nie pamiętać, szczególnie tak zacnych... Jak Święta Inkwizycja. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Weryfikować poglądy fałszywe... 09.04.07, 13:57 Znam parę zacniejszych i bardziej zasłużonych instytucji jak choćby Wielka Rewolucja Francuska czy czerpiący z niej wzory komunizm... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Weryfikować poglądy fałszywe... 09.04.07, 14:04 jama314 napisał: > Znam parę zacniejszych i bardziej zasłużonych instytucji jak choćby Wielka > Rewolucja Francuska czy czerpiący z niej wzory komunizm... Masz rację. Powód wybuchu WRF był błahy ale jej skutki dla ludzkości nie do przecenienia. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Zeby w Swieta...Kaczkom...taka przykrosc... 09.04.07, 12:29 Hehehehehe. Dobre! Oj, biedne Kaczki-nieboraczki. Cos jednak mi sie zdaje, ze Kaczki tak juz sie z sobie zadufaly, ze im nic niestraszne. Chyba wytworzyl im sie maly kompleks tyrana, do ktorego zadna krytyka nie dociera. Wyzej kuper maja niz s....ją, innymi slowy mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś
romano33 Ech, ta opozycja tylko trybunał ma w głowie 09.04.07, 11:37 Opozycja nie konstruktywnego w tym Sejmie nie robi. Juz ktory raz wzywaja do Trybunału ? Z tej opozycji nic dobrego niebedzie bo i niemze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Ech, ta opozycja tylko trybunał ma w głowie 09.04.07, 12:54 Znowu Romano33; pachołek Rydzyka wszedł na Forum Gazety. Witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Ech, ta opozycja tylko trybunał ma w głowie 09.04.07, 13:15 romano33 napisała: > Opozycja nie konstruktywnego w tym Sejmie nie robi. Juz ktory raz wzywaja do > Trybunału ? Z tej opozycji nic dobrego niebedzie bo i niemze byc. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Pewno zapomniałeś się,że nie jesteś w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Ech, ta opozycja tylko trybunał ma w głowie 09.04.07, 13:18 pos3gacz napisał: > romano33 napisała: > > > Opozycja nie konstruktywnego w tym Sejmie nie robi. Juz ktory raz wzywaja > do > > Trybunału ? Z tej opozycji nic dobrego niebedzie bo i niemze byc. > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > Pewno zapomniałeś się,że nie jesteś w kościele. A co może powiedzieć córeczka Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 11:47 Pytanie, czy prokuratura pod nadzorem Ziobry wszczęła postępowanie w sprawie nielegalnego wyniesienia teczki Krawczyka z IPN do pałacu prezydenckiego? Oficjalnie o tym fakcie poinformował w wywiadzie dla "Wysokich obcasów" Pan Profesor Krawczyk. Popełniono przestępstwo na które prokuratura nie zareagowała z urzędu. To ewidentny dowód na upolitycznienie prokuratury. Gdyby podobne zdarzenie miało miejsce za rządów Millera powołane zostałyby ze trzy sejmowe komisje śledcze. Przy okazji wychodzi nicość PO. To ta partia jako największa partia opozycyjna powinna sprawę nagłośnić, ale PO to taki PiS-bis. Jedynie Zdrojewski i Niesiołowski nazywają rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy PO - obraz nędzy i rozpaczy. To by było na tyle. 09.04.07, 11:49 Gdzie debile byliście jak Polskę rozdrapywano ? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO - obraz nędzy i rozpaczy. To by było na ty 09.04.07, 12:01 mentorlevicy napisał(a): > Gdzie debile byliście jak Polskę rozdrapywano ? Byli razem z Tobą, gejzerze intelektu. Ale Ty odważnie milczałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
daktylek Re: PO - sprostowanie 09.04.07, 12:02 POSEŁ PO DEMENTUJE INFORMACJE "NEWSWEEKA" www.tvn24.pl/-1,1502007,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: PO - sprostowanie 09.04.07, 12:04 daktylek napisał: > POSEŁ PO DEMENTUJE INFORMACJE "NEWSWEEKA" Jedynie prawdziwe informacje, to te zdementowane. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Informacje z Niuswika jak i TVN24 na 50% praw 09.04.07, 12:11 A jakie podają "Fuckzeitung", "Der Dziennik" i tygodnik "Wprost(acki)"? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy takie same,co to jest Fuckcajtung ?nieważne ,dobre 09.04.07, 15:00 Zadziwia mnie jak ty je rozróżniasz. A do redbullu mnie śmieszy jak gazetka spritegera niemieckojęzyczna polemizuje z gazetką spritegera polskojęzyczną. Pinionc nie śmierdzi nawet jak jest z g.... . Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Twoi idole to robili. A ja nie milczałem. 09.04.07, 12:06 Przez to że nie milczałem to zostałem pozbawiony wszystkiego. Nie skarżę się. Lecz przypominam polityków , którzy brali w tym draństwie udział. Niektórzy młodzi myślą że jak lizną trochę prawa to wiedzą wszystko.żałosna osobo jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Co Ty możesz wiedzieć o moich idolach. 09.04.07, 12:14 mentorlevicy napisał(a): > Przez to że nie milczałem to zostałem pozbawiony wszystkiego. > Nie skarżę się. Lecz przypominam polityków , którzy brali w tym draństwie udział. > Niektórzy młodzi myślą że jak lizną trochę prawa to wiedzą wszystko.żałosna > osobo jesteś. A wiesz, jakoś Cię nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: ???????????? 09.04.07, 15:29 No niech żyje, nie żyje PRL! Hip hip! Huuuuraaaaaaaaaaaa! I co dalej??????????? Tak ci tęskno za powrotem PRL? To pewnie i Stalin ci bliski... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: ???????????? 09.04.07, 16:38 gamon0 napisał: > No niech żyje, nie żyje PRL! Hip hip! Huuuuraaaaaaaaaaaa! > I co dalej??????????? > Tak ci tęskno za powrotem PRL? To pewnie i Stalin ci bliski... ******************** jest, Stalin i Lenin powinni być bliscy każdemu członkowi SLD i PO, większość z nas wyszło z PZPR a to Oni pomogli nam tą partię założyć i dojść do władzy... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Twoi idole to robili. A ja nie milczałem. 09.04.07, 12:27 mentorlevicy napisał(a): > Przez to że nie milczałem to zostałem pozbawiony wszystkiego. > Nie skarżę się. Lecz przypominam polityków , którzy brali w tym draństwie > udział. Czego cię materialisto pozbawiono?! Liczy się intelekt, a tego nikt cię pozbawić nie mógł! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Twoi idole to robili. A ja nie milczałem. 09.04.07, 12:32 taziuta napisał: > Czego cię materialisto pozbawiono?! > Liczy się intelekt, a tego nikt cię pozbawić nie mógł! :-) Kto byłby zdolny zabrać głodnemu wróbelkowi ostatni okruch? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Trochę latka mnie pozbawiły tego intelektu. 09.04.07, 15:04 Już tak nie błyszczy. Kiedyś znałem wyniki polskiej ligi 10 lat do tyłu. A teraz zapomniałem jaki kit sprzedawała osoba uu1 dwa posty temu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Trochę latka mnie pozbawiły tego intelektu. 09.04.07, 17:12 mentorlevicy napisał(a): > Już tak nie błyszczy. Kiedyś znałem wyniki polskiej ligi 10 lat do tyłu. > A teraz zapomniałem jaki kit sprzedawała osoba uu1 dwa posty temu. Ale temu chyba nie jest winne PO czy inne komuchy? A poza tym, mylisz pamięć do drobiazgów z intelektem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Twoi idole to robili. A ja nie milczałem. 09.04.07, 13:18 mentorlevicy napisał(a): > Przez to że nie milczałem to zostałem pozbawiony wszystkiego. > Nie skarżę się. Lecz przypominam polityków , którzy brali w tym draństwie udzia > ł. > Niektórzy młodzi myślą że jak lizną trochę prawa to wiedzą wszystko.żałosna > osobo jesteś. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxz A widać,widać.Rozumu Cię też pozbawiono? Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Łatwo się pisze o cudzych rozumach , a zapomina o 09.04.07, 15:06 swoim nabytym z WSI mediów i opowiadań dziadków ubeków ? Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 potraktowac go jak Sadama 09.04.07, 11:51 potraktowac go jak Sadama.To kolaborant i zdrajca Polski.Przed trybunał i wyrok wykonac nastepnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy a to kacapie u was już po świętach ? czy po odwyku 09.04.07, 11:53 jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: potraktowac go jak Sadama 09.04.07, 13:15 olex5 napisał: > potraktowac go jak Sadama.To kolaborant i zdrajca Polski.Przed trybunał i > wyrok wykonac nastepnego dnia. ************************* a nie lepiej towarzyszu w piwniczce, pocichutku, tak jak to robiliśmy po wojnie z wrogami Polski Ludowej... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczylechu lepiej po amerykansku 09.04.07, 13:40 lepiej po amerykansku.Wtedy zawsze mozna powiedziec ,ze gnoi sie własny kraj i pracuje dla obcych mocodawcow w walce z terroryzmem.To uniwersalne usprawiedliwienie na wszystko a metody pokazali amerykanie w Abu Grab i Guantanamo.Kaczka jeszcze troche sie poduczy i znowu czyms zaskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy Ciebie nikt już niczego nie nauczy , dowiedziałeś 09.04.07, 15:08 się już swoje i to wiesz na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:00 żeby tylko badając dogłębnie kto i co robił w jakie sprawie,nie zdekonspirowali innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:06 To było do przewidzenia.PO musi działac SLD czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Do PiS.................. 09.04.07, 12:12 PO chce wojny.Otworzyc wszystkie wiadomosci o liderach PO oraz finansowaniu tej partii.Dlaczego do tej pory liderzy PO wstrzymuja wiadomosci o zloczyncach z PO?.Jak wojna to wojna. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Do PiS.................. 09.04.07, 12:14 Dlaczego do tej pory liderzy z PiS wstrzymuja wiadomosci o liderach PO?-sorry Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ...Do PiS.................. 09.04.07, 12:20 Chociazby takich ludzi jak Miodowicz zamieszanego i to powaznie w sprawe Cimoszewicza.Wplywy kasy do PO,powiazania rodzinne z finansami(klania sie PZPR) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Odwracania uwagi ciąg dalszy 09.04.07, 14:43 Presentation1 napisał: > Chociazby takich ludzi jak Miodowicz zamieszanego i to powaznie w sprawe Cimosz > ewicza.Wplywy kasy do PO,powiazania rodzinne z finansami(klania sie PZPR) Pomijam schizofreniczne odpowiadanie samemu sobie, ale co te rewelacje mają do rzeczy? Są jakieś dowody? Jak tak, zapraszamy do sądu. Nie? Ojej, hmm, czyżbyśmy łgali na forum?:) A tak swoją drogą co słychać u oprawcy i pezetpeerowskiego kacyka Kryże i kolegi z czasów komuny, Stycznia? Odpowiedz Link Zgłoś
pisowstrzymywacz_007 Re: ...Do "presentation1" 09.04.07, 14:16 presentation1 - zamknij pysk, nie masz nic do powiedzenia, mioeszkasz zagranica, wiec do naszych polskich spraw sie nie mieszaj, won Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 ******Do "pisowstrzymywacz_007" 09.04.07, 21:28 poluzuj mycke, niech mózg zacznie funkcjonowac ( ) pisowstrzymywacz_007 napisała: > presentation1 - zamknij pysk, nie masz nic do powiedzenia, mioeszkasz > zagranica, wiec do naszych polskich spraw sie nie mieszaj, won > > Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:29 Czy można kogoś karać za wrodzoną głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:32 jrjrjr napisał: > Czy można kogoś karać za wrodzoną głupotę? No właśnie, durniowi, który robi za prezydenta trzeba wybaczyć... Ale jego najmitom już nie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 no PiSdzielcy, wreszcie ktoś sie za was zabrał;-) 09.04.07, 12:35 i bardzo dobrze nikt normalny nie chciał agentów rosyjskich w słuzbach, to oczywiste ale wam sie wydaje, ze mozna wszystko wypalić żelazem, zniszczyc i od nowa robić otóż nie mozna Polska nie jest własnością kaczek ani PiSu i mam nadzieje, że za WSI bekniecie, zresztą nie tylko w tej sprawie schrzaniliście na maksa Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: no PiSdzielcy, wreszcie ktoś sie za was zabra 09.04.07, 12:37 Ale Polska nie jest wlasnoscia postkomuchow.Zeby oczyscic kraj potrzebne jest nawet rozwiazanie silowe.Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Polska jest naszą własnością...;-) 09.04.07, 12:43 w tym także moją a ja sobie nie życzę, zeby kierowali moim krajem mali zakompleksieni ludzikowie, ktorzy potrafią jedynie dzielić naród i wszedzie widzą swoich wrogów powtarzam: "swoich", a nie wrogów Polski kaczynskich najbardziej wkurza fakt, ze ktos ma inne zdanie niz oni to, ze jest przestepcą czy neofaszystą nie jest juz problemem :-) --- jestem za dekomunizacją, lustracją itp. ale pozwolić robić to kaczkom, to najwiekszy bład, jaki mozna popełnic dzieciom nie wolno dwać zapałek, kaczkom nie wolno dawać władzy Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polska jest naszą własnością...;-) 09.04.07, 12:45 Lewactwo niech sie najpierw oczysci,zlustruje i przejdzie kwarantanne w wiezieniu.To nie jest i nie bedzie kraj zlodziei z lewej strony sceny politycznej.99.9 procent lewej strony powinna siedziec w wiezieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Polska jest naszą własnością...;-) 09.04.07, 12:48 i nie pisz o przebaczeniu bo go nie bedzie.Nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 trzeba to udowodnic:-) 09.04.07, 12:49 wg takich jak ty ja jestem lewakiem moze też powinienem siedziec? :-) a tak naprawde komuną sie brzydzilem i brzydze do dzis, tak jak brzydzę się katobolszewizmem obecnych władz dlaczego przeszkadza ci bolszewizm komunistyczny, a juz bolszewizm katolicki jest cacy? wez mi to wyjasnij, bo nie kumam;-) "lewak":-) Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: trzeba to udowodnic:-) 09.04.07, 12:52 Bolszewizm?Co za bzdury.Lewactwo wbilo ci do glowy termin a ty nim grasz jak oni.To oni sa winni.Czy ktos przed politycznym zamordowaniem Popieluszki prosil go o Proces?Nie.Zamordowano faceta za przekonania.Dzisiaj sa sady.Nikt nikogo nie morduje.Nawet zloczyncy z lewicy maja szanse.Co do lustracji.Ona byla w Niemczech i przeszla.Ustawodawcy opierali sie na ustawie niemieckiej.I tam przeszla.Bandyci zrozumieli.U nas nie chca zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ty tez nie rozumiesz. PO była i jest za lustracja 09.04.07, 12:56 ale nie w ten spozób, ze sie ujawnia czynnych agentów chlopie... tajne słuzby są wlasnie dlatego przydatne, ze są TAJNE a dzieki tym skserowanym idiotom mamy JAWNE TAJNE słuzby 1. tym ludziom grozi niebezpieczenstwo 2. kto z polskim wywiadem teraz nawiaze wspolprace? jak ludzie mają uwierzyc, ze za kilka lat nie przyjdą nowe "kaczki" i nie opublikują nazwisk wspolpracowników obecnych kaczek? mysl chlopie, mysl! moze wytrzymasz z bolu najwyrazniej myslenie cie boli wspolczuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: trzeba to udowodnic:-) 09.04.07, 12:54 > > dlaczego przeszkadza ci bolszewizm komunistyczny, a juz bolszewizm katolicki > jest cacy? > > wez mi to wyjasnij, bo nie kumam;-) > > > "lewak":-) > Nie wiesz czasem ile milonów ofiar wymordował "bolszewizm katolicki"? Drona sprawa...nieprawdaż..? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ;-) wiele milionów zgineło w 'imie boga" 09.04.07, 13:00 zreszta działanie na szkodę, to nie tylko morderstwa, czy tez pchanie do wojny szkodą jest np. wprowadzanie prawa bazującego na gusłach, w ktore wierzy tylko czesc spoleczenstwa, a ktoremu posłuszni muszą być takze niewierzący szkodą dla jakosci rzadzenia i szacunku dla panstwa jest wprowadzanie do rzadu przestęopców i neofaszystów nie mozna wprowadzac moralnosci z ludzmi, ktorzy o moralnosci nawet nie czytali to tak jakby w domu poprawczym pracowali wychowawcy z wyrokami;-) jak to zrozumiesz odezwij sie w przeciwnym razie, nie marnuj mojego czasu Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: ;-) wiele milionów zgineło w 'imie boga" 09.04.07, 13:29 Dzięki tym "gusłom" jesteśmy narodem od tysiąca lat..powielaczu bredni z giewu.... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 g.. prawda;-) w Polsce bylo kilka religii 09.04.07, 13:38 w 16-17-18 wieku katolików było maks 50%, reszta to zydzi, muzułmanie, prawosławni... i POGANIE:-) za duzo radyja z ryjem sluchasz:-) wg radyja i rydza złodzieja w Polsce bylo i jest 99% katolików a to oczywiscie kłamstwo, dzieki któremu Watykan moze tu zdalnie rzadzic:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Poganie, dobre sobie! 09.04.07, 13:55 monster1972 napisał: > w 16-17-18 wieku katolików było maks 50%, reszta to zydzi, muzułmanie, > prawosławni... i POGANIE:-) Pała z historii! Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: Poganie, dobre sobie! 09.04.07, 14:01 Taa...zabory jako naród przetrwaliśmy dzięki poganom...i chasydom... Dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jaka tam pała... w wielu rejonach Polski poganie 09.04.07, 14:01 byli dosc długo, nawet w okolicach 16 wieku i pozniej Tobie nalezy sie pała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: jaka tam pała... w wielu rejonach Polski poga 09.04.07, 16:43 Jestem historykiem, specjalizowałem się w XVI i XVII wieku i twoje stwierdzenie jest bzdurą. Relikty pogaństwa (choćby dyngus)to jeszcze nie pogaństwo. Bo w takim razie mielibyśmy pogaństwo w XXI wieku. Co zresztą może jest prawdą, ale z innego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: jaka tam pała... w wielu rejonach Polski poga 09.04.07, 16:47 Dodam, mój "znawco", że pominąłeś bardzo ważny i liczny odłam wyznaniowy, zwłaszcza w XVI wieku. Może zgadniesz Kotku, o o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: trzeba to udowodnic:-) 09.04.07, 13:31 monster1972 napisał: > a tak naprawde komuną sie brzydzilem i brzydze do dzis, tak jak brzydzę się > katobolszewizmem obecnych władz (.......) > wez mi to wyjasnij, bo nie kumam;-) ************************ towarzyszu, wasze lewicowe poglądy widać, wstąpcie do LiD-u, a razem damy mocherom popalić... Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 presentation1..ten kraj jest krajem rządzonym prze 09.04.07, 12:55 przez złodziei, kryminalistów,PZPR-owców ,SB-ków... Leper,Kryże,Wasserman,Jasiński,Aumiller, i wielu innych komunistycznych bandytów... Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: presentation1..ten kraj jest krajem rządzonym 09.04.07, 13:37 popelina2005 napisał: > przez złodziei, kryminalistów,PZPR-owców ,SB-ków... > Leper,Kryże,Wasserman,Jasiński,Aumiller, i wielu innych komunistycznych > bandytów... **************** jak ja towarzyszu sięgam pamięcią, to ci chyba do PZPR-u nie należeli... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Polska jest naszą własnością...;-) 09.04.07, 13:24 presentation1 napisał: > Lewactwo niech sie najpierw oczysci,zlustruje i przejdzie kwarantanne w wiezien > iu.To nie jest i nie bedzie kraj zlodziei z lewej strony sceny politycznej.99.9 > procent lewej strony powinna siedziec w wiezieniach. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To tak życzysz tym wszystkim z Rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Jestes naiwnym narzedziem w rekach propagandy 09.04.07, 13:05 Rozwiazanie silowe? Czy Ty w ogole wiesz, co proponujesz? To tak, jakby nawolywac do wojny domowej, przyglupku. Jak mozna w ogole cos takiego powiedziec, to ludzkie pojecie przechodzi. Jestesmy jednym narodem, jednym panstwem - musimy zatem wypracowac jakies rozwiazanie (choc wspolpraca z PiSem to dla ludzi myslacych pieklo i czysciec w jednym) i razem kraj do przodu pchac!!! Nie to tylu, do przeszlosci, jatrzenia i sporow. Tragedia Polski polega na tym, ze ludzie tacy jak Ty, o bardzo malym rozumnku, nigdy tego nie zrozumieja. I nasz rodzinny kraj tonie w bagnie. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: Jestes naiwnym narzedziem w rekach propagandy 09.04.07, 13:09 To bylo, oczywista, do presentation1 Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: no PiSdzielcy, wreszcie ktoś sie za was zabra 09.04.07, 13:24 presentation1 napisał: > Ale Polska nie jest wlasnoscia postkomuchow.Zeby oczyscic kraj potrzebne jest > nawet rozwiazanie silowe.Jestem za. *********************** ale pamiętacie towarzyszu że te rozwiązania siłowe przynoszą za dużo ofiar, chociażby to ostatnie z 1981, a i wcześniejsze z 1970... Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv zolnierze mafi komunistycznych 09.04.07, 12:38 Wielu dzialaczy politycznych w PO to etatowi zolnierze bylej PZPR jak kto woli obecnej SLD:Ich zadaniem jest doprowadzenie do konfrontacji PO z PIS+RZAD do destabilizacji politycznej w kraju,rozbicia PO i wprowadzenie na scene polityczna bylej i czesciowo obecnej mafi politycznej pod przewodnictwem OLINA.Widzimy juz oznaki OLIN i jego mafia pragna powrotu do koryta.Jedna z tych parti PO lub PIS musi zostac rozbita bo OLIN wraz ze swoja mafia bedzie potrzebowal potecjalnych wyborcow.PIS jest zbyt mocny i do tego u wladzy to rozwala PO.Mafia komunistyczna w Polsce chce doprowadzic do takiej samej sytuacji jak jest na Ukrainie.PO w 35% do 40% wyznawcy Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: zolnierze mafi komunistycznych 09.04.07, 12:41 W PO dziala cala agentura bylej PZPR.To agenciki stylu Miodowicz i inni przejeli paleczki.Tatusiowie to dzialacze najczesciej KC PZPR lub rownie waznych w PRL.Tak dzialaja synalkowie.To sztafeta.Przekazali sobie paleczke. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A kim sa tow. Jasiński,Kryże,Wasserman,Leper. 09.04.07, 12:55 Nastepny idiota z Wyborczego kregu bezmozgowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 presentation1... jestes zakłamanym komuchem... 09.04.07, 12:58 odpowiedz merytorycznie!..Co mówią ci te nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1... jestes zakłamanym komuchem.. 09.04.07, 12:59 Powtarzasz sie.Sam jestes stuprocentowym komuszkiem.A jezeli komuszek to i zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 presentation1.. nic o Kryże,Kornatowskim,Jasińskim 09.04.07, 13:03 Leperze,Wassermanie,Lipińskim itd... Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: presentation1... jestes zakłamanym komuchem.. 09.04.07, 13:12 A jesli zboczeniec to z pewnoscia LPR-owiec. Ludzie, trzymajcie mnie. Kolego presentation1, czy Ty sie czasem nie leczysz na jakies istotne schorzenia psyche? Leki regularnie przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 on po prostu za czesto słucha radyja z ryjem 09.04.07, 13:26 a to, jak wiadomo, skutecznie pozbawia ludzi zdolnosci do samodzielnego myslenia niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: on po prostu za czesto słucha radyja z ryjem 09.04.07, 13:42 Hahaha, dobre. Verba veritatis (dla niewtajemniczonych: "Słowa prawdy") Niestety, samodzielne myslenie jest w Polsce zagrozone. I niebezpieczne. Lepiej glupoty razem z innymi klepac, niz samemu móżdżek wytezyc. A teraz po "reformach" Giertycha bedzie jeszcze gorzej. Myslec samodzielnie czlowiek uczy sie od dziecka, nie tylko w domu ale i w szkole. A w edukacji wiadomo jak jest. Czarno widze.... Odpowiedz Link Zgłoś
asimek presentation1 na ogół nie ma nic do powiedzenia. 09.04.07, 14:34 A już na pewno nic merytorycznego. To zwykły nieuk, cham. Ale właśnie dla takich bydląt istnieje ta władza. Ich głosami została wybrana. Ostatnio, gdy wyśmiałem durne pomysły Ziobry odnośnie procesu, jaki chciał wytczyć Tuskowi - to pegerowskie ciele, presentation1 nie był w stanie niczego sensownego odpowiedzieć. Warknął coś o szambie i wyłączył się z dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: popelina2005 09.04.07, 15:26 popelina2005 napisał: > presemtattion1 ... jestes zaklamanym komuchem. > odpowiedz merytorycznie!..Co mówią ci te nazwiska? Jak zwylkle, libertynski komuch celowo oskarza przeciwnikow o bycie komuchami i, jak zwykle, popelina przegrzewa mu mozg i dlatego pisze wierutne glupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: A kim sa tow. Jasiński,Kryże,Wasserman,Leper. 09.04.07, 13:29 presentation1 napisał: > Nastepny idiota z Wyborczego kregu bezmozgowcow. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxx O widzę,że argumentów zabrakło. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a kryże, kornatowski, samoobrona to kto? 09.04.07, 12:52 ojciec giertycha to kto? przykładów jest wiecej... masz jakis mozg, czy całkiem ci rydzyk odebrał rozum? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: zolnierze mafi komunistycznych 09.04.07, 13:28 presentation1 napisał: > W PO dziala cala agentura bylej PZPR.To agenciki stylu Miodowicz i inni przejel > i paleczki.Tatusiowie to dzialacze najczesciej KC PZPR lub rownie waznych w PRL > .Tak dzialaja synalkowie.To sztafeta.Przekazali sobie paleczke. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Synku jesteś zagubioną owieczką.Twój adres to www.polonica.net.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Co ty bredzisz, przygłupie? 09.04.07, 13:47 yxcv napisał: > Wielu dzialaczy politycznych w PO to etatowi zolnierze bylej PZPR jak kto woli > obecnej SLD:Ich zadaniem jest doprowadzenie do konfrontacji PO z PIS+RZAD do > destabilizacji politycznej w kraju,rozbicia PO i wprowadzenie na scene > polityczna bylej i czesciowo obecnej mafi politycznej pod przewodnictwem > OLINA.Widzimy juz oznaki OLIN i jego mafia pragna powrotu do koryta.Jedna z tyc > h > parti PO lub PIS musi zostac rozbita bo OLIN wraz ze swoja mafia bedzie > potrzebowal potecjalnych wyborcow.PIS jest zbyt mocny i do tego u wladzy to > rozwala PO.Mafia komunistyczna w Polsce chce doprowadzic do takiej samej > sytuacji jak jest na Ukrainie.PO w 35% do 40% wyznawcy Lenina. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Co ty bredzisz, przygłupie? 09.04.07, 13:50 pantanal napisał: > .....PO w 35% do 40% wyznawcy Lenina. ************************ a co ty towarzyszu masz przeciwko Leninowi? Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Specjalista od Lenina, to Lech Kaczyński! 09.04.07, 13:52 sympatyklewicy napisał: > pantanal napisał: > > > > .....PO w 35% do 40% wyznawcy Lenina. > ************************ > a co ty towarzyszu masz przeciwko Leninowi? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Co ty bredzisz, przygłupie? 09.04.07, 17:45 pantanal napisał: yxcv napisał: Wielu dzialaczy politycznych w PO to etatowi zolnierze bylej PZPR jak kto woli obecnej SLD:Ich zadaniem jest doprowadzenie do konfrontacji PO z PIS+RZAD do blablabla To niech se sprawdzi ilu lanszturmgierojow na zoldzie PiSu jest! Odpowiedz Link Zgłoś
rotepirat Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 12:41 Biernacki powinien popukać się w głowę, a cała platforma zastanowić się nad swoim wrogim, szkodzącym państwu postępowaniem. Takiego zbiorowiska durni nie było w Polsce od dwudziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 12:52 rotepirat napisał: > Takiego zbiorowiska durni nie było w Polsce od dwudziestu lat. Od czasu powstania Porozumienia Centrum. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 12:55 Zapomniałeś o Unii Wolności/demokratach.pl. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Rzad bolszewików z PIS, to banda PZPR-owców 09.04.07, 12:56 i kapusi z esbecji... Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Rzad bolszewików z PIS, to banda PZPR-owców 09.04.07, 16:44 Jesteście żenujący. Gdyby miało to dowalić PIS cytowalibyście Hitlera. Nawet nie potraficie podjąć decyzji w sprawie imunitetu. Banda politykierów i dzieciuchów. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Rzad bolszewików z PIS, to banda PZPR-owców 09.04.07, 16:52 Ooooooo, co to, to nie! Decyzja w sprawie immunitetu została podjęta z pełną świadomościa i po myśli partii PO i SLD. Kto podcina gałąź, na której sam siedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 13:33 rotepirat napisał: > Takiego zbiorowiska durni nie było w Polsce od dwudziestu lat. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Oj,nieładnie tak się wyrażać o własnym rządzie.To przecież grzech . Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 16:31 Takiego zbiorowiska durni jak PiS nawet w Mozambiku jako partii rzadzacej nie ma (na faktach) i nawet nie chodzi o woluntaryzm i nieudolnosc w tym, co robia ale nawet w tym, co nie robia, w tym, ze niczego nie zbudowali a wiele zniszczyli. Osiagniecia? Nadal tylko i wylacznie Muzeum Powstania Warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 16:44 ffamousffatman napisał: >... Osiagniecia? (PIS) Nadal tylko i wylacznie Muzeum Powstania Warszawskiego. ********************** towarzyszu, przecież to muzeum to przeciw nam, przecież w tym powstaniu walczyło samo AK, my PZPR byliśmy zawsze przeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Nienawiść odebrała platformiarzom rozum 09.04.07, 17:30 aluziju nie ponial? nie pawtariu Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Przyjdzie nowe!! 09.04.07, 12:56 Zlikwiduje to co stworzyło stare. I utworzy nowe. I tak w koło Macieju. I po co tyle krzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
krycha722 PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:56 Kto mieczem walczy od miecza ginie. Naród został rozbity.Poróżniono lekarzy,profesorów,dziennikarzy,księży i cały kościół.Tak jeszcze po 1945 roku nie było. Dramat w kraju sprawiła ludzi.A może tej grupce jest naród nie potrzebny? Polska i Polacy mają tego dość. Trzeba z stąd wyjechać.Wrócimy jak będzie zmianab opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 12:57 Szmaty z normalnymi.A ze lakarz czy Profesor?Jezeli kapus to tez szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1...jestes chory, bardzo chory... 09.04.07, 13:03 Ja akurat jestem normalny ale rzadajacy rozliczen za miniony okres.Ci co weszli mi w zyciu maja wielkie szczescie.Nie bede wracal i zmienial ich wzrost.Ma to zrobic prawo i zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: presentation1...jestes chory, bardzo chory... 09.04.07, 13:38 presentation1 napisał: > Ja akurat jestem normalny ale rzadajacy rozliczen za miniony okres. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx Coś chyba mi tu zalatujesz SZALONYM ANTKIEM.To jest taka normalność jak skrót myślowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: presentation1...jestes chory, bardzo chory... 09.04.07, 13:50 Zawsze psychicznie chorzy wmawiają innym, że to oni właśnie są chorzy. Tak właśnie robi presentation1 Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: presentation1...jestes chory, bardzo chory... 09.04.07, 13:55 No a jeśli ktoś sam sobie wmawia że jest psychicznie chory? To co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Presentation1 - typowy wyborca PiS-u 09.04.07, 14:42 Zero wykształcenia (to teraz powód do dumy!), czego dowodem są kłopoty z ortografią. Co tam "wykształciuchy" i ich argumenty. Kaczyńscy i Ziobro powiedzieli - znaczy trzeba wierzyć i klaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:48 presentation1 napisał: > Szmaty z normalnymi.A ze lakarz czy Profesor?Jezeli kapus to tez szmata. ********************** a jeżeli lekarz czy profesor kapowali w dobrej wierze... Odpowiedz Link Zgłoś
monopol Kapusie teraz w modzie 09.04.07, 16:12 Jak w PRL-u. Kto nie z nami, ten przeciw nam. Odpowiedz Link Zgłoś
wikr01 Re: Kapusie teraz w modzie 09.04.07, 16:18 monopol napisał: > Jak w PRL-u. Kto nie z nami, ten przeciw nam. Kraj donosicjeli i _KAPO_ Odpowiedz Link Zgłoś
ob.laden Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:05 krycha722 napisała: > Tak jeszcze po 1945 roku nie było. tak, jest. A najbardziej zjednoczeni bylismy jako społeczeństwo w dniu 9 marca 1953 (pogrzeb stalina): Dziś, w dniu wielkiej żałoby, gdy pełne bólu serca setek milionów ludzi na całym świecie żegnają Wielkiego Stalina - lud Warszawy, dając wyraz swoim uczuciom, manifestuje zdecydowaną wolę całego narodu polskiego, aby nieśmiertelne i fundamentalne zdobycze naszego narodu, które przyniosła nam epoka stalinowska, aby dzieło Wielkiego Stalina w sercach, umysłach i czynach naszych, czynach milionów Polaków ponieść dalej drogą, którą wytyczył nam Stalin.... Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Komunoszubrawcy i aferały znów kombinują 09.04.07, 13:12 Wiedzą kanalie, że dobre perspektywy dla kraju odsuwają dzień, gdy się będą mogli dorwać do żłobu. Więc zrobią wszystko by wywrócić obecną władzę. Jak nie nagrania, to trybunał stanu, jak nie rycie to kopanie dołów. Na próżno panowie. Czas szubrawców bezpowrotnie mija. Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: Komunoszubrawcy i aferały znów kombinują 09.04.07, 13:25 Ale masz fajnie!!!W ramach terapii pan pielęgniarz rozwiązał ci kaftan i pozwolił pobawić się internetem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Komunoszubrawcy i aferały znów kombinują 09.04.07, 18:32 Jakie, k..., nagrania?! Nagrania to wy ostatnio wyciagneliscie Oleksemu jak krolika z cylindra - i teraz tylko z premierem placzecie, ze media sie na nie nie rzucily. A media udowodnily, ze nie kazdy idiotyzm lykna jak kaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Ziobro,rzad i PIS ciemnota i slepota 09.04.07, 13:14 Prawie polowa rzadow PIS i co,gdzie rozliczenie mafi komunistycznych za zbrodnie,gwalty,morderstwa itd, itp.Ziobro ty nieudaczniku dlaczego czolowi polity mafi komunistycznej nie sa pociagani do odpowiedzialnosci?a ci co kradli i zakladali doslownie mafie w Kraju dzis chca wracac do polityki,co?.To co sie dzieje swiadczy tylko o nieudolnosci rzadu i PIS.Czy wy rzadzacy jestescie slepi czy glupi?czy nie widzicie ze mafie zydokomunistyczne cichego przymierza PO-SLD daza do destabilizacji w kraju-chca zrobic u nas druga Ukraine. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:16 a gdzie palestrina, niezłomny obrońca IV PZPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:42 uookasz napisał: > a gdzie palestrina, niezłomny obrońca IV PZPR ? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Palestrina 2005 jeszcze nie doszedł do siebie.Obecnie przebywa na detoxie. Tak myślę-coś go długo nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:55 uookasz napisał: > a gdzie palestrina, niezłomny obrońca IV PZPR ? ****************************** towarzyszu, PZPR była jedna, jedyna, nie było nigdy IV ! Odpowiedz Link Zgłoś
cambrone Re: PO: prezydent przed Trybunał Stanu 09.04.07, 13:23 Kiedyś,OBY JAK NAJSZYBCIEJ, trzeba będzie te kacze gówna posprzątać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś