forumzawisza60 10.04.07, 22:05 zawisza60 to bardzo porządny człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawisza60 Re: zawisza60 10.04.07, 22:16 Nie, opanujcie sie! Ja sobie tylko robilam jaja z leosia kiedy pisalam ze tez chce miec wlasny watek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
skontwi Re: zawisza60 10.04.07, 22:22 forumzawisza60 napisał: > zawisza60 to bardzo porządny człowiek! jo wim! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 10.04.07, 22:31 Jezus Maria! Ludzie, na zartach sie nie znacie ;)? Ja naprawde nie chcialam zadnego forum, czy ja jestem leos w spodnicy, czy co? Prosze, zakonczmy to forum, bo sie rumienie! Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: zawisza60 10.04.07, 22:36 zawisza60 napisała: > Jezus Maria! Ludzie, na zartach sie nie znacie ;)? Ja naprawde nie chcialam > zadnego forum, czy ja jestem leos w spodnicy, czy co? Prosze, zakonczmy to > forum, bo sie rumienie! Żarty żartami a prawda prawdą. forumzawisza60 napisał prawdę i nie musisz się rumienić z tego powodu. Ty jesteś antyleoś! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 10.04.07, 22:48 Pytajniak, Ty tez jestes antyleos i wielu Was takich jest. Moglabym zrobic liste, ale boje sie ze kogos fajnego omine i bedzie glupio. Ty jestes w kazdym razie na mojej liscie, a jak nie wierzysz to zajrzyj do swojej skrzynki pocztowej! :) Serdecznie pozdrawiam Was wszystkich , a teraz wracajmy na barykady, bo licho nie spi! Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 10.04.07, 22:59 Należałoby jeszcze uznać dogmat o nieomylnosci zawiszy60 zawisze... zawsze dziewicy i beatyfikować zdobiac jej nobliwe oblicze tęczową aureolą. W końcu nieugięcie i niezależnie od takich tam kaprysów jak logika, zdrowy rozsadek czy norma głosi jedynie słuszne i zbawienne "prawdy" objawione politpop-apraństwa. Jest na określenie takich, seryjnie bitych typów umysłowosci pewien termin, pożyteczny... I pozostając w konwencji apologetycznej pozostawmy tu woal niedopowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
formalistyk Re: zawisza60 10.04.07, 23:43 Bycie chamem, nie zwalnia od powinności pisania z sensem. Bycie ... zwalnia. michnischerbeobachter napisał: > Należałoby jeszcze uznać dogmat o nieomylnosci zawiszy60 zawisze... zawsze > dziewicy i beatyfikować zdobiac jej nobliwe oblicze tęczową aureolą. W końcu > nieugięcie i niezależnie od takich tam kaprysów jak logika, zdrowy rozsadek czy > norma głosi jedynie słuszne i zbawienne "prawdy" objawione politpop-apraństwa. > Jest na określenie takich, seryjnie bitych typów umysłowosci pewien termin, > pożyteczny... I pozostając w konwencji apologetycznej pozostawmy tu woal > niedopowiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak michnischerbeobachter 10.04.07, 23:51 Czy urodziłeś się bydlakiem? Jeżeli nie, to czy stałeś się bydlakiem z własnej woli, czy też pod przymusem? Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: michnischerbeobachter 11.04.07, 00:05 pytajniak, fakt że sam zaliczasz sie w poczet parzystokopytnej trzody hodowlanej nie uprawnia cię do zapraszania mnie do tego elitarnego gremium. Zadawaj dalej swoje matołkowate pytania, znamionujace otępiałe dziecko z zespołem downa, wprowadzasz tym swoisty folklor a do tego nieodparcie i nieśwaidomie bawisz a to duży atut. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: michnischerbeobachter 11.04.07, 00:48 michnischerbeobachter, podejmę próbę wyjaśnienia ci trzech spraw. Woal kretyństwa, który osłonił twój półgłówek utrudni ci ich zrozumienie, ale chcę ci dać szansę. Po pierwsze, mylisz się twierdząc, że ja sama zaliczam siebie w poczet parzystokopytnej trzody hodowlanej. Po drugie ja ciebie nigdzie nie zapraszam. Po trzecie, zwracam ci uwagę na to, że postawiłam ci pytania na które nie udzieliłeś odpowiedzi. Być może nie wiesz jak. michnischerbeobachter napisał: > pytajniak, fakt że sam zaliczasz sie w poczet parzystokopytnej trzody > hodowlanej nie uprawnia cię do zapraszania mnie do tego elitarnego gremium. > Zadawaj dalej swoje matołkowate pytania, znamionujace otępiałe dziecko z > zespołem downa, wprowadzasz tym swoisty folklor a do tego nieodparcie i > nieśwaidomie bawisz a to duży atut. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: michnischerbeobachter 11.04.07, 00:59 Poziom zmatolenia twoich pytań zwalnia mnie z odpowiadania na nie. A para słabo uzwojonych pośladków która w efekcie błędu genetycznego zagościła pod twoją czaszką lepiej spełniłaby swoją rolę tuz ponizej miejsca gdzie plecy zatracają swoja szlachetną nazwę. I tam też ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: michnischerbeobachter 11.04.07, 01:17 Oczywiście nie musisz odpowiać. To była tylko chęć zlokalizowania w czasie momentu powstania twojego bydlactwa. Nie gorączkuj się tak bardzo, bo jeszcze ci się kał zagotuje w półgłówku. michnischerbeobachter napisał: > Poziom zmatolenia twoich pytań zwalnia mnie z odpowiadania na nie. A para > słabo uzwojonych pośladków która w efekcie błędu genetycznego zagościła pod > twoją czaszką lepiej spełniłaby swoją rolę tuz ponizej miejsca gdzie plecy > zatracają swoja szlachetną nazwę. I tam też ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: zawisza60 10.04.07, 23:56 zawisza60, nie przejmuj się kretynem. Trzymaj się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 11.04.07, 00:07 Dziekuje, trzymam sie i sie nie przejmuje, a od teraz odpowiadam kazdemu z osobna mailem, bo nie chce juz wiecej tego watku rozwijac. Rozumiem posucha, sezon ogorkowy po Swietach i nie ma o czym pisac, ale kochani zejdzcie ze mnie, bo ani ja na to nie zasluzylam ani specjalnie dobrze sie nie czuje w roli misia Knuta ;). Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 11.04.07, 00:29 Ależ czcigodny imbecylu pytajniak, ona nigdy nie przejmowała i nie przejmuje sie takimi drobiazgami jak myślenie. To niemodny w waszych kręgach atawizm. Podobnie zresztą jak ty dlatego towrzycie cos na kształt neodulszczyzny, kołtunów tak skołtuniałych ze nawet nie jesteście w stanie tego zauważyć. Perspektywa oglądu świata z wysokosci krawężnika nie jest zbyt rozległa. Spijajcie sobie dalej z tych tępych dzióbków i zagęszczajcie ten zatęchły sosik wzajemnych duserów i wazeliniarskiego kadzenia. Jakież to budujące i płodne. Die fahne hoch, die reihen fest geschlossen, Zawisza60 und pytajnik marschiert mit ruhig festen schritt Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: zawisza60 10.04.07, 23:56 Zawisza , wiesz , ze jestem twoim platonicznym wiielbicielem , czemu skladalem wyraz na forum wielokrotnie. Obiecalas mi , ze kiedys mi zdradzisz numer swojego biustonosza. Czekam z nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 11.04.07, 00:12 No, kurcze i z Twojego powodu, Leos musze zlamac dopiero co dane slowo. Nie, nic Ci takiego nie obiecywalam, nie kazdy lubi sie obnosic na forum GW ze swoimi rozmiarami tak jak Ty. Nadmiar wina mszalnego ma zgubny wplyw na Twoja pamiec! Bredzisz, moj drogi! Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 11.04.07, 00:33 Leonard, z mojego doswiadczenia wynika ze rozmiart biustu jest z reguły odwrotnie proporcjonalny do rozmiru organu obecnego pod czaszka. Więc nadzieja może nie być płonna. Alez mam dzisiaj nastrój do komplementowania płci przeciwnych Odpowiedz Link Zgłoś
leonard3 Re: zawisza60 11.04.07, 00:38 Mishni, czy z tego wynika ze Zawisza ma maly biust? Wiesz maly moze byc ladny - typu male jabluszko albo leciutko obwisla gruszeczka. No i nie zapominaj o sutkach- najlepiej dlugie i soczyste. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 11.04.07, 00:49 Obawiam sie że z tego wynika coś przeciwnego, może to być para roztańczonych, kołyszących sie majestatycznie i falujacych divine boobs o rozmiarach Zeppelina. Ale to tylko tak w związku z tą odwrotną proprcjonalnością o której wyżej wspomniałem. Stosując tą regułę strach pomyśleć co nosi przed sobą pytajniak, chyba wożą jej to wagonami towarowymi. Na szczeście ta prawidłowość nie zawsze sie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: zawisza60 11.04.07, 00:58 michnischerbeobachter napisał: > Na szczeście ta prawidłowość nie zawsze sie sprawdza Bo można mieć, tak jak ty, zero tu i zero tam. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 11.04.07, 01:00 jeśli ja mam zero to ty śmiało penetrujesz wartosci ujemne :) Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: zawisza60 11.04.07, 01:33 michnischerbeobachter napisał: > jeśli ja mam zero to ty śmiało penetrujesz wartosci ujemne :) I już? Nie potrafisz lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: zawisza60 11.04.07, 01:01 michnischerbeobachter napisał: > Obawiam sie że z tego wynika coś przeciwnego, może to być para roztańczonych, > kołyszących sie majestatycznie i falujacych divine boobs o rozmiarach > Zeppelina. Ale to tylko tak w związku z tą odwrotną proprcjonalnością o której > > wyżej wspomniałem. Stosując tą regułę strach pomyśleć co nosi przed sobą > pytajniak, chyba wożą jej to wagonami towarowymi. Na szczeście ta prawidłowość > nie zawsze sie sprawdza Po pierwsze musisz uzywac bardziej zrozumialego jezyka. Leos nie kapuje co z ta odwrotna proporcjonalnoscia. Po drugie stonuj swoj apetyt seksualny. Twoje komentarze na temat zawiszy60 i pytajniaka sa obrazliwe. Te osoby nie sa produktem miesnym wiec traktuj je z odrobina szacunku, ktory sie im nalezy. Twoje aroganckie przekonanie o wlasnej wyzszosci jest wyjatkowo wredne, bo elokwentne. Mam jednak nadzieje, ze zmusisz sie do wlasnej retrospekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: zawisza60 11.04.07, 01:06 Sorry boston, poetykę stadno bydlecą zaproponowała niejaka pytajnik, ja tylko podjąłem konwencje. Ale jak widzę mamy tu moralnosć kalego, ona moze, ja w rewanżu "obrażam" stosujac dokładnie tą samą stylistykę. No cóż, czas przywyknać że równość to tylko mit Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Re: zawisza60 11.04.07, 00:50 leonard3 napisał: > Mishni, czy z tego wynika ze Zawisza ma maly biust? Michnischweinefullofshit, zawiodles sie,co? > Wiesz maly moze byc ladny - typu male jabluszko albo leciutko obwisla > gruszeczka. No i nie zapominaj o sutkach- najlepiej dlugie i soczyste. Przestan sie obnosic Leos. Raczej przekraczasz granice przyzwoitosci. Teksty nie sa smieszne, a raczej zdecydowanie niewlasciwe na tym forum. Znajdz sobie jakis XXX website i tam sie wyzywaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 11.04.07, 13:26 Moi kochani!Poniewaz moja poularnosc przybrala tak nieobliczalne rozmiary (27 postow!)oznajmiam ze wszystkim wiernym udziele audiencji. Pielgrzymki do mojej podsztokholmskiej rezydencji beda organizowane przez Radio Maryja. Po bilety prosze zglaszac sie do ojca Rydzyka. Znizki grupowe. W lipcu planuje pielgrzymke do ziemi ojczystej i wtedy objawie sie na balkonie redakcji GW, skad bede blogoslawic tlumy wiernych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Re: zawisza60 11.04.07, 14:20 Hehehehehe, swietne! A czy dewocjonalia tez beda dostepne? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lesbijka_wroclaw Re: zawisza60 11.04.07, 14:57 a zdjecie ze slynna zawisza60 bedzie mozna zrobic? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: zawisza60 11.04.07, 15:36 taaa, zawisza wystąpi w skórze tradycyjniego podhalańskiego Biedronia. Na zyczenie pozującego z nia do zdjecia może zdjąć łeb i błysnąć tolerancją wiec nie będzie konieczności używania flesza. Uroczystość uświetni Jacek Zakowski odziany w prowokacyjną koszulkę "Nie płakałem po ojcu" a na rewersie " Usunąłem 12 miesieczną ciąże" Odpowiedz Link Zgłoś
dr.med Re: zawisza60 11.04.07, 18:13 gentile1 napisał: > taaa, zawisza wystąpi w skórze tradycyjniego podhalańskiego Biedronia. Na > zyczenie pozującego z nia do zdjecia może zdjąć łeb i błysnąć tolerancją wiec > nie będzie konieczności używania flesza. Uroczystość uświetni Jacek Zakowski > odziany w prowokacyjną koszulkę "Nie płakałem po ojcu" a na rewersie " Usunąłem > 12 miesieczną ciąże" Pragnę uspokoić uczestników tego forum, że mamy tu do czynienia ze społecznie niegroźnym przypadkiem zaburzeń umysłowych. Nieszcześliwy wypadek przy chirurgicznym zabiegu obrzezania spowodował konieczność dokonania całkowitej kastracji. Konswekwencją tego jest brak wyżycia seksualnego, który doprowadził do powstania i rozwinięcia się skrajnej formy narcyzmu. Charakterystycznym objawem choroby jest egzaltacja i upajanie się własną bezsensowną gatatliwością i werbalna napastliwość. Przy obecnym stanie wiedzy jest to choroba nieuleczalna. Stwierdzono jednak, że całkowite ignorowanie zachowań chorego prowadzi do okresowej poprawy stanu jego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: zawisza60 11.04.07, 18:18 > Pragnę uspokoić uczestników tego forum, że mamy tu do czynienia > ze społecznie niegroźnym przypadkiem zaburzeń umysłowych. > Nieszcześliwy wypadek przy chirurgicznym zabiegu obrzezania > spowodował konieczność dokonania całkowitej kastracji. Konswekwencją > tego jest brak wyżycia seksualnego, który doprowadził do powstania > i rozwinięcia się skrajnej formy narcyzmu. Charakterystycznym > objawem choroby jest egzaltacja i upajanie się własną bezsensowną > gatatliwością i werbalna napastliwość. Przy obecnym stanie wiedzy jest > to choroba nieuleczalna. Stwierdzono jednak, że całkowite ignorowanie > zachowań chorego prowadzi do okresowej poprawy stanu jego zdrowia. Cóż za za chwalebny przykład konstruktywnej samokrytyki :)tyle że nieco nieporadny językowo. Medice cura te ipsum Odpowiedz Link Zgłoś
diasporak Re: zawisza60 11.04.07, 19:26 gentile, hahaha, gentile ... . Ty i gentile ... . Strasznie żeśmy się razem z twoim kuzynem Mośkiem ubawili. Pozdrów Rajzę. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: zawisza60 11.04.07, 19:41 diasporak napisał: > gentile, hahaha, gentile ... . Ty i gentile ... . Strasznie żeśmy się > razem z twoim kuzynem Mośkiem ubawili. Pozdrów Rajzę. > > Shalom Slalom...wiesz chociaż co znaczy gentile czy tylko gdzieś dzwoniło a nie bardzo wiesz w jakiej synagodze Odpowiedz Link Zgłoś
diasporak Re: zawisza60 11.04.07, 20:06 gentile1 napisał: > Slalom...wiesz chociaż co znaczy gentile czy tylko gdzieś dzwoniło a nie bardzo > wiesz w jakiej synagodze Szmul, czy ty już zapomniał co to gentile? Czy ciebie trzeba to przypominać? Po kim u ciebie taka słaba pamięć? Może po twoim tatusi co zapomniał oddać mi 1000 złotych? I czy ty też zapomniał, że w synagodze to nie dzwonią? Ale czy ty pamięta względem ten interes co my zrobili w ten szabas w synagodze? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: zawisza60 11.04.07, 20:17 No dobra Srulek jesteśmy w domu. Dlaczego nie ferstehen, my wszystko ferstehen Wiadomo ze w synagodze sie nie dzwoni, to taka licentia poetica, chyba załapałeś koszernym rozumkiem ,co nie? -Panie Goldblat- krzyczy aptekarz za odchodzącym klientem, nastąpił straszna pomyłek, ja pana sprzedać zamaist aspiryne... strychnine - a jaki to różnica?- pyta zafrasowany klient zawijając finezyjnie pejsa - 3,50! odpowiada aptekarz(słownie:czy pindziesiąt) lece bo na mnie sznycel oczekuje a już pare razy mówiem mu że zaraz ide Odpowiedz Link Zgłoś
diasporak Re: zawisza60 11.04.07, 20:56 Szmul, ja czytam co ty piszesz i mnie się robi przykro. Ja pamiętam jak myśmy razem do chederu chodzili i jakiś ty był wszystko ferstehen. Mosze mówił, że Szmul to będzie wielki rabin. No i się z tobą stało? Ty się tylko chwalisz, a jak klepniesz bzdurę to ty mówisz, że to jest taki przenoszony rym. I gdzie twój humor Szmul? Co się stało z twoim humorem Szmul? Za ile tyś sprzedał twój humor i kto go kupił? Ty mi piszesz dowcip? To jest dowcip? To jest tragedia i półtora nieszczęscia a nie dowcip. Jak chcesz to ja ciebie opowiem dowcip, a jak nie chcesz to ja i tak opowiem. Noc. Umierający Żyd. Zgromadzona rodzina. - Czuję, że umieram. Idźcie po księdza. - Jakiego księdza, ty myślisz po rabina. - Nie rabina, tylko księdza. Wszystko jedno jakiego, ja chcę konwertować. - Ależ co ty mówisz? Konvertować. - A tak. Bo lepiej żeby jakiś gentile umarł niż Żyd. A jak ty jesz sznycel, to ty pamiętaj: nie na maśle. Bo jest powiedziane "Nie będziesz jadł cielęcia w mleku matki jego". Ale schabowego można. gentile1 napisał: > No dobra Srulek jesteśmy w domu. Dlaczego nie ferstehen, my wszystko ferstehen > Wiadomo ze w synagodze sie nie dzwoni, to taka licentia poetica, chyba > załapałeś koszernym rozumkiem ,co nie? > > -Panie Goldblat- krzyczy aptekarz za odchodzącym klientem, nastąpił straszna > pomyłek, ja pana sprzedać zamaist aspiryne... strychnine > - a jaki to różnica?- pyta zafrasowany klient zawijając finezyjnie pejsa > - 3,50! odpowiada aptekarz(słownie:czy pindziesiąt) > > lece bo na mnie sznycel oczekuje a już pare razy mówiem mu że zaraz ide Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: zawisza60 11.04.07, 21:19 Ale sie porobiło Srulek. Toż ty chyba rozumisz że ja, wyobcowany z diaspory, otoczony tymi zoologicznymi antysemitoma zionącymi jadem musiałem sie skundlić i zniżyć do ich pozioma.To dla mnie jest duża przykrość ale co ja moge zrobić, takie czasy. Syndrom Zeliga, musze udawać ze jestem jak oni, na zasadzie mimikry, wtedy jest taka możliwość że mnie zaakceptują i wezma za swojego. Ty mnie rozumiesz czy ty mnie nie rozumiesz Srulek? Ja ciebie pozdrawiam i życze wesołego szabasu slalom alekhem jeszcze jedna anegdotka, nie do końca na temat. Jak to bywa z anegdotkami jest w niej pewna psychologiczna głębia Wypadek samochodowy, oba samochody prawie skasowane, dwie kupy złomu, wydaje sie że nikt nie miał prawa przeżyć. O dziwo z jednej kupy złomu wygrzebuje się mozołem pejsaty rabin, otrzepuje się,niedraśniety nawet. Z drugiej kupy złomu wyłazi również netknięty ksiadz. Rabin w szczerym akcie olśnienia wznosi rece do niebios i mówi: -Ocaleliśmy!,to znak od Pana, znak abyśmy porzucili waśnie, uprzedzenia i pogodzili sie.. łka ze wzruszenia i dodaje wyciagając piersiówkę do księdza: -drogi bracie napimy sie z tej okazji na zgode! Ksiadz wychyla butelkę i pociąga dużego łyka, po czym podaje ja rabinowi i mówi -a ty Rabi się nie napijesz? Rabi na to - nie, ja zadzwonie na policje Czy ta niewinna anegdotka da sie jakoś sprzedać Srulek?, czy ty myślisz ze to jest interes? I co to dla mnie jest za papier? I kto to kupi? czy ty dasz dla mnie dobrą rade uczony w piśmie Cadyku. Łkam w tałes i czekam na poradę Odpowiedz Link Zgłoś
diasporak Re: zawisza60 11.04.07, 22:18 Szmul, co ja mam nie rozumieć? Pewno, że ja rozumiem. Jak ty coś powiesz to każdy zrozumie. Chyba, że on nie nasz. Pewno, że ty musisz udawać jak ci to daje trochę grosza. Bóg by cię pokarał jakbyś w dzisiejszych ciężkich czasach tego nie robił. Haahaha, gentile! Tego Zelige to ja znam. Sam trochę na nim zarobiłem, ale on się nie nazywa Syndrom tylko Szymon. A ta twoja anekdotka. Jaka tam ona anekdotka, to prawdziwa prawda. Przede mną to ty nie musisz grać teatr. Ten rabin to nie żadna anekdotka tylko to jest twój wujek, rebe Aron. Ale jak ty na nim możesz zarobić to ja ci życzę żeby to była anekdotka. Kto to kupi? Za 30% to ja ci mogę powiedzieć, że Bubel kupi, a za 40% że Jankowski kupi. Miesiąc temu to by M. Giertych też kupił ale teraz to on ma kłopoty z odbytem swojej książki. Shalom Odpowiedz Link Zgłoś
1aka Re: zawisza60 11.04.07, 15:02 Właśnie rozmawiałam z Ojcem. On daje trzy autobusy i opłaca przejazd do Szwecji. Przyjedzie całe nasze koło Moherowych Amazonek. Liczymy się z tym, że ty organizujesz zakwaterowanie i pokrywasz koszta pobytu. Na lipiec Ojciec planuje marsz na Warszawę i jej trzytygodniową okupację. Zakłada twój udział. zawisza60 napisała: > Moi kochani!Poniewaz moja poularnosc przybrala tak nieobliczalne rozmiary (27 > postow!)oznajmiam ze wszystkim wiernym udziele audiencji. Pielgrzymki do mojej > podsztokholmskiej rezydencji beda organizowane przez Radio Maryja. Po bilety > prosze zglaszac sie do ojca Rydzyka. Znizki grupowe. > W lipcu planuje pielgrzymke do ziemi ojczystej i wtedy objawie sie na balkonie > redakcji GW, skad bede blogoslawic tlumy wiernych. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
zawisza60 Re: zawisza60 11.04.07, 18:58 Great success! Kochani! Przyjezdzajcie, a ja skontaktuje sie z tutejszym polskim kosciolem, to zorganizuja jakies kwatery u tutejszych siostr zakonnych. Zaczynam produkcje dewocjonaliow na wielka skale (m.in trojwymiarowe zdjecia Pana Jezusa ktory puszcza perskie oko), zatrudniam fotografa ktory bedzie robil zdjecia i nagrywal kasety pt Videre Zawiszam, a zyski ze sprzedazy powyzszych dewocjonaliow i kaset przeznacze na Radio Maryja. Ojciec Dyrektor mowil mi w sekrecie ze planuje juz drugi i trzeci program! Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą. Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller Odpowiedz Link Zgłoś