tw_wielgus Re: Jurek: i inne watykańskie pachołki 12.04.07, 12:06 Jurek i inne watykańskie pachołki za nic mają kobiety. Dla nich to tylko wór na życie poczęte, ich los zupełnie ich nie interesuje. Z dawien, dawna ten model obowiązywał w tzw. kulturze katolickiej. Kobieta jest "czymś" gorszym takim udomowionym zwierzątkiem, i tak powinna się cieszyć że katole dali jej możliwość pomodlenia się w świątyni a nie na zewnątrz. Zwróccie uwagę że ten zapis powoduje to że aborcja z jakiegokolwiek powodu będzie niedozwolona, nawet jeżeli będzie zagrożone życie kobiety !!!!! Czyli śmierć przy porodzie będzie jak najbardziej naturalną formą śmierci. Zapach stosów na którym palono czarownice też był miły Panu Bogu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Jurek: Zmiany w konstytucji mogą mieć skutek od.. 12.04.07, 12:09 I napewno uda się p.marszałkowi przekonać prawników, bo tylko on wie, kiedy od chwili erekcji, zaczyna się poczęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pielnia1 Refleksja do refleksji M. Jurka 12.04.07, 12:30 Panie marszałku, przeciętnie rozgarnięcy człowiek wiedział natychmiast, że inicjowane zmiany w konstytucji mogą zrobić "dobrze" PiSowi i LPR, ale mogą też wywołać skutki dla Was groźne i nie zamierzone. Jak to jest, że marszałkowi 40- tomilionowego kraju na dojście do takiej refleksji potrzeba nie trzech sekund, lecz trzech miesięcy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zztop3 Re: Dziwne zjawisko 12.04.07, 14:11 Od dłuższego czasu śledzę dyskusje na forum Gazety i zauważyłem ciekawe zjawisko. Ciągle pojawiają się klony podszywające się pod "nicki" zwolenników PIS. Natomiast nie zauważyłem ani jednego przypadku zjawiska aby zwolennik PIS podszywał się pod sympatyka PO czy SLD. To jest zastanawiające... To chyba wynik frustracji i bezradności. Inaczej sobie tego nie potrafię wytłumaczyć. A może kierują Tobą jakieś inne motywy? Mógłbyś wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zztop3 12.04.07, 16:22 zztop3 napisał: > Dziwne zjawisako > Od dłuższego czasu śledzę dyskusje na forum Gazety i zauważyłem ciekawe > zjawisko. Ciągle pojawiają się klony podszywające się pod "nicki" zwolenników > PIS. Natomiast nie zauważyłem ani jednego przypadku zjawiska aby zwolennik PIS > podszywał się pod sympatyka PO czy SLD. To jest zastanawiające... To chyba wyni > k > frustracji i bezradności. Inaczej sobie tego nie potrafię wytłumaczyć. A może > kierują Tobą jakieś inne motywy? Mógłbyś wyjaśnić? Twoje spostrzezenia sa, niestety, prawdziwe. Widze to od wejscia na to forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gm114 Mały drobiazg.. Głowa na karku w cenie.. 13.04.07, 05:11 Jestem zwolennikiem ochrony życia ludzkiego od poczęcia do naturalnej śmierci. Z tym, że w przypadku świadomych morderców, powinna być przywrócona możliwość wyukonywania kary smierci (nie wiadomo przez kogo wymazana z KK.). Zatem ochrona prawna powinna uwzględniać tę poprawkę, w przeciwnym razie ustawa konstytucyjna o ochronie życia od poczęcia do naturalnej śmierci spowoduje konstytucyjną blokadę orzekania kary śmierci dla morderców. Odpowiedz Link Zgłoś