milena.rl jest super wiec o co ci chodzi!!! 16.04.07, 16:47 ..ufam im i wiem że wybrałam swoją przyszłość, za rękę poprowadzą mnie do Waatykaanu jest super, jest super wiec o co ci chodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos PSdNRiPGoWPNP 16.04.07, 16:50 Podmiot Służący do Naprawy Rzeczpospolitej i Przywrócenia Godności oraz Właściwej Pozycji Narodowi Polskiemu czyli PSdNRiPGoWPNP. Potem popdzieli się na PSdNRiPGoWPNP - Kanapa Większa i PSdNRiPGoWPNP - Kanapa Skromniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: PSdNRiPGoWPNP 16.04.07, 17:39 zycze sobie dwoch rzeczy rzeczy niemozliwej - przestrzegania prawa w Polsce (np zakazu propagandy nazizmu, ale bardziej np. wykonywnia badan prenatalnych i edukacji seksualnej) i mozliwej - licznych partii prawicowych Odpowiedz Link Zgłoś
1a40 Zygmunt Wrzodak tworzy nowe ugrupowanie 16.04.07, 16:59 Dajcie chlopakowi zaszalec,przynajmniej cos robi,zycie go niczego nie nauczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
liberum.veto technik mechanik z Bud Zaklasztornych (m. ur.) 16.04.07, 17:43 "Wrzodak deklaruje się jako koneser poezji Adama Asnyka i muzyki poważnej, ze szczególnym uwzględnieniem utworów barokowych." (Wikipedia) Bacha i Haendla to pewnie na taśmie... w Ursusie słuchał. :P To jest kolejny dowód na to, że w Polsce posłem może zostać KAŻDY. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Wrzodak, Giertych, Begerowa, Hojarska, Zawisza, 16.04.07, 19:49 Lepper, Maksymiuk, raaaaaany, ale sie tego robactwa na wiosne wyleglo! Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Partia Wrzod Na Dupie IV RP..... 17.04.07, 02:08 ....to bedzie partia tych co siedzieli....... Odpowiedz Link Zgłoś