premier_hiacynt_wielki Adolf Hitler do tej pory jest patronem wielu miast 23.04.07, 19:51 IV RP!:) Edgarogrod albo Gosiewoland powinna sie Wloszczowa przemienic po smierci tego wybitnego meza stanu - dac mu osla i bedzie prawie jak Pilsudzki Odpowiedz Link Zgłoś
bajder1 Uczie się posłowie IV RP 23.04.07, 20:39 od Pana posła Przemysława Gosiewskiego. Pomaga tym, którzy Go wybrali. Jest od tego tak samo jak ... od ... . Polska naprawdę nie kończy się na salonach Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zhk To wyjątkowy, kur.a, debil. Kliniczny egzemplarz 23.04.07, 20:51 szmaciaka, sługusa, przydupasa i takiej zwykłej mendy. Słów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bahn Polska nie kończy się na Wawie? Serio? 23.04.07, 20:55 "Polska nie kończy się na granicach Warszawy" ...i dlatego nikt nie uznal za stosowne wybrac na poczatku Slaskiego na mecze ME2012, co nie, warszawiacy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 21:55 Kto przebije Wielkiego Księcia Świętokrzyskiego Rzemyka Gosiewskiego w wydawaniu na swoje pomniki państwowych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
anbowi Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 21:59 Ale co naprawdę ten pokurcz zrobił dla miasta, oprócz bezsensownego peronu? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 22:42 anbowi napisała: > Ale co naprawdę ten pokurcz zrobił dla miasta, oprócz bezsensownego peronu? Rozsławił na całą Polskę. Teraz Włoszczowa jest synonimem głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
29_100_wloszczowa Włoszczowa 23.04.07, 22:03 Witam forumowiczów, Nie wiem skąd w niektórych z Was tyle sarkazmu arogancji i innych niefajnych cech. Mam jednak propozycję jeśli coś Wam się nie podoba w politykach / partiach etc. nie czepiajcie się Włoszczowy i Włoszczowian. Jesteśmy takimi samymi ludźmi jak większość z Was i mamy takie same prawa jak Warszawianie Wrocławianie Krakowianie czy ludzie mieszkający w najodleglejszych wioskach Polski. Nie znoszę kiedy z Polaków wychodzi "polaczyzm" to najgłupsza cecha Polaków. Nikt nie jest w stanie powstrzymać Polaka kiedy ten chce wylać swoją żółć. Polak Polakowi wilkiem itp. Nie znosicie Gosiewskiego to zadzwońcie do niego i pogadajcie z nim, a nie czepiajcie bogu ducha winnym ludziom. Polska to kraj wiecznych przegranych - jakie to smutne i prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Włoszczowa 23.04.07, 22:41 A czy ktoś czepia się Włoszczowy?! Jednakże, porównywanie Włoszczowy do Warszawy, Wrocławia i Krakowa jest nie na miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Włoszczowa 23.04.07, 22:44 wszystko byloby super oczywiscie, tylko to Wloszczowa jest dopieszczana z budzetowych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Włoszczowa 23.04.07, 22:51 imie_jaszczomp napisała: > wszystko byloby super oczywiscie, tylko to Wloszczowa jest dopieszczana z > budzetowych pieniedzy. Ale przecież pan z Włoszczowy pisze, że jego miasto niczym Warszawa i Wroclaw. Taka metropolia, a tylko jeden peron. Edgar słabo się postarał. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz 29 _100_włoszczowa-=-zadzwoń sam. 23.04.07, 23:17 A próbowałeś już kiedyś telefonicznie pogadać z którymś p/osłem. Nawet na e-mail'a odpowiada jakiś urzędniczyna,a nie osoba do której pisałeś.Osobiście próbowałem do Szczypińskiej i co? I nic.Odpowiedż wymijająca jakiegoś posłańca i do tego bez sensu. Do Włoszczowej nikt nic nie ma,tylko nadanie obywatelstwa tej kreaturze to "śmiech na sali". Odpowiedz Link Zgłoś
29_100_wloszczowa Re: 29 _100_włoszczowa-=-zadzwoń sam. 23.04.07, 23:45 Witaj drogi kolego, Po pierwsze z czystej tylko ciekawości zapytam, źle odmieniasz nazwę Włoszczowy wynika to z Twojej ignorancji niewiedzy czy ze zwykłej głupoty ? Po drugie, owszem próbowałem się kontaktować kiedyś z władzami teraźniejszej opozycji, nie jestem zwolennikiem prawicy. Dostałem oczywiście uprzejmą odpowiedź problem w tym, że mocno przedawnioną tj. po miesiącu czasu która była zwykłym bełkotem nic nie znaczącym Fakty są takie: Peron PKP we Włoszczowie (tutaj zaznaczam, że właśnie tak pisze się prawidłowo nazwę tego miasta, uwaga nie tyczy się dyslektyków) został utworzony i tak za późno. Ktoś z Was zarzucił, że pieniądze są z budżetu. Odpowiedź moja jest taka, a skąd mają być ? z Marsa ? Oczywiście, że są z budżetu państwa do którego również i ja się dokładam. Pytanie moje jest takie: Lepiej żeby ćwoki z samoobrony takie jak Łużwińscy przejeżdżali po 90 tyś zł/miesiąć czy żeby powstał choćby jeden peron więcej w Polsce ? Uważam, że ten peron z którego często korzystam jest decyzją konstruktywną i ułatwiającą życie wielu z nas Polaków. Jeśli chcecie odreagowywać swoją agresję kierujcie ją do LPRu czy Samoobrony bezpośrednio. P.S. Ktoś napisał, że porównanie Włoszczowy do Warszawy czy Wrocławia jest nie na miejscu. Pytam, dla czego ? Warszawa została niemal do nogi wybita podczas powstania. Aktualnie większość tzw. Warszawian to zlepek wszystkich Polskich miast i wsi ! w tym Włoszczowian w czym zatem Warszawa jest lepsza lub gorsza ? Wrocław to przesiedleńcy zza Buga z terytorium teraźniejszej Ukrainy itp. w czym zatem są lepsi / gorsi znam wielu Włoszczowian którzy tam mieszkają na stałe. Nie można powiedzieć, że nie na miejscu jest porównywać Włoszczowę do Warszawy czy np. Wrocławia. Jedyna różnica wynika z wielkości aglomeracji. Nie masz szacunku do drugiego Polaka, zapomnij żeby obcokrajowiec Ciebie szanował. P.S. Mam propozycję, oczywiście zabawa będzie tylko wtedy ciekawa kiedy będziecie szczerze pisać. Kiedy zarzucacie coś Gosiewskiemu / Włoszczowie piszcie koniecznie z jakiej miejscowości pochodzicie. (Mam nadzieję, że nie wstydzicie się miejsca swojego pochodzenia). Piszcie śmiało zobaczymy co ciekawego z tego wyjdzie. Prędzej kaktus na ręce mi wyrośnie niż w Polsce się coś na lepsze zmieni. Problemem nie jest nasz rząd !!! Problemem sa Polacy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: 29 _100_włoszczowa-=-zadzwoń sam. 23.04.07, 23:55 Prosze Cie bardzo- ja jestem z Gdyni,a do rozwoju miasta potrzebna jest lebska rada miasta (i wtedy mozna sie czyms chwalic), a nie kapciowy premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Re: 29 _100_włoszczowa-=-zadzwoń sam. 24.04.07, 07:36 Ja jestem z Gniżka i tez bardzo bym chciał aby kapciowy Naczelnego Władcy pod moim domkiem wybudował mi peron kolejowy i terminal lotniska. Będę bardzo wdzięczny moim rodakom za to i mam nadzieje, że głodujące dzieci wybaczą tej głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
29_100_wloszczowa Re: 29 _100_włoszczowa-=-zadzwoń sam. 24.04.07, 23:37 Zapytam Pana Gosiewskiego co da się zrobić w sprawie Gniżka ale nie liczyłbym na zbyt wiele bo gdzie jest Włoszczowa już wszyscy wiedzą, a Gniżka najpierw muszę znaleźć na mapie Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 22:18 Swego czasu Kennedy wzniosl w Berlinie okrzyk "Ich bin ein Berliner".Teraz Gosiwski moze powtorzyc za nim "jestem Wloszczowianinem" i bedzie mial racje.Jak dalej pojdzie postawia mu pomnik.Ja nie zartuje,ja im zazdroszcze,ze maja tak znaczacego sponsora. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 22:36 emeryt21 napisał: ,ja im zazdroszcze,ze > maja tak znaczacego sponsora. Szkoda tylko, że nie robi tego z własnej kasy ale publicznej, więc jaki z niego sponsor?! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_jogin Jaki honorowy obywatel, takie i miasteczko 23.04.07, 22:30 są siebie warci Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur jeszcze wybudują lotnisko 23.04.07, 22:30 i można stolicę zobić we Włoszczowej w końcu takich nam dała znamienitych poliyków Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 22:32 To, co że się z nas śmieją? Czy Włoszczowa jest gorsza od innych miejscowości? Minister Gosiewski to nasz dobrodziej. Ten tytuł się mu należy Jak psu zupa! Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 22:43 no pewnie, trzeba go chwycic pod kolana z wdziecznosci. A tak a propos wdziecznosci- to we Włoszczowie PiS pewnie zgarnal wszystkie mandaty w samorzadzie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 22:49 A tak a propos > wdziecznosci- to we Włoszczowie PiS pewnie zgarnal wszystkie mandaty w > samorzadzie, co? Nie wiem, ale nie sądzę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 22:56 Pytanie bylo tendencyjne; wloszczowianie opluli reke doroczyncy i PiS zdobyl tylko 3 mandaty hehehehe...z wiekszym poparciem czekaja na lotnisko, stadion i fabryke maybachow. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_jogin "są takie miasta jak Białystok" - "moje miasto to 23.04.07, 22:33 Białystok, a moje życie to Białystok" - cytaty słynnych ludzi o Białymstoku. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 23:03 Jakie kłamstwo?Fotografia przecież nie kłamie.Pokazuje idiotę w pełnej krasie. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:06 czy do PiS przyjmuja wedlug jakiegos klucza? Wszyscy jak jeden mąż urodą i posturą nie grzesza za to inteligencją tez nie. Jak to jest? Czy inteligentnych oni tam po prostu nie przyjmuja? Odpowiedz Link Zgłoś
pekalamarek Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 23:05 Tytuł honorowego obywatela mu się należy, dzięki temu że głośno zrobiło się o Włoszczowie, miasto ma szansę na rozwój. Dowcipy i głupoty wymyślają ci którzy patrzą na to z góry. Warszawa może taką szansę miec w europie(mistrzostwa 2012), a Włoszczowa w polsce, dzięki stacji. Każdy dąży do swojego celu, byle nie po trupach. Włoszczowa ma swoją szansę i mam nadzieję że ją wykorzysta. Inne małe miejscowości mogą pójśc jej przykładem i znaleźc u siebie coś co przyciągnie uwagę innych. Nie często zdarza się politykom realizowac coś dla innych, a już tak małych społeczności to ewenement. Nie ze wszystkim zgadzam się z PIS-em ale postawa Gosiewskiego mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:12 Nie ze wszystkim zgadzam > się z PIS-em ale postawa Gosiewskiego mi się podoba. Tak jest. Peron w każdej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:17 Wiesz, wyobraznie niektorych ludzi przerasta zrozumienie faktu, ze jesli ekspres bedzie sie zatrzymywal w kazdym miasteczku na trasie, to przestanie byc ekspresem, hehehehehe Kingsajz dla kazdego! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:23 Zważywszy na to, kto głosuje na PiS i choćby SO, to wcale mnie takie myślenie nie dziwi. To już nie jest wtórny analfabetyzm, to jest po prostu analfabetyzm w czystej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:25 Ja bym go wybrał za Honorowego lizyd...a Kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:32 Niestety. Spóźniłeś się, już mu to przyznali. Dożywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok_jeden Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:56 A co masz do wsi buraku ? Napisz jak sie nazywasz tępy baranie to porozmawiamy na temat wsi aż do ostatnich twoich zebow!! Myślisz że jesteś anonimowy w internecie ? każde IP pozostawia ślad ! Powiedz tylko coś jeszcze na temat wsi to cie znajde Odpowiedz Link Zgłoś
prezydent_10rp Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:59 wsiok_jeden napisała: > A co masz do wsi buraku ? > Napisz jak sie nazywasz tępy baranie to porozmawiamy na temat wsi aż do > ostatnich twoich zebow!! > Myślisz że jesteś anonimowy w internecie ? każde IP pozostawia ślad ! > Powiedz tylko coś jeszcze na temat wsi to cie znajde > Kto tu jest burakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Wło 23.04.07, 23:22 pekalamarek napisał: > Tytuł honorowego obywatela mu się należy, dzięki temu że głośno zrobiło się o > Włoszczowie, miasto ma szansę na rozwój. Dowcipy i głupoty wymyślają ci którzy > > patrzą na to z góry. Warszawa może taką szansę miec w europie(mistrzostwa > 2012), a Włoszczowa w polsce, dzięki stacji. Każdy dąży do swojego celu, byle > nie po trupach. Włoszczowa ma swoją szansę i mam nadzieję że ją wykorzysta. > Inne małe miejscowości mogą pójśc jej przykładem i znaleźc u siebie coś co > przyciągnie uwagę innych. Nie często zdarza się politykom realizowac coś dla > innych, a już tak małych społeczności to ewenement. Nie ze wszystkim zgadzam > się z PIS-em ale postawa Gosiewskiego mi się podoba. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Postawa godna "pochwały" za nasze pieniądze.Gdyby to zrobił za swoje to pies mu m...ę lizał.I wtedy niech go sobie robią kim chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
mephi Przemysław Gosiewski honorowym obywatelem Włosz.. 23.04.07, 23:38 A nie przypadkiem: (..)honorowym obywatelem WŁOSZCZOWEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ooo qrwa to ci dopiero honor!!!hahahahaha 23.04.07, 23:46 toz jak komus dam miliony to normalka ze bedzie mnie wynosil pod niebiosa, nie????koczkodan, paskustwo Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner brawo Gosiewski, Polska to nie tylko Warszawka 24.04.07, 02:53 to kwestia tylko kilku lat jak kielecczyzna zacznie sie rozwijac, a stacja we Wloszczowej najwyrazniej juz sie przydaje. Brawo Gosiewski ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Wloszczowa lepsza od Wachocka?! Wysunela sie na pr 24.04.07, 04:01 owadzenie przed Wachock i Pacanow - tak trzymac - pingwin skompromituje was jeszcze nie raz! Odpowiedz Link Zgłoś
29_100_wloszczowa Re: Wloszczowa lepsza od Wachocka?! Wysunela sie 24.04.07, 23:40 Oczywiście, że lepsza ;), a swoją drogą pozdrowienia dla kumpla z Wąchocka. Odpowiedz Link Zgłoś