wieslaw1 Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 20:16 Osobiście nie wierzę by p.Mularczyk wczoraj po kilkunastu godzinach spędzonych w TK,miał jeszcze czas i energię by pójść do TK i tam wertować dokumenty.Dlatego bardzo mnie ciekawi książka wejść do IPN i kiedy tam był ten zapracowany poseł Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 20:18 Mularczyk nieprzydatny ze względu na niekorzystne walory intelektualne i mentalne! Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab "bul bul bul". co to? PISdanic zaczyna tonac... 10.05.07, 20:19 to jest ten dzien pisuary zaplataly sie na amen premier (mlask mlask) zaczyna wyjrzykiwac wrecz absurdalne oskarzenia, na zasadzie "rzuc gownem, i patrz do kogo sie przylepi" mularczyk tlumaczy sie jak IQ70 zlapany na kradziezy w sklepie dorn przychodzi z psem do sejmu...a przepraszam, to nie na temat. o tym panu kiedy indziej :P prokurator odpowiada jak uposledzony psychicznie czekamy na wystepy: prezydencika "mlask mlask" "spieprzaj dziadu" wwwielkiego marka ziolo kuchninskiego edgara perona gosiewskiego tadka "wiejski glupek" cymanskiego jacka pitbula kurskiego i reszty wiernej kamandy nic tylko sledzic relacje medioww dzisiaj i jutro . bedzie sie dzialo :) zauwazyliscie, ze nie mowia nic lpr i samoobrona? ha. nikt nie chce tonac razem z pisem szczury uciekly pierwsze :) no nic Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab nieprawda! jamroz okazal sie bardzo przydatny!!! 10.05.07, 20:20 ale tylko dla pisu... i tylko przez chwile :) zreszta, tylko im sie wydawalo Odpowiedz Link Zgłoś
toskania8 to mój Kraj, ale już nie moje Państwo 10.05.07, 20:30 ja nie chcę takiego Państwa, gdzie stosuje się tak podłe, nikczemne metody już nawet nie walki ale niszczenia ludzi, niszczenia autorytetów, niszczenia samego Państwa. Nie chcę, żeby jakiś ....dołożę wszelkich starań, by nie użyć słów, które same cisną sie na usta, pożal się Boże historyk, szargał dobre imię i autorytet Pani Profesor Łętowskiej (TVN 24 dziś po 18). Mało jest nie tylko w Kraju ale może i w świecie ludzi takiego formatu - jako naukowiec, jako człowiek, jako urzędnik. Ktoś mi moje Państwo próbuje zabrać. Nie chcę tego !!! Ale cokolwiek zrobią, autorytety zawsze zostaną autorytetami a oni ich nigdy nie zastąpią. Pamiętajcie, każda rewolucja, każde wyniszczanie Narodu zaczynało się od wyniszczania inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Oto wyznawcy PiS 10.05.07, 20:24 > Mularczyk w odpowiedzi stwierdził, że nie jest w stanie powiedzieć, czemu tak > postąpił. Bo jest po prostu łobuzem. Odpowiedz Link Zgłoś
war-for-territory Łobuzem?!!! 10.05.07, 21:21 łobuzem to byłem, jak w szóstej klasie wybiłem okno w sali gimnastycznej. On jest co najmniej brzydalem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Łobuzem?!!! 10.05.07, 21:40 war-for-territory napisał: > łobuzem to byłem, jak w szóstej klasie wybiłem okno w sali gimnastycznej. Nie. Wtedy byłeś łobuziakiem. > On jest co najmniej brzydalem!!! Staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie pozwala mi na precyzyjne określenie tego gostka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Łobuzem? 10.05.07, 22:14 Odebralem rowniez staranne wychowanie w dziecinstwie, ale z pewnoscia moja Mama wybaczylaby mi dzisiaj. Mularczyk to KANALIA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Łobuzem? 10.05.07, 22:15 kaczory11 napisał: > Odebralem rowniez staranne wychowanie w dziecinstwie, ale z pewnoscia moja Mama > > wybaczylaby mi dzisiaj. > Mularczyk to KANALIA !!!!!! podobna klasa co "dziadek z Wehrmachtu" Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Łobuzem? 10.05.07, 22:35 kaczory11 napisał: > Odebralem rowniez staranne wychowanie w dziecinstwie, ale z pewnoscia moja Mama wybaczylaby mi dzisiaj. Mularczyk to KANALIA !!!!!! Nie mogę zaprzeczyć. Uważam, że powinien zostać pozbawiony prawa wykonywania zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 kaczki jak zwykle kłamią aby tylko ich było na 10.05.07, 20:30 wierzchu. Już to Kurski stwierdził że wystarczy trochę kłamać a ciemny naród to kupi jako prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 20:39 No cóż, kundle pozostaną kundlami. A czemóż to bracia Kaczyńscy boją się otwarcia archiwów, chociaż pewni swego, ze sami są czyści. Dalej otwierać zobaczymy ojców, ciocie, wujków, dziadków tych ojców narodu i ich świty. Dawajcie kaczorki, żadnych skrupułów, śmiało kundle. A że kłamią, kundle tak mają. Wałęsa miał racje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf_27 Zmora PiSuaru 10.05.07, 20:42 Zmora PiSuaru: 24godzinny Trybunał Konstytucyjny Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowiec "Sędzia Jamróz nie odmówił współpracy" 10.05.07, 20:46 Gazeto, to Wasz śródtytuł! Jak się ma do treści? Poza tym 31 czerwca... Nieco się ośmieszacie takimi wpadkami. Ale gorączka wydarzeń i ferwor walki o słuszna sprawę nieco Was tłumaczy. Dzień dzisiejszy przejdzie do historii. Taka megawpadka Mularczyka, słowa premiera "Każdego sędziego trybunału można oskarżyć, ale ja tego nie robię", no i tak żenująca bezradność pisowców w odpowiadaniu na pytania TK. Ale za pół roku nikt już nie będzie o tym pamiętał. Okaże się, że niepisowska połowa sędziów TK to pedofile, łapówkarze i agenci GRU, a pisowska za karę za nieposłuszeństwo, (ale po dawnej znajomości łagodniej potraktowana) pójdzie stenografować wystąpienia prezesa i prezydenta do Izby Ludowych Delegatów PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Polska może być dumna z sędziów TK 10.05.07, 20:48 To jak sędziowie tego składu TK bronili demokracji i zasad państwa prawa przed bezpardonowym atakiem, przejdzie do historii. IPN totalnie się skompromitował. Instytucja, która ordynarnie bierze udział w politycznych rozgrywkach, nie ma prawa wystawiać cenzurek moralności obywatelom wolnego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Re: Polska może być dumna z sędziów TK 10.05.07, 20:50 buntownik_z_powodami napisał: > To jak sędziowie tego składu TK bronili demokracji i zasad państwa prawa przed > bezpardonowym atakiem, przejdzie do historii. Ehe, szczegonie "bohatersko" bronili dostepu do zawodow prawniczych ludziom mlodym, nie skompromitowanym starymi powiazaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Re: Polska może być dumna z sędziów TK 10.05.07, 21:15 Głos niedowartościowanego absolwenta prawa bez aplikacji, któremy wszyscy, łącznie z TK, przeszkadzają żeby zostać adwokatem ? Nie martw się tak, masz inne możliwości, popatrz na wicepremiera 14 lat studiował prawo, obył się bez aplikacji i do czegoś doszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 20:54 Bolszewicy Kaczynskich i przestepcy z Samoobrony z giertychowsko pezetperowskich szeregow won z Polski. Ale nie do Irlandii nie do Anglii nie do USA na wschod to bydlo pognac. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 20:55 pisowski gnojek zatail fakty, czyli klamal: ww6.tvp.pl/120,20070510496465.strona Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 20:56 ww6.tvp.pl/120,20070510496465.strona Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajnyczlowiek Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 20:57 PiS to wrzód na dupie społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
milosnik_watykanu Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:05 zwyczajnyczlowiek napisał: > PiS to wrzód na dupie społeczeństwa dupie jak dupie pis to wrzod w samym rowie gdzie najgorzej wkurza Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Najpierw robią takie numery, a potem pretensje :-) 11.05.07, 06:17 milosnik_watykanu napisał: > zwyczajnyczlowiek napisał: > > > PiS to wrzód na dupie społeczeństwa > > dupie jak dupie pis to wrzod w samym rowie gdzie najgorzej wkurza Pisiory robią wszystko byśmy ich pokochali inaczej, a potem mają pretensje, że nikt ich nie lubi, że spotykają się z objawami wściekłej nienawiści. Nie wiedzieć czemu... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 20:59 monte-everesto napisał: > Bolszewicy Kaczynskich i przestepcy z Samoobrony z giertychowsko > pezetperowskich szeregow won z Polski. Ale nie do Irlandii nie do Anglii nie do > > USA na wschod to bydlo pognac. Po tym, jak popsuli z nimi stosunki? Kto ich tam też zechce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
singleman PiS-owskie świnki 10.05.07, 20:59 chamstwo, i nic więcej. Już widzę, jak po zakończeniu rządów Pisuaru lud będzie gonił małych kurdupli i ich wyznawców kłonicami. PiS jest jak ku*wa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 21:00 Ale kupa gówna! "Nikt nas nigdy nie przekona, że czarne jest czarne, a białe jest białe". Odpowiedz Link Zgłoś
langston dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi BYC!! 10.05.07, 21:07 dzisiejsze wydarzenia jasno dowodza ze lustracja musie wreszcie stac sie faktem!!!!!!! ...w przeciwnym razie jeszcze przez 100lat kazdy na kazdego bedzie szukal teczki! Dlaczego Czesi i Niemcy mogli to zrobic juz 17lat temu? I to ostrzej! Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi 10.05.07, 21:09 ww6.tvp.pl/120,20070510496465.strona to fakty Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi 10.05.07, 21:10 No wlasnie-a oberautorytet -TK dal sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi 10.05.07, 21:13 nabrac? To PiSuary poszly tam cyrk robic? Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi 10.05.07, 21:11 ale przeciez lustracja jest juz od dawna. Niech wiec otworza te archiwa i bedzie po krzyku. Ale Kaczory cos sie boja "spraw obyczajowych"... Dziwne, w koncu podobno narod jest tolerancyjny, moze Jarek sam sie o tym przekona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: dzisiejsze wydarzenia dowodza-lustracja musi 10.05.07, 21:44 kto sie boi prawdziwej lustracji?: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Przylapani_minie_1606451.jpg langston napisał: > dzisiejsze wydarzenia jasno dowodza ze lustracja musie wreszcie stac sie > faktem!!!!!!! > ...w przeciwnym razie jeszcze przez 100lat kazdy na kazdego bedzie szukal > teczki! > > Dlaczego Czesi i Niemcy mogli to zrobic juz 17lat temu? > I to ostrzej! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Mularczyk to kanalia, klamca, kretacz = caly PiS 10.05.07, 21:08 Jak widac, to Mularczyk nie jest niczym innym ( specjalnie pisze niczym, a nie nikim ) jak zwyczajna kanalia, kretaczem, klamca i g..wnianym pisuarowym szczeniakiem. Mularczyk obok Jacka Kurskiego to prawdziwa karczemna, zaklamana geba PiS-u. I taka kanalia jest poslem na Sejm RP. Rece opadaja. I tylko Polski zal.... Kaczory11 Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Mularczyk to kanalia, klamca, kretacz = caly 10.05.07, 21:09 W sam raz nadaje się na jakieś eksponowane stanowisko. Może prezes PKO? Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Mularczyk to kanalia, klamca, kretacz = caly 10.05.07, 21:10 kaczory11 napisał: > Jak widac, to Mularczyk nie jest niczym innym ( specjalnie pisze niczym, a nie > nikim ) jak zwyczajna kanalia, kretaczem, klamca i g..wnianym pisuarowym > szczeniakiem. > Mularczyk obok Jacka Kurskiego to prawdziwa karczemna, zaklamana geba PiS-u. > I taka kanalia jest poslem na Sejm RP. Rece opadaja. > > I tylko Polski zal.... > Kaczory11 oto potwierdzenie: ww6.tvp.pl/120,20070510496465.strona Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: to co powiedziec o Stepniu ze tak dal sie wkr 10.05.07, 21:14 rozumujesz jak przedszkolak... Mularczyk strzelil sobie w stope, bo teraz z opinia kretacza na pewno bedzie bardzo przekonujacy... Odpowiedz Link Zgłoś
olcha11 Re: to co powiedziec o Stepniu ze tak dal sie wkr 10.05.07, 21:36 Nie badź taki optymista. Sytuacja jest bardzo poważna, bo TK będzie działał jak należy, przestrzegając przepisów prawa, które wymagają reakcji na każde nawet najgrubszymi nićmiu szyte prowokacje - a czas leci. I o to chodzi tej podłocie - Mularczykowi, a dokładniej jego mocodawcom. Że on jest niewiarygodny, to jasne jak słońce, ale gra idzie o czas i o to, aby ocalić tych, którzy nie chcą złożyć oświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Re: to co powiedziec o Stepniu ze tak dal sie wkr 10.05.07, 22:08 olcha11 napisała: > Że on jest > niewiarygodny, to jasne jak słońce, ale gra idzie o czas i o to, aby ocalić > tych, którzy nie chcą złożyć oświadczeń. Jako jeden z tych, którzy nie chcą (i nie złożą) lojalek lustracyjnych, informuję, że wisi mi, czy mnie "ocalą", czy nie. Ocalić potrafię się sam, a z odmową oświadczenia nie czekałem na ostatnią chwilę, lecz złożyłem ją swoim przełożonym na piśmie już dwa tygodnie temu. Dzięki temu mam teraz spokój ducha, bo wszystko sobie przemyślałem i jestem przygotowany na każdą ewentualność. Natomiast trzymam kciuki za Trybunał jako ostatni mechanizm kontrolny legislacji, jaki jeszcze działa w Polsce. Niech robią wszystko spokojnie i nie dadzą się sprowokować głupawemu adwokacinie, który ze wszystkich arkanów swojej profesji opanował biegle tylko wybiegi proceduralne (klient i tak przegra, ale choćby o dzień później). Z Prawem i Sprawiedliwością najłatwiej porachować się za pomocą prawa i sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:12 Droga korekto GW! Zmieńcie drugi śródtytuł. Powinno być: Sędzia Jamróz ODMÓWIŁ współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:17 cymber.gaj napisał: > Droga korekto GW! Zmieńcie drugi śródtytuł. Powinno być: Sędzia Jamróz ODMÓWIŁ > współpracy. kretacze z pisu: ww6.tvp.pl/120,20070510496465.strona Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz sedzia Jamroz Odmowil Wspolpracy 10.05.07, 21:35 Redakcjo sedzia Jamroz ODMOWIL wspolpracy zamiast "sedzia Jamroz NIE ODMOWIL wspolpracy" Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Kaczor jak tonący,brzytwy się chwyta 10.05.07, 21:20 Zomowiec Rutkowski podobno ma kwity na prezia ,ciekawe jak mocne?W tym towarzystwie wszystkie chwyty dozwolone,niech się sami wyduszą. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Wyborcza! Zróbcie coś z Waszym Michnikiem. Ni 10.05.07, 21:26 br@wo szerloku. Odpowiedz Link Zgłoś
pastom Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 21:31 Z tego artykułu można wysnuć dwa wnioski. 1. Pan Mularczyk wymienił swój mózg na przekaźnik PISowski 2. Tok myślenia w/w posła może być tak pokrętny że nie zrozumiały dla niego samego. W jednym i drugim przypadku Pan poseł może się zorientować że życie nie jest takie jak je rysują co niektórzy kacza łapką Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:40 Pan Mularczyk to pacynka Dorna, który z kolei jest pacynką Kaczyńskich. Pacynka pacynki - czyż to nie zaszczytna funkcja? Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam odm.. 10.05.07, 21:35 Wyszło gó.. z Mularczyka! Ale kaszana i wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Wyobrazacie sobie ile Mularczyk potrzebowaby czasu 10.05.07, 21:38 Wyobrazacie sobie ile Mularczyk potrzebowaby czasu na zapoznanie sie protestem RPO? Przy tym stamie umyslu Wiecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
olcha11 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:47 A on ma w nosie to co z niego wyszło. Popatrzcie jacy PISuarowcy są skuteczni. Trybunał obraduje 2 dni i do sprawy samej lustracji jeszcze nie doszło!Jeszcze chwila takiej obstrukcji i w majestacie przepisów prawa najlepsi ludzie pójdą na zieloną trawkę, bo stracą prawo do wykonywania zawodu. I o to tym draniom idzie - o przetrzebienie i podporządkowanie "elit". Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Oficer PRL: Jamróz był nieprzydatny; on sam o 10.05.07, 21:37 www.youtube.com/watch?v=9fVSLFYWTZk Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 21:45 www.tvn24.pl/0,1505981,wiadomosc.html Wymiekłem normalnie hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 21:50 co za lajza !!! kopa w 4 litery !! ja hmm nie wiem, nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 21:52 i tacy chca oceniac innych... Typowa mentalnosc pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 21:56 yeellow napisał: > i tacy chca oceniac innych... Typowa mentalnosc pisuaru. "prawy i sprawiedliwy" najpierw obrzucic blotem, a pozniej "nie pamietam". Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 22:00 putra, mularczyk, gosiewski, obaj kaczyńscy, ziobro, wasserman, zawisza, dorn, girzyński, kurski, suski, jurek itd.... pamiętajmy te nazwiska, szczególnie za 2 lata , po wyborach. nie można im zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujar Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 22:01 Dzisiejszej nocy w IPNie też nie zgasną światła, będą szukać haków... Dobrze ze pan Prezes Stępień zapytał dziś Mularczyka, czy zasięgał w IPNie informacji odnośnie wszystkich sędziów TK. Ja jestem optymistą i liczę że jutro będzie wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 22:03 po dzisiejszych wydarzeniach skład sędziowski TK nie może mieć już wątpliwości jakie cele przyświecały twórcom tej ustawy. to że jest bublem prawnym - wiadomo od dawna. wyrok będzie adekwatny. lechujar napisała: > Ja jestem optymistą i liczę że jutro będzie wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczory11 Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 22:27 Obejrzalem ten filmik. Mularczyk to gorzej niz chlystek, obsr...ny szczeniak, gowniarz. Po takim wystepie i zachowaniu ja wolalbym sie schowac do mysiej dziury. Ale ja nie nazywam sie Mularczyk. Oto cala "ylyta" towarzyszy pisuarow. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: Zobaczcie film, jak Mularczyk się pląta! 10.05.07, 21:52 wyjatkowa hucpa... Nie pamieta co widzial rano, ale zaklada, ze lustrowani beda pamietac w szczegolach ewentualne spotkania i papiery sprzed 30 lat... Zenujacy maly kretacz. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Co na to wszystko Naczelna Rada Adwokacka ? 10.05.07, 21:59 Mularczyk jest adwokatem, czy takie zachowanie licuje z godnością tego zawodu? Czy adwokatura jest dumna z takiego członka palestry ? Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Co na to wszystko Naczelna Rada Adwokacka ? 10.05.07, 21:56 Czy sposób postępowania Mularczyka, który jest adwokatem, przed Trybunałem Konstytucyjnym, a w szczególności zatajenie istotnych informacji, licuje z godnością adwokata ? Czy adwokatura jest dumna posła-adwokata Mularczyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Co na to wszystko Naczelna Rada Adwokacka ? 10.05.07, 21:58 To on jest adwokatem ? Wyglada na parobka Odpowiedz Link Zgłoś