Dodaj do ulubionych

Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowizj...

13.05.07, 07:46
Ciekawe są sympatie w Europie - nieprawdaż.
Obserwuj wątek
    • krzych.korab Beznadziejny sposób wybierania naszych przedstawi- 13.05.07, 07:50
      -cieli. Dlaczego nie przedstawia się nam takich zespołów do wyboru jak
      Perfekt, Manam czy Budka Suflera.
      • baby1 Re: Beznadziejny sposób wybierania naszych przeds 13.05.07, 08:11
        Konkurs Eurowizji to szmira i porządne zespoły takie jak wymieniłeś nie będą w
        nim występowały. Polska nie ma szans na wygranie w tym konkursie. Względy
        artystyczne odgrywają w tym głosowaniu mniejszą rolę.

krzych.korab napisał:

> -cieli. Dlaczego nie przedstawia się nam takich zespołów do wyboru jak
        > Perfekt, Manam czy Budka Suflera.
        • tetlian Re: Beznadziejny sposób wybierania naszych przeds 13.05.07, 08:16
          No nawet nie oglądałem. Ale... Serbom gratulujemy Eurowizji :)

---
          Tak nasz Jarosław obiera banana
          • frant3 Najpiękniejszy festiwal jaki widziałem 13.05.07, 08:40
            Większość piosenek podobała mi się, a najbardziej:

1. Słowenia (Słowenia - Cvet z juga - Alenka Gotar)
            2. Gruzja (My Story - Sopho Khalvashi)

3. ex aequo:
            - Serbia (Molitva – Marija Šerifović)
            - Ukraina (Dancing lasha tumbai - Verka Serduchka)

Frant
            • kajoka1 Re: Najpiękniejszy festiwal jaki widziałem 13.05.07, 11:29
              Mi akurat podobała się armenia

a i tak najlepszy był koncert apokaliptyki
              • krasnov Miałem nadzieję, że wygra Ukraina :P 13.05.07, 12:48

• kika843 Re: Miałem nadzieję, że wygra Ukraina :P 13.05.07, 14:13
                  krasnov napisał:

>
                  Ja też wolałam, żeby zwycięstwo przypadło Ukrainie aniżeli Serbii, bo ukraińska
                  piosenka wyróżniała się i bardziej przypadła mi do gustu.
              • gs-arts.net Prawda ! Ale wygrac powinna wegierska Janis Joplin 13.05.07, 13:03
                ...
            • kika843 Re: Najpiękniejszy festiwal jaki widziałem 13.05.07, 14:11
              Mi najbardziej podobały się:
              1. Białoruś, na którą głosowałam w pólfinale i w finale
              2. Gruzja
              3. Grecja
              4. Hiszpania
              5. Macedonia
              6. Turcja
              7. Mołdawia
              8. Rosja
              Serbska propozycja niezbyt przypadła mi do gustu, była dla mnie mało
              charakterytyczna, ale może miała piękne słowa, tego nie wiem, bo nie znam
              języka, w jakiej wykonano "Molitvę".
    • krzych.korab Dodatkowo jesteśmy coraz mniej lubiani, dlaczego ? 13.05.07, 07:51
    • presentation1 ......Polacy jak papugi..................... 13.05.07, 08:04
      Chca w zyciu byc amerykanscy a jak to nie wychodzi to europejscy.Problem polega ze do Eurowizji wystawia sie reprezentacje narodowe.Wymyslono wiecze pol rojanina i anglika przysporzy nam glosy anglosasow i rosyjskojezycznych.Czarne z bialym zrobi z Polski Amerykanoeuropejczyka.A ja sobie mowie.Trzeba miec po prostu talent.
      • presentation1 Re: ......Polacy jak papugi..................... 13.05.07, 08:05
        ze pol rosjanina i anglika-sorry
        • borrka Jestes jednak przerazajaco ograniczony... 13.05.07, 08:51
          Z tym dorabianiem ideologii za wszelka cene.

Glosuja gastarbeiterzy i jakosc nie ma z tym nic wspolnego (nie twierdze zreszta, ze polska piosenka byla dobra).
          Polskich gastarbeiterow nie brakuje, ale oni maja te szmire w dupie - to nie sa prostaki z Anatolii.
          Niestety.

Oprocz tego, kretynskie lokalne "popieranie sie", swoista balkanizacja festiwalu i diaspora rosyjska w bylym CCCP, calkowicie wypaczaja wyniki.

O kant dupy taki festiwal, gdzie dobra irlandzka piosenka, musi ustapic jakiemus sowiet-disco.
          • presentation1 ..To................... 13.05.07, 09:22
            nie dorabianie ideologii.Tak to po prostu wyglada.Zreszta uwazam ze formula Eurowizji jest bardzo zla.To kraje powinny wystawiac piosenkarza ze swojego kraju.Bez polfinalow.Okazuje sie ze w Eurowizji jest klub gdzie bez polfinalow automatycznie kwalifikuje sie kilka krajow(Francja,Wielka Brytania i inne).Cos nie takto dziala.Rowni i rowniejsi.
            • borrka Formula jest wczorajsza. 13.05.07, 10:02
              Dzis kraje balkanskie, ktorych obywatele w zyciu najchetniej podzynaja sobie gardla, solidarnie glosuja na siebie.
              To samo dotyczy bylych republik CCCP.

Normalna Europa nie umie jeszcze grac w te klocki polidiotow.
              • q12w borrka jutrzejszy 13.05.07, 10:49
                Przyklad belkotu informacyjnego, z ktorego nie wiedziec co autor chce
                powiedziec, ale najwidoczniej cos waznego, bo zajmuje miejsce w GW czesto i
                gesto:

Dzisiejsza TEZA AUTORA ?-
                "...obywatele ... podzynaja sobie gardla ale solidarnie glosuja na siebie.

WNIOSEK AUTORA?:
                To samo dotyczy ...CCCP.

WNIOSEK GLOBALNY AUTORA?:

AUTOR pokaz, powiedz tej nienormalnej Europie jak grac w te klocki polidiotow.

- Pokaz ze 40 milionowe panstwo potrafi wybudowac wiecej niz 6km autostrad na
                rok..
                - Pokaz ze 40 milionowe panstwo oferuje wiecej niz 120pln miesiecznie na
                kazdego nowonarodzonego obywatela
                -Pokaz ze srednia placa w 40 milionowym panstwie jest wyzsza niz w normalnej
                europie gdzie placa minimalna przekracza 1000eur.

• q12w borrka jutrzejszy 13.05.07, 10:49
                Przyklad belkotu informacyjnego, z ktorego nie wiedziec co autor chce
                powiedziec, ale najwidoczniej cos waznego, bo zajmuje miejsce w GW czesto i
                gesto:

Dzisiejsza TEZA AUTORA ?-
                "...obywatele ... podzynaja sobie gardla ale solidarnie glosuja na siebie.

WNIOSEK AUTORA?:
                To samo dotyczy ...CCCP.

WNIOSEK GLOBALNY AUTORA?:

AUTOR pokaz, powiedz tej nienormalnej Europie jak grac w te klocki polidiotow.

- Pokaz ze 40 milionowe panstwo potrafi wybudowac wiecej niz 6km autostrad na
                rok..
                - Pokaz ze 40 milionowe panstwo oferuje wiecej niz 120pln miesiecznie na
                kazdego nowonarodzonego obywatela
                -Pokaz ze srednia placa w 40 milionowym panstwie jest wyzsza niz w normalnej
                europie gdzie placa minimalna przekracza 1000eur.

• borrka A tak ogolnie... 13.05.07, 10:53
                  O co ci chodzi ?
                  Co ma wspolnego budowa autostrad, z z festiwalem kiczowatej piosenki ?

"Kto mi powie, że Moskale
                  Są to bracia nas Lechitów
                  Temu pierwszy w łeb wypalę
                  Pod kościołem Karmelitów"
                  • lob1 Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 11:32
                    Pan Bóg widocznie nas pokarał,że mamy tyle przygłupów fanatycznych w tym
                    narodzie
                    • lesbijka_wroclaw Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 11:46
                      > Pan Bóg widocznie nas pokarał,że mamy tyle przygłupów fanatycznych w tym
                      > narodzie

dokladnie.

BTW- taka ciekawostka :) Marija Serifovic, zwyciezczyni, jest lesbijka.
                      • mg2005 Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 12:51
                        lesbijka_wroclaw napisała:

>
                        > BTW- taka ciekawostka :) Marija Serifovic, zwyciezczyni, jest lesbijka.

Sprawdziłaś ?... :))
                        • lesbijka_wroclaw Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 15:21
                          sprawdzilam... w internecie :P
                      • zawisza60 Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 13:16
                        lesbijka_wroclaw napisała:

BTW- taka ciekawostka :) Marija Serifovic, zwyciezczyni, jest lesbijka.

Wlasnie!!! Ze wzgledu na to cieszylam sie ze wygrala! Bo i piosenka i jej
                        odtworczyni tak srednio mi sie podobaly. Ale Marija Serifovic walczy o sluszna
                        sprawe i chwala jej za to!
                        • kika843 Re: A tak ogolnie... 13.05.07, 14:26
                          zawisza60 napisała:

> lesbijka_wroclaw napisała:
                          >
                          > BTW- taka ciekawostka :) Marija Serifovic, zwyciezczyni, jest lesbijka.
                          >
                          >
                          >
                          > Wlasnie!!! Ze wzgledu na to cieszylam sie ze wygrala! Bo i piosenka i jej
                          > odtworczyni tak srednio mi sie podobaly. Ale Marija Serifovic walczy o
                          sluszna
                          > sprawe i chwala jej za to!
                          >
                          >
                          Ten fakt akurat do mnie przemawia. Piosenka mało charakterystyczna, ale idea
                          słuszna.
              • xtesla Re: Formula jest wczorajsza. 13.05.07, 12:44
                Najwięcej chyba w Europie ludzi pracujących zagranicą ma Polska. Jakoś nie
                chciało się im - „normalnej Europie”, głosować na „polski” zespół.

A to że wokalistka Serbii jest brzydka, tylko dowodzi to że wygrała głosem a
                nie du**!

CCCC
                • borrka Bzdury gadasz. 13.05.07, 13:13
                  Tylko w Niemczech jest 2.4 mln Turkow i okolo 1 mln imigrantow z bylej Jugoslawii.
                  A inne kraje, jak Szwecja, Austria, Holandia itd.?
                  • xtesla Re: Bzdury gadasz. 13.05.07, 13:36
                    W dawnej Jugosławii było 6 republik. Kazdy z tych emigrantów glosował na swoją.
                    I Niemcy nie oddali największą lidzbe głosów.
                    • borrka I co to ma do rzeczy ? 13.05.07, 13:39
                      Pisales, ze najwiecej jest polskich gastarbeiterow.
                      A to nieprawda.
                      • borrka To jest chore.. 13.05.07, 13:41
                        Ze Czarnogora, Maxcedonia, Corwacja, Bosnia itd (plus pare innych krajow) glosuja automatycznie na Serbie.
                        I vice versa.
                        Powinien byc osobny festiwal dla krajow balkanskich.
                        • dragica Re: To jest chore.. 13.05.07, 21:28
                          tak...balkan to nie europa...i jakich innzch krajow?bzla jugoslawia miala 6
                          republik
                • kika843 Re: Formula jest wczorajsza. 13.05.07, 14:28
                  xtesla napisał:

> Najwięcej chyba w Europie ludzi pracujących zagranicą ma Polska. Jakoś nie
                  > chciało się im - „normalnej Europie”, głosować na „polski
                  > 221; zespół.
                  >
                  > A to że wokalistka Serbii jest brzydka, tylko dowodzi to że wygrała głosem a
                  > nie du**!
                  >
                  > CCCC
                  >
                  Czemu brzydka? Ona wcale nie jest brzydka. Sama piosenka była mało
                  charakterystyczna, niemniej ludziom mogły podobać się słowa.
              • dragica ???? 13.05.07, 21:25
                a skad wiesz, ze najchetniej podzynaja sobie gardla?????
                iryztuje mnie taka logika-bzla wojna, to lubia sobie pozabijac. niemcy tey
                prawdopodobnie ,lubia gardla sobie i inny, podzynac-vide II wojna swiatowa.
                mieszkam w bosni i nie widze, zeby sobie tutaj w zyciu najchetniej gardelka
                podzynano.
            • kika843 Re: ..To................... 13.05.07, 14:18
              presentation1 napisał:

> nie dorabianie ideologii.Tak to po prostu wyglada.Zreszta uwazam ze formula
              Eur
              > owizji jest bardzo zla.To kraje powinny wystawiac piosenkarza ze swojego
              kraju.
              > Bez polfinalow.Okazuje sie ze w Eurowizji jest klub gdzie bez polfinalow
              automa
              > tycznie kwalifikuje sie kilka krajow(Francja,Wielka Brytania i inne).Cos nie
              ta
              > kto dziala.Rowni i rowniejsi.
              Zgadzam się, że należy zmienić reguły, bo robi się nam Bałkanowizja, zresztą
              pomysł, żeby Wielka Czwórka zawsze miała zagwarantowany udział w finale,
              niezależnie od wyników, jest mocno nietrafiony. Aczkolwiek zdaję sobie sprawę,
              że Hiszpania, Francja, Wielka Brytania i Niemcy najwięcej wkładają pieniędzy w
              ten festiwal. Może należałoby zrobić dwa pólfinały i 12. najlepszych z jednego
              i drugiego wysłać do finału? Może też od razu zrobić finał ze wszystkimi
              uczestnikami. To są takie moje luźne przemyślenia.
              • presentation1 Re: ..To................... 13.05.07, 14:27
                Zmiany sa niezbedne.W sumie nie zastanawialem sie w jaki sposob jednak klub czterech to razaca niesprawiedliwosc.Ktos jednak zbija kase na Eurowizji?
            • baba_w_oknie Re: ..To................... 13.05.07, 17:00
              presentation1 napisał:
              .Cos nie ta kto dziala.Rowni i rowniejsi.
              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
              Bo najwiecej placa, ot co.
    • jonna38 Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 08:41
      Strasznie sie ciesze, ze wygrala Serbia.Piosenka spiewana po serbsku,
      piosenkarka brzydka jak noc, ale zwyciazyl najpiekniejszy utwor.
      To pokazuje, ze nie warto robic "cos pod Eurowizje", ale trzeba szukac piekna i
      byc autentycznym. Ludzie to docenia.Polska powinna wysylac najpiekniejsza
      piosenke i najlepiej polska...
      Moim zdaniem tegoroczny konkurs byl na bardzo wysokim poziomie.
      Finowie zas naprawde sie popisali.Organizacja super,widowisko jeszcze lepsze.
      I wszystko co pokazali takie prawdziwe i autentyczne..jak ktos nie wierzy to
      niech tu zawita...
      • kika843 Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 14:35
        jonna38 napisała:

> Strasznie sie ciesze, ze wygrala Serbia.Piosenka spiewana po serbsku,
        > piosenkarka brzydka jak noc, ale zwyciazyl najpiekniejszy utwor.
        > To pokazuje, ze nie warto robic "cos pod Eurowizje", ale trzeba szukac piekna
        i
        > byc autentycznym. Ludzie to docenia.Polska powinna wysylac najpiekniejsza
        > piosenke i najlepiej polska...
        > Moim zdaniem tegoroczny konkurs byl na bardzo wysokim poziomie.
        > Finowie zas naprawde sie popisali.Organizacja super,widowisko jeszcze lepsze.
        > I wszystko co pokazali takie prawdziwe i autentyczne..jak ktos nie wierzy to
        > niech tu zawita...
        Zgadzam się, że poziom był wysoki. Sama miałam kłopot z wyborem, na kogo wysłać
        SMS, ale zarówno w finale, jak i w półfinale głosowałam na Białoruś. Macedońska
        propozycja także mnie urzekła, bo byłA PEŁNA ELEMentów etnicznych, śpiewana po
        częsci w języku narodowym. Gruzja miała ciekawą propozycję. Nawiązującą do
        korzeni, a jednocześnie z elementami nowoczesnej muzyki elektronicznej. Grecka
        piosenka łatwo wpadała w ucho, zresztą tak samo jak hiszpańska i turecka.
        Ukraińska była parodią, niemniej całkiem ciekawą. Może Polska powinna pojechać
        z piosenką w ojczystym języku z motywami kulturowymi. "Czarna dziewczyna" była
        ciekawa, bo miała elementy kulturowe. Zajęła 11. pozycję w półfinale, ale nie
        było czego się wstydzić.
    • dudala76 a czescy metalowcy ? 13.05.07, 08:49

• kl10 To kobieta? 13.05.07, 09:03
        Jakaś taka bezpłciowa ta osoba. Mam nadzieję, że słusznie zasłużyła? /-ł ? na
        tę nagrodę.
        • jankowski1960 Re: To kobieta? 13.05.07, 09:07
          gdyby narody Europy decydowaly, a nie prezie natowscy, nie byloby wojny z
          Jugoslawia.
      • mg2005 Dlaczego śpiewają po angielsku ?... 13.05.07, 09:10
        Czy zmienili regulamin, który nakazywał śpiewać w językach narodowych ?...
        • mg2005 Pozdrowienia dla Serbii :) b/t 13.05.07, 09:11
    • the.gypsy Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowizj.. 13.05.07, 09:35
      dwie z od prawej sa piekne. osoba z mikrofonem wyglada na kastrata.
      • frant3 Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 09:51
        Marija wygląda jak czołowa towarzyszka-partyjniaczka, która śpiewa hymn narodowy. A wspierają inne towarzyszki - zuch dziewczyny.

Frant
    • miliarder słoweńcy głosowali na serbie? 13.05.07, 10:06
      a kto liczył głosy?
      • bailey84 Re: słoweńcy głosowali na serbie? 13.05.07, 10:12
        Mnie bardziej zdziwilo, ze Chorwacja glosowala 12 na Serbie... :O To juz
        chorwaccy serbowie moga zyc spokojnie ;-)
        • uhu_an Re: słoweńcy głosowali na serbie? 13.05.07, 12:52
          tez mnie to zaskoczylo.;) co z bosnia nie bardzo, bo wszakze jest tam rep.
          serbska, no ale CRO? coz. chorwaci zapewne maja tez rodziny w serbii, (i
          odwrotnie), wiec jakas "potajemna"? sympatia jeszcze jest.;p)
          • urszula.slo Re: słoweńcy głosowali na serbie? 13.05.07, 13:02
            Tak, słoweńcom bardzo się podoba muzyka z byłej Jugosławii (serbska, chorwacka,
            bośniacka - prawie ten sam styl). Zawsze tak było i tak będzie.
            Brakuje nam bałkańskiej namiętności :)
            Nie rozumiem natomiast, jak Chorwaci mogli głosować za Serbię (Bośnia tak, bo
            pół Bośni to Serbowie).
            Szkoda, że nikomu nie podobała się piosenka słoweńska. :(
            A piosenka rosyjska, ukrainska, białoruska ... bez sensu to wszystko. "Popsa".
            Dużo Rosjan i Ukrainców żyje zagranicą, więc dostali (i zawsze dostaną) wielu
            punktów.
          • dragica oto.. 13.05.07, 21:33
            zaprzeczenie tezy kolezanki, ktora stwierdzila, ze na balkanie najbardziej
            lubia ggardla sobie podzynac.jesli glosuja na siebie-znaczy, ze sie sytuacja
            unormowala.wojny jie ma od ponad 10 lat,.
    • prezerwator2 Nie dziwię się, że "polska" piosenka szybko 13.05.07, 10:13
      odpadła. Jej się nawet raz nie dawało wysłuchać. Dobra to ona byłaby, ale na
      tortury w Guantanamo.
      • kkap Re: Nie dziwię się, że "polska" piosenka szybko 13.05.07, 10:42
        > Jej się nawet raz nie dawało wysłuchać. Dobra to ona byłaby, ale na
        > tortury w Guantanamo.

Święte słowa :/ To co zrobiła Polska to jest bardziej jak żałosne. A ta
        Serbia...? Mnie nie porwała, natomiast bardzo się zawiodłem że Irlandia z
        naprawdę przyzwoitą, klimatyczną piosenką wylądowała tak nisko. 2 miejsce
        Ukrainy to też nieporozumienie... Ale to jest właśnie Eurowizja, festiwal kiczu.
        • assim irlandia? 13.05.07, 10:54
          piosenki irlandii nie slyszalem wczesniej. to jak zostala zaspiewana w finale
          postawilo mi ciarki na skorze, takie jakich sie dostaje przesuwajac czyms ostrym
          po szkle. albo wokalistka miala super treme, albo po prostu nie ma glosu.
      • kika843 Re: Nie dziwię się, że "polska" piosenka szybko 13.05.07, 14:40
        prezerwator2 napisał:

> odpadła. Jej się nawet raz nie dawało wysłuchać. Dobra to ona byłaby, ale na
        > tortury w Guantanamo.
        Polska piosenka nie była taka zła, zwłaszcza jak się wcześniej posłuchało
        Bułgarii.
    • erelerel Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 10:48
      Muszę zadać to pytanie
      - nie mieszkam w Kraju od jakiegoś czasu i nie jestem pewien jakie są nastroje
      rodaków ale czy my na prawdę głosowaliśmy na Armenię?? i Serbię? Z jakiego
      powodu Armenia była tak atrakcyjna? Interesująca piosenka czy sympatie
      polityczne??
      • assim armenia, heheh 13.05.07, 10:58
        piosenka armenskiego "wloskiego fryzjera" wywolala u mnie salwe smiechu tuz po
        pierwszych slowach "why, baby tell me why".

armenska wizja amerykanskiej romantycznosci hue hue hue :D
        • jaco1234 komisja śledcza 13.05.07, 11:02
          proponuję utworzyć specjalną komisję śledczą, która zbierze dane wszystkich
          Ploaków przebywajacych aktualnie za granicami kraju, lecz w Europie a potem
          odwiedzi każdego i wydusi z niego, dlaczego nie wysłal sms'a na Polskę
          • mr.lordi Serbia to dno... i kazdy kto tak nie mysli jest... 13.05.07, 11:26
            zerem!! Jak mogla taka szmira i chala wygrac
      • kika843 Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 14:44
        erelerel napisał:

> Muszę zadać to pytanie
        > - nie mieszkam w Kraju od jakiegoś czasu i nie jestem pewien jakie są
        nastroje
        > rodaków ale czy my na prawdę głosowaliśmy na Armenię?? i Serbię? Z jakiego
        > powodu Armenia była tak atrakcyjna? Interesująca piosenka czy sympatie
        > polityczne??
        Armenia była ciekawa, nawiązywała do tradycji i mogła się podobać. Mnie
        natomiast dziwi 12 punktów dla Łotwy w półfinale. Dla mnie nic nadzwyczajnego w
        łotewskiej piosence nie było. Serbia też mało charakterystyczna, ale mogła się
        podobać. Jednak wolałam już Czarnogórę aniżeli Serbię.
    • krzycza Rosja . była . n a j l e p s z a ! 13.05.07, 11:27
      Serebro było najlepsze!

www.youtube.com/watch?v=YB6bYRZU44o
      www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM
      • amanasunta53 Ruskie mogły wystawć SLOT to by wygrali! 13.05.07, 11:33
        www.youtube.com/watch?v=DL5Su3F1rhI
        www.youtube.com/watch?v=vb19tTFIzJo
        Zespół nazywa sie SLOT
        • amanasunta53 Jeszcze jeden SLOT 13.05.07, 11:41
          www.youtube.com/watch?v=PQwv91l7VLA&mode=related&search=
      • kika843 Re: Rosja . była . n a j l e p s z a ! 13.05.07, 14:47
        krzycza napisał:

> Serebro było najlepsze!
        >
        > www.youtube.com/watch?v=YB6bYRZU44o
        > www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM
        Serebro rzeczywiście dało się zauważyć ze względu na żywą piosenkę.
    • kris.m Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 11:37
      Piosenka Serbii bardzo mi się podobała, aczkolwiek, wokalistka wyglądała zupełnie jak Hiro Nakamura z serialu Heroes (od czwartku następnego tygodnia w jedynce):)
    • mentor Polska- Porno i kopiarstwo 13.05.07, 11:59
      CZy zawze bede musial sie wstydzic za Polskie piosenki ( oprocz gorniak i Wisni)
    • gs-arts.net Viva Karacic ! Milosevic tez by sie ucieszyl gdyby 13.05.07, 13:02
      go nie otruli...to chyba powetowanie..??
      • dragica karadžić, ne karačić n/t 13.05.07, 21:30

• blq Serbia zwyciężyła dzięki Dejanowi :) 13.05.07, 13:05
      Udostępnił w końcu darmowy sposób na simlocki w nokiach 6630, 6680, n70 i n90 to
      w ramach podziękowań właściciele ich głosowali na Serbię :)

• yarris Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowizj.. 13.05.07, 13:23
      od kiedy Armenia jest w Unii Europejskiej- chyba cos mi umknelo
      • swist33 Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 13:47
        ja tam nie wiem, te wszustkie piosenki jakies takie dziwne i ciezko je pozniej
        znowu gdzies uslyszec::)
        ogladalam koncowke, u siebie czyli w Belgii, komentatorzy tutejsi albo byli
        pijani albo opaleni...swietne teksty, miedzy innymi porownanie kroczacej dumnie
        zwyciezczyni do triumfujacego Rocky Balboa, cos bylo na rzeczy...
        pioseneczka mierna jednakowoz..
      • wirusx Re: Serbia zwyciężyła w Konkursie Piosenki Eurowi 13.05.07, 14:05
        Yarris, to nie jest festiewal Unii Europejskiej, tylko Eurowizji... Coś Ci
        chyba umknęło...
    • jolkak11 Molitva jest naprawdę piekna.... moze i my kiedyś 13.05.07, 15:17
      może kiedyś i u nas ktoś pomyśli aby wysłać piosenkarzy którzy maja szanse a
      nie takie badziewie jak w tym roku, wstyd mi za nas
    • jolkak11 gratuluje - zasłużyła na I miejsce i koniec 13.05.07, 15:20
      a kto zazdrosci i wypisuje bzdury - niech chwile pomyśli kto nas reprezentował
      i kto ich wybrał!!?? po prostu wstyd!
    • roxy11 SERBIA co roku ma bardzo dobre piosenki... 13.05.07, 18:35
      ZOBACZCIE NA YOUTUBE ZILJKO JOKSIMOVIC - LANE MOJE KTóRE PRZEGRAłO NOTABENE Z
      RUSłANą www.youtube.com/watch?v=ByJ3eeBsktw&mode=related&search=
      ALBO NO NAME www.youtube.com/watch?v=tq4nghCfm6o&mode=related&search=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka