abc136 Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 01:25 Ten osobnik jest klamca.Bardzo mi wspolczul po smierci mojej Mamy.Widzial moja rospacz i powiedzial ze tak samo cierpial jak jego Mama umarla.Z jego wypowiedzi wymika ze rodzice zyja.Dwa dni przed Swietami zasugerowal mojej Mamie ze koronografi mie mozna zrobic i jedyne wyjscie to baypss,Mama sie zgodzila.Kobieta z zawansowana cukrzyca z chlesterolem z bardzo nieunormowanym cisnieniem,organizm wymagal wzmocnienia.Ostatnia rozmowa z nim dotyczyla widziecznosci za opieke,zaproponowalem czek na szpital i podobny wyraz wdziecznosci dla "doktora".Odpowiedzial ze nie ma takiej potrzeby ,aczkolwiek szpital pieniadze przyjmie.Sprawa zostala zgloszona do prokuratury.Biegli sa bardzo zajeci,na wyniki poczkamy okolo siedmiu miesiecy.Klamca,osobnik bez skrupolow. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 02:15 "Zdjęcia operacyjne przedstawione przez ministrów Ziobry i Kamińskiego pokazywały zgromadzone u Pana w domu ogromne ilości alkoholi (...)" To już wiadomo, czego pozazdrościł Religa... Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Doktor G. - a szuje w IVRP 28.05.07, 02:59 Kacze Ziobro i cala jego ferajna od "sprawiedliwosci" to poprostu ordynarne zawistne szuje. Ziobro dodatkowo msci sie na lekarzach za smierc swego ojca, a wiec jest to rowniez msciwa szuja! Tacy nieopierzeni politycy nie powinni pelnic odpowiedzialnych funkcji: klamliwa retoryka w rywinowskiej komisji i wiernosc kaczemu wodzusiowi nie powinna byc legitymacja do stanowiska Ministra Sprawiedliwosci, potrzebne jest rowniez doswiadczenie i ROZUM, a widac, ze Ziobro nie rozumie problemu z kardiochirurgiem G. Powinien poniesc konsekwencje za niszczenie polskiej kardiochirurgii. Wszedzie sa zawistne szuje, niestety rowniez na tym forum ... a temu to sie dziwie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 łapówkarstwo wsród lekarzy jest faktem 28.05.07, 02:43 To jest problem etyczny i praktyczny. Lekarze na całym swiecie naciągają pacjentów i ciągną od nich , albo od ubezpieczalni, absurdalnie duże pieniądze. Lekarze są jak pijawki . Jak nie masz ubezpieczenia, to masz szansę przyżyć. To absurdalne , ale ludzie mający dobre ubezpieczenia muszą tak samo uważać na lekarzy jak ludzie bez ubezpieczenia. To jest choroba naszych czasów ? Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars faktem sa rowniez niskie zarobki lekarzy w tym kra 28.05.07, 03:13 ju jak i powszechna zawisc tego spoleczenstwa. Doktrorze G niech PAn wyjezdza. Za granica bedzie PAn miliarderem. W Polsce zrobili z Pana morderce. To taki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: faktem sa rowniez niskie zarobki lekarzy w ty 28.05.07, 15:08 "alterpars" dobrze radzisz temu Garlickiemu nie zapomnij mu powiedziec, ze jak chce byc lekarzem za granica to niech nie zapomni przed wyjazdem zaplacic za studia w Polsce !!!!!!!!!! W Ameryce studia medyczne to (+ -) $ 500.000. Odpowiedz Link Zgłoś
falafala Re: łapówkarstwo wsród lekarzy jest faktem 28.05.07, 10:15 tak tak, aresztujmy wszystkich, ktorzy przyjeli od pacjeta w ramach podziekowania pieniadze lub prezent, zostana tylko absolwenci studiow, niech oni nas lecza... To ze pan G. dostawal prezenty to "normalne" w Polsce i co z tego, jezeli nie uzaleznial od tego operacji jest w porzadku, jezeli uzaleznial powinien dostac nagane i niech wraca leczyc ludzi, specjalistow nie zbiera sie na drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
bodek Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 02:48 Ne wierzę w żaden z zarzutów. W 1973 roku po operacji w szpitalu (innym, nie w MSWiA) zmarł mój ojciec. Gdybyśmy opłacili nocny dyżur pielęgniarki przy jego łóżku, z dużym prawdopodobieństwem by przeżył. Niestety nikt nam o takiej możliwości nie powiedział. To zdanie o sprzedaży krowy na wynajęcie pielęgniarki, to taki, dość powszechnie przyjęty, żart. Coś w rodzaju "syn z wojska, krowa do wojska". Przyznaje, ze idiotyczny i nie na miejscu, ale nie mam żadnej pewności, że powiedział go Dr G. Nie wierzę też w prawdziwość raportów z podsłuchów. Podsłuchiwacz mógł dopisać zmieniajac cos czego nie dosłyszał, lub nie zrozumiał. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars czytaj ziobro kiedys za to odpowiesz!!!! 28.05.07, 02:59 brawo Panie Doktorze!!!! Zle trafili bydlaki. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Chirurg morderca idzie w zaparte 28.05.07, 03:49 Widac, ze jest pod opieka adwokata. Relatywizm moralny tego goscia powala. Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger Krzesło Łaski 28.05.07, 04:50 A krzesło łaski już czeka I czuję jak głowa mi płonie I tęsknię za tą chwilą Gdy mierzenie prawdy skończy się Za oko oko, ząb za ząb Niech zamiast czasu płynie prąd Śmierć nie przeraża mnie A krzesło łaski się jarzy I czuję jak głowa mi dymi I czekam niecierpliwie Że spojrzenia wrogie odwrócą się Za oko oko, to wasz błąd Nic mi nie udowodnił sąd A jednak skazał mnie Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars polactwo takie jak ty powinno milczec 28.05.07, 05:33 bo i tak nic nie ma do powiedzenia. Do roboty rowy kopac! Panie Doktorze zapraszamy do normalnych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger zbieracz fantów i podarków 28.05.07, 07:01 koleś miał niezłą kolekcję fantów swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Ten człowiek nigdy nie slyszał... 28.05.07, 06:19 o czymś takim jak etyka!.Przyjmowanie podziękowań w formie drogich prezentów,to godzenie się na układ korupcyjny!.To on go stworzył na swoim oddziale i z radością patrzył jak wdzięczni pacjenci licytują się w podziękach.W krajach o kulturze starej jak świat,formą podzięki jest uśmiech i kwiatek.Zaznaczę od razu kwiatek w wyjątkowych okolicznościach,uratowania życia i to wcale nie zwyczajowo.To komunizm i powszechne łapówkarstwo lat powojennych, stworzyło zwyczaj drogich i wręcz oczekiwanych prezentów.Jestem pewien,że to life motyw podjęcia studiów medycznych dla wielu żądnych awansów i pieniędzy młodych ludzi.Wiem to na pewno,obserwując wielu kolegów mojej żony lekarki z powołania i słuchając prostackich wynurzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Ten człowiek nigdy nie slyszał... 28.05.07, 06:27 a maja pewnie isc ci mlodzi na medycyne po to zeby byc biedni i leczyc za darmoche takich jak ty. To jest wlasnie socjalistyczne myslenie. W normalnych krajach lekarze to krezusi i tak ma byc. A Twoja zona niech sobie leczy za darmo jak tak lubi. Moze tez wyjechac na misje do afryki. Odpowiedz Link Zgłoś
elly666 ale o butelkach to doktor krecil 28.05.07, 06:41 Zdjęcia operacyjne przedstawione przez ministrów Ziobry i Kamińskiego pokazywały zgromadzone u Pana w domu ogromne ilości alkoholi, wiecznych piór, zegarków - Każdy może mieć w domu alkohol, a ja nie należę do osób pijących. Muszę być dyspozycyjny o każdej porze dnia i nocy, bo to jest szpital dla setek tysięcy ludzi. W każdej chwili mogę być potrzebny. Wstawałem od stołu wigilijnego, by jechać na operację. Nie wyobrażam sobie, że mógłbym nie być dyspozycyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Ten człowiek nigdy nie slyszał... 28.05.07, 11:59 z powolania , to szanowny wlodeuszu , jest ksiadz. Lekarz medycyny , to taki sam zawod , jak kazdy inny . Tylko trzeba go dobrze wykonywac. Prawda jest , ze " robi " sie w ludzkich klopotach i nieszczesciach. Te bajdy o " powolaniu " , to nastepstwo marnej literatury Zeromskiego , ktorego sie za nia powinno wystrzelic w kosmos. Juz samo wykonywanie rzetelne pracy w Polsce to bohaterstwo . Za takie pieniadze i w takiej atmosferze. Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 07:09 Dzień dobry. Widzę że dyskusja żywo się rozwija. Jak tak dalej pójdzie to do piątku padnie rekord wpisów. Panie Doktorze jak się Panu spało na tych zegarkach? Był Pan sam czy może nad Pana snem czuwały jakieś piękne pielęgniareczki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 07:13 Zresztą, nawet jaśli na zegarkach i bez anielskich pielęgniarek to i tak znacznie przyjemniej niż na więziennej pryczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Pytanie do doktora G. 28.05.07, 07:17 Odpowiesz sobie sam, gdy zostaniesz kardiochirurgiem i wystąpisz z taką propozycją. A doktor G. już odpowiedział, że takiej propozycji nie było. Ale jak chcesz, możesz wierzyć Zbigniewowi Ziobro. Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Ale sobie "autorytet" GW znalazła... 28.05.07, 07:20 Facet oskarżony o łapówkarstwo. Nie ma co "bohaterowie" III RP i GW to naprawdę "osobistości". A wczesniej biedna śląska Alexis - która mówi że dała się "złamać" CBA... Hahahahahaha.... Niedługo może będą bronili biednego członka mafii pruszkowskiej który ze wstydem powie GW że dał się złamać i zakapował kolegów-przestępców. A bohaterem GW będzie gangster który wolał zginąć niż dać się złapać "złemu wymiarowi sprawiedliwości PiS"... Gazeta brnie w paranoję coraz dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaka Re: Ale sobie "autorytet" GW znalazła... 28.05.07, 07:30 palestrina2005 napisał: > Facet oskarżony o łapówkarstwo. Nie ma co "bohaterowie" III RP i GW to > naprawdę "osobistości". A czy nie uważasz, że po tych licznych wypowiedziach Ziobry, który bez sądu lekarza już skazał (na infamię), uczciwie jest pozwolić wypowiedzieć się też oskarżonemu? Odpowiedz Link Zgłoś
hr.kalashnikoff Re: Ale sobie "autorytet" GW znalazła... 28.05.07, 09:23 Do Panteonu przesladowanych autorytetow GW nalezy rowniez nauczyciel akademicki ktorego wywalono za czytanie studentom wlasnych wierszy o tym jak "Jezus Chrystus ruchal sie z jego mama". Ponoc to byl tylko pretekst, czepili sie glupstwa, bo pan profesor politycznie mial kiepsko u wladz uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Popadasz w paranoję 28.05.07, 10:37 palestrina2005 napisał: > Facet oskarżony o łapówkarstwo. Nie ma co "bohaterowie" III RP i GW to > naprawdę "osobistości". A ktoś tak twierdzi w Gazecie ? > Niedługo może będą bronili biednego członka mafii pruszkowskiej który ze > wstydem powie GW że dał się złamać i zakapował kolegów-przestępców. > A bohaterem GW będzie gangster który wolał zginąć niż dać się złapać [...] Doktor G. jest postacią ZNANĄ, niekoniecznie dobrą. Zrobili z nim wywiad, nie wybielali go, nie pomagali w obronie. Po prostu porozmawiali, zadali przy tym sporo TRUDNYCH pytań, np. o łapówki, na te pytania doktor G, wyraźnie unikał odpowiedzi. > Gazeta brnie w paranoję coraz dalej... Chyba raczej przeciwnicy Gazety, a zarazem jej wierni czytelnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Z Ziobra trzeba cos zrobic... 28.05.07, 07:30 Mam nadzieje ,ze jest to gwoźdź do trumny Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek takiemu lekarzowi to wybaczam wszystko na tle resz 28.05.07, 07:34 takiemu lekarzowi to wybaczam wszystko, bo polityczne barachło dostaje tyle gadżetów za pierdzenie w mikrofony nic dla nas nie robiąc ! a dziennikarskie hieny łapią się też na gadżety i są tu nie gorsze od polityków bez żadnej odpowiedzialności za czyny i ciagłego ogłupiania już i tak naiwnego narodu Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 07:49 Panie Doktorze czy jest Pan już po śniadanku? Jeśli nie to smacznego! Ale z mleczkiem to niech Pan uważa bo może mieć Pan złe skojarzenia. Do prasy też niech Pan lepiej jeszcze nie zagląda. Różne rzeczy tam o Panu piszą. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 07:51 Polecam za to internet na Forum Gazety. Tu jest Pan wzorem. Odpowiedz Link Zgłoś
sidorowszczak Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 08:19 igo.xp napisał: > Polecam za to internet na Forum Gazety. Tu jest Pan wzorem. Zwłaszcza gdy piszą tacy jak ty - opluwacze. Jesteś kolegą pana Ziobro czy nim samym? Dla idei czy z poczucia obowiązku tu plujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tereska61 Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 07:54 Panie doktorze , napewno Pan bedzie czytal to co tu napisali .Wyobrazam sobie co Pan przezył choc nigdy nie bylam w takiej sytuacja ale jako swiadek przesluchiwano mnie w ABW i nie mam milych wspomnien .Wiem doskonale , ze wsrod lekarzy jest korupcja tak jak wsrod innych grypach zawodowych wsrod prawnikow , urzednikow ale to co sie dzieje teraz z wymiarem sprawiedliwosci przekracza ludzkie pojecie pojecie .To jakby polowanie na czarownice , sama forma pokazowa w mdiach jest czyms niewyobrazalnym.Ja wszystko rozumiem , ze trzeba karac winnych i tepic korupcje ale nie popadajmy jakas paranoje . Panie doktorze jest takie przyslowie bardzo mądre "To co nas nie zabije to nas umocni " glowa do gory , wiele ludzi w Polsce jest z Panem i jestem przekonana , ze wyjdzie Pan z tej calej sytuacji z podniesona glowa i sprawiedliwosci stanie sie zadosc . Teresa ze Slaska Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Operowal za flaszke za 40 zl??!! Zarzuty prokuraty 28.05.07, 08:23 sa po prostu smieszne!!! N tej podstawie mozna zamknac i wykonczyc KAZDEGO lekarza w tym kraju! I nie tylko lekarza! Zaczynajac od pani Danusi z ZUS... Odpowiedz Link Zgłoś
leonekrs Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 08:33 Jeden z tych biednych lekarzy zarabiających kilkanaście tysięcy miesięcznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 08:44 Wiesz co palestrina? - huknij sie w ten pisiorowaty łeb i nie gadaj bzdur. Robienie publicznego, przykładowego procesu dra Garlickiego to hańba dla Ziobro i spółki. Życzę mu żeby nie wygrzebał się z prywatnych oskarżeń doktora o naruszenie dóbr osobistych. A dalej - oczywiście nalezy pomyślec o całej państwowej służbie zdrowia a nie zaczynać od aresztowania czołowego kardiochirurga. państwowa praca, nie tylko lekarzy, ale i nauczycieli, kolejarzy i generalnie urzędników państwowych powinna być wysoko płatna, pewna, ale najmniejsze niedopotrzenie powinno się karac zwolnieniem. Wtedy nikt nie pglądałby się na innne etaty i pilnował swojej "działki" jak oka w głowie. Dopuki nie bedzie odpowienich płac, doputy będa przypadki korupcji i przyjmiwania prezentów. Nie sądzę żeby dr G. takich prezentów nie przyjmował, ale sadzę że jego postawa nie odbiega generalnie od średniej krajowej. Społeczeństwo się niestety przyzwyczaiło a lekarze dorabiają do mizernej pensji łapówkami i w prywatnych gabinetach. nalezy tez dokładnie oddzielić to co sdtanowi prywatną praktykę do państwowej posady a kazdy pacjent powinien mieć dwa konta: osobiste i zdrowotne (na które szłaby kasa która w tej chwili ginie w ZUS). Idąc do lekarza, przychodni, apteki, sanatorium daweałoby się kartę z której ściągana byłaby nalezność. Oczywiście byłaby zrzuta ileśtam % na niepracujących czy biednych. Sądzę że przy takim rozwiązaniu wszyscy byliby zadowoleni a kasy w systemie byloby w bród. Czemu PISiory myślą inaczej? Widocznie w premierze i prezydencie za bardzo zalął się zdrowy socjalizm. A jak prezio nie ma konta to co mówić o dwóch. A Garlicki jako czołowy kardiochiorurg powinien zarabiać minimum ok. 20-30 tyś. (więcej niż chamy z samejbrony w sejmie) Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz [...] 28.05.07, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marych Czy to prawda, że dr. Gxxxcki nie chiał przyjąć... 28.05.07, 08:45 Czy to prawda, że dr. Gxxxxcki nie chiał przyjąć do pracy syna min. Rxxxgi i czy to przypadek, że to własnie G stał się pierwszą ofiarą prowokacji? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda i tak kaczy pomiot z pomoca 00 zmarnowal wybitnego 28.05.07, 09:03 kardiochirurga - rewanz juz niedlugo! Odpowiedz Link Zgłoś
derek56 Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:07 Muszę zaznaczyć że od początku nie wierzę w jakąkolwiek winę Pana Doktora i mam do tego prawo a to dlatego że 1998r miałem operację przeszczep bajpasów w Krakowie akurat tam napewno pracował Dr możliwe że brał udział w mojej operacji.Piszę możliwe ponieważ pacjent nie wie kto go operuje ponieważ po uśpieniu o godzinie 7,30 do 24 -2 śpi i nie ma żadnego kontaktu z żeczywistością.Potam jest wybudzenie i jak wszystko jest o.k zjazd na odział pobyt jeszcze 6 dni potem wypis z oddziału do sanatorium na oddział po szpitalny.Tak jak piszę mineło już 8 lat od zabiegu a ja nawet nie wiem komu zawdzięczam życie.Prcedura jest tak sprawna że w sumie nie ma się kontaktu z lekarzami operującymi,opiekę na oddziale sprawują inni lekarze,a chirurdzy operują, taka jest ich rola chwalebna że mają talent i umiejętności poza tym olbrzymią wytrwałość.A przychodzi lub przywoą do szpitala dzień przed zabiegiem i jak w moim przypadku ma się kontakt z lekarzem przyjmującym i anestezjologiem.Chirurg operująćy cały zespół nie ma potrzeby kontaktu zchory ponieważ wszysko wynika z wcześniejszych badań (koronografia itp).Więc widząc w TV Ziobrę mówiącego o uśmiercaniu pacjentów czułem olbrzymi niesmak wstyd że ktoś tak głupi jest ministrem bo nie znając procedur wypowiada się autorytatywnie w sprawach których nie zna i których kompletnie nie rozumie.Ogląda jkieś serjale typu na dobre i na złe i myśli że tak wygląda szpital i praca w nim.Nie zdaje sobie sprawy że kwalfikuje do zabiegu nie lekarz operujący ale zespół ludzi na podstawie badań i ich wyniku.Większość oporacji na otwartym sercu to nie są przypadki natychmiastowe a planowe poprzedzone pracą wielu innych świetnych fachowców.Ludzie nie dajcie się zwariować niedouczonym ministrom których jedyną kwalifikacją jest przynależność partyjna,nie wierzcie w wszystko co piszą i mówią ludzie którzy tak naprawdę to nie znają swojego zawodu a wsposób podły oczerniają innych zdolniejszych i wybitniejszych od siebie.Chcę tą drogą złożyć Panu Doktorowi wyrazy szacunku i poparcia,oraz głębokiego przekonania o jego niewinności. Odpowiedz Link Zgłoś
rhein Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:09 W polskim spoleczenstwie sa osoby, ktore z braku w Polsce specjalisty w okreslonej specjalizacji szukali ( rowniez z pomoca instytucji i fundacji panstwowych ) darczyncow na operacje o kwotach w dziesiatkach i setkach tysiecy dolarow. Wysokiej klasy specjalisci tyle kosztuja. Nie dziwilbym sie ze pan doktor G. za swoja specjalizacje otrzymywalby wynagrodzenie w wysokosci co najmniej 40 tys zlotych miesiecznie. I nie jest dla mnie zrozumiale ze pan doktor, aby godnie zyc imal sie pracy w kilku miejscach pracy. Obowiazkiem panstwa i kasy chorych jest aby specjalista tej klasy ten zarobek mial zapewniony. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:11 ....i dodam do tego , że głupie jest państwo które takich umiejętności nie docenia a posiłkuje się w rzadzeniu zgrają pseudopolityków z wyrokami. Odpowiedz Link Zgłoś
weganin11 Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:20 Czy może myśli pyszałek że wszystkie Sądy są skorumpowane?? Jak się umiało brać łapówki to trzeba umieć ponieść konsekwencje . Wszyscy którzy biorą muszą się liczyć z tym że kiedyś noga im się poślizgnie- a oni nie wiedzą kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:26 weganin11 napisał: > Czy może myśli pyszałek że wszystkie Sądy są skorumpowane?? Jak się umiało brać > łapówki to trzeba umieć ponieść konsekwencje . Wszyscy którzy biorą muszą się > liczyć z tym że kiedyś noga im się poślizgnie- a oni nie wiedzą kiedy. Ponieważ większość odwołuje się do zasad chrześcijańskich to ja tez: kto bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Sadzę żę najwięcej krzykaczy za skazaniem Garlickiego jest w grupie majacej duzo za oszewka a wrzaskiem starajacych sie przykryć swój strach i dodac sobie animuszu w działaniu Odpowiedz Link Zgłoś
tomek693 Świętoszek-łapówkarz! 28.05.07, 09:25 Ojej, jaka ofiara systemu!Biedaczyna i męczennik się znalazł!Zaprzecza wbrew faktom, i okrada ludzi wykorzystując swoje stanowisko, jak 90% tych konowałów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artie40 [...] 28.05.07, 09:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
igo.xp Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 09:47 Tak, tak Panie Doktorze. Tu jest Pan wzorem. Ale nie jestem pewiem czy byłby Pan zachwycony gdyby Pan to wszystko przeczytał. Bo wychodzi na to że Pan trochę taki tumok jest i wszystko dla innych Pan robi a nic dla siebie i dla wszystkich innych się Pan naraża nie bacząc co z tego wyjdzie. Nawet o te krowę Pan przecież prosił dla pielegniarek prawda? One takie biedne. Co ten rząd z nimi wyrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
poiuy26 Re: Doktor G. dla "Gazety": Niech osądzi mnie sąd 28.05.07, 10:00 "Ten człowiek już nikomu nie uratuje życia" - Minister Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś