manasonta 28.05.07, 11:20 Leper, kryminalista,tłumok esbecki...koalicjant Kaczyńskich ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eloman Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 11:29 Jak nazywa sie związek władzy z przestępcami? Struktura mafijna Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 11:36 W sumie to jedyny uczciwy* w koalicji... Zbierają kasę oficjalnie, znajomych i rodziny upychają na stanowiskach bez ściemy o odnowie moralnej itd. Robią to co wszyscy, ale przynajmniej nie kłamią, że to robią. Prowizja od dochodów i tak jest niska, głupie 5-7%... *) uczciwość na potrzeby IVRP musiałem sobie mocno przedefiniować, osłabić kryteria. Ale Laczki i tak się w niej nie zmieściły. Oni dalej kłamią, że nie chodzi im o zawłaszczanie państwa. Lepper zaś jest szczery i konsekwentny. Szkoda tylko, że w ogóle jest... Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 A w lesie była dobrowolna lustracja 28.05.07, 12:01 Gazeta opisała jak lustrowano gajowych: mieli dobrowolnie złożyć oświadczenia lustracyjne albo dobrowolnie napisać, że już wcześniej się zlustrowali. Przynajmniej PRL mniej się krygował: pamiętam ze swojej szkoły kartkę z ogłoszeniem "pochód pierwszomajowy - obecność obowiązkowa". www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/lustracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: A w lesie była dobrowolna lustracja 28.05.07, 12:27 Czyli dobrowolne płacenie składki albo dobrowolne opuszczenie Samoobrony oraz także dobrowolne opuszczenie ciepłej posadki - tak czy siak nikt nikogo pod pistoletem nie trzyma;) Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Niepozwanie tego chama będzie błędem pedagogicznym 28.05.07, 13:31 Panie Kącki. To po prostu zgoda na chamstwo i poziom tych szumowin. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 11:45 eloman napisał: > Jak nazywa sie związek władzy z przestępcami? > > > Struktura mafijna Myslisz, ze PiS nie stosuje podobnych metod ? Chcialbym sie mylic, ale jak wytlumaczyc wstrzymanie prywatyzacji i obsadzenie swoimi ludzmi wszystkich panstwowych spolek ? Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 12:12 Myślę że, to raczej mania prześladowcza kontrolowania wszystkiego i wszystkich. Oni (PiS) naprawdę myślą że, "dobrze robią", problem w tym, że im nie wychodzi. Jeszcze nigdy polskie społeczeństwo nie było tak podzielone. Ambicja to wspaniała rzecz, ale niewłaściwie ukierunkowana staje się niebezpieczna - to grzech braku umiaru, jak naucza Kościół Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 13:17 eloman napisał: > Myślę że, to raczej mania prześladowcza kontrolowania wszystkiego i wszystkich. > > Oni (PiS) naprawdę myślą że, "dobrze robią", problem w tym, że im nie wychodzi. > > Jeszcze nigdy polskie społeczeństwo nie było tak podzielone. Ambicja to > wspaniała rzecz, ale niewłaściwie ukierunkowana staje się niebezpieczna - to > grzech braku umiaru, jak naucza Kościół Mysle, ze jestes odrobine naiwny wierzac w to, ze cala armia karierowiczow z bylego PC, AWS, bylej PZPR czy SLD, ma jakies wartosci moralne ktorymi sie kieruja, oni maja te wartosci tylko w pyszczkach i sluza im do objecia i utrzymania wladzy, stary myczek polityczny z czasow PRL ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: Leper..wzorcowy polityk PISkomuny... 28.05.07, 14:04 Głupota nie jest zaprzeczeniem postaw moralnych. Zresztą pod każdą rewolucje podczepiają się karierowicze. Stąd bierze się wyższość ewolucji nad rewolucją. Odpowiedz Link Zgłoś
abstracto Dobrowolne czy nie, nie ma znaczenia 28.05.07, 11:38 I tak wynika z tego, że robotę w urzędach dostanie największy tępak, który zgodzi się płacić, a nie ktoś kto się na tym zna, tyle że nie wejdzie w układ. A durny polski podatnik utrzymuje potem taką bandę kretynów i jeszcze dostaje w tyłek ich decyzjami. IV RP - rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dobrowolne czy nie, nie ma znaczenia 28.05.07, 11:47 abstracto napisał: > I tak wynika z tego, że robotę w urzędach dostanie największy tępak, który > zgodzi się płacić, a nie ktoś kto się na tym zna, tyle że nie wejdzie w układ. > A durny polski podatnik utrzymuje potem taką bandę kretynów i jeszcze dostaje w > tyłek ich decyzjami. > IV RP - rzygać się chce. Jak nie wejdzie w uklad? Przeciez to jest wlasnie UKLAD ! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Dobrowolne czy nie, nie ma znaczenia 28.05.07, 12:48 kralik111 napisał: > Jak nie wejdzie w uklad? > Przeciez to jest wlasnie UKLAD ! To nie układ, tylko zwykłe pośrednictwo pracy, oni Ci załatwiają pracę, a ty im odpalasz jakiś swój procent zarobków. Tylko widać trochę się Lepperowi pochrzaniło i swój urząd traktuje jak właśnie prywatną firmę;) Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: Dobrowolne czy nie, nie ma znaczenia 28.05.07, 12:57 tylko że, posrednik z mocy ustawy nie moze pobierac opłat od pracownika ale oni widać są ponad prawem w państwie... prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
mynia1522 Mierni, bierni ale wierni i to z poparciem ciemnot 28.05.07, 11:44 Jak czytam to wszystko to nóż mi się w kieszeni otwiera i wyć mi się chce nad głupotą tego narodu. Kiedy wreszcie ludzie pójdziecie do wyborów i takim burkom powiecie s.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 a to nie jest haracz? 28.05.07, 11:48 Juz to przerabialem, przychodzili takie same tluki i tlumoki i mowili ze beda chronic tez mowili ze jest to dobrowolne i nie musze placic. Mowili ze jest to dobrowolne. Teraz siedza dluuugie lata. www.zamekyale.pl/wojtek/ Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Lepper: Składki były dobrowolne 28.05.07, 11:50 A ja go lubię. Dzięki niemu żulerię mamy w telewizji. Takie to dosyć egzotyczne. Nie trzeba się szljać po najgorszych spelunach w mieście, wystarczy mieć telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
ekwiwokacja jaki zw. zawod. na swiecie ma "dobrowolne"składki? 28.05.07, 11:51 Samoobrona to partia polityczna, zwiazek zawodowy, czy organizacja mafijna? Jaki jest ich statut? Jakim normom prawnym podlega Samoobrona? Czy podlega jakimkolwiek normom? Jaka jest ich transparentnosc finansowa i kto ich kontroluje, lub jest odpowiedzialny za ich kontrolowanie ... w tym panstwie PiS - prawa i sprawiedliwosci? Czy prokuratura tego kraju jest w stanie odpowiedziec na wyzej postawione pytania, obywatelowi tego kraju? Czy (w innych wypadkach gorliwy i wszystkowiedzacy) minister Ziobro, znajdzie troche czasu by uswiadomic spektakularnie, zainteresowanych obywateli? Czekamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum A ja i tak głosuję na Samoobronę 28.05.07, 11:52 I co mi zrobicie. ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ajamamwaswdupie Re: A ja i tak głosuję na Samoobronę 28.05.07, 12:27 a ja cie opierdzę! Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: A ja i tak głosuję na Samoobronę 28.05.07, 12:54 pierdzenie - niezły masz zawód, a zdobyłeś w życiu jeszcze jakis inny fakultet Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: A ja i tak głosuję na Samoobronę 28.05.07, 14:19 damy ci bana na wyjazdy zagraniczne do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzelbaum Najpilniej strzeżona tajemnica PO to IQ Rokity. 28.05.07, 11:57 I znowu prowokacja nie wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Najpilniej strzeżona tajemnica PO to IQ Rokit 28.05.07, 12:09 dzyndzelbaum napisała: > I znowu prowokacja nie wyszła. No nie wyszla i nie wyjdzie, bo w twojej prowokacji brakuje IQ :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Lepper: Składki były dobrowolne 28.05.07, 12:10 Spieprzaj dziadu! OFF THE PIGS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: Lepper: Składki były dobrowolne 28.05.07, 12:17 yeah... too much pis(s) in my country Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz10012 Tak jak weksle 28.05.07, 12:16 Tak samo jak weksle. Coś ucichło z ich sprawdzaniem przed TK.hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Prawo i Sprawiedliwość do akcji 28.05.07, 12:29 przecież to jest ewidentna korupcja . Odpowiedz Link Zgłoś
marjan17 Dlaczego niewykształcony burak może być vicepre... 28.05.07, 12:33 Przeciez to chore ,żeby kiep bez wykształcenia , nieznający języków obcych , o wyglądzie i słownictwie żula był vicepremierem i ministrem.Ci jego przydupasy, maksymiuk , hojarska , begerowa , to wszystko to przeciez totalny plebs Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Re: Dlaczego niewykształcony burak może być vicep 28.05.07, 13:15 uprzejmie protestuję przeciw nazywaniu Leppera niewykształconym burakiem. Lepper jest doktorem honoris causa bodajże 3 uczelni,z przedmiotu " Blokady ciągnikowe a wzrost spożycia denaturatu" mógłby pisać habilitacje.W dorobku praktyka Leppera jest opracowanie i wdrożenie w życie nowatorskiej metody stosunku płciowego.! Metoda owa polega na bezkontaktowym zapylaniu metodą usta- usta w przypadku impotencji zapylanta..?? Recenzentkami nowej metody były prostytuki z agencji zwożone do siedziby Związku Samobrona.Niejako przy okazji wiadomo na co szły pieniądze ze składek jeleni... Odpowiedz Link Zgłoś
eloman Re: Dlaczego niewykształcony burak może być vicep 28.05.07, 14:09 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Dlaczego niewykształcony burak może być vicep 28.05.07, 13:28 Dlatego że wyborcy tak zdecydowali przy urnie. Krótko. Jakie społeczeństwo taka jego reprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Lepper, nie rżnij g***a. 28.05.07, 13:47 Czemu nie odpowiadasz na główny zarzut: ktoś dostaje robotę nie dlatego, że jest najlepszym kandydatem, tylko dlatego, że jest w SO i ta partia będzie czerpała zyski z załatwionej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Aneta K. też mu dawała "dobrowolnie"... 28.05.07, 13:52 Samoobrona jest jak KK - wszystko "co łaska" ;) Odpowiedz Link Zgłoś