Dodaj do ulubionych

Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p...

• roman2006 Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 13:06
      Panie senatorze B. To że SB nadawała ponoc podobne kryptonimy ma być
      usprawiedliwieniem dla waszej głupoty i hamstwa ? przecież wszyscy wiemy że SB
      była "be" a wy jesteście "cacy" więc po jaką cholerę przescigacie dawnych
      esbeków w głupocie? przeciez podobno dopiero dopiero za waszych rzadów jest
      normalnie, lepiej i moralniej- bardziej po chrzescijańsku. Takie tłumaczenie
      uważam za szczyt hipokryzji panie senatorze.przez takich ludzi jak pan wstyd mi
      że jestem Polakiem., a przecież miał pan taką chwalebną przeszłość. Teraz, po
      tej wypowiedzi o SB jest pan dla mnie zwykłym dupkiem.
      • kralik111 Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 13:11
        roman2006 napisał:

> Panie senatorze B. To że SB nadawała ponoc podobne kryptonimy ma być
        > usprawiedliwieniem dla waszej głupoty i hamstwa ? przecież wszyscy wiemy że
        SB
        > była "be" a wy jesteście "cacy" więc po jaką cholerę przescigacie dawnych
        > esbeków w głupocie? przeciez podobno dopiero dopiero za waszych rzadów jest
        > normalnie, lepiej i moralniej- bardziej po chrzescijańsku. Takie tłumaczenie
        > uważam za szczyt hipokryzji panie senatorze.przez takich ludzi jak pan wstyd
        mi
        >
        > że jestem Polakiem., a przecież miał pan taką chwalebną przeszłość. Teraz, po
        > tej wypowiedzi o SB jest pan dla mnie zwykłym dupkiem.

Nie rozumiesz, Pan senator B tymi slowami ujawnil kogo zatrudnia PiS do
        zwalczania opozycji, bylych milicjantow i esbekow :)))))))))))))))))))))))))
    • lang12345 Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 13:07
      pan marszałek to chba się z koniem na głowy zamienił - byli SBecy w CBA -
      absurd. on chyba pana kamińskiego ma za jakiegoś niedorozwoja albo gorzej
      SBeckiego TW.
      • rydzyk_fizyk Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 13:11
        Przykłady już były - polecam dokument TVP pt "Fachowcy" - właśnie o PRLowskim
        funkcjonariuszu w CBA
      • kralik111 Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 13:15
        lang12345 napisał:

> pan marszałek to chba się z koniem na głowy zamienił - byli SBecy w CBA -
        > absurd. on chyba pana kamińskiego ma za jakiegoś niedorozwoja albo gorzej
        > SBeckiego TW.

Byli esbecy w CBA to nie absurd, lecz bolesna prawda, a pan marszalek ja
        ujawnia :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • cybulski.t A nie jest nim?? 01.06.07, 13:41
        Jestem strasznie zawiedziony... przynajmniej miałby jakieś usprawiedliwienie.
    • presentation1 ....Jak nie dzis to jutro ........................ 01.06.07, 13:09
      dowiemy sie jakich pseudonimow czy nazw akcji uzywala III RP.Podobne lub gorsze.Ciekawy jestem reakcji tych forumowiczow wyzywajacych Premiera czy Prezydenta slowami powszechnie uzywanymi za obelzywe.Ludzi ktorzy nie popelnili jakiegokolwiek przestepstwa.Natomiast Mengele to wielokrotny przestepca.W zargonie recydywa.
      • kralik111 Re: ....Jak nie dzis to jutro ................... 01.06.07, 13:13
        presentation1 napisał:

> dowiemy sie jakich pseudonimow czy nazw akcji uzywala III RP.Podobne lub
        gorsze
        > .Ciekawy jestem reakcji tych forumowiczow wyzywajacych Premiera czy
        Prezydenta
        > slowami powszechnie uzywanymi za obelzywe.Ludzi ktorzy nie popelnili
        jakiegokol
        > wiek przestepstwa.Natomiast Mengele to wielokrotny przestepca.W zargonie
        recydy
        > wa.

- Kryptonim ''Mengele'' mógł wymyślić b. milicjant. SB też nadawała kryptonimy
        mające wywołać niechęć - powiedział marszałek senatu Bogdan Borusewicz.

Wynika z tego jasno, ze PiS = SB, nie sposob temu zaprzeczyc, prawda Lesiu ???
        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • presentation1 Re: ....Jak nie dzis to jutro ................... 01.06.07, 13:17
          Nie obchodza mnie przegrani.Wiesz jak sie nazywala akcja w USA i w USA przeciwko bandytom?-Spuscic krew.Smieszne teksty i bez polotu po prostu glupie.
          • kralik111 Re: ....Jak nie dzis to jutro ................... 01.06.07, 14:38
            Czyli nie zaprzeczasz, ze PiS = SB Lesiu, co ???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • r306 Taaa, taaa, taaa kolejna szafa lesiaka, porazajace 01.06.07, 13:18
        materialy, ewidentne dowody....

Ktorys milion Polakow nadal wierzy w te mantre....
      • ws21 Mengele przestepcą? 01.06.07, 13:41
        Masz chyba problem. To zbrodniarz wojenny a nie przestępca. On zadnego
        obowiązującego prawa nie złamał.
    • krzych.korab Twórcy IV RP nie wsydzą się porównania z SB ?. 01.06.07, 13:19
      • krzych.korab Twórcy IV RP nie wstydzą się porównania z SB ? 01.06.07, 13:20
      • kolargolo w koncu rzad tworzy partia zalozona przez SB 01.06.07, 13:27
        dlaczego wiec mieliby sie wstydzic?
    • goglle Suskiego żaden epitet nie jest w stanie obrazić. 01.06.07, 13:22
      Taki ci on jest twardziel od głowy poczynając w dół. No zwyczajny superpisowiec.
    • kato28 Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 13:25
      Panie Borusewicz.
      W teorię spisku w tym kraju to chyba wierzy jeszcze tylko Pan, Pana mocodawcy i
      i ich przydupasy podobni do Pana. Kryptonim wymyślił po prostu jakiś zwykły
      idiota którego trzeba wziąć za du... i tyle. Po co do tego dorabiać ideologię??
      • stedo Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 14:47
        kato28 napisał:
        Panie Borusewicz.
        > W teorię spisku w tym kraju to chyba wierzy jeszcze tylko Pan, Pana mocodawcy i
        > i ich przydupasy podobni do Pana.

Nie obrażać Borusewicza - jedyny porządny, normalny w tej kloace.
    • cybulski.t Kryptonim na poziomie nastolatków... 01.06.07, 13:25
      Jak czytam o tym kryptonimie, to do głowy przychodzą mi dwie myśli.
      1. Goście nie mają przyzwoitości (nie jest to dla mnie nowością). Równie dobrze
      mogli by nazwać ten wątek kryptonimem 'Dupa'. Ale mam wrażenie, że oni sami nie
      wiedzą co robią, więc nie dziwie się, że nie mają wpojonych podstawowych zasad
      obowiązujących w każdym zakładzie pracy.
      2. Chyba zadziałała tutaj mentalność dziecka, które, żeby nadać rangę jakiemuś
      wydarzeniu, obarcza je bardzo poważnymi nazwami. Plus oglądanie amerykańskich
      filmów (tych niskobudżetowych) i czytanie gazet typu Fakt czy Super Express.
    • sceptyk31 Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 13:27
      Przed chwila usłyszałem od premiera że ten kryptonim jakos go nie razi, wstyd
      mi że moim krajem rządzą ludzie bez klasy. A gdyby jego rozpracowanie
      nazwano ":Drodbny kombionator" ? A Kaminski to niestety wierny uczeć w sensie
      metod niejakiego Feliksa Edmundowicza.
    • mch1983 CBA to SBecja IVRP 01.06.07, 13:28
      a Kamiński powinien się wstydzic za to co wyrabia.
      No ale po tym co wypowiadają Wassermann ps. Dżakuzja i Kaczyński ps.
      Doktor: "niedopuszczalne jest ujawnianie kryptonimów i to jest złe" pokazuje
      dobitnie jakiego "MAŁEGO" pokroju są to LUDZIKI
      • romek325 CBA ma wsadzać przestepców i nie patyczkować sie 01.06.07, 13:29
        • mch1983 od tego jest policja i abw 01.06.07, 13:32
          i jeżeli przez patyczkowanie się rozumiesz nadawanie takich kryptonimów jak
          Mengele, bez cienia skruchy to współczuje twojej rodzinie i znajomym.
          ciekawe czy też byśtak pisał jak by ktos ciebie nazwał mordercą i dr. mengele
          • romek325 Policja, ABW, CBA, Wywiad 01.06.07, 13:37
            • joushua NIe za duzo tego, Romus? Bo i jeszcze ciebie wsadz 01.06.07, 13:40
              a. Za glupote....lub przez pomylke.
              • romek325 Im mniej przestepców tym lepiej. Więc uwazaj 01.06.07, 13:44
                • joushua Romus. Wez ty mnie tak nie strasz... 01.06.07, 13:45
                  CHWDPiS
                • mch1983 jasne utworzyć jak najwięcej takich agencji 01.06.07, 13:47
                  to ludzie dostaną złudne poczucie bezpieczeństwa.
                  CBA ani razu nie miała sprawy którą całkowicie by wygrała przed Polskim sądem.
                  no ale jeszcze są Sądy do odzyskania....

NOwy program PiSuaru: Akcja Wisła: poglębiamy dno nie odchodząc od koryta
        • ws21 Jak bym czytał .... 01.06.07, 15:16
          Hitlera.
          Kult siły, mniejsza o prawo.
          Ja jednak wolę demokrację, gdzie policja i sądy podlegają prawu a nie są ponad
          nim.
      • stedo Re: CBA to SBecja IVRP 01.06.07, 14:55
        mch1983 napisał:

> a Kamiński powinien się wstydzic za to co wyrabia.
        > No ale po tym co wypowiadają Wassermann ps. Dżakuzja i Kaczyński ps.
        > Doktor pokazuje dobitnie jakiego "MAŁEGO" pokroju są to LUDZIKI

"Imion miłych ludzi lud pozapomina,
        Wszystko przejdzie po huku, po szumie, po trudzie,
        Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie."
    • r306 Intrygujaca wypowiedz Kaminskiego.... 01.06.07, 13:30
      "- Centralne Biuro Antykorupcyjne zajęło się środowiskami, które uważały się za
      nietykalne - mówił Kamiński"....

To ja moze panu Kaminskiemu, w drodze obywatelskiego obowiazku zwroce uwage, na
      powszechnie zauwazlna korupcje polityczna i gospodarcza w agentach objetych
      rzadami SO. Gdyby pan Kaminski mail problem z rozpracowaniem operacyjnym tego
      skrotu, to sluze pomoca: chodzi o Samoobrone - partie polityczna, ktora jest
      wlasnie jedna z partii koalicji rzadzacych.
      Czy pan Kaminski posiada jakiegos owczarka niemieckiego, ktory zaprowadzi do
      siedziby KRUS i do ARiMR???? Czy tez moze zaprowadzic za raczke??????
      • petrucchio Jeśli wezmą się za SO i Leppera, proponuję ... 01.06.07, 13:42
        ... kryptonim "SZELA"
        • r306 Zwazywszy na rodzine Luzwinskich.... 01.06.07, 13:48
          "woz drzymaly"....
          • petrucchio "Knur", "Burak", "Kalibabka"... n/t 01.06.07, 13:53
            • r306 Chyba nie wczulem sie w role i moj... 01.06.07, 14:09
              kryptonim byl jednak zbyt zaawulowany....
              Faktycznie - nie przystoi do linii Kaminskiego.....
        • stedo Re: Jeśli wezmą się za SO i Leppera, proponuję .. 01.06.07, 14:58
          petrucchio napisał:

> ... kryptonim "SZELA"
          Nie posponuj Szeli.
    • presentation1 ....A moze do Strasburga? 01.06.07, 13:30
      Dochodze do wniosku ze trzeba wykonczyc falszywe autorytety.Proponowano lustracje.Z konsekwencjami.Humanitarnie.Komunistyczny TK-przeciw.Otworzyc teczki bez konsekwencji.Ale skazac na smierc spoleczna.Nie chca zbrodniarze odejsc od tego do czego sie przyzwyczaili.Dlatego apel.Niech drani nie skazuja sady-skaze ich spoleczenstwo.A to bedzie bolec.Drania-rodzine itd...............
      • romek325 SLD w Strasburgu bedzie sie zalić,że nie rządzą 01.06.07, 13:36
        w Polsce no i jeszcze skarzy sie, że obecny rząd wsadza przestępców do pierdla.
        A wg nich to niedemokratycznie
        • presentation1 Re: SLD w Strasburgu bedzie sie zalić,że nie rząd 01.06.07, 13:47
          Nie czytaj chorych.Postkomuna przegrala.Problem polega na tym jak odciac korzenie.Trzeba zlustrowac te srodowisko otwierajac na oscierz teczki.
          • joushua Choroba nie wybiera. Zwlaszcza umyslowa... 01.06.07, 14:01
            ...
            • romek337 SLD sie skarzy, Tusk placze juz dwa lata.. 01.06.07, 14:42
              Co to za opozycja ?

Za taki temat cenzor z GW wykasował to
      • stedo Re: ....A moze do Strasburga? 01.06.07, 15:04
        presentation1 napisał:

.Niech drani nie skazuja sady-skaze ich
        > spoleczenstwo.A to bedzie bolec.Drania-rodzine itd...............
        Otóż to, doczekają się. Zemsta będzie krwawa.
        A co do doktora to na jego kaucję zrzucili się m.in.jego pacjenci, a gdy
        wychodził z aresztu czekali na niego pod drzwiami z kwiatami - to jest osąd
        społeczny!!!
    • incipit Kamiński i Suski swym poglądem na "Mengele" 01.06.07, 13:34
      pokazali swój paskudny rodowód.

A jest nim twórcze rozwinięcie metod wszystkich totalitarnych służb świata.

Po prostu zwyczajny kaszyzm.
    • swoboda_t Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 13:36
      "Centralne Biuro Antykorupcyjne zajęło się środowiskami, które uważały się za
      nietykalne" - a mozeby tak się wzięło za przekręty rydzyka, złodzieji w
      Samoobronie, aferzystów w LPR i tych mniejszych w PiS??
    • viscon na użytek wewnętrzny... 01.06.07, 13:42
      na użytek wewnętrzny tego forum proponuję nadać dyskusji o niejakim Kamińskim
      Mariuszu z CBA kryptonim "Bormann"
    • milena.rl "bo oni też..." 01.06.07, 13:44
      Diagnoza psychologiczna:
      "Porównywanie" - mechanizm obronny. "Nadaliśmy kryptonim Mengele, BO ONI TEŻ,
      bo SB TEŻ nadawało takie kryptonimy".
      Wniosek Lekarze (i w ogóle inteligencja) = SB.
      Inteligencja = Zło, szatan, "układ".
    • joushua Czarna lista forumowych debili. Dopisujcie. 01.06.07, 13:44
      1/ Junkier
      2/ Romek325
      3/ Zigzaur
      • albacor Re: Czarna lista forumowych debili. Dopisujcie. 01.06.07, 13:54
        Życzliwi podsunęli mi wcześniej pozostałe 3:

4/presentation1
        5/ vitabravo
        6/ palestrina2005
      • stedo Re: Czarna lista forumowych debili. Dopisujcie. 01.06.07, 15:10
        joushua napisała:

> 1/ Junkier
        > 2/ Romek325
        > 3/ Zigzaur

4/presentation
        5/palestrina
        6/vitabravo/tu go dzisiaj niema/
        Proszę pisać dalej bo coraz to nowi przybywają - idiotów nie sieją...
      • kaczory11 Mylisz sie Joushua. 01.06.07, 15:19
        Mylisz sie Joushua. Skoro umiesciles na swej liscie Zigzaur'a to ja nie mam
        najmniejszej ochoty dopisywac swych kandydatow.
        Uwazam Zigzaur'a za jednego z najinteligentniejszych uczestnikow Forum GW.
        Jego wypowiedzi ZAWSZE maja sens. Mozesz sie z nim nie zgadzac - Twoja
        sprawa. Stawianie Go natomiast w jednym szeregu z pisuarowymi szalencami, to
        takie samo przeklamanie, jak nazwanie operacji polskiego Gestapo ( CBA )
        kryptonimem "Mengele".

Bardzo szanuje Zigzaur'a i bede Go bronil.

Pozdrawiam - Kaczory11
    • xyzpawel ... a dr Mengele nie miał zamiaru nikogo zabijać.. 01.06.07, 13:46
      tak tylko wyszło, niechcąco... :))))))
    • chrischerry Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 13:54
      Wczoraj oglądałem "Co z tą Polską?" Lisa. Panowie reprezentujący koalicję -
      butni, przekonani o własnej racji. Czegóż można się było spodziewać po
      Kamińskim? To tej samej maści klasa polityczna, nie wspomnę już o ich "wysokich"
      walorach humanistycznych. Naprawiacze rzeczywistości, rewolucjoniści. Marnie
      skończą, jak każdy kto rewolucję wywołał w historii. No i gdzie tu w tym
      wszystkim mowa o wartościach, których nauczał Jan Paweł II? To pełni nienawiści
      oraz chęci i odwetu mali ludzie atomizujący społeczeństwo polskie. A może i wy
      zapomnieliście, co papież powiedział w Gdańsku: "Nigdy jeden przeciw drugiemu!"
      Zacytujesz może za ludźmi z PiS-u: "Prawda was wyzwoli". A o kim mówią te słowa?
      Przypomnę zatem, że o tym, który jest Prawdą, Drogą i Życiem.
      • albacor Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 14:05
        A czego można się spodziewać po ludziach którzy dorwali sie do władzy tylko w
        celu odreagowania własnych fobii, zbicia kasy przy korycie i odwetu na opozycji:
        Tak jest zawsze jak do władzy dorwą się typy którym słoma z butów wystaje. Jak
        ktoś z nich mówi że to dla dobra Polaski - to mozna to kwitować jedynie
        uśmiechem politowania jakim obdarza się nieudaczników.
      • stedo Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 15:18
        chrischerry napisał:

. Panowie reprezentujący koalicję -
        > butni, przekonani o własnej racji. Czegóż można się było spodziewać po
        > Kamińskim? To tej samej maści klasa polityczna, nie wspomnę już o ich
        "wysokich walorach humanistycznych. Naprawiacze rzeczywistości, rewolucjoniści.
        Marnie skończą, jak każdy kto rewolucję wywołał w historii. No i gdzie tu w tym
        > wszystkim mowa o wartościach, których nauczał Jan Paweł II? To pełni
        nienawiści oraz chęci i odwetu mali ludzie atomizujący społeczeństwo polskie.
        papież powiedział w Gdańsku: "Nigdy jeden przeciw drugiemu!"
        >

"Imion miłych ludzi lud pozapomina,
        Wszystko przejdzie po huku, po szumie, po trudzie,
        Wezmą dziedzictwo cisi,ciemni mali ludzie..."
    • dzakarta Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 01.06.07, 14:25
      Słuchaj pan panie marszałku tego śmiesznego senaciku,
      Mówisz , że to mógł wymyśleć były milicjant, ale fakt jest taki, że wymyślili
      go twoi kumple z "pisuaru", co świadczy właśnie o ich mentalności i
      obiektywności. Pańska zaś wypowiedź świadczy o tym, jakim pan jesteś
      człowiekiem, bo marszałkiem to jesteś pan marnym.
    • kaczory11 Nikogo nie chce obrazic. 01.06.07, 14:43
      Nikogo nie chce obrazic. Stosuje jedynie sposob rozumowania Himmlera
      Kaminskiego.
      - Kaczynski to Hitler
      - PiS to NSDAP
      - Kaminski to Himmler
      - CBA to Gestapo
      - Ziobro to Goebbels
      - Wasserman to Ribbentrop

Oczywiscie nikogo nie obrazilem. To taki PiS-owski / NSDAP-owski sposob
      rozumowania.

Kaczory11
    • kazik_b4 durne tlumacznIe debilnego rzadu ... 01.06.07, 14:44
      • krwawy.zenek więc nie ma się czemu dziwić 01.06.07, 23:35
    • pantanal Panie Kamiński, może panu nadam kryptonim goebbels 01.06.07, 14:44
      bez obrażania kogokolwiek...
    • uu1 Panie B. Borusewicz. Dołączył pan 01.06.07, 15:06
      do "ozdób" RP3,5.
    • timoszyk Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 16:01

To jest spychanie uwagi publicznej na boczny tor. Istnieje bowiem w Polsce
      bardzo powazny problem korupcji znacznej czesci srodowiska lekarskiego.
      Osobiscie znalem wielu lekarzy uczcziwych, ale wobec wielu uzywalem kryptonimu
      "hiena cmentarna". Czy jest to epitet lagodniejszy od Mengele, czy tez nie, to
      juz jest inna sprawa. Nielegalne bogacenie sie kosztem ludzi chorych i
      umierajacych nie stoi moralnie wyzej od prowadzenia eksperymentu na wiezniach
      obozow koncentracyjnych.
      Obecny rzad usiluje walczyc z korupcja w srodowisku lekarskim, ale nie podoba
      sie to zarowno samemu srodowisku, jak i wszelakim przeciwnikom walki z korupcja
      w ogole. Za PRL obowiazywala cicha umowa: My wam placimy malo, ale pozwalamy
      zerowac na pacjentach. Ta umowa obowiazywala jeszcze do niedawna. Niestety,
      wypowiedzenie tej umowy wymaga takze podniesienia lekarzom plac, o czym rzadzacy
      powinni wiedziec. Nie ma jednak co ukrywac, ze nawet znaczace podniesienie plac
      nie wyrowna wielu lekarzom tych wysokich nieopodatkowanych dochodow jakie mieli
      (maja) z przyjmowania od pacjentow "dowodow wdziecznosci". Bardzo czesto
      zjadliwe ataki na wypowiedzenie tego swoistego paktu sa usilowaniem powrotu do
      starych dobrych czasow, ktore mam nadzieje, ze odchodza w sina dal.
      Jest to problem calego "obozu pokoju i postepu", jak widac na przykladzie
      nowowybranego prezydenta Lotwy, ktory przynajmniej postanowil zaplacic podatek
      od (czesci) swych lewych dochodow.

Wac
      • ws21 Niby prawda ale .... 01.06.07, 16:36
        Kanon mojej wiary to zasada z przypowieść o tym , co dostrzegamy w oku
        bliźniego. Niestety, z wypowiedzi Twojej wynika, że nie jest to nasza wspólna
        wiara.
        A tak na marginesie, to jak można czepiać się lekarzy w społeczeństwie gdzie
        unikanie podatków to powód do chwały, banki ogłaszają "lokaty antypodatkowe",
        osoby na stratach (prowadzący dz. gospodarczą) jeżdzą mercedesami, hadnel
        posadami i pieniędzmi publicznymi to "negocjacje polityczne", konkursy na
        stanowiska są "ustawiane" na partyjnych zebraniach itd.
      • maaac Re: Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo 01.06.07, 16:58
        Nie prawda. Może i diagnoza srodowiska lekarskiego coś z prawdą ma wspólnego
        jednak ocena działań rządu jest wyłacznie myśleniem życzeniowym związanym z
        PRem PiSu.

Tak się składa że PiS wcale nie walczy z "korupcją w środowisku lekarskim".
        PiS walczy z środowiskiem lekarskim - doszukiwanie sie korupcji, prawdziwej czy
        tez urojonej jest jedynie narzedziem w tej walce. Wystarczy prześledzić wątek
        przyczynowo skutkowy gdzie to PiS zaczyna "walczyć". Lekarze zapowiedzieli
        strajki - nagle zaczeły sie liczne głośne aresztowania, kontrole, oskarżenia
        woebec lekarzy. Identyczny mechanizm dotknął naukowców. Ledwo śmieli postawić
        się skadinąd jak się okazało niezgodnej z prawem lustracji, nagle PiS
        stwierdził że nalezy zrobić kontrolę na uczelniach.
    • steku Szef CBA: Kryptonim "Mengele" nie miał nikogo p.. 02.06.07, 09:27
      kaminski ty wycieruchu, szujo, szmato, swinio i lizodupie. zeby bylo jasne, te
      slowa nie maja nikogo obrazic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka