mangold 01.06.07, 17:35 Teraz rozumiem czemu premier łapke leczył na Śląsku...bał się żeby jego karta chorobowa nie wypłyneła znienacka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popieram_stefana policja polityczna 01.06.07, 17:45 policja polityczna ma prawo do wszystkiego! nie wolno zabraniac wgladu w dokumentacje medyczna i kazda inna, przeciez oni robią to dla dobra Polski. albo przynajmniej dla dobra PiSu... albo przynajmniej dla dobra braci... no może tylko żeby uwiarygodnić Ziobro, ale to chyba dla prawdziwych patriotów wystarczy! tak trzymać. dokumentacja medyczna wrogów (albo pacjentów wrogow) powinna byc ogolnodostepna. zebysmy wiedzieli, ze to tylko oszolomy są przeciwne koniecznym zmianom. Cała władza w ręce Braci! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Teczki do IPN 01.06.07, 18:59 Karty chorobowe nalezy zlozyc w IPN, a kopie dokumentacji umiescic na internecie Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 wygląda na to że cba może wszystko 01.06.07, 19:44 Skoro może hurtem grzebać w dokumentacji leczenia ludzi kórzy nie są ani podejrzani ani oskarżeni. W dodatku nie chodzi tu o pozyskanie nazwisk ew. świadków - wtedy wystarczyłyby dadne adresowe. Biorą sobie to co uwazają że jest im potrzebne bez żadnych oporów. informacje o najbardziej prywatnych sprawach ludzi trafiają do jakiegoś tam archiwum cba a następnie do policji. Ciekaw jestem czy jest w ogóle jakiś przepis regulujący dostępność tych danych? Jakies sankcje za ich ujawnienie? No i czym to się kochani pisowcy różni od metod SB? Tylko tym że wg was CBA jest uczciwe walczy z korupcją i działa w dobrej sprawie budowy 4rp. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: wygląda na to że cba może wszystko 01.06.07, 20:01 jjr44 napisał: > No i czym to się kochani pisowcy różni od metod SB? Tylko tym że wg was CBA > jest uczciwe walczy z korupcją i działa w dobrej sprawie budowy 4rp. Uzasadnieniem są zawsze bardzo szczytne cele. Powszechna szczęśliwość co najmniej. Szczytne cele, których realizacja niestety wymaga łajdactw. Im dalej to zabrnie, tym łajdactwa są gorsze, a ich sprawcy stają się po prostu łajdakami. Z ideowców - siepacze. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Włodarczyk złożył zawiadomienie do prokuratur 01.06.07, 19:50 mangold napisał: > Teraz rozumiem czemu premier łapke leczył na Śląsku...bał się żeby jego karta > chorobowa nie wypłyneła znienacka... Noo, to prokuratura ma twardy orzech do zgryzienia. Ewidentnie złamano kilka ustaw. A także prawo moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Włodarczyk złożył zawiadomienie do prokuratur 01.06.07, 19:53 pacjenci zabierajcie swoje historie choroby, bo jutro trafią do wiadomości publicznej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Włodarczyk złożył zawiadomienie do prokuratur 02.06.07, 03:32 wos9 napisała: > > Noo, to prokuratura ma twardy orzech do zgryzienia. Ewidentnie złamano > kilka ustaw. Niczego nie złamano. TAKA JEST USTAWA o CBA - ta partyjna policja polityczna MOŻE WSZYSTKO, zgodnie z ustawą. Ja wprawdzie dostrzegam sprzeczność tej ustawy z innymi (choćby o ochronie danych osobowych), a nawet z Konstytucją, ale jakoś nikt ważny tego nie dostrzegł... Pamiętam, że bardzo byłam zdziwiona, gdy Platforma głosowała za przyjęciem tej ustawy. No, ale może o to chodziło, że gdy już PO dojdzie do władzy, będzie jak znalazł... > A także prawo moralne. Nie bądź naiwny! Kogo obchodzi jakieś "prawo moralne"? Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Włodarczyk złożył zawiadomienie do prokuratur 02.06.07, 11:35 koloratura1 napisała: > Pamiętam, że bardzo byłam zdziwiona, gdy Platforma głosowała za przyjęciem tej > ustawy. Żartujesz, naprawdę masz złudzenia co do PO, tej soft PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Włodarczyk złożył zawiadomienie do prokuratur 05.06.07, 11:33 rs_gazeta_forum napisał: > koloratura1 napisała: > > Pamiętam, że bardzo byłam zdziwiona, gdy Platforma głosowała za przyjęcie > m tej > > ustawy. > > Żartujesz, naprawdę masz złudzenia co do PO, tej soft PiS? Od jakiegoś czasu, już nie... Odpowiedz Link Zgłoś