Dodaj do ulubionych

Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskimi ...

04.06.07, 06:37
To już by była przesada. Dopiero po czymś takim dzieci byłyby zdziczałe.
Chłopiec bałby się odezwać do dziewczynki.
Obserwuj wątek
    • obrazoburca Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 06:45
      etam, chyba przesadzasz.
      Strach mogłby się pojwic jedynie przez ew. spsób ograniczania kontaktów międzypłciowych, czyli np. przez zdesperowanego kleche czy innego 'nauczyciela' karzącego dzieci za 'nielegale', przedmałżeńskie kontakty. :D
      • palestrina.2005 osobne klasy dla homofobów i neonazistów 04.06.07, 07:25
        • sumienie.lk Żądam osobnych klas dla dziewic! 04.06.07, 07:33
          • seroo1 Czyżby PiS dążył do zmiany republiki na monarchię? 04.06.07, 08:33
            Bo Romuś ewidentnie robi na etacie błazna królewskiego. Takich idiotycznych
            pomysłów przecież nie można wygłaszać serio, chociażby przez szacunek dla
            samego siebie. A jeżeli się je wygłasza, to znaczy, że jest takie polecenie:
            żeby się coś działo. Taka kość na pożarcie. A polityczka PiS-u toczy się dalej,
            czyli stoi w miejscu. A kto stoi w miejscu, ten się cofa. Ale gawiedź tego nie
            zauważy bo ma błazna, który daje szoł...
            • skubi6 Promowanie homoseksualizmu tylko u Giertycha 04.06.07, 08:39
              Już wiemy, dlaczego Giertych walczy z promowaniem homoseksualizmu: nie chce mieć
              konkurencji. Jedyną metodą mają być jego homo-klasy.

A w ogóle to już nie wiadomo, co myśleć. Kaczkom skrzydła opadają.

www.skubi.net/sowinska.html
              www.skubi.net/macierewicz.html
              • mariuszdd PO chce,żeby dziewczynki w szkołach uprawiały sex 04.06.07, 08:47
                :)
                W taki sposób była promowana edukacja ..hm seksualna ?
                Dziwaczna poprawnaość polityczna !
                • empirio Ale przecież jednopłciowość to homoseksualizm! 04.06.07, 08:51
                  Jak można walczyć z homoseksualizmem, jednocześnie go promując poprzez tworzenie
                  jednopłciowych klas?
                  • mariuszdd Re: Ale przecież jednopłciowość to homoseksualizm 04.06.07, 09:00
                    empirio napisał:

> Jak można walczyć z homoseksualizmem, jednocześnie go promując poprzez tworzeni
                    > e
                    > jednopłciowych klas?
                    >
                    Jest życie również pozaszkolne .A nie tylko książki i książki :)
                    No i można zaobserwować ,że w szkołach podstawowych dziewczynki bawią się w
                    swoim gronie a chłopcy w swoim .
                    Ba ,bo jak mogłoby być inaczej jeżeli przeciętna dziewczynka ma masę (ciężar)
                    odpowiadający ciężarowi dwóch chłopców, zwyczajnie to nie ta sama kategoria
                    wagowa !
                    Trochę to napisałem humorystycznie,ale tak jest ,chłopak patyczek malutki ,a
                    dziewczynka można rzec w wieku damy to 12 lat już z warunkami ;)
                    • fnoll wprowadzić milicję obyczajową! 04.06.07, 09:37
                      mariuszdd napisał:

> Jest życie również pozaszkolne .A nie tylko książki i książki :)

ten problem rozwiąże milicja obyczajowa i bojówki parafialne
                      • koham.mihnika panie ministrze, i tak beda robic po cichu co i my 04.06.07, 09:39
                        robilismy.
                        zeby nie wiem jak sie pan zasapal, praw fizyki, ekonomii i pociagu do plci
                        odmiennej pan nie przewalczy.
                        • camell_ek Re: panie ministrze, i tak beda robic po cichu co 04.06.07, 10:49
                          Moj komentarz: camell.blox.pl/2007/06/Odmienne-predyspozycje-plci.html
                          • romek337 W Wielkiej Brytanii, Australii, Japoni to juz jest 04.06.07, 12:33

• koham.mihnika tylko, ze angole to porabana nacja. 04.06.07, 16:11
                              a szkoly jednoplciowe w Sydney to wylegarnia niezrownowazonych mlodych ludzi. I
                              jak wspomnialem, nic im nie przeszkadza walic sie po katach, ale umiejetnosci
                              bycia wsrod rowiesnikow? A zeby jakis kwiaty kupil? Chlopcy swoja droga,
                              dziwczyny swoja. a jak sie dorwa jedno do drugiego, to im, zwlaszcza jemu, pary
                              starczy na 3 minuty. potem pije piwo i oglada footy w tiwi.
                    • centrolew Temat zastępczy... ale pomysł ciekawy. 04.06.07, 09:43
                      Kolejny temat zastępczy... Na poziomie średnim już dziś funkcjonują takie klasy,
                      tylko mają one charakter merytoryczny. Technika, klasy z poszerzonym programem
                      nauk ścisłych są zdominowane przez płeć męską, humanistycznym - żeńską.

Pomysł klas niekoedukacyjnych na poziomie podstawowym i gimnazjalnym uważam za
                      ciekawy. Oczywiście pod warunkiem, że dotyczy klas, nie szkół!

Powiem więcej - chętnie bym posłał do takiej klasy swoje dzieci!
                      • seroo1 Re: Temat zastępczy... ale pomysł ciekawy. 04.06.07, 10:14
                        Współczuję Pana dzieciom... przy takich poglądach na wychowanie...???!!!
                        Ja z kolei wiem, że podobnie jak muzyka - kobieta łagodzi obyczaje. Żyjemy w
                        społeczeństwie heteroseksualnym, gdzie meżczyźni i koniety pracują razem, razek
                        podejmują decyzję i mają być tym zajęci a nie patrzeniem się sobie między nogi,
                        bo przez 19 czy 24 lata edukacji nie mieli takiej możliwości. Jeżeli chcemy
                        wychować nowe jakościowo pokolenie, które da zaczątek nowej (niekoniecznie
                        lepszej) rzeczpospolitej - też jestem za... Allah jest wielki i niezbadane są
                        pomysły jego...
                    • kaczynonsens Toz... to sodoma i gomora... ;) 04.06.07, 09:44
                      ... hehe, kiedy zauwaza te glupie ciecie na czele z Giertysiem, ze nieswiadomie
                      beda propagowac w pewny sensie "homoseksualizm". Przeciez to obled chodzic do
                      takiej szkoly, abstach..ac od wynikow w nauce, ktore moze rzeczywiscie moga byc
                      tam lepsze. Geniusze sa potrzebni, ale zwykle... maja niezla srube! Czy tego
                      chcemy dla dzieci?! Sam, majac 14 lat, chodzilem do klasy, gdzie byla tylko
                      jedna dziewczyna.. i ta "koedukacja" tak mnie zrazila, ze zmienilem szkole
                      srednia na inna, choc szkola byla naprawde super (EZN Wroclaw), ale wolalem
                      mimo wszytsko cos innego... niz jej "aseksualnoa" nature! I wyszlo mi to na
                      jednak lepiej... na dobre wyszlo :)))
                      • mariuszdd Re: Toz... to sodoma i gomora... ;) 04.06.07, 09:54
                        kaczynonsens napisał:

> ... hehe, kiedy zauwaza te glupie ciecie na czele z Giertysiem, ze nieswiadomie
                        >
                        > beda propagowac w pewny sensie "homoseksualizm". Przeciez to obled chodzic do
                        > takiej szkoly, abstach..ac od wynikow w nauce, ktore moze rzeczywiscie moga byc
                        >
                        > tam lepsze. Geniusze sa potrzebni, ale zwykle... maja niezla srube! Czy tego
                        > chcemy dla dzieci?! Sam, majac 14 lat, chodzilem do klasy, gdzie byla tylko
                        > jedna dziewczyna.. i ta "koedukacja" tak mnie zrazila, ze zmienilem szkole
                        > srednia na inna, choc szkola byla naprawde super (EZN Wroclaw), ale wolalem
                        > mimo wszytsko cos innego... niz jej "aseksualnoa" nature! I wyszlo mi to na
                        > jednak lepiej... na dobre wyszlo :)))

W wieku 14 lat sam zmieniłeś szkołę ;)Pogratulować samodzielności he
                        • util Myślę, że to dopiero pierwszy krok... 04.06.07, 10:16
                          Kolejnym będzie ograniczenie liczby szkół dla dziewcząt, a ostatecznie
                          zlikidowanie żenskich placówek - wszak kobieta jest od rodzenia dzieci i dbania
                          o ciepło domowego ogniska - szkoła nie jest jej do niczego potrzebna.
                          Wystarczy, że wieczorem spotka sie z koleżankami na warsztatach z dziergania i
                          haftu.

Kolejny pomysł Giertycha, który świadczy o jego średniowiecznym umyśle i
                          potwierdza trudności wszechpolaków w kontaktach damsko-męskich - stąd ich
                          nieprzystosowanie i chore teorie. Zwykła zazdrość przemawia przez Romana - jemu
                          nie wychodziło z dziewczynami to i innych chce pozbawić tych cudownych
                          doświadczeń.

Romku - społecznych analfabetów możesz hodować sobie w domu pod patrialchalnym
                          kloszem i bez wodzących na pokuszenie Witkacego i Gombrowicza - od reszty
                          dzieci łaskawie się odstosunkuj potłuczony ignorancie.
                    • lucusia3 Re: Ale przecież jednopłciowość to homoseksualizm 04.06.07, 10:13
                      mariuszdd to ty taki mikry, czy synowie Ci tacy wyszli? Mój 12latek nie jest ani chuderlawy, ani mniejszy od koleżanek, choc może po prostu dziewczynki są ruchliwe więc nie ważą po 120 kg i nikt ich w mojej okolicy nie karmi hormonami to i nie ma wśród nich "dorosłych dam". A bawi się i z koleżankami i z kolegami, choć mam wrażenie, że na GG to rozmawia głównie z dziewczynkami.
                      No ale może moj syn jest nienormalny? Może powinien się interesowac tylko chłopcami i o połowę zredukowac gabaryty. No to zaoszczędzę na jedzeniu, zajęciach sportowych i kosztach telefonów. Tylko czy ten mój syn będzie szczęsliwy w takim LPRowskim stylu?
                • kolargolo Rodziny jak Kaczynski, Dorn i Ziobro to wzor 04.06.07, 10:38
                  dla dzieci IV RP.
              • tpepe Re: Promowanie homoseksualizmu tylko u Giertycha 04.06.07, 09:08
                Roman znajdzie uczonego na wszystko.. w rodzinie ma nawet jednego specjalistę od
                smoków (z wawelskim na czele)
                • anuszka_ha3.agh.edu.pl Państwowy monopol na promocję homoseksualizmu!!! 04.06.07, 09:32
                  Już wszystko rozumiem!
                  Giertych walczy z promocją homoseksualizmu, bo chce mieć na nią monopol!
                  I wszystko jasne!!
                  • maruda.r Re: Państwowy monopol na promocję homoseksualizmu 04.06.07, 10:31
                    anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała:

> Już wszystko rozumiem!
                    > Giertych walczy z promocją homoseksualizmu, bo chce mieć na nią monopol!
                    > I wszystko jasne!!

Dziarscy chłopcy z MW?

• w_u_j_e_k Panie Romanie 04.06.07, 09:40
              Daj Pan już spokój, toż to już nawet przestaje być komiczne.
          • geralt9 Świetny pomysł 04.06.07, 08:50
            Świetny pomysł, dobry i sprawdzony. Stare dobre metody wychowawcze od których
            cywilizowane kraje nigdy nie odeszły a które u nas zlikwidowała komuna. I teraz
            ludzie o sowieckim mysleniu się gorszą.
            • ready4freddy Re: Świetny pomysł 04.06.07, 09:28
              owacjami witamy kolejnego czlonka klubu forumowego idioty!

a teraz wyjasnij, glupolku, ktore to "cywilizowane kraje" nigdy nie odeszly od
              tego pomyslu? USA? Kanada? kraje skandynawskie? a moze Wielka Brytania? tylko mi
              nie podawaj przykladow prywatnych, elitarnych szkol dla bogatych nababow, takie
              "zwyczajne" szkoly.. no?
              tak swoja droga: spytaj kogos, kto zna UK o te jednoplciowe szkoly dla chlopcow..
              • momy Największy odsetek gejów w UK jest wśród 04.06.07, 10:49
                absolwentów szkół prywatnych (zwanych tam public)dla chłopców. I niech ktoś
                jeszcze powie, że Giertych nie jest głownym prropagatorem homoseksualizmu w
                POlsce. Ha ha ha!
              • geralt9 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 14:19
                > owacjami witamy kolejnego czlonka klubu forumowego idioty!
                > a teraz wyjasnij, glupolku, ktore to "cywilizowane kraje" nigdy nie odeszly od
                > tego pomyslu? USA? Kanada? kraje skandynawskie? a moze Wielka Brytania? tylko
                mi nie podawaj przykladow prywatnych, elitarnych szkol dla bogatych nababow,
                takie "zwyczajne" szkoly.. no?

A co zlego w elitarnych szkołach? A dlaczego nie dawac rodzicom wyboru?
                Bolszeizm z ciebie przemawia, nic wiecej.
                • ready4freddy Re: Świetny pomysł 04.06.07, 15:08
                  jaki znow bolszewizm? wy, PiSiory i spolka macie wjatkowe zaciecie do odwracania
                  kota ogonem. Giertych nie mowi o elitarnych szkolaqch, tylko o szkolach ogolnie.
                  w "elitarnych" prywatnych nie ma przeszkod, aby tworzyc klasy meskie czy
                  zenskie. a ja ci zadalem konkretne pytanie, na ktore, rzecz jasna, nie potrafisz
                  odpowiedziec.
                  • geralt9 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 16:35
                    Po pierwsze nie zwracaj sie do mnie wy Pisiory bo nie jestem z PiSu a to ze nie
                    krytykuje w czambul wszystkich propozycji rządu świadczy o tym ze potrafie sam
                    pomysleć, w odróżnieniu od takich ktorzy na haslo stają do boju w głupiej sprawie.
            • iluminacja256 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 09:30
              Które to cywilizaowane kraje mają PANSTWOWA edukację niekoedukacyjną ? Wymień
              moze choć jeden - jakoś tak dziwnie nasuwa mi się np. Arabia Saudyjska - moze
              wyslij sobie tam córeczke ?Jest to jeden z najgorszych pomysłow jaki moze
              powtać i jest dyskryminacyjny.
              • mariuszdd Re: Świetny pomysł 04.06.07, 09:45
                iluminacja256 napisał:

> Które to cywilizaowane kraje mają PANSTWOWA edukację niekoedukacyjną ? Wymień
                > moze choć jeden - jakoś tak dziwnie nasuwa mi się np. Arabia Saudyjska - moze
                > wyslij sobie tam córeczke ?Jest to jeden z najgorszych pomysłow jaki moze
                > powtać i jest dyskryminacyjny.

No sam sobie trochę odpowiedziałeś ;) Szkoły koedukacyjne wprowadzono bo są
                tańsze ,a nie że są lepsze
                • iluminacja256 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 10:02
                  Nie jestem sam, ale sama - te końcówki -a - nie dotyczą w j. polskim płci
                  męskiej , jak mnie uczyli w koedukacyjnej szkole.

Poza tym, twój wniosek miałby sens, gdyby wynikał z innej przesłanki - otóż -
                  musialoby byc tak, ze WSZYSTKIE szkoły prywatne są rozdzielnopłciowe. A tak nie
                  jest. I musiałaoby też być tak, ze WSZYSTKIE szkoły prywatne sa lepsze od
                  państwowych - a tak też nie jest. Po prostu społeczeństwo wymaga tego, zeby
                  ludzie ze soba się stykali - stad koedukacja, bo gdzieś tego stykania muszą sie
                  nauczyć - inaczej osiąga sie sytuację krajów arabskich - a jaka ona jest to
                  chyba nie musze mówić . A poza tym - raczysz zapominać, ze szkolnictwo
                  prywatne, jest zawsze płatne - alternatywa dla niego jest stan istniejacy
                  niegdyś i w Polsce - prywatne gimnazja i armia analfabetow po 1918 roku.
                  • mariuszdd Re: Świetny pomysł 04.06.07, 10:11
                    iluminacja256 napisał:

> Nie jestem sam, ale sama - te końcówki -a - nie dotyczą w j. polskim płci
                    > męskiej , jak mnie uczyli w koedukacyjnej szkole.
                    >

Słowo iluminacja nie określa płci.
                    Skąd ci to przyszło do głowy ,że mogłoby określać ;)
                    Reszta co napisałaś ,to takie tam dywagacje ,sorry ale bezsensowne i nudne .
                    :) :) przed 18 rokiem to nie było analfabetów ,ach co te Polaczki narobiły.
                    • iluminacja256 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 10:23
                      > Słowo iluminacja nie określa płci.

Widać nie bywałeś na polskim. Rzeczownik "iluminacja" ma okreslony rodzaj -
                      dzieki wspomnianej końcówce . To rodzaj żeński. Cieszę się, że już wiesz.

>Reszta co napisałaś ,to takie tam dywagacje ,sorry ale bezsensowne i nudne .

Gratuluję poziomu erytycznego 6 latka. "Bezsensowne i nudne" - to nie jest
                      argument, ale subiektywne wartosciowanie na poziomie dziecka. Ciekawe czy,
                      jesli szef mówi ci, ze twój pomysł jest z tego i tego względu zły, to
                      odpowiadasz mu tak samo - a własnie, ze jest dobry, a jak nie to cię
                      osikam:))))))))

• iluminacja256 poziomu "erystycznego"- zjadło ni sylabę 04.06.07, 10:25
                      • obrazoburca Re: Świetny pomysł 04.06.07, 18:47
                        luminacja256 napisał:

> > Słowo iluminacja nie określa płci.
                        >
                        > Widać nie bywałeś na polskim. Rzeczownik "iluminacja" ma okreslony rodzaj -
                        > dzieki wspomnianej końcówce . To rodzaj żeński. Cieszę się, że już wiesz.

rzeczownik 'Iluminacja' i owszem, jest rodzaju żeńskiego, natomiast w żadnym slowniku języka polskiego (ani żadnego innego jezyka) nie znalazłem rzeczownika 'iluminacja256' - dzieki końcówce własnie. O określeniu rodzaju tegoż nawet nie wspomne.

Poza tym, mój drogI iluminacjo256, określiłEŚ sie jako MĘŻCZYZNA w ustawieniach konta pocztowego, a zatem jestes mężczyzną - przynajmniej dla czytelnika, któremu mózg słuzy do czegoś więcej, niż płodzenie debilizmów.
            • leszlong Re: Świetny pomysł 04.06.07, 09:44
              Argumenty proszę a nie bajki z mchu i paproci, bo wyrosłem z wieku kiedy
              wierzyło się we wszystko co mówili. Niektórzy nie i widać to po składzie Sejmu.
              Jakie kraje mają jednopłciowe klasy w szkołach (na zasadzie reguły a nie
              wyjątku!!!!)??? Brak odpowiedzi uznaję za brak argumentów i szerzenie kłamstw.
            • zdzisiek66 Re: Świetny pomysł 04.06.07, 10:09
              O tak, niech szkoły będą porządne i przygotowujące do życia w normalnym
              społeczeństwie. W szkołach męskich powinno się uczyć matematyki, fizyki, chemii
              biologii (tylko bez żadnych świństw o rozmnażaniu i ewolucji, porządna
              katolicka biolgia, arka Noego i bociany) i oczywiście religii.
              Dla dziewczynek to za trudne (oprócz religii, ta być oczywiście musi). Zresztą
              po co im to potrzebne do prowadzenia domu? Dziewczynki powinny się uczyć
              gotowania, zmywania, wyszywania ,cerowania skarpetek.
            • krzy-cho Re: Świetny pomysł 04.06.07, 14:47
              geralt9 napisał:

> Świetny pomysł, dobry i sprawdzony. Stare dobre metody wychowawcze od których
              > cywilizowane kraje nigdy nie odeszły a które u nas zlikwidowała komuna. I teraz
              > ludzie o sowieckim mysleniu się gorszą.

Proponuje przywrócić również kary tzw. rózgi i kozy. A i kiedy w końcu Pan
              Minister Faszyzacji wyruguje ze szkoły wprowadzona przez Sowietów teorię Ewolucji?!?
        • sonda.kosmiczna Osobne klasy dla dziewczynek i chłopców 04.06.07, 07:36
          to nic innego jak propagowanie homoseksualizmu
          • seroo1 O tym samym pomyślałem... 04.06.07, 08:37
            sonda.kosmiczna napisała:

> to nic innego jak propagowanie homoseksualizmu
            • maruda.r Re: O tym samym pomyślałem... 04.06.07, 11:03
              seroo1 napisał:

> sonda.kosmiczna napisała:
              >
              > > to nic innego jak propagowanie homoseksualizmu

Faszyzm jest podszyty homoseksualizmem. Zawsze ubiera swoich zwolenników w takie
              śmieszne mundurki a la bywalcy "Błękitnej ostrygi" z Akademii Policyjnej. Nie
              jest ten sam homoseksualizm z parad. Jest chyba jakiś wynik braku tożsamości,
              wręcz dezorientacji seksualnej. Wydaje się, że ruchy faszystowskie skupiają
              osoby z traumą seksualną, a ich pozorna dziarskość czy brutalność jest
              kamuflażem upośledzenia seksualnego związanego z brakiem orientacji, a nie
              orientacją, taką czy inną. Prawdopodobnie w środowiskach gejowskich przebiega
              analogiczna, choć niesymetryczna linia podziału, do relacji mężczyzna-kobieta
              wśród heteroseksualistów. Tu problemy objawiają się agresywnością wobec kobiet i
              seksu, w wymiarze politycznym partią Jurka, tudzież Kaczyńskich.

Tu artykuł naświetlający pewne sprawy.

plog.sputnik.pl/anarchistmagda/8011-rozowa_swastyka_-_attiude
        • palestrina2005 Do admin - proszę o wykasowanie podszywacza 04.06.07, 07:50
          który podszywa się pod moją osobę...
          • sonda.kosmiczna Wykasować palestrine2005 04.06.07, 07:57
            za podszywanie sie pod demokratę
            • frant3 Re: Wykasować palestrine2005 04.06.07, 08:08
              Wykasować kasownik za podszywanie się pod dziurkacz!

--
              Frant
              • seroo1 Jestem za !!!!!!!!!!! 04.06.07, 08:35
                • maruda.r Jestem przeciw 04.06.07, 09:29

Nie kasujmy palestriny, bo jeszcze wpadniemy w samozachwyt, że to tylko rząd
                  jest głupi. A przecież ma swoich wiernych ludzi z wazeliny.

• koham.mihnika to moze wykasTRowac? bedzie cienko spiewac. 04.06.07, 09:41

• mirulowska Re: Jestem za !!!!!!!!!!! 04.06.07, 12:19
                  A ja jeszcze bardziej za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Tylko dlaczego?
                  No bo to całkiem niezły dowcip.
                  Dalej tak trzymać proszę. Jeszce trochę takich pomysłów i wstyd będzie się
                  przyznać, że my z Polski.
          • ready4freddy Re: Do admin - proszę o wykasowanie podszywacza 04.06.07, 11:22
            wazelina, spotkala cie zasluzona kara - przez cale miesiace podszywales sie po
            mysliciela, i to bodaj czolowego - to teraz masz :)
        • rybka9915 i specjalna klasa dla plasteliny i Romka, co bardz 04.06.07, 10:31
      • dervit Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 08:18
        Powiem tylko tyle! To juz skonczona glupota! Sam chodzilem do meskiej szkoly i
        wiem, co czulyby takie dzieciaki. Mam nadzieje, ze to nie wejdzie ...
      • pluteq Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 08:29
        Trzeba powiedzieć wielkiemu Romanowi, że to będzie sprzyjać rozwojowi zachowań homoseksualnych i po krzyku. Będzie wielki odwrót ;)
        • ready4freddy Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 09:28
          bo sprzyja! patrz: UK :)
    • shithead Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 06:47
      Oto Polska wlasnie. Idiotami rzadza debile.
      Prokurator pyta kardiochirurga; czy mozna pobrac do przeszczepu organ od
      pacjenta, tak aby pacjent tego nie zauwazyl?
    • fraglesi67 Chustki na głowę 04.06.07, 06:47
      Jako kolejny pomysł proponuje obowiązek noszenia przez kobiety chustek na
      głowie albo nawet haików zasłaniających całą postać tak jak to jest w
      niektórych krajach muzułmańskich.
    • login-ka Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskimi .. 04.06.07, 06:48
      Zasada jest prosta: dziewczymki do garów, chłopcy do młodzieżówki LPR lub (do wyboru) MW.
      • wiktoriaka Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 06:57
        login-ka napisała:

> Zasada jest prosta: dziewczymki do garów, chłopcy do młodzieżówki LPR lub (do w
        > yboru) MW.

Boję się, że o to właśnie może chodzić. Utworzy się osobne klasy dla chłopców i
        dziewcząt, a potem wprowadzi się odmienny program nauczania. Dziewczynki będą
        uczyły się gotowania i sprzątania, a chłopcy - korzystania z internetu na
        przykład. Myślę, że takie są długofalowe plany pana ministra.
        • maruda.r Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 08:09
          wiktoriaka napisała:

Dziewczynki będą
          > uczyły się gotowania i sprzątania, a chłopcy - korzystania z internetu na
          > przykład. Myślę, że takie są długofalowe plany pana ministra.

Pan minister nie ma żadnych długofalowych planów. Ot, rano walnie łbem o futrynę
          i ogłosi swoje majaki dziennikarzom.

• raveness1 Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 06:57
      Czyzby ktos tu odkrecil swoje homofobiczne urojenia o 180 stopni?

Loj Matko Boska !!! To sie bedzie dzialo...
    • takrzy1 Kiedy wreszcie tego idiote wyrzuca?.. 04.06.07, 06:58
      • gilu33 Re: Kiedy wreszcie tego idiote wyrzuca?.. 04.06.07, 07:31
        a kto wyrzuci idiotę ? inni idioci i kryminaliści ?
    • zibi1010 Po czym poznac rzady idiotow - po coraz glupszych 04.06.07, 07:07
      projektach!A po czy poznac rzady przestepcow - po oskarzaniu coraz to nowych
      ludzi o popelnianie "zbrodni"! Pisdzielcy i przystawki za dwa latka na smietniku
      historii!!!!!
      • mreck Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:23
        że mają zakodowane w mózgach jedynie słuszne spojrzenie.

jest taka książeczka: "płeć mózgu". bardzo obiektywna, wydana kiedyś w serii "-
        nieskończoność" (sorki ale nie chce mi się dochodzić jak wpisać położoną ósemkę"

okazuje się, że chłopcy w klasac 1-3 uczą się gorzej. dziewczynki ich
        prześcigają w umiejetnościach werbalnych i graficznych. później edukacja
        nastawiona na chłopców i poznawanie nauk scisłych dyskryminuje dziewczynki. no
        jaby nie patrzeć jednak Kobiety i mężczyźni różnia się troszkę. chyba to
        dostrzegacie na codzień?

nie twierdzę, że że którakolwiek płeć jest lepsza lub gorsza, ale pomysł MEN ma
        swoje naukowe uzasadnienie. Jednakowoż patrząc na ogólny poziom skretynienia
        społeczeństwa, co widać wyraźnie z powyzszych postów, twierdzę, że MEN nie
        potrafi w sposób rosadny wygrać tych różnic na korzyść dzieci.

zwyczajna przyzwoitość nakazuje zadać też pytanie: "dlaczego nie?", a nie tylko
        odrzucać pomysł bez obiektywnej krytyki.

a tych facetów, którzy nie odróżniają krowy od kobiety, bałbym sie puscic na
        pastwisko.
        pozdrawiam czarnobiałych kretynów. wróć NiebiałychNiekolorowych kretynówi ich
        poprawność polityczna.
        • tppiotr Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:31
          mreck napisał: jest taka książeczka: "płeć mózgu". bardzo obiektywna, wydana
          kiedyś w serii "-
          nieskończoność" (sorki ale nie chce mi się dochodzić jak wpisać położoną ósemkę"
          - chodzi o serię ...plus minus nieskończoność...
          • mreck Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:42
            tppiotrze, to jak taka ósemkę napisać?
            • svetomir Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 08:11

Trzeba ja oprzekleić z jakiegoś edytora mającego znaki specjalne
        • mppmpp Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:35
          Kobiety różnią się od mężczyzn faktycznie. Dlatego szanowny mreck'u powinny być nie tylko osobne klasy, ale osobne banki, sklepy, kawiarnie oraz drogi dla rożnych płci. Zeby to łatwiej osiągnąć proponuje wprowadzić ustrój talibański lub irański. Baw się dobrze!
          • mreck Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:42
            jasne, że mozna się tego spodziewać.
            oczywiście zwykłe schamienie. tylko się nie dziw mppmpp, że chce ciebie
            poderwać ni to facet ni dziewcza bo nawe po nicku trudno się zorientować czys
            ty chłopiec czy dziewczynka. wychowany w koedukacyjnej szkole, która kiedys
            była osiagnięciem, a teraz jest hamulcem rozwoju osobowości człowieka.
            baw się dobrze w jednokolorowym swiecie.
            • mppmpp I to jest wlanie problem, że nie można traktować 04.06.07, 09:58
              mnie, mppmpp jako osoby bez płci, tylko jak sam napisałeś, starasz się docieć czy jestem ONA czy ON? Czy to jest ważne? Wypawiadam się jako członek tego społeczeństwa, osoba. Szacunek. Jak jest 4-ro rodzeństwa, to też się ich wychowuje osobno? Inaczej tak! Ale nie osobno. Baw się dobrze!
        • shithead Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:38
          ...roznia sie tez tym co maja w kroku. A o dyskryminacji ze wzgledu na plec
          to "naukowcu" slyszales. Takis sam munrdy jak i twoj minister.
          • mreck Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 07:46
            ale też różnia się sposobem myslenia, podzielnościa uwagi, postrzeganiem
            kolorów, przeżywaniem emocji, umiejetnoscią czytania mapy itp.
            a ty zaraz o anatomii. sorki facet, kobieta w spodniach nie jest mężzyzna.
            • obrazoburca Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 08:46
              a czym jest facet w sukience?
              • mariuszdd Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 08:49
                obrazoburca napisał:

> a czym jest facet w sukience?
                Szkotem ?
                • ready4freddy Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 11:50
                  Szkoci maja spodniczki, nie sukienki, inteligenciaku :)
            • shithead Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 09:33
              mreck napisał:

> ale też różnia się sposobem myslenia, podzielnościa uwagi, postrzeganiem
              > kolorów, przeżywaniem emocji, umiejetnoscią czytania mapy itp.
              > a ty zaraz o anatomii. sorki facet, kobieta w spodniach nie jest mężzyzna.

Jak jaro kaczka mowi, ze biale jest czarne to kobiety tez tak powinny mowic?
              Nie widze roznicy w czytaniu mapy. Tak wiec kobiety sa glupsze czy madrzejsze
              wedlug ciebie, skoro uwazasz, ze powinny byc edukowane inaczej? Zgrabna kobieta
              w obcislych spodniach -wspanialy widok.
        • equus3 Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 08:48
          Skoro tak bardzo bierzesz pod uwagę takie różnice, to powinno się stworzyć
          osobne klasy dla gejów - spora część z nas myśli w sposób mocno różne od sposobu
          myślenia heteroseksualnych facetów.

:/

Nie rozumiesz, że osiągnięcia intelektualne to jedno a umiejętność nawiązywania
          kontaktów, codziennej komunikacji, wzajemnego szacunku to drugie?
          • awrukawruk Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 11:01
            Jakby jakis cymbal nie wiedzial - przedwojenne szkoly panstwowe na poziomie
            podstawowym byly koedukacyjne! Ale jezeli magistra histori ma sie tylko dla
            trzech liter - bo to ladniej wyglada - to ja sie nie dziwie juz niczemu.

Primo, jak taka menda chce wprowadzac cos "bo jest dobre" - jezeli nie ma
            jakichkolwiek ekspertyz/badan na ten temat?! Na Swiecie zyje pare miliardow
            ludzi, w tym ilustam profesorow, w tym ilustam skretynialych profesorow i
            ilustam hosztaplerow podajacych sie za profesorow. Dlatego opinia kogokolwiek
            kto nie jest odpowiedzialny (bo jak by co to co? IV RP pozwie owego
            niby-specjaliste w procesie cywilnym o straty? a moze o nierzetelne i falszywe
            dane?) - tzn. opinia kogokolwiek kto nie odpowiada przed ministrem (bo to on
            ostatecznie podejmuje decyzje) i ewentualalnie przed polskim wymiarem
            sprawiedliwosci - nadaje sie tylko do kosza.

Wiec najpierw badania. NASZYCH WLASNYCH (chocby i kaczolapych) specjalistow -
            przynajmniej bedzie ich mozna rozliczyc z nierzetelnosci jakby co...

Secundo, jest prawda ze dziewczynki roznia sie od chlopcow (nie zapominajac o
            tzw. trzeciej plci - tzn. ludziach z obojniactwem itp.). Ale roznice w rozwoju
            tak fizycznym jak i intelektualnym maja charakter indywidualny. Na przyklad
            wiekszosc dziewczynek latwiej i szybciej sie uczy w wieku 7-12 lat niz chlopcy,
            bo po prostu rozwija sie szybciej (wiec sa takze wieksze)... tyle ze jest to
            jedynie statystycznie prawdziwe - ja sam zawsze bylem najwyzszy w kazdej klasie
            niezaleznie od wieku (nie bede sie przechwalac ze takze najmadrzejszy, bo to
            nieladnie, choc byloby prawda :) ) - i co, wedlug pomyslu przyglupa "poniewaz
            chlopcy w tym wieku rozwiajaja sie wolniej" to mialbym tkwic w wylacznym
            towarzystwie debili potrafiacych kopac pilke i pluc w dal? Przyklad Nawojki
            (niech pan minister zapyta JM Rektora UJ o przebieg jej studiow) wskazuje ze
            Polsce model szkolnictwa z rozdzielonym materialem nauczania ze wzgledu na plec
            jest obcy bardziej niz innym krajom europejskim.

Owszem nie zawsze kobieta wyrasta na Sklodowska - ale jak widze to z pewnej
            perspektywy fakt ze w Polsce jest duzo kobiet-naukowcow wynika z elementarnego
            faktu - Polska byla (podkreslam - byla - bo juz nie jest) tzw. krajem rownych
            szans. Liczyly sie zdolnosci, umiejetnosci i zapal do studiowania - plec, czy
            nawet ciaza nie bardzo czemukolwiek przeszkadzaly!

Tymczasem samcze instynkty tak w uzywaniu rozmaitych sekretarek (malo mielismy
            seksafer?!), jak i patrzeniu na innych ludzi ("pedalstwo" jest groznie dla
            decydentow bo stwarza tzw. dysonans poznawczy - taki VIP meski widzac kobiete
            widzi obiekt seksualny do rzniecia - a patrzac na chlopa widzi samca-rywala -
            jak ma pamietac o lesbijkach itd. - to po prostu czacha mu sie przegrzewa i
            algorytm wyboru obiektu do kopulacji mu sie zawiesza - i tak ma trudnosc z
            rozumieniem dlaczego niektorzy ksieza wybieraja celibat - nota bene
            kobiety-VIP-y zwykle sa troche madrzejsze niz myslacy jajkami ich jakze mescy
            koledzy), doprowadzily do "sanacji" - kobieta to 3xK (kuchnia, dzieci, kosciol),
            chlop to praca, piwo, pilka - i lepiej nie myslec, bo i po co? I tak nie
            bedziemy madrzejsi niz przywozeni w teczkach specjalisci z Bog wie sklad. I tak
            nasz np. niebieski laser to temat na moze male TV-show - ale juz nie na twarde
            negocjowanie warunkow licencji ze swiatowymi koncernami.

Tertio, wiekszosc rodzicow dziewczynek przypuszczalnie wolalaby szkoly wylacznie
            zenskie, najlepiej z siostrami zakonnymi w roli nauczycielek. Dlaczego? Ano
            dlatego ze szkoly staly sie przechowalniami, ze zle sie dzieje z bezpieczenstwem
            w szkolach (pamietny kublel wsadzany na leb anglicyscie), burdel jest i tyle. A
            zaden tatus (poczytajcie sobie Frojda chocby) nie chce aby jego curunia chodzila
            do burdelu. No coz, przed 1939 niechciane ciaze zdarzaly sie, wystarczy poczytac
            troche literatury, i to nawet pannom z dobrych domow. I to nawet tym chodzacym
            do niekoedukacyjnych szkol.

Zakoncze cytatem wiecznie zywym - w zgadujcie kto to napisal a kto powiedzial:
            "szkoly dzisiejsze sa takie, ze lepiej dzieci potopic, niz do szkol posylac".
            • ready4freddy Re: Po czym poznac idiotow - internautów 04.06.07, 12:57
              ja bym na ciebie glosowal :)
    • lichttrager Toż to promocja homoseksualizmu;-)))))) 04.06.07, 07:14
      Beretto furmane rydzyko ciccorum.
      ROTFL
      • puch4cz Re: Toż to promocja homoseksualizmu;-)))))) 04.06.07, 07:39
        ROFLMAO!
    • maruda.r Kretyn 04.06.07, 07:18

• tomas962 Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskimi .. 04.06.07, 07:23
      to będzie sprzyjało powstawaniu par homo nie wiadomo ponieważ pierwsze miłości
      poznaje sie własnie w szkole a nasz szanowny romek chce nas cofnąć w czasy
      przedwojenne
      • mariuszdd Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 08:34
        tomas962 napisał:

> to będzie sprzyjało powstawaniu par homo nie wiadomo ponieważ pierwsze miłości
        > poznaje sie własnie w szkole a nasz szanowny romek chce nas cofnąć w czasy
        > przedwojenne

Ciekawe co na to rodzice dziewczynek ;)
    • alex-alexander Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskimi .. 04.06.07, 07:24
      Najlepiej wprowadzic do szkolnictwa wylacznie klasy meskie. Nauczyciele religii
      w sutannach mieliby wiecej "objektow" pozadania.
      • mreck Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 07:27
        po drugiej stronie Twojego rozumowania jest zaszycie dziurek i obciecie
        kutasków.
        ubranie wszystkich w jednakowe szatki i udwanie, że płci nie ma.
      • trabancik pragnienie Gejtrycha :) 04.06.07, 07:28
        pragnienie Gejtrycha - w koło sami chłopcy ....
    • daktylek Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 07:28
      To nie jest żadna przesada. Do takiej szkoły chodzi córka Giertycha i
      dyrektorem takiej szkoły jest brat Giertycha. W Polsce jest takich szkół 73 i
      WSZYSTKIE SĄ PRYWATNE.
      • albacor Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 07:29
        Młodzieńcy do Giertychjugend a dziewczyni do Bund Orzech Mädel i po krzyku
    • tppiotr Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 07:32
      tetlian napisał:

> To już by była przesada. Dopiero po czymś takim dzieci byłyby zdziczałe.
      > Chłopiec bałby się odezwać do dziewczynki.
      > mówił by do niej np. małpo w czerwonym albo bura suko...
    • prodd Zero tolerancji! 04.06.07, 07:36
      Nie wiem czy aby przypadkiem takie klasy nie byłyby powodem zwiększenia liczby
      homoseksualistów. Kto jak kto, ale pan minister Giertych powinien wiedzieć o tym
      bardzo dobrze - przecież taki z niego pełen chrześcijańskich cnót polityk. :)
    • palestrina2005 W wielu ekskluzywnych szkołach na Zachodzie... 04.06.07, 07:42
      obowiązuje ta zasada...
      • albacor Re: W wielu ekskluzywnych szkołach na Zachodzie.. 04.06.07, 07:46
        Tak tak, u nas też proszę wprowadzić powszechny ekskluzyw. Idiota.
      • jasiek.pl Re: W wielu ekskluzywnych szkołach na Zachodzie.. 04.06.07, 08:41
        A co robią na Zachodzie z obojnakami?
      • iluminacja256 Re: W wielu ekskluzywnych szkołach na Zachodzie.. 04.06.07, 09:43
        To są szkoły prywatne i ty za to płacisz, jesli chcesz tam posłać dziecko. Ale
        jest i druga strona - z którą zmierzyła sie zwłaszcza Anglia w jednopłciowych
        szkołach z internatem , takich jak Eton na ten przykład - piekielnie elitarna
        szkoła . Powszechny homoseksualizm wynikający z warunków tego miejsca...I na
        to neistety też są badania - tak wiec akurat Giertych zajmuje się
        znienawidzonym przezeń "propagowaniem homoseksualizmu".
      • leszlong Re: W wielu ekskluzywnych szkołach na Zachodzie.. 04.06.07, 09:51
        Jak na typowego miłośnika Wielkiego Edukutara - nie myślisz. Procentowo ile jest
        tych ekskluzywnych szkół? Czy stanowią one o całości szkolnictwa??
        Na tej zasadzie twierdzę, że w Polsce jest faszystowski rząd bo jeden minister
        popiera faszystów, cóż z tego że reszta nie. Albo jest rządem komunistycznym, bo
        kilku ministrów ma konotacje z PZPRem. Na tej zasadzie wszystko można napisać.
        Wielki mi myśliciel, to już Kononowicz jest lepszy w myśleniu od ciebie.
    • klein4400 Dzień bez durnego pomysła to dzień stracony 04.06.07, 07:46
      Z takiego założenia wychodzi min. Gertych zwanym "Koniem".
    • bogdan331 zimny wychów w/g debila giertycha złamasa kutanego 04.06.07, 07:50
    • kwakstrach Więcej homisiów wyrosnie dla rydza. O to chodzi. 04.06.07, 07:53
      Matko odizolujcie tego genetycznego debila.
    • boib2 Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskimi .. 04.06.07, 07:55
      Debil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • mal49 Wraca 'moralność socjalistyczna'- 04.06.07, 08:02
      - takie klasy były do końca Gomułki.
      • pierot6 Ten idiota Romek, znowu puścił bąka..... 04.06.07, 08:07
        rządy Kaczyńskich,Lepera,Giertycha...to zapis choroby pacjentów z Tworek...
    • marcin5051 Re: Projekt Giertycha: Szkoły z męskimi i żeńskim 04.06.07, 08:08
      ja sądzę,że dzieci polityków i samych polityków LPR,PiS i Samoobrony należy
      izolować od reszty społeczeństwa, bo każdy nowy pomysł Romcia i jego kolegów to
      oznaka głupoty i pogłębiającego się obłędu!!!
    • jdx1 Romek! Co ty palisz i gdzie to kupujesz? 04.06.07, 08:16
      Bo bez wspomagaczy raczej nikomu takie pomysly nie przychodza do glowy.
      A moze to jakis dziedziczny talent po tatusiu?

Przynajmniej nie jest nudno w poniedzialkowe przedpoludnie.
      • romek337 Wykształciuchu przeciez na Zachodzie to juz jest 04.06.07, 12:33

• ready4freddy Re: Wykształciuchu przeciez na Zachodzie to juz j 04.06.07, 16:00
          a konkretnie gdzie i w jakim wymiarze, romeczku?
    • darl o rok za późno, bo Ani nikt życia nie przywróci 04.06.07, 08:20
      o rok za późno, bo Ani nikt życia nie przywróci
      • topewnieja Re: o rok za późno, bo Ani nikt życia nie przywró 04.06.07, 08:29
        z pełnym szacunkiem ale przeholowałeś...
        • mariuszdd Re: o rok za późno, bo Ani nikt życia nie przywró 04.06.07, 08:38
          topewnieja napisał:

> z pełnym szacunkiem ale przeholowałeś...

Jak to ;0 młodzieniaszkowie chcieli organoleptyczne poznać odmienności.
          A przecież klasy koedukacyjne sa włąsnie po to !
          • ready4freddy Re: o rok za późno, bo Ani nikt życia nie przywró 04.06.07, 15:54
            byles ministrantem? bo mam wrazenie, jakby przemawiala przez ciebie jakas trauma.
            wiekszosc z nas tu na forum chodzila do szkol koedukacyjnyc . nie wiem jak inni,
            ale ja sobie nie przypominam podobnych historii - a ty?
      • tryglawson na dzisiejsze zdziczenie w szkołach pewnie by 04.06.07, 08:33
        coś to dało, tylko w szkołach męskich powinno się zatrudniać
        byłych komandosów z Gromu;)
    • scubabe Gierdych promotorem homoseksualizmu 04.06.07, 08:24
      Wielki brat najpierw walczy z homoseksualistami a za chwile je promuje. To
      właśnie taki system doprowadził do tego ża zarówno jak dziewczyny i chłopaki
      stają się homoseksualistami(to tylko niektórzy) ponieważ są zagubieni i
      potrafią rozmawiać tylko z płucią tą samą i dobrze im jest a jeśli chodzi o
      kontakty z płucią przeciwną to zaczynają się problemy. Oczywiście to niedotyczy
      wszystkich homoseksualistów.
      • obrazoburca Re: Gierdych promotorem homoseksualizmu 04.06.07, 08:42
        a co to jest 'płucia'?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka