gamon0 Skąd w Hiszpanii aż tyle obłąkanych poglądów... 06.06.07, 17:43 Pilar Rahola, teraz Pedro Zerolo... Odpowiedz Link Zgłoś
morales61 Re: Skąd w Hiszpanii aż tyle obłąkanych poglądów. 07.06.07, 17:25 "Skąd w Hiszpanii aż tyle obłąkanych poglądów?" a nie przyszlo ci nigdy do glowy: skad w tej polsce az tyle oblakanych pogladow? Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Akceptuję istnienie tej mniejszości w Polsce, ale 06.06.07, 17:45 nie zgadzam się na to by moje dziecko przed momentem uzystaknia pelnej świadomości własnej seksualności było narazone na promocję nienaturalnych postaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ja kiedyś też akceptowałem, dzisiaj ledwo toleruję 06.06.07, 17:52 Natarczywe demonstrowanie tej odmienności zaczyna mnie wkurzać... i chyba nie tylko mnie, coraz więcej ludzi. Odmieńcy sami sobie winni... Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Czy byl warunk, ze w uni mamy nastawic dupe ? 06.06.07, 17:47 i jeszcze zmusic do tego nasze dzieci? Czy te homozera juz decyduja w uni? Nie sa dyskryminowani i nic sie im zlego nie dzieje,ale o nauczaniu dzieci niech decydyja rodzice ktorzy na nie ciezko pracuja a nie zboczency. Nikt nas rozjuczonymi pedalami nie zastraszy,a ci nawet nich przez chwile nie mysla ze sie ich boimy.Jak odpuscimy raz to oni wejda do twojego domu , powiedza ze jako katolik nie umiesz chowac dzieci i zabiora do ich" rodzin" Na zadna zboczona propagande sie nie godzimy ,bo to jest tylko kolejna proba zlamania nam karku. Za chwile w imie tlerancji wyrzuca kosciol,a malzenstwa hetero beda karalne. Zbyt droga cene placimy za ten fioletowy "raj",kaza nam oddac skorke za wyprawe. Mamy tam swoje skladki,unia ma rynek zbytu ,no ale jak "interes "jet waznieszy od biznesu to niech sobie wybuduja kolej i autostrade nad i pod baltykiem. Mamy tez swoj honor,i skorki za wyprawe nie oddamy,i niech nikt tego od nas nie oczekuje ! Zle zaczyna byc wtedy jak ta dolna glowa zaczyna rzadzic zamiast tej gornej, a jak jeszcze ma lewe popedy to juz bedzie z tego niezly kyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem A weź mi powiedz dlaczego... 06.06.07, 19:11 A weź mi powiedz dlaczego mówisz o sobie w liczbie mnogiej, co? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Zacznijmy homo leczyc za unijne pieniadze !. 07.06.07, 00:22 Dlaczego nie ? kazdy kij ma dwa konce ,jesli robia propagande to musza sie liczyc ze skutkami ,a moga byc tez i te negatywne. Ktos naprzyklad w wyniku takiego unijnego prania mozgu juz zostal, i teraz uwaza ze ma zlamane zycie? Mnie sie wydaje ze takie cos to juz sie nadaje na procec prosto do Strasburga z pominieciem Warszawy.Czy wiecie homiki ,ze to moga byc realne pieniadze z uni- POLAK(nawet homik) POTRAFI ! Jesli unia sie domaga zeby cos dla nich zrobic,to wyjdzmy na przeciw i poptwierajmy im te poradnie psychoanalityczne(na zachodzie sa takie prywatne) , za unijne pieniadze oczywiscie no bo nie nam z podatkow. Takie leczenie by bylo dobrowolne ale napewno sa tacy ktorzy by chcieli z tego wyjsc, i NIE MA WIEC ZADNEGO PRAWA NAWET UNIJNEGO ZEBY IM TO ZABRONIC CZY CHOCBY UNIEMOZLIWIC ! Sa to tylko propozycje ale mysle ze warta conajmniej sprawdzenia. Ale by sie ten Donpedro wsciek gdyby tak Ojciec Dyrektor wyciagnol jeszcze na taki szczytny i doboczynny cel pieniadze z uni ! buhaj_z_rogiem napisał: > A weź mi powiedz dlaczego mówisz o sobie w liczbie mnogiej, co? T:A ty mowisz w czyim imieniu wlasnym, czy swoich towarzyszy od rozkoszy ? Pomyslcie Ptysie(i Balbiny)tez o kasie ,a nie tylko o .......migdalkach. Homikowa opera o curwa ale kyrk - ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re:Zacznijmy homo leczyc za unijne pieniadze ! 07.06.07, 03:07 Tylko kretynom wydaje się, że homoseksualizm można "leczyć". To nie choroba. Skoro każdy kij ma dwa końce, to czy was można "leczyć" z heteroseksualizmu? Podejrzewam, że szybciej niż nas z homoseksualizmu, bo szybciej się skusicie na ładnego chłopca niż my na ładną dziewczynę. Czy Dmowski też "został" homoseksualistą z powodu Unii Europejskiej, która wtedy nie istniała? Poza tym propagandę robicie wy, ciemni kmiotkowie, i to tak nachalną, że nie uszła uwadze autentycznej Europy, która myśli o was "polska dzicz". Niestety, i ja jestem Polakiem, więc mi wstyd. Na szczęście żyję od lat otwarcie jako gej, więc nie mogą mnie z tą dziczą pomylić. I na szczęście daleko od tej dziczy. tychik1 napisał: > Dlaczego nie ? kazdy kij ma dwa konce ,jesli robia propagande to musza sie > liczyc ze skutkami ,a moga byc tez i te negatywne. > Ktos naprzyklad w wyniku takiego unijnego prania mozgu juz zostal, i teraz > uwaza ze ma zlamane zycie? > Mnie sie wydaje ze takie cos to juz sie nadaje na procec prosto do Strasburga > z pominieciem Warszawy.Czy wiecie homiki ,ze to moga byc realne pieniadze z uni > - > POLAK(nawet homik) POTRAFI ! > Jesli unia sie domaga zeby cos dla nich zrobic,to wyjdzmy na przeciw > i poptwierajmy im te poradnie psychoanalityczne(na zachodzie sa takie prywatne) > , za unijne pieniadze oczywiscie no bo nie nam z podatkow. > Takie leczenie by bylo dobrowolne ale napewno sa tacy ktorzy by chcieli z tego > wyjsc, i NIE MA WIEC ZADNEGO PRAWA NAWET UNIJNEGO ZEBY IM TO ZABRONIC CZY > CHOCBY UNIEMOZLIWIC ! > Sa to tylko propozycje ale mysle ze warta conajmniej sprawdzenia. > Ale by sie ten Donpedro wsciek gdyby tak Ojciec Dyrektor wyciagnol jeszcze > na taki szczytny i doboczynny cel pieniadze z uni ! > > > buhaj_z_rogiem napisał: > > > A weź mi powiedz dlaczego mówisz o sobie w liczbie mnogiej, co? > > T:A ty mowisz w czyim imieniu wlasnym, czy swoich towarzyszy od rozkoszy ? > > Pomyslcie Ptysie(i Balbiny)tez o kasie ,a nie tylko o .......migdalkach. > Homikowa opera o curwa ale kyrk - ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Leczy się trudno, ale za to zaraźliwy jest bardzo 07.06.07, 07:23 Medycyna notuje takie przypadki jednak. Też się cieszę że tak daleko dałeś nogę. New Mexico bodajże? Piękny kraj, a dokładniej...? Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Zacznijmy homo leczyc za unijne pieniadze ! 07.06.07, 09:45 mark.parker napisał: > Tylko kretynom wydaje się, że homoseksualizm można "leczyć". To nie choroba. T:Nie jestem tak bardzo w temacie jak ty ,ale jako zaslyszane to wiem ze mozna, i sa podejmowane takie proby. www.hli.org.pl/cgi-bin/hlinews/fullnews.cgi?newsid1055242498,73352, Podobno kosciol w Polsce tez gdzies to prowadzi ,prawdopodobnie przy KULu lub w Lublinie. A tak sie chcialem ciebie zapytac czy ty przeprowadziles jakies badania , ze calkowicie wykluczasz wyleczenie tych ludzi? Nauka jest dziedzina wolna od jakichkolwiek ograniczen i jesli podejmuje takie proby to ma do swoich poszukiwan pelne prawo. Nikomu wiec nie wolno tu z gory cokolwiek wyrokowac ,przesadzac,krytykowac,zabraniac, a tymbardziej kretynizowac,bo to sie moze okazac nazbyt smiale : ) > Skoro każdy kij ma dwa końce, to czy was można "leczyć" z heteroseksualizmu? T:Nie wiem czy tak samo rozumiemy slowo leczenie? Czy mozna komus zdrowa noge polamac i powiedziec ze sie go "wyleczylo" na kaleke ? Leczenie odbywa sie dokladnie w druga strone i tylko w takim kierunku to slowo mozna dopasowac. > Podejrzewam, że szybciej niż nas z homoseksualizmu, bo szybciej się skusicie na ładnego chłopca niż my na ładną dziewczynę. T: Tylko kretynom wydaje się, że heteroseksualizm można "leczyć". To nie choroba. >Czy Dmowski też "został" > homoseksualistą z powodu Unii Europejskiej, która wtedy nie istniała? T:Nawet nie wiedzialem ze byl,zreszta nie on jeden przed unia. Zlo i przemoc tez byla przed unia,ale unia ma to do siebie,ze probuje te wszystkie odchylenia(tez przykladowo: zabijanie nienarodzonych,ciezko chorych a za tym beda kolejne !) UPRAWOMOCNIC !,to jest uznac za prawnie za legalne. Malo tego proboje nam wbic do glowy ,ze moralnie jest wszystko w porzadku, czyli szatan chce przewroci do gory nogami te wszystkie wartosci ktore zdobywalismy przez pokolenia,i o to wlasnie ze wszystko sie rozgrywa. To tak troche jakby drzewo ktos chcial wykopac z korzeniami i zakopac korona do ziemi.Co z tego wyniknie to nie wiem ,ale owocami to juz napewno nie obrodzi ! > Poza tym > propagandę robicie wy, ciemni kmiotkowie, i to tak nachalną, że nie uszła uwadze autentycznej Europy, która myśli o was "polska dzicz". T:No nie autentycznej nie ublizaj Europie ,bo tam sa tez jeszcze ludzie hetero. I to oni ze swoja chrzescijanska tradycja sa ta autentyczna Europa a nie gejowska "kultura" smierci ,jak to trafnie okreslono i jest tylko nalecialoscia ostatnich liberalnych czasow. FRANCJA POWRACA !jak powiedzial ten ich nowy prezydent. Miejmy nadzieje wiec ze juz niedlugo bedziemy mogli tez krzyknac: EUROPA POWRACA ! >Niestety, i ja jestem Polakiem, więc mi wstyd. T:Niestety ?Ja jestem Polakiem i Katolikiem na dobre i zle. A tobie jak nie odpowiada ,jak to jest takie bardzo stety ,to droga wolna. mozna sie wyrzec i nie przyznawac ; ( >Na szczęście żyję od lat otwarcie jako gej, T:To jest twoje zycie a nie moje i twoja strata. Czy Dobry Bog piekna kobiety nie stworzyl wlasnie ze dla mezczyzny ? : www.plotek.pl/plotek/1,78648,4135880.html <więc nie mogą mnie z tą dziczą pomylić. I na szczęście daleko od tej dziczy. T:Jestes juz zabawny kiedy nas Polakow okreslasz jako dzicz ? Tak na marginesie to podobnie okeslil nas Michnik,kiedy w liscie do dzikej i krwawej : )Eriki proponowal centrum wypedzonych we Wroclawiu. Jakkolwiek wychodzi tutaj twoja(wasza) frustracja i zlosc do calego swiata, ze nie chcemy was zaakceptowac takich jakimi jestescie. Ani na chwile mi was nie zal,glupota i dziki upor powinny byc karalne ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
narodpolski Pedro = Pedryl 06.06.07, 17:48 Hiszpania jest monarchią konstytucyjną. Jak więc może krzewić "wartości republikańskie"? Poza tym to już kolejny raz, jak przyjaciele GW z europejskiej lewicy, o imieniu nomen omen Pedro, przypieprzają się do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaus co dobrego zrobil zapateiro dla hiszpanii 06.06.07, 17:56 Doszedl do wladzy dzieki terrorystom za al kaidy. Wypuszcza na wolnosc terrorystow z eta a ci odplacaja sie mu zapowiedzia nowych zamachow. Promuje homoseksualizm i inne zboczenia. A gdzie reformy gospodarcze, gdzie hiszpania na arenie miedzynarodowej.Najwyrazniej oszolomy sa dobre kiedy sa lewakami.Na cale szczescie hiszpanie maja dosc zapateiro, nawet ci ktorzy na niego glosowali maja dosc tej bandy lewakow.Lewactwo polskie od lewactwa hiszpanskiego nie rozni sie niczym-kazdy kto nie jest z nimi jest faszysta-frankista, jakby nie mozna juz bylo byc po prostu rozsadnym czlowiekiem. Ale dla lewactwa mamy jedna odpowiedz: NO PASARAN Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:54 Hiszpanie Won z Unii za antypolonizm,antychrześcijańskość i zakłamanie Odpowiedz Link Zgłoś
aitne Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:29 poglodzio napisał: > Hiszpanie Won z Unii za antypolonizm,antychrześcijańskość i zakłamanie Ty weź się nie przypieprzaj do wszystkich Hiszpanów. Krew mnie zalewa jak jakieś inne kraje mówią o WSZYSTKICH Polakach, że mają taki a taki pogląd i zachowują się tak i tak (patrz. artykuł, który komentujemy) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 07.06.07, 15:19 ok sorry ale popatrz na artykuły w Hiszpańskiej prasie np. o Polakach w trakcie II W.Ś Odpowiedz Link Zgłoś
gustafek Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 17:58 Nie bj sie przyjedzie do Polski a Ciebie (i osób z którymi sie wypowiadasz) nie odwiedzi w miejscu zamieszkania - chlewni Odpowiedz Link Zgłoś
javiaga Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:10 Nie on jeden i nie pierwszy - zobaczcie posty zamieszczane na forach komentujacych artykuly o Polsce w El Pais. Ciekawe jest to, ze fora El Pais sa cenzurowane- zamieszczaja tylko te posty, ktore interesuja redakcje. A wiec cenzura w lewicowym dzienniku. Wczoraj ukazal sie cotygodniowy felieton znanej pisarki Rosa Montero, ktora stwierdzila, ze nie rozumie, jakim cudem homofobiczna i fundamentalistyczna Polska zostala przyjeta do UE i ze mniej przeraza ja perspektywa Turcji w UE. Jak mozecie sobie wyobrazic, lustracja, dodatki do emerytur dabrowszczakow, Tinky Winky i nowa lista lektur nie pomagaja, o tarczy nie mowiac. Bardzo wielu Hiszpanow chcialoby widziec nas poza UE. Jedna z przyczyn sa niewatpliwie ich endemiczne kompleksy wobec Francji, Niemiec, Wielkiej Brytanii czy Holandii - zawsze od Hiszpanii bogatszych i bardziej rozwinietych. Fakt, ze istnieja panstwa, ktore sa mniej liberalne i biedniejsze, a co za tym idzie gorsze w ich opinii, bardzo dobrze wplywa na ego Hiszpanow. A tak naprawde, to wieszosc nie wie nawet dobrze, gdzie Polska lezy. Kwestia tarczy dolala oliwy do ognia - jakiekolwiek poparcie dla inicjatyw Busha i USA jest tu bardzo zle widziane. Teraz mozemy szykowac sie na kolejny atak, jesli rzadzacy nami bezmozgowcy zawetuja projekt nowego traktatu o UE. Odpowiedz Link Zgłoś
nocny_brunet Gdyby nie Aznar, Hiszpania byłaby biedna 06.06.07, 18:12 ten dureń powinien wiedzieć, komu zawdzięcza obecne bogactwo Hiszpanii, a nie pluć na rękę, która go karmila i będzie karmić, gdy lewicowy nieudacznik Zapatero przepije i przeje bogactwo zgromadzone za Aznara. Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:14 Pedro Zerolo ? Na rogi byka z nim, a jak przeżyje to poczęstowac bo jąderkami byka zatłuczonego w "honorowej" walce człowieka ze zwierzeciem, a raczej Hiszpana ze zwierzęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:15 dobrze gada paczek hiszpanski he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 19:33 A co cię obchodzi Europa, Hiszpania i Polska? Podniosą opłaty za wizy i już w życiu nie zobaczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 20:00 zigi juz cie niedorajda pisalem, mieszkam w breslau i nie potrzebuje wiz do Europy, bo mam niebieska paspartinu i nawet dowodzik mi w zupelnosci wystarcza zeby z kumplami sie spotkac w Europie /niemcy,francja,hiszpania nu wiesz zigi,he/ jaka macie pogode w duposransku? he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 20:13 Tak tak, już ci wierzę: 1. Wydaje ci się, że istnieje miasto o nazwie "Breslau". Nie istnieje, bo spalili je Niemcy i Rosjanie do spółki. Polacy odbudowali, to i nazwali po swojemu. 2. Co to jest paspartina? 3. Ty masz kumpli? Odpowiedz Link Zgłoś
rusek11 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 20:46 chciales powiedzic ze warszawke odbudowali cegla z breslau? masz racje googluj mieszkancu wsi wiecej i wiele sie dowiesz zigi czy ty byles skrzywdzony przez rosjanina i dlatego swa nienawisc przeniosles na caly narod rosyjski? chcesz na ten temat porozmawiac? he...he... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 21:07 Nie mieszkam na wsi a akurat Wrocław nie jest mi obcy. Często wpadam aby zarobić albo wydać pieniądze. Albo w tranzycie. To nieprawda, że nienawidzę narodu rosyjskiego (o ile coś takiego istnieje). Mój wstręt budzi rosyjski ustrój oraz pogarda tych, co rządzą Rosją, dla wszystkich ludzi, także dla Rosjan. Moi przodkowie tłukli toto ile wlezie. Mnie samemu żaden Rosjanin krzywdy nie zrobił. Niechby spróbował... Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Dosadnie się wyraził, ale ma rację 06.06.07, 18:26 tylko Polska tolerancyjna i demokratyczna może być w UE. Kartoflandia - wynocha. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A propos... :) 06.06.07, 18:31 Czy istnieje procedura usunięcia kraju z UE ?... O ile wiem, to nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: Dosadnie się wyraził, ale ma rację 06.06.07, 19:30 czy według ciebie jest tolerancja?Pamiętaj toooooleruję a nie akceptuję.W takim razie powiedzieć postawie tego "hiszpanka" Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl Ale jest i demokratyczna i tolerancyjna... 06.06.07, 20:11 To, ze nie reklamujemy innosci nie znaczy, ze jestesmy nietolerancyjni. A rzad wybrany byl demokratycznie. Czy slyszales, zeby ktos stracil prace za bycie gejem? Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:32 > Zapatero nie powinien przyjedzac do naszej chlewni to zaden mąz stanu, na pewno sie w chlewni odnajdzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aitne Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:37 Jeszcze 3 lata. Może uda nam się to jakoś przeżyć i nie zajdą wielkie (czyt. również niekorzystne) zmiany w Polsce. Mam tu na myśli m. in. Dolinę Rospudy, listę lektur i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:56 Czerwona świnia którego koledzy inne świnie mordowały Hiszpanów w latach 30 którzy nie chcieli komunizmu u siebie no ale teraz twz elity przez małe "e" to pajacyki którzy za pieniadze mamusi i tatusia sie buntowali w latach 60 jako super mega komucho-lewaki a teraz mają argumenty takie jak miał ich idol wujek stalin i lenin Odpowiedz Link Zgłoś
mrrek żaden swiatły dziennikarz gie-wu się w tej sprawie 06.06.07, 18:50 nie wypowiedział? Nie poparł tego gajowego? Co za zaniedbanie, Michnik da po łapach, a może i premii... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 06.06.07, 18:57 Trzymaj łapy przy sobie, pedrylu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 06.06.07, 21:43 Tolerancja dla nietolerancji?? Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 06.06.07, 22:33 kato28 napisał: > Tolerancja dla nietolerancji?? Tolerancja dla innych poglądów (np. że pederastia to dewiacja). Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 07.06.07, 01:47 Pederasta i pedał to dwie różne "bajki" Pederasta to dorosły człowiek którego podniecają DZIECI! Pedał to człowiek (w tym przypadku mężczyzna) którego pociągają inni mężczyźni - dorośli mężczyźni! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 07.06.07, 03:26 kato28 napisał: > Pederasta i pedał to dwie różne "bajki" Pederasta to dorosły człowiek którego > podniecają DZIECI! Pedał to człowiek (w tym przypadku mężczyzna) którego > pociągają inni mężczyźni - dorośli mężczyźni! "pedał" jest słowem obelżywym. We współczesnej polszczyźnie funkcjonują gej i homoseksualista. Gdyby do amerykańskiej gazety napisał ktoś list zawierający słowo "pedał" (faggot), list zostałby z góry odrzucony, bo z homofobią nikt nie zamierza dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
szurum-burum1 Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 07.06.07, 08:22 "See little faggot with his earring and the make-up, yeah buddy, that's his own hair / That little faggot got his own jet airplane, that little faggot - he's a millionaire" - Dire Straits, "Money For Nothing". No i jakos nie ocenzurowano Knopflera, chyba ze powiesz, ze w Nowym Meksyku Dire Straits jest zakazane jako "political incorrect". Uwazam, ze homoseksualisci zdziebko przeginaja - ale czy nie czuja, ze czynia to na wlasna zgube, bo zamiast tolerancji wywoluja irytacje? Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: A gdzie tolerancja, hiszpański zboczeńcu ?... 07.06.07, 02:43 mg2005 napisał: > kato28 napisał: > > > Tolerancja dla nietolerancji?? > > Tolerancja dla innych poglądów (np. że pederastia to dewiacja). Tja... określenie geja "zboczeńcem" - to mi dopiero tolerancja, ciemny dewiancie spod katabasowej sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
pampalini77 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 18:53 No czerowne swinki hrum hrum niech ten pedały jak im jest w Polsce źle jadą do Holandi albo Francji ehehe to ich tam abdule powieszą na hakach ;-) .Nistety Europa umiera bo własnie takie śmieci są na szczycie władz Odpowiedz Link Zgłoś
mugino i ma racje...bo kaczynskim i spolce wydaje sie 06.06.07, 18:55 ze mozna tylko kase brac,przypisywac sobie sukcesy zwiazane z wstapieniem do UE i wypraowane przez poprzednie ekipy i uprawiac prywate...a jak zapetero tu przyjedzie to te cepy go na widly wezma,pokropia woda swiecona i wywioza taczkami za granice Odpowiedz Link Zgłoś
waldam kolejny oszołomek na forum.Biedaczek podnieca 06.06.07, 19:32 się tym,że może przyłożyć, choć to same bzdury bez konkretów Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Zero-Lo gada jak właściciel UE. 06.06.07, 21:09 To pedały rządzą w UE? Odpowiedz Link Zgłoś
volume81 Franco wiedział co zrobić z takim lewackim bydłem 06.06.07, 18:55 Oby Hiszpania i Europa doczekała się drugiego takiego Męża. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: Franco wiedział co zrobić z takim lewackim by 06.06.07, 19:00 Zwracam ci uwagę, że porównując bydło z ciotowatym lewactwem obrażasz niewinne bydlęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 06.06.07, 18:58 Hm. jesli takie prymitywy mają wyznaczać system wartości obowiązujacy w UE to ja mówie: nein, danke. Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 06.06.07, 19:04 To wyprawdz sie na ksieżyc albo na Bialorus! Odpowiedz Link Zgłoś
ytong13 Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 06.06.07, 21:12 Nieszczęście ty moje, skoro tak Cię tu prześladują, jak pisałeś parę postów wyżej, to bierz paszport, rezerwuj bilet na tanią linię i uciekaj czym prędzej do Holandii i proś o azyl polityczny. Przyjmą Cię z otwartymi ramionami (i pewnie nie tylko ramionami)... Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 06.06.07, 23:02 Dziekuje za dobra rade, ale z wlasnego kraju wyjade dopiero wtedy, gdy uznam to za stosowne, a nie dlatego, ze jakiemus homofobowi jest to na reke. Obecnie homoseksualisci sa w Polsce dyskryminowani i musi sie to zmienic, niezaleznie od tego, jakie poglady ma wiekszosc polskiego spoleczenstwa. Unia Europejska wyznaczyla okreslone standardy traktowania mniejszosci seksualnych. Dopoki nie beda one respektowane, nie wolno zaprzestac tzw. "propagandy homoseksualnej" i glosnego pietnowania obecnego rezymu. Albo tolerancja albo wynocha z Unii. Brawo dla hiszpanskiego polityka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ytong13 Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 07.06.07, 00:59 > Obecnie > homoseksualisci sa w Polsce dyskryminowani i musi sie to zmienic, niezaleznie > od tego, jakie poglady ma wiekszosc polskiego spoleczenstwa. Widzisz, demokracja to taki ustrój, gdzie - póki co - to zdanie większości jest ważniejsze. Może w ramach walki z dyskryminacją te proporcje kiedyś się odwrócą, ale póki co reguły gry są takie a nie inne i dobrze byłoby się do nich zastosować. Co do dyskryminacji, wywodzę się ze środowiska artystycznego, gdzie spora grupa spośród moich znajomych i przyjaciół to homoseksualiści i lesbijki. Nie zauważyłem, żeby ktokolwiek spośród znajomych ich dyskryminował, czy to czynem, czy słowem, nie zauważyłem też żeby z powodu orientacji mieli problemy np. w pracy lub w jakikolwiek inny sposób uprzykrzano im życie. Ale to może dlatego, że zachowują się normalnie, a nie narzucają się dookoła ze swoim światopoglądem i nie chcą "uszczęśliwiać" wszystkich na siłę... > Unia Europejska > wyznaczyla okreslone standardy traktowania mniejszosci seksualnych. Wyznaczyła też np. minimalne rozmiary ogórków. Wg tychże norm nasze pikle nie nadają się do spożycia. > Albo tolerancja albo wynocha z Unii. No właśnie, więc zastosuj się do hasła i szanuj zdanie tych, którzy myślą inaczej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 07.06.07, 03:14 ytong13 napisał: > > Obecnie > > homoseksualisci sa w Polsce dyskryminowani i musi sie to zmienic, niezale > znie > > od tego, jakie poglady ma wiekszosc polskiego spoleczenstwa. > Widzisz, demokracja to taki ustrój, gdzie - póki co - to zdanie większości jest > > ważniejsze. Demokracja, mądralo, to taki ustrój, który chroni prawa mniejszości, a nie narzuca fanaberii większości mniejszościom. Nie chwal się głupotą i debilizmem. Twój ulubiony totalitaryzm to nie demokracja. I to tyle tytułem wychowania obywatelskiego. Może w ramach walki z dyskryminacją te proporcje kiedyś się > odwrócą, ale póki co reguły gry są takie a nie inne i dobrze byłoby się do nich > > zastosować. > Co do dyskryminacji, wywodzę się ze środowiska artystycznego, gdzie spora grupa > > spośród moich znajomych i przyjaciół to homoseksualiści i lesbijki. Nie > zauważyłem, żeby ktokolwiek spośród znajomych ich dyskryminował, czy to czynem, > > czy słowem, nie zauważyłem też żeby z powodu orientacji mieli problemy np. w > pracy lub w jakikolwiek inny sposób uprzykrzano im życie. Ale to może dlatego, > że zachowują się normalnie, a nie narzucają się dookoła ze swoim światopoglądem > > i nie chcą "uszczęśliwiać" wszystkich na siłę... > > > Unia Europejska > > wyznaczyla okreslone standardy traktowania mniejszosci seksualnych. > Wyznaczyła też np. minimalne rozmiary ogórków. Wg tychże norm nasze pikle nie > nadają się do spożycia. > > > Albo tolerancja albo wynocha z Unii. > No właśnie, więc zastosuj się do hasła i szanuj zdanie tych, którzy myślą > inaczej od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ytong13 Re: Ta przygłupia ciota gospodarzem UE??? 07.06.07, 14:33 > Demokracja, mądralo, to taki ustrój, który chroni prawa mniejszości, a nie > narzuca fanaberii większości mniejszościom. Ciekawie definiujesz. To może np. ustawy zaczniemy przepychać mniejszością głosów, żeby nie dyskryminować ugrupowań opozycyjnych? Biedactwa takie zaszczute i muszą znościć fanaberie ugrupowań będących w większości... > Nie chwal się głupotą i debilizmem. :) > Twój ulubiony totalitaryzm to nie demokracja. I to tyle tytułem wychowania > obywatelskiego. Natomiast odsądzanie od czci i wiary, opluwanie i mieszanie z błotem wszystkich tych, którzy mają śmiałość mieć swoje własne zdanie i jeszcze czelność je wygłaszać to jest ta wasza czerwono-tęczowa tolerancja i pełnia demokracji. Głosicie wolność słowa i przekonań, byleby były zgodne z tym, co jaśnie lewa strona objawiła i do stosowania zatwierdziła... Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 w jednym zakresie zgadzam sie całkowicie 06.06.07, 18:59 tylko w jednym zakresie zgadzam sie z wypowiedzą Hiszpana. Polska zasługuje na wyrzucenie z EU ale nie z tych powodow jakie on podał. Faktycznie do EU przystepuje sie nie tylko po to zeby brac dopłaty i miec korzysci z innych programow pomocy.Wejscie do EU zobowiązuje do lojalnosci wobec klubu do ktorego sie wstąpiło.Polskie działania destrukcyjne są zbyt widoczne i jednoznaczne. W tym zakresie amerykanski "osioł trojanski" w EU powinien byc wyizolowany.Albo sie jest amerykanskim agentem albo uczciwym członkiem wspolnoty.Innej mozliwosci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Pomyliłeś cieciu kierunki 06.06.07, 19:47 Pomyliłeś cieciu kierunki.Zapraszam do Frankfurtu. _________________________________________________ Wer am lautesten schreit, hat wahrlich nicht immer recht. Aber die Allgemeinheit kann diesen Affenzirkus ja bezahlen. Wirklich ein affenscharfes Demokratieverständnis. Odpowiedz Link Zgłoś
kumata Re: Pomyliłeś cieciu kierunki 06.06.07, 19:58 przecież to powiedziało jakieś polityczne zero, ktoś w rodzaju Giertycha, Fiutina, w dodatku za fiutinowską mamone Odpowiedz Link Zgłoś
olex5 Re: Pomyliłeś cieciu kierunki 06.06.07, 21:06 Frankfurt/am Main _____________________________________________ Da haben wir die Früchte unserer Demokratie! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pomyliłeś cieciu kierunki 06.06.07, 21:10 Zaprosić to może ktoś, kto jest u siebie. Ty nie jesteś u siebie ani w Niemczech ani w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: w jednym zakresie zgadzam sie całkowicie 06.06.07, 21:01 olex5:ty natomiast zasługujesz na bezterminowe wyrzucenie z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
makabrapolska Re: w jednym zakresie zgadzam sie całkowicie 06.06.07, 21:08 a niby dlaczego? Dlatego,ze prawde mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 19:05 lewaki jak to lewaki - zdemoralizowane i zniewieściałe Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 21:04 realista1000 napisała: > lewaki jak to lewaki - zdemoralizowane i zniewieściałe ile śniegu musiałą sobie twoja tępa matka napchać do macicy, że urodziła takiego bałwana??? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii Re: hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 21:08 Kochany lewaczku, a twój plemnik, z którego powstałeś, to chyba płynął "tylcem", nie? Trafił ogonkiem, zamiast główką, i stąd twoja tępa "odmienność"? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 21:12 ordynator_psychiatrii napisała: > Kochany lewaczku, a twój plemnik, z którego powstałeś, to chyba płynął "tylcem" > , > nie? Trafił ogonkiem, zamiast główką, i stąd twoja tępa "odmienność"? z tego co zauważyłem, to masz wyraźny problem z tym "tylcem"... jakaś skrywana tajemnica, która boli? Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii Re: hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 21:14 ty za to antypolonizm wyssałeś z "mlekiem" ojca, co? Cienki Bolek jesteś, smyku lewacki, zakompleksiony, wrzeszczący, idiotycznie śmieszny, he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: hiszpańskim lewakom pederastia wali na mózg? 06.06.07, 21:24 ordynator_psychiatrii napisała: > ty za to antypolonizm wyssałeś z "mlekiem" ojca, co? Cienki Bolek jesteś, smyku > lewacki, zakompleksiony, wrzeszczący, idiotycznie śmieszny, he, he, he i znowu... jakoś mnie do głowy nie przychodzą zwroty typu "wyssać z mlekiem ojca". Wyraźnie masz jakiś z tym problem... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 tobie,faszysto,to inne niecne myśli przychodzą do 06.06.07, 21:38 i dobrze. głowki. Oto, co napisałeś niżej, zidiociały siewco nienawiści: "ciemnogrodzkie polaczki zasługują na to, by być popychadłem UE. głupie, tępe polaczki, których jedyną ambicją jest wyjechać na zmywak do Anglii. głupie, tępe polaczki, które na kolanach pędzą do kościoła i całują dobrodzieja po tłustych łapskach. głupie, tępe polaczki, które głosowały na pis, które cieszą się z premiera oszołoma i prezydenta debila. głupie, tępe polaczki..." Nazisto zasmarkany, powinna się tobą zająć policja, bo nawołujesz do narodowej nienawiści, ty "synu kłamstwa". Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: tobie,faszysto,to inne niecne myśli przychodz 06.06.07, 21:55 realista1000 napisała: > Nazisto zasmarkany, powinna się tobą zająć policja, bo nawołujesz do narodowej > nienawiści, ty "synu kłamstwa". czy twoja matka brała jakieś leki podczas ciąży z tobą, czy ty jesteś głupi tak sam z siebie? faszyzm, nazizm... skąd wy, pętaki, takie bzdury bierzecie? gardzę wami, tępe matoły. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 19:07 A nasze władze niech się lepiej zainteresują losem niezamężnych nauczycielek w Hiszpanii - nauczycielki, które bez ślubu mieszkają z mężczyzną są tam zwalniane z pracy. A najśmieszniejsze, że mówiła mi o tym znajoma Hiszpanka, oburzona na rzekome prześladowanie homoseksualistów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 21:12 W Niemczech, jeszcze nawet po wojnie, kobiety, które wyszły za mąż, były zwalniane z pracy. Zachował się przedziwny niemiecki sposób zwracania się do niezamężnej nauczycielki: "Fräulein Lehrer!" (dosłownie: panno nauczycielu!) Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 19:11 bo ten polityk to zapewne tez homo,to chore psychicznie sfora. Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Hiszpański polityk do Polski: Wynocha z UE! 06.06.07, 19:19 moze faktycznie zalegalizowac sluby pedalski pozwolic im na wychowywanie dziec czy wyrazic zgode na eutanazje posiadanie narkotykow miekkich czy inne tego typu dewiacje, a swoja droga nie rozumie dalczego to ..e pedalstwo jest takie nachalne i agresywne pedaly do pedalowania - sku..ele Odpowiedz Link Zgłoś