Dodaj do ulubionych

Wydłuża się lista ofiar Simona Mola

• r_mol [...] 15.06.07, 09:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • onufry.zagloba Niewatpliwie pochodza od malpy. A ty od Murzyna: 15.06.07, 09:53
        >Żyły od ok. 4-1,2 mln lat temu (pliocen i wczesny plejstocen), początkowo w
        Afryce Wschodniej, na terytorium Wielkich Rowów Afrykańskich - tam naukowcy
        doszukują się kolebki ludzkości - później także w Afryce Południowej i
        Środkowej. Charakteryzowały się masywną szczęką, mocnym uzębieniem, ale już
        krótkimi kłami - umożliwiało to poziomy ruch trący i świadczy o przewadze
        twardego pokarmu roślinnego w ich pożywieniu. Posiadały stopy o
        nieprzeciwstawnym paluchu (jak u człowieka), były przystosowane do chodzenia w
        pozycji pionowej (dwunożność)<
        pl.wikipedia.org/wiki/Australopitek
        • froken onufry'zagloba totalny cep, schizofren..... 15.06.07, 11:45
          Przeczytalam wszystkie twoje wypowiedzi i doszlam do wniosku ze biedny z ciebie
          czlowiek.Mieszkales za granica 8 lat i myslisz ze juz jestes zagraniczniak,
          glupi cepie w dalszym ciagu byles,jestes i bedziesz polaczkiem. Dlatego nie
          sraj w swoje gniazdo bo jednoczesnie srasz na swoja gebe. Jezeli jestes taki
          nie polaczek to do jasnej cholery dlaczego dales sobie ksywe onufry'zagloba?
          Szkoda mi ciebie bialy murzynie...
          • onufry.zagloba Mieszkam za granica PRAWIE 50 lat, bo tu mnie 16.06.07, 03:01
            mama zrodzila. A wiec nie czytalas moich postow:)
            • bob-90 Re: Mieszkam za granica PRAWIE 50 lat, bo tu mnie 16.06.07, 09:22
              onufry.zagloba napisał:

> mama zrodzila. A wiec nie czytalas moich postow:)
              jak mama cie urodzila w ANGLII(50 lat temu) to tam siedz i badz anglikiem a nie
              udzielaj sie tu po polsku
              • onufry.zagloba Poslucham cie, gdy ostatni Polak Wyspy opusci:) 17.06.07, 01:51
                Moge ci to obiecac:)))
                • onufry.zagloba Nb. Przenosze sie do Irlandii, do co.Wicklow. 17.06.07, 01:57
                  Konkretnie: kupuje dom w Rathdrum. To przepiekne miejsce na starsze i stare
                  lata. I wlasnie dlatego nie chce, by mi nie tylko UK, ale i Zielona Wyspe Polak
                  na saksach ZASMIECAL:)
                  www.visitwicklow.ie/RathdrumMain.htm
              • onufry.zagloba Hehe, rasisci: na 100% pochodzicie od NEGROW 17.06.07, 05:57
                Potwierdzaja to najnowsze amerykanskie badania nad lancuchem DNA:
                wiadomosci.onet.pl/1418395,242,kioskart.html
                I co? Powsciekajcie sie jeszcze, przedstawiciele white trash i
                potomkowie "CZARNUCHOW"
    • komorka25 [...] 15.06.07, 09:53
      • onufry.zagloba Dobry Jezu! Mam nadzieje, ze tylka z Polski do 15.06.07, 09:56
        Europy nie ruszasz? A ze kolorowi w Londynie traktuja Polki jak traktuja, to
        tylko Polek wina - za komuny puszczaly sie z kazdym, by tylko dluzej w UK
        pozostac i wiecej zarobic; teraz tez zreszta nie lepiej.
    • surykatka333 Nie powinno się sprowadzać pracowników z Afryki 15.06.07, 09:56
      Nie powinno się sprowadzać pracowników z Afryki
      • kazik.k Re: Nie powinno się sprowadzać pracowników z Afry 15.06.07, 17:11
        ty-surykatka-co ma do rzeczy pracownik z afryki?panienki puszczaly sie nie z
        pracownikami z afryki ale z afrykanczykiem wlazac mu do wyra calym
        stadem!ciekawi mnie czy uprawialy zabroniony przez swiety aplstolski kosciol
        seks oralny?wtedy HIV bylby narazie tylko na migdalkach!juz nie chce mi sie
        nawet myslec o tej glupocie!to juz nudne!
    • magnusg Brawo GW-wasz pupilek. 15.06.07, 10:07
      Tak zescie go promowali, to bylo mu latwiej zbieraz smiertelne zniwa.Jeszcze
      raz sie pokazalo jak strasznie naiwne i glupie jest lewacko-liberalne podejscie
      do zycia.
      • polityk71 Re: Brawo GW-wasz pupilek. 15.06.07, 10:39
        Żeby nie było, że mi nie źal tych dziewczyn..., ale przyszłość mają raczej
        nieciekawą przez błąd jaki popełniły w swoim krótkim życiu... szkoda mi ich i
        to bardzo, ale z drugiej strony zawsze mogły powiedzieć "nie" i szanować siebie
        wiedząc zresztą, że ten pan ma b. bogate życie erotyczne. One w większości
        wiedziały, że ich koleżanki sypiały z nim wcześniej ale to im wcale nie
        przeszkadzało... i to mnie naprawdę martwi... zero ostożności, zero zwykłej
        ludzkiej ostrożności.. szczególnie, że facet był emigrantem z Afryki ech...
        • glosybaltyku one przeciez nie sa samobojczyniami 15.06.07, 11:58
          Czemu wyksztalcone mlode kobiety byly tak potwornie naiwne? Pomijajac fakt
          "puszczania sie", bo to jest ich prywatna decyzja i nic nam do tego. Ale czemu
          daly sie naciagnac Molowi na brak zabezpieczenia? Ja tu widze wplyw potwornie
          szkodliwych dzialan tzw. organizacji antyfaszystkowskich. Te dziewczyny mialy
          wyprane mozgi przez propagande tzw. antyrasistowska. Ja bym sie powaznie
          zastanowil nad potrzeba przeswietlenia dzialalnosci tych organizacji, bo szkody,
          jakie czynia wsrod mlodziezy, moga byc ogromne. Zwlaszcza, ze nieuchronnie
          Polska stanie sie niedlugo krajem wielokulturowym.
          • iluminacja256 Re: one przeciez nie sa samobojczyniami 15.06.07, 12:22
            A powiedz mi ilu Polaków - męzczyzn zakłada prezerwatywę szybko, chętnie i w
            ogóle ma zamiar>?
            • glosybaltyku Re: one przeciez nie sa samobojczyniami 15.06.07, 12:24
              A powiedz mi, ilu z tych Polakow zostaje Antyfaszystami Roku? I nie mow, ze nie
              ma to znaczenia, bo ma, tzw. antyfaszyzm czy tez antyrasizm jest tu haslem
              kluczowym.
              • iluminacja256 Re: one przeciez nie sa samobojczyniami 17.06.07, 08:56
                Najpierw racz mi odpowiedzieć - na moej pytanie . Ilu z was panowie Polacy na
                prośbę o załozenei, nie odpowiada - oj, będzie mi nieygodnie, oj, nie będzie
                dziecka , oj , oj, oj...a ilu w ogóle potrafi ją załozeyć?
          • onufry.zagloba Raczej: faszystowskich. Hitler to byl znany wrog 17.06.07, 02:01
            skrobanek, a fakt rozdawania prezerwatyw zolnierzom hitlerowskim mial chronic
            tych zolnierzy i czysto aryjska sperme, nie zas ich nizsze rasowo ofiary. Z
            czysta Aryjka mialo byc BEZ GUMKI. Ku chwale III Reich:)
    • dypsoman To jest sodomia! 15.06.07, 10:39
      Spółkowanie z czarnym to sodomia a więc zboczenie seksualne karane prawnie.
    • wojtekz1 Wydłuża się lista ofiar Simona Mola 15.06.07, 10:46
      Dzisiaj pnienki placzą, że złapały hiv, ale gdyby pamiętały o dekalogu i
      przykazaniu "nie cudzołóż", tak wyśmiewanym przez "nowoczesnych"
      i "postępowych", nie byłoby problemu. Fajnie było pofiglować z Murzynem? No to
      teraz trzbea będzie to odchorować, a pewnie i przedwczesnie umrzeć. Jest czyn,
      to są także jego konsekwencje
      • iluminacja256 Re: Wydłuża się lista ofiar Simona Mola 15.06.07, 10:53
        Równie dobrze mógl je zarazić biały mężczyzna po slubie, więc bredzisz.
    • epimeteos Bagno 15.06.07, 10:53
      www.miastowroclaw.pl/akt.php?r=art&nr=176&id_watek=71
      Ostatni wstrząs wywołany przykrą i śmiercionośną „działalnością” niejakiego
      Simona Mola ukazał nam kilka bolesnych i skrywanych prawd o stanie naszej
      społeczności i pewnych grupach i wcale nie chodzi mi o te tabuny zarażonych
      kobiet oraz ich tragedię.

Simon Mol (Simon Moleke Njie, ur. 1973 r.) mieszka w Polsce
      od 1999 roku. Jest pisarzem i poetą (moim nie skromnym zdaniem mizernym,
      bełkoczącym coś o Afryce i przebudzeniu czarnych. Swoją droga to ciężki sen
      maja ci murzyni…), dziennikarzem (m.in. w tygodniku "Warsaw Voice") i tzw.
      działaczem społecznym. Pisali o nim: "Pracował jako ujawniający skandale
      korupcyjne dziennikarz w Kamerunie i Ghanie, skąd zmuszony był wyjechać z
      powodu represji i wielokrotnych aresztowań.” Jest współzałożycielem
      Stowarzyszenia Uchodźców w RP oraz współpracownikiem słynnego poniekąd
      Stowarzyszenia "Nigdy Więcej". Simon Mol został uhonorowany tytułem
      Antyfaszysty roku 2003 przez wyżej wymienionych antyrasistów. Istne towarzycho
      wzajemnej adoracji. Nad tym entouragem moja złośliwość karze zatrzymać się
      trochę dłużej. Jest to ciekawa sadyba zwichrzonych maniaków. Konglomerat
      typków o jakobińskim i terrorystycznym zacięciu. No, w zasadzie mam wrażenie,
      że jedynie funkcjonują tam tylko panowie Pankowski i Kornak, ale to nie dziwi
      na tle „masowości” innych organizacji tej proweniencji. Tropi „Nigdy Więcej”
      faszyzm wszelkiej maści, nie wyłączając ze swego zainteresowania i ze swej
      czujności rewolucyjnej własnego stowarzyszenia. Tropią, nie dlatego, iż czują
      taką misję, natchnieni ideą wyzwolenia nas wszystkich od dyktatury faszyzmu i
      okowów kryptonazizmu. Nawet nie wiemy, że w duszy- w ich rozeznaniu-każdy jest
      podejrzanym totalistą. Im więcej bowiem takich wytropią, tym lepiej dla nich
      samych. Czemu? Bo dostają za to pieniądze! Na pismo, na stowarzyszenie, na
      koślawe i podejrzane działanie. Fundacja im. Stefana Batorego słono- jak
      mawiają niewybrednie młodzi- buli za to. Mechanizm zatem prosty: im więcej
      zajadle nacjonalistycznych antydemokratów znajdziemy i sobie wymyślimy, tym
      więcej kasy wpłynie do naszej natchnionej kabzy. Dlatego są w stanie dosłownie
      każdego oskarżyć o ksenofobię i sympatie nazistowskie mimo tego, iż biedny
      delikwent może nawet nie wiedzieć, co to takiego ta ksenofobia. Dla tych
      nieprzejednanych tropicieli czarnoseciństwem jest wszystko na prawo od nich.
      Paradoksalnie: im więcej „faszystów” w Polsce, tym „Nigdy więcej” więcej na
      walkę z nimi dostaje pieniędzy. Chodzi im zatem tylko o mamonę. Z tego żyją. I
      na tym ich ideowość się kończy. Zresztą nie tylko ich… To tyle o tych
      obsesjonistach. Nasz Simon jest także miłośnikiem piłki nożnej, grał w drużynie
      Mazura Karczew, czy jakoś tak. W październiku 2003 roku we współpracy ze
      Stowarzyszeniem "Nigdy Więcej" zorganizował serię imprez w ramach Tygodnia
      Akcji "Futbol przeciwko Rasizmowi w Europie", w tym mecz z udziałem drużyn
      Polonii Warszawa oraz Afrykańczyków mieszkających w Polsce.

"Rzeczpospolita" w czwartek (1 II br.) podała,
      że „najsłynniejszy afrykański uchodźca w Polsce” do perfekcji
      doprowadził „lawirowanie między organizacjami pozarządowymi, samorządowymi i
      rządowymi.” Dzięki zagapionym w niego dziennikarzom stworzył swoją legendę,
      stając się szybko zawodowym i profesjonalnie etatowym uchodźcą. Mimo tego, jak
      często bajał, że wygnano go z ojczyzny bo walczył tam zaciekle z korupcją, w
      Polsce sam wpadł w sieć korupcyjnych zależności i to nie bez swej własnej
      sprawczej woli. Np. tuż przed aresztowaniem w związku ze sprawą świadomego
      zarażania kobiet wirusem HIV Kameruńczyk dostał mieszkanie od miasta Warszawy,
      która co roku przyznaje pięć mieszkań uchodźcom znajdującym się w trudnych
      warunkach (to znaczy jakich?!). Okazało się, że jednym z członków
      pięcioosobowej komisji był sam Mol – tak ustaliła "Rzeczpospolita".

Przed rokiem Mol założył Międzynarodową Fundację „Migrator
      Theatre” i mianował się jej prezesem. Fundacja miała pomagać uchodźcom i
      emigrantom. Fundacja jest praktycznie jednoosobowa. Mol zawiaduje wszystkim,
      także finansami. Nie ma żadnego organu, który czuwałby nad wydawaniem funduszy.
      Żadnej Rady Fundacji ani komisji rewizyjnej z prawdziwego zdarzenia. Fundacja
      starała się oczywiście o rządowe i unijne dotacje. Finansowymi wydatkami
      dotyczącymi działalności Mola zajmuje się - według informacji dziennika -
      warszawska policja. Warto by prześledzić tą drogę i te dokonania Fundacji,
      które miały już miejsce. Kto ewentualnie jest odpowiedzialny za brak kontroli i
      potencjalne przyznane dotacje?

Zaiste wyjątkowo piekielna postać. Śmierć i kłamstwa. Cynizm i
      wyrachowanie pod sprytnym i bezdennie krętackim płaszczem antyrasizmu.
      Organizacje samorządu i rządu to nie jedyne naiwniaki -nie służące prawdzie-
      które dały się nabrać ze strachu przed antyfaszystą roku, murzynem i literatem,
      kierowane trwogą przed kalumnią i lewacką anatemą. Obłuda zamydliła oczy
      wszystkim kierującym się fałszywym drogowskazem oświeceniowych bredni. Do nich
      należała także Polska Akcja Humanitarna Ochojskiej. To, że tak „światła”
      i „dobroczynna” organizacja dała się umoczyć w ten taniec nieszczerego oszustwa
      przeraża mnie bardzo. Hołubiono go niemal jako ikonę walki z rasizmem, uciskiem
      kobiet, gnieceniem wolnomyślicielstwa i Bóg dobry wie jeszcze z jakim uciskiem.
      Literat natchniony ideami walki o równość, wolność i braterstwo stał się
      łakomym narzędziem polityczno-ideowych celów środowiska określanego lekko
      wyświechtanym i już nie tak złowrogim niestety mianem lewactwa. Jakże on
      obnażył ich mizerę, lichotę i kretynizm światopoglądowy! Informacja o nim- nie
      mniej jednak- znajduje się do teraz na przeróżnych portalach internetowych o
      wymownych nazwach: tolerancja.pl, feminoteka.pl, mlodzisocjalisci.pl, czy np.
      pomagamy.pl. Bez komentarza… Chociaż aż człowieka świerzbi bo niezmierzoną i
      bezdenną głupotę trzeba tępić stale, ale skupię się na istocie tego felietonu.

Casus tego socjopaty, burzy tzw. opinię publiczną w Polsce, budząc
      emocje i wywołując wiele komentarzy. Mądrych i głupich. Jak zawsze. Piszę
      socjopaty, ale de facto jest nim tylko w połowie. Wyrzekł się moralności- to
      prawda. Ale, czy jest nieprzystosowany do życia w społeczeństwie jak to miewają
      socjopaci w zwyczaju? Wręcz przeciwnie! Jest świetnie przystosowany do tego
      życia wykorzystując absurd poprawności politycznej. Ten łajdak i szuja Simon
      Moleke Njie, członek angielskiego PEN Clubu, dziennikarz, quasipoeta,
      antyfaszysta roku 2003 wypłynął na fali celebry wszechwładnego bożka "political
      correctness" tak czarownie zasymilowanego przez lewą stronie barykady. Przybyły
      w 1999 roku do Polski Simon Mol, wykorzystał tą swoistą koniunkturę doskonale .
      Stało się tak, bo stać się nie mogło inaczej. Przecież przybył on nad Wisłę
      okadzony legendą czarnego bojownika o wyzwolenie Czarnego Lądu (swoja drogą
      biedna ta Afryka. 30 lat po zakończeniu procesów dekolonizacyjnych a oni wciąż
      się wyzwalają i o to wyzwolenie zaciekle walczą), zbiegając z powodu
      antykorupcyjnych artykułów, które produkował ponoć w swojej ojczyźnie. Prędko
      zasymilował się z nowymi warunkami. Stał się szybko kompatybilny z lewactwem,
      zdobył gremium wiernych czcicieli, rozkręcił działalność artystyczną pisząc
      grafomańskie wiersze nasiąknięte czerwonym mesjanizmem i związał się z
      organizacjami imigrantów. Po prostu ideał społecznika. Jego „image” był tylko
      przykrywką dla wyrafinowanego cynizmu i braku skrupułów. Wyrafinowanie
      wykorzystywał na kobietach „kompleks ofiar
    • zdr1 Maja czego chcialy! 15.06.07, 10:59
      Biala kobieta z murzynem to jak arystokratka ze stajennym. Przynajmniej
      niesmaczne.
    • luk_mar [...] 15.06.07, 11:08
    • nemuri Same sobie winne 15.06.07, 11:09
      Puscily sie z Molem bo mialy ochote na odrobine egzotyki. To teraz maja za
      swoje...
    • glosybaltyku doktorze Pankowski - czekamy na samokrytyke! 15.06.07, 11:41
      Pan i Pana ludzie wykreowaliscie bandyte Mola na gwiazde tylko dlatego, ze byl
      czarny i umial opowiadac bajki. Czy nie czas teraz zlozyc samokrytyke,
      przeprosic? Wasze organizacje mieszaja w glowach mlodym ludziom, przekonuja, ze
      kazdy nie-bialy jest dobry, uczciwy i ciagle przesladowany przez "zlych
      bialych", ktorzy przez nastepne millenium maja przepraszac za konkwiste,
      niewolnictwo, kolonizacje i holocaust... Mlodziez w Polsce, ktora nie ma do
      czynienia z wielokulturowoscia, opacznie i szkodliwie (z wasza pomoca) ja
      pojmuje. Daje sie potem oszukac, a nieraz zamordowac, przez "wspanialych
      czarnoskorych".
    • herkus-monte to liberalny trad wylansowal tego czarnego gnoja 15.06.07, 12:12
      :/
    • rtd5rtd .o/ Sigh Heli Wodzu! Pyt to Romana: 15.06.07, 12:14
      Jaka Kare powinien dostac ten pseudo-polityczny uchodzca z afryki?
      • bardzosztywny Re: .o/ Sigh Heli Wodzu! Pyt to Romana: 15.06.07, 21:31
        do rtd5rtd:Jaką karę powinien dostać..........z afryki?Powinien dostać po jądrach
    • presentation1 ...Lewicowosc sie klania.......... 15.06.07, 12:15
      i bojownicy o wolnosc i demokracje.Cale szczescie ze w swoim lewackim kregu zarazal.
      • polityk71 Re: ...Lewicowosc sie klania.......... 15.06.07, 13:02
        No i mamy murzynka bambo..., kurczę nie wiem, czy jeszcze wolno mi tak mówić bo
        przecież szerzę rasizm...
        A jak kto chce poznać murzynów to nie ma potrzeby jechać do Afryki wystarczy
        zrobic sobie wycieczkę do Londynu wielu Polaków już się z nimi styknęło.. i
        raczej oprócz kilku bladynek nie były to miłe spotkania... niestety..
        Ich etos pracy to porażka nie potrafią pracować i poprostu im się nie chce..,
        może dlatego jest jak jest w tej Afyce... i dalej proponuję przejechać się
        autobusem po mieście.. tak gdzieś w około 13-14 kiedy kończą się lekcje w
        gimnazjum ale bywa wesoło kiedy rozwydrzona murzyńska społeczność biega po
        autobusie, wrzeszczy, pluje.. proponuję im wtedy zwrucić uwagę za ich
        zachowanie.... Obawiam się, że jeśli wyjdziecie z tego cali to i tak czeka was
        wiezięnie za napastowanie małoletnich i rasistowskie zachowanie...
        Poczekajmy trochę i doczekamy się.. oby tyllko ktoś kto przyznaje starus
        uchodżcy nie zawalił jak z pi...m molem...
        • presentation1 Re: ...Lewicowosc sie klania.......... 15.06.07, 13:07
          Piszesz o Londynie ale podobnie jest w calej Europie.Przedmiescia Paryza,Lyonu,Marsylii.Patrza na bialego jak na obcokrajowca.Prowokuja wzrokiem szukajac zaczepki...pozniej bedziesz posadzony o rasizm.Europa sama ukrecila sobie bata ktorego beda czarni uzywac na ich grzbiecie.Bo rasizm jest dwustronny z tym ze po stronie czarnych w stosunku do bialych rowna sie minimum pobiciu.
          • presentation1 Re: ...Lewicowosc sie klania.......... 15.06.07, 13:08
            i nawet pobity bialy moze byc posadzony o rasizm.
        • lavojtek Czy mam rozumiec iz Simon... 15.06.07, 13:33
          jest w jakikolwiek sposob spokrewniony ze znanym Molem ksiazkowym?
    • september76 Dr Miroslaw G., Simon M. - ofiary faszyzmu wPolsce 15.06.07, 13:13
      Takze sedziowie i dzialacze pilkarscy (juz 60),byla rzecznczka rzadu Aleksandra
      J., syn Millera, zona Oleksego.Oprocz tego zamach na TP S.A., niszczenie Uni od
      srodka zamiast akceptacji napjpierw dla coraz bardziej marginalizujacych Polske
      systemow glosowanie (Nicea,pierwiastkowy, teraz kolejny),antyrosyjskosc i
      zrzedzenie o niezaleznosci energetycznej wysmiewane przez SLD, teraz dzieki
      faszystowskim przewrotom w UK i Francji, popierany przez tamtejszych politykow.
      TO wszystko szalejacy faszyzm, ktory trzeba zatzymac. Simon M. do LiD, bronic
      demkracji z Kwasniewskim, dr Miroslaw G do SLD, antyfaszysci musza sie
      organizowac. A jesli w wyborach sie nie uda, to przemoca i terrorem obalic
      faszystow!
      • samozwaniec1 september-wez leki i idz do lozka,debilu... 15.06.07, 13:28
    • surykatka333 do USA i do rosji nie ma wstępu chory na hiv 15.06.07, 13:48
      Czemu do UE moze sobie kazdy wjechac kto ma hiv
      • roger39 Simon Mol mial zastapic Giertycha w Ministerstwie 16.06.07, 04:03
        Gjdyby dzieczyny ukrywaly chorobe dalej , prawdopodobnie dzieki liberalom ,
        antyfaszystom i roznym polskojezycznym dzisiaj ministrem edukacji 4
        rzeczpospolitej bylby Simon Mol . W spisie lektur mielibysmy same zbiory poezji
        Mola i jemu podobnych szajbusow . Zarazonych dziewczat trzeba by bylo potem
        szukac wsrod corek nam milosnie panujacych czlonkow rzadu i kancelarii
        prezydenta .
        • deratyzacja41 Liberalizm niePolakow a odpowiedzialnosc za zlo 17.06.07, 02:29
          Znakomity post mojego przedmowcy. polskojezyczni "liberalni" "ewangelisci" z
          determinacja Judasza usiluja nam wmowic "akceptacje" "liberalizmu". Ale
          gdy "liberalizm" i "tolerancja" w ich rezyserii przynosi smierc, zniszczenie,
          choroby, zlo, bezrobocie, cierpienia, zbrodnie, przestepczosc, to CHOWAJA GLOWY
          W PIASEK. Panie Michnik, niePOLACY namawiali do tolerancji oszustow. Czy
          niePOLACY zaplaca teraz za skutki swoich judaszowsko faryzejskich bledow?
          Gdzie pieniadze dla zarazonych dziewczyn? Gdzie przepraszam? Wyglada na to
          panie michnik, ze w panskiej "ewangelii" judasza tylko jeden narod ma monopol
          na otrzymanie nieustannych przeprosin i stawianie "roszczen".

Rodacy, nie pozwolmy klamcom igrac z naszym zyciem. Jesli oszusci i
          manipulatorzy chca nas pouczac, musi za tym stac odpowiedzialnosc. Podzegacz
          powinien tak samo siedziec w wiezieniu i ODPRACOWAC PRODUKTYWNIE skutki swojej
          dzialanosci jak sprawca ktory czujac sie BEZKARNYM (majac podzegaczy za
          plecami) popelnil przestepstwa.

PRACA CZYNI LEPSZYM.
          KTO NIE PRACUJE JESC NIE POWINIEN
          cenzorze, to sa cytaty z zydowskiej Tory. Uprzejmie prosze nie zachowywac sie
          jak idiota lub antysemita.
          • deratyzacja41 Co oferuja faryzeusze ???????????????????????????? 17.06.07, 02:41
            1/ Eutanazje zamiast emeryture. Jesli to rozwiacanie jest takie dobre panie
            Michnik to czemu nie zaczniecie robic eutanazji w swoim wlasnym kraju? Domysla
            sie jaki pan jaki kraj mam na mysli? Przeciez cierpi pan na wade wymowy nie
            inteligencji.
            2/ kasyna zamiast szpitali. Paniem Michnik, dlaczego nie zamkniecie szpitali
            najpierw u siebie i nie dacie swoim kasyn?
            3/ Aborcje zamiast prace dla bezrobotnych matek. Panie Michnik, my chcemy
            statkow z zywnoscia nie z aborcjonistami. Statki z aborcjonistami wyslijcie
            sobie do portu Haifa jesli SZCZERZE uwazacie ze sa dobre.
            4/ panie michnik, niech sie pan rozgladnie po swoim mieszkaniu. Niech pan
            popatrzy na zarowke, telewizor, papier toaletowy, ogrzewanie, internet,
            telefon, radio, itd. Wszystkie te rzeczy zostaly wynalezione przez
            CHRZESCJAN. Niech pan blednie nie przypisuje tego waszym jak to zwykliscie
            czynic. Wasi stanowili duzy odsetek ludzi w indiach i ... nic nie wymyslili.
            Niech wiec nie pouczaja nas o tolerancji ci co nic nie wymyslili.
            Ci "liberalowie" z afryki i fundamentalisci z bliskiego wschodu, nie maja prawa
            nas pouczac o liberalizmie bo gdybysmy im nie wymyslili papieru toaletowego to
            by palcem lub trawa podcierali.
            • onufry.zagloba A tu juz, rat, pitolisz jak niezdrowy tylek:) n/t 17.06.07, 03:54
          • onufry.zagloba Tu nie liberalizm winien, ale naiwnosc i "trendy" 17.06.07, 03:49
            podazanie za najglupsza forma political correctness. "Liberalizm" to brak
            rasizmu z jednoczesnym przekonaniem, ze i bialy, i czarny moze byc swiety, ale
            maga to byc takze skonczone dranie. I dlatego NAJPIERW nalezy ich dobrze
            sprawdzic, patrzec im uwaznie na lapy, a dopiero POTEM - gdy sie sprawdza -
            nagradzac i w gore windowac.
            Natomiast durna forma"political correctness" polega na KOMPLEKSIE KOLONIALNEJ
            WINY, co owocuje traktowaniem kolorowych - bez wzgledu na ich ludzka wartosc -
            jak swiete krowy. W efekcie mamy windowanie takich Moli w gore bez zadnego
            innego powodu, jak tylko ze wzgledu na KOLOR ICH SKORY. I o ile jeszcze moge
            zrozumiec taka postawe u Anglikow czy Francuzow, to za diabla nie pojmuje u
            Polakow, ktorzy kolonii nie mieli. A wiec z polskiej strony jest to wylacznie
            idiotyczna moda na slepe podazanie za idiotami Zachodu. Tylko PO CO?
            NB. Owa glupia polital correctness to dla mnie tylko NOWA FORMA RASIZMU. Tak
            jak z antysemityzmem i filosemityzmem - oba JEDNAKO wskazuja paluchem na Zyda:)
            • michnischerbeobachter Re: Tu nie liberalizm winien, ale naiwnosc i "tre 17.06.07, 11:39
              A wiec z polskiej strony jest to wylacznie
              > idiotyczna moda na slepe podazanie za idiotami Zachodu. Tylko PO CO?
              > NB. Owa glupia polital correctness to dla mnie tylko NOWA FORMA RASIZMU. Tak
              > jak z antysemityzmem i filosemityzmem - oba JEDNAKO wskazuja paluchem na
              Zyda:)

No widzisz panie Zagłoba, jak Ci oleum, jako lżejsze wypłynie do czaszki to i z
              sensem cos napiszesz.
              Ja ze swej strony dodam że nie ma nic gorszego niz walka ze stereotypem za
              pomocą innego stereotypu. Kontrstereotypu, takiego który miałby być rzekomo
              bardziej światły, postępowy czy tolerancyjny. Ze szponów jednego wpadamy w
              szpony drugiego, naiwniutkie panienki oczadzone oparami politpopu boleśnie sie
              o tym przekonały.
              To przejaw takiego obskuranckiego rasizmu zaproponować czarnemu sex w gumie. A
              nawet jeśli ośmieliły sie to zrobić czarny bożek tolerancji ofuknął je z
              wyższością i wytknął gniewnie rasistowski stereotyp. Oblane pąsem wstydu
              pokornie pokajały sie za taki nietakt i przystąpiły do obalania stereotypów.
              Panny chciały zabłysnać przed "afroeuropejczykiem" brakiem uprzedzeń, szerokim
              horyzontem umusłu. No i wpadły w pułapkę własnej politpopowej głupoty.
          • onufry.zagloba PS: A tych zarazonych idiotek mi jakos nie zal 17.06.07, 03:52
            Seks z Afrykaninem (a wiec bardziej zagrozonym AIDS nizli Europejczyk, chocby
            ze wzgledu na ogromna ilosc tamtejszych prostytutek-nosicielek HIVa)BEZ GUMKI
            to skonczona glupota (glupota jest i seks bez gumki z bialym, choc nie az taka -
            nizsze ryzyko). Tym wieksza, ze zarazone idiotki to KOBIETY W PELNI DOJRZALE I
            WYKSZTALCONE.
            • remekk "zagłoba" - kolejny udawacz - zjawisko powszechne 17.06.07, 09:09
              --------------------------------------------------------------------------------
              Opisuje to uczciwy Zyd - Kataw Zar :

Wejdźcie, Moi Drodzy, na portral internetowy, "Gazety Wyborczej" www.gazeta.pl
              i będziecie wiedzieli co jest tam grane na melodię ukradzioną Smetanie! Prym w
              rdzennie polskich dyskusjach poświęconych wydarzeniom wojennym na Bliskim
              Wschodzie wiodą na "forumach" wysłannicy pani minister Liwni, którzy
              przyszpilają i obśmiewają każdą wypowiedź stawiającą chociażby znak zapytania
              nad sensownością bombardowań cywilnej ludności Libanu. Komu się nie podoba
              eksterminacja ponad miliona cywilnych Libańczyków i wygnanie z domów drugiego
              tyle, kto nie aprobuje burzenia dzielnic mieszkaniowych i elektrowni, zalania
              Morza Śródziemnego ropą naftową i blokowania Libanu przed pomocą humanitarną
              zza granicy, ten jedynie tfu-tfu anty-Żyd, dyszący nienawiścią do
              mojżeszowych.

źródło: www.nczas.com/?a=show_article&id=3277

Skądś ta "wyszukana" intrygę znamy i nie tylko z interenetu bynajmniej .
              Niejaki poseł Śpiewak - Platfusy Obywatelskie - kiedy juz nie mógł udawac
              Polaka bo nikt by sie nie dał na to nabrać - uwaga - dojrzał do Zydostwa
              (aut) ... .
              • onufry.zagloba Remekk, pokurczu! Zebys mogl mnie zobaczyc to 17.06.07, 12:32
                bys wiedzial, jaki z ciebie DUREN! I to do kwadratu:))))))))))))))))))
                • remekk kolejna wizja polskojezycznego - znamy twoje ... 17.06.07, 14:29
                  ...wizje z forów dyskusyjnych . Świadczą one o tobie dobitniej niż twoje pejsy
                  • roger39 Re: kolejna wizja polskojezycznego - znamy twoje 17.06.07, 16:51
                    onufry zagloba straszyl mnie na forum juz policja , zadal od administratora
                    ujawnienia moich danych . To kompletny idiota-pieniacz , ktorego nalezy
                    ignorowac i nie odpowiadac na jego prostackie zaczepki .
                    • remekk Re: kolejna wizja polskojezycznego - znamy twoje 17.06.07, 18:50
                      Były czasy - keidy nie brał wogóle leków . Wtedy to na forum "kraj" jako
                      kropek , gabrycha etc "straszył" min tym iż jest oficerem SAS ,który niebawem
                      dokona desntu w Polsce w celu rozliczenia się z "antysemitami" .
                      Taki pokrzywieniec mógłby się oczywisćei trafic równeiż wśród Polaków - jednak
                      ciekawa jest reakcja reszty jego rodaków - bardzo często popierali najbardziej
                      pieniackie a anwet plugawe jego "dzieła" ... .
                      • onufry.zagloba A jesli jestem kobieta, katoliczka i ze starej 17.06.07, 22:54
                        polskiej szlachty to na KOGO ty, plebejuszu, wychodzisz? Na idiote do kwadratu,
                        synu!
                        • remekk znowu nawrót schizofrenii - sewgo czasu na forum 18.06.07, 03:20
                          ...kraj "nasz " zagłoba z pejsami był zarówno gabrycha jak i kropkiem .
                          Zamiast "leczyc" swe schizy na forum lepiej zacznij przyjmowac nieco mocniejsze
                          leki ... .
                          • vitabravo Re: "Zagłoba" - lepiej brzmi niż David Warszawski 05.04.08, 21:57
                            ..czy Mazowiecki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka