amanasunta ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygłupy'' 20.06.07, 09:13 To za cały komentarz :))))) Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygł 20.06.07, 09:19 > Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR. Niestety on ich przewyzszyl :( Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygł 20.06.07, 09:23 amanasunta napisała: > To za cały komentarz :))))) > Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR. Nie pisz tak bo nie dostaniesz rozgrzeszenia !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym partyjny 20.06.07, 09:38 m betonem PiS. LPR i Partia Czlowieka o 2 Imionach to debile, dobry jest tylko PiS. Gratuluje konsekwencji w wyborze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym par 20.06.07, 09:54 joushua napisała: > m betonem PiS. LPR i Partia Czlowieka o 2 Imionach to debile, dobry jest tylko > PiS. Gratuluje konsekwencji w wyborze. :-) Słowo ,,debile ''zachowuję dla PO.Za ,,proliDowskie ciągotki'' im sie należy :)))) Marek Jurek to uczciwy ale i naiwny, głeboko wierzący ,,ortodoksyjny'' katolik. Ja tyle wiary nie mam albo inaczej rozumiem to pojecie:)) W LPR sporo też uczciwych ale i wiele odpadu. Jednak o wieeeele Oni lepsi od LiD ! Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Re: Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym par 20.06.07, 10:05 Powiedz mi, Ty naprawde wierzysz w uczciwosc MJ? Wedlug mnie to zwykly oportunista, ktory myslal, ze uda mu sie zaszantazowac Jarka. Ale Jarek, chociaz niecierpie chama i prostaka, to facet o naprawde wysokim IQ (niestety) i nie dal sie wymanewrowac. Osobiscie nie wierze w katolicyzm MJ, wierze raczej w jego naiwne wyrachowanie. A co do LPR i SO, to ja raczej rezerwuje medyczny termin "debile" wlasnie dla nich. LPR dwoi i sie i troi, aby tylko w jakikolwiek sposob utrwalic sie w pamieci wyborcow, nawet negatywnie - inaczej czeka ich prawdziwa polityczna anihilacja za 2 lata. A tak na marginesie, Amanasunta, nawet Cie lubie... Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Skaleczenie palca, to samobój 20.06.07, 19:52 Też się niszczy kilka komórek (z których, jak się postarać, można by wyklonować dziecko - ale są przyjemniejsze sposoby). Odpowiedz Link Zgłoś
noldia świetny pomysł...... 20.06.07, 09:23 tak tak zostawmy kobiety zgwałcone przez psychopatów z dzieckiem...lub "zbierajmy" wyrzucone dzieci w domach dziecka..lub pozwólmy żeby zamarzły w śmietniku!! Wszystkie jest dla ludzi!! jak guma pęknie to co dziewczyny mają robić!! W przeciwieństwie do ludzi z rządu społeczeństwo lubi uprawiać seks i robi to również dla przyjemnośći!! nasz rząd ma coraz głupsze pomysły!! i niech się przestaną dziwić że 2 miliony młodych ludzi spieprza z tego kraju!! po skończeniu studiów mnie też tu nie będzie!! wstydze się tego kraju!! Odpowiedz Link Zgłoś
fletniapana Re: świetny pomysł...... 20.06.07, 09:28 Świetna argumentacja. Ja bym to rozciągnął dalej: co mam robić jak nie mam auta/komórki/komputera itd... ? Zabrać innemu! Należy mi się! A uprawiaj sobie seks ile możesz. Ale bądź świadoma konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 zamilcz katobolszewiku! zaraz antykoncepcji 20.06.07, 09:53 zakażecie... bo uniemozliwia powstanie "zycia" jakim trzeba być nieszczesliwym bucem, zeby takie bzdury wygadywac polowa tych starych krów w sejmie juz nie moze, albo nie ma ochoty na seks jak widze taką sobecką, to na samą mysl o seksie z nią mam odruch wymiotny ale to wasza sprawa... leżcie sobie krzyzem przed portretem rydzyka, wasza sprawa a nam, normalnym ludziom, przestancie w koncu wpier..lać sie w majtki!!! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
hun_jord Re: zamilcz katobolszewiku! zaraz antykoncepcji 20.06.07, 13:02 popieram kolegę w całej rozciągłości Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Co za uparte gnidy. 20.06.07, 09:30 Katolstwo trzeba wypalic napalmem bo inaczej sie nie da. Jak nie z tej to z drugiej strony beda swoje paranoje forsowac. Ciemnota jakiej nigdzie na swiecie nie znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Oni się wyłącznie wygłupiają 20.06.07, 09:39 bo co innego mogą robić głupcy? Są na naszym utrzymaniu i pozwalają sobie pouczać nas, jak mamy żyć, w co wierzyć, jak ubierać nasze dzieci i czym się interesować. Decydują nawet co jest sztuką, a co nie. A są kompletnymi ignorantami we wszelkich dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Dokladnie. Malo kto wie, ze PiS to narodowosocjali 20.06.07, 09:41 styczna partia. To jest wlasnie profil PiS, a przydatki, to tylko totalne oszolomy, ktore teraz robia najwieksze glupoty po to tylko, zeby ludzie o nich wiedzieli, inaczej pograza sie w politycznym niebycie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Stężenie głupoty w LPR 20.06.07, 09:47 Ten preparat zabija człowieka w pierwszej fazie jego życia. To żenujące, że tak mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę - mówi Hanna Wujkowska, która jest lekarzem chorób wewnętrznych. ************************************** Lekarz chorób wewnętrznych? Raczej nieuk. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Stężenie głupoty w LPR 20.06.07, 10:54 Akurat lekarze chorób wewnętrznych powinni zajmować się układem trawiennym i wydalniczym, nie zaś rozrodczym. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 every sperm is sacred, every sperm is grace....;) 20.06.07, 09:48 pamietacie piosenkę z "The Meaning of Life" Monty Pythonów? to, co mnie bawiło jako piosenka, zaczyna wchodzić w życie w naszym katolskim grajdołku i to już nie jest ani troche smieszne katobolszewicy z lpr zaczynają swirować do reszty (poparcie spada, trzeba "działac") i wymyslają coraz nowe głupoty Polak-ateista ps. kiedys ja i moja kolezanka musielismy skorzystać z takiej tabletki czy wg tej tępej baby zabilismy "dziecko"? tego nigdy sie nie dowiemy, ale wiem jedno... dobrze zrobilismy Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Wycofać Giertycha 20.06.07, 09:50 A nie lepiej by było - zamiast wycofywać z rynku lek - wycofać z życia publicznego Giertycha i innych giertychopodobnych oszołomów? Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Tak wygląda prawicowy komunizm w praktyce, 20.06.07, 09:52 albo jak kto woli antykomunistyczny marksizm :-) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 09:56 P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia poczetego i roznej masci aborterom i rozowym relatywistom spod znaku LiD nic do jej pryncypialnych pogladow. Chcieliby w Polsce druga Holandie gdzie w swietle prawa morduje sie ludzi tu zafundowac, nigdy do tego nie dojdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 "obrońcą" głąbie, a nie "obrońcom".. za duzo Romka 20.06.07, 10:02 słuchasz i ci sie udziela jego sposób mowienia/pisania:) a co do tej pani, to ona jest katolicką oszołomką, a nie żadnym obrońcą ja nie mam nic do "poglądów" tej pani... dopoki mi ich nie narzuca przeciez nie chodze po domach i nie wyrywam kobietom płodów z brzuchów dlaczego i jakim prawem tacy jak ona chcą decydować o losie mojej spermy? o losie jajeczka mojej kochanki? hmm? czy ja tej babie zagladam w majtki? nie... wiec wara od moich majtek i majtek mojej kobiety Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zycia 20.06.07, 10:22 No wlasnie - ateista, sam sobie wystawiles cenzurke. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 lepszy uczciwy ateista niz katobolszewik:) 20.06.07, 10:26 ja nikomu nie narzucam mojej niewiary natomiast wy, katole, uwazacie, ze macie prawo narzucac mi swoj punkt widzenia jakim kur.... prawem, co? Polak-ateista ps. do normalnych osob wierzących nic nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:39 Kto ci cos narzuca? Czy ja ciagam cie do Kosciola albo na pielgrzymki? Wybrales swoj ateistyczny, bezbozny i niestety bezwartosciowy system (raczej anty- system) wartosci, za nic masz Prawde objawienia bozego i Ewangelii, twoja sprawa. Zginiesz niechybnie w mekach piekielnych i szatanskie szyderstwa nic na to nie pomoga. Natomiast jesli wy ateisci, obcy z natury polskiej historii i tradycji, chcecie tu propagowac aborcje, tj. morderstwa nienarodzonych 'na zyczenie', to na to zgody nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 narzucacie mi swoje poglady chocby w Sejmie 20.06.07, 10:45 uchwalając prawo, tylko i wylacznie wg jednego katolickiego systemu wartosci narzucacie mi swoje poglady oprocz tego wywieracie spoleczną presje na niewierzacych sprobuj nie ochrzcić dziecka, zagryzą cie... "kochajacy" Jezusa katole szyby ci w oknach powybijają ateisci i innowiercy wcale nie są tacy obcy polskiej historii, jak sadzisz:) po prostu kiedys trudniej sie bylo do ateizmu przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:51 Nie sadze zeby grozilo wybijanie szyb. Natomiast napietnowanie spoleczne za bezbozne pozbawianie dziecka prawa do chrztu jak najbardziej. I ja to popieram. Niech ebzboznicy i ateisci nie licza na to, ze ich postepki nie beda podlegaly osadowi spolecznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a kiedy rozpalicie znow stosy, katole? 20.06.07, 10:54 macie wprawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:55 Tos jest nei tylko ateista ale i masochista, stosow sie domagasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sonda.kosmiczna Witam pierwszego zboka 20.06.07, 11:19 koalicji,zawsze na straży zawsze pilnujesz zeby zaglądanie w cudzy tyłek nie pominęło ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wierz mi..do zycia to niepotrzebne 20.06.07, 10:50 junkier napisał: za nic masz Prawde objawienia bozego i Ewangelii Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec 20.06.07, 10:53 Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec, bo przeciez wasza ateistyczna egzystencja o to wylacznie sie opiera - o zaspokajanie podstawowych odruchow fizjologiczno-biologicznych. Wyzszych uczuc nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Wyższe uczucia?? Np twoja patalogiczna nienawiść 20.06.07, 10:59 junkier napisał: > Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec, bo przeciez wasza ateistyczna > egzystencja o to wylacznie sie opiera - o zaspokajanie podstawowych odruchow > fizjologiczno-biologicznych. Wyzszych uczuc nie znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec 20.06.07, 11:02 Doprawdy paradne, pospolite glupki ktore caly czas nawoluja do nienawisci do rzadu, prawicy polskiej i tradycyjnych wartosci, sami innym zarzucaja nienawisc, i to patologiczna. Patologiczny to jest ten twoj belkot i tani wioskowy kabotynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Ale ja nie mam geby pełnej katolickich frazesów 20.06.07, 11:06 a Ciebie kocham i chce mieć z Toba małego junkra.... junkier napisał: > Doprawdy paradne, pospolite glupki ktore caly czas nawoluja do nienawisci do > rzadu, prawicy polskiej i tradycyjnych wartosci, sami innym zarzucaja > nienawisc, i to patologiczna. > > Patologiczny to jest ten twoj belkot i tani wioskowy kabotynizm. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zyc 20.06.07, 10:27 junkier napisał: > No wlasnie - ateista, sam sobie wystawiles cenzurke. Ateista to komplement. Katol to obelga Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zyc 20.06.07, 10:41 Ateista byl i bedzie w Polsce obywatelem II kategorii. Tacy sa zawsze napeitnowani w porzadnych rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, serio 20.06.07, 10:50 :-) masz tak sformatowany czerep jak dzieciaki z hitlerjugend one tez wierzyły w wodza i w zwyciestwo, nawet gdy ruscy zdobyli berlin:) masz dokladnie tak samo zablokowaną zdolność do samodzielnego myslenia to, co powie twoj mały wodzuś jest prawdą objawioną i koniec, nie ma argumentów ani sposobu, by cie przekonać, ze biale jest biale, a czarne - czarne:) hehe no.. oczywiscie drugim wodzusiem - pewnie wazniejszym - jest dla takich oszołomionych ludzików jak ty złodziej z Torunia od radyja co ma ryja to jest dopiero wazny wódz:) wazniejszy od papieza, co pare razy udowodnił:) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Junkier na moim blogu..musiałem to uwiecznić 20.06.07, 10:51 kantor.blox.pl/2007/06/Junkier-intelektualna-miernota.html#ListaKomentarzy Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wydaje mi sie, ze Junkier tylko prowakuje. Nikt ni 20.06.07, 11:06 e moze byc tak glupi przeciez... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 tez kiedys tak myslalem, ale juz nie..;) on tak ma 20.06.07, 11:22 po prostu jest poważnie zaburzony psychicznie tacy jak on kilkaset lat temu palili kobiety na stosach, albo "spławiali" w rzece jak sie utopi, znaczy niewinna była... jak nie tonie, znaczy czarownica jako, ze kobiety mialy wtedy 15 wartw sukienek, to czesto sie na swoje nieszczescie nie topily i musialy być palone zywcem, a wczesniej torturowane wszystko oczywiscie w imie niejakiego boga:) na katolstwo jest tylko jeden lek, 100 kg napalmu na metr kwadratowy Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej 20.06.07, 11:24 Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej twojej chorej ateistycznej postawy, co zes powyzszym postem udowodnil bez zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ;) ja jestem pacyfistą junkrze;) i lubie ludzi... 20.06.07, 11:33 nawet ciebie;) dzieki tobie mam czasem duzo smiechu, choc niekiedy przeginasz i wtedy podnosisz mi cisnienie:) w przeciwienstwie do takich jak ty ja uzurpuję sobie prawa do narzucania innym moich pogladów:) ani siłą ani perswazją wsrod moich znajomych są i wierzący i ateisci a nawet 2 protestantów:) nikt nikogo do niczego nie przekonuje, szanujemy swoje poglady bierz przyklad z nas, moze kiedys ktos cie w koncu przytuli i polubi:) POlak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: ;) ja jestem pacyfistą junkrze;) i lubie ludz 20.06.07, 11:42 Specyficzna forma 'lubienia ludzi', rzucanie pod ich adresem ciezkich i goloslownych oskarzen, posadzanie o choroby psychiczne czy chec "palenia na stosach". Jest takie polskie slowo - hipokryzja, proponuje przyswoic. > wsrod moich znajomych są i wierzący i ateisci a nawet 2 protestantów:) To jest dobre, rozdzielanie wierzacych i protestantow:). Akurat Kosciol Ewangelicko- Augsburskiego cieszy sie moim szacunkiem za wiernosc Biblii. > bierz przyklad z nas, moze kiedys ktos cie w koncu przytuli i polubi:) Spokojna glowa, nie mam potrzeby szukania czyjejs akceptacji czy sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Kocham Cię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 12:15 junkier napisał: > > Spokojna glowa, nie mam potrzeby szukania czyjejs akceptacji czy sympatii. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold uderz w stół ...polish psycho?? 20.06.07, 11:33 junkier napisał: > Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej twojej chorej ateistycznej > postawy, co zes powyzszym postem udowodnil bez zadnych watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Junkier. Ja nie mam tyle cierpliwosci, co Monster7 20.06.07, 11:45 2. Wiec mowie ci debilu skonczony - dorwalbym cie, to skulbym ci ten twoj zakuty leb tak, ze rodzona matka przez tydzien probowalaby dociec, czy to ona wydala na swiat takiego niedorozwoja jak ty, przyglupie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Tchorzliwy komuszy element straszy, a to dobre! 20.06.07, 11:47 Tchorzliwy komuszy element straszy, a to dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Wyjdz z ukrycia, chory z nienawisci komuchu. Nie b 20.06.07, 12:06 oj sie powiedziec, gdzie mieszkasz. Prawda cie obroni, gnido. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Zalosny tchorz. Boisz sie, ze dostaniesz po ryju? 20.06.07, 12:14 Dlatego pieprzysz takie bzdury, gnido. Hej, bede szybki, nie bedzie bardzo bolec. CHWD PiS i Innej Bolszewii Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa te 20.06.07, 12:18 Junkierku! Idź do pierwszej lepszej biblioteki i poproś o książeczkę zatytułowaną "Młot na czarownice". To jest oficjalnie zaaprobowana przez św. inkwizycję książka opisująca szczegółowo jak tropić czarownice i mistrzów czarownic, ze szczegółowymi opisami postępowania w w/w przypadkach. Dokładnie tak się wtedy postępowało. I czynił to ten niewinny, pełen miłości KK... Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Myslisz, ze 100 kg/m2 wystarczy na katolstwo? Boje 20.06.07, 11:42 sie, ze to zdecydowanie zbyt malo... Odpowiedz Link Zgłoś
joasia33 Re: jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, 20.06.07, 11:06 II kategorii, tak? No i to jest właśnie ta polsko-katolicka miłość i szacunek dla drugiego człowieka. Błe. Odpowiedz Link Zgłoś
nunia01 Re: jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, 20.06.07, 11:52 Antykoncepcji po nie stosuje i nie chialabym stosowac. Jest to metoda szkodliwa dla organizmu. Z drugiej strony - bardziej szkodliwa jest niechciana ciaza. Jestem za zakazem reklamowania antykoncepcji po (tak jak i generalnie innych lekow) - szczegolnie, ze reklamy te kierowane sa do dziewczat i taki model antykoncepcji jest przedstawiany jako bardzo dobry, skuteczny i latwy. Jestem za edukacja - tak aby kazda osoba znajac zalety i wady roznych metod mogla wybrac (siadomie, a nie pod wplywem reklamy) ta odpowiednia dla siebie. Antykoncepji po nie mozna zakazywac - ze wzgledu na szereg sytuacji (czesto zwiazanych z tragicznymi wydarzeniami), w ktorych tylko taka forma jest mozliwa. Generalnie zakazy nie prowadza do dobrych rozwiazan. Ja stawiam na swiadomosc i edukacje! efekty beda widoczne dopiero za dlugi czas - ale za to beda trwale. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Edukacja to wylaczna kompetencja rodziny 20.06.07, 11:55 Edukacja to wylaczna kompetencja rodziny a nie naweidzonego feministyczno- proaborcyjnego elementu typu Srody, Nowickie, Szczuki, i inne krolewny lansowane przez TOK FM. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 to dlaczego bierze sie za nią ten głąb giertych? 20.06.07, 11:58 jak facet, ktory popiera teorie swojego tatusia nt. dinozaurów, smoków wawelskich i ewolucji moze być ministrem edukacji? to już bardziej oswieconych ministrów mają w Arabii Saudyjskiej:) oj dobrze by bylo, gdyby rzadowe matołki były choc w 20% tak inteligentne jak Środa i Szczuka... Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:01 Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki, okaze sie ze jest promilowe w stosunku nawet do poparcia LPR-u, z ktorego tak dworuje wybiorcza, ktorej ani kleska PeDetow ani Partii Kobiet niewiele do myslenia dala... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:09 W twoich kręgach jest pewnie zerowe, ale normalni ( czytaj inteligentni i wykształceni ) ludzie Je popierają. Ty jesteś ograniczonym onanistą więc nigdy tego nie pojmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:11 Poza inwektywami niewiele masz do napisania. Posluchaj sobie chocby dzisiejszego belkotu Srody w TOK FM, jesli to ma byc mowa do inteligentnych, to sa oni (podobnie jak ty tez zapewne) inteligentni inaczej. Ot, taka "inteligencja zastepcza" o ktorej pisal w Rzeczpospolitej R. Ziemkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:14 Jak już kiedyś pisałem, nie będę z tobą dyskutować. Jedyne co dla ciebie mam ti inwektywy. Zresztą chyba każdy epitet ciebie opisujący musi być obraźliwy. Jesteś idiotą i bardzo mnie cieszy fakt, że nigdy nie będziesz mieć dzieci - to jest dowód działania ewolucji. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:20 Wiesz gdzie mam zarowno te twoje zalosne inwektywy bedace ewiedntnym dowodem kompromitujacej niemocy intelektualnej, jak i tanie, prymitywne psychologizmy... Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 13:01 Możesz sobie pisać ile chcesz - ja nie dyskutuję z ludźmi uważającymi się za patriotów pomimo braku znajomości języka ojczystego. A ewolucja, w która pewnie nie wierzysz, i tak wybije twoje marne geny. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 13:11 Znakomicie znam jezyk ojczysty, uczepiles sie jakiejs tam literowki i odwracasz kota ogonem. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 16:56 Napisanie "obrońcom" zamiast "obrońca", że już nie wspomnę o tym, iż powinno być "obrończynią" to nie literówka tylko błąd ortograficzny wskazujący na brak elementarnej wiedzy na temat pisowni oraz ubogi źródłosłów. Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 Re: to dlaczego bierze sie za nią ten głąb gierty 20.06.07, 12:06 Dobrze byłoby bo by im te zakute łby wtedy rozsadziło :D Tam się mieszczą co najwyżej 2-3 modlitwy, imię i nazwisko, adres oraz częstotliwość nadawania radia maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
patman Jestem ateistycznym liberałem 20.06.07, 10:41 Czy się tego wstydzę? Zdecydowanie jestem z tego dumny. Wstydzić powinni się ci, którzy są katolibami - że dali się omotać zwodniczej ideologii, obiecującej raj w zamian za szerzenie nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier O liberalizmie masz takie pojecie jak komunista 20.06.07, 10:49 O liberalizmie masz takie pojecie jak komunista z LiD o interesie narodowym, jak sadze. Jedyny prawdziwy liberalizm to liberalizm konserwatywny, A. SMith, de Tocqueville itd., a ten nigdy nie jest ukierunkowany przeciw religii chrzescijanskiej bo ona jest fundamentem czlowieczenstwa. Ateisci to margines spoleczny, lgna do wybiorczej bo to ich 'medium', w skali spolecznej zupelnie sie nie licza. Z wlasnej bezsilnosci posilkuja sie chamskimi klamstwami, typu ze rzekomo 'religia katolicka nawoluje do nienawiscie', co jest haniebna bzdura bo akurat chrzescijanstwo opiera sie na dekalogu a tam nienawisci nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: O liberalizmie masz takie pojecie jak komunis 20.06.07, 11:58 Junkierku, czy ty byłeś kiedyś dalej poza naszym pięknym krajem niż w Guben???? Odnoszę wrażenie, że niekoniecznie. Ale pewnie nie jet to do niczego potrzebne, aby głośić uniwersalizujące i - rzekomo - powszechnie obowiązujące normy. Czy to kolejna przestrzeń zbędnych dowiadczeń???? Odpowiedz Link Zgłoś
patman A ty jesz świnki, krówki, itd 20.06.07, 10:38 Jesteś paskudnym relatywistą moralnym. Krówki, świnki, kurki - też chcą żyć, a ty je zjadasz. Co z ciebie za obrońca życia? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Jestem mięsożerny..nałogowo żrę kaczki... 20.06.07, 10:43 Ty nie walisz konia oczywiście, obrońco życia ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Przepraszam, patman...czytaj dalej...... 20.06.07, 10:58 Zawsze niechcąco Ci przyłoże na forum..to w ferworze walki ...wybacz pozdrawiam mangold P.S.zaznaczę Cię na zielono żeby sie to więcej nie powtórzyło Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm @ patman: 20.06.07, 11:11 jestem wegetarianinem, od 15 lat (z mies - tylko klitorysy). ale tzw. zycie napoczete mam w dupie. jakos nie dostrzegam w zygocie cech ludzkich, ani nawet zwierzecych. Odpowiedz Link Zgłoś
pio.no Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zy 20.06.07, 11:42 P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia poczetego i roznej masci > aborterom i rozowym relatywistom spod znaku LiD nic do jej pryncypialnych > pogladow. > > Chcieliby w Polsce druga Holandie gdzie w swietle prawa morduje sie ludzi tu > zafundowac, nigdy do tego nie dojdzie! No tak, tżeba być w LiD lub przynajmniej z LiD aby tą przytłaczającą większość opinii formułować. Mylisz się - takie prościutkie zależności to w Waszych sferach raczej. A temat Ciebie nie dotyczy, gdyż mówi o obcym tobie zjawisku (jestem więcej niż pewien) czyli seksie i jego konsekwencjach. K..., kolejny teoretyk prokreacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 szkoda ze ciebie mamuska nie wyskrobala 20.06.07, 11:54 byloby jednego debila mniej Odpowiedz Link Zgłoś
wymiatator1 "obrońcOM"???? 20.06.07, 11:58 Junkier ostatecznie udowodnił nam swój poziom intelektualny. Nie wiem jak Wy, ale ja z idiotą nieznającym swojego ojczystego języka dyskutować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike do junkiera >>>> 20.06.07, 12:30 to niech sobie broni- na swoim podwórku, ale innych do tego nie miesza, bo ani się na tym nie zna, nie jej sprawa, a wielu ma odmienne poglądy na ten temat niekoniecznie zgodne z jej poglądami? jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Nie będzie gnida dyktować co i jak robic w łóżku! 20.06.07, 09:57 Odpowiedz Link Zgłoś
joushua CHWDPiS i innej narodowosocjalistycznej bolszewii! 20.06.07, 12:19 CHWD PiS Odpowiedz Link Zgłoś
barex77 wycofanie 20.06.07, 10:05 wycofać z życia publicznego panią Hannę Wujkowską.zacofaną Odpowiedz Link Zgłoś
titta titta 20.06.07, 10:15 Wszystko dobrze: prywatne poglady, dzialanie tabletki (zeczywiscie wczesnoporonne) itp. Ale co u licha ma do tego MINISTER EDUKACJI? Do roboty, a nie mioeszac sie w nieswoje kompetencje! Chociaz moze lepiej - w ten sposob sie czyms zajmie i szkolnictwa nie bedzie niszczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl niedługo założą punkty inseminacyjne 20.06.07, 10:18 .Dla tych ludzi 'ilość' > 'jakość'. Hodują ciemną masę, następne "obcięte od garnka" dzieci wojny (jakie widuje się na ichnich marszach). Heil Girtig. Odpowiedz Link Zgłoś
morowy Jeszcze trochę i Panowie skńczy się meczenie 20.06.07, 10:24 gruchy (buhahahaha). Faceci bedą karani jako niedoszli moredrcy (buhahahaha). Głupota ludzka w naszym parlamencie osiągnęła poziom poniżej dna równego 0.000. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur A czy będzie zakaz "clintona"? 20.06.07, 10:50 połknięcie = kanibalizm wyplucie = aborcja Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Zabronoć pigułek po stosunku 20.06.07, 10:29 Najpewniej p.Giertychowi, pod warunkiem, że do takiego grzechu, jak stosunek nie owocujący ciążą jest zdolny. Bo powszechnie wiadomo, że to ciężki grzech. A ten pan, o czym zaświadczają jego czyny (raczej wyczyny) wybiera się, oczywiście wyznaczonym przez los czasie, prościutko do nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
szymis a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 10:39 a może zabronić stosunków? ech, szkoda gadać co się w tym kraju dzieje :((( Odpowiedz Link Zgłoś
asadabas Re: a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 10:50 stosunkow... no moze jednak nie :))), ale miesiaczka to przeciez krwawe zabojstwo jaja czyli polowy czlowieka.. jak bys sie czula bedac tylko od albo do polowy ;)))). p.s. nie lubisz stosunkow ;)))? Odpowiedz Link Zgłoś
szymis Re: a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 11:15 asadabas napisał: > stosunkow... no moze jednak nie :))), ale miesiaczka to przeciez krwawe > zabojstwo jaja czyli polowy czlowieka.. jak bys sie czula bedac tylko od albo > do polowy ;)))). > > p.s. nie lubisz stosunkow ;)))? oczywiście, że lubię, dlatego ";)))" na końcu moich wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
asadabas zrozumialbym, rowniez bez ";)" 20.06.07, 11:44 a mowiac powaznie, to jesli srodek stosuje sie "po" tym, o czym ty piszesz z ";)" to nie wiem, czy to jest antykoncepcja i czy faktycznie jego rejestracja taka jest wlasciwa. nie wiem nawet jak to dziala, moze mi wyjsnisz jesli znasz mechanizm? mnie irytuje po prostu to natarczywe zagladanie ludziom do sypialni przez niektorych politykow no i ta cala atmosfera.. Odpowiedz Link Zgłoś
szymis Re: zrozumialbym, rowniez bez ";)" 20.06.07, 11:59 asadabas napisał: > taka jest wlasciwa. nie wiem nawet jak to dziala, moze mi wyjsnisz jesli znasz > mechanizm? mnie irytuje po prostu to natarczywe zagladanie ludziom do sypialni > przez niektorych politykow no i ta cala atmosfera.. dokładnie tak. pewnie jeszcze powstanie niejeden taki lub inny absurdalny pomysł w umysłach naszych rządzących: "byle tylko się wyróżnić, byle tylko o mnie mówiono, źle czy dobrze - nieważne, byle mówiono" ps) niestety nie wiem jak działają te środki. Odpowiedz Link Zgłoś
szymis spoko, dzięki :) 20.06.07, 12:18 Autorski Katalog Stron, natychmiastowe wpisy Darmowy Katalog Stron, szybkie wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Czas najwyższy 20.06.07, 10:36 na wczesnoporonną akcję dla tego pożalsięboże sejmu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lukesmola aaa 20.06.07, 10:41 a niech zakaza tez prezerwatyw !! bronmy biedne plemniki ktore musza ginac tak tragiczna smiercia... jak chca takie rzeczy wprowadzac, to sami powinni swiecic przykladem.. a jaki to przyklad jak premier nawet zony nie ma?? to gdzie ta polityka prorodzinna??? moze on woli chlopcow :D Odpowiedz Link Zgłoś
roosevelt5 Jeśli nie rozumieją problemu to..... 20.06.07, 10:47 może (nie mam zwyczaju życzyć komuś złego) panie, które już nie będę wymieniał z nazwiska lub ich córki (ew. synowe), wnuczki. Powinny zajść w ciąże po gwałcie. Może dopiero zrozumieją problem, a tym bardziej psychikę ludzką. Chybe że, co innego mówią, a co innego będą robić. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Tę kobietę należy natychmiast postawić 20.06.07, 10:49 przed sądem za łamanie prawa do wolności sumienia i wyznania. Domaganie się czegoś takiego jest próbą narzucenia innym ludziom swojego światopoglądu. Nawet komuniści przez 50 lat nie nawracali nas na marksizm-leninizm tak agresywnie. Odpowiedz Link Zgłoś