Dodaj do ulubionych

Doradca Giertycha chce wycofania tabletki "po s...

• amanasunta ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygłupy'' 20.06.07, 09:13
      To za cały komentarz :)))))
      Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR.
      • aurita Re: ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygł 20.06.07, 09:19
        > Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR.

Niestety on ich przewyzszyl :(
      • kolter Re: ,,Wszelkie próby zmian to niepotrzebne wygł 20.06.07, 09:23
        amanasunta napisała:

> To za cały komentarz :)))))
        > Szkoda,że PR Jurka Marka dobija w głupocie do LPR.
        Nie pisz tak bo nie dostaniesz rozgrzeszenia !!!!
      • joushua Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym partyjny 20.06.07, 09:38
        m betonem PiS. LPR i Partia Czlowieka o 2 Imionach to debile, dobry jest tylko
        PiS. Gratuluje konsekwencji w wyborze. :-)
        • amanasunta Re: Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym par 20.06.07, 09:54
          joushua napisała:

> m betonem PiS. LPR i Partia Czlowieka o 2 Imionach to debile, dobry jest tylko
          > PiS. Gratuluje konsekwencji w wyborze. :-)
          Słowo ,,debile ''zachowuję dla PO.Za ,,proliDowskie ciągotki'' im sie należy :))))
          Marek Jurek to uczciwy ale i naiwny, głeboko wierzący ,,ortodoksyjny'' katolik.
          Ja tyle wiary nie mam albo inaczej rozumiem to pojecie:))
          W LPR sporo też uczciwych ale i wiele odpadu.
          Jednak o wieeeele Oni lepsi od LiD !
          • joushua Re: Aaa. Ty jestes jednak naprawde zagorzalym par 20.06.07, 10:05
            Powiedz mi, Ty naprawde wierzysz w uczciwosc MJ? Wedlug mnie to zwykly
            oportunista, ktory myslal, ze uda mu sie zaszantazowac Jarka. Ale Jarek,
            chociaz niecierpie chama i prostaka, to facet o naprawde wysokim IQ (niestety)
            i nie dal sie wymanewrowac. Osobiscie nie wierze w katolicyzm MJ, wierze raczej
            w jego naiwne wyrachowanie.

A co do LPR i SO, to ja raczej rezerwuje medyczny termin "debile" wlasnie dla
            nich. LPR dwoi i sie i troi, aby tylko w jakikolwiek sposob utrwalic sie w
            pamieci wyborcow, nawet negatywnie - inaczej czeka ich prawdziwa polityczna
            anihilacja za 2 lata.

A tak na marginesie, Amanasunta, nawet Cie lubie...
      • drojb Re: Skaleczenie palca, to samobój 20.06.07, 19:52
        Też się niszczy kilka komórek (z których, jak się postarać, można by wyklonować
        dziecko - ale są przyjemniejsze sposoby).
    • noldia świetny pomysł...... 20.06.07, 09:23
      tak tak zostawmy kobiety zgwałcone przez psychopatów z
      dzieckiem...lub "zbierajmy" wyrzucone dzieci w domach dziecka..lub pozwólmy
      żeby zamarzły w śmietniku!! Wszystkie jest dla ludzi!! jak guma pęknie to co
      dziewczyny mają robić!! W przeciwieństwie do ludzi z rządu społeczeństwo lubi
      uprawiać seks i robi to również dla przyjemnośći!! nasz rząd ma coraz głupsze
      pomysły!! i niech się przestaną dziwić że 2 miliony młodych ludzi spieprza z
      tego kraju!! po skończeniu studiów mnie też tu nie będzie!! wstydze się tego
      kraju!!
      • fletniapana Re: świetny pomysł...... 20.06.07, 09:28
        Świetna argumentacja. Ja bym to rozciągnął dalej: co mam robić jak nie mam
        auta/komórki/komputera itd... ? Zabrać innemu! Należy mi się! A uprawiaj sobie
        seks ile możesz. Ale bądź świadoma konsekwencji.
        • monster1972 zamilcz katobolszewiku! zaraz antykoncepcji 20.06.07, 09:53
          zakażecie... bo uniemozliwia powstanie "zycia"

jakim trzeba być nieszczesliwym bucem, zeby takie bzdury wygadywac

polowa tych starych krów w sejmie juz nie moze, albo nie ma ochoty na seks

jak widze taką sobecką, to na samą mysl o seksie z nią mam odruch wymiotny

ale to wasza sprawa... leżcie sobie krzyzem przed portretem rydzyka, wasza
          sprawa

a nam, normalnym ludziom, przestancie w koncu wpier..lać sie w majtki!!!

Polak-ateista
          • hun_jord Re: zamilcz katobolszewiku! zaraz antykoncepcji 20.06.07, 13:02
            popieram kolegę w całej rozciągłości
    • dobroslawa4 usuwac 20.06.07, 09:29
      no usuwac, no te panie tez
    • shithead Co za uparte gnidy. 20.06.07, 09:30
      Katolstwo trzeba wypalic napalmem bo inaczej sie nie da. Jak nie z tej to z
      drugiej strony beda swoje paranoje forsowac. Ciemnota jakiej nigdzie na swiecie
      nie znajdziecie.
    • joushua Pomroczna IV - jadro ciemnosci i zacofania.... 20.06.07, 09:37
      ...
    • kinskyart Oni się wyłącznie wygłupiają 20.06.07, 09:39
      bo co innego mogą robić głupcy? Są na naszym utrzymaniu i pozwalają sobie
      pouczać nas, jak mamy żyć, w co wierzyć, jak ubierać nasze dzieci i czym się
      interesować. Decydują nawet co jest sztuką, a co nie. A są kompletnymi
      ignorantami we wszelkich dziedzinach.
    • monster1972 katobolszewickie debile znów dały głos... dramat! 20.06.07, 09:39
      • joushua Dokladnie. Malo kto wie, ze PiS to narodowosocjali 20.06.07, 09:41
        styczna partia. To jest wlasnie profil PiS, a przydatki, to tylko totalne
        oszolomy, ktore teraz robia najwieksze glupoty po to tylko, zeby ludzie o nich
        wiedzieli, inaczej pograza sie w politycznym niebycie.
    • maruda.r Stężenie głupoty w LPR 20.06.07, 09:47

Ten preparat zabija człowieka w pierwszej fazie jego życia. To żenujące, że tak
      mało ludzi zdaje sobie z tego sprawę - mówi Hanna Wujkowska, która jest lekarzem
      chorób wewnętrznych.

Lekarz chorób wewnętrznych? Raczej nieuk.

• zigzaur Re: Stężenie głupoty w LPR 20.06.07, 10:54
        Akurat lekarze chorób wewnętrznych powinni zajmować się układem trawiennym i
        wydalniczym, nie zaś rozrodczym.
    • monster1972 every sperm is sacred, every sperm is grace....;) 20.06.07, 09:48
      pamietacie piosenkę z "The Meaning of Life" Monty Pythonów?

to, co mnie bawiło jako piosenka, zaczyna wchodzić w życie w naszym katolskim
      grajdołku i to już nie jest ani troche smieszne

katobolszewicy z lpr zaczynają swirować do reszty (poparcie spada,
      trzeba "działac") i wymyslają coraz nowe głupoty

Polak-ateista

ps. kiedys ja i moja kolezanka musielismy skorzystać z takiej tabletki
      czy wg tej tępej baby zabilismy "dziecko"? tego nigdy sie nie dowiemy, ale wiem
      jedno... dobrze zrobilismy
    • rojczer Wycofać Giertycha 20.06.07, 09:50
      A nie lepiej by było - zamiast wycofywać z rynku lek - wycofać z życia
      publicznego Giertycha i innych giertychopodobnych oszołomów?
    • jabo23 Tak wygląda prawicowy komunizm w praktyce, 20.06.07, 09:52
      albo jak kto woli antykomunistyczny marksizm :-)
    • junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 09:56
      P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia poczetego i roznej masci
      aborterom i rozowym relatywistom spod znaku LiD nic do jej pryncypialnych
      pogladow.

Chcieliby w Polsce druga Holandie gdzie w swietle prawa morduje sie ludzi tu
      zafundowac, nigdy do tego nie dojdzie!
      • monster1972 "obrońcą" głąbie, a nie "obrońcom".. za duzo Romka 20.06.07, 10:02
        słuchasz i ci sie udziela jego sposób mowienia/pisania:)

a co do tej pani, to ona jest katolicką oszołomką, a nie żadnym obrońcą

ja nie mam nic do "poglądów" tej pani... dopoki mi ich nie narzuca

przeciez nie chodze po domach i nie wyrywam kobietom płodów z brzuchów

dlaczego i jakim prawem tacy jak ona chcą decydować o losie mojej spermy?

o losie jajeczka mojej kochanki?

hmm?

czy ja tej babie zagladam w majtki?

nie...

wiec wara od moich majtek i majtek mojej kobiety

Polak-ateista

• junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zycia 20.06.07, 10:22
          No wlasnie - ateista, sam sobie wystawiles cenzurke.
          • mangold Co sądzisz o bukkake , bunkrze?? 20.06.07, 10:25

• monster1972 lepszy uczciwy ateista niz katobolszewik:) 20.06.07, 10:26
            ja nikomu nie narzucam mojej niewiary

natomiast wy, katole, uwazacie, ze macie prawo narzucac mi swoj punkt widzenia

jakim kur.... prawem, co?

Polak-ateista

ps. do normalnych osob wierzących nic nie mam...

• junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:39
              Kto ci cos narzuca? Czy ja ciagam cie do Kosciola albo na pielgrzymki? Wybrales
              swoj ateistyczny, bezbozny i niestety bezwartosciowy system (raczej anty-
              system) wartosci, za nic masz Prawde objawienia bozego i Ewangelii, twoja
              sprawa. Zginiesz niechybnie w mekach piekielnych i szatanskie szyderstwa nic na
              to nie pomoga.

Natomiast jesli wy ateisci, obcy z natury polskiej historii i tradycji, chcecie
              tu propagowac aborcje, tj. morderstwa nienarodzonych 'na zyczenie', to na to
              zgody nie bedzie.
              • monster1972 narzucacie mi swoje poglady chocby w Sejmie 20.06.07, 10:45
                uchwalając prawo, tylko i wylacznie wg jednego katolickiego systemu wartosci
                narzucacie mi swoje poglady

oprocz tego wywieracie spoleczną presje na niewierzacych

sprobuj nie ochrzcić dziecka, zagryzą cie... "kochajacy" Jezusa katole szyby ci
                w oknach powybijają

ateisci i innowiercy wcale nie są tacy obcy polskiej historii, jak sadzisz:)

po prostu kiedys trudniej sie bylo do ateizmu przyznac

• junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:51
                  Nie sadze zeby grozilo wybijanie szyb. Natomiast napietnowanie spoleczne za
                  bezbozne pozbawianie dziecka prawa do chrztu jak najbardziej. I ja to popieram.
                  Niech ebzboznicy i ateisci nie licza na to, ze ich postepki nie beda podlegaly
                  osadowi spolecznemu.
                  • monster1972 a kiedy rozpalicie znow stosy, katole? 20.06.07, 10:54
                    macie wprawę:)

• junkier P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia 20.06.07, 10:55
                    Tos jest nei tylko ateista ale i masochista, stosow sie domagasz?
                    • sonda.kosmiczna Witam pierwszego zboka 20.06.07, 11:19
                      koalicji,zawsze na straży zawsze pilnujesz zeby zaglądanie w cudzy tyłek nie
                      pominęło ciebie.
              • mangold Wierz mi..do zycia to niepotrzebne 20.06.07, 10:50
                junkier napisał:

za nic masz Prawde objawienia bozego i Ewangelii
                • junkier Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec 20.06.07, 10:53
                  Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec, bo przeciez wasza ateistyczna
                  egzystencja o to wylacznie sie opiera - o zaspokajanie podstawowych odruchow
                  fizjologiczno-biologicznych. Wyzszych uczuc nie znacie.
                  • mangold Wyższe uczucia?? Np twoja patalogiczna nienawiść 20.06.07, 10:59
                    junkier napisał:

> Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec, bo przeciez wasza ateistyczna
                    > egzystencja o to wylacznie sie opiera - o zaspokajanie podstawowych odruchow
                    > fizjologiczno-biologicznych. Wyzszych uczuc nie znacie.
                    • junkier Do biologicznej egzystencji chciales powiedziec 20.06.07, 11:02
                      Doprawdy paradne, pospolite glupki ktore caly czas nawoluja do nienawisci do
                      rzadu, prawicy polskiej i tradycyjnych wartosci, sami innym zarzucaja
                      nienawisc, i to patologiczna.

Patologiczny to jest ten twoj belkot i tani wioskowy kabotynizm.
                      • mangold Ale ja nie mam geby pełnej katolickich frazesów 20.06.07, 11:06
                        a Ciebie kocham i chce mieć z Toba małego junkra....

junkier napisał:

> Doprawdy paradne, pospolite glupki ktore caly czas nawoluja do nienawisci do
                        > rzadu, prawicy polskiej i tradycyjnych wartosci, sami innym zarzucaja
                        > nienawisc, i to patologiczna.
                        >
                        > Patologiczny to jest ten twoj belkot i tani wioskowy kabotynizm.
          • tw_wielgus Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zyc 20.06.07, 10:27
            junkier napisał:

> No wlasnie - ateista, sam sobie wystawiles cenzurke.

Ateista to komplement.
            Katol to obelga
            • junkier Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obronca zyc 20.06.07, 10:41
              Ateista byl i bedzie w Polsce obywatelem II kategorii. Tacy sa zawsze
              napeitnowani w porzadnych rodzinach.
              • monster1972 jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, serio 20.06.07, 10:50
                :-)

masz tak sformatowany czerep jak dzieciaki z hitlerjugend

one tez wierzyły w wodza i w zwyciestwo, nawet gdy ruscy zdobyli berlin:)

masz dokladnie tak samo zablokowaną zdolność do samodzielnego myslenia

to, co powie twoj mały wodzuś jest prawdą objawioną i koniec, nie ma argumentów
                ani sposobu, by cie przekonać, ze biale jest biale, a czarne - czarne:)

hehe

no.. oczywiscie drugim wodzusiem - pewnie wazniejszym - jest dla takich
                oszołomionych ludzików jak ty złodziej z Torunia od radyja co ma ryja

to jest dopiero wazny wódz:) wazniejszy od papieza, co pare razy udowodnił:)

• mangold Junkier na moim blogu..musiałem to uwiecznić 20.06.07, 10:51
                  kantor.blox.pl/2007/06/Junkier-intelektualna-miernota.html#ListaKomentarzy
                • joushua Wydaje mi sie, ze Junkier tylko prowakuje. Nikt ni 20.06.07, 11:06
                  e moze byc tak glupi przeciez...
                  • monster1972 tez kiedys tak myslalem, ale juz nie..;) on tak ma 20.06.07, 11:22
                    po prostu jest poważnie zaburzony psychicznie

tacy jak on kilkaset lat temu palili kobiety na stosach, albo "spławiali" w
                    rzece

jak sie utopi, znaczy niewinna była...

jak nie tonie, znaczy czarownica

jako, ze kobiety mialy wtedy 15 wartw sukienek, to czesto sie na swoje
                    nieszczescie nie topily i musialy być palone zywcem, a wczesniej torturowane

wszystko oczywiscie w imie niejakiego boga:)

na katolstwo jest tylko jeden lek, 100 kg napalmu na metr kwadratowy

• junkier Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej 20.06.07, 11:24
                      Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej twojej chorej ateistycznej
                      postawy, co zes powyzszym postem udowodnil bez zadnych watpliwosci.
                      • monster1972 ;) ja jestem pacyfistą junkrze;) i lubie ludzi... 20.06.07, 11:33
                        nawet ciebie;)

dzieki tobie mam czasem duzo smiechu, choc niekiedy przeginasz i wtedy
                        podnosisz mi cisnienie:)

w przeciwienstwie do takich jak ty ja uzurpuję sobie prawa do narzucania innym
                        moich pogladów:) ani siłą ani perswazją

wsrod moich znajomych są i wierzący i ateisci a nawet 2 protestantów:)

nikt nikogo do niczego nie przekonuje, szanujemy swoje poglady

bierz przyklad z nas, moze kiedys ktos cie w koncu przytuli i polubi:)

POlak-ateista
                        • monster1972 oczywiscie: "nie uzurpuję"... "nie" gdzies zginęło 20.06.07, 11:35
                        • junkier Re: ;) ja jestem pacyfistą junkrze;) i lubie ludz 20.06.07, 11:42
                          Specyficzna forma 'lubienia ludzi', rzucanie pod ich adresem ciezkich i
                          goloslownych oskarzen, posadzanie o choroby psychiczne czy chec "palenia na
                          stosach". Jest takie polskie slowo - hipokryzja, proponuje przyswoic.

> wsrod moich znajomych są i wierzący i ateisci a nawet 2 protestantów:)

To jest dobre, rozdzielanie wierzacych i protestantow:). Akurat Kosciol
                          Ewangelicko- Augsburskiego cieszy sie moim szacunkiem za wiernosc Biblii.

> bierz przyklad z nas, moze kiedys ktos cie w koncu przytuli i polubi:)

Spokojna glowa, nie mam potrzeby szukania czyjejs akceptacji czy sympatii.
                          • junkier Erratum: Kosciol Ewangelicko-Augsburski 20.06.07, 12:05
                            jw.
                          • mangold Kocham Cię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.06.07, 12:15
                            junkier napisał:

>
                            > Spokojna glowa, nie mam potrzeby szukania czyjejs akceptacji czy sympatii.
                      • mangold uderz w stół ...polish psycho?? 20.06.07, 11:33
                        junkier napisał:

> Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa tej twojej chorej ateistycznej
                        > postawy, co zes powyzszym postem udowodnil bez zadnych watpliwosci.
                      • joushua Junkier. Ja nie mam tyle cierpliwosci, co Monster7 20.06.07, 11:45
                        2.

Wiec mowie ci debilu skonczony - dorwalbym cie, to skulbym ci ten twoj zakuty
                        leb tak, ze rodzona matka przez tydzien probowalaby dociec, czy to ona wydala
                        na swiat takiego niedorozwoja jak ty, przyglupie jeden.
                        • junkier Tchorzliwy komuszy element straszy, a to dobre! 20.06.07, 11:47
                          Tchorzliwy komuszy element straszy, a to dobre!
                          • joushua Wyjdz z ukrycia, chory z nienawisci komuchu. Nie b 20.06.07, 12:06
                            oj sie powiedziec, gdzie mieszkasz. Prawda cie obroni, gnido.
                            • junkier Tchorzliwy komuszy element straszy, a to dobre! 20.06.07, 12:09
                              j. w.
                              • joushua Zalosny tchorz. Boisz sie, ze dostaniesz po ryju? 20.06.07, 12:14
                                Dlatego pieprzysz takie bzdury, gnido.

Hej, bede szybki, nie bedzie bardzo bolec.

CHWD PiS i Innej Bolszewii
                      • gulcia77 Re: Prymitywne, chamskie oszczerstwa to osnowa te 20.06.07, 12:18
                        Junkierku! Idź do pierwszej lepszej biblioteki i poproś o książeczkę
                        zatytułowaną "Młot na czarownice". To jest oficjalnie zaaprobowana przez św.
                        inkwizycję książka opisująca szczegółowo jak tropić czarownice i mistrzów
                        czarownic, ze szczegółowymi opisami postępowania w w/w przypadkach. Dokładnie
                        tak się wtedy postępowało. I czynił to ten niewinny, pełen miłości KK...
                    • joushua Myslisz, ze 100 kg/m2 wystarczy na katolstwo? Boje 20.06.07, 11:42
                      sie, ze to zdecydowanie zbyt malo...
                • joasia33 Re: jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, 20.06.07, 11:06
                  II kategorii, tak? No i to jest właśnie ta polsko-katolicka miłość i szacunek
                  dla drugiego człowieka. Błe.
                • nunia01 Re: jestes głupszy niz ustawa przewiduje, serio, 20.06.07, 11:52
                  Antykoncepcji po nie stosuje i nie chialabym stosowac.
                  Jest to metoda szkodliwa dla organizmu.
                  Z drugiej strony - bardziej szkodliwa jest niechciana ciaza.

Jestem za zakazem reklamowania antykoncepcji po (tak jak i generalnie innych
                  lekow) - szczegolnie, ze reklamy te kierowane sa do dziewczat i taki model
                  antykoncepcji jest przedstawiany jako bardzo dobry, skuteczny i latwy.

Jestem za edukacja - tak aby kazda osoba znajac zalety i wady roznych metod
                  mogla wybrac (siadomie, a nie pod wplywem reklamy) ta odpowiednia dla siebie.

Antykoncepji po nie mozna zakazywac - ze wzgledu na szereg sytuacji (czesto
                  zwiazanych z tragicznymi wydarzeniami), w ktorych tylko taka forma jest mozliwa.

Generalnie zakazy nie prowadza do dobrych rozwiazan.

Ja stawiam na swiadomosc i edukacje!

efekty beda widoczne dopiero za dlugi czas - ale za to beda trwale.

• junkier Edukacja to wylaczna kompetencja rodziny 20.06.07, 11:55
                    Edukacja to wylaczna kompetencja rodziny a nie naweidzonego feministyczno-
                    proaborcyjnego elementu typu Srody, Nowickie, Szczuki, i inne krolewny
                    lansowane przez TOK FM.
                    • monster1972 to dlaczego bierze sie za nią ten głąb giertych? 20.06.07, 11:58
                      jak facet, ktory popiera teorie swojego tatusia nt. dinozaurów, smoków
                      wawelskich i ewolucji moze być ministrem edukacji?

to już bardziej oswieconych ministrów mają w Arabii Saudyjskiej:)

oj dobrze by bylo, gdyby rzadowe matołki były choc w 20% tak inteligentne jak
                      Środa i Szczuka...
                      • junkier Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:01
                        Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki, okaze sie ze jest promilowe w
                        stosunku nawet do poparcia LPR-u, z ktorego tak dworuje wybiorcza, ktorej ani
                        kleska PeDetow ani Partii Kobiet niewiele do myslenia dala...
                        • wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:09
                          W twoich kręgach jest pewnie zerowe, ale normalni ( czytaj inteligentni i
                          wykształceni ) ludzie Je popierają. Ty jesteś ograniczonym onanistą więc nigdy
                          tego nie pojmiesz.
                          • junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:11
                            Poza inwektywami niewiele masz do napisania. Posluchaj sobie chocby
                            dzisiejszego belkotu Srody w TOK FM, jesli to ma byc mowa do inteligentnych, to
                            sa oni (podobnie jak ty tez zapewne) inteligentni inaczej. Ot,
                            taka "inteligencja zastepcza" o ktorej pisal w Rzeczpospolitej R. Ziemkiewicz.
                            • wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:14
                              Jak już kiedyś pisałem, nie będę z tobą dyskutować. Jedyne co dla ciebie mam ti
                              inwektywy. Zresztą chyba każdy epitet ciebie opisujący musi być obraźliwy.
                              Jesteś idiotą i bardzo mnie cieszy fakt, że nigdy nie będziesz mieć dzieci - to
                              jest dowód działania ewolucji.
                              • junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 12:20
                                Wiesz gdzie mam zarowno te twoje zalosne inwektywy bedace ewiedntnym dowodem
                                kompromitujacej niemocy intelektualnej, jak i tanie, prymitywne psychologizmy...
                                • wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 13:01
                                  Możesz sobie pisać ile chcesz - ja nie dyskutuję z ludźmi uważającymi się za
                                  patriotów pomimo braku znajomości języka ojczystego. A ewolucja, w która pewnie
                                  nie wierzysz, i tak wybije twoje marne geny.
                                  • junkier Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 13:11
                                    Znakomicie znam jezyk ojczysty, uczepiles sie jakiejs tam literowki i odwracasz
                                    kota ogonem.
                                    • wymiatator1 Re: Zbadaj poparcie spoleczne Srody i Szczuki 20.06.07, 16:56
                                      Napisanie "obrońcom" zamiast "obrońca", że już nie wspomnę o tym, iż powinno być
                                      "obrończynią" to nie literówka tylko błąd ortograficzny wskazujący na brak
                                      elementarnej wiedzy na temat pisowni oraz ubogi źródłosłów.
                      • wymiatator1 Re: to dlaczego bierze sie za nią ten głąb gierty 20.06.07, 12:06
                        Dobrze byłoby bo by im te zakute łby wtedy rozsadziło :D Tam się mieszczą co
                        najwyżej 2-3 modlitwy, imię i nazwisko, adres oraz częstotliwość nadawania radia
                        maryja.
          • patman Jestem ateistycznym liberałem 20.06.07, 10:41
            Czy się tego wstydzę? Zdecydowanie jestem z tego dumny. Wstydzić powinni się ci, którzy są katolibami - że dali się omotać zwodniczej ideologii, obiecującej raj w zamian za szerzenie nienawiści.
            • junkier O liberalizmie masz takie pojecie jak komunista 20.06.07, 10:49
              O liberalizmie masz takie pojecie jak komunista z LiD o interesie narodowym,
              jak sadze.

Jedyny prawdziwy liberalizm to liberalizm konserwatywny, A. SMith, de
              Tocqueville itd., a ten nigdy nie jest ukierunkowany przeciw religii
              chrzescijanskiej bo ona jest fundamentem czlowieczenstwa.

Ateisci to margines spoleczny, lgna do wybiorczej bo to ich 'medium', w skali
              spolecznej zupelnie sie nie licza. Z wlasnej bezsilnosci posilkuja sie
              chamskimi klamstwami, typu ze rzekomo 'religia katolicka nawoluje do
              nienawiscie', co jest haniebna bzdura bo akurat chrzescijanstwo opiera sie na
              dekalogu a tam nienawisci nie ma.
              • pio.no Re: O liberalizmie masz takie pojecie jak komunis 20.06.07, 11:58
                Junkierku, czy ty byłeś kiedyś dalej poza naszym pięknym krajem niż w Guben????
                Odnoszę wrażenie, że niekoniecznie. Ale pewnie nie jet to do niczego potrzebne,
                aby głośić uniwersalizujące i - rzekomo - powszechnie obowiązujące normy. Czy
                to kolejna przestrzeń zbędnych dowiadczeń????
      • mangold RCzy Ty się masturbujesz, bunkrze?? 20.06.07, 10:23

• joushua "Obroncom"??? To jakas nowa forma gramatyczna??? 20.06.07, 10:27
        ...
        • mangold Dlatego Miodka chcieli upie..ć.... 20.06.07, 10:28

• patman A ty jesz świnki, krówki, itd 20.06.07, 10:38
        Jesteś paskudnym relatywistą moralnym. Krówki, świnki, kurki - też chcą żyć, a ty je zjadasz. Co z ciebie za obrońca życia? Wstyd.
        • mangold Jestem mięsożerny..nałogowo żrę kaczki... 20.06.07, 10:43
          Ty nie walisz konia oczywiście, obrońco życia ??
        • mangold Przepraszam, patman...czytaj dalej...... 20.06.07, 10:58
          Zawsze niechcąco Ci przyłoże na forum..to w ferworze walki ...wybacz pozdrawiam
          mangold P.S.zaznaczę Cię na zielono żeby sie to więcej nie powtórzyło
        • soulworm @ patman: 20.06.07, 11:11
          jestem wegetarianinem, od 15 lat (z mies - tylko klitorysy).
          ale tzw. zycie napoczete mam w dupie. jakos nie dostrzegam w zygocie cech
          ludzkich, ani nawet zwierzecych.
      • pio.no Re: P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zy 20.06.07, 11:42
        P. Wujkowska jest bezkopromisowym obroncom zycia poczetego i roznej masci
        > aborterom i rozowym relatywistom spod znaku LiD nic do jej pryncypialnych
        > pogladow.
        >
        > Chcieliby w Polsce druga Holandie gdzie w swietle prawa morduje sie ludzi tu
        > zafundowac, nigdy do tego nie dojdzie!

No tak, tżeba być w LiD lub przynajmniej z LiD aby tą przytłaczającą większość
        opinii formułować. Mylisz się - takie prościutkie zależności to w Waszych
        sferach raczej. A temat Ciebie nie dotyczy, gdyż mówi o obcym tobie zjawisku
        (jestem więcej niż pewien) czyli seksie i jego konsekwencjach.
        K..., kolejny teoretyk prokreacji!!!
      • jerzy30 szkoda ze ciebie mamuska nie wyskrobala 20.06.07, 11:54
        byloby jednego debila mniej
      • wymiatator1 "obrońcOM"???? 20.06.07, 11:58
        Junkier ostatecznie udowodnił nam swój poziom intelektualny. Nie wiem jak Wy,
        ale ja z idiotą nieznającym swojego ojczystego języka dyskutować nie będę.
      • liberty_mike do junkiera >>>> 20.06.07, 12:30
        to niech sobie broni- na swoim podwórku, ale innych do tego nie miesza, bo ani
        się na tym nie zna, nie jej sprawa, a wielu ma odmienne poglądy na ten temat
        niekoniecznie zgodne z jej poglądami? jasne?
    • ponury_drwiacy_szyderca Nie będzie gnida dyktować co i jak robic w łóżku! 20.06.07, 09:57

• joushua CHWDPiS i innej narodowosocjalistycznej bolszewii! 20.06.07, 12:19
        CHWD PiS
    • barex77 wycofanie 20.06.07, 10:05
      wycofać z życia publicznego panią Hannę Wujkowską.zacofaną
    • wejsunek ciekawe co 20.06.07, 10:07
      zrobi jak jej córkę zgwałcą...
    • titta titta 20.06.07, 10:15
      Wszystko dobrze: prywatne poglady, dzialanie tabletki (zeczywiscie
      wczesnoporonne) itp. Ale co u licha ma do tego MINISTER EDUKACJI? Do roboty, a
      nie mioeszac sie w nieswoje kompetencje!
      Chociaz moze lepiej - w ten sposob sie czyms zajmie i szkolnictwa nie bedzie
      niszczyl!
    • milena.rl niedługo założą punkty inseminacyjne 20.06.07, 10:18
      .Dla tych ludzi 'ilość' > 'jakość'. Hodują ciemną masę, następne "obcięte od
      garnka" dzieci wojny (jakie widuje się na ichnich marszach). Heil Girtig.
    • mangold A kiedy zakaz onanizmu????? 20.06.07, 10:22

• morowy Jeszcze trochę i Panowie skńczy się meczenie 20.06.07, 10:24
      gruchy (buhahahaha). Faceci bedą karani jako niedoszli moredrcy (buhahahaha).
      Głupota ludzka w naszym parlamencie osiągnęła poziom poniżej dna równego 0.000.
      • zigzaur A czy będzie zakaz "clintona"? 20.06.07, 10:50
        połknięcie = kanibalizm
        wyplucie = aborcja
    • michalparadowski Zabronoć pigułek po stosunku 20.06.07, 10:29
      Najpewniej p.Giertychowi, pod warunkiem, że do takiego grzechu, jak stosunek
      nie owocujący ciążą jest zdolny.
      Bo powszechnie wiadomo, że to ciężki grzech.
      A ten pan, o czym zaświadczają jego czyny (raczej wyczyny) wybiera się,
      oczywiście wyznaczonym przez los czasie, prościutko do nieba.
    • asadabas zabronic miesiaczki..!!! 20.06.07, 10:36
      • szymis a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 10:39
        a może zabronić stosunków?
        ech, szkoda gadać co się w tym kraju dzieje :(((
        • asadabas Re: a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 10:50
          stosunkow... no moze jednak nie :))), ale miesiaczka to przeciez krwawe
          zabojstwo jaja czyli polowy czlowieka.. jak bys sie czula bedac tylko od albo
          do polowy ;)))).

p.s. nie lubisz stosunkow ;)))?
          • szymis Re: a może zabronić stosunków? ;););) 20.06.07, 11:15
            asadabas napisał:

> stosunkow... no moze jednak nie :))), ale miesiaczka to przeciez krwawe
            > zabojstwo jaja czyli polowy czlowieka.. jak bys sie czula bedac tylko od albo
            > do polowy ;)))).
            >
            > p.s. nie lubisz stosunkow ;)))?

oczywiście, że lubię, dlatego ";)))" na końcu moich wypowiedzi :)
            • asadabas zrozumialbym, rowniez bez ";)" 20.06.07, 11:44
              a mowiac powaznie, to jesli srodek stosuje sie "po" tym, o czym ty piszesz
              z ";)" to nie wiem, czy to jest antykoncepcja i czy faktycznie jego rejestracja
              taka jest wlasciwa. nie wiem nawet jak to dziala, moze mi wyjsnisz jesli znasz
              mechanizm? mnie irytuje po prostu to natarczywe zagladanie ludziom do sypialni
              przez niektorych politykow no i ta cala atmosfera..
              • szymis Re: zrozumialbym, rowniez bez ";)" 20.06.07, 11:59
                asadabas napisał:
                > taka jest wlasciwa. nie wiem nawet jak to dziala, moze mi wyjsnisz jesli znasz
                > mechanizm? mnie irytuje po prostu to natarczywe zagladanie ludziom do sypialni
                > przez niektorych politykow no i ta cala atmosfera..

dokładnie tak. pewnie jeszcze powstanie niejeden taki lub inny
                absurdalny pomysł w umysłach naszych rządzących: "byle tylko się wyróżnić,
                byle tylko o mnie mówiono, źle czy dobrze - nieważne, byle mówiono"
                ps) niestety nie wiem jak działają te środki.
                • asadabas to ja sie dowiem i ci powiem ,:) 20.06.07, 12:00
                  • szymis spoko, dzięki :) 20.06.07, 12:18
                    Autorski Katalog Stron, natychmiastowe wpisy
                    Darmowy Katalog Stron, szybkie wpisy
      • joushua Jam mawial wielki Tytus: precz z preczem!!! 20.06.07, 12:20
        CHWD PiS
    • mal49 Czas najwyższy 20.06.07, 10:36
      na wczesnoporonną akcję dla tego pożalsięboże sejmu!!!!
    • lukesmola aaa 20.06.07, 10:41
      a niech zakaza tez prezerwatyw !! bronmy biedne plemniki ktore musza ginac tak
      tragiczna smiercia...
      jak chca takie rzeczy wprowadzac, to sami powinni swiecic przykladem.. a jaki to
      przyklad jak premier nawet zony nie ma?? to gdzie ta polityka prorodzinna???
      moze on woli chlopcow :D
    • roosevelt5 Jeśli nie rozumieją problemu to..... 20.06.07, 10:47
      może (nie mam zwyczaju życzyć komuś złego) panie, które już nie będę wymieniał
      z nazwiska lub ich córki (ew. synowe), wnuczki.
      Powinny zajść w ciąże po gwałcie.
      Może dopiero zrozumieją problem, a tym bardziej psychikę ludzką.
      Chybe że, co innego mówią, a co innego będą robić.
    • agata789 Tę kobietę należy natychmiast postawić 20.06.07, 10:49
      przed sądem za łamanie prawa do wolności sumienia i wyznania. Domaganie się
      czegoś takiego jest próbą narzucenia innym ludziom swojego światopoglądu. Nawet
      komuniści przez 50 lat nie nawracali nas na marksizm-leninizm tak agresywnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka