ququ777 20.06.07, 19:22 a ja wlasnie sie glowie nad logo mojej firmy..ciekawy artykul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work Logo, czyli signum temporis 20.06.07, 21:34 Z całą pewnością loga, które nas otaczają mówią o nas więcej, niż rzeczy, którymi się otaczamy, książki, których nie czytamy etc. Straszny to obraz... _ los logos Odpowiedz Link Zgłoś
pocztapm Re: Logo, czyli signum temporis 20.06.07, 21:50 Z pewnością loga, które nas otaczają, mówią wiele o nas. A błędy ortograficzne w Gazecie Wyborczej - o jej redaktorach. Nr pisze się bez kropki. Odpowiedz Link Zgłoś
pocztapm Re: Logotypy wokół nas 20.06.07, 22:16 I jeszcze jedno... Logotyp to jest chyba stylizowana nazwa firmy. To nie jest to samo co logo. W przypadku np. Apple logo to symbol nadgryzionego jabłka a logotyp to "apple" pisane zastrzeżonym fontem. Odpowiedz Link Zgłoś
satyron Re: Logotypy wokół nas 20.06.07, 23:32 a czym sie trudni twoja firma? (satyronx@hotmail.com) Odpowiedz Link Zgłoś
pitt66 Poprawcie literowki! 21.06.07, 00:06 Poprawcie literowki w podpisach, bo to az zenujace. Normalnie sie nie czepiam oto w mowie potoczno-pisanej, ale gazeta ma przedstawiac pewien standard! Odpowiedz Link Zgłoś
fcvg Re: Poprawcie literowki! 26.06.07, 17:30 Jeśli już, to "reprezentować pewien standard", a nie "przedstawiać". pitt66 napisał: > Poprawcie literowki w podpisach, bo to az zenujace. Normalnie sie nie czepiam > oto w mowie potoczno-pisanej, ale gazeta ma przedstawiac pewien standard! Odpowiedz Link Zgłoś
hex4 polecam pracownię 21.06.07, 01:57 Witam. Ciekawy artykuł. Zainteresowanym polecam pracowanię Piotra Barszczowskiego www.symbol.art.pl, która w portfolio ma spory zbiór projektów logo. Artur Odpowiedz Link Zgłoś
quest-ww Re: 21.06.07, 17:39 Raczej zleć konkretnemu projektantowi niż agencji. Mniej bajerowania, a lepszy efekt. Ogólnie trzeba trochę poszperać w Google. Oto kilka ciekawych stron na które naknąłem się w necie.: e-alw.com www.logoo.pl www.defacto-studio.com www.arkadiuss.carbonmade.com www.pejot.com www.zonia.eu www.tfx.prv.pl www.klik-dizajn.pl Możesz też poszperać w Digarcie Odpowiedz Link Zgłoś