drein_19 20.06.07, 22:12 Też coś. Sami to wiemy...Ameryki nie odkryli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ergo12 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni... 20.06.07, 22:13 To prawda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 22:59 Szkoda tylko że kraj który ucierpiał tyle w czasach totalitaryzmu - sam wybrał sobie takich przywódców zapatrzonych w tamte metody. I nie łudźmy się, szaf nie otworzą, póki kaczory są u władzy, to dzięki nimi jedynie rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Natomiast nędzy w Polsce RE nie widzi, 20.06.07, 23:14 No cóż RE widzi tylko to, co jej napisze w donosach i raportach V kolumna z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem... 21.06.07, 00:01 Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Europy ... Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jest np. w Rosji lub na Litwie). Ale to nas pietnuja ... Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust sa dyskryminowani ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 00:07 Widzę, że Pan w ocenie Europy ma oczy zwrócone wyłącznie na wschód. I to tak bardzo, że kamieni i butelek po piwie rzucanych przez chłopców wychowanych przez Giertycha już nie dostrzega. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_esbecka_swinia U_r_z_ę_d_o_w_a__G_e_r_m_a_n_i_z_ a_c_j_a__Dzieci_! 21.06.07, 01:55 Ten szwabski komisarz praw człowieka RE Tomas Hammerburg niech się pilnie zajmie prawdziwym problemem Praw Człowieka w swojej ojczyźnie w Hitlerlandzie, gdzie germanizuje się urzędowo (jugendamty) dzieci z małżeństw mieszanych jak za czasów hitlera i bismarka Łamiąc brutalnie Kartę ONZ i Prawo UE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 04:16 Do ECHR ze skarga nie pojda:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 06:26 Polska zawsze była zacofana. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 06:58 tetlian napisał: > Polska zawsze była zacofana. Nie, bo Polakom przyświeca: "Za wolność Waszą i naszą", a Niemcom: "Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt..." Państwo Polskie było potęgą, kiedy Niemiec jako państwa jeszcze w ogóle nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: V kolumna na swoim forum licznie zgromadzona. 21.06.07, 08:33 Wyprowadzimy z Polski V kolumnę, nie będzie antypolskich postów. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 09:23 Ty też ,dupku ?... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bloodysunday99 Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 00:09 junk92508 napisała: > > Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Europy ... > > Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jest np. > w Rosji lub na Litwie). Poczytaj sobie co Amnesty i Human Rights Watch pisze nt. Carskiej Rosji, np. Nie ma powodow do dumy, kolego. > Ale to nas pietnuja ... Biedaczki z was. No to ilu gejow sie doliczyliscie? > Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust sa > dyskryminowani ... Homofobem i PISiorem zawsze mozna zostac, nie trzeba miec wiele komorek... Trudniej o tolerancje, szczegolnie jesli chodzi o pokolenie JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 01:13 bloodysunday99 napisała: > junk92508 napisała: > > > > > Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Euro > py ... > > > > Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jes > t np. > > w Rosji lub na Litwie). > > Poczytaj sobie co Amnesty i Human Rights Watch pisze nt. Carskiej Rosji, np. Ni > e > ma powodow do dumy, kolego. > > > Ale to nas pietnuja ... > > Biedaczki z was. No to ilu gejow sie doliczyliscie? > > > Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust > sa > > dyskryminowani ... > > Homofobem i PISiorem zawsze mozna zostac, nie trzeba miec wiele komorek... > Trudniej o tolerancje, szczegolnie jesli chodzi o pokolenie JP2. Ze w Rosji szaleją naziści to jeszcze nie powód, żeby w Polsce im dawać wolną rękę i zapraszać do (nie)rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 09:17 ty lepiej pilnuj swoich spraw w swoim kraiku, aby mie powtórzono bloody sunday. NIe mieszaj się w sprawy polskie imbecylu Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Bloody, temu bolszewikowi ZBiR sie z Unia pomylil, 21.06.07, 04:17 a wiec slow na niego szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale PARAD zabrania, co zdarza sie w Rosji, ale nie 21.06.07, 04:14 zdarza w Europie. Polska powinna wiec przystapic do ZBiRa, nie zas wepchac sie do Unii:) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba A wiec RE ma polska nedze leczyc? To po kiego 21.06.07, 04:12 Polsce i Polakom POLSKI RZAD? Odpowiedz Link Zgłoś
iffa4 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni... 20.06.07, 22:15 Niestety, nic dodac, nic ujac. Dodalabym jeszcze rasizm, nepotyzm i pare takich .... Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_z_gigaci RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 22:17 Polska - kraj jaskiniowców. Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:04 Może i jaskiniowców, ale i tak mam wrażenie, że jak by się na zachodzie moda na dobre pomysły i tolerancję skończyła, to tu by się dalej dało jakoś żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:32 Spoko, i teraz daje się jakoś żyć. Tylko co to za życie?! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:37 Areszty i więzienia, oczywiście. Przynajmniej ilość zarażeń HIVem zmniejszyłaby się. Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:42 Skoro tak ich nielubisz, to dlaczego się martwisz ilością zakaźeń? Może smutna prawda jest taka, że to nie jest jedyne środowisko które jest na takie rzeczy narażone. Zresztą, po tym co piszesz jasno widać poglądy, żeby zacząć dyskusję, trzeba by dużo pracy włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:46 Ilością zakażeń można się przejmować, bo są bisek-pedały. HIVa czerpią z odbytu partnera, a póżniej przenoszą na partnerkę. To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:52 lejbakogelmogel napisał: > To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność. Nie POLACY, tylko paru debili u wladzy i tacy jak ty. Nie wypowiadaj sie w imieniu Polakow, z laski swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:00 emes-nju napisał: > lejbakogelmogel napisał: > > > To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność. > Nie POLACY, tylko paru debili u wladzy i tacy jak ty. Nie wypowiadaj sie w imieniu Polakow, z laski swojej. > Tacy jak ja, wygrali wybory - znaczy się większość. Uważasz, że garstka zboczeńców ma się wypowiadać w imieniu Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:01 lejbakogelmogel napisał: > Uważasz, że garstka zboczeńców ma się wypowiadać w imieniu Polaków? Nie uwazam tak. Dlatego lepiej, zebys milczal. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 09:21 to ty pedał skoro chcesz się z czyjejs laski wypowiadać :DDD a debilem to jesteś ty - wybory pokazały, co ludzie sądzą o takich jak wy Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:59 AIDS nie jest jedynie chorobą homo i bi seksualistów. Dobrze by było mieć jakiekolwiek dane, żeby móc o czymkolwiek rozmawiać. Uważa się za to homoseksualistów za grupę wysokiego ryzyka i nie jest to pozbawione podstaw. Ale nie rób z heteroseksualistów świętych. Co do nieznoszenia „pedałów”, nie jesteś Polakami, masz jakieś statystyki? Bo te które ja widziałem nie wyglądały na potwierdzające to co piszesz. Owszem, jest niechęć, jak zwykle, nie bez podstaw, ale bez przesady. Nie spodziewam się sensownej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:02 Mam licznych sąsiadów, szerokie grono przyjaciół i znajomych, kolegów w pracy. To będzie jakieś 200 osób. Ani jednego pedała. Ani jednego zwolennika pedałów. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:07 Z takim podejściem, nie spodzewałbym się że znasz jakiegokolwiek. Może tu jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 04:16 lejbakogelmogel napisał: > Mam licznych sąsiadów, szerokie grono przyjaciół i znajomych, > kolegów w pracy. To będzie jakieś 200 osób. > Ani jednego pedała. Ani jednego zwolennika pedałów. Wystarczy? Nie wystarczy. Ciekawa jestem, skąd ta pewność? Sprawdzałeś? Jak? A może sam jesteś coś - nie tego...? To typowe i psychologicznie uzasadnione, że najbardziej gorliwymi przeciwnikami, bywa wręcz - prześladowcami homoseksualistów są osoby, które w ten właśnie sposób próbują walczyć z własną, nieakceptowaną przez siebie, orientacją seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "koloratura1" wmawia zdrowemu chorobę. 21.06.07, 08:37 Stłucz pan termometr nie będziesz miał gorączki i nie będziesz bredził. ( Wyrzuć pan pseudonaukowe i nierzetelne statystyki, nie wierz pan w to co pisze GW, a przejrzysz na oczy.) Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Ciekawe, że Gazeta Wyborcza propaguje pedalizm 21.06.07, 00:05 Ja znajduję tylko jedno wyjaśnienie: Cykliści i pedały zawsze razem. Odpowiedz Link Zgłoś
usak Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 05:14 Oto dane (z pamieci, w przyblizeniu) z badan przeprowadzonych w Niemczech: 70% zarazonych HIV to homoseksualni i biseksualni mezczyzni 20% zarazonych HIV to kobiety, ktore odbyly stosunek z biseksualnymi mezczyznami 10% zarazonych HIV to mezczyzni, ktorzy nigdy nie odbyli stosunku z mezczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 08:41 usak napisał: > Oto dane (z pamieci, w przyblizeniu) z badan przeprowadzonych w Niemczech: > 70% zarazonych HIV to homoseksualni i biseksualni mezczyzni > 20% zarazonych HIV to kobiety, ktore odbyly stosunek z biseksualnymi > mezczyznami > 10% zarazonych HIV to mezczyzni, ktorzy nigdy nie odbyli stosunku z mezczyzna > Mogłaby być też dla pedałów jakaś bezludna wyspa, oddalona od brzegów zdrowego społeczeństwa. Żarcie i podstawowe narzędzia jak siekiery, łopaty i komputery byłyby zrzucane z helikoptera. Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:39 Stabilne, dla mnie całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:46 Twój pogląd już był, za Gomułki: nasza mała stabilizacja. Jak widać po Twoim poście: homosovieticusy nadal żyją. Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 00:04 Uważam że za szybko mnie oceniasz i odczytujesz z tego co napisałem to czego się po mnie spodziewałeś. Ja mam o sobie inną opinię. Stabilizację owszem cenię, bardziej niż dobrobyt i oświecenie zbudowane na marnych fundamentach. (raczej nie wychodzi mi obrona, trudno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Osobiste doświadczenie z sądem (taka mała rzecz) 20.06.07, 22:19 Właśnie na własnej skórze odczułem powolność sądów: w sierpniu 2006 kupiłem mieszkanie, w sądzie mówili, że wpis do księgi wieczystej będzie w 4 miesiące. A wczoraj dostałem zarządzenie sądziny, że mam dostarczyć akt małżeństwa sprzedających. A więc sprawa jest jeszcze w toku, a minęło 10 miesięcy. Dodam, że u Urzędzie Stanu Cywilnego powiedzieli, że ich to dziwi: normalnie takiego dokumentu się nie wymaga. Notariusz też nie wspomniał o takiej potrzebie, przy przyjmowaniu wniosku panienka z okienka też nie zwróciła uwagi na brak aktu ślubu. Z tego wniosek taki, że zwyklk sąd nie żąda aktu ślubu, ale czasem tak. Według widzimisię. Aby złożyć ten papier w sądzie, ktoś z rodziny poszedł do sądu i stał tam w kolejce 2 godziny. Póki nie ma ostatecznego wpisu do księgi wieczystej, bank pobiera podwyższone oprocentowanie. Tak już jest od 10 miesiący. To opóźnienie kosztuje mnie spore pieniądze. Ten cały bałagan nie jest normalny. Kaczory obiecywały 3 miliony mieszkań. Niech oni przynajmniej zorganizują ten sąd tak, żeby to po ludzku działało, żeby chociaż ten sąd nie utrudniał ludziom kupowania mieszkań. Ale oni wolą walczyć z agentami albo z propagandą homoseksualną albo ewentualnie z korporacjami. A powalczyć z bałaganem i opóźnieniami, to nie łaska. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/pierwiastek.html Odpowiedz Link Zgłoś
mayaka Re: Osobiste doświadczenie z sądem (taka mała rze 20.06.07, 22:43 SKUBI ile lat PIS jest u WLADZY GRUBA krecha przynosi efekty za Kwacha wszystko bylo pieknie ludziska Zarabiali po 10000 zloty a za kaczki im to wszystko zabraly i wszyscy teraz na zlosc zle pracujo lekarze mylo lekarstwa piekarze zamiast chleba robio marmolade rolnicy pedza bimber zamiast siac owies wszystko przez kaczki Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe co Ziobro zrobił na rzecz przyśpieszenia procedur 20.06.07, 22:49 sądowych? nic. albo ile nowych więzień buduje? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Ej, Skubi, Skubi... Taki inteligentny człowiek,... 21.06.07, 04:28 ...a nie wie (udaje że nie wie)... skubi6 napisał: > Ale oni wolą > walczyć z agentami albo z propagandą homoseksualną albo ewentualnie z > korporacjami. A powalczyć z bałaganem i opóźnieniami, to nie łaska. Żeby zwalczyć - choćby - bałagan, trzeba mieć POMYSŁ jak to zrobić. Walka z agentami, homoseksualistami czy korporacjami jest znacznie łatwiejsza, a jakże spektakularna. Przynajmniej do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 22:22 Wypuścić bandytów, pedałów zrobić sędziami... Może nie będzie lepiej, ale na pewno Rada Tego i Owego nas pochwali... Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek_z_gigaci Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 22:32 xioncpb napisał: > pedałów zrobić sędziami... Ależ wielu z nich JEST sędziami, tylko ty, zindoktrynowany trollu, tego nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:10 Jak to JEST???? Mimo homofobii??? Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: powolne sądy? - Chcieliśta to mata ! 20.06.07, 23:42 Komuna wam się nie podobała i sędziowie komuszego chowu? No to mata teraz spowolnione sądy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!!!!!!! 20.06.07, 22:30 www.bbc.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
rakkar5 Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:35 No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja. Odpowiedz Link Zgłoś
bluecitron Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:37 Jakby ci to mialo przyniesc troche kasy na piwo to by ci bylo potrzebne ch.... prymitywie ! Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:38 rakkar5 napisał: > No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja. Po to, troglodyto, żebyś się choć trochę ucywilizował. Odpowiedz Link Zgłoś
konfabulator Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:46 > > > No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja. > > Po to, troglodyto, żebyś się choć trochę ucywilizował. Konstytucja to gó.. warty świstek papieru, który możesz se wsadzić. Poczytaj te brednie o wolności, równości i inne popierdułki a następnie rozejrzyj się dookoła. Gdzie ta równość, sprawiedliwość i wolność? Ch.. z tymi papierami! Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:49 konfabulator napisał: Gdzie ta równość, sprawiedliwość i wolność? Rozumiem, że mówisz o polskim kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Nie klocic sie: to wiadomo od DAWNA!!! 21.06.07, 04:21 To nie bedzie Konstytucja, nie bedzie zmiany statusu tego aktu prawnego, bedzie to po prostu TRAKTAT ZBIORCZY Unii, a wiec kolejny TRAKTAT. I o tym nawet i GW bodajze wczoraj pisala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Od KIEDY to nasze BBC robi za Unie Europejska? 21.06.07, 04:18 Zawsze myslalem, ze to przede wszystkim SZCZEKACZKA RZADOWA:) Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 22:40 używa się słów mama i tata a nie tak jak w tolerancyjnych krajach. Cytat 1 Szkocja: "mama" uznana za termin homofobiczny "Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one homoseksualnych "rodziców" - donosi . ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi rozporządzenie. W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi wyrazami "opiekun", "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja seksualna i płeć nie mają nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi raport. Zaleca się również zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i plakaty przedstawiające inny niż heteroseksualny model rodziny. - Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej Narodowej Służby Zdrowia. - Środowiska homoseksualne same ośmieszają siebie. Wprowadzanie takich przepisów to drastyczne łamanie praw dziecka - mówi znana brytyjska specjalistka od rodziny Lynette Burrows. Dzieci czytają normalne bajki a nie takie wymysły. Cytat 2 WIELKA BRYTANIA Gejowskie bajki dla dzieci W brytyjskich zerówkach dzieci będą się uczyć z książek, w których występują bohaterowie homoseksualiści. Dziennik "Daily Mail" przytacza kilka bajek przewidzianych w nowym programie nauczania. Bohaterem jednej z nich jest książę, który poszukuje żony. Żadna z trzech kandydatek nie przypada mu jednak do gustu. Szczęśliwie zakochuje się dopiero w bracie jednej z nich. Inne opowiadają o młodej astronautce, która ma dwie mamy i o miłości dwóch pingwinów płci męskiej. - Te książki zmieniają nastawienie do homoseksualizmu - cieszy się dr Elizabeth Atkinson z Uniwersytetu Sunderland, która współorganizuje akcję. Cytat 3 "Ali Baba i 40 pedałów" edukują w Hiszpanii Hiszpańskie ministerstwo oświaty zaleca kontrowersyjne pomoce naukowe, które mają pomóc nauczycielom wychowania obywatelskiego we wpajaniu uczniom tolerancji dla odmienności - informuje gazeta.pl. W spisie zalecanych lektur znajdują się m.in. komiks "Ali Baba i 40 pedałów", "Przewodnik gejowski ze zdjęciami artystycznymi", nakręcony w Londynie film "Gejowski przewodnik bezpiecznego seksu" oraz komiks, reklamowany przez wydawcę sloganem "Uwaga - w tym albumie znajdziesz radość życia bardziej zaraźliwą od AIDS". Oprócz kopulujących gejów występują w nim "w niedwuznacznych sytuacjach kot i osioł, co sugeruje, że wskazana jest również tolerancja wobec zoofilów" - czytamy w serwisie gazeta.pl. REKLAMA Czytaj dalej Socjalistyczny premier Jose Rodriguez Zapatero tłumaczy, że odpowiedzialność za listę lektur ponosi rząd Jose Marii Aznara, który przygotował tą listę już w 2001 r. Obecny premier sygnalizuje ponadto, że w sprawę przygotowania kampanii na rzecz tolerancji zaangażowany był nie tylko rząd, ale także Hiszpański Komitet Europejskiej Kampanii Młodzieży przeciwko Rasizmowi, Ksenofobii, Antysemityzmowi i Nietolerancji. Ujawnienie listy lektur wywołało w Hiszpanii prawdziwą burzę. Przeciw planom wprowadzenia do szkół takich pomocy naukowych protestuje nie tylko Kościół, ale też m.in. przedstawiciele Zielonych. - Jesteśmy liberalnym społeczeństwem i chcemy znaleźć sposób na na integrację wszystkich mniejszości, ale niekoniecznie przez epatowanie seksem - mówi eurodeputowany z ramienia Zielonych Joan Mari Bernat. Widać że jeden kraj już sobie wziął do serca też tą edukację o zoofilach Cytat 4 Zdechła koza, która została zmuszona do ślubu Zdechła najsłynniejsza na świecie koza, z którą pewien Sudańczyk był zmuszony wziąć ślub - donosi serwis BBC News. Rosa, jak została nazwana koza, udusiła się zjadając plastikową siatkę w poszukiwaniu bardziej wartościowego posiłku. Według rozmówców reportera BBC Rosa niedawno urodziła kozła, nie był on jednak podobny do człowieka. "Wdowiec" tłumaczy, że był w tamtym czasie często pijany i odmawia dalszego komentarza w tej sprawie. Mieszkaniec Sudanu został zmuszony do poślubienia kozy, po tym jak został przyłapany na uprawianiu z nią seksu. Sprawę nagłośnił właściciel kozy, który wyznał, że zaskoczył mężczyznę ze swoją kozą w sytuacji niedwuznacznej. Nie wiedząc jednak co dalej począć, zgłosił się do lokalnej starszyzny. Starszyzna oznajmiła, że winowajca musi zapłacić posag w wysokości ok. 50 dolarów amerykańskich oraz nadać kozie imię. Decyzja ta wynikała z chęci wywołania wstydu z powodu popełnienia przez skazanego niecnego czynu. Historia o poślubieniu kozy przez Sudańczyka stała się jedną z najbardziej popularnych wśród internautów odwiedzających serwis BBC. Informacja wywołała również gniew mieszkańców południowego Sudanu, którzy po 21 latach wojny, chcieli być kojarzeni z czymś bardziej pozytywnym, niż z przytoczoną historią. Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 22:46 Wow, jestem pod wrażeniem! Może jeszcze rozejrzyj się po własnym podwórku i wklej nam przykłady swojskiego chamstwa, złodziejstwa, pijaństwa, brudu, rozpusty (ale tej hetero), obłudy, obskurantyzmu, kołtuństwa itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
poszakalu Re: Lepszy nasz hetero syf, niż ekspansja pedalst 20.06.07, 23:02 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybyś sam był pedałem, nie pisałbyś tak, jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream przeczytaj co napisał rmichal2 20.06.07, 23:08 pedałowi przy zdrowych zmysłach też powinien się nóż w kieszeni otworzyć. słyszałem już o tych ciotach, na które chce się uwrażliwiać społeczeństwo z innego źródła. więcej takich przypadków, a niechęć będzie narastać poszakalu napisał: > Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybyś sam był pedałem, nie pisałbyś > tak, jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: przeczytaj co napisał rmichal2 20.06.07, 23:29 vanilla.dream napisał: > słyszałem już o tych ciotach, na które chce się uwrażliwiać społeczeństwo Osobiście nie widzę nic złego w okrzesywaniu jaskiniowców np. z Młodzieży Wszechpolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
swift073 huzia na heteroseksualistow ! 20.06.07, 23:04 oczywiscie, huzia na heteroseksualistow! to przez nich jest tyle zla! Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ... [zostawiam miejsce na inne okreslenia. Niech 'postepowi' i 'tolerancyjni' obywatele nowoczesnej Europy dopisuja] slusznie,ze RE potepila jakze wsteczne postawy. czas wreszcie zwalczyc wsteczne poglady. co do przepelnionych wiezien - koniecznie trzeba bandytow wypuscic na wolnosc! sa tacy biedni w tych wiezieniach.moze maja za malo sal widzen intymnych? niedawno pewien hiszpanski pederasta wnioskowal,aby Polske wyrzucic z UE za to,ze nasz kraj zgotowal istne pieklo homoseksualistom. Po takich radach Rady Tego i Owego wymienionych w artykule coraz czesciej jestem sklonny poprzec wniosek owego Hiszpana. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Macie śmiecie to szczęście, że prawo i policja 20.06.07, 23:10 jest po waszej stronie. swift073 napisał: > oczywiscie, huzia na heteroseksualistow! to przez nich jest tyle zla! > Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ... > [zostawiam miejsce na inne okreslenia. Niech 'postepowi' i 'tolerancyjni' > obywatele nowoczesnej Europy dopisuja] > > slusznie,ze RE potepila jakze wsteczne postawy. > czas wreszcie zwalczyc wsteczne poglady. > > co do przepelnionych wiezien - koniecznie trzeba bandytow wypuscic na wolnosc! > sa tacy biedni w tych wiezieniach.moze maja za malo sal widzen intymnych? > > niedawno pewien hiszpanski pederasta wnioskowal,aby Polske wyrzucic z UE za > to,ze nasz kraj zgotowal istne pieklo homoseksualistom. Po takich radach Rady > Tego i Owego wymienionych w artykule coraz czesciej jestem sklonny poprzec > wniosek owego Hiszpana. Odpowiedz Link Zgłoś
shaders Re: Macie śmiecie to szczęście, że prawo i policj 21.06.07, 09:56 nmo mamy, ty nie masz - nikt nie moze cie skazaqc na, jakze przez ciebie lubiane, gwałty w dupę. Pewnie już się ślinisz na pobyci w więzionku, misiaczku ? Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: huzia na heteroseksualistow ! 20.06.07, 23:13 swift073 napisał: > Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ... Nie byłbym aż tak surowy. Widzę, że sam ze sobą się pokłóciłeś. Fachowo to się nazywa rozdwojenie jaźni. Odpowiedz Link Zgłoś
rmichal2 Re: Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 23:35 Proszę bardzo pijaństwo www.youtube.com/watch?v=9ZUIRmeeQTMzłodziejstwo serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2510130.htmlchamstwo www.gazetawyborcza.pl/1,75478,2438392.htmlobłuda cytat z Dziennika W 1992 roku Kwaśniewski zeznawał w sprawie tzw. pożyczki moskiewskiej. Mimo że uprzedzono go o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań, podał, że ma wyższe wykształcenie. Tymczasem skreślono go z piątego roku studiów Uniwersytetu Gdańskiego i nie ma absolutorium. W lutym tego roku Kwaśniewski tłumaczył lubelskiemu prokuratorowi, że w 1992 roku był przekonany, że ma wyższe wykształcenie, bo zdał wszystkie egzaminy. Dopiero w 1995 roku Sąd Najwyższy ogłosił, że wyższe wykształcenie mają tylko osoby z tytułem magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Homofobia? Raczej społeczny ruch przeci pedalstwu 20.06.07, 22:51 A więzienia? Cóż, to nie fundusz Wczasów Pracowniczych... Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Homofobia? Raczej społeczny ruch przeci pedal 20.06.07, 23:01 gdyby to był społeczny ruch to by odbywało się to bez łamania praw człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:00 ... za 5 lat się dowiemy, że obaj 'bracia' byli tajnymi współþracownikami międzynarodówki liberałów, o kryptonimach "Dziwaczka" i "Donald"; szef Ludzi Psychicznie Rozkojarzonych okaże się schizofrenikiem miłującym 'inaczej'; a szef Samo-się-obsługujących kredytowym kleptomanem z 15 wyrokami, permanentnie czekającym na wolne miejsce w pierdlu ! ... ku.., to jest polska rzeczywistość :-( Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:02 Właśnie. Przeto ciekawa jestem jak to się stało że Kaczej pracy mgr nie można znaleźć. Wyparowała? Ciekawe o czym w tamtym okresie pisał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:22 doktorskiej też nie. seidr napisała: jak to się stało że Kaczej pracy mgr nie można > znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:00 Jaka szkoda, że nareszcie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:17 RE nic na to nie poradzi. Ja myślę, że w RE działa pedalskie lobby. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:36 Normalny człowiek czuje obrzydzenie do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:39 Cykliści z pedałami nieodłącznie razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar pierdu pierdu 20.06.07, 23:06 To niech nas wywala z tego eurokolchozu jak im tak zawadzamy. Szczerze piszac obie strony lepiej na tym wyjda. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: pierdu pierdu 20.06.07, 23:20 Tak właśnie te kaczoro-psychole sobie zaplanowały!!! Mają nas wywalić z EU! I to z hukiem. Nie PL rezygnuje, ale nas wywalają, czytaj: stawiają takie warunki że nie możemy ich przyjąć. Jakby przeszedł pierwiastek, wynajdziemy logarytm dziesiętny, albo o innej podstawie. Efekt końcowy ma wyglądać tak: lechujarek jedzie do watykanu i melduje: wasza świątobliwość, zadanie wykonane!!! "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: pierdu pierdu 20.06.07, 23:52 Zamiast umierać za pierwiastek powinniśmy umierać za wyjście z Unii!! Polacy do boju! Niech przykładem będą USA!!! Gdyby Stany Południowe oderwały się od Unii, to do dzisiaj mogliby czarnuchów mieć za niewolników. I nadal urządzać samosądy z krzyżem namalowanym na białych kieckach. A tak stop: prawa człowieka i takie tam inne duperele. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: pierdu pierdu 21.06.07, 00:21 Problemem dla psycho-kaczorów jest kasa:( do 2013 PL dostanie z EU 65 miliardów euro, czyli trochę więcej niż aktualne wydatki budżetowe w skali roku. Resume': w 6-ciu latach EU da nam rok za frikio:) A jak bez tego darmowego roku realizować TANIE PANSTWO????? "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma zalecenia RE moga mieć skutek, tylko w odniesieniu 20.06.07, 23:15 do państwa na pewnym (wyższym) cywilizacyjnym poziomie społeczeństwa. W stosunku do naszego "to" niezdaje egzaminu. Polsce, dla prewencji, potrzebna jest nadal kara śmierci dla bandytów i ucinanie ręki złodziejom. Kaczyńscy mogą chcieć w traktacie konstytucyjnym wzniosłej preambuły, odwołującej się do chrześcijańskich korzeni naszego kontynentu, co dla obecnego pokolenia Polaków, jest jedynie pustym dzwiekiem. Kaczyńscy, pozostając w koalicji z banda przestępców, niweczą, cały wysiłek elit, kilku pokoleń Polaków, aby uczynić z nich, społeczeństwo obywatelskie i pobudzić dążenie do tworzenia państwa prawa. Kaczyńscy, chcą umierać za pierwiastek, a jednocześnie, łamiąc demokratyczne zasady państwa prawa, powodują nieodwracalne spustoszenie w świadomości przeciętnego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 20.06.07, 23:25 Zdaje się, że tak nazywali Jaskiernię za oszukańczy biznes w Kasynach Gry, dzięki odpowiednio spreparowanej ustawie podatkowej o grach hazardowych. (Podatek był nie od dochodu, tylko ryczałt 200zł miesięcznie.) Kaczyńscy nie chcą umierać - to tylko takie powiedzenie, nie łamią demokratycznych zasad państwa prawa. Kto spowodował takie nieodwracalne spustoszenia w twojej świadomości? Czy nie lektura Gazety Wyborczej? - - - Czytaj Gazetę Wyborczą, będziesz głupszy - gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Koleś, pisz wew serwisie cwaniaka Rydza-Ś i ... ! 20.06.07, 23:32 ... nie zawracaj dupy porządnym ludziom, schizolu ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zakazwjazdu Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 21.06.07, 00:25 weź chłopcze wydupcaj co?Tak nienawidzisz GW a siedzisz całymi dniami na jej forum...skoro czytanie GW ogłupia, to musisz ją czytać od świtu do późnej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 21.06.07, 00:34 A merytorycznie,na temat jednorękiego bandyty potrafisz coś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
iulius RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:19 Errata: jest - "walka z językiem nienawiści" powinno być - "ograniczenie wolności słowa" Odpowiedz Link Zgłoś
ambl RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:22 mogę się tylko zgodzić z nadużyciami policji a jeżeli chodzi o homofobię to tym durniom z RE nie mieści się w głowie że Polacy w przytłaczającej większosci po prostu nie lubią pedałów poza paroma politykami z sld , jarugami oraz środami i nikt tu nie musi nawoływać do nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:27 I Twój właśnie post jest przykładem homofobii, której istnienie cywilizowanym krajom Europy po prostu nie mieści się w głowie. Tak, durniu, cywilizowanym krajom europejskim nie mieści się w glowie, że takie osobniki jak Ty występują na obszarze zaliczanym do Uni Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:30 ...niecierpliwie nie mogąc się doczekać upadku polskiego rządu. Zawiodą się srodze. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:43 A co Ty nagle tutaj z Tuskiem wyjeżdżasz? To forum dyskutuje na inny temat niż, co jest lepsze: PiS czy "soft PiS". Masz jakieś frustracje względem PO, to zmiataj na inne forum! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:57 nikodem123 napisał: > A co Ty nagle tutaj z Tuskiem wyjeżdżasz? > To forum dyskutuje na inny temat niż, co jest lepsze: PiS czy "soft PiS". > Masz jakieś frustracje względem PO, to zmiataj na inne forum! > To PO jest ugrupowaniem frustratów, wszak podwójnie przegrali wybory. Tusk jest w temacie jak najbardziej, bo on przewodzi tej antypolskiej hucpie, która śle antypolskie i oszczercze raporty do UE. Ten facet ubzdurał sobie, że jak obsmaruje Polskę na forum UE, to zwiększy jego szansę z plakatu. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 21.06.07, 00:15 Twoimi obsesjami zostawiam Ciebie sam na sam ze sobą. Jeszcze raz przeczytaj, kto z kim rozmawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
are444 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:23 Ten rząd musi odejść.Nie spełnił oczekiwań społeczeństwa, jest arogancki i przekracza swoje uprawnienia w wielu sprawach. Osłabia pozycję Polski za granicą.Powinien się jak najszybciej podać do dymisji w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 00:10 Jak każdy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:23 Wystarczy wywalic na zbyty pysk Giertychow,Iwerzejskich i Kaczynskich i problemy znikna. Kosciol sam dojdzie do wniosku ,ze milosc do blizniego to chrzescijanskie ztare haslo..a nie gejowskie..hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Jeżdżą po tej Polsce w UE jak chcą ! 20.06.07, 23:27 A wszystko za sprawą donosów słanych do UE przez V kolumnę i antypolskie elementy. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars ja zachecam Polske do wystapienia z UE 20.06.07, 23:30 przynajmniej obciachu nie bedziecie sobie robic. Ani Wam sie nie podoba w UE ani UE z Wami nie do twarzy. Wszyscy beda szczesliwi. W sumie chyba nie ma po co przedluzac tej gehenny. Co madrzejsi wyjechali a reszta no coz...Radyjomaryja, PiS , Samoobrona.... Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: ja zachecam pedałów do opuszczenia Polski 20.06.07, 23:33 Granice otwarte, nieustające parady miłości, po prostu raj dla pedała poza granicami Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Już nie Sądy tylko Prokuratura 20.06.07, 23:29 areszt stosowany dowolnie i długo - nistety Sądy to klepia ale wnioskują Prok. De facto się kogoś zamyka a później koleś ma kruszeć w pierdlu - moż cos na kogoś powie w nadzieji na wyjście. A sądy to już w 24h- kilka spraw w m-cu i to w duzych miastach. Gdzie tu ekonomika procesowa?? Tanie państwo - pusty śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
sburczymucha Re: RE o Polsce 20.06.07, 23:42 RE uwaza, ze homofobow, a wiec tych ktorzy obawiaja sie wplywow homoseksualizmu trzeba w Polsce leczyc. Z kolei tzw. "homofobi polscy" uwazaja, ze trzeba leczyc homoseksualitow. Jak widac wszystko jest wzgledne! Natomiast p. Michalkiewicz zauwaza, ze w Unii Europejskiej, nie wolno wygłaszać niektórych opinii , np. na temat pewnych grzechów, a także wydarzeń w okresu II wojny światowej, ale nikt, poza wrogami demokracji, nie uważa tego wszystkiego za ograniczenia wolności. Przeciwnie ? europejsy twierdzą, że ograniczenia te są świadectwem wolności prawdziwej, a - jak zauważył kiedyś Sławomir Mrożek ? wolność prawdziwa pojawia się tam, gdzie nie ma wolności zwyczajnej. Wszystko dlatego, że za probierz wolności został uznany stosunek do pederastów ? żeby broń Boże im się nie sprzeciwiać. Chcą pederaści urządzić Paradenmarsch ? nikt nie może im w tym przeszkodzić, choćby nawet w biały dzień na ulicach markowali rżnięcie modo bestiarum, albo i nie markowali. Ludności nie tylko nie wolno się sprzeciwiać, ale powinna się radować. Tak w każdym razie powiedział mi kiedyś pan red. Janusz Majcherek, współpracownik ?Tygodnika Powszechnego? ? że tolerancja nie oznacza już cierpliwego znoszenia czegoś wstrętnego i szkodliwego w imię jakiejś wyższej racji, np. pokoju społecznego, tylko musi oznaczać akceptację. Znaczy ? na widok pederasty każdy musi uśmiechać się przymilnie, choćby mu się z obrzydzenia przewracały wszystkie bebechy. Ano, tak już bywa, kiedy Nowe walczy ze Starym, a dzisiaj takie czasy, że awangarda wszechświatowej rewolucji wciągnęła na swoje sztandary cały katalog seksualnych dewiacji, za wyjątkiem pedofilii. Ale to normalne, bo przecież i bolszewicy zwalczali kiedyś trockistów jako heretyków, a dziś trockiści biorą odwet. Zanim jednak to nastąpi, pederaści są na topie. Z tego powodu pewien hiszpański pederasta, a może tylko ich rzecznik, oburzony do żywego doniesieniami ?prasy międzynarodowej? o gehennie, jaką pod strasznym knutem braci Kaczyńskich przeżywają w Polsce pederaści, zaproponował, by Polska została wyrzucona z Unii Europejskiej. Niech mu Pan Bóg da zdrowie, niech jego pomysł podchwycą pederaści pozostałych krajów członkowskich i niech skłonią swoje oburzone rządy do wyrzucenia Polski z UE. Wyobraźmy sobie tylko, że nie podlegalibyśmy władzy Komisji Europejskiej, nie musielibyśmy wybierać posłów do Parlamentu Europejskiego, nie musielibyśmy zastanawiać się, co też Trybunał w Strasburgu robi z 22 pozwami przeciwko Polsce, jakie złożyło tam Powiernictwo Pruskie, no i nie musielibyśmy płacić rocznej składki, za którą można by wybudować w Polsce 500 kilometrów autostrady ? i tak dalej. Oczywiście posiadacze gruntów rolnych nie dostawaliby dopłat, zadłużone samorządy nie dostałyby dofinansowania do coraz to nowych inwestycji, zbankrutowałyby firmy piszące podania o zapomogi. Na pewno nie wszyscy byliby zadowoleni, ale na tym świecie pełnym złości nie ma rzeczy doskonałych. P. Michalkiewicz uwaza takze, ze Parlament Europejski, zajmuje się najważniejszymi sprawami. A to ustali procent tłuszczu w jogurcie, a to zaliczy marchew do owoców ? i tak dalej. Wszystko po to, żeby nam, zwyczajnym Europejczykom, przychylić nieba. Bo pomyślmy sami; co by to było, gdyby tak sami producenci jogurtu ustalali procent tłuszczu? W jednym jogurcie byłoby, dajmy na to, 2%, a w innym ? 3. Ileż to decyzji trzeba by podjąć, na jakież rozterki narazić mieszkańców Unii Europejskiej, ileż energii mogliby zmarnować na myślenie! Tymczasem dzięki Parlamentowi Europejskiemu zażywamy coraz większego komfortu, niczym wieprzki w racjonalnie prowadzonym chlewie. Teraz Parlament Europejski zajął się wódką, ustalając, że tak można nazwać destylat z dowolnego surowca. Nie powinno to nikogo dziwić; jeśli do ?standardów europejskich? należą ?małżeństwa? homoseksualne, to może należeć do nich również wódka, nawet bez alkoholu. Nie dziwi też poparcie, jakiego szerokiej definicji wódki udzielili demokraci. Skąd taki jeden z drugim demokrata może wiedzieć, co dobre? Zaprawi się jakimiś wynalazkami i potem gada bzdury. Więc może dobrze się stało z tą wódką, bo wreszcie każdy może się przekonać, jakie zagrożenia niesie ze sobą demokracja. W każdym razie producenci zbóż, ziemniaków i melasy buraczanej już wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: RE o Polsce 21.06.07, 00:05 Widzę, że szczególnie podnieca Cię temat seksu między facetami, bo piszesz tylko o pederastach. Na dowód, że jest inaczej, zapodaj nam tu na forum jakiś swój tekst poświęcony lesbijkom. Tylko, proszę nie pisz, jak podnieca Cię widok dwóch gołych lasek w łóżku, bo to potrafi opisać opisać każdy heterosamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: RE o Polsce 21.06.07, 00:15 Słuchaj łosiu, wychyl głowę z twojego zadupia i pomyśl trochę. Jeżeli KE określa definicję wódy to tylko dlatego aby wyznaczyć minimalne wymagania dla tego produktu. Zapij się "wódą" która ma nazwę, ale np. wzrok odbiera:) z całego serca ci łosiu niemyty tego życzę. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
sapervodicka eurotowarzyszom sie lustracja nie podoba haha 21.06.07, 00:07 kto sie poskarzyl?? olus? bronek? tadziu? bolek? pewnie wszyscy kolektywnie, dziwne ze im to nie przszkadzalo kiedy w niemczech lustracje robili Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 lewactwo traci poparcie w UE -zbyt zdemoralizowane 21.06.07, 00:11 jest. To cieszy i to ...bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Oj, tales! To twa orientacja seksualna BARDZO 21.06.07, 04:22 niepewna. Ja tam moge spac z gejem w jednym lozku i "przenicowac" sie nie dam - co najwyzej malo pojetny gej w rylo dostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) BBC po 21.06.07, 00:09 To temat zastepczy by odwrocic uwage od faktu ze zadnej euro-konstytucji nie bedzie !!! LEWACTWO W ODWROCIE!!!!!!! www.bbc.co.uk/ Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem123 Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:23 Unia nie będzie miała Konstutcji? Brawo! Gdybyż tak w Polsce Konstytucji nie było! To byłby dopiero raj! Kaczki mogłyby od razu przystąpić do budowania IV Rzepospolitej Rzeszy Narodu Polskiego! A tak muszą się zmagać z tą Rzeczpospolitą Polską i państwem prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Chcesz pwoeidziec ze UK jest panstwem bezprawia? 21.06.07, 00:37 Chcesz pwoeidziec ze UK jest panstwem bezprawia? Bo tam przeciez nie ma konstytucji a za homoseksualizm przestano wsadzac do wiezien w 1967 ( w Polsce w 1927:) Odpowiedz Link Zgłoś
babaqba Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:23 langston napisał: > To temat zastepczy by odwrocic uwage od faktu ze zadnej euro-konstytucji nie > bedzie !!! > LEWACTWO W ODWROCIE!!!!!!! tylko z czego tu się cieszyć? Dzięki takim poglądom Europa dostała pół wieku pokoju, dostatek, poszanowanie praw obywatelskich i ludzkich. Masz rację - w Polsce "lewactwo" jest w odwrocie: prawa człowieka są nagminnie łamane, pokój jest już tylko militarny, cała reszta to wielka wojna ciemnoty ze wszystkimi, dobrobyt też "już był" i właśnie się kończy. Ale za to będzie "moralnie", zamordystycznie i ascetycznie. Tfu! Jak widzę ten kościelny bolszewizm, który walczy z nieistniejącymi "komunistami", bo każdy realny problem przerasta możliwości pojmowania władców. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Pol wieku pokoju dzieki US_ARMY w Niemczech 21.06.07, 00:35 Pol wieku pokoju w Europie zawdzieczamy tylko i wylacznie US_ARMY stacjonujacej w Niemczech. I to jest najwiekszy bol Niemcow! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: tow.Hammerberg nie powinien być Komisarzem 21.06.07, 00:41 Ze względu na niezdolność do obiektywnego spojrzenia na sprawy. Kto mu dał tą nominację? To jakiś wypadek przy pracy w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
plemnik_bez_duszy Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:42 Kto może pokazać rozwiązanie alternatywne dla EU???? Dalej lizać ash ameryce??? Tym gnojom którzy podzielili Europę w Teheranie, a potem usankcjonowali to w Poczdamie??? PPODZIELONA EUROPA należy do standartów politycznych usa,(rosji zrestą też) i watykanu przede wszystkim. "Niech żyje RP wersja 4.02 beta" Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 01:09 Jeśli chodzi o dyskryminację, Hammarberg wyraził opinię, że Polska powinna przyjąć całościowy pakiet ustaw i ustanowić instytucję wyspecjalizowaną w walce z tym zjawiskiem. Ale marzyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Nikt tyle dla "promocji homeseksualizmu"... 21.06.07, 01:32 ... nie zrobil co obecna wladza z giertychami, wierzejskimi i innymi (...) na czele. Zanim te (...) nastaly, malo kto zawracal sobie glowe homoseksualistami - czesc ludzi moze nawet do konca nie rozumialo slowa homoseksualista, a slowo pedal uzywane bylo przez te czesc jako zniewaga bez wiekszych seksualnych kontekstow. A teraz nagle o homoseksualizmie wiedza wszyscy. Brawo weszpolacy i inni (...) promujacy margines zachowan seksualnych! A tak BTW - ludzie o NORMALNYCH sklonnosciach nie maja zadnego problemu z homofobia. Ten problem dotyka raczej ludzi, ktorzy maja pewne nie teges sklonnosci i bardzo z tym walcza :-) Romus? Wojtus? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Podważasz prymat GazetyWybo,na tym polu 21.06.07, 08:49 Zasługi Gazety Wyborczej dla upowszechniania zboczeń w Polsce są niepodważalne. "Cyklisty i pedały zawsze razem!" Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Podważasz prymat GazetyWybo,na tym polu 21.06.07, 09:20 vitabravo napisał: > Zasługi Gazety Wyborczej dla upowszechniania zboczeń w Polsce > są niepodważalne. To prawda. Dosc rzetelnie cytuja naszych miszczuf od seksualnosci Polakow :-P Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 Ja tylko w kwestii lustracji 21.06.07, 01:47 Proponuję zaadoptować (bez zmian) wzór ustawy lustracyjnej, zza naszej zachodniej granicy. Tam lustracja trwa nieprzerwanie od zburzenia muru. W zeszłym roku Bundestag przedłużył ją o następne 5 lat. Korzystajmy z dobrodziejstw europejskich standardów demokratycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Ja tylko w kwestii lustracji 21.06.07, 08:54 z_b2 napisała: > Proponuję zaadoptować (bez zmian) wzór ustawy lustracyjnej, > zza naszej zachodniej granicy. Tam lustracja trwa nieprzerwanie > od zburzenia muru. W zeszłym roku Bundestag przedłużył ją > o następne 5 lat. Korzystajmy z dobrodziejstw europejskich > standardów demokratycznych. > Widomym przykładem zasadności dalszego trwania lustracji jest tow.Hammerberg. Odpowiedz Link Zgłoś