Dodaj do ulubionych

RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni...

20.06.07, 22:12
Też coś. Sami to wiemy...Ameryki nie odkryli.
Obserwuj wątek
    • ergo12 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni... 20.06.07, 22:13
      To prawda!!!!
      • konread Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 22:59
        Szkoda tylko że kraj który ucierpiał tyle w czasach totalitaryzmu - sam wybrał
        sobie takich przywódców zapatrzonych w tamte metody. I nie łudźmy się, szaf nie
        otworzą, póki kaczory są u władzy, to dzięki nimi jedynie rządzą.
        • lejbakogelmogel Re: Natomiast nędzy w Polsce RE nie widzi, 20.06.07, 23:14
          No cóż RE widzi tylko to, co jej napisze w donosach i raportach
          V kolumna z Polski.
          • junk92508 Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem... 21.06.07, 00:01

Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Europy ...

Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jest np.
            w Rosji lub na Litwie).

Ale to nas pietnuja ...

Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust sa
            dyskryminowani ...
            • nikodem123 Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 00:07
              Widzę, że Pan w ocenie Europy ma oczy zwrócone wyłącznie na wschód. I to tak
              bardzo, że kamieni i butelek po piwie rzucanych przez chłopców wychowanych
              przez Giertycha już nie dostrzega.
              • niesiolek_esbecka_swinia U_r_z_ę_d_o_w_a__G_e_r_m_a_n_i_z_ a_c_j_a__Dzieci_! 21.06.07, 01:55
                Ten szwabski komisarz
                praw człowieka RE Tomas Hammerburg
                niech się pilnie zajmie
                prawdziwym problemem Praw Człowieka
                w swojej ojczyźnie

w Hitlerlandzie, gdzie
                germanizuje się urzędowo (jugendamty)
                dzieci z małżeństw mieszanych
                jak za czasów hitlera i bismarka
                Łamiąc brutalnie
                Kartę ONZ i Prawo UE !!!
                • onufry.zagloba Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 04:16
                  Do ECHR ze skarga nie pojda:))))
                  • tetlian Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 06:26
                    Polska zawsze była zacofana.
                    • jankos71 Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 06:58
                      tetlian napisał:
                      > Polska zawsze była zacofana.

Nie, bo Polakom przyświeca: "Za wolność Waszą i naszą",
                      a Niemcom: "Deutschland, Deutschland über alles, Über alles in der Welt..."

Państwo Polskie było potęgą, kiedy Niemiec jako państwa jeszcze w ogóle nie
                      było.
                      • vitabravo Re: V kolumna na swoim forum licznie zgromadzona. 21.06.07, 08:33
                        Wyprowadzimy z Polski V kolumnę, nie będzie antypolskich postów.
                  • mg2005 Re: Bo moga, gdyz wiedza, ze Polacy to DUPKI:) 21.06.07, 09:23
                    Ty też ,dupku ?... :)
            • bloodysunday99 Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 00:09
              junk92508 napisała:

>
              > Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Europy ...
              >
              > Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jest np.
              > w Rosji lub na Litwie).

Poczytaj sobie co Amnesty i Human Rights Watch pisze nt. Carskiej Rosji, np. Nie
              ma powodow do dumy, kolego.

> Ale to nas pietnuja ...

Biedaczki z was. No to ilu gejow sie doliczyliscie?

> Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust sa
              > dyskryminowani ...

Homofobem i PISiorem zawsze mozna zostac, nie trzeba miec wiele komorek...
              Trudniej o tolerancje, szczegolnie jesli chodzi o pokolenie JP2.
              • mark.parker Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 01:13
                bloodysunday99 napisała:

> junk92508 napisała:
                >
                > >
                > > Ani poziomem homofibii ani rasizmy wcale tak bardzo nie odstajemy od Euro
                > py ...
                > >
                > > Mamy parady rownosci (inaczej) ktorych nikt nie paluje/zamyka (jak to jes
                > t np.
                > > w Rosji lub na Litwie).
                >
                > Poczytaj sobie co Amnesty i Human Rights Watch pisze nt. Carskiej Rosji, np. Ni
                > e
                > ma powodow do dumy, kolego.
                >
                > > Ale to nas pietnuja ...
                >
                > Biedaczki z was. No to ilu gejow sie doliczyliscie?
                >
                > > Az chce sie zostac homofobem i popierac Kaczynskich bo to oni na moj gust
                > sa
                > > dyskryminowani ...
                >
                > Homofobem i PISiorem zawsze mozna zostac, nie trzeba miec wiele komorek...
                > Trudniej o tolerancje, szczegolnie jesli chodzi o pokolenie JP2.

Ze w Rosji szaleją naziści to jeszcze nie powód, żeby w Polsce im dawać wolną
                rękę i zapraszać do (nie)rządu.
                • shaders Re: Jak slysze o RE to mam ochote byc homofobem.. 21.06.07, 09:17
                  ty lepiej pilnuj swoich spraw w swoim kraiku, aby mie powtórzono bloody sunday.
                  NIe mieszaj się w sprawy polskie imbecylu
              • onufry.zagloba Bloody, temu bolszewikowi ZBiR sie z Unia pomylil, 21.06.07, 04:17
                a wiec slow na niego szkoda...
            • onufry.zagloba Ale PARAD zabrania, co zdarza sie w Rosji, ale nie 21.06.07, 04:14
              zdarza w Europie. Polska powinna wiec przystapic do ZBiRa, nie zas wepchac sie
              do Unii:)
          • onufry.zagloba A wiec RE ma polska nedze leczyc? To po kiego 21.06.07, 04:12
            Polsce i Polakom POLSKI RZAD?
    • iffa4 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni... 20.06.07, 22:15
      Niestety, nic dodac, nic ujac.
      Dodalabym jeszcze rasizm, nepotyzm i pare takich ....
    • ziutek_z_gigaci RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 22:17
      Polska - kraj jaskiniowców.
      • wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:04
        Może i jaskiniowców, ale i tak mam wrażenie, że jak by się na zachodzie moda na
        dobre pomysły i tolerancję skończyła, to tu by się dalej dało jakoś żyć.
        • nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:32
          Spoko, i teraz daje się jakoś żyć. Tylko co to za życie?!
          • lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:37
            Areszty i więzienia, oczywiście. Przynajmniej ilość zarażeń
            HIVem zmniejszyłaby się.
            • wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:42
              Skoro tak ich nielubisz, to dlaczego się martwisz ilością zakaźeń? Może smutna
              prawda jest taka, że to nie jest jedyne środowisko które jest na takie rzeczy
              narażone. Zresztą, po tym co piszesz jasno widać poglądy, żeby zacząć dyskusję,
              trzeba by dużo pracy włożyć.
              • lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:46
                Ilością zakażeń można się przejmować, bo są bisek-pedały.
                HIVa czerpią z odbytu partnera, a póżniej przenoszą na partnerkę.
                To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność.
                • emes-nju Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:52
                  lejbakogelmogel napisał:

> To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność.

Nie POLACY, tylko paru debili u wladzy i tacy jak ty. Nie wypowiadaj sie w imieniu Polakow, z laski swojej.
                  • lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:00
                    emes-nju napisał:

> lejbakogelmogel napisał:
                    >
                    > > To, że Polacy nie znoszą pedałów, to jest bardzo dobra okoliczność.
                    > Nie POLACY, tylko paru debili u wladzy i tacy jak ty. Nie wypowiadaj sie w
                    imieniu Polakow, z laski swojej.
                    >
                    Tacy jak ja, wygrali wybory - znaczy się większość.
                    Uważasz, że garstka zboczeńców ma się wypowiadać w imieniu Polaków?
                    • emes-nju Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:01
                      lejbakogelmogel napisał:

> Uważasz, że garstka zboczeńców ma się wypowiadać w imieniu Polaków?

Nie uwazam tak. Dlatego lepiej, zebys milczal.
                  • shaders Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 09:21
                    to ty pedał skoro chcesz się z czyjejs laski wypowiadać :DDD a debilem to
                    jesteś ty - wybory pokazały, co ludzie sądzą o takich jak wy
                • wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 20.06.07, 23:59
                  AIDS nie jest jedynie chorobą homo i bi seksualistów. Dobrze by było mieć
                  jakiekolwiek dane, żeby móc o czymkolwiek rozmawiać. Uważa się za to
                  homoseksualistów za grupę wysokiego ryzyka i nie jest to pozbawione podstaw. Ale
                  nie rób z heteroseksualistów świętych.

Co do nieznoszenia „pedałów”, nie jesteś Polakami, masz jakieś statystyki? Bo te
                  które ja widziałem nie wyglądały na potwierdzające to co piszesz. Owszem, jest
                  niechęć, jak zwykle, nie bez podstaw, ale bez przesady.

Nie spodziewam się sensownej odpowiedzi.
                  • lejbakogelmogel Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:02
                    Mam licznych sąsiadów, szerokie grono przyjaciół i znajomych,
                    kolegów w pracy. To będzie jakieś 200 osób.
                    Ani jednego pedała. Ani jednego zwolennika pedałów. Wystarczy?
                    • wkry Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 00:07
                      Z takim podejściem, nie spodzewałbym się że znasz jakiegokolwiek. Może tu jest
                      problem.
                    • koloratura1 Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 04:16
                      lejbakogelmogel napisał:

> Mam licznych sąsiadów, szerokie grono przyjaciół i znajomych,
                      > kolegów w pracy. To będzie jakieś 200 osób.
                      > Ani jednego pedała. Ani jednego zwolennika pedałów. Wystarczy?

Nie wystarczy.
                      Ciekawa jestem, skąd ta pewność? Sprawdzałeś? Jak?
                      A może sam jesteś coś - nie tego...?

To typowe i psychologicznie uzasadnione, że najbardziej gorliwymi przeciwnikami,
                      bywa wręcz - prześladowcami homoseksualistów są osoby, które w ten właśnie
                      sposób próbują walczyć z własną, nieakceptowaną przez siebie, orientacją
                      seksualną.
                      • vitabravo Re: "koloratura1" wmawia zdrowemu chorobę. 21.06.07, 08:37
                        Stłucz pan termometr nie będziesz miał gorączki i nie będziesz
                        bredził.
                        ( Wyrzuć pan pseudonaukowe i nierzetelne statystyki, nie wierz
                        pan w to co pisze GW, a przejrzysz na oczy.)
                  • lejbakogelmogel Re: Ciekawe, że Gazeta Wyborcza propaguje pedalizm 21.06.07, 00:05
                    Ja znajduję tylko jedno wyjaśnienie:
                    Cykliści i pedały zawsze razem.
                  • usak Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 05:14
                    Oto dane (z pamieci, w przyblizeniu) z badan przeprowadzonych w Niemczech:
                    70% zarazonych HIV to homoseksualni i biseksualni mezczyzni
                    20% zarazonych HIV to kobiety, ktore odbyly stosunek z biseksualnymi mezczyznami
                    10% zarazonych HIV to mezczyzni, ktorzy nigdy nie odbyli stosunku z mezczyzna
                    • vitabravo Re: Szkoda tylko, że nie przepełnione pedałami. 21.06.07, 08:41
                      usak napisał:

> Oto dane (z pamieci, w przyblizeniu) z badan przeprowadzonych w Niemczech:
                      > 70% zarazonych HIV to homoseksualni i biseksualni mezczyzni
                      > 20% zarazonych HIV to kobiety, ktore odbyly stosunek z biseksualnymi
                      > mezczyznami
                      > 10% zarazonych HIV to mezczyzni, ktorzy nigdy nie odbyli stosunku z mezczyzna
                      >
                      Mogłaby być też dla pedałów jakaś bezludna wyspa, oddalona od brzegów
                      zdrowego społeczeństwa. Żarcie i podstawowe narzędzia jak siekiery, łopaty
                      i komputery byłyby zrzucane z helikoptera.
          • wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:39
            Stabilne, dla mnie całkiem nieźle.
            • nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:46
              Twój pogląd już był, za Gomułki: nasza mała stabilizacja.

Jak widać po Twoim poście: homosovieticusy nadal żyją.
              • wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 00:04
                Uważam że za szybko mnie oceniasz i odczytujesz z tego co napisałem to czego się
                po mnie spodziewałeś. Ja mam o sobie inną opinię.

Stabilizację owszem cenię, bardziej niż dobrobyt i oświecenie zbudowane na
                marnych fundamentach.

(raczej nie wychodzi mi obrona, trudno ;)
    • skubi6 Osobiste doświadczenie z sądem (taka mała rzecz) 20.06.07, 22:19
      Właśnie na własnej skórze odczułem powolność sądów: w sierpniu 2006 kupiłem
      mieszkanie, w sądzie mówili, że wpis do księgi wieczystej będzie w 4 miesiące.
      A wczoraj dostałem zarządzenie sądziny, że mam dostarczyć akt małżeństwa
      sprzedających. A więc sprawa jest jeszcze w toku, a minęło 10 miesięcy.

Dodam, że u Urzędzie Stanu Cywilnego powiedzieli, że ich to dziwi: normalnie
      takiego dokumentu się nie wymaga. Notariusz też nie wspomniał o takiej
      potrzebie, przy przyjmowaniu wniosku panienka z okienka też nie zwróciła uwagi
      na brak aktu ślubu. Z tego wniosek taki, że zwyklk sąd nie żąda aktu ślubu,
      ale czasem tak. Według widzimisię.

Aby złożyć ten papier w sądzie, ktoś z rodziny poszedł do sądu i stał tam w
      kolejce 2 godziny.

Póki nie ma ostatecznego wpisu do księgi wieczystej, bank pobiera podwyższone
      oprocentowanie. Tak już jest od 10 miesiący. To opóźnienie kosztuje mnie spore
      pieniądze.

Ten cały bałagan nie jest normalny. Kaczory obiecywały 3 miliony mieszkań.
      Niech oni przynajmniej zorganizują ten sąd tak, żeby to po ludzku działało,
      żeby chociaż ten sąd nie utrudniał ludziom kupowania mieszkań. Ale oni wolą
      walczyć z agentami albo z propagandą homoseksualną albo ewentualnie z
      korporacjami. A powalczyć z bałaganem i opóźnieniami, to nie łaska.

www.skubi.net/macierewicz.html
      www.skubi.net/pierwiastek.html
      • mayaka Re: Osobiste doświadczenie z sądem (taka mała rze 20.06.07, 22:43
        SKUBI ile lat PIS jest u WLADZY
        GRUBA krecha przynosi efekty
        za Kwacha wszystko bylo pieknie ludziska Zarabiali po 10000 zloty a za kaczki
        im to wszystko zabraly i wszyscy teraz na zlosc zle pracujo lekarze mylo
        lekarstwa piekarze zamiast chleba robio marmolade rolnicy pedza bimber zamiast
        siac owies
        wszystko przez kaczki
        • wujaszek_joe co Ziobro zrobił na rzecz przyśpieszenia procedur 20.06.07, 22:49
          sądowych? nic.
          albo ile nowych więzień buduje?
      • koloratura1 Ej, Skubi, Skubi... Taki inteligentny człowiek,... 21.06.07, 04:28
        ...a nie wie (udaje że nie wie)...

skubi6 napisał:

> Ale oni wolą
        > walczyć z agentami albo z propagandą homoseksualną albo ewentualnie z
        > korporacjami. A powalczyć z bałaganem i opóźnieniami, to nie łaska.

Żeby zwalczyć - choćby - bałagan, trzeba mieć POMYSŁ jak to zrobić.

Walka z agentami, homoseksualistami czy korporacjami jest znacznie łatwiejsza, a
        jakże spektakularna.
        Przynajmniej do czasu...
    • xioncpb RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 22:22
      Wypuścić bandytów, pedałów zrobić sędziami...
      Może nie będzie lepiej, ale na pewno Rada Tego i Owego nas pochwali...
      • ziutek_z_gigaci Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 22:32
        xioncpb napisał:

> pedałów zrobić sędziami...

Ależ wielu z nich JEST sędziami, tylko ty, zindoktrynowany trollu, tego nie wiesz.
        • mulla_komar Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:10
          Jak to JEST???? Mimo homofobii???
          • lejbakogelmogel Re: powolne sądy? - Chcieliśta to mata ! 20.06.07, 23:42
            Komuna wam się nie podobała i sędziowie komuszego chowu?
            No to mata teraz spowolnione sądy.
    • langston BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!!!!!!! 20.06.07, 22:30
      www.bbc.co.uk/
      • rakkar5 Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:35
        No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja.
        • bluecitron Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:37
          Jakby ci to mialo przyniesc troche kasy na piwo
          to by ci bylo potrzebne ch.... prymitywie !
        • poszakalu Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:38
          rakkar5 napisał:

> No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja.

Po to, troglodyto, żebyś się choć trochę ucywilizował.
          • konfabulator Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:46
            >
            > > No i dobrze. Po ch... nam ta konstytucja.
            >
            > Po to, troglodyto, żebyś się choć trochę ucywilizował.

Konstytucja to gó.. warty świstek papieru, który możesz se wsadzić. Poczytaj te
            brednie o wolności, równości i inne popierdułki a następnie rozejrzyj się
            dookoła. Gdzie ta równość, sprawiedliwość i wolność? Ch.. z tymi papierami!
            • poszakalu Re: BBC podalo: Zadnej kostytucji nie bedzie!!!!! 20.06.07, 22:49
              konfabulator napisał:

Gdzie ta równość, sprawiedliwość i wolność?

Rozumiem, że mówisz o polskim kurniku.
          • onufry.zagloba Nie klocic sie: to wiadomo od DAWNA!!! 21.06.07, 04:21
            To nie bedzie Konstytucja, nie bedzie zmiany statusu tego aktu prawnego, bedzie
            to po prostu TRAKTAT ZBIORCZY Unii, a wiec kolejny TRAKTAT. I o tym nawet i GW
            bodajze wczoraj pisala:)))
      • onufry.zagloba Od KIEDY to nasze BBC robi za Unie Europejska? 21.06.07, 04:18
        Zawsze myslalem, ze to przede wszystkim SZCZEKACZKA RZADOWA:)
    • rmichal2 Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 22:40
      używa się słów mama i tata a nie tak jak w tolerancyjnych krajach.

Cytat 1
      Szkocja: "mama" uznana za termin homofobiczny
      "Rzeczpospolita": Służba zdrowia w Szkocji zaleciła personelowi przychodni i
      szpitali unikania słów "mama" i "tata". Uznała, że obrażają one
      homoseksualnych "rodziców" - donosi .
      ma to pozwolić dzieciom samodzielnie zdecydować kto jest dla nich ważny - głosi
      rozporządzenie.

W specjalnym dokumencie "Fair wobec wszystkich" służba zdrowia proponuje, by
      słowa "mama" i "tata" zastąpić w rozmowach z dziećmi
      wyrazami "opiekun", "strażnik" lub w ostateczności "rodzic". "Orientacja
      seksualna i płeć nie mają nic wspólnego z dobrym rodzicielstwem" - głosi
      raport.

Zaleca się również zaopatrzenie szpitali w homoseksualne czasopisma i plakaty
      przedstawiające inny niż heteroseksualny model rodziny.

- Chcemy skłonić naszych pracowników do większej wrażliwości, otwartości na
      homoseksualistów. - powiedziała "Rzeczpospolitej" rzeczniczka szkockiej
      Narodowej Służby Zdrowia.

- Środowiska homoseksualne same ośmieszają siebie. Wprowadzanie takich
      przepisów to drastyczne łamanie praw dziecka - mówi znana brytyjska
      specjalistka od rodziny Lynette Burrows.

Dzieci czytają normalne bajki a nie takie wymysły.

Cytat 2
      WIELKA BRYTANIA

Gejowskie bajki dla dzieci

W brytyjskich zerówkach dzieci będą się uczyć z książek, w których występują
      bohaterowie homoseksualiści.

Dziennik "Daily Mail" przytacza kilka bajek przewidzianych w nowym programie
      nauczania.

Bohaterem jednej z nich jest książę, który poszukuje żony. Żadna z trzech
      kandydatek nie przypada mu jednak do gustu. Szczęśliwie zakochuje się dopiero w
      bracie jednej z nich. Inne opowiadają o młodej astronautce, która ma dwie mamy
      i o miłości dwóch pingwinów płci męskiej.

- Te książki zmieniają nastawienie do homoseksualizmu - cieszy się dr Elizabeth
      Atkinson z Uniwersytetu Sunderland, która współorganizuje akcję.

Cytat 3

"Ali Baba i 40 pedałów" edukują w Hiszpanii
      Hiszpańskie ministerstwo oświaty zaleca kontrowersyjne pomoce naukowe, które
      mają pomóc nauczycielom wychowania obywatelskiego we wpajaniu uczniom
      tolerancji dla odmienności - informuje gazeta.pl.
      W spisie zalecanych lektur znajdują się m.in. komiks "Ali Baba i 40
      pedałów", "Przewodnik gejowski ze zdjęciami artystycznymi", nakręcony w
      Londynie film "Gejowski przewodnik bezpiecznego seksu" oraz komiks, reklamowany
      przez wydawcę sloganem "Uwaga - w tym albumie znajdziesz radość życia bardziej
      zaraźliwą od AIDS".

Oprócz kopulujących gejów występują w nim "w niedwuznacznych sytuacjach kot i
      osioł, co sugeruje, że wskazana jest również tolerancja wobec zoofilów" -
      czytamy w serwisie gazeta.pl. REKLAMA Czytaj dalej

Socjalistyczny premier Jose Rodriguez Zapatero tłumaczy, że odpowiedzialność za
      listę lektur ponosi rząd Jose Marii Aznara, który przygotował tą listę już w
      2001 r. Obecny premier sygnalizuje ponadto, że w sprawę przygotowania kampanii
      na rzecz tolerancji zaangażowany był nie tylko rząd, ale także Hiszpański
      Komitet Europejskiej Kampanii Młodzieży przeciwko Rasizmowi, Ksenofobii,
      Antysemityzmowi i Nietolerancji.

Ujawnienie listy lektur wywołało w Hiszpanii prawdziwą burzę. Przeciw planom
      wprowadzenia do szkół takich pomocy naukowych protestuje nie tylko Kościół, ale
      też m.in. przedstawiciele Zielonych.

- Jesteśmy liberalnym społeczeństwem i chcemy znaleźć sposób na na integrację
      wszystkich mniejszości, ale niekoniecznie przez epatowanie seksem - mówi
      eurodeputowany z ramienia Zielonych Joan Mari Bernat.

Widać że jeden kraj już sobie wziął do serca też tą edukację o zoofilach

Cytat 4

Zdechła koza, która została zmuszona do ślubu
      Zdechła najsłynniejsza na świecie koza, z którą pewien Sudańczyk był zmuszony
      wziąć ślub - donosi serwis BBC News.
      Rosa, jak została nazwana koza, udusiła się zjadając plastikową siatkę w
      poszukiwaniu bardziej wartościowego posiłku. Według rozmówców reportera BBC
      Rosa niedawno urodziła kozła, nie był on jednak podobny do człowieka. "Wdowiec"
      tłumaczy, że był w tamtym czasie często pijany i odmawia dalszego komentarza w
      tej sprawie.

Mieszkaniec Sudanu został zmuszony do poślubienia kozy, po tym jak został
      przyłapany na uprawianiu z nią seksu. Sprawę nagłośnił właściciel kozy, który
      wyznał, że zaskoczył mężczyznę ze swoją kozą w sytuacji niedwuznacznej. Nie
      wiedząc jednak co dalej począć, zgłosił się do lokalnej starszyzny.
      Starszyzna oznajmiła, że winowajca musi zapłacić posag w wysokości ok. 50
      dolarów amerykańskich oraz nadać kozie imię. Decyzja ta wynikała z chęci
      wywołania wstydu z powodu popełnienia przez skazanego niecnego czynu.

Historia o poślubieniu kozy przez Sudańczyka stała się jedną z najbardziej
      popularnych wśród internautów odwiedzających serwis BBC. Informacja wywołała
      również gniew mieszkańców południowego Sudanu, którzy po 21 latach wojny,
      chcieli być kojarzeni z czymś bardziej pozytywnym, niż z przytoczoną historią.
      • poszakalu Re: Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 22:46
        Wow, jestem pod wrażeniem! Może jeszcze rozejrzyj się po własnym podwórku i
        wklej nam przykłady swojskiego chamstwa, złodziejstwa, pijaństwa, brudu,
        rozpusty (ale tej hetero), obłudy, obskurantyzmu, kołtuństwa itd. itp.
        • vanilla.dream Lepszy nasz hetero syf, niż ekspansja pedalstwa 20.06.07, 22:58

• poszakalu Re: Lepszy nasz hetero syf, niż ekspansja pedalst 20.06.07, 23:02
            Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybyś sam był pedałem, nie pisałbyś
            tak, jak piszesz.
            • vanilla.dream przeczytaj co napisał rmichal2 20.06.07, 23:08
              pedałowi przy zdrowych zmysłach też powinien się nóż w kieszeni otworzyć.
              słyszałem już o tych ciotach, na które chce się uwrażliwiać społeczeństwo z
              innego źródła.

więcej takich przypadków, a niechęć będzie narastać

poszakalu napisał:

> Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Gdybyś sam był pedałem, nie pisałbyś
              > tak, jak piszesz.
              • mitreades Re: przeczytaj co napisał rmichal2 20.06.07, 23:29
                vanilla.dream napisał:

> słyszałem już o tych ciotach, na które chce się uwrażliwiać społeczeństwo

Osobiście nie widzę nic złego w okrzesywaniu jaskiniowców np. z Młodzieży
                Wszechpolskiej.
        • swift073 huzia na heteroseksualistow ! 20.06.07, 23:04
          oczywiscie, huzia na heteroseksualistow! to przez nich jest tyle zla!
          Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ...
          [zostawiam miejsce na inne okreslenia. Niech 'postepowi' i 'tolerancyjni'
          obywatele nowoczesnej Europy dopisuja]

slusznie,ze RE potepila jakze wsteczne postawy.
          czas wreszcie zwalczyc wsteczne poglady.

co do przepelnionych wiezien - koniecznie trzeba bandytow wypuscic na wolnosc!
          sa tacy biedni w tych wiezieniach.moze maja za malo sal widzen intymnych?

niedawno pewien hiszpanski pederasta wnioskowal,aby Polske wyrzucic z UE za
          to,ze nasz kraj zgotowal istne pieklo homoseksualistom. Po takich radach Rady
          Tego i Owego wymienionych w artykule coraz czesciej jestem sklonny poprzec
          wniosek owego Hiszpana.
          • vanilla.dream Macie śmiecie to szczęście, że prawo i policja 20.06.07, 23:10
            jest po waszej stronie.

swift073 napisał:

> oczywiscie, huzia na heteroseksualistow! to przez nich jest tyle zla!
            > Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ...
            > [zostawiam miejsce na inne okreslenia. Niech 'postepowi' i 'tolerancyjni'
            > obywatele nowoczesnej Europy dopisuja]
            >
            > slusznie,ze RE potepila jakze wsteczne postawy.
            > czas wreszcie zwalczyc wsteczne poglady.
            >
            > co do przepelnionych wiezien - koniecznie trzeba bandytow wypuscic na wolnosc!
            > sa tacy biedni w tych wiezieniach.moze maja za malo sal widzen intymnych?
            >
            > niedawno pewien hiszpanski pederasta wnioskowal,aby Polske wyrzucic z UE za
            > to,ze nasz kraj zgotowal istne pieklo homoseksualistom. Po takich radach Rady
            > Tego i Owego wymienionych w artykule coraz czesciej jestem sklonny poprzec
            > wniosek owego Hiszpana.
            • shaders Re: Macie śmiecie to szczęście, że prawo i policj 21.06.07, 09:56
              nmo mamy, ty nie masz - nikt nie moze cie skazaqc na, jakze przez ciebie
              lubiane, gwałty w dupę. Pewnie już się ślinisz na pobyci w więzionku,
              misiaczku ?
          • mitreades Re: huzia na heteroseksualistow ! 20.06.07, 23:13
            swift073 napisał:

> Przeciez kazdy hetero to obludnik,koltun,cham,pijak,brudas,prostak ...

Nie byłbym aż tak surowy. Widzę, że sam ze sobą się pokłóciłeś. Fachowo to się
            nazywa rozdwojenie jaźni.
        • rmichal2 Re: Tragedia a w strajkujących szpitalach 20.06.07, 23:35
          Proszę bardzo
          pijaństwo
          www.youtube.com/watch?v=9ZUIRmeeQTMzłodziejstwo
          serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2510130.htmlchamstwo
          www.gazetawyborcza.pl/1,75478,2438392.htmlobłuda
          cytat z Dziennika
          W 1992 roku Kwaśniewski zeznawał w sprawie tzw. pożyczki moskiewskiej. Mimo że
          uprzedzono go o odpowiedzialności karnej za składanie fałszywych zeznań, podał,
          że ma wyższe wykształcenie. Tymczasem skreślono go z piątego roku studiów
          Uniwersytetu Gdańskiego i nie ma absolutorium.

W lutym tego roku Kwaśniewski tłumaczył lubelskiemu prokuratorowi, że w 1992
          roku był przekonany, że ma wyższe wykształcenie, bo zdał wszystkie egzaminy.
          Dopiero w 1995 roku Sąd Najwyższy ogłosił, że wyższe wykształcenie mają tylko
          osoby z tytułem magistra.

• tomekkkk4 Ameryki nie odkryli, ale naglosnili sprawy 20.06.07, 22:49
    • vanilla.dream Homofobia? Raczej społeczny ruch przeci pedalstwu 20.06.07, 22:51
      A więzienia? Cóż, to nie fundusz Wczasów Pracowniczych...
      • poszakalu Społeczny ruch przeci pedalstwu? Raczej homofobia 20.06.07, 22:53
      • seidr Re: Homofobia? Raczej społeczny ruch przeci pedal 20.06.07, 23:01
        gdyby to był społeczny ruch to by odbywało się to bez łamania praw człowieka.
    • hans564 Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:00
      ... za 5 lat się dowiemy, że obaj 'bracia' byli tajnymi współþracownikami międzynarodówki liberałów, o kryptonimach "Dziwaczka" i "Donald"; szef Ludzi Psychicznie Rozkojarzonych okaże się schizofrenikiem miłującym 'inaczej'; a szef Samo-się-obsługujących kredytowym kleptomanem z 15 wyrokami, permanentnie czekającym na wolne miejsce w pierdlu ! ... ku.., to jest polska rzeczywistość :-(
      • seidr Re: Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:02
        Właśnie. Przeto ciekawa jestem jak to się stało że Kaczej pracy mgr nie można
        znaleźć. Wyparowała? Ciekawe o czym w tamtym okresie pisał ;)
        • no.655321 Re: Fascynacja Polski :-) 20.06.07, 23:22
          doktorskiej też nie.

seidr napisała:
          jak to się stało że Kaczej pracy mgr nie można
          > znaleźć.
    • seidr RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:00
      Jaka szkoda, że nareszcie! ;)
      • lejbakogelmogel Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:17
        RE nic na to nie poradzi. Ja myślę, że w RE działa pedalskie lobby.
        • nikodem123 Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:36
          Normalny człowiek czuje obrzydzenie do Ciebie.
          • lejbakogelmogel Re: Normalny człowiek czuje obżydzenie do pedała. 20.06.07, 23:39
            Cykliści z pedałami nieodłącznie razem.
    • mulla_komar pierdu pierdu 20.06.07, 23:06
      To niech nas wywala z tego eurokolchozu jak im tak zawadzamy. Szczerze piszac
      obie strony lepiej na tym wyjda.
      • plemnik_bez_duszy Re: pierdu pierdu 20.06.07, 23:20
        Tak właśnie te kaczoro-psychole sobie zaplanowały!!! Mają nas wywalić z EU! I to
        z hukiem. Nie PL rezygnuje, ale nas wywalają, czytaj: stawiają takie warunki że
        nie możemy ich przyjąć. Jakby przeszedł pierwiastek, wynajdziemy logarytm
        dziesiętny, albo o innej podstawie. Efekt końcowy ma wyglądać tak: lechujarek
        jedzie do watykanu i melduje: wasza świątobliwość, zadanie wykonane!!!

"Niech żyje RP wersja 4.02 beta"
        • nikodem123 Re: pierdu pierdu 20.06.07, 23:52
          Zamiast umierać za pierwiastek powinniśmy umierać za wyjście z Unii!!

Polacy do boju!

Niech przykładem będą USA!!!

Gdyby Stany Południowe oderwały się od Unii, to do dzisiaj mogliby czarnuchów
          mieć za niewolników. I nadal urządzać samosądy z krzyżem namalowanym na białych
          kieckach. A tak stop: prawa człowieka i takie tam inne duperele.
          • plemnik_bez_duszy Re: pierdu pierdu 21.06.07, 00:21
            Problemem dla psycho-kaczorów jest kasa:( do 2013 PL dostanie z EU 65 miliardów
            euro, czyli trochę więcej niż aktualne wydatki budżetowe w skali roku. Resume':
            w 6-ciu latach EU da nam rok za frikio:) A jak bez tego darmowego roku
            realizować TANIE PANSTWO?????

• tetradrachma zalecenia RE moga mieć skutek, tylko w odniesieniu 20.06.07, 23:15
      do państwa na pewnym (wyższym) cywilizacyjnym poziomie społeczeństwa. W
      stosunku do naszego "to" niezdaje egzaminu. Polsce, dla prewencji, potrzebna
      jest nadal kara śmierci dla bandytów i ucinanie ręki złodziejom. Kaczyńscy mogą
      chcieć w traktacie konstytucyjnym wzniosłej preambuły, odwołującej się do
      chrześcijańskich korzeni naszego kontynentu, co dla obecnego pokolenia Polaków,
      jest jedynie pustym dzwiekiem. Kaczyńscy, pozostając w koalicji z banda
      przestępców, niweczą, cały wysiłek elit, kilku pokoleń Polaków, aby uczynić z
      nich, społeczeństwo obywatelskie i pobudzić dążenie do tworzenia państwa prawa.
      Kaczyńscy, chcą umierać za pierwiastek, a jednocześnie, łamiąc demokratyczne
      zasady państwa prawa, powodują nieodwracalne spustoszenie w świadomości
      przeciętnego Polaka.
      • lejbakogelmogel Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 20.06.07, 23:25
        Zdaje się, że tak nazywali Jaskiernię za oszukańczy biznes
        w Kasynach Gry, dzięki odpowiednio spreparowanej ustawie
        podatkowej o grach hazardowych. (Podatek był nie od dochodu,
        tylko ryczałt 200zł miesięcznie.)
        Kaczyńscy nie chcą umierać - to tylko takie powiedzenie,
        nie łamią demokratycznych zasad państwa prawa.
        Kto spowodował takie nieodwracalne spustoszenia w twojej
        świadomości? Czy nie lektura Gazety Wyborczej?
        - - -
        Czytaj Gazetę Wyborczą, będziesz głupszy - gwarantowane.
        • hans564 Koleś, pisz wew serwisie cwaniaka Rydza-Ś i ... ! 20.06.07, 23:32
          ... nie zawracaj dupy porządnym ludziom, schizolu ! :-)
        • zakazwjazdu Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 21.06.07, 00:25
          weź chłopcze wydupcaj co?Tak nienawidzisz GW a siedzisz całymi dniami na jej
          forum...skoro czytanie GW ogłupia, to musisz ją czytać od świtu do późnej nocy.
          • lejbakogelmogel Re: Coś ty, obciąć rękę jednorękiemu bandycie? 21.06.07, 00:34
            A merytorycznie,na temat jednorękiego bandyty potrafisz coś napisać?
    • iulius RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:19
      Errata:
      jest - "walka z językiem nienawiści"
      powinno być - "ograniczenie wolności słowa"
    • ambl RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:22
      mogę się tylko zgodzić z nadużyciami policji a jeżeli chodzi o homofobię to tym
      durniom z RE nie mieści się w głowie że Polacy w przytłaczającej większosci po
      prostu nie lubią pedałów poza paroma politykami z sld , jarugami oraz środami i
      nikt tu nie musi nawoływać do nienawiści
      • nikodem123 Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 20.06.07, 23:27
        I Twój właśnie post jest przykładem homofobii, której istnienie cywilizowanym
        krajom Europy po prostu nie mieści się w głowie.

Tak, durniu, cywilizowanym krajom europejskim nie mieści się w glowie, że takie
        osobniki jak Ty występują na obszarze zaliczanym do Uni Europejskiej.
        • lejbakogelmogel Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:30
          ...niecierpliwie nie mogąc się doczekać upadku polskiego rządu.
          Zawiodą się srodze.
          • nikodem123 Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:43
            A co Ty nagle tutaj z Tuskiem wyjeżdżasz?

To forum dyskutuje na inny temat niż, co jest lepsze: PiS czy "soft PiS".

Masz jakieś frustracje względem PO, to zmiataj na inne forum!
            • lejbakogelmogel Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 20.06.07, 23:57
              nikodem123 napisał:

> A co Ty nagle tutaj z Tuskiem wyjeżdżasz?
              > To forum dyskutuje na inny temat niż, co jest lepsze: PiS czy "soft PiS".
              > Masz jakieś frustracje względem PO, to zmiataj na inne forum!
              >
              To PO jest ugrupowaniem frustratów, wszak podwójnie przegrali wybory.
              Tusk jest w temacie jak najbardziej, bo on przewodzi tej antypolskiej
              hucpie, która śle antypolskie i oszczercze raporty do UE.
              Ten facet ubzdurał sobie, że jak obsmaruje Polskę na forum UE, to
              zwiększy jego szansę z plakatu.
              • nikodem123 Re: Tusk z kolesiami przebierają nogami ... 21.06.07, 00:15
                Twoimi obsesjami zostawiam Ciebie sam na sam ze sobą.

Jeszcze raz przeczytaj, kto z kim rozmawiał.
    • are444 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:23
      Ten rząd musi odejść.Nie spełnił oczekiwań społeczeństwa, jest arogancki i
      przekracza swoje uprawnienia w wielu sprawach. Osłabia pozycję Polski za
      granicą.Powinien się jak najszybciej podać do dymisji w całości.
      • wkry Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 00:10
        Jak każdy? :)
    • igel1 RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepełni.. 20.06.07, 23:23
      Wystarczy wywalic na zbyty pysk Giertychow,Iwerzejskich i Kaczynskich i
      problemy znikna.
      Kosciol sam dojdzie do wniosku ,ze milosc do blizniego to chrzescijanskie
      ztare haslo..a nie gejowskie..hehehe
      • lejbakogelmogel Re: Jeżdżą po tej Polsce w UE jak chcą ! 20.06.07, 23:27
        A wszystko za sprawą donosów słanych do UE przez V kolumnę
        i antypolskie elementy.
        • alterpars ja zachecam Polske do wystapienia z UE 20.06.07, 23:30
          przynajmniej obciachu nie bedziecie sobie robic. Ani Wam sie nie podoba w UE ani
          UE z Wami nie do twarzy. Wszyscy beda szczesliwi. W sumie chyba nie ma po co
          przedluzac tej gehenny. Co madrzejsi wyjechali a reszta no coz...Radyjomaryja,
          PiS , Samoobrona....
          • lejbakogelmogel Re: ja zachecam pedałów do opuszczenia Polski 20.06.07, 23:33
            Granice otwarte, nieustające parady miłości, po prostu raj
            dla pedała poza granicami Polski.
    • jb777 Już nie Sądy tylko Prokuratura 20.06.07, 23:29
      areszt stosowany dowolnie i długo - nistety Sądy to klepia ale wnioskują Prok.
      De facto się kogoś zamyka a później koleś ma kruszeć w pierdlu - moż cos na
      kogoś powie w nadzieji na wyjście.
      A sądy to już w 24h- kilka spraw w m-cu i to w duzych miastach. Gdzie tu
      ekonomika procesowa?? Tanie państwo - pusty śmiech
    • sburczymucha Re: RE o Polsce 20.06.07, 23:42
      RE uwaza, ze homofobow, a wiec tych ktorzy obawiaja sie wplywow homoseksualizmu trzeba
      w Polsce leczyc. Z kolei tzw. "homofobi polscy" uwazaja, ze trzeba leczyc homoseksualitow.
      Jak widac wszystko jest wzgledne!

Natomiast p. Michalkiewicz zauwaza, ze w Unii Europejskiej, nie wolno wygłaszać niektórych opinii , np.
      na temat pewnych grzechów, a także wydarzeń w okresu II wojny światowej, ale nikt, poza wrogami
      demokracji, nie uważa tego wszystkiego za ograniczenia wolności. Przeciwnie ? europejsy twierdzą, że
      ograniczenia te są świadectwem wolności prawdziwej, a - jak zauważył kiedyś Sławomir Mrożek ?
      wolność prawdziwa pojawia się tam, gdzie nie ma wolności zwyczajnej. Wszystko dlatego, że za
      probierz wolności został uznany stosunek do pederastów ? żeby broń Boże im się nie sprzeciwiać.

Chcą pederaści urządzić Paradenmarsch ? nikt nie może im w tym przeszkodzić, choćby nawet w biały
      dzień na ulicach markowali rżnięcie modo bestiarum, albo i nie markowali. Ludności nie tylko nie wolno
      się sprzeciwiać, ale powinna się radować. Tak w każdym razie powiedział mi kiedyś pan red. Janusz
      Majcherek, współpracownik ?Tygodnika Powszechnego? ? że tolerancja nie oznacza już cierpliwego
      znoszenia czegoś wstrętnego i szkodliwego w imię jakiejś wyższej racji, np. pokoju społecznego, tylko
      musi oznaczać akceptację. Znaczy ? na widok pederasty każdy musi uśmiechać się przymilnie, choćby
      mu się z obrzydzenia przewracały wszystkie bebechy.

Ano, tak już bywa, kiedy Nowe walczy ze Starym, a dzisiaj takie czasy, że awangarda wszechświatowej
      rewolucji wciągnęła na swoje sztandary cały katalog seksualnych dewiacji, za wyjątkiem pedofilii. Ale to
      normalne, bo przecież i bolszewicy zwalczali kiedyś trockistów jako heretyków, a dziś trockiści biorą
      odwet. Zanim jednak to nastąpi, pederaści są na topie.

Z tego powodu pewien hiszpański pederasta, a może tylko ich rzecznik, oburzony do żywego
      doniesieniami ?prasy międzynarodowej? o gehennie, jaką pod strasznym knutem braci Kaczyńskich
      przeżywają w Polsce pederaści, zaproponował, by Polska została wyrzucona z Unii Europejskiej. Niech
      mu Pan Bóg da zdrowie, niech jego pomysł podchwycą pederaści pozostałych krajów członkowskich i
      niech skłonią swoje oburzone rządy do wyrzucenia Polski z UE.

Wyobraźmy sobie tylko, że nie podlegalibyśmy władzy Komisji Europejskiej, nie musielibyśmy wybierać
      posłów do Parlamentu Europejskiego, nie musielibyśmy zastanawiać się, co też Trybunał w Strasburgu
      robi z 22 pozwami przeciwko Polsce, jakie złożyło tam Powiernictwo Pruskie, no i nie musielibyśmy
      płacić rocznej składki, za którą można by wybudować w Polsce 500 kilometrów autostrady ? i tak dalej.

Oczywiście posiadacze gruntów rolnych nie dostawaliby dopłat, zadłużone samorządy nie dostałyby
      dofinansowania do coraz to nowych inwestycji, zbankrutowałyby firmy piszące podania o zapomogi. Na
      pewno nie wszyscy byliby zadowoleni, ale na tym świecie pełnym złości nie ma rzeczy doskonałych.

P. Michalkiewicz uwaza takze, ze Parlament Europejski, zajmuje się najważniejszymi sprawami. A to
      ustali procent tłuszczu w jogurcie, a to zaliczy marchew do owoców ? i tak dalej. Wszystko po to, żeby
      nam, zwyczajnym Europejczykom, przychylić nieba. Bo pomyślmy sami; co by to było, gdyby tak sami
      producenci jogurtu ustalali procent tłuszczu? W jednym jogurcie byłoby, dajmy na to, 2%, a w innym ?
      3. Ileż to decyzji trzeba by podjąć, na jakież rozterki narazić mieszkańców Unii Europejskiej, ileż
      energii mogliby zmarnować na myślenie! Tymczasem dzięki Parlamentowi Europejskiemu zażywamy
      coraz większego komfortu, niczym wieprzki w racjonalnie prowadzonym chlewie.

Teraz Parlament Europejski zajął się wódką, ustalając, że tak można nazwać destylat z dowolnego
      surowca. Nie powinno to nikogo dziwić; jeśli do ?standardów europejskich? należą ?małżeństwa?
      homoseksualne, to może należeć do nich również wódka, nawet bez alkoholu.

Nie dziwi też poparcie, jakiego szerokiej definicji wódki udzielili demokraci. Skąd taki jeden z drugim
      demokrata może wiedzieć, co dobre? Zaprawi się jakimiś wynalazkami i potem gada bzdury.
      Więc może dobrze się stało z tą wódką, bo wreszcie każdy może się przekonać, jakie zagrożenia niesie
      ze sobą demokracja. W każdym razie producenci zbóż, ziemniaków i melasy buraczanej już wiedzą.

• nikodem123 Re: RE o Polsce 21.06.07, 00:05
        Widzę, że szczególnie podnieca Cię temat seksu między facetami, bo piszesz
        tylko o pederastach.

Na dowód, że jest inaczej, zapodaj nam tu na forum jakiś swój tekst poświęcony
        lesbijkom.

Tylko, proszę nie pisz, jak podnieca Cię widok dwóch gołych lasek w łóżku, bo
        to potrafi opisać opisać każdy heterosamiec.
      • plemnik_bez_duszy Re: RE o Polsce 21.06.07, 00:15
        Słuchaj łosiu, wychyl głowę z twojego zadupia i pomyśl trochę. Jeżeli KE określa
        definicję wódy to tylko dlatego aby wyznaczyć minimalne wymagania dla tego
        produktu. Zapij się "wódą" która ma nazwę, ale np. wzrok odbiera:) z całego
        serca ci łosiu niemyty tego życzę.

• wkry Re: RE o Polsce 21.06.07, 00:22
        Chaos.
    • tales1 Pede"rasiści" chcą nas "przenicować"? A figa! 20.06.07, 23:58
      • sapervodicka eurotowarzyszom sie lustracja nie podoba haha 21.06.07, 00:07
        kto sie poskarzyl?? olus? bronek? tadziu? bolek? pewnie wszyscy kolektywnie,
        dziwne ze im to nie przszkadzalo kiedy w niemczech lustracje robili
        • tales1 lewactwo traci poparcie w UE -zbyt zdemoralizowane 21.06.07, 00:11
          jest. To cieszy i to ...bardzo!
      • onufry.zagloba Oj, tales! To twa orientacja seksualna BARDZO 21.06.07, 04:22
        niepewna. Ja tam moge spac z gejem w jednym lozku i "przenicowac" sie nie dam -
        co najwyzej malo pojetny gej w rylo dostanie:)
    • langston Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) BBC po 21.06.07, 00:09
      To temat zastepczy by odwrocic uwage od faktu ze zadnej euro-konstytucji nie
      bedzie !!!
      LEWACTWO W ODWROCIE!!!!!!!

www.bbc.co.uk/
      • nikodem123 Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:23
        Unia nie będzie miała Konstutcji? Brawo!

Gdybyż tak w Polsce Konstytucji nie było! To byłby dopiero raj!

Kaczki mogłyby od razu przystąpić do budowania IV Rzepospolitej Rzeszy Narodu
        Polskiego!
        A tak muszą się zmagać z tą Rzeczpospolitą Polską i państwem prawa.
        • langston Chcesz pwoeidziec ze UK jest panstwem bezprawia? 21.06.07, 00:37
          Chcesz pwoeidziec ze UK jest panstwem bezprawia?
          Bo tam przeciez nie ma konstytucji a za homoseksualizm przestano wsadzac do
          wiezien w 1967 ( w Polsce w 1927:)
      • babaqba Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:23
        langston napisał:

> To temat zastepczy by odwrocic uwage od faktu ze zadnej euro-konstytucji nie
        > bedzie !!!
        > LEWACTWO W ODWROCIE!!!!!!!

tylko z czego tu się cieszyć? Dzięki takim poglądom Europa dostała pół wieku
        pokoju, dostatek, poszanowanie praw obywatelskich i ludzkich. Masz rację - w
        Polsce "lewactwo" jest w odwrocie: prawa człowieka są nagminnie łamane, pokój
        jest już tylko militarny, cała reszta to wielka wojna ciemnoty ze wszystkimi,
        dobrobyt też "już był" i właśnie się kończy. Ale za to będzie "moralnie",
        zamordystycznie i ascetycznie. Tfu! Jak widzę ten kościelny bolszewizm, który
        walczy z nieistniejącymi "komunistami", bo każdy realny problem przerasta
        możliwości pojmowania władców.
        • langston Pol wieku pokoju dzieki US_ARMY w Niemczech 21.06.07, 00:35
          Pol wieku pokoju w Europie zawdzieczamy tylko i wylacznie US_ARMY stacjonujacej
          w Niemczech.
          I to jest najwiekszy bol Niemcow!
          • lejbakogelmogel Re: tow.Hammerberg nie powinien być Komisarzem 21.06.07, 00:41
            Ze względu na niezdolność do obiektywnego spojrzenia na sprawy.
            Kto mu dał tą nominację? To jakiś wypadek przy pracy w UE.
        • plemnik_bez_duszy Re: Temat zastepczy bo konstytucji nie bedzie:) B 21.06.07, 00:42
          Kto może pokazać rozwiązanie alternatywne dla EU???? Dalej lizać ash ameryce???
          Tym gnojom którzy podzielili Europę w Teheranie, a potem usankcjonowali to w
          Poczdamie??? PPODZIELONA EUROPA należy do standartów politycznych usa,(rosji
          zrestą też) i watykanu przede wszystkim.

• mark.parker Re: RE o Polsce: Homofobia, powolne sądy, przepeł 21.06.07, 01:09
      Jeśli chodzi o dyskryminację, Hammarberg wyraził opinię, że Polska powinna
      przyjąć całościowy pakiet ustaw i ustanowić instytucję wyspecjalizowaną w walce
      z tym zjawiskiem.

Ale marzyciel.
      • vitabravo Re: Dobrze, że "mark.parkery" w Polsce nie rządzą! 21.06.07, 08:47
    • emes-nju Nikt tyle dla "promocji homeseksualizmu"... 21.06.07, 01:32
      ... nie zrobil co obecna wladza z giertychami, wierzejskimi i innymi (...) na czele. Zanim te (...) nastaly, malo kto zawracal sobie glowe homoseksualistami - czesc ludzi moze nawet do konca nie rozumialo slowa homoseksualista, a slowo pedal uzywane bylo przez te czesc jako zniewaga bez wiekszych seksualnych kontekstow. A teraz nagle o homoseksualizmie wiedza wszyscy. Brawo weszpolacy i inni (...) promujacy margines zachowan seksualnych!

A tak BTW - ludzie o NORMALNYCH sklonnosciach nie maja zadnego problemu z homofobia. Ten problem dotyka raczej ludzi, ktorzy maja pewne nie teges sklonnosci i bardzo z tym walcza :-) Romus? Wojtus?
      • vitabravo Re: Podważasz prymat GazetyWybo,na tym polu 21.06.07, 08:49
        Zasługi Gazety Wyborczej dla upowszechniania zboczeń w Polsce
        są niepodważalne.
        "Cyklisty i pedały zawsze razem!"
        • emes-nju Re: Podważasz prymat GazetyWybo,na tym polu 21.06.07, 09:20
          vitabravo napisał:

> Zasługi Gazety Wyborczej dla upowszechniania zboczeń w Polsce
          > są niepodważalne.

To prawda. Dosc rzetelnie cytuja naszych miszczuf od seksualnosci Polakow :-P
    • z_b2 Ja tylko w kwestii lustracji 21.06.07, 01:47
      Proponuję zaadoptować (bez zmian) wzór ustawy lustracyjnej, zza naszej zachodniej granicy. Tam
      lustracja trwa nieprzerwanie od zburzenia muru. W zeszłym roku Bundestag przedłużył ją o następne 5
      lat. Korzystajmy z dobrodziejstw europejskich standardów demokratycznych.
      • vitabravo Re: Ja tylko w kwestii lustracji 21.06.07, 08:54
        z_b2 napisała:

> Proponuję zaadoptować (bez zmian) wzór ustawy lustracyjnej,
        > zza naszej zachodniej granicy. Tam lustracja trwa nieprzerwanie
        > od zburzenia muru. W zeszłym roku Bundestag przedłużył ją
        > o następne 5 lat. Korzystajmy z dobrodziejstw europejskich
        > standardów demokratycznych.
        >
        Widomym przykładem zasadności dalszego trwania lustracji jest
        tow.Hammerberg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka