rd3 zatrab dla pielegniarek 21.06.07, 21:40 Hej, pamietacie akcje "Zatrab dla Rospudy"? Od jutra przejezdzajac kolo premiera trabimy ile sil, przynajmniej dokad one tam siedza! Odpowiedz Link Zgłoś
lucky81 Rezygnuję z forów GW 21.06.07, 21:41 Właśnie przed chwilą byłem świadkiem wycięcia przez moderatora całej serii postów na tym forum na temat stronniczości artykułu. Przy czym nie pojawiło się "post wycięty", posty po prostu znikły. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Rezygnuję z forów GW 21.06.07, 21:52 Musze CI powiedziec, ze na tym lewackim forum to norma: tylko od wczoraj usunieto moje trzy posty, w tym dwa w ten sposob, ze nie zostal po nich zaden slad. Co dziwne, czasem w bardzo zdecydowany sposob krytykuje przerozne antypolskie sily. Te posty nie sa kasowane przez cenzura, natomiats tylko gdy napisze nieco mocniejszy post na temat (nie)obiektywnosci GW, to red. Maleszka uwija sie jak w ukropie. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Rezygnuję z forów GW 21.06.07, 22:06 a krasnale ci szczają do mleka ? illogical napisał: > Musze CI powiedziec, ze na tym lewackim forum to norma: tylko od wczoraj > usunieto moje trzy posty, w tym dwa w ten sposob, ze nie zostal po nich zaden > slad. Co dziwne, czasem w bardzo zdecydowany sposob krytykuje przerozne > antypolskie sily. Te posty nie sa kasowane przez cenzura, natomiats tylko gdy > napisze nieco mocniejszy post na temat (nie)obiektywnosci GW, to red. Maleszka > uwija sie jak w ukropie. Odpowiedz Link Zgłoś
illogical Re: Rezygnuję z forów GW 21.06.07, 22:19 Jak na naslanego przez GW cyberzbira jestes wyjatkowo tepy, wymozdzony troglodyto. A ze wymiana pogladow z toba (tylko z mojej strony; od ciebie slysze tylko kwik maciory i stekanie knura) jest ponizej mojej godnosci zegnam cie. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Rezygnuję z forów GW 21.06.07, 22:25 płatne kacze pachołki nie posiadają godności. gorzej niż zwierzęta. obrzydzenie bierze. illogical napisał: > jest ponizej mojej godnosci zegnam cie. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 żegnamy, nie zapraszamy ponownie 21.06.07, 22:05 j.w. lucky81 napisał: > Właśnie przed chwilą byłem świadkiem wycięcia przez moderatora całej serii > postów na tym forum na temat stronniczości artykułu. Przy czym nie pojawiło się > "post wycięty", posty po prostu znikły. Odpowiedz Link Zgłoś
dori_wawa Re: Rezygnuję z forów GW 22.06.07, 00:09 Tak to już jest. Wolnośc słowa w/g wybiórczej, ale wolność ,,naszego,, słowa- prawda panie moderatorze? Winnymi za brak podwyżek w sektorze służby zdrowia od 10 lat(jak to powiedziała 1 beza liftingowana) są oczywiście Kaczyńscy-prawda panie moderatorze? Mało tego, to Kaczyńscy oniżyli płace lekarzom, pielęgniarkom, hutnikom itd- prawda panie moderatorze? W lutym tego roku połamłam sobie żebra. Pierwszy raz od killku lat Kaczyński nie zabezpieczył ulic i zima zaskoczyła drogowców Warszawy-prawda panie moderatorze? Przeczytałeś panie moderatorze???? To teraz wytnij, bo to przecież niepoprawne politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz542 Wymieńcie siostry na pielęgniarzy /ładnych/ 21.06.07, 21:51 I Jarosław w try miga przystąpi do rozmów /a co im naobiecuje/ Wy jako kobiety nie macie szans na załatwienie sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Premier: Chcę spotkać się z pielęgniarkami dz 21.06.07, 21:59 Paniom pielegniarkom proponuję zaprzestanie wysługiwanie się salowymi.. np.gdy trzeba zrobić cewnikowanie albo podstawić basen... Te kobiety nie protestują...gdzie jest ich reprezentacja panie kierowniczki? Ile one zarabiają ? I dyżurów po operacji po 250 pln za 12 godz bez podatku nie mają...białe niewolnice białego personelu........... Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 czy trzeba być lekarzeem pielęganiarką ?! 21.06.07, 22:13 w gospodarce rynkowej nie trzeba! jeśli za mało im płacą niech zmienią na zawód bardziej płatny, nikt ich nie trzyma. Stąd widać, żę jest to protest polityczny. Strajkuje lewactwo, które aktywnieje zawsze za rządów prawicowych. Ostatni strajk był za Buzzka. Panie premierze nie rozmawiać z dziadostwem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nhs2 Re: czy trzeba być lekarzeem pielęganiarką ?! 21.06.07, 22:37 do enedue3 Dzięki za radę, ale mam własny rozum i poszukałam pracy za granicą. Jak zmądrzejesz, to może wrócę cię leczyć. Ale musisz się mocno postarać:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: hehehe moher się wkurzył? 21.06.07, 22:08 nie znęcaj sie nad nim - nie kopie się leżącego ;)))))) witek040 napisał: > nie przejmuj się jutro też jest dzień- może znajdziesz sobie jakiegos > ratlerka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ax4 premier mnie rozczarowal... 21.06.07, 22:12 nie powinien sie wdawac w rozmowe z tymy durnymi kwokami...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 nie mogę uwierzyć 21.06.07, 22:37 moher się pokajał ciekawe jaka da sobie pokutę? może wzorem Jarosława będzie czytał dzieła Lenina do poduszki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: nie mogę uwierzyć 21.06.07, 22:41 prędzej pamiętniki Pawki Morozowa, ta sama szczurza mentalność. witek040 napisał: > moher się pokajał > ciekawe jaka da sobie pokutę? > może wzorem Jarosława będzie czytał dzieła Lenina do poduszki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Na miejscu premiera skończyłbym w godzinę ten 21.06.07, 23:35 głupi pseudostrajk,bo tak naprawdę to histeria 40 rozwydrzonych bab podsycany nienawiścią mediów i opozycji. Dałbym Tuskowi ultimatum-albo pomoże zgasić tę głupawkę,albo będzie weto prezydenta na obniżkę składki ZUS i z kolejnych odniżek podatków nici. Wówczas miałbym pieniądze na podwyżki dla pielęgniarek,lekarzy nauczycieli i kogo jeszcze chcecie.W razie czego można zawsze ponieść podatki,składkę na FOZ,jeśli dalej byłyby strajki dawałbym każdemu podwójnie ktoby tylko chciał i po całkowitym rozpiżdziachu finansów państwa oddałbym władzęTuskowi. Odpowiedz Link Zgłoś