Dodaj do ulubionych

Karnie solidarni

28.06.07, 07:07
Redaktorzy z Wybrczej mikeszkają na strzeżonych osiedlach więc im
przestępczośc nie zagraża dlatego są przeciwni zaostrzeniu kodeksu. Natomiast
normalni ludzie Ziobrę popierają
Obserwuj wątek
    • tetlian Re: Karnie solidarni 28.06.07, 07:10
      Niech przestępcy drżą ze strachu :)
      • piotr363 A bedziemy ich - zgodnie z prawem, 28.06.07, 08:59
        zabijac krakowska suszona albo salcesonem... Juz widze te wezwania typu: "stoj bo Cie nie zabije!!!" :))))
        • piglowacki OTO PiSdokracja IV RPomrocznej !!! 28.06.07, 10:52

...”Nie zaproszono żadnych ekspertów. Zamiast tego przedłożono posłom 18 opinii
          prawników, zamówionych przez Biuro Analiz Sejmowych. W większości są to opinie
          krytyczne - od zanegowania nowych rozwiązań po merytoryczne uwagi, jak przepis
          poprawić.”…

...”W posiedzeniu komisji uczestniczą za to przedstawiciele ministra
          sprawiedliwości w sile sześciu osób.”…

...”Obrady biegną tak: rząd rekomenduje kolejne punkty, prowadzący informuje, że
          "są zastrzeżenia ekspertów" - nie omawiając jakie - i prosi rząd, by się
          ustosunkował. Przedstawiciel rządu odrzuca zarzuty i punkt bez głosu sprzeciwu
          jest przyjmowany.”…

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Czyli radosna TFUrczość PiS BADZIEWIAKÓW z sejmowej MASZYNKI d/s „Solidarnego
          Państwa” ze starym PC wiarusem Jurgielem. co to kłopoty z czytaniem ma nie
          mówiąc o merytorycznym formułowaniu myśli.

Geodeta Jurgielt w tej swojej 23 osobowej SPEC MASZYNCE co to powstała, bo PiS
          BADZIEWIAKI nad procesami legislacyjnymi w komisjach sejmowych nie byli w stanie
          ZAPANOWAĆ, ma 3 (słownie: trzech) prawników. I do tego żadnego posła opozycji.

Wybitny PiS prawnik Zi0br0 skierował kodeks DO PRZEPCHNIĘCIA w komisji starego
          PC wiarusa Jurgiela, bo wiedział, że w MERYTORYCZNEJ komisji ds. KODYFIKACJI
          (gdzie sami prawnicy, prokuratorzy, sędziowie) ten jego „projekt” zostałby
          całkowicie ZESZMACONY.

OTO pRAWO i sPRAWIEDLIWOŚĆ „ciemny ludzie”.

OTO PiSdokracja IV RPomrocznej

w wykonaniu REWOLUCJONISTÓW mORALNYCH Jarusia MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCEGO.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

O innych „osiągnięciach” PiSdokracji:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=57256346&v=2&s=0

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

„Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już
          przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego
          konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową
          hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej
          zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.”
          - Prof. J.Raciborski (11.02.2005)
          • kolejorz63 Re: OTO PiSdokracja IV RPomrocznej !!! 28.06.07, 14:01
            Jakiś Ty mondry i ynteligentny,prawdziwy POpapraniec.
    • sklis Ziobrę popierają normalni?! Raczej polska ciemnota 28.06.07, 07:17
      ...to kolejny przykład psucia Polski przez PiS i spółkę. Ile rzeczy trzeba
      będzie naprawiać, kiedy skończą się ich rządy!
      • ginlo kodeks Ziobry bedzie jakis, tego nikt poza GW 28.06.07, 07:59
        jeszcze nie wie ;-).
        Kodek stworzony przez elity jest taki, ze 10-latek nie moze wyjsc sam na ulice z
        rzecza o wartosci wiekszej niz 50 PLN, dzieci do 12 roku zycia sa wozone do
        szkoly, bo strach je same wypuscic. Wychodzi na to, ze elity nie tylko mieszkaja
        w zamknietych osiedlach, ale ichdzieci ucza sie w zamknietych szkolach. A co
        eliciuchy bedzie jak wasze dzieci pojda w misto i dostana w leb, co wtedy
        powiecie, ze przeciez jest tak swietnie, a to jest tylko przypadek???
        • ginger_79 Możesz mi wytłumaczyć, w jaki sposób 28.06.07, 08:12
          na bezpieczeństwo dziecka na podwórku i w drodze do szkoły wpłynie zaostrzenie kar przy jednoczesnym braku policjantów, którzy łamiących prawo łapią i ławników, którzy ich skażą za to łamanie prawa?

PS. Gdzie ty mieszkasz???
        • 1zorro Ludzie, przeciez magister Ziobro jest nieomylny! 28.06.07, 08:12
          spiki mu jeszcze wisza, krotkie spodenki na szelkach ale ma zasade: "profesory
          do obory"! Jak kiedys, u Pol Pota...
        • piotr363 Re: kodeks Ziobry bedzie jakis, tego nikt poza GW 28.06.07, 08:53
          Wiec sie wyprowadz do USA - tam kary sa z gatunku najostrzejszych na swiecie. Tyle ze na ulice TY SAM nie wyjdziesz o dziecku nie wspomne. Tylko tacy DURNIE i "inteligentni inaczej" mysla, ze zaostrzajac kodeks obniza przestepczosc. Kara nie musi byc bardzo wysoka - kara musi byc NIEUCHRONNA. Teraz bedziemy miec "kodeks fachowca", ktory w zawodzie pracowal 3 (!!!) lata, a do egzaminy na podchodzil 5 (!!!) razy! Toz to bedzie k... prawo - takie jak i sprawiedliwosc
        • micheleone Re: kodeks Ziobry bedzie jakis, tego nikt poza GW 29.06.07, 09:29
          ginlo napisał:

> jeszcze nie wie ;-).
          > Kodek stworzony przez elity jest taki, ze 10-latek nie moze wyjsc sam na
          ulice
          > z
          > rzecza o wartosci wiekszej niz 50 PLN, dzieci do 12 roku zycia sa wozone do
          > szkoly, bo strach je same wypuscic. Wychodzi na to, ze elity nie tylko
          mieszkaj
          > a
          > w zamknietych osiedlach, ale ichdzieci ucza sie w zamknietych szkolach. A co
          > eliciuchy bedzie jak wasze dzieci pojda w misto i dostana w leb, co wtedy
          > powiecie, ze przeciez jest tak swietnie, a to jest tylko przypadek???

Czy naprawdę wierzysz, że kodeks Ziobry sprawi, iż będzie można wypuścić z domu
          dziecko bez strachu, że je pobiją czy okradną??
      • borek84 Re: Ziobrę popierają normalni?! Raczej polska cie 28.06.07, 22:24
        No proszę Jasnogród jak zwykle przeciwny. Ludzie czy wy (redakcja i czytelnicy
        tej gazety) widzicie co się dzieje dookoła? Mnie samemu też nie podobają się
        niektóre zmiany (konfiskata samochodu za jazdę po pijanemu jako nieposzanowanie
        prawa własności), ale inne zmiany są bardzo potrzebne, wręcz pożądane. Bo te
        przepisy nie są tylko po to aby prawnicy byli za lub przeciw , ale po to aby
        szary człowiek (nie tylko redaktorzy GW) mógł czuć się bezpiecznie. Dostał ktoś
        z was kiedyś w gębe za darmo na swojej ulicy od bandy gó..arzy, broniliście
        kiedyś waszego domu przed najściem bandyty, próbował ktoś zgwałcić waszą córkę?
        Jeśli nie to przestańcie chrzanić farmazony o szkodliwości tych zmian.
        • obrazoburca Re: Ziobrę popierają normalni?! Raczej polska cie 28.06.07, 23:07
          a Twoją córkę zbrzuchacił jakis menel? Dostałes w gębe na ulicy 'bezkarnie'?

teraz być może menele będą się bały, ale za to uważaj, do kogo będziesz wchodził do domu, i czy nie wqrwisz gospodarza, bo strzeli Ci w łeb, i pies z kulawą noga Ci nie odbierze.
        • micheleone Re: Ziobrę popierają normalni?! Raczej polska cie 29.06.07, 09:38
          borek84 napisał:

> No proszę Jasnogród jak zwykle przeciwny. Ludzie czy wy (redakcja i czytelnicy
          > tej gazety) widzicie co się dzieje dookoła? Mnie samemu też nie podobają się
          > niektóre zmiany (konfiskata samochodu za jazdę po pijanemu jako
          nieposzanowanie
          > prawa własności), ale inne zmiany są bardzo potrzebne, wręcz pożądane. Bo te
          > przepisy nie są tylko po to aby prawnicy byli za lub przeciw , ale po to aby
          > szary człowiek (nie tylko redaktorzy GW) mógł czuć się bezpiecznie. Dostał
          ktoś
          > z was kiedyś w gębe za darmo na swojej ulicy od bandy gó..arzy, broniliście
          > kiedyś waszego domu przed najściem bandyty, próbował ktoś zgwałcić waszą
          córkę?
          > Jeśli nie to przestańcie chrzanić farmazony o szkodliwości tych zmian.

Będzie Ci przyjemniej jak gwałciciel Twojej córki dostanie 15 lat zamiast 10?
          Albo jak sam będziesz musiał zastrzelić włamywacza, bo Policja dopuściła do
          tego, że sie włamał do Twojego domu?
    • ginger_79 "Nowa jakość tworzonego prawa" 28.06.07, 08:13
      Chyba coś takiego PiS obiecywał w kampanii wyborczej. No to dotrzymali w końcu jakiejś obietnicy. Tylko ile będzie trzeba sprzątać po tych głąbach :-(
    • rs_gazeta_forum Re: Karnie solidarni 28.06.07, 08:30
      Powiedzmy sobie szczerze, do Sejmu zostało wybrane bydło partyjne, a bydło robi,
      co mu pasterz każe.
      Pozostanie cień satysfakcji, jeśli któryś członek tego stada wejdzie na moje
      podwórko...
      • piotr363 A najgorsze jest to ze bydlo 28.06.07, 09:02
        sra gdzie popadnie...
      • obrazoburca a fe. 28.06.07, 12:36
        nie bydło, tylko 'owieczki'. i nie pasterz, ino 'duszpasterz'.

Niech będzie powalony....
    • naroczanka wyjdzie wielki bubel!!! 28.06.07, 08:38
      • itg młoda jestem i jeszcze niewiele wiem... 28.06.07, 09:37
        nieźle, jak ktoś będzie chciał kogoś zlikwidować, to poprostu zaprosi do domu
        lub do auta, a potem wmówi, że wtargnięto na jego posesję?! ba, zresztą
        wystarczy, że ktoś wnerwi gospodarza, to ten jak będzie krewki to skorzysta z
        najostrzejszej formy obrony własnej, zamiast wezwać pomoc to zabije?! Przecież
        prawo do obrony koniecznej już istniej i bynajmniej bronić się przychodzi
        częściej w miejscach publicznych, a nie we własnym domu? I co, skończy sie
        zastanawianie, czy obrona konieczna wymagała zabicia?! a może to prawo po to,
        żeby można było spałować niewygodnych?!
    • moniszka75 Karnie solidarni 28.06.07, 10:47
      To, ze dzieci strach same wypuscic na ulice, to nie tylko wina niesrogiego
      prawa, ale przede wszystkim wychowania obywateli. Karami i zastraszaniem
      jeszcze nikogo nie wychowano. Zacznijmy od podstaw i zobaczmy czy Super Niania
      kiedykolwiek tak wlasnie kara dzieci.
      A juz w ogole pomysl pozwolenia na zabicie kogos, kto wchodzi na granice naszej
      posiadlosci - to najwieksza hipokryzja tego rzadu, odkad nam milosciwie panuja.
      Ile sie nagadali o prawie do zycia kilkutygodniowego plodu, jak go trzeba
      chronic przed zla matka, ktora z roznych (uzasadnionych) przyczyn chcialaby go
      usunac. A taki wlamymacz - rach ciach i do piachu z nim. A ze moze glodem
      przymiera czy probuje wyzywic swoja wielodzietna rodzine - tego sie juz nie
      bedzie w stanie sprawdzic, bo kule leca szybciej nizy mysli przez glowe. A tak
      idac troche dalej w rozwazaniach, taki niechciany plod (zalozmy ze jest
      wynikiem gwaltu) to tez z sumie taki wlamywacz na teren prywatnej posiadlosci
      brzucha, taki brzuch to przeciez cos bardziej osobistego niz ogrodek przed
      domkiem. Dlaczego wiec nasz rzad prezentuje takie rozbierznosci w
      interpretowaniu posiadlosci prywatnej? I prosze mnie tu nie szkalowac, ze
      jestem jakas libetrynska feministka piszaca szambo a nie komentarz. Sama jestem
      obecnie w ciazy i bardzo sie ciesze z tego powodu, ale rozumiem, ze nie dla
      wszystkich kobiet, z roznych niezawinionych przyczyn, jest to takie szczescie.
      pozdrawiam a niemilosciwie nam panujacym zycze oleju w glowie.
      • itg Re: Karnie solidarni 28.06.07, 11:01
        podpisuję się pod Twoim postem moniszka75 obydwiema rękami, trafne, bardzo
        trafne spostrzeżenia!!!!
    • przylga Nie lubie ich 28.06.07, 11:43
      Nie lubie ich -PIS- ale moj dom moja twierdza, zaden gnoj nie bedzie mnie
      terroryzowal w mojej do mu, ani mojej rodziny-jak wejdzie nieproszony to
      wyjedzie nogami do przodu.
      • obrazoburca Re: Nie lubie ich 28.06.07, 12:24
        a kiedykolwiek jakiś 'gnój' Cię sterroryzował, i nie mogłes się obronic?

Opowiedz nam o tym.
        • andiboz Re: Nie lubie ich 28.06.07, 12:48
          I w tym jest sedno! Ziobro gra na najniższych instynktach, a w naszym narodzie
          to się opłaca. Na tym buduje swoją popularność. Nie ważne, że więzienia są
          przepełnione, że drobni kryminaliści nie podlegają resocjalizacji, lecz
          wychodzą po odbyciu kary przygotowani do popełniania coraz większych
          przestępstw. Jakaż to musi być radość dla Polaka - katolika zastrzelić
          złodzieja (gnoja).
          mniszka 75, brawo, świetne porównanie!
          • andiboz Re: Nie lubie ich 28.06.07, 12:52
            moniszka75, przepraszam za "mniszkę"
    • zyks Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdalne 28.06.07, 12:58
      prawa, absurdalni ludzie na stołkach...) to będzie praca heraklesowa, istna
      stajnia Augiasza.
      • obrazoburca Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 28.06.07, 13:02
        liiitam, jak sami sie troche powystrzelają na tradycyjnych, polskich przyjęciach przy wódeczce i sledziku, to natychmiast zmienia spowrotem to 'prawo'.

Poza tym, to bubel prawny, wiec TK najprawdopodobniej zmasakruje go bardziej niż lustrację.

Rozkwacze się drób w kurniku, ale 'nowelizacji' nie przepchną.
      • rewidentt Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 28.06.07, 14:34
        Czyszczenie to jest po waszych Stokłosach, skorumpowanych urzędasach z Min
        Finansów, lekarzach na uslugach mafii, skorumpowanych sędziach, lewych
        prywatyzacjach, pismakach piszacych na zamówienie i złajdaczonych prawnikach.
        TK może sobie masakrować i skończy się to spektakularną zmianą ustawy o
        trybunale, które wreszcie zamknie usta tej grupie obrońcow korporacji
        prawniczych, przestępców i kapusiów.
        Tyle i tylko tyle.

A do władzy i tak się nie dorwiecie, bo PiS wygra następne wybory w cuglach.
        Nawet pijaczyna-kapuś Kwasek wam nie pomoże. Zresztą już ucieka cwaniaczek do
        parlamentu europejskiego:)
        • obrazoburca Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 28.06.07, 14:53
          ależ ja sam pomoge wygrac WAM wybory.
          PiS może liczyć na mój głos bardziej, niz na głosy Kaczyńskich.

Ja poprostu chce zobaczyc, jak kończy im sie 'obcy' wróg, i zaczynaja gnoić własny elektorat.

Będę z satysfakcją Kaczyńskich patrzył, jak zdychaja emeryci, jak wyjeżdża młodzież; jak z dzieci wyrastaja przepakowani faszyści z łysymi pałami i bejzbolami w rękach, i mordują 'w granicach obrony koniecznej' kibiców innych klubów, żydów, pedałów, feministki, 'komunistów'.... w koncu burżuazję, 'krwawych kapitalistów', nieślubne dzieci, cudzołozników...

Z satysfakcja będe oglądał te igrzyska, i wsłuchiwał się w kwik plabsu gnojonego przez ich Ukochanego Wodza.

Kaczyńscy są jak wirus: niszczą wszystkie INNE formy zycia.

Tylko kwestią czasu jest wybicie obecnego 'wroga', i poszukiwanie nastepnego.

Ja mam czas.
          • rewidentt Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 28.06.07, 15:40
            Wizja rodem z matrix. Nie dziwię się, że przeciwnicy PiSu to najczęściej osoby
            wwieku 13-20 lat.

Jeśli chodzi o wyjeżdzająca mlodzież to wynika to z oczywistych blędów 15 lat
            transformacji, a nie z polityki obecnego rządu. Sytuacja socjalna społeczeństwa
            stopniowo poprawia się, czego nie można powiedzieć o poprzednich latach kiedy
            panowali namaszczeni "eksperci" z UW i SLD.

PiS ostro egzekwuje prawo i dzieki temu kibole i skini moga liczyć na mocny
            wycisk od Policji. Wcześniej mieliśmy tolerancyjna policję i jeszcze bardziej
            tolerancyjne sądy. Jednym słowem, przyjacielu, jak kulą w płot.
            • obrazoburca Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 28.06.07, 19:27
              nie wiem ile lat maja przeciwnicy PiSu, ale ja 20 lat nie mam juz od dawna.

'poprawa' sytuacji socjalnej w postaci tzw. 'spadku bezrobocia' wynika raczej z emigracji Polaków; z opuszczania rynku pracy przez wykwaliwikowana kadrę, której miejsce zajmuja żule, kibole....

reszta tych, którzy cos potrafią chodzi pod sejm i zwalnia sie masowo ze szpitali.

Takiej fali strajków nie bylo od czasów komuny.

poza tym nie wyPiSuj, ze to przez 15lat....
              bo przez 15 lat tak masowo ludzie nie wyjeżdżali to raz.
              a dwa, to fakt, że PiS przyPiSuje sobie fakt spadku bezrobocia jako osiągnięcie, zapominając, że jest on faktycznie problemem, odbijającym sie na kwalifikacjach 'kadry' pracowniczej, wysokości wpływów składki do ZUS, i paru jeszcze innych wskaźników.

> stopniowo poprawia się, czego nie można powiedzieć o poprzednich latach kiedy
              > panowali namaszczeni "eksperci" z UW i SLD.

jw.
              poza tym wskaż mi konsekwencję w Twoich wywodach:
              raz twierdzisz, że emigracja jest efektem 15 lat problematycznego systemu, a zdrugiej strony 'poprawę', będącą konsekwencją tychże działań przypisujesz PiSowi. Relatywizm czy.... schizofrenia?

co do prawa...
              PiS prawa nie egzekwuje, i nie ma zamiaru mu sie podporządkować. Choćby 'ocena' prac TK świetnym tego przykładem.

Dura lex sed lex- pamiętasz rzążenia Kaczyńskiego w sprawie HGW?

Okazuje się, ze prawo jest dla tych, którzy myślą inaczej niż Kaczyński, a dla tych, którzy myslą tak samo... cóż, to sądy sa skorumpowane, albo prawo jest złe.

BTW Zwróć uwagę, że ja nie 'chwalę' 'poprzedników', tylko krytykuję obecnie goownodowodzących.

Być może dla Ciebie świat jest czarno biały (a właściwie czro-czerwony), i wyznajesz zasadę: kto nie znami ten przeciw nam, ale dla mnie to jest nieco bardziej złożone.
              To że SLD nie spisał sie na 6 nie znaczy jeszcze, że PiS jest dobre tylko dlatego że nie lubi SLD.

ale...
              jak już wspomniałem:
              ja dołoże wszelkich starań, zeby wybory wygrało PiS, i będe jeszcze zagrzewał 'patriotyzm' w Narodzie, z dziką satysfakcją obserwując jak zadziobują sie w swojej IV RP.

Bo kto nie poradzi sobie w takich warunkach, nie jest wart żeby przeżyć.
            • micheleone Re: Czyszczenie kraju po tytch gnojkach (absurdal 29.06.07, 09:35
              rewidentt napisał:

> Wizja rodem z matrix. Nie dziwię się, że przeciwnicy PiSu to najczęściej
              osoby
              > wwieku 13-20 lat.

A skąd to wiesz?

> Jeśli chodzi o wyjeżdzająca mlodzież to wynika to z oczywistych blędów 15 lat
              > transformacji, a nie z polityki obecnego rządu. Sytuacja socjalna >
              społeczeństwa stopniowo poprawia się, czego nie można powiedzieć o poprzednich
              latach kiedy
              > panowali namaszczeni "eksperci" z UW i SLD.

Poprawia się właśnie dlatego, że oni wcześniej panowali i pomimo kaczych
              rządów, a nie dzięki nim.

> PiS ostro egzekwuje prawo i dzieki temu kibole i skini moga liczyć na mocny
              > wycisk od Policji. Wcześniej mieliśmy tolerancyjna policję i jeszcze bardziej
              > tolerancyjne sądy. Jednym słowem, przyjacielu, jak kulą w płot.

Koleś, co ty pieprzysz?!? Jaki wycisk? Przecież wszystko jest po staremu.
              Pijacy po nocach wrzeszczą u mnie na osiedlu jak wrzeszczeli, a Policja ma to w
              dupie jak miała. Zobacz sobie na sądy "24-godzinne": wystarczy, że kibol powie,
              że nie chce mieć obrońcy z urzędu i sprawa będzie się wlekła 2 lata taka jak
              dotąd.
        • obrazoburca ps. 28.06.07, 15:09
          "Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem, bo nie byłem komunistą.
          Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem, bo nie byłem Żydem.
          Potem przyszli po związkowców, ale nie protestowałem, bo nie byłem związkowcem.
          Potem przyszli po katolików, ale nie protestowałem, bo byłem luteraninem.
          Potem przyszli po mnie...
          i nie było już komu protestować."

Pastor Martin Niemöler
    • timoszyk Re: Karnie solidarni 28.06.07, 16:04
      Typowy tekst o charakterze ideologicznym, zadnych twardych danych, jakies
      pomowienia, ani jednego przykladu szkodliwosci tego, co nowy kodeks ma zawierac.
      Najwazniejsze jest w nim to, ze Ziobro musi odejsc. Oczywiscie do tej konkluzji
      ma juz dojsc czytelnik "samodzielnie", Gazeta dostarcza mu tylko intelektualnej
      karmy.
      Tak w ogole, to w kontaktach ze specjalistami nalezy zachowac niezwykla
      ostroznosc. Pozwolmy napisac hydraulikom ustawe o ich zawodzie, a juz zadbaja o
      to, by im sie dobrze dzialo, a hydraulikom wszyscy klaniali do ziemi.
      "Karnista", to chyba taki specjalista, ktory wie jak karac i dlaczego. Jesli
      jednak odwolywac sie juz do Lenina, to moze byc tak, ze karnista "goworit" dobro
      spoleczne, a "podrozumiewajet" dobro prawnikow, a szczegolnie adwokatow. W
      interesie tych ostatnich jest, by prawo bylo dosc metne i by to oni wlasnie
      rozjasniali je swiatu, a szczegolnie reprezentujac przestepcow za odpowiednie
      honoraria. Prawo musi tez zawierac rozne furtki otwierane za odpowiednia kase,
      oczywiscie pod haslem resocjalizacji.

Waclaw Timoszyk
    • nitek33 Re: Karnie solidarni 28.06.07, 18:25
      pamietajmy, że to nie tylko Ziobro, nie tylko pis ale także samoobrona i lpr
      popieraja te pomysly. chwala im za to!
    • zbywasz Karnie solidarni 28.06.07, 21:37
      Brat co ordery przypina
      kiedyś cytował Lenina
      myślicie Platformy wina
      nie, on zgłębiał myśl Ilicza
      by łże-elity rozliczać
      że on z Wodzem samo dobro
      robotę zlecają Ziobro
    • micheleone Re: Karnie solidarni 29.06.07, 09:23
      Ja nie mieszkam na strzeżonym osiedlu i jestem przeciwny podwyższaniu kar. To
      tylko zwiększa koszty utrzymania więzień, a spadek przestępczości jest prawie
      żaden.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka