zora8 [...] 30.06.07, 14:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 i długo jeszcze tę władzę będą dzierżyć-naród chce 30.06.07, 14:30 i żadne sondaże "dmuchane przez układ" nie przekonają nas, że Prawi i Sprawiedliwi są źli, a PODLI (PO+LiD) są dobrzy Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k 2 lata to nie tak dlugo jak myslisz-potem wykopki 30.06.07, 14:33 skonczycie jak wasi poprzednicy Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Precz z komunistyczna gnida-basta!!! 01.07.07, 02:56 zora8 napisała: > dosyc macenia na forum przez komunistyczne wypirdki, wasz zbrojna i > barbarzynska epoka sie skonczyla.Wara od Polski.Nic nie zrobiliscie tylko > ograbiliscie biedny narod.Nigdy juz nie bedziecie przy wladzy. Ta zora to chyba nowa ksywa jakigoś junkiero-palestriny.Bo i język ten sam i "argumenty".No cóż atmosfera się psuje, trzeba przewietrzyć,bo wyziewy z rynsztoka dotarły. Odpowiedz Link Zgłoś
majster_g Re: Nareszcie wyrazne oznaki konca tej farsy 30.06.07, 14:29 Lubie Twoj optymizm... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus ...raczej trochę gimnastyki i wiary w siebie! :) 30.06.07, 14:26 soulworm napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
sklis To PiS k ł a m i e, konsekwentnie i nachalnie 30.06.07, 14:27 a J. Kaczyński jest wewnętrznie tak zakłamany, że już sam nie wie, kiedy mówi prawdę, a kiedy nie - ważne tylko, by mu słowa pasowały do koncepcji wyrosłej z jego kompleksów i manii prześladowczej... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne on nawet sny bierze za rzeczywistosc !! 30.06.07, 14:29 sklis napisał: > a J. Kaczyński jest wewnętrznie tak zakłamany, że już sam nie wie, kiedy mówi > prawdę, a kiedy nie - ważne tylko, by mu słowa pasowały do koncepcji wyrosłej z > jego kompleksów i manii prześladowczej... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 kto? Donald Franciszek (dwojga imion) Tusk? 30.06.07, 14:32 Tak, on myśli że jest prezydentem a jest tylko ... rezydentem i to tylko ... tymczasowym Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne "nierealny1000x" zmien nicka glowa nie dupa!!! 30.06.07, 14:34 pierot9 napisał: > Tak, on myśli że jest prezydentem a jest tylko ... rezydentem i to tylko ... > tymczasowym Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 LUDU czerwony,tęskisz za"sitwą i małym krętaczem"? 30.06.07, 14:27 FIGA ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ktory to nick w tym tygodniu???15ty???? 30.06.07, 14:30 pierot9 napisał: > FIGA ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ktory to nick w tym tygodniu???15ty???? 30.06.07, 14:32 pies_na_prawizne napisał: > pierot9 napisał: > >------------------------ wczoraj jako "realista1000" byles 1000xnierealny, dzis jako "pierot9" to juz dno intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: komuna ta gnida musi przegrac 30.06.07, 14:39 nie pomoga wam hasla solidarnosci- zlodzieje, oddajcie co nakradliscie, Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l upadnie za 2 lata ale Polska przez kaczystów. 30.06.07, 17:58 dopiero będziesz płakał Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 spytaj realistę100,pierota6,zdodnika1-ko mucha zner 30.06.07, 14:56 wicowanego Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l lepsi mali krętacze niż kłamliwe świnie z PISsolpr 30.06.07, 14:37 komuniści zasługują na stryczek, towarzysze z koalicji na pławienie w szambie Odpowiedz Link Zgłoś
robaczku Ale PiS = Komuna 30.06.07, 14:38 PiS jest nawet lepszy w propagowaniu swojej jedynej racji niż komuna. A na nawiedzonych nie ma siły. Jeszcze 2lata i zobaczą jak ich naród kocha, a potem trzeba będzie walczyć z układem pisowców Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: kto wierzy zlodziejom z PZPR 30.06.07, 14:46 cala banda od zomo poczynajac na pedalowskiej mlodziezowce konczac, ale ich era skonczyla sie na wieki.Precz z komuna i jej mutantami Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: kto wierzy zlodziejom z PZPR 30.06.07, 14:49 zora8 napisała: > Precz z komuna i jej mutantami a PiS to "prawica" tak ? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Ale PiS = Komuna 30.06.07, 14:52 robaczku napisała: > PiS jest nawet lepszy w propagowaniu swojej jedynej racji niż komuna. A na > nawiedzonych nie ma siły. Jeszcze 2lata i zobaczą jak ich naród kocha, a potem > trzeba będzie walczyć z układem pisowców dalej beda ryli, nie maja zadnego pozytywnego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 : Czy PiS zapyta naród w sprawie "tarczy" ? 30.06.07, 14:38 To i inne ważne dla suwerennosci Polski decyzje są przygotowywane przez PiS w zaciszu gabinetów. Koalicjanci są jak kukiełki na sznurkach PiS. Czyżby na scenie politycznej pozostali dwaj bracia ? Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Kaczyński ma rację! Prawda, gorzka prawda... 30.06.07, 14:39 Prawda, gorzka prawda, ale prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: zajoba ma, nic ponadto 30.06.07, 14:44 Dajesz sam dowód, że Kaczyński ma rację - chamstwo dominuje wśród przeciwników PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: z chamem kurtuazja nie wygrasz. 30.06.07, 14:47 Pozostanę jednak kurtuazyjny... już taki jestem... może jednak wygram... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: a ja pozostane chamem, bys nie mial za lekko. 30.06.07, 14:55 Co kto woli... mamy demokrację... Konstytucja nie zabrania bycia chamem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne gamon,gorzka prawda, ale prawda ze gamon 30.06.07, 14:44 gamon0 napisał: > Prawda, gorzka prawda, ale prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: gamon,gorzka prawda, ale prawda ze gamon 30.06.07, 14:59 No toż przecież nie tajemnica, żem gamoń... z dziada pradziada... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:39 - Stoimy przed trudnym zadaniem. Jesteśmy przedmiotem brutalnego i ostrego ataku. ale nie będziemy odpowiadać w taki sam sposób - oświadczył. - Jesteśmy ulepieni z innej gliny, wiemy że w chamstwie i agresji nie mamy z tymi panami szans. Lepsi są też w kłamstwie, które niestety triumfuje w naszym życiu publicznym. Musimy się jednak bronić, odpowiedź z naszej strony jest konieczna, ale naszą obroną muszą być przede wszystkim działania - stwierdził premier. Musimy przyjrzeć się temu atakowi - dodał. - Nie ma afer, my jesteśmy pierwszą władzą, która afer nie organizuje – i jednocześnie pierwszą władzą, która reaguje na zło we własnych szeregach, prawo jest jedno dla wszystkich - powiedział premier. Kaczyński powiedział też, że "SLD zawłaszczało Polskę przez cały okres 1945-2005". - To nie były czasy "Solidarności" - zaznaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to sld istnialo w 1945 r????pierwsze slysze 30.06.07, 14:42 jak tam nowej roboty sie szuka????idz na odchudzenie, w MCDonaldzie cie przyjma, za klozetowego, bedziesz mial czas pisac wiersze o amerykanskiej kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: to SLD=PZPR=KGB 30.06.07, 14:51 pczytaj pzprowska=eseldowska konsytucje a dowiesz wieciej o swoich towarzyszach Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Opozycji ciężko spojrzeć prawdzie w oczy... 30.06.07, 14:43 Opozycja zagubiła się w kłamstwach... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a koalicja w rachubie milionami co nakradla 30.06.07, 14:49 gamon0 napisał: > Opozycja zagubiła się w kłamstwach... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Chyba znowu coś pomyliłeś... 30.06.07, 14:53 To lewica nakradła... i powinna wspomóc służbę zdrowia... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Chyba znowu coś pomyliłeś... 30.06.07, 14:54 gamon0 napisał: > To lewica nakradła... i powinna wspomóc służbę zdrowia... :))) ----------------------------- palancie Ajatollah Kaczymini nakradl z koalicja wiecej przez 2 lata niz komuna przez 60, bo godnosc Polakow nie ma ceny Odpowiedz Link Zgłoś
alex1215 Re: Chyba znowu coś pomyliłeś... 30.06.07, 14:55 pies_na_prawizne napisał: > gamon0 napisał: > > > To lewica nakradła... i powinna wspomóc służbę zdrowia... :))) > ----------------------------- > > palancie Ajatollah Kaczymini nakradl z koalicja wiecej przez 2 lata niz komuna > przez 60, bo godnosc Polakow nie ma ceny > a ale Pan Gamonow0wskij tego nie rozumie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Chyba znowu coś pomyliłeś... 30.06.07, 14:58 alex1215 napisał: > pies_na_prawizne napisał: > > > gamon0 napisał: > > > > > To lewica nakradła... i powinna wspomóc służbę zdrowia... :))) > > ----------------------------- > > > > palancie Ajatollah Kaczymini nakradl z koalicja wiecej przez 2 lata niz k > omuna > > przez 60, bo godnosc Polakow nie ma ceny > > > a ale Pan Gamonow0wskij tego nie rozumie :) -------------------------------------------- proponowalem mu: daj mi adres "Prozac" wysle, za darmo to nie i nie razem z wet3 i kartofliskiem siedza pod miedza i kartofle licza, uparli sie na 'Relanium" i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Chyba znowu coś pomyliłeś... 30.06.07, 14:57 Kto był i jest, kto czuł się i czuje się Polakiem, ten ma nadal godność... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: Chyba znowu coś pomyliłeś... 01.07.07, 03:09 gamon0 napisał: > Kto był i jest, kto czuł się i czuje się Polakiem, ten ma nadal godność... > :))) Bo niektórzy jak im się w twarz pluje to mówią że deszcz pada. Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:44 Premierku,zabrakło jeszcze kilka słów,wymienił pan słowa Gomułki na +4.Jeszcze należało powiedzieć:ci panowie o mętalności pederastów.Premierku jak dokładnie widać wracamy do wczesnego Gomułki.Bardzo sie cieszę bo przypomina mi to młode piękne lata. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:45 podczas gdy my byliśmy, jeteśmy, będziemy niezrównanymi BLAGIERAMI i nawet trudno nam w czystej polszczyźnie przedstawić pełnię naszych możliwości ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
marcink_23 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:47 Kaczor za 2 lata Ty i reszta szamba bedziecie gnili w pierdlu!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: olex5 30.06.07, 14:50 olex5 napisał: > kto w ten kaczy bełkot wierzy jest sobie sam winien Kaczor powiedzial tylko i wylacznie prawde, czerwony SLD-owski klamczuchu.! Obecny rzad jest atakowany - i to za pomoca niewybrednych klamstw i pomowien, od pierwszego dnia po wyborach. A wy, czerwone lewaki i bandziory, kradliscie i mordowaliscie prez caly czas PRL-u oraz kradliscie przez caly czas PRL-bis. Teraz, gdy nie mozecie krasc, prowadzicie nieustanna kampanie klamstwa oraz zaklocacie porzadek poprzez organizowanie i popieranie strajkow za pomoca lewackich zwiazkow zawodowych. Czy to przypadek, ze te cztery damy okupujace biuro prezydenta startowaly w wyborach z listy SLD???! To przeciez jest oczywiste jak na dloni, ze SLD umaczany jest w tym swinstwie po dziurki w nosie a bardzo duza czesc PO - partii prawicowej tylko z nazwy, popiera komuchow. Odpowiedz Link Zgłoś
felinity Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:57 Czy tylko mi się do jasnej anielki wydaje, że rząd powinien się zająć efektywnym i skutecznym rządzeniem państwem, gospodarką, reformami ( choć z drugiej strony, nie daj boże, ruszając reformy spieprzyliby więcej niż naprawili), niż "walką ze złem"??? Od walki ze złem jest superman i papa smerf. Ja sobie nie życzę, żeby ludzie o prezentowanym od niemal trzech lat kwalifikacjach moralnych śmieli zaglądać komukolwiek w sumienia. Ro roboty do jasnej cholery! A jeśli walka ze złem, to może jeszcze czas, żeby zmienić powołanie i się na księdza kształcić. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: felinity 30.06.07, 15:11 felinity napisała: > Czy tylko mi się do jasnej anielki wydaje, że rząd powinien się zająć efektywny > m > i skutecznym rządzeniem państwem, gospodarką, reformami ( choć z drugiej strony > , > nie daj boże, ruszając reformy spieprzyliby więcej niż naprawili), niż "walką z > e > złem"??? Od walki ze złem jest superman i papa smerf. Ja sobie nie życzę, żeby > ludzie o prezentowanym od niemal trzech lat kwalifikacjach moralnych śmieli > zaglądać komukolwiek w sumienia. Ro roboty do jasnej cholery! A jeśli walka ze > złem, to może jeszcze czas, żeby zmienić powołanie i się na księdza kształcić. Po przeczytaniu tego wpisu nareszcie dowiedzialem sie co to znaczy byc felinity czli ekonomem z bozej laski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Re: felinity 30.06.07, 15:13 > Po przeczytaniu tego wpisu nareszcie dowiedzialem sie co to znaczy byc felinity > czli ekonomem z bozej laski!!! Opanował Cię: "the green-eyed monster." Odpowiedz Link Zgłoś
agas2007 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 14:58 Jesteśmy obiektem ciągłego ataku, na który jednak nie odpowiadamy w ten sam sposób. W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans. W tym są lepsi. Są też lepsi w kłamstwie. Nasi oponenci w tym królują - mówił premier Jarosław Kaczyński podczas samorządowej konwencja PiS w Radomiu. Czyli - my jesteśmy w chamstwie, agresji, knajactwie i kłamstwie dobrzy ale oni niestety są od nas lepsi Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 15:04 Kto dziś wierzy w szatana ? Wielbiciele dyktatora Rydzyka i osobnicy obciążeni zespołem downa Amen Odpowiedz Link Zgłoś
olart Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 15:04 BYLY WYBORY? MIELISCIE MOZLIWOSC WYBORU; MACIE TO,CO SOBIE WYBRALISCIE. WIEC ZASTANOWCIE SIE PRZY NASTEPNYCH KOMU DAJECIE PUNKTY ABY POTEM NIE MARUDZIC!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.kwasenbrau Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 15:24 Dokladnie. Gdy jechałem wrzucać kartkę do urny w ostatnich wyborach o 19.30 to miasto było PUSTE. Gdy wracałem o 20.15 WSZYSTKIE DROGI DOJAZDOWE DO MIASTA BYŁY ZAKORKOWANE. Ludzie specjalnie odczekali do 20.00 i zamknięcia lokali wyborczych i dopiero wrócili od rodzin, z działek, z weekendu do domu tak, aby mieć wytłumaczenie.... Jeśli w następnych wyborach będzie to samo, to oznacza ROZBIORY !!!!!!!!! Nie może istnieć państwo, gdzie poniżej 50% obywateli głosuje, bo potem mamy takią patologię jak teraz - 16% wariatów pomiata całym krajem i grozi sąsiadom. Państwo takie jest zagrożeniem porządku na świecie i POWINNO BYĆ ZLIKWIDOWANE Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: stalinowskie scierwa z PZPR skoncza jak Blida 30.06.07, 15:23 君子不器 Szlachetny winien znać wiele sztuk i posiąść wiele umiejętności; nie może być jak zwykłe narzędzie, które ma tylko jedno zastosowanie - robic propagande np. Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: stalinowskie scierwa z PZPR skoncza jak Blida 01.07.07, 03:18 pies_na_prawizne napisał: > 君子不器 > > Szlachetny winien znać wiele sztuk i posiąść wiele umiejętności; nie może być > jak zwykłe narzędzie, które ma tylko jedno zastosowanie - robic propagande np. > Propagandę robioną sierpem i młotem...i cepem.Taki jej poziom - no cóż jaki adresat taki poziom Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: stalinowskie scierwa z PZPR skoncza jak Blida 30.06.07, 20:16 Co ,masz doswiadczenie w tym zakresie/wykancZanie innych/ czy tak tylko z katolickiego seca grozby i zyczenia ?Od jadu milosci zajadow dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 15:11 W tym szaleństwie jest metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
fiut-filut Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 15:12 naprawde przykro tego sluchac, bo to mowia i wierza Kaczynscy coraz bardziej przypomina poczucie misji naprawy Niemiec i swiata jaka mial 70 lat temu sam Adolf Hitler, to co zaczyna sie dziac z prawem i organami prawa przypomnia faszystow marsz po pelna wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwirekiwigura Cynik? 30.06.07, 15:12 Zastanawia mnie jedna rzecz - czy on jest tak perfidnie cyniczny, czy mozer rzeczywiscie wierzy w to co gada?? Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 jak dla mnie to on ma coś garem 30.06.07, 19:32 i naprawde wierzy w to co gada , nie widząc nawet że sie publicznie ośmiesza i kompromituje. jego zwolennicy muszą czuć sie jak szmaty. jakkolwiek nie szkoda mi ich wszystkich. schadenfreude ;)))))) zwirekiwigura napisał: > Zastanawia mnie jedna rzecz - czy on jest tak perfidnie cyniczny, czy mozer > rzeczywiscie wierzy w to co gada?? Odpowiedz Link Zgłoś