Dodaj do ulubionych

Platforma chce odwołania minister Fotygi

• waldek235 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 00:08
      Fotyga jest bright, nie ruszajcie JEJ!!!!!!!!!!!!!!!!
    • douglasmclloyd Fotyga do garów 04.07.07, 00:26
      Tylko żebyś znowu pomidorowej nie przypaliła!
    • stasi1 Fotygi nie należy odwoływać.Jak przyjdzie druga 04.07.07, 00:27
      osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona
      • koloratura1 Re: Fotygi nie należy odwoływać.Jak przyjdzie dru 04.07.07, 05:58
        stasi1 napisał:

> osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona

Nieprawda!
        To po prostu niemożliwe.
        • stasi1 wbrew pozorom kaczory umieją takie osoby znaleźć 04.07.07, 20:42
          koloratura1 napisała:

> stasi1 napisał:
          >
          > > osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona
          >
          > Nieprawda!
          > To po prostu niemożliwe.
    • adalberto3 Rezultaty Brukseli sa rzeczywiscie mocno ... 04.07.07, 00:28
      .. watpliwe. Ale to jest "zasluga" nie tylko Fotygi. Doradcy tez nawalili.
      • sigact1 Re: Rezultaty Brukseli sa rzeczywiscie mocno ... 04.07.07, 00:49
        adalberto3 napisał:

> .. watpliwe. Ale to jest "zasluga" nie tylko Fotygi. Doradcy tez nawalili.

Ta straganiarka nawet nie potrafi wyartykułować zdania na temat czegokolwiek w
        podległej jej materii. Zasadą główną obecnej polityki zagranicznej zdaje się być
        towianizm. Jesteśmy wielcy, Polska zawsze była i pozostała mesjaszem* narodów,
        więc pocałujcie nas w dupę bo mamy swoje zdanie. Jakie? Czy mesjasz musi się w
        ogóle wypowiadać. Mesjaszem jest i ch...

Pisząc o doradcach, podpowiedziałeś własnie pani minister rozwiązanie.

*tak ma być
        • adalberto3 Re: Rezultaty Brukseli ... W poniedzialek .... 04.07.07, 00:55
          ..Barroso z usmieszkiem komentowal ustne ustalenia, ktore pani Fotyga nazywa
          nawet dzentelmenska umowa. Pisanie traktatu powinno byc w Polsce upublicznione,
          inaczej czekaja nas nieprzyjemne niespodzianki.
    • szemor Za pogarszanie wizerunku Polski? 04.07.07, 00:50
      To jakis ponury zart - co najwyzej mozna by miec pretensje za nieskuteczna
      obrone tego wizerunku przed atakujacymi Polske osobnikami (w tym rowniez
      polskojezycznymi).
    • mark.parker Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 00:53
      tetlian napisał:

> Ciekawe jak uzyskają większość.

Mam nadzieję, że nawet w pisuarowym szambie znajdzie się ktoś na poły rozsądny.
      A rada dla fatygi: jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Proponowano mi
      wiele różnych stanowisk w życiu. Kilka razy musiałem powiedzieć "Nie, dziękuję",
      ponieważ wiedziałem, że stanowisko mnie przerasta. Podejrzewam też, że
      stanowiska dyplomatyczne wakują, ponieważ nawet kurduplowate wypierdki
      Dmowskiego, Hitlera i Stalina zdają sobie sprawę z tego, że nie mają ludzi na
      odpowiednim poziomie. Umiejętność machania widłami i, na pokaz, krzyżykiem,
      zamawiania 5 piw i doktoraty z marksizmu-leninizmu to jeszcze za mało we
      współczesnym świecie. A po profesjonalistów przecież nie sięgną, bo nie każdy
      jest Gilowską, która skamlała o ciepłą posadkę. Są jeszcze ludzie z honorem.
      Czasem i w to wątpię, np. po wczorajszym egoistycznym ataku Bartoszewskiego na
      pracowników służby zdrowia.Czyżby wyczuł pismo nosem i miał zamiar zaoferować
      się w miejsce fatygi ludziom, którzy go ustawicznie opluwają? Często powtarzam,
      że nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale pokłady ludzkiej niegodziwości
      i hańby są tak głębokie, że mogę się mylić.
      • altarius Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 04:55
        mark.parker napisał:
        Proponowano mi
        > wiele różnych stanowisk w życiu. Kilka razy musiałem powiedzieć "Nie,
        dziękuję"
        Babci klozetowej?
    • kraq pan bez konta w banku napewno jej nie odwola 04.07.07, 01:01
      bo cielece oczy pani, pozal sie boze minister, nie przypominaja mu szatana.
      pisdafony codzien nowa kompromitacja. ile jeszcze musimy wytrzymac?
    • altspringe Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:08
      Lekarzami nie udało się wywalić łódki, próbują więc chłopaki z PO do spóły z
      szubrawcami z postkomuny innych sposobów.
    • usak PO to moze zdymisjonowac Donalda. 04.07.07, 01:08
      Nic poza tym.
    • deskowy Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:13
      w koncu pani minister Fotyga trafi do laski marszalkowskiej.
      • sw.patryk Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:26
        Czegokolwiek by nie powiedziec o tej ekipie, to pani Fotyga wyroznia sie. Pod
        kazdym wzgledem. Kwalifikacji, jezyka , wygladu , zachowania. Trzeba naprawde
        bardzo sie starac ,zeby takie pomietlo znalezc . Wprawdzie patrzac na jej
        mocodawcow latwo uwierzyc, ze KAZDY moze zostac prezydentem i premierem, ale
        TA PANI przerasta wszystko , co mozna sobie wyobrazic. Skad sie takie cos
        bierze? Pani Gilowska , to folklor z brudnymi protezami ,ale ta pani jest poza
        wszela konkurencja. I to to reprezentuje 40 - milionowy kraj? To juz nic
        lepszego sie nie udalo znalezc? Ale zeby juz pograzyc , to przypomne , ze byla
        niemal stuprocentowym kandydatem na premiera .
        Ha,ha,ha,ha
        A ja sie juz komunizmu nie boje , bo mam raka , powiedzial pan Szimeczka i zmarl
        • wnuczek_i_janek_co_maryja Nie ma to jak bufetowa Walec 04.07.07, 06:21
    • wibag Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:36
      Słowami pani minister: No nie wiem.
      Coraz częściej mam wrażenie, że tylko Dyzmy mogą stanowić polską elitę w
      rządzie. Jak na początku 1939 pomordowano naszą Inteligencję, to jakoś do dziś
      trudno jest się nam pozbierać.
      Co do POkemonów, to mam im do zarzucenia przede wszystkim wszędobylską krytykę
      -jako program partii, ale w tym przypadku życzę sobie tego samego co i oni.
      Przede wszystkim zaś życzę nam wszystkim mądrego szefa polskiej dyplomacji.
      Ciężko bowiem będzie przekonać się, że zamienił stryjek siekierkę na kijek...
      • polonus3 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:01
        Tak, tak jedynie Berele Lewartow (obecnie Geremek) i jego krajanie nadaja sie na
        obsadzenie calego MSZ-tu. Najlepiej poprosic Mossad aby ustalil sklad polskiej
        sluzby zagranicznej.
    • te_rence Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:02
      Jest najsłabszą minister spraw zagranicznych od zawsze chyba... Jak pomysle że
      jestesmy 40 mln krajem z takimi ministrami to nasuwa się pewność taka że
      powinniśmy być rządzeni przez mądrych i wykształconych ludzi a nie takie
      miernoty! No i jeszcze jak pomyśle o "specjaliście" Giertychu to pięść się
      zaciska!
      PiSowi już dziękujemy... tyle się narobił dla kraju że aż strach pomyśleć!
      • maxlowe11 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:15

Sluchaj rence: dyplomacja nie polega na tym aby byc dyplomatycznym, tylko na
        biciu poki morda wytrzyma. tak od wiekow postepuja np. ruscy.
        • te_rence Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 03:10
          weź sobie mape świata maxlowe11! ten największy kraj na naszej planecie to
          Rosja... nie zgłębisz go rozumem choćbyś myślał wieki... czy nasz kraj powinien
          mieć sposób dyplomacji taki jaki ma Rosja? raczej wyżej podskakując niż się
          jest wysokim daleko się nie zajdzie...
          dyplomacja to wiele różnych strategii prostaczku... osobiście bym wolał żebyśmy
          mieli dyplomacje taką jak Szwajcaria albo Czechy albo Norwegia to są kraje z
          którymi wolałbym porównywać naszą dyplomację!
          • wnuczek_i_janek_co_maryja Ty gleboko myslisz, te_ręce.Leb w d..pie trzymasz? 04.07.07, 05:45
    • pies_na_lewizne Platforma to banda zdrajcow dzialajacych na szkode 04.07.07, 03:31
      Platforma to banda zdrajcow dzialajacych na szkode Polski, najwyzszy czas aby
      ta partia sie rozleciala.
    • mamgotamgo Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 03:59
      Ta babcia klozetowa nie nadaje się do polityki. Dajcie jej inne zajęcie.
      • wnuczek_i_janek_co_maryja Taaak! Bufetowa do MSZ!!! 04.07.07, 05:35
    • me2free Obecny rzond znajduje sie w stanie pomroczosci jas 04.07.07, 05:15
      nej, wlacznie z preziem. Panie Fotyga nie odbiega od wizerunku idealnego
      polityka IV RP, mierny, wierny, na tym tle pierwszy bliznak nie wyglada jakby
      urwal sie z ksiezyca. A ciemny narod to kupi!
      • wnuczek_i_janek_co_maryja Rząd nie "rzond" P(iss)O(ff)cu 04.07.07, 05:27
    • wnuczek_i_janek_co_maryja Dziadek tez kiedys chcial ... Tez mu nie wyszlo 04.07.07, 05:16
    • jsb44 Profesor Bartoszewski na ministra ! 04.07.07, 05:56
      Profesor Bartoszewski wywalczył Niceę. Jest lubiany i szanowany w
      Niemczech. Jest samodzielny i odważny i wreszcie jest uczciwym
      patriotą. To w tym momencie najzacnieszy z żyjących Polaków. Byłby
      pzyjęty też przez Platformę. Byłby wspaniałą przeciwwagą dla Michniko-
      Geremka. Z całym szacunkiem jestem dla Pani Fotygi lecz Bartoszewski
      byłby lepszy.
      • wnuczek_i_janek_co_maryja 85 late, honorowy obl Izraela; Edgar zatwierdzil? 04.07.07, 06:16
      • koloratura1 Re: Profesor Bartoszewski na ministra ! 04.07.07, 06:57
        Nie zgodzi się.
        To, że wypowiedział się krytycznie o niektórych formach protestu lekarzy, nie
        czyni go bynajmniej zwolennikiem PiSu.
        A i Kaczyńscy go nie zaakceptują, bo
        - za mądry; na jego tle zbytnio by się uwidaczniała ich własna mizeria
        intelektualna,
        - zbyt znany i szanowany na świecie, a to również Kaczki uznają wręcz za
        osobiste zagrożenie,
        - nie znoszą go od czasu pamiętnego listu byłych ministrów SZ.
    • qc "Bez Komentarza" 04.07.07, 07:21
      Tajemnica panstwowa.
      • wnuczek_i_janek_co_maryja Tajemnica panstwowa? Przeszlosc dziadka wnuczka? 04.07.07, 10:16
    • dawid781 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 05.07.07, 00:48
      ja tesz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka