waldek235 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 00:08 Fotyga jest bright, nie ruszajcie JEJ!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Fotyga do garów 04.07.07, 00:26 Tylko żebyś znowu pomidorowej nie przypaliła! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Fotygi nie należy odwoływać.Jak przyjdzie druga 04.07.07, 00:27 osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Fotygi nie należy odwoływać.Jak przyjdzie dru 04.07.07, 05:58 stasi1 napisał: > osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona Nieprawda! To po prostu niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 wbrew pozorom kaczory umieją takie osoby znaleźć 04.07.07, 20:42 koloratura1 napisała: > stasi1 napisał: > > > osoba to będzie jeszcze gorsza niż ona > > Nieprawda! > To po prostu niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Rezultaty Brukseli sa rzeczywiscie mocno ... 04.07.07, 00:28 .. watpliwe. Ale to jest "zasluga" nie tylko Fotygi. Doradcy tez nawalili. Odpowiedz Link Zgłoś
sigact1 Re: Rezultaty Brukseli sa rzeczywiscie mocno ... 04.07.07, 00:49 adalberto3 napisał: > .. watpliwe. Ale to jest "zasluga" nie tylko Fotygi. Doradcy tez nawalili. Ta straganiarka nawet nie potrafi wyartykułować zdania na temat czegokolwiek w podległej jej materii. Zasadą główną obecnej polityki zagranicznej zdaje się być towianizm. Jesteśmy wielcy, Polska zawsze była i pozostała mesjaszem* narodów, więc pocałujcie nas w dupę bo mamy swoje zdanie. Jakie? Czy mesjasz musi się w ogóle wypowiadać. Mesjaszem jest i ch... Pisząc o doradcach, podpowiedziałeś własnie pani minister rozwiązanie. *tak ma być Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Rezultaty Brukseli ... W poniedzialek .... 04.07.07, 00:55 ..Barroso z usmieszkiem komentowal ustne ustalenia, ktore pani Fotyga nazywa nawet dzentelmenska umowa. Pisanie traktatu powinno byc w Polsce upublicznione, inaczej czekaja nas nieprzyjemne niespodzianki. Odpowiedz Link Zgłoś
szemor Za pogarszanie wizerunku Polski? 04.07.07, 00:50 To jakis ponury zart - co najwyzej mozna by miec pretensje za nieskuteczna obrone tego wizerunku przed atakujacymi Polske osobnikami (w tym rowniez polskojezycznymi). Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 00:53 tetlian napisał: > Ciekawe jak uzyskają większość. Mam nadzieję, że nawet w pisuarowym szambie znajdzie się ktoś na poły rozsądny. A rada dla fatygi: jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz. Proponowano mi wiele różnych stanowisk w życiu. Kilka razy musiałem powiedzieć "Nie, dziękuję", ponieważ wiedziałem, że stanowisko mnie przerasta. Podejrzewam też, że stanowiska dyplomatyczne wakują, ponieważ nawet kurduplowate wypierdki Dmowskiego, Hitlera i Stalina zdają sobie sprawę z tego, że nie mają ludzi na odpowiednim poziomie. Umiejętność machania widłami i, na pokaz, krzyżykiem, zamawiania 5 piw i doktoraty z marksizmu-leninizmu to jeszcze za mało we współczesnym świecie. A po profesjonalistów przecież nie sięgną, bo nie każdy jest Gilowską, która skamlała o ciepłą posadkę. Są jeszcze ludzie z honorem. Czasem i w to wątpię, np. po wczorajszym egoistycznym ataku Bartoszewskiego na pracowników służby zdrowia.Czyżby wyczuł pismo nosem i miał zamiar zaoferować się w miejsce fatygi ludziom, którzy go ustawicznie opluwają? Często powtarzam, że nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale pokłady ludzkiej niegodziwości i hańby są tak głębokie, że mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
altarius Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 04:55 mark.parker napisał: Proponowano mi > wiele różnych stanowisk w życiu. Kilka razy musiałem powiedzieć "Nie, dziękuję" Babci klozetowej? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pan bez konta w banku napewno jej nie odwola 04.07.07, 01:01 bo cielece oczy pani, pozal sie boze minister, nie przypominaja mu szatana. pisdafony codzien nowa kompromitacja. ile jeszcze musimy wytrzymac? Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:08 Lekarzami nie udało się wywalić łódki, próbują więc chłopaki z PO do spóły z szubrawcami z postkomuny innych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
deskowy Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:13 w koncu pani minister Fotyga trafi do laski marszalkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:26 Czegokolwiek by nie powiedziec o tej ekipie, to pani Fotyga wyroznia sie. Pod kazdym wzgledem. Kwalifikacji, jezyka , wygladu , zachowania. Trzeba naprawde bardzo sie starac ,zeby takie pomietlo znalezc . Wprawdzie patrzac na jej mocodawcow latwo uwierzyc, ze KAZDY moze zostac prezydentem i premierem, ale TA PANI przerasta wszystko , co mozna sobie wyobrazic. Skad sie takie cos bierze? Pani Gilowska , to folklor z brudnymi protezami ,ale ta pani jest poza wszela konkurencja. I to to reprezentuje 40 - milionowy kraj? To juz nic lepszego sie nie udalo znalezc? Ale zeby juz pograzyc , to przypomne , ze byla niemal stuprocentowym kandydatem na premiera . Ha,ha,ha,ha A ja sie juz komunizmu nie boje , bo mam raka , powiedzial pan Szimeczka i zmarl Odpowiedz Link Zgłoś
wibag Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 01:36 Słowami pani minister: No nie wiem. Coraz częściej mam wrażenie, że tylko Dyzmy mogą stanowić polską elitę w rządzie. Jak na początku 1939 pomordowano naszą Inteligencję, to jakoś do dziś trudno jest się nam pozbierać. Co do POkemonów, to mam im do zarzucenia przede wszystkim wszędobylską krytykę -jako program partii, ale w tym przypadku życzę sobie tego samego co i oni. Przede wszystkim zaś życzę nam wszystkim mądrego szefa polskiej dyplomacji. Ciężko bowiem będzie przekonać się, że zamienił stryjek siekierkę na kijek... Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:01 Tak, tak jedynie Berele Lewartow (obecnie Geremek) i jego krajanie nadaja sie na obsadzenie calego MSZ-tu. Najlepiej poprosic Mossad aby ustalil sklad polskiej sluzby zagranicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:02 Jest najsłabszą minister spraw zagranicznych od zawsze chyba... Jak pomysle że jestesmy 40 mln krajem z takimi ministrami to nasuwa się pewność taka że powinniśmy być rządzeni przez mądrych i wykształconych ludzi a nie takie miernoty! No i jeszcze jak pomyśle o "specjaliście" Giertychu to pięść się zaciska! PiSowi już dziękujemy... tyle się narobił dla kraju że aż strach pomyśleć! Odpowiedz Link Zgłoś
maxlowe11 Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 02:15 Sluchaj rence: dyplomacja nie polega na tym aby byc dyplomatycznym, tylko na biciu poki morda wytrzyma. tak od wiekow postepuja np. ruscy. Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 03:10 weź sobie mape świata maxlowe11! ten największy kraj na naszej planecie to Rosja... nie zgłębisz go rozumem choćbyś myślał wieki... czy nasz kraj powinien mieć sposób dyplomacji taki jaki ma Rosja? raczej wyżej podskakując niż się jest wysokim daleko się nie zajdzie... dyplomacja to wiele różnych strategii prostaczku... osobiście bym wolał żebyśmy mieli dyplomacje taką jak Szwajcaria albo Czechy albo Norwegia to są kraje z którymi wolałbym porównywać naszą dyplomację! Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Ty gleboko myslisz, te_ręce.Leb w d..pie trzymasz? 04.07.07, 05:45 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Platforma to banda zdrajcow dzialajacych na szkode 04.07.07, 03:31 Platforma to banda zdrajcow dzialajacych na szkode Polski, najwyzszy czas aby ta partia sie rozleciala. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Platforma chce odwołania minister Fotygi 04.07.07, 03:59 Ta babcia klozetowa nie nadaje się do polityki. Dajcie jej inne zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Obecny rzond znajduje sie w stanie pomroczosci jas 04.07.07, 05:15 nej, wlacznie z preziem. Panie Fotyga nie odbiega od wizerunku idealnego polityka IV RP, mierny, wierny, na tym tle pierwszy bliznak nie wyglada jakby urwal sie z ksiezyca. A ciemny narod to kupi! Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Dziadek tez kiedys chcial ... Tez mu nie wyszlo 04.07.07, 05:16 Odpowiedz Link Zgłoś
jsb44 Profesor Bartoszewski na ministra ! 04.07.07, 05:56 Profesor Bartoszewski wywalczył Niceę. Jest lubiany i szanowany w Niemczech. Jest samodzielny i odważny i wreszcie jest uczciwym patriotą. To w tym momencie najzacnieszy z żyjących Polaków. Byłby pzyjęty też przez Platformę. Byłby wspaniałą przeciwwagą dla Michniko- Geremka. Z całym szacunkiem jestem dla Pani Fotygi lecz Bartoszewski byłby lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja 85 late, honorowy obl Izraela; Edgar zatwierdzil? 04.07.07, 06:16 Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Profesor Bartoszewski na ministra ! 04.07.07, 06:57 Nie zgodzi się. To, że wypowiedział się krytycznie o niektórych formach protestu lekarzy, nie czyni go bynajmniej zwolennikiem PiSu. A i Kaczyńscy go nie zaakceptują, bo - za mądry; na jego tle zbytnio by się uwidaczniała ich własna mizeria intelektualna, - zbyt znany i szanowany na świecie, a to również Kaczki uznają wręcz za osobiste zagrożenie, - nie znoszą go od czasu pamiętnego listu byłych ministrów SZ. Odpowiedz Link Zgłoś
wnuczek_i_janek_co_maryja Tajemnica panstwowa? Przeszlosc dziadka wnuczka? 04.07.07, 10:16 Odpowiedz Link Zgłoś