mirrandel Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 15:52 Za rządów PiS SPADŁO BEZROBOCIE? Śmiechu warte - owszem spadło, bo prawie 2 miliony ludzi wyjechały do pracy za granicę! Tak jakby to była zasługa PiSuarów. Wzrost płac? Może. Mam wrażenie, że to dlatego, że PiS zajęty polowaniem na czarowince nie zdążył wsadzić paluchów do gospodarki i wszystkiego zepsuć. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 16:00 mirrandel napisała: > Za rządów PiS SPADŁO BEZROBOCIE? Śmiechu warte - owszem spadło, bo prawie 2 mil > iony ludzi wyjechały do pracy za granicę! Tak jakby to była zasługa PiSuarów. W > zrost płac? Może. Mam wrażenie, że to dlatego, że PiS zajęty polowaniem na czar > owince nie zdążył wsadzić paluchów do gospodarki i wszystkiego zepsuć. Emeryci odczuli, jak ich podwyżki PiS na tacę rzucił. Teraz w strajku lekarzy liczą tylko na Opatrzność Bożą. Odpowiedz Link Zgłoś
wincon Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 15:56 Z tego ogólnego burdelu to Cymański zaczyna mi się podobać. Choć może lepiej gdyby poetą został. Prokuruję jako następnego gościa do wyje... Odpowiedz Link Zgłoś
shukenja Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 15:57 ja nie rozumiem jednego - mianowicie, jak mozna byc gorliwym katolikiem wierzacym w rydzyka i jego antysemickie poglady, jak mozna wykrzykiwac "zydzi raus" na jasnej gorze i jednoczesnie wielbic chrystusa (wedle chrzescijanskich prawidel) ktory, badz co badz, byl zydem.. ?? to dla mnie absurd ktory u podstaw niszczy ideologie rydzyka i jego poplecznikow, natomiast fakt ze starsi ludzie tak w niego wierza to inna sprawa - ludzie niewyksztalceni i prosci potrzebuja akceleratora, obojetnie czy jest nim lepper i jego blokady czy jasna gora i sabat ktory tam sie wyprawia.kazdy kiedys bedzie stary i glupi.natomiast martwia mnie mlodzi ludzie ktorzy decyduja sie studiowac na tym, khem, uniwersytecie pana rydzyka (bo ojcem go nie nazwe a jestem antyklerykalem i tak), poniewaz to tez jest przyszlosc kraju, w takiej czy innej formie. nikt o nich nie mowi, kim sa i skad, a przeciez nie rozplyna sie w powietrzu tylko napuszeni bzdurna pseudo-katolicka socjologia zajma niedlugo pewne stanowiska ktore pokieruja kraj tam i tam... dziwna sprawa z tymi zydami, rydzykami i prezydentami blizniakami.calkiem jak cyrk :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Zamknęli drzwi z obawy przed Żydami" -Biblia. 10.07.07, 16:09 To nieprawda, że wykrzykiwali "zydzi raus" na jasnej gorze. To jest kłamstwo. Natomiast prawdą jest, że drzwi często są zamykane z obawy przed Żydami. Jak ktoś jak ty pisze 'sabat na jasnej gorze', to oznacza, że połknął szatana i tylko rusza gębą, a szatan mówi z jego bebechów. Jeśli nie martwią cię młodzi ludzie, których Gazeta Wyborcza nasącza kłamstwami i manipuluje, to już nic nie powinno cię martwić. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
shukenja Re: "Zamknęli drzwi z obawy przed Żydami" -Biblia 10.07.07, 16:12 bzdura. sam widzialem film na ktorym staruszki krzycvzaly "zydzi raus", moze stojac w tlumie modliles sie tak zarliwie ze nie widziales ? nie wiem.nie interesuje mnie to, tylko fakty,a te stoja za mna.i powiem ci jeszcz ejedno - religia sama w sobie jest dl aludzi slabych ktorzy potrzebuja kogos kto przytrzyma ich za reke bo sami nei radza sobie z problemami swiata i swoimi. sramen. Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: "Zamknęli drzwi z obawy przed Żydami" -Biblia 10.07.07, 16:12 Egzorcyści obradują.... no chwilowo nie muszą się bać szatana na jasnej gorze.... czyżby nagła potrzeba po ostatniej wizycie radia maryja www.tvn24.pl/12690,1513715,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Powinien się cieszyć 10.07.07, 16:01 Prezydent powinien być wdzięczny mediom, że teraz stają w jego obronie. Jest rozczarowany, że nie uważają Rydzyka za bohatera? Media stają po stronie pokrzywdzonych. Za biednym, bezdomnym Hubertem uganiały się tabuny policjantów, do ważnego, obrażającego na wielką skalę Rydzyka nikt nie ma odwagi podejść. Tylko wolne media się nie boją. Odpowiedz Link Zgłoś
donald_2005 Re: Ale krzywdy Hubertowi nie zrobili, te tabuny 10.07.07, 16:40 Bo uciekł i ujęli się za nim dziennikarze. Więc niech Kaczyński będzie wdzięczny dziennikarzom, że teraz ujmują się za nim i jego żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Prezydent mnie obrazil 10.07.07, 16:01 Obrazil mnie: 1. ignorancja w sprawach miedzynarodowych, dziwaczna definicja polskiej racji stanu 2. brakiem wlasnego zdania 3. otaczaniem sie miernotami przez wielkie M 4. stronniczoscia 5. poglebianiem podzialow w spoleczenstwie 6. kolesiostwem, podejrzliwoscia wobec obcych 7. brataniem sie z Rydzem i s-ka 8. samym w ogole istnieniem w polityce Odpowiedz Link Zgłoś
b.kiddo Prezydent mamle jak potluczony 10.07.07, 16:02 To może od razu połowie (co najmniej) Polaków postawimy zarzuty znieważenia głowy państwa żeby było po równo i sprawiedliwie? Prawda jest taka że "obrażanie głowy państwa" nie powinno być karalne, co nie znaczy że prezydent powinien pozwalać pluć na siebie swojemu "sojusznikowi". Nie chodzi o to żeby Rydzyka zamknąć, tylko o to żeby zerwać z nim kontakty. Ale najwyraźniej Kaczyński uważa że jeżeli coś nie podpada pod paragraf to wszystko jest ok. A w wypowiedzi Rydzyka i tak gorsze są wątki antysemickie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Prezydent mamle jak potluczony 10.07.07, 16:33 Ale problem w tym, że wypowiedzi Rydzyka podpadają pod paragraf i gdyby zbliżone choćby słowa wypowiedział na przykład któryś z dziennikarzy GW lub polityk opozycji, pan Ziobro juz by gwiazdował w telewizji, a bracia Kaczyńscy wyrażali oburzenie, Kurski zaś szykował krucjatę polityczną. Ja też jestem przeciwko karaniu za takie pierdoły, ale jeśli jest paragraf, to powinien się stosować do wszystkich. Kaczyńscy trzymają go jako bat na opozycję i nieposłusznych obywateli, nieoczekiwanie numer wykręcił im sojusznik polityczny i stąd to bredzenie prezydenta i milczenie premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
m1o2i3 Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 16:03 Obraził, nie może być.niech ci dwaj poczytają w słowniku o slowie Honor,ciekawe tylko ich nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Jak to z Huberta bohatera robiono... 10.07.07, 16:05 "Prokuratura przesłała do sądu akt oskarżenia Huberta H. W Polsce, podobnie jak w większości krajów europejskich, znieważenie Głowy Państwa jest uważane za przestępstwo, obligujące prokuratora do prowadzenia postępowania (zasada legalizmu)... Wydział Informacji Ministerstwo Sprawiedliwości" "Szef Kancelarii Prezydenta Aleksander Szczygło przypomniał w rozmowie z PAP, że sprawy dotyczące znieważenia prezydenta RP są wszczynane przez organy ścigania z urzędu i kancelaria prezydenta nie ma wpływu na tryb takiego postępowania." Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Huberta zrobiono bohaterem, bo ubliżył 10.07.07, 16:18 Ale O.Rydzyka zaatakowano, bo ostro skrytykował, przyznajmy, że dość głupie poczynania prezydentowej. Kilka dni wcześniej Olejnik obrażała jej męża prezydenta w swoim programie, a później Kaczyńska za pan brat z Olejnik i innymi skompromitowanymi feministkami. Jakieś nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
michalc13 Re: Huberta zrobiono bohaterem, bo ubliżył 10.07.07, 17:03 Twierdzisz, że lepiej wiesz od pani Kaczyńskiej kto i kiedy obraża jej męża? Widocznie nie poczuła się obrażona skoro zaprosiła Monikę Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
ambush Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 16:17 "Spadło bezrobocie, główna zasługa PIS", jak to słysze to aż mnie rwie. To co robia polacy w Angli Irlandii, itd... Czy wciąż pracuja w polsce? Gdyby sie nie otwarły granic, i polska nie była w UE, to napewno by spadło bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
shukenja Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 16:18 modlmy sie, lol Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re:ciemny lud wszystko kupi 10.07.07, 16:20 Sojusz z radiem jest dla nas strategiczny, niezależnie od takich wypowiedzi - tak ważny polityk PiS komentuje obelżywe słowa o. Rydzyka o prezydencie i prezydentowej. - Będziemy bagatelizowali sprawę, aż wszyscy o tym zapomną - dodaje ----------------------- czy Polacy napewno zapomna????? Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re:ciemny lud wszystko kupi 10.07.07, 17:01 co niektórzy nie zapomną ale PiSowi na tych głosach nie zależy. moher nie przyjął nawet tego do świadomości. praktycznie nie stało sie nic. babette666 napisała: > czy Polacy napewno zapomna????? > Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 16:19 nie ma obawy nastepni nie wyjada. Pojda w kamasze dla dla dobra ojczyzny. Wikta, opierunek i darmowa sila robocza! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta H.. 10.07.07, 16:22 A co niby ma wynikać z tych przeprosin, nawet gdyby do nich doszło, w co wątpię? Pana Rydzyka powinna już przesłuchiwać prokuratura w sprawie dwóch domniemanych przestępstw - obrażenia głowy państwa oraz rasistowskich wypowiedzi i lżenia przedstawicieli innych narodowości. To są przestępstwa zagrożone karą pozbawienia wolności do lat kilku (nie pamiętam ilu, więc nie chcę zmyślać). Tymczasem nic się nie dzieje, bo PiS wygrał wybory dzięki głosom 12% uprawnionych do głosowania, z czego 4-5% to mohery skrzyknięte przez szamana z Torunia. Dlatego nie takie rzeczy się jeszcze temu sekciarzowi daruje. Kiedyś będzie siedział (jeśli nie zdąży zwiać za granicę - ma fajne układy w Rosji o niejasnym pochodzeniu), ale to daleka przyszłość. Na razie jest potrzebny. A pan prezydent jest żenujący, nie po raz pierwszy zresztą. Kiedyś nie lubiłam pani prezydentowej, ale ostatnie jej doświadczenia sprawiły, że jakoś wypiękniała w moich oczach. Po prostu jej współczuję. Gdybym ja miała takiego męża, który bez mała w milczeniu godziłby się z obrażaniem mojej osoby przez cynicznego i pazernego oszusta w sutannie, to bym się z nim po prostu rozwiodła. Jetem jednak znacznie młodsza od pani prezydentowej i rozumiem, że w jej wieku na takie kino już za późno. Ale pani Mario - my kobiety mamy swoje sposoby. Niech je pani wykorzysta i obrzydzi nieco życie temu niedołędze, który jest pani małżonkiem. Ze szwagrem nie musi pani gadać - w końcu on ma od tego mamusię i kota. Naprawdę współczuję i pozdrawiam. A pan panie prezydencie niech nie porównuje cwanego, bogatego i wykształconego klechy do biednego bezdomnego, bo nie ma tu naprawdę skali porównawczej. Jak to mawiał klasyk: "znaj proporcjum mocium panie". Pana Rydzyka może jedynie usprawieliwić choroba psychiczna, bo jest możliwe, że na nią zapadł. A wzięła się ona z bezprzykładnej pychy i wieloletniej bezkarności. Mogło się od nich w głowie poprzestawiać, oj mogło. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Kaczyński mnie obraził 10.07.07, 16:27 Kaczyński mnie obraził swoim brakiem reakcji na ordynarne znieważenie godności Prezydenta Rzeczypospolitej. Przeprosin się nie będę domagał. Odpowiedz Link Zgłoś
wahlrich lechu, zerwij znajomosc. szybko 10.07.07, 16:30 cham i prostak bez kultury i honoru. do zrywania znajomosci z bartoszewskim czy zalewskim rezerwowal czas antenowy w jedynce i na jakims dziwnym bezdech wymlaskal swoja wielka obraze. jak mu klecha dupe obrabia (o zonie nie wspomne) to kuli uszy po sobie i udaje ze nic sie nie stalo. oddawac sprawe do zakonu???? czlowieku, jestes glowa tego panstwa!!! coz taka miernota moze wiedziec o honorze. koncze, bo zaraz zarzygam klawiature Odpowiedz Link Zgłoś
broadminded Napluj preziowi w twarz - powie ci że deszcz pada 10.07.07, 16:31 żałosne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
shukenja [...] 10.07.07, 16:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua [...] 10.07.07, 16:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
momy A jednak niemożliwe stało się ciałem! 10.07.07, 16:33 Wbrew przewidywaniom większości komentatorów, że górę weźmie lojalnośc rodzinna, Kaczyński broni Rydzyka! Aż chce się cytować klasyków: "Ach strach, strach, rany boskie, rany boskie, strach!" Strach przez utratą stołka. Ale że potrafi doprowadzić nawet do takiego samoponiżenia? Rewolucjonista moralny daje się potulnie kopać w tyłek (nie tylko swój), żeby tylko nie oderwali od koryta. Cytat pochodzi z "Ballady z trupem".Jakże adekwatny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
momy A czemu posłanka Szczypińska taka nierychliwa tym 10.07.07, 16:35 razem? Taśm Wałęsy nie sprawdzała, a na ratunek sądowy glowy państwa rzuciła się bez namysłu! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 16:49 Kto został wykreowany zgodnie z poniższymi założeniami jednego z rosyjskich ministrów spraw zagranicznych? "Traktujemy z najwyższą powagą niebezpieczeństwo, że Polska może zostać członkiem NATO i tym samym raz na zawsze wyjść poza sferę naszej kontroli. Jej przyjęcie do NATO być może w ogóle uniemożliwi nam odzyskanie kraju, mającego dla Rosji szczególne znaczenie. Dlatego deklarację Borysa Jelcyna, że zrobimy wszystko, co możliwe, by zapobiec rozszerzeniu NATO, należy rozumieć, towarzysze, jako zobowiązanie do podjęcia wszelkich działań dla realizacji tego celu. Bezpośrednie nasze protesty i groźby mogą nie odnieść większego skutku. Jedyne skuteczne przeciwdziałanie wejściu Polski do NATO podjąć można tylko na terenie jej samej i siłami jej obywateli, tak by przekonać ogół polskiego społeczeństwa o szkodliwości połączenia z Europą Zachodnią. Nie mogą takiego przeciwdziałania podjąć ludzie, których łatwo rozszyfrować jako naszych "agentów wpływu", jako ludzi od nas zależnych lub takich, których moglibyśmy szantażować. Należy wyszukać, pobudzić i wesprzeć ludzi, którzy będą wiarygodnie powoływali się na swe patriotyczne uczucia i na swą wierność Kościołowi katolickiemu. Byłoby wskazane, żeby to byli ludzie identyfikowani z Kościołem, ale na tyle organizacyjnie od Kościoła niezależni, by jego zwierzchnicy nie mogli bezpośrednio skarcić ich, przywołać do porządku ani zablokować ich aktywności. Powinni być to ludzie wygórowanej ambicji własnej, próżni, podatni na pokusę rozgłosu, a sfrustrowani nie dość wysoką pozycją społeczną i tym samym naładowani naturalną agresją. Należy dla ich wsparcia posłużyć się w pewnym ograniczonym stopniu naszymi ludźmi z kręgu dawnego Paksu, pilnując jednak, żeby nie wysuwali się za bardzo na czoło i nie zostali w swych rolach rozpoznani. Byłoby ideałem, żeby ta działalność przekształciła się w ruch religijny o charakterze sekty, z własnym duchowym przywódcą, niezależny od biskupów, a przenikający aż do poziomu parafii i zdolny budować własne, odrębne w stosunku do hierarchii Kościoła struktury. Kiedy ruch taki uzyska dostęp do masowych środków przekazu, a więc własną rozgłośnię radiową, stację telewizyjną lub gazetę, strategicznym celem powinno być zdobycie w możliwie najkrótszym czasie takich wpływów, by zwierzchnicy Kościoła musieli się z tym ruchem liczyć, przekonani, że reprezentuje on głos ludu. Ruch ten winien posługiwać się językiem religijnym, deklarować każdym słowem nie tylko wierność, ale i najwyższe zaangażowanie w służbę ukochanej przez Polaków Matce Bożej, nieść swoim potencjalnym zwolennikom ciepło chrześcijańskie i pomoc duchową. Należy więc kierować się przede wszystkim do ludzi dotkniętych poczuciem krzywdy, niezaradnych, zagubionych, samotnych, podtrzymywać w nich te uczucia i przedstawiać się jako jedyni przyjaciele, zdolni do współczucia i zrozumienia. Dopiero wtedy należy wpajać im poglądy, odpowiadające naszym interesom - nie trzeba się obawiać porównywania Brukseli do Moskwy, trzeba wytworzyć poczucie równości między tymi "źródłami dyktatu". Dla skompromitowania Polski wobec Zachodu trzeba, ile razy się da, operować hasłami i wyzwiskami antysemickimi. Należy pozyskać jak najwięcej zwolenników, przyjmujących do wierzenia podawane im argumenty i wyznających je bez dyskusji. Mają oni modlić się przede wszystkim za swego przywódcę duchowego i ślepo go słuchać, wierząc każdemu słowu. Nawet zdemaskowany, ten ruch na tyle rozbije Kościół polski i posieje tyle zamieszania, by warto było podjąć wysiłki". Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 16:53 no adekwatne!! Prosze podaj zrodlo!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 19:00 7dni.wordpress.com/2006/04/12/ Odpowiedz Link Zgłoś
rodak.z.kurduplowa Re: A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 16:55 szkoda tylko ze jezyk za trudny dla pis-maryjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius I jeszcze jedna zagadka 10.07.07, 17:06 Zrywane szczyty z powodu sraczki, tudziez artykulow satyrycznych, szafy, szuflady, klotnie o parady rownosci, homoseksualistow, wyksztalciuchow, uklady, ekologow, Darwina...kryminalna wrecz nieobecnosc Polski w glownych debatach europejskich, nieobecnosc polskiej dyplomacji w wielu waznych stolicach europejskich, obsesyjne podsycanie nastrojow antyniemieckich, nieudolna minister spraw zagranicznych, jedna za druga kompromitacja na arenie miedzynarodowej, utwierdzanie opinii europejskiej w przekonaniu, ze Polak to antysemita i homofob, tolerowanie faszyzujacych koalicjantow i takiegoz ministra edukacji, pogardliwy i instrumentalny stosunek do prawa i instytucji panstwa demokratycznego...kto za tym wszystkim stoi ? Kaczynscy ! Komu to najlepiej sluzy ? Putinowi ! Ktos ma jakies watpliwosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
7y8u Re: A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 17:23 pierre.dolin, skąd to wytrzasnąłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin Re: A teraz coś dla odprężenia się: zagadka 10.07.07, 19:02 7dni.wordpress.com/2006/04/12/ Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Rydzyk moze nawet napluc mu w twarz... 10.07.07, 17:09 i Kaczynski nawet nie pisnie...nareszcie wiadomo kto naprawde rzadzi w tym kraju....zboczony i zepsuty do szpiku kosci pseudo-zakonnik z kompleksem narcyza...a nasz prezydent to tylko zwykla marionetka Odpowiedz Link Zgłoś
betka63 Bezrobocie spada?! 10.07.07, 17:15 Spada, bo setki tysięcy, a może miliony Polaków szuka chleba za granicą!!! I tylko dlatego spada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Rydzyk obraził, ale złapali Huberta H. 10.07.07, 17:31 To jest wg. PIS - prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 17:38 O jezu, to jest debil, jak tak mozna porównywac?! Na miejscu twojej żony, spakował bym się i poszedł w sina dal. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: feminista 10.07.07, 17:43 feminista napisał: > O jezu, to jest debil, jak tak mozna porównywac?! Na miejscu twojej żony, > spakował bym się i poszedł w sina dal. Wyraznie nie lubisz gdy prezydent mowi prawde. Krecisz tak samo jak GW kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: feminista 10.07.07, 17:47 wet3 napisał: > Wyraznie nie lubisz gdy prezydent mowi prawde. Krecisz tak samo jak GW kreci! ---- Nawet nie rozumiesz tego co czytasz Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Kaczyński mnie obraził 10.07.07, 17:50 Kaczyński mnie obraził swoim brakiem reakcji na ordynarne znieważenie godności Prezydenta Rzeczypospolitej. Przeprosin się nie będę domagał. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Prezydent: katolickie plwociny smakuja jak nektar, 10.07.07, 17:47 powiedzial prezydent IV Pomrocznej wycierajac rekawem twarz z plwociny Wielkiego Czarnego Klechy z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Prezydent: katolickie plwociny smakuja jak ne 10.07.07, 17:55 chyba nie napiszesz że poprosił o jeszcze ? ;) joushua napisała: > powiedzial prezydent IV Pomrocznej wycierajac rekawem twarz z plwociny > Wielkiego Czarnego Klechy z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Czekaj, az immam z Torunia wyskoczy z lepszym teks 10.07.07, 17:56 tem. To tylko kwestia czasu. Wtedy zobaczysz prezia w akcji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
no.655321 Re: Czekaj, az immam z Torunia wyskoczy z lepszym 10.07.07, 18:00 ani chybi popuści, biedaczysko. joushua napisała: > tem. To tylko kwestia czasu. Wtedy zobaczysz prezia w akcji. > > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kat_bolszewikow_z_pisu alleluja i do koryta; ojciec dyktator uratowany! 10.07.07, 17:59 teraz jeszcze za miesiac =umorzyc sledztwo p-ko Lepperowi i koalicja uratowana vivat IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
acer100 Re: Prezydent: Rydzyk mnie obraził, ale z Huberta 10.07.07, 18:00 Jak pozwalasz, prezydencie od siedmiu bolesci ,to rydzyk obraża.Trzeba było za pierwszym razem drania ukarać,a nie pozwolić mu jeszcze bardziej się rozbestwic.Ten 1 000 000 głosów moherów jest tak dla PiSu ważne ,że w ogóle nie mysli o reszcie narodu.Mieliscie także głosy normalnych ludzi,którzy dali się nabrać na pisowskie kłamstwa ''o uczciwosci,tanim panstwie i inne, jak teraz widzę ,bajania'.Ale po tym co robicie nawet wam te mohery nie zostaną,bo rydzyk poprze M.Jurka.Wielki kaczy strategu zrób porzędek chociaż z rydzykiem,to nie odejdziesz aż w takiej hanbie na jaką teraz zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
st-crispin Sytuacja Polski się polepszyła, dlatego wybory! 10.07.07, 18:03 Prezydent oceniając sytuację Polski ma sporo racji. Dlaczego wybory? Bo skorzystają na nich wszyscy. Wychodzę z założenia, że i po wyborach nadal rządzić będą Kaczory, tyle że w koalicji PiS-LPR-PSL. Korzyści są takie: dla Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Ta wypowiedż to chyba kpina?! 10.07.07, 18:06 To jest to, co pisrezydent ma do powiedzenia na temat klechy, który sieje endolski antysemityzm oraz obraża jego żonę? Broni go jeszcze, że media klechę "źle potraktowały"?! Ten troll to hańba urzędu i wstyd dla własnej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś