lacymon <a href="http://pl.youtube.com/watch?v=TygLWz2XrI8" target="_blank 19.07.07, 23:47 na pederastię to romkowi może pomóc tylko jedno w/w lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
mixtie mysle ze 20.07.07, 00:26 wojna sie zacznie na calego. polacy dostana swoje igrzyska. lisy i kaczki zaczna sie zagryzac. potomek smota wawelskiego zacznie sugerowac dzielnemu jarkowi (i gawiedzi), ze moze jednak jego teczka nie byla sfalszowana. o czym wszyscy wiedza, ale panowal consensus milczenia. ------------------------------------ Żeby poznać swą lepszość, trzeba wynaleźć sobie kogoś gorszego. (Gombrowicz, Iwona, księżniczka Burgunda) Odpowiedz Link Zgłoś
milena.rl Gombrowicz promuje zza grobu. 20.07.07, 00:54 Bo tera to nasza wiocha ma okres promocji. "I nie zapomnij karkówka 5 PLN/ kilogram". Będą go jeszcze ekshumować. A Giertych? Być może skończy samobójstwem. Konając dokona ostatniej konfesji: "to stało się na obozie...". Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re:I na co się zdało Giertychowi 20.07.07, 14:15 wojowanie z Gombrowiczem?Zapłaci stołeczkiem.A po wyborach nie będzie stołeczka dla romeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Wicepremier i dywanik? 20.07.07, 01:05 Ciekawe co pan wicepremier chce tym krzykiem zagluszyc. BBC pare dni temu pokazalo program o Hitlerze, z ktorego jasno wynika ze byl...powiedzmy nieco niezdecydowany. Program byl bardziej dosadny. A Hitlera rezim wymordowal setki tysiecy homoseksualiskow. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Promocja czego? 20.07.07, 06:37 "Jeżeli premier chce wziąć na swoje sumienie wprowadzenie do kanonu lektur książki promującej pederastię, niech to robi. Ja bym na jego miejscu tego nie robił" - powiedział telewizyjnej "Panoramie" minister edukacji Roman Giertych. To chyba jakaś pomyłka. Gombrowicz promuje życie zakonne i Jankowskiego! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
giles Wielki Przywodca i Lektury... 20.07.07, 11:53 szczesliwy musi byc kraj, w ktorym premier rzadu ma czas zajmowac sie kompletowaniem listy lektur szkolnych... Odpowiedz Link Zgłoś
aksjomat2 Re: Wielki Przywodca i Lektury... 20.07.07, 14:25 giles napisał: > szczesliwy musi byc kraj, w ktorym premier rzadu ma czas zajmowac sie > kompletowaniem listy lektur szkolnych... Coś mi się zdaje, że ta sprawa nie byłaby dla premiera zbyt interesująca, gdyby nie chodziło o Gombrowicza... ,,Do moich osobistych spraw czy osobistych spraw ludzi, którzy żyją w związku przez kilkadziesiąt lat, niech on się nie wtrąca, no. Bo jakie ja rzeczy słyszałem na temat premiera, to też mogę je powiedzieć ''- A. Lepper Odpowiedz Link Zgłoś