jaroslaw_nieomylny a Jarek uwaza odwrotnie Uklad niestety glosuje 20.07.07, 09:47 w wyborach i sondazach wiec trzeba Jarek Uklad pozbawic prawa glosu! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: A ja popieram kaczego pemiera 20.07.07, 13:54 wtedy gdy gada o wcześniejszych wyborach.O tak tylko premier Kaczyński potrafi tak szybko upie.....ć koalicjantów i załatwić wcześniejsze wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_25 Najgorszy rzad w historii po 1989 roku 20.07.07, 09:48 Beznadzieja !! i tyle pora na dożynki !! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 09:48 Rozumiem że ktoś mógł zagłosować na Kaczyńskiego a teraz go popiera, bo zgadza się z jego poglądami. Ale żeby nazwać go sympatycznym? Obecny premier to, nie licząc Macierewicza, najbardziej antypatyczny polski polityk od czasu Jaruzelskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re: Biedna "gazeta" 20.07.07, 09:55 Nie sympatycznosc liczy sie w polityce, ale skutecznosc! Kaczynski i Tony Blair zostali wytypowani najlepszymi dla swoich panstw negocjatorami w UE ! Tylko gluptaki tego nie rozumieja! Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik21 Re: Biedna "gazeta" 20.07.07, 13:43 monnot napisała: > Nie sympatycznosc liczy sie w polityce, ale skutecznosc! > Kaczynski i Tony Blair zostali wytypowani najlepszymi dla swoich panstw > negocjatorami w UE ! > Tylko gluptaki tego nie rozumieja! ??? tak, tylko gluptasy z tego forum i forum TVN24 wierza tej nikczemnej propagandzie gazety, byla ubecja nie moze przetrawic ze utracila stolki, Odpowiedz Link Zgłoś
jan_dreptak Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 09:59 Józef Piłsudski powiedział kiedyś "Polacy to naród idiotów" i trudno się z tym nie zgodzić jeżeli az 30% rodaków popiera tego zakompleksionego paranoika PS. PiS Przeproście i Spadajcie PPS. dla znających języki nazwy piss nie trzeba tłumaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta [...] 20.07.07, 10:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
we28 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 15:15 jan_dreptak napisał: > Józef Piłsudski powiedział kiedyś "Polacy to naród idiotów" i trudno się z tym > nie zgodzić jeżeli az 30% rodaków popiera tego zakompleksionego paranoika > > PS. PiS Przeproście i Spadajcie > > PPS. dla znających języki nazwy piss nie trzeba tłumaczyć Pamiętaj Janek ,że żaden idiota sam nawet patrząc uważnie w lustro nie dostrzeże w sobie idioty i to jest właśnie jedna z istotniejszych cech idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 09:55 Podzielam pogląd wyrażony w tytule!! Narodzie, do wyborów. Rydzyk na Antarktydę, takich bredni jakie wygłasza, mogą słuchać wyłącznie pingwiny! Chociaż, mogą zaprotestować ekolodzy! Jak wyjadą za nim mohery, nie bedę płakał. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:01 wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzucaja Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno GW wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiota wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:43 paralela1 napisała: > wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzucaja > Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno GW > wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiota > wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom. Niemcy to robia od 966 roku, czy wedluk PiSdoglowych to tez wina liberalw ? :-O P.S. liberal nie moze byc czerwny, bo autmatycznie przestaje byc liberalem, czerwnym jest ten ktory liberalem straszy...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:08 kralik111 napisał: > paralela1 napisała: > > > wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzu > caja > > Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno > GW > > wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiot > a > > wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom. > > > Niemcy to robia od 966 roku, czy wedluk PiSdoglowych to tez wina liberalw ? :- O > > P.S. liberal nie moze byc czerwny, bo autmatycznie przestaje byc liberalem, > czerwnym jest ten ktory liberalem straszy...;DDD bzdura! znam libreralow (tak siebie naywaja) ktorzy tylko troszke lewicuja, tak samo jak wyborcza:))) wiec jak ich mam nazywac?? kralik111 że sie przyczepie do slowa "wedluk" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:03 Jestes smieszny synku. Liberalizm i lewicowosc nawzajem sie wykluczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:18 tak samo jak prawicowosc i lewicowosc. Nie mozna nazywac sie prawica (tak jak PiS) i miec lewicowego programu (tak jak PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Czeka już cela dla pana Leppera 20.07.07, 14:34 I odpowiednie menu: na śniadanko kartofelki na mleczku,na obiadzik kartofelki przysmażane,a na kolacyjkę,żeby Lepperek na długo zapamiętał kartofelki- bliżniaczki w mundurkach by wspomniał też koalicjanta Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 [...] 20.07.07, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Do administratra forum 20.07.07, 12:21 Zwracam sie z uprzejma prosba o zapoznanie sie z regulaminem forum gazety.pl w celu nie kaswania postow nie lamiacych tego regulaminu :D Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:24 A moze jest ktos, kto Cie nie lubi i manaikalnie zglasza Twoje posty do usuniecia? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:27 imie_jaszczomp napisała: > A moze jest ktos, kto Cie nie lubi i manaikalnie zglasza Twoje posty do > usuniecia? Moze, nie watpie w to, ale regulamin jest regulaminem i administrator ma obowiazek go przestrzegac. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s2 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:28 Przestań atakować personalnie. Nie będzie (tak myślę) powodów do usuwania Twoich wypowiedzi. Polecam lekturę: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:36 Jezeli uwazasz, ze atakuje personalnie, w takim razie zaden z postow na tym forum nie pwinien byc dopuszczny, wytkniecie komus braku logiki, manipulacje, klamstwo czy chamstwo nie jest atakiem presnalnym, zwlaszcza, ze w wiekszsci poprstu odpwiadam na podobne "ataki" na mnie, ale nie zglaszam tego do kasacji, robie to tylko wtedy gdy ktos atakuje moja rodzine, konkretnie malzonke i robi to bardzo wulgarnie (co czesto sie zdaza ze strny talesa, realisty1000 czy pierot9), niestety administracja jeszcze nigdy na to nie zareagowala :D Polecam lekturę: forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 20.07.07, 17:10 kralik111 napisał: > Jezeli uwazasz, ze atakuje personalnie, w takim razie zaden z postow na tym > forum nie pwinien byc dopuszczny, wytkniecie komus braku logiki, manipulacje, > klamstwo czy chamstwo nie jest atakiem presnalnym, zwlaszcza, ze w wiekszsci > poprstu odpwiadam na podobne "ataki" na mnie, ale nie zglaszam tego do kasacji, > > robie to tylko wtedy gdy ktos atakuje moja rodzine, konkretnie malzonke i robi > to bardzo wulgarnie (co czesto sie zdaza ze strny talesa, realisty1000 czy > pierot9), niestety administracja jeszcze nigdy na to nie zareagowala :D > > Polecam lekturę: > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html Czego sie rzucasz! Przeciez ty i pierot zawsze obrzucacie ludzi inwektywami oraz lacina kuchenna. To jest wasz normalny poziom. na nic wiecej was nie stac. PS - adminie, nie wykreslaj mioch wypowiedzi bez sladu. Karalik i wielu innych na tym forum robi to rutynowo. Obiektywizmu troche prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kralik111 20.07.07, 17:54 Drogi wet3, sam przeciez widzisz, ze z wielkim szacunkiem sie do ciebie zwracam, wiec nie badz chamem i nie ublizaj mi, wiem, ze o zbyt wiele cie prosze, ale mam w sercu milsierdzie boze i wierze glebko, ze nawet cham moze czasami byc czlowiekiem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kralik111 20.07.07, 21:08 kralik111 napisał: > Drogi wet3, sam przeciez widzisz, ze z wielkim szacunkiem sie do ciebie > zwracam, wiec nie badz chamem i nie ublizaj mi, wiem, ze o zbyt wiele cie > prosze, ale mam w sercu milsierdzie boze i wierze glebko, ze nawet cham moze > czasami byc czlowiekiem...:))) Moglo mi sie juz we lbie pokrecic gdyz tyle razy obrzucono mnie pomyjami. Na wszelki wypadek - przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Adminie, gdzie jest mój post?! 20.07.07, 15:19 Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby się upewnić. Żądam, abyś go przywrócił! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: isa.stern 20.07.07, 17:21 isa.stern napisała: > Adminie, gdzie jest moj post?! > Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby się > upewnić. Żądam, abyś go przywrócił! > :P Pukajcie, bedzie wam otworzone! Moje wpisy zniknely tez bez sladu. Admin czuwa i nie pozwoli aby co niestosownego o "kraliku" - zawodowym klakierze GW napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: D administratora 20.07.07, 18:00 wet3 napisał: > isa.stern napisała: > Adminie, gdzie jest moj post?! > > Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby s > ię > > upewnić. Żądam, abyś go przywrócił! > > :P > > Pukajcie, bedzie wam otworzone! Moje wpisy zniknely tez bez sladu. Admin czuwa > i nie pozwoli aby co niestosownego o "kraliku" - zawodowym klakierze GW napisac > ! Adminie, musze teraz stanac w Twojej obrnie, poniewaz to male scierwo obralo sobie Ciebie za cel napasci, insynuacji i prowkacji, nie daj sie administratorze temu parszywemu prowokatorowi, to cos kiedys robilo to zawodowo w SB wiec ma duze doswiadczenie w szmaceniu uczciwych ludzi, teraz jak kazdy byly oficer SB znalazl zatrudnienie w PiS i robi to co jedynie potrafi... ;DDD Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 komuchów z PISkomuny, szlag trafił !!!!! 20.07.07, 10:09 taka jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
pisofil Sondowali pewnie samych frustratów co traktują 20.07.07, 10:14 każde słowo napisane w wybiórczej jak prawdę objawioną. Tyle ich co w sondażach, bo jak przyjdzie do wyborów to rzeczywistość gorzko zweryfikuje te sondażowe prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik21 Re: Sondowali pewnie samych frustratów co traktuj 20.07.07, 13:44 pisofil napisał: > każde słowo napisane w wybiórczej jak prawdę objawioną. > Tyle ich co w sondażach, bo jak przyjdzie do wyborów to rzeczywistość gorzko > zweryfikuje te sondażowe prawdy. GW laja jak pies na lancuchu>...... podsyca do nienawisci polska mlodziez. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 [...] 20.07.07, 10:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Telefoniczny łże-sondaż łże-gazety 20.07.07, 10:26 Do tego przeprowadzony przez łże-sondażownię powiązaną z PO. Skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Najgorzej chyba nie jest..... 20.07.07, 10:31 Jeżeli za sympatycznego uznało go 34 proc, za skutecznego (37 proc.) i kompetentnego (39 proc.)to chyba, aż tak źle nie jest z premierem. Najlepiej oceniono uczciwości premiera, ale i tu dostał mniej niż połowę pozytywnych ocen - 42 proc. Ta ostatnia ocena jest dla mnie bardzo ważna, to chyba jeden z najlepszych wyników wśród dotychczasowych premierów ? Niestety, takich czasów dozylismy, że uczciwośc, kompetencje są na dalszych miejscach. ja chciałbym zwrócic uwagę na coraz bardziej żałosny poziom mediów. To co wczoraj wygadywał pan Żakowski w "Skanerze Politycznym" osiagnęło granice absurdu. Ten człowiek jest chory, nawet prowadząca dziennikarka z niesmakiem powiedziała "mówi pan jak Lepper", niestety GW pisze tak, jak mówi Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza sukces, sukces!!! 20.07.07, 10:35 najlepszy rzad od 89 roku w kategori kabaretu! Odpowiedz Link Zgłoś
ordynator_psychiatrii Przeprowadziłem swój sondaż: GW-czołowy tabloid 20.07.07, 10:38 Odpowiedz Link Zgłoś
delju Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:41 NO I PROSZĘ.JESZCZE WIĘKSZY NIEUDACZNIK OD NIEUDACZNIKA MILLERA,ALE JAJA.TO SE PRZYPADKOWY NARÓD WŁADCÓW WYBRAŁ,HEHEHEHE!!!!ALE SPOKO,ZA DWA LATA POLECĄ I PODOBNYCH WYBIORĄ.TO SĄ POLACY. Odpowiedz Link Zgłoś
australopitecus Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:42 Porownujac premierow Milera i Kaczynskiego, pozwolcie Panstwo ze posluze sie ponizsza analogia. Zakladajac ze Polska to mlyn pelen zboza, mozna powiedziec, iz za czasow premiera Millera mlyn byl okradany, teraz gdy PiSowi przewodzi Kaczynski mlyn jest z premedytacja burzony. Co gorsze pozostawiam waszej ocenie. To, ze "mlyn" sie kreci to zasluga swiatowej koniunktury, i faktu ze "mlyn" jest w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:49 TERAZ MŁYN TEZ JEST RĄBANY ,TYLKO SUBTELNIEJ.TAMCI POSZLI NA WYDRĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lemarka2 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:42 Wystąpienia Kaczyńskich braci w telewizji po 20 stały się już tradycją i przypominają najlepsze czasy PRLu, kiedy gadające głowy miały do przekazania pospulstwu Bardzo Ważne Wiadomości. Tyle tylko, że bracia przekazują ciągle tą samą jedynie słuszną nowomodę, ubraną w formę wywiadu, na którą mogą sięnabrać tylko dzieci i to te mniej rozgarnięte. Urban przynajmniej mówił ciekawiej i potrafił zażartować, czego bracia nie potrafią. Ich wystapienia przypominają raczej Jaruzelskiego. Przesuwanie godzin emisji programów, tylko po to aby pogadać sobie na antenie w tej formie raczej nie służą porozumieniu i wytłumaczeniu, co zapewne jest ich intencją a jedynie powodują powrót wsponień i to wcale nie nostalgicznych! Ja w kazdym razie nie po to płacę abonament, aby słuchać drętwej rozmowy, która to nazywana jest "wywiadem". Zresztą bracia znani są z tego, że inaczej postrzegają swiat i otoczenie, naginając to postrzeganie do własnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekzmiasta Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:33 Urban mowil ciekawie?? Zartowal?? Zarty!! Nie lubie Kaczek, ale blagam nie porownujcie ich do tego padalca Urbana ( sorki za pismo - jestem w Wiedniu i patrze z przerazeniem na kraj do ktorego wracam za 2 tygodnie) pozdro dla normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
hor1 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:53 Kaczynscy to kibole polityczni i całe ich ugrupowanie.Poszli po władzę byle jak,wzięli ją z byle kim i byle jak rządzą.Byle rządzić.Tak jak ostatnio "pokazali" się kibole Legii,tak mamy drugi rok rządów kiboli politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
progics Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:47 bede znowu glosowal na Kaczki, bo w gazecie stoi zeby nie glosowac na nich. Gazeta to kompletny zawracacz d... Pzdr Zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:27 Ale sie uśmiałem. Rozumiem, że pytania zostały podawane wg hierarchii ważności. Więc jednym z najważniejszych czynników jest tolerancja dla mniejszości - czyt. homoseksualistów. Gazeto, przestań już pie..ć i manipulować ludźmi... Co do sondażu, to porównanie dotyczy jakiego okresu rządów Bieleckiego, Marcinkiewicza i innych? Czy początkowego okresu sprawowania władzy, czy może ich końcóki? A może wybierano to co korzystniejszze dla manipulacji? Z tego co pamiętam, poparcie dla rządów Millera i bodajże Buzka, w pewnym momencie - pod koniec ich gabinetów, spadło poniżej 20 %. Więc o co chodzi? NIech się Wybiórcza buja, jedyne co ma dobre to dodatek sportowy -tam łatwiej o obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:46 Sondaż dotyczy bieżącej oceny, czyli tego, jak postrzegamy dawne rządy teraz. Dlatego Miller ma większe poparcie, niż kiedy kończył. a Oleksy niższe. Tolerancja dla mniejszości dotyczy oczywiście również homoseksualistów, ale także Ślązaków lub pielęgniarek. W zasadzie nie mamy wyboru, w której mniejszości się w danym momencie znajdziemy. Ważne jest, że nie mamy przewagi w parlamencie, więc większość decyduje o nas za nas. Albo polubownie, albo siłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
suhar3 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 11:47 ja bym go tam tak surowo nie oceniał. Mimo, że kaczorów nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Czyli do następnych wyborów PiS z Marcinkiewiczem 20.07.07, 11:49 jako kandydatem na premiera spokojnie wygra. Skoro za dobrego uważa go aż 80% Polaków PiS ma zwyciestwo w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Czyli do następnych wyborów PiS z Marcinkiewi 20.07.07, 12:24 palestrina2005 napisał: > jako kandydatem na premiera spokojnie wygra. > Skoro za dobrego uważa go aż 80% Polaków PiS ma zwyciestwo w kieszeni... Marcinkiewicz jest na wygnaniu w Lndynie, i podobnie jak Marek Jurek ma w prokcie PiS i twoje apele...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 12:34 i 80% uważa że był dobrym premierem... Teraz wystarczy że w przyszłych wyborach PiS wystawi go jako kandydata... i PiS ma zwycięstwo w kieszeni... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 12:38 Marcinkiewicz jest czlnkiem, to fakt, ale problem polega na tym, ze wystawiajac go kaczynscy traca wladze nie tylko w Polsce ale przedewszystkim w PiS, przemysl to...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:49 Jeśli głównym marzeniem Kaczyńskiego jest tak jak mówił zbudowanie silnej centro-prawicowej partii na długie lata to skoncentruje się na szefowaniu partii. premierostwo zostawi Marcinkiewiczowi. Nawet najwięksi politycy nie rządzą dłużej niż dwie kadencje. Więc jeśli Kaczyński w następnych wyborach przekaże pałeczkę Marcinkiewiczowi i Ziobro - PiS spokojnie wygra... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:52 palestrina2005 napisał: > Jeśli głównym marzeniem Kaczyńskiego jest tak jak mówił zbudowanie silnej > centro-prawicowej partii na długie lata to skoncentruje się na szefowaniu > partii. premierostwo zostawi Marcinkiewiczowi. > Nawet najwięksi politycy nie rządzą dłużej niż dwie kadencje. Więc jeśli > Kaczyński w następnych wyborach przekaże pałeczkę Marcinkiewiczowi i Ziobro - > PiS spokojnie wygra... Wierzysz w to ? Bo Marcinkiewicz juz nie...;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:56 Widzę że strasznie boisz sie takiego scenariusza i nie chcesz go przyjąć do wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:16 palestrina2005 napisał: > Widzę że strasznie boisz sie takiego scenariusza i nie chcesz go przyjąć do > wiadomości... Tak palestrina boje sie takiego scenariusza, w takim samym stopniu jak boje sie powrotu PZPR ktorego odzwierciedleniem jest twoj scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:06 Jest jeszcze jedna mala ale jakze istotna sprawa palestrina, ty proponujesz model rzadzenia PZPR, czyli I sekretarz rzadzi partia a partia premierem, jak juz to bylo z Marcinkiewiczem poprzednio, nie uwazasz, ze jest to zgubne dla Polski i naszej mlodej demkracji, w demkracji rzadzi odpowiedzialnosc, czyli lider partii zostaje premierem i on bierze cala odpwiedzialnsc na siebie i nie zwala jej na opozycje ani pionka ktorego wytypwal na swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:38 Twój wywód nielogiczny. Jeśli szef partii sprawdza się dobrze na stanowisku ale uważa że dobrym premierem będzie ktoś inny to ja nie widze przeszkód. W demokracji nie ma obowiązku aby szef partii zostawał premierem... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:50 palestrina2005 napisał: > Twój wywód nielogiczny. > Jeśli szef partii sprawdza się dobrze na stanowisku ale uważa że dobrym > premierem będzie ktoś inny to ja nie widze przeszkód. > W demokracji nie ma obowiązku aby szef partii zostawał premierem... To, ze ty nie widzisz przeszkd nie znaczy, ze przeszkod nie ma, rozumiem, ze w przypadku PZPR tez nie widziales przeszkod, dobrze, przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Widac, że brak własnego konta bankowego ludzie nie 20.07.07, 12:14 uznają za wystarczające kryterium uczciwości. Jeśli notorycznie łże, to jest nieuczciwy, niestety :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma wskażcie mi premiera w UE, który może, 20.07.07, 12:23 stojąc obok przestępców i szarlatana, powiedzieć do motłochu: "tu jest Polska, a "tam" jest ZOMO. Napisałem "motłochu" ale miałem na myśli ludzi ciemnych, ogarniętych religijną (?) ekstazą. Przecież Kaczyński jeśli daje do zrosumienia że Lepperem i Giertychem gardzi, że traktuje ich instrumentalnie, musi gardzić i Rydzykiem, który jest kanalią. To naprawdę jest "rewolucja moralna". Odpowiedz Link Zgłoś
fuchsgs Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 12:46 MOIM ZDANIEM JEST TO NAJLEPSZY PREMIER W CAŁEJ HISTORII POLSKI TYLKO SZKODA ŻE TAK PÓŻNO,JAK POPRZEDNICY ROZKRADLI POLSKĘ!!!!BRAWO PANIE PREMIERZE,BRAWO PIS JESTEM ZWAMI. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 13:21 Nie krzycz tak, bo pomyślimy, że Cię to boli! (Nas zresztą ta degrengolada też boli, ale nie krzyczymy) Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 13:51 Nie musisz otwierać ust.wystarczy poczytac GW posłychac czy obejrzec liberalne i polskojezyczne stacje.One mowią za cibie i w Twoim imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 14:17 Pan Premier za to mówi w swoim imieniu, że to najlepszy rząd od czasów Władysława Łokietka. I jak słucham, to tak się zastanawiam, czy to jest medium jest polskojęzyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 J. Kaczyński sypatyczny dla 34%? 20.07.07, 13:01 Przypuszczam iż tak wysoki procent sympatii wynika z niezrozumienia przez część respondentów znaczenia tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
letanacze Re: J. Kaczyński sypatyczny dla 34%? 20.07.07, 14:27 guru133 napisał: > Przypuszczam iż tak wysoki procent sympatii wynika z niezrozumienia przez >część respondentów znaczenia tego słowa. Pewnie tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 13:06 Sondaz moj: Gazeta Wyborcza najbardziej zalgana gazeta po 1989 roku! Odpowiedz Link Zgłoś