Dodaj do ulubionych

Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem...

• jaroslaw_nieomylny a Jarek uwaza odwrotnie Uklad niestety glosuje 20.07.07, 09:47
      w wyborach i sondazach wiec trzeba Jarek Uklad pozbawic prawa glosu!
      • uniaeuropejska1 Re: A ja popieram kaczego pemiera 20.07.07, 13:54
        wtedy gdy gada o wcześniejszych wyborach.O tak tylko premier Kaczyński potrafi
        tak szybko upie.....ć koalicjantów i załatwić wcześniejsze wybory.
    • asia_25 Najgorszy rzad w historii po 1989 roku 20.07.07, 09:48
      Beznadzieja !! i tyle

pora na dożynki !!

• markus.kembi Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 09:48
      Rozumiem że ktoś mógł zagłosować na Kaczyńskiego a teraz go popiera, bo zgadza
      się z jego poglądami. Ale żeby nazwać go sympatycznym? Obecny premier to, nie
      licząc Macierewicza, najbardziej antypatyczny polski polityk od czasu Jaruzelskiego.
      • monnot Re: Biedna "gazeta" 20.07.07, 09:55
        Nie sympatycznosc liczy sie w polityce, ale skutecznosc!
        Kaczynski i Tony Blair zostali wytypowani najlepszymi dla swoich panstw
        negocjatorami w UE !
        Tylko gluptaki tego nie rozumieja!
        • tetradrachma tak, liczy się "skuteczność" a skutki będą opłaka 20.07.07, 12:07
        • ludwik21 Re: Biedna "gazeta" 20.07.07, 13:43
          monnot napisała:

> Nie sympatycznosc liczy sie w polityce, ale skutecznosc!
          > Kaczynski i Tony Blair zostali wytypowani najlepszymi dla swoich panstw
          > negocjatorami w UE !
          > Tylko gluptaki tego nie rozumieja!
          ??? tak, tylko gluptasy z tego forum i forum TVN24 wierza tej nikczemnej
          propagandzie gazety, byla ubecja nie moze przetrawic ze utracila stolki,
      • jan_dreptak Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 09:59
        Józef Piłsudski powiedział kiedyś "Polacy to naród idiotów" i trudno się z tym
        nie zgodzić jeżeli az 30% rodaków popiera tego zakompleksionego paranoika

PS. PiS Przeproście i Spadajcie

PPS. dla znających języki nazwy piss nie trzeba tłumaczyć
        • amanasunta [...] 20.07.07, 10:02
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • we28 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 15:15
          jan_dreptak napisał:

> Józef Piłsudski powiedział kiedyś "Polacy to naród idiotów" i trudno się z
          tym
          > nie zgodzić jeżeli az 30% rodaków popiera tego zakompleksionego paranoika
          >
          > PS. PiS Przeproście i Spadajcie
          >
          > PPS. dla znających języki nazwy piss nie trzeba tłumaczyć

Pamiętaj Janek ,że żaden idiota sam nawet patrząc uważnie w lustro nie
          dostrzeże w sobie idioty i to jest właśnie jedna z istotniejszych cech idioty.
    • michalparadowski Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 09:55
      Podzielam pogląd wyrażony w tytule!!
      Narodzie, do wyborów.
      Rydzyk na Antarktydę, takich bredni jakie wygłasza, mogą słuchać wyłącznie
      pingwiny!
      Chociaż, mogą zaprotestować ekolodzy!
      Jak wyjadą za nim mohery, nie bedę płakał.
      Amen.
      • paralela1 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:01
        wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzucaja
        Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno GW
        wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiota
        wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom.
        • kralik111 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:43
          paralela1 napisała:

> wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzucaja
          > Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno GW
          > wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiota
          > wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom.

Niemcy to robia od 966 roku, czy wedluk PiSdoglowych to tez wina liberalw ? :-O

P.S. liberal nie moze byc czerwny, bo autmatycznie przestaje byc liberalem,
          czerwnym jest ten ktory liberalem straszy...;DDD
          • ratm1978 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:08
            kralik111 napisał:

> paralela1 napisała:
            >
            > > wasi czerwoni liberałowie doprowadzili do tego, że Niemcy swobodnie wyrzu
            > caja
            > > Polaków z domów na bruk, a Michnik temy przyklaśnie bo jak napisała dawno
            > GW
            > > wielkimi literami "Polacy słabi Niemcy Wspaniali" tylko zdrajca lub idiot
            > a
            > > wierzy dalej tym internacjonalnym sprzedawczykom.
            >
            >
            > Niemcy to robia od 966 roku, czy wedluk PiSdoglowych to tez wina liberalw ? :-
            O
            >
            > P.S. liberal nie moze byc czerwny, bo autmatycznie przestaje byc liberalem,
            > czerwnym jest ten ktory liberalem straszy...;DDD
            bzdura! znam libreralow (tak siebie naywaja) ktorzy tylko troszke lewicuja, tak
            samo jak wyborcza:))) wiec jak ich mam nazywac??
            kralik111 że sie przyczepie do slowa "wedluk" :))))
            • australopitecus Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:03
              Jestes smieszny synku. Liberalizm i lewicowosc nawzajem sie wykluczaja.
              • imie_jaszczomp Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:18
                tak samo jak prawicowosc i lewicowosc. Nie mozna nazywac sie prawica (tak jak
                PiS) i miec lewicowego programu (tak jak PiS).
              • uniaeuropejska1 Re: Czeka już cela dla pana Leppera 20.07.07, 14:34
                I odpowiednie menu: na śniadanko kartofelki na mleczku,na obiadzik kartofelki
                przysmażane,a na kolacyjkę,żeby Lepperek na długo zapamiętał kartofelki-
                bliżniaczki w mundurkach by wspomniał też koalicjanta Giertycha.
            • kralik111 [...] 20.07.07, 12:05
              • kralik111 Do administratra forum 20.07.07, 12:21
                Zwracam sie z uprzejma prosba o zapoznanie sie z regulaminem forum gazety.pl w
                celu nie kaswania postow nie lamiacych tego regulaminu :D

Pozdrawiam.
                • imie_jaszczomp Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:24
                  A moze jest ktos, kto Cie nie lubi i manaikalnie zglasza Twoje posty do
                  usuniecia?
                  • kralik111 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:27
                    imie_jaszczomp napisała:

> A moze jest ktos, kto Cie nie lubi i manaikalnie zglasza Twoje posty do
                    > usuniecia?

Moze, nie watpie w to, ale regulamin jest regulaminem i administrator ma
                    obowiazek go przestrzegac.
                • w.s2 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:28
                  Przestań atakować personalnie. Nie będzie (tak myślę) powodów do usuwania
                  Twoich wypowiedzi.

Polecam lekturę:
                  forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                  • kralik111 Re: Do administratra forum 20.07.07, 12:36
                    Jezeli uwazasz, ze atakuje personalnie, w takim razie zaden z postow na tym
                    forum nie pwinien byc dopuszczny, wytkniecie komus braku logiki, manipulacje,
                    klamstwo czy chamstwo nie jest atakiem presnalnym, zwlaszcza, ze w wiekszsci
                    poprstu odpwiadam na podobne "ataki" na mnie, ale nie zglaszam tego do kasacji,
                    robie to tylko wtedy gdy ktos atakuje moja rodzine, konkretnie malzonke i robi
                    to bardzo wulgarnie (co czesto sie zdaza ze strny talesa, realisty1000 czy
                    pierot9), niestety administracja jeszcze nigdy na to nie zareagowala :D

Polecam lekturę:
                    forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html
                    • wet3 Re: kralik111 20.07.07, 17:10
                      kralik111 napisał:

> Jezeli uwazasz, ze atakuje personalnie, w takim razie zaden z postow na tym
                      > forum nie pwinien byc dopuszczny, wytkniecie komus braku logiki, manipulacje,
                      > klamstwo czy chamstwo nie jest atakiem presnalnym, zwlaszcza, ze w wiekszsci
                      > poprstu odpwiadam na podobne "ataki" na mnie, ale nie zglaszam tego do
                      kasacji,
                      >
                      > robie to tylko wtedy gdy ktos atakuje moja rodzine, konkretnie malzonke i
                      robi
                      > to bardzo wulgarnie (co czesto sie zdaza ze strny talesa, realisty1000 czy
                      > pierot9), niestety administracja jeszcze nigdy na to nie zareagowala :D
                      >
                      > Polecam lekturę:
                      > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html

Czego sie rzucasz! Przeciez ty i pierot zawsze obrzucacie ludzi inwektywami
                      oraz lacina kuchenna. To jest wasz normalny poziom. na nic wiecej was nie stac.
                      PS - adminie, nie wykreslaj mioch wypowiedzi bez sladu. Karalik i wielu innych
                      na tym forum robi to rutynowo. Obiektywizmu troche prosze!
                      • kralik111 Re: kralik111 20.07.07, 17:54
                        Drogi wet3, sam przeciez widzisz, ze z wielkim szacunkiem sie do ciebie
                        zwracam, wiec nie badz chamem i nie ublizaj mi, wiem, ze o zbyt wiele cie
                        prosze, ale mam w sercu milsierdzie boze i wierze glebko, ze nawet cham moze
                        czasami byc czlowiekiem...:)))
                        • wet3 Re: kralik111 20.07.07, 21:08
                          kralik111 napisał:

> Drogi wet3, sam przeciez widzisz, ze z wielkim szacunkiem sie do ciebie
                          > zwracam, wiec nie badz chamem i nie ublizaj mi, wiem, ze o zbyt wiele cie
                          > prosze, ale mam w sercu milsierdzie boze i wierze glebko, ze nawet cham moze
                          > czasami byc czlowiekiem...:)))

Moglo mi sie juz we lbie pokrecic gdyz tyle razy obrzucono mnie pomyjami. Na
                          wszelki wypadek - przepraszam.
                  • isa.stern Adminie, gdzie jest mój post?! 20.07.07, 15:19
                    Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby się
                    upewnić. Żądam, abyś go przywrócił!
                    :P
                    • wet3 Re: isa.stern 20.07.07, 17:21
                      isa.stern napisała: > Adminie, gdzie jest moj post?!
                      > Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby się
                      > upewnić. Żądam, abyś go przywrócił!
                      > :P

Pukajcie, bedzie wam otworzone! Moje wpisy zniknely tez bez sladu. Admin czuwa
                      i nie pozwoli aby co niestosownego o "kraliku" - zawodowym klakierze GW napisac!
                      • kralik111 Re: D administratora 20.07.07, 18:00
                        wet3 napisał:

> isa.stern napisała: > Adminie, gdzie jest moj post?!
                        > > Nie złamałam netykiety. Przed chwilą zapoznałam się z nią ponownie, aby s
                        > ię
                        > > upewnić. Żądam, abyś go przywrócił!
                        > > :P
                        >
                        > Pukajcie, bedzie wam otworzone! Moje wpisy zniknely tez bez sladu. Admin
                        czuwa
                        > i nie pozwoli aby co niestosownego o "kraliku" - zawodowym klakierze GW
                        napisac
                        > !

Adminie, musze teraz stanac w Twojej obrnie, poniewaz to male scierwo obralo
                        sobie Ciebie za cel napasci, insynuacji i prowkacji, nie daj sie
                        administratorze temu parszywemu prowokatorowi, to cos kiedys robilo to zawodowo
                        w SB wiec ma duze doswiadczenie w szmaceniu uczciwych ludzi, teraz jak kazdy
                        byly oficer SB znalazl zatrudnienie w PiS i robi to co jedynie potrafi... ;DDD

Pozdrawiam :)
      • ratm1978 wow! michałe 20.07.07, 11:09

== medium is the message ==
    • pierot6 komuchów z PISkomuny, szlag trafił !!!!! 20.07.07, 10:09
      taka jest prawda!
    • pisofil Sondowali pewnie samych frustratów co traktują 20.07.07, 10:14
      każde słowo napisane w wybiórczej jak prawdę objawioną.
      Tyle ich co w sondażach, bo jak przyjdzie do wyborów to rzeczywistość gorzko
      zweryfikuje te sondażowe prawdy.
      • ludwik21 Re: Sondowali pewnie samych frustratów co traktuj 20.07.07, 13:44
        pisofil napisał:

> każde słowo napisane w wybiórczej jak prawdę objawioną.
        > Tyle ich co w sondażach, bo jak przyjdzie do wyborów to rzeczywistość gorzko
        > zweryfikuje te sondażowe prawdy.
        GW laja jak pies na lancuchu>...... podsyca do nienawisci polska mlodziez.
    • mark6 [...] 20.07.07, 10:16
    • jorge.martinez Telefoniczny łże-sondaż łże-gazety 20.07.07, 10:26
      Do tego przeprowadzony przez łże-sondażownię powiązaną z PO.

Skandal!
    • daretto Najgorzej chyba nie jest..... 20.07.07, 10:31
      Jeżeli za sympatycznego uznało go 34 proc, za skutecznego (37 proc.) i
      kompetentnego (39 proc.)to chyba, aż tak źle nie jest z premierem. Najlepiej
      oceniono uczciwości premiera, ale i tu dostał mniej niż połowę pozytywnych
      ocen - 42 proc. Ta ostatnia ocena jest dla mnie bardzo ważna, to chyba jeden z
      najlepszych wyników wśród dotychczasowych premierów ? Niestety, takich czasów
      dozylismy, że uczciwośc, kompetencje są na dalszych miejscach. ja chciałbym
      zwrócic uwagę na coraz bardziej żałosny poziom mediów. To co wczoraj wygadywał
      pan Żakowski w "Skanerze Politycznym" osiagnęło granice absurdu. Ten człowiek
      jest chory, nawet prowadząca dziennikarka z niesmakiem powiedziała "mówi pan
      jak Lepper", niestety GW pisze tak, jak mówi Lepper.
    • malpa-z-paryza sukces, sukces!!! 20.07.07, 10:35
      najlepszy rzad od 89 roku w kategori kabaretu!
    • ordynator_psychiatrii Przeprowadziłem swój sondaż: GW-czołowy tabloid 20.07.07, 10:38
    • delju Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:41
      NO I PROSZĘ.JESZCZE WIĘKSZY NIEUDACZNIK OD NIEUDACZNIKA MILLERA,ALE JAJA.TO SE
      PRZYPADKOWY NARÓD WŁADCÓW WYBRAŁ,HEHEHEHE!!!!ALE SPOKO,ZA DWA LATA POLECĄ I
      PODOBNYCH WYBIORĄ.TO SĄ POLACY.
    • australopitecus Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:42
      Porownujac premierow Milera i Kaczynskiego, pozwolcie Panstwo ze posluze sie
      ponizsza analogia. Zakladajac ze Polska to mlyn pelen zboza, mozna powiedziec,
      iz za czasow premiera Millera mlyn byl okradany, teraz gdy PiSowi przewodzi
      Kaczynski mlyn jest z premedytacja burzony. Co gorsze pozostawiam waszej
      ocenie. To, ze "mlyn" sie kreci to zasluga swiatowej koniunktury, i faktu
      ze "mlyn" jest w UE.
      • delju Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:49
        TERAZ MŁYN TEZ JEST RĄBANY ,TYLKO SUBTELNIEJ.TAMCI POSZLI NA WYDRĘ!!!!
    • lemarka2 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 10:42
      Wystąpienia Kaczyńskich braci w telewizji po 20 stały się już tradycją i
      przypominają najlepsze czasy PRLu, kiedy gadające głowy miały do przekazania
      pospulstwu Bardzo Ważne Wiadomości. Tyle tylko, że bracia przekazują ciągle tą
      samą jedynie słuszną nowomodę, ubraną w formę wywiadu, na którą mogą sięnabrać
      tylko dzieci i to te mniej rozgarnięte. Urban przynajmniej mówił ciekawiej i
      potrafił zażartować, czego bracia nie potrafią. Ich wystapienia przypominają
      raczej Jaruzelskiego. Przesuwanie godzin emisji programów, tylko po to aby
      pogadać sobie na antenie w tej formie raczej nie służą porozumieniu i
      wytłumaczeniu, co zapewne jest ich intencją a jedynie powodują powrót wsponień
      i to wcale nie nostalgicznych!
      Ja w kazdym razie nie po to płacę abonament, aby słuchać drętwej rozmowy, która
      to nazywana jest "wywiadem". Zresztą bracia znani są z tego, że inaczej
      postrzegają swiat i otoczenie, naginając to postrzeganie do własnych potrzeb.
      • maciekzmiasta Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:33
        Urban mowil ciekawie?? Zartowal?? Zarty!! Nie lubie Kaczek, ale blagam nie
        porownujcie ich do tego padalca Urbana ( sorki za pismo - jestem w Wiedniu i
        patrze z przerazeniem na kraj do ktorego wracam za 2 tygodnie) pozdro dla
        normalnych
    • hor1 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 10:53
      Kaczynscy to kibole polityczni i całe ich ugrupowanie.Poszli po władzę byle
      jak,wzięli ją z byle kim i byle jak rządzą.Byle rządzić.Tak jak
      ostatnio "pokazali" się kibole Legii,tak mamy drugi rok rządów kiboli
      politycznych.
      • progics Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:47
        bede znowu glosowal na Kaczki,
        bo w gazecie stoi zeby nie glosowac na nich.
        Gazeta to kompletny zawracacz d...
        Pzdr Zadowolony
    • yvesl Spokojnie glosuje na PiS. Sondaz GW hahhahaa 20.07.07, 11:10
      j.w.
    • viornisko Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 11:27
      Ale sie uśmiałem. Rozumiem, że pytania zostały podawane wg hierarchii ważności.
      Więc jednym z najważniejszych czynników jest tolerancja dla mniejszości - czyt.
      homoseksualistów. Gazeto, przestań już pie..ć i manipulować ludźmi...

Co do sondażu, to porównanie dotyczy jakiego okresu rządów Bieleckiego,
      Marcinkiewicza i innych? Czy początkowego okresu sprawowania władzy, czy może
      ich końcóki? A może wybierano to co korzystniejszze dla manipulacji? Z tego co
      pamiętam, poparcie dla rządów Millera i bodajże Buzka, w pewnym momencie - pod
      koniec ich gabinetów, spadło poniżej 20 %. Więc o co chodzi?
      NIech się Wybiórcza buja, jedyne co ma dobre to dodatek sportowy -tam łatwiej o
      obiektywizm.
      • wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 12:46
        Sondaż dotyczy bieżącej oceny, czyli tego, jak postrzegamy dawne rządy teraz.
        Dlatego Miller ma większe poparcie, niż kiedy kończył. a Oleksy niższe.

Tolerancja dla mniejszości dotyczy oczywiście również homoseksualistów,
        ale także Ślązaków lub pielęgniarek. W zasadzie nie mamy wyboru, w której
        mniejszości się w danym momencie znajdziemy. Ważne jest, że nie mamy przewagi
        w parlamencie, więc większość decyduje o nas za nas.
        Albo polubownie, albo siłowo.
    • wiarusik Chyba was... 20.07.07, 11:40
      ...Bóg opuścił.
      Najgorszy to był Miller.
    • suhar3 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 11:47
      ja bym go tam tak surowo nie oceniał. Mimo, że kaczorów nie lubie.
    • palestrina2005 Czyli do następnych wyborów PiS z Marcinkiewiczem 20.07.07, 11:49
      jako kandydatem na premiera spokojnie wygra.
      Skoro za dobrego uważa go aż 80% Polaków PiS ma zwyciestwo w kieszeni...
      • kralik111 Re: Czyli do następnych wyborów PiS z Marcinkiewi 20.07.07, 12:24
        palestrina2005 napisał:

> jako kandydatem na premiera spokojnie wygra.
        > Skoro za dobrego uważa go aż 80% Polaków PiS ma zwyciestwo w kieszeni...

Marcinkiewicz jest na wygnaniu w Lndynie, i podobnie jak Marek Jurek ma w
        prokcie PiS i twoje apele...:DDD
        • palestrina2005 Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 12:34
          i 80% uważa że był dobrym premierem...

Teraz wystarczy że w przyszłych wyborach PiS wystawi go jako kandydata... i PiS
          ma zwycięstwo w kieszeni...
          • kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 12:38
            Marcinkiewicz jest czlnkiem, to fakt, ale problem polega na tym, ze wystawiajac
            go kaczynscy traca wladze nie tylko w Polsce ale przedewszystkim w PiS,
            przemysl to...;DDD
            • palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:49
              Jeśli głównym marzeniem Kaczyńskiego jest tak jak mówił zbudowanie silnej
              centro-prawicowej partii na długie lata to skoncentruje się na szefowaniu
              partii. premierostwo zostawi Marcinkiewiczowi.
              Nawet najwięksi politycy nie rządzą dłużej niż dwie kadencje. Więc jeśli
              Kaczyński w następnych wyborach przekaże pałeczkę Marcinkiewiczowi i Ziobro -
              PiS spokojnie wygra...
              • kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:52
                palestrina2005 napisał:

> Jeśli głównym marzeniem Kaczyńskiego jest tak jak mówił zbudowanie silnej
                > centro-prawicowej partii na długie lata to skoncentruje się na szefowaniu
                > partii. premierostwo zostawi Marcinkiewiczowi.
                > Nawet najwięksi politycy nie rządzą dłużej niż dwie kadencje. Więc jeśli
                > Kaczyński w następnych wyborach przekaże pałeczkę Marcinkiewiczowi i Ziobro -
                > PiS spokojnie wygra...

Wierzysz w to ? Bo Marcinkiewicz juz nie...;DDD
                • palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 13:56
                  Widzę że strasznie boisz sie takiego scenariusza i nie chcesz go przyjąć do
                  wiadomości...
                  • kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:16
                    palestrina2005 napisał:

> Widzę że strasznie boisz sie takiego scenariusza i nie chcesz go przyjąć do
                    > wiadomości...

Tak palestrina boje sie takiego scenariusza, w takim samym stopniu jak boje sie
                    powrotu PZPR ktorego odzwierciedleniem jest twoj scenariusz.
              • kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:06
                Jest jeszcze jedna mala ale jakze istotna sprawa palestrina, ty proponujesz
                model rzadzenia PZPR, czyli I sekretarz rzadzi partia a partia premierem, jak
                juz to bylo z Marcinkiewiczem poprzednio, nie uwazasz, ze jest to zgubne dla
                Polski i naszej mlodej demkracji, w demkracji rzadzi odpowiedzialnosc, czyli
                lider partii zostaje premierem i on bierze cala odpwiedzialnsc na siebie i nie
                zwala jej na opozycje ani pionka ktorego wytypwal na swoje miejsce.

• palestrina2005 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:38
                  Twój wywód nielogiczny.
                  Jeśli szef partii sprawdza się dobrze na stanowisku ale uważa że dobrym
                  premierem będzie ktoś inny to ja nie widze przeszkód.
                  W demokracji nie ma obowiązku aby szef partii zostawał premierem...
                  • kralik111 Re: Marcinkiewicz jest członkiem PiS 20.07.07, 14:50
                    palestrina2005 napisał:

> Twój wywód nielogiczny.
                    > Jeśli szef partii sprawdza się dobrze na stanowisku ale uważa że dobrym
                    > premierem będzie ktoś inny to ja nie widze przeszkód.
                    > W demokracji nie ma obowiązku aby szef partii zostawał premierem...

To, ze ty nie widzisz przeszkd nie znaczy, ze przeszkod nie ma, rozumiem, ze w
                    przypadku PZPR tez nie widziales przeszkod, dobrze, przynajmniej wiemy z kim
                    mamy do czynienia.
    • zyks Widac, że brak własnego konta bankowego ludzie nie 20.07.07, 12:14
      uznają za wystarczające kryterium uczciwości. Jeśli notorycznie łże, to jest
      nieuczciwy, niestety :-((
    • tetradrachma wskażcie mi premiera w UE, który może, 20.07.07, 12:23
      stojąc obok przestępców i szarlatana, powiedzieć do motłochu: "tu jest Polska,
      a "tam" jest ZOMO. Napisałem "motłochu" ale miałem na myśli ludzi ciemnych,
      ogarniętych religijną (?) ekstazą. Przecież Kaczyński jeśli daje do zrosumienia
      że Lepperem i Giertychem gardzi, że traktuje ich instrumentalnie, musi gardzić
      i Rydzykiem, który jest kanalią. To naprawdę jest "rewolucja moralna".
    • fuchsgs Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 12:46
      MOIM ZDANIEM JEST TO NAJLEPSZY PREMIER W CAŁEJ HISTORII POLSKI TYLKO SZKODA ŻE
      TAK PÓŻNO,JAK POPRZEDNICY ROZKRADLI POLSKĘ!!!!BRAWO PANIE PREMIERZE,BRAWO PIS
      JESTEM ZWAMI.
      • wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 13:21
        Nie krzycz tak, bo pomyślimy, że Cię to boli!
        (Nas zresztą ta degrengolada też boli, ale nie krzyczymy)
        • t-1984 Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 13:51
          Nie musisz otwierać ust.wystarczy poczytac GW posłychac czy obejrzec liberalne i
          polskojezyczne stacje.One mowią za cibie i w Twoim imieniu.
          • wariant_b Re: Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premier 20.07.07, 14:17
            Pan Premier za to mówi w swoim imieniu, że to najlepszy rząd od czasów
            Władysława Łokietka.

I jak słucham, to tak się zastanawiam, czy to jest medium jest polskojęzyczne.
    • guru133 J. Kaczyński sypatyczny dla 34%? 20.07.07, 13:01
      Przypuszczam iż tak wysoki procent sympatii wynika z niezrozumienia przez część
      respondentów znaczenia tego słowa.
      • letanacze Re: J. Kaczyński sypatyczny dla 34%? 20.07.07, 14:27
        guru133 napisał:
        > Przypuszczam iż tak wysoki procent sympatii wynika z niezrozumienia przez
        >część respondentów znaczenia tego słowa.
        Pewnie tak :)))
    • amdrzej11 Sondaż "Gazety": Kaczyński najgorszym premierem.. 20.07.07, 13:06
      Sondaz moj: Gazeta Wyborcza najbardziej zalgana gazeta po 1989 roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka