augustus_germanicus_caligula 21.07.07, 11:00 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna2 Najważniejsze, 21.07.07, 11:01 że nie pozostawi po sobie smieci....w biurku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Najważniejsze, 21.07.07, 11:09 A potem do władzy dojdzie Platforma - łagodniejsza wersja PiS'u. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz romek, marna kaczka cię wyruchała. Politycznie jes 21.07.07, 11:11 tes młodym, zimnym trupem. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
trewas Premcio się spieszy . Chce wyborów w sierpniu 21.07.07, 12:28 zanim studenci i inteligenci wrócą z wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
masochista Romanie, nie mogłeś iść na urlop w zeszłym roku? 21.07.07, 12:37 Romanie, nie mogłeś iść na urlop w zeszłym roku? Ajajaj, szkoda cię, chłopaku. Mógłbyś już od roku latać w mundurku jako jakiś ważny druh w harcerstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 "Wczoraj posprzątałem biurko." - a kto posprząta 21.07.07, 14:43 ten burdel jaki wprowadziłeś swoimi nierządami w całym resorcie ??? I tak za to bekniesz przed Trybunałem !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Na urlop do Urugwaju? 21.07.07, 15:54 seroo1 napisał: > ten burdel jaki wprowadziłeś swoimi nierządami w całym resorcie ??? I tak za to > > bekniesz przed Trybunałem !!!!!!!!!!!!!!!! ******************************************* O ile wróci z urlopu. Nie zdziwię się, jeżeli przyśle pocztówkę z Urugwaju i zostanie doradcą Kobylańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
prezio_kwasny_malwersant G_i_e_r_t_y_ch__Liczy_Na_Stołek_W _Rządzie_Hertuska 21.07.07, 17:08 Giertych: ... sądzę, że na 99 proc. nie wrócę już po urlopie do ministerstwa ... .................................. Ta postawa Giertycha ma przekonać jego przyszłych koalicjantów z POSLD i PSL że to on wyszedł z koalicji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 "Dyktatorski" PiS sam chce oddac wladze !!!!!!!!!! 21.07.07, 18:17 prezio_kwasny_malwersant napisał: > Ta postawa Giertycha ma przekonać > jego przyszłych koalicjantów z POSLD i PSL > że to on wyszedł z koalicji :) M: ciekaw jak bedzie sie ksztusil Niesiolowski belkoczac o "dyktatorach" z PiS jak Jarek Kaczynski oglosi wybory. Osobiscie wolalbym nawet niedoskonala koalicje PiS-LPR-SO niz DOSKONALY uklad korupcyjny PO-SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
khaern CZYM WY sie podniecacie naiwnie wierzac ze tak 21.07.07, 13:34 bedzie ? o naiwni ... po wakacjach nic sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Gier-tych dosc!!! 21.07.07, 14:37 Bardzo mnie cieszy wiadomosc o rezygnacji tego idioty z drugiej jednak strony mam nadzieje ze nowy szef MEN nie zarzuci pomyslow z mundurkami i walki z przemoca w szkolach! Odpowiedz Link Zgłoś
dzioobas jakby sie interesowal MEN to by inaczej postepowal 21.07.07, 12:38 A tak odchodzi kiedy mu wygodnie burak. W d...e ma swoje ministerstwo i jakakolwiek misje. Jemu chodzi tylko o wskazniki i bycie na swieczniku. Romek jest jedna z najbardziej obludnych politycznych kreatur, aczkolwiek, co mu nalezy przyznac, potrafi miec do siebie dystans czasami i jest wierny swoim (chorym) idealom. Odpowiedz Link Zgłoś
giertych_do_bollywood Ruszylo sumienie Romka 21.07.07, 12:03 jest Bog na niebie........ Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Te deum Laudamus!!!!! 21.07.07, 13:06 jeszcze, aby rydz poszedł precz i jest extra!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aistionnelle Wreeeeeeeeszcie 21.07.07, 14:08 Żeby ten pan nie wracacał z urlopu w ogóle nie tylko do MEN , tak by było najlepiej dla szkół , nauczycieli , młodzieży...ale przecież jasne że dopóki go nie odwołają będzie siedział murem bredząc idiotyzmy podważające zdrowy rozsądek i godność ludzką .A Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Powiem tak: Jaka szkoda,Bogu niech będą dzięki. 21.07.07, 19:03 Nareszcie jakas normalna wypowiedź w rodzinie Giertychów. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Po I Nieudaczniku RP kolejny szczur ucieka... 21.07.07, 11:02 Tak oto kończą się sny paranoików o IV RP. Dlaczego nie potrafię się cieszyć, że te oszołomy, krętacze i buraki odchodzą w niesławie? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Re: Sumienie..ik 21.07.07, 14:42 en wat deze rat weggaat, want ik was even aan het werken Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Po I Nieudaczniku RP kolejny szczur ucieka... 22.07.07, 09:55 sumienie.lk napisał: > Tak oto kończą się sny paranoików o IV RP. Dlaczego nie potrafię się cieszyć, > że te oszołomy, krętacze i buraki odchodzą w niesławie? Bo "nie narzekaj na premiere swego, zawsze możesz mieć gorszego". Czy można mieć gorszego? W polskiej polityce wszystko jest możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie do... 21.07.07, 11:03 Romcio dobrze kombinuje, ważne, że biurko posprzątał. Ciekawe, co mu Kaczory w sierpniu już wyszykują. Wrócą do banku wielkopolskiego i półmilionowego czeku od Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer Re: Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie 21.07.07, 11:07 Ehh... juz pare razy sie cieszylem i co? Bania. Ten rzad tak latwo od koryta nie odejdzie. No chyba ze Kwacza koalicja widzi, ze juz wiecej zepsuc nie moze, ze juz nie ma co psuc. Teraz niech PO buja sie z tym balaganem. Na 100% nie beda mogli tego po nas posprzatac. Caly ten bajzel zwali im sie na glowy a my wrocimy za 4 latka albo i wczesniej jako zbawcy Narodu. Niezly plan. Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator wierzę w wybory na jesień. 21.07.07, 11:11 Większa kaczka nie interesuje się Polską , rzadem, PiSem. Jest zainteresowany wyłącznie reelekcją mniejszej kaczki w 2010. Skądiinąd relacje braci to dobry temat na kilka prac doktorskich i ze 2 habilitacyjne na psychologii. Dobrze kombinuje, że jeśli będą rządzić, to mniejsza kaczka ma szanse raczej iluzoryczne. Dlatego wybory na 99% będą. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 c__e__n__z__u__r__a GW prawdy nie zmieni 21.07.07, 12:18 Kolejny dowód na wolność słowa w antypolskim portalu Agory. Wszystkie poglądy są dozwolone z wyjątkiem innych wielu poglądów. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok no już ty sarenko na prawde nie mozesz narzekac! 21.07.07, 13:05 twoje dywiciarskie gadzety intelektualne w 99% są puszczane. Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: c__e__n__z__u__r__a GW prawdy nie zmieni 21.07.07, 13:19 jola_z_dywit6 napisała: > Kolejny dowód na wolność słowa w antypolskim portalu Agory. > Wszystkie poglądy są dozwolone z wyjątkiem innych wielu poglądów. > Żenada. Jolu, chyba jeszcze dzisiaj nie piłaś. Powiedz jasno o ci chodzi. O jaki dowód ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
armagon Re: c__e__n__z__u__r__a GW prawdy nie zmieni 21.07.07, 16:03 zal mi Cię, Jolu :] Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Re: c__e__n__z__u__r__a GW prawdy nie zmieni 22.07.07, 19:02 jola_z_dywit6 napisała: > Kolejny dowód na wolność słowa w antypolskim portalu Agory. > Wszystkie poglądy są dozwolone z wyjątkiem innych wielu poglądów. > Żenada. ------------------- Od dawna proponuję aby jolę z dywid6 poddać badaniom psychiatrycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 To wielki polak 21.07.07, 11:11 Popieram decyzje wielkiego polaka i faszysty Romusia. Tutaj trzeba zacytowac slowa innego "wieliego" polaka "Spieprzaj dziadu". mam nadzieje ze partia faszystowska LPR nigdy juz nie bedzie w sejmie. www.informacjasamorzadowa.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
miranda333 Re: To wielki polak 21.07.07, 16:03 Odejście całej koalicji pobłogsławimy i na Jasnej Górze podziękujemy za skrócenie męki. Odpowiedz Link Zgłoś
niewir Re: To wielki polak 22.07.07, 19:04 piotrus508 napisał: > Popieram decyzje wielkiego polaka i faszysty Romusia. Tutaj trzeba zacytowac > slowa innego "wieliego" polaka "Spieprzaj dziadu". > mam nadzieje ze partia faszystowska LPR nigdy juz nie bedzie w sejmie. ------------------- Szkoda, że Giertych jest wielkim Polakiem tylko wzrostem, ale maluczkim i tępym rozumem! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold chciałbym być pewien na 100 % panie Romanie 21.07.07, 11:11 nie można trzymać społeczeństwa w takiej niepewności Odpowiedz Link Zgłoś
obseerwator pardoks : hasło mlodzieży giertych do wora 21.07.07, 11:14 a wór do jeziora zrealizowała większa kaczka, ktora rzeczonej wykształciuchowskiej młodzieży nienawidzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oora_boora Cały naród łączy się z panem w tej nadziei. 21.07.07, 11:13 Życzę 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
fish79 Re: Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie 21.07.07, 11:14 Straciłam już nadzieję że Roman jest zdolny podjąć jakąkolwiek słuszną decyzję- a tu proszę taka niespodzianka!!!!:):):)::) Tylko kto to wszystko teraz pozamiata????? Już współczuję jego następcy,który wpadnie w to bagno Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Jestem skołowany 21.07.07, 11:14 Najlepszy rząd od 17 lat, najlepszy premier, najlepsze 17 lat w historii polski, a tu nagle "premier sobie nie daje rady"? :D smok Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Jestem skołowany 21.07.07, 17:24 no coz...najwyrazniej sobie nieradzi..ale posprzatac musi wiec to jeszcze potrwa Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie do.. 21.07.07, 11:15 Same dobre wiadomości i spostrzeżenia:) ,poza jednym nt reelekcji w 2010 r. Lecha K. na prezydenta RR:( Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie 21.07.07, 11:17 No co ty nie powiesz, serio ? Chłopie, tylko wreszcie dotrzymaj słowa, bo jak na razie twoja wypowiedz przypomina mi obrażonego chłopca z piaskownicy. Zabierz więc swoje łopatki, kubełeczek i grabki i teraz idź już. Powiedz jeszcze chłopczyku urażony dlaczego dopiero po wakacjach, pusta karta na wakacje, te ponad 10.000 tys. ogólnego przychodu miesięcznego, nie starczy na wyjazd na wczasy i wakacje? Ps. weź lektury ze sobą, abyś nie powiedział później, że Krzyżaków napisał Prus, a Faraona Konopnicka i nie mów, że Głowacki, to ten od Solaris. ps. Sienkiewicz nie napisał "Lalki" !! ========================================== Partia Kobiet => partiakobiet.org.pl ========================================== Odpowiedz Link Zgłoś
akasha75 Re: Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie 21.07.07, 11:17 Zobaczymy, czy się uda obietnicy dotrzymac... I wypadałoby posprzątać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporczywym 21.07.07, 11:18 trzymaniu się koryta to czynnik niezbyt dobrze rokujący na przyszłość Polski..... Na szczeście niedługo w Sejmie nie bedzie zadnych przestepców amen!! jola_z_dywit6 napisała: > Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na współpracy dla dobra Polski i > narodu,umiejętność wypracowania wspólnego stanowiska zgodnego z rzeczywistym > interesem obywateli to czynnik dobrze rokujący na przyszłość i efekty rozdania > wyborczego. Odpowiedz Link Zgłoś
lawyer_pl Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 11:21 Hehe, dokladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 11:34 Kolega z opcji mało myślącej . I dlatego uważa że consensus polityczny jest łatwy! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 11:38 z przestępcami nie ma zadnego konsensusu..ich miejsce na śmietniku historii Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 11:45 > z przestępcami nie ma zadnego konsensusu..ich miejsce na śmietniku historii Nie na śmietniku tylko w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia47 Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 12:00 a to juz jak Ziobrowi sie uda wreszcie posadzić..ale nie jestem aż tak naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 11:58 Nie na śmietniku a w pierdlu! Myślę że Leppera i Łyżwińskiego kumple spod celi szybko przerobią nacw..i:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 22.07.07, 10:02 kato28 napisał: > Nie na śmietniku a w pierdlu! Myślę że Leppera i Łyżwińskiego kumple spod celi > szybko przerobią nacw..i:-) Eee, chyba musieliby być bardzo wyposzczeni i zdesperowani! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Postawa LPR i Samoobrony ,polegająca na uporc 21.07.07, 12:01 babcia47 napisała: > z przestępcami nie ma zadnego konsensusu..ich miejsce na śmietniku historii Ich miejsce w ciupie! Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Consensus polityczny polega na włażeniu w tyłek 21.07.07, 12:16 w imie partyjnych racji ?? Hm...nie wiedziałem....kup sobie duzo wazeliny,jolu.... jola_z_dywit6 napisała: > Kolega z opcji mało myślącej . > I dlatego uważa że consensus polityczny jest łatwy! Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 NIE odchodź 21.07.07, 15:34 A kto teraz bedzie pelnil wytyczne kacyka z Torunia polegajace na likwidacji cywilizowanej Polski a zastapieniu ja katolicka obluda i dogmatem ???... Odpowiedz Link Zgłoś
chigliack Oj oby się Kaczor nie przeliczył 21.07.07, 11:25 Strategia premiera Kaczyńskiego, który chce oddać władzę, by ułatwić reelekcję bratu w 2010, jest wg mnie wyzykowna. Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby Kaczor-Lech mógł zostać ponownie wybrany na prezydenta. _____________________________ zwyklydzien.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jedyny sposób 21.07.07, 12:10 chigliack napisał: > Strategia premiera Kaczyńskiego, który chce oddać władzę, by ułatwić reelekcję > bratu w 2010, jest wg mnie ryzykowna. Nie wiem, co musiałoby się stać, żeby > Kaczor-Lech mógł zostać ponownie wybrany na prezydenta. Nie ma takiej możliwości. Istnieje inna możliwość: zmiana konstytucji, zapisanie tamże, iż ktoś wybrany na prezydenta, pełni tę funkcję dożywotnio. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk A kto inny moze nadawac sie w Polsce na Prezydenta 21.07.07, 12:15 "co musiałoby się stać, żeby Kaczor-Lech mógł zostać ponownie wybrany na prezydenta." Nie uwazajac, ze LK jest wzorcowym Prezydentem, nie ma w Polsce poki co zadnego lepszego kandydata. Tusk zarowno swoimi przegranymi dwukrotnie wyborami jak i swoja rola w dwuletniej opozycji, ktora sam wybral odrzucajac koalicje, dal wystarczajacy dowod braku prezydenckiego wymiaru i politycznego wyrobienia. Nie ma najmniejszych szans by mogl byc lepszym Prezydentem. Na Jankowskiego i Rydzyka tez nie ma co w tym wzgledzie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A kto inny moze nadawac sie w Polsce na Prezy 21.07.07, 12:20 1europejczyk napisał: > Nie uwazajac, ze LK jest wzorcowym Prezydentem, nie ma w Polsce poki co > zadnego > lepszego kandydata. Jestem JA! Głosujcie na mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A kto inny moze nadawac sie w Polsce na Prezy 22.07.07, 10:05 koloratura1 napisała: > 1europejczyk napisał: > > > Nie uwazajac, ze LK jest wzorcowym Prezydentem, nie ma w Polsce poki co > > > zadnego > > lepszego kandydata. > > Jestem JA! > Głosujcie na mnie! > > Albo Doda. Doda na prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: A kto inny moze nadawac sie w Polsce na Prezy 21.07.07, 18:39 Ciekawe, że miernota jest dla Ciebie wzorcowym prezydentem... współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_n Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie do.. 21.07.07, 11:26 I BARDZO DOBRZE !!!!!!!!!!! :-) mam okazję do balowania :-)Krista Odpowiedz Link Zgłoś
w28 Re: Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie 21.07.07, 11:26 i konie wróca do stajni, świnie do chlewu, a kaczki, miejmy nadzieje, do kurnika. chyba, ze to my wyjdziemy na łosi. Odpowiedz Link Zgłoś
sisius.monachomachijski Z J a k i e j U l o t k T o P r z e p i s a.. 21.07.07, 11:29 ...ałaś tym razem pani Jolu?...do obory z tym łajnem Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: Z J a k i e j U l o t k T o P r z e p i s 21.07.07, 11:46 Pewnie z jakiejś Trybuny Ludu z lat '60, tyle co nazwę partii zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie do.. 21.07.07, 11:29 Biedny Romanek. Może naród z żalu powinien popełnić zbiorowe samobójstwo??:-)) Chociaż bardziej zapowiada się na zbiorowy ochlaj z radości:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agora7 Giertych: Na 99 procent nie wrócę po urlopie do.. 21.07.07, 11:31 NO WRESZCIE DOBRA DECYZJA !!!! Wystarczy tych infantylnych i skodliwych pomysłów !Te ćwiczenia proszę wykonywać raczej na swojej rodzinie a nie skodzić innym. A swoją drogą , to cała ta dziwna rodzina wymaga szczególnej troski.! Odpowiedz Link Zgłoś