Dodaj do ulubionych

Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać

27.07.07, 07:05
on z Czarnym w jednej bandzie pewnie są...
Obserwuj wątek
    • krzysztof.sz Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:10
      Panie jeszcze posle Łyżwiński - Ja też?
      • znajomy_jennifer_lopez Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 07:47
        Śladu po nim nie zostanie.
        BTW: gratuluje wyborcom wyboru Łyżwińskiego, macie super przedstawiciela
        BTW2: W końcu reprezentacji w Sejmie doczekali gwałciciele, kidnaperzy i pospolici przestępcy a nie tylko oszuści finansowi i łapówkarze.
        • fraglesi67 Pora wprowadzić reżim wojskowy 27.07.07, 08:16
          Rozgonić parlament, zablokować wybory i niech rządzi jedynie słuszna partia ;-)
          • inzynier_skrzypek Za wkopanie Leppera zostanie ministrem rolnictwa. 27.07.07, 10:28
            Nawróci się na PiS, a jak wiadomo, przynależność do PiS zmazuje każdy grzech.
            • jwojnar Jeżeli Łyżwiński coś ma w archiwum, 27.07.07, 11:44
            • jwojnar Jeżeli Łyżwiński coś ma w archiwum, 27.07.07, 11:47
              to pojawią się zaniepokojone głosy naszych parlamentarzystów: człowiek być może
              jest niewinny, dowody słabe, trzba poczekać itp. Zobaczymy...
          • uniaeuropejska1 Re: Pora wprowadzić reżim wojskowy 27.07.07, 13:39
            Jacy cymbaliści zostają posłami.Jakie mogą być dokumenty na temat seks-afery?
            Co Lepper pisał sprawozdania z molestowania? Chyba ,że ktoś kręcił ukrytą
            kamerą.
        • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 08:20
          Panie sędzio, już Pan wydał wyrok? Nie jest tak przypadkiem w Polsce, że aby
          uznać kogoś za gwałciciela nie wystarczy wola ludu, potrzebny jest wyrok
          niezawisłego sądu?
          Nie bronię Łyżwy, ale jakieś prawo w tym kraju powinno obowiązywać, nawet dla
          ludzi moralnie wątpliwych.
        • eti.gda Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 09:51
          znajomy_jennifer_lopez napisał:

> Śladu po nim nie zostanie.
          > BTW: gratuluje wyborcom wyboru Łyżwińskiego, macie super przedstawiciela
          > BTW2: W końcu reprezentacji w Sejmie doczekali gwałciciele, kidnaperzy i
          pospol
          > ici przestępcy a nie tylko oszuści finansowi i łapówkarze.

No bo jak przedstawiciele CAŁEGO społeczeństwa, to całego!
        • ar.co Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 10:01
          Wyborcom PiSu też należałoby pogratulować - to dzięki nim tacy Łyżwińscy
          trafili na salony. A Kaczyńskim najwyraźniej dobrze w takim towarzystwie - swój
          ciągnie do swego. Może by tak zmienić nazwę na PiG - Prawo i Gwałt? A i jago
          wyraz pospolity dobrze pasuje do całej trójki koalicjantów.
          • wrojoz Kaczyńscy boją się Leppera.? 27.07.07, 11:38
            Bo też nabroili i Lepper o tym wie.!!
            • and-j1 Bezczelność nie zna granic, i takie coś ma 27.07.07, 18:39
              reprezentować parlament. Wyborcy którzy go wybierali - co teraz robią ??????
        • sawa.com Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 12:55
          Niby gdzie? Na Słowację? Poprzez europejski list gończy zostanie szybciej
          zgarniety niż w Polsce. Chyba, że zwieje do Izraela:)))
    • her_bat_nick Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:18
      no to ja czekam Łyżwa na to TWoje wystąpienie
      i pamiętaj !!!

bądź jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" !!

:D
    • pan_opticum Ja się Łyżwińskiego boję 27.07.07, 07:23
      Bo wygląda jak troll.
      • a.k.traper Ostatnie podrygi dziadygi 27.07.07, 10:30
        • ortanol List otwarty 27.07.07, 10:52
          Panie Łyżwiński!
          Ze zrozumiałych względów nie piszę Szanowny Panie. Jeżeli ma Pan choć za grosz
          honoru jako mężczyzna.Jeżeli nie zależy Panu na diecie poselskiej, znajomościach
          i innych profitach wynikających z wykonywania mandatu posła RP apeluję do Pana /
          nie do nie posiadanego rozsądku/ - ustąp Pan i zrzeknij się imunitetu dobrowolnie.
          Wstydu oszczędź. Oczyść się z zarzutów i wróć z honorem.
          Bez poważania w chwili obecnej.
          Ortanol
          • a.k.traper Twój apel to orka na ugorze 27.07.07, 11:34
            Niczego ten chłopek folwarczny nie posiada, ani majatku(?) ani wstydu, o
            honorze nie ma co wspominać. Z takich osobników powstawały kiedys formacje
            umacniania władzy ludowej, bez kregosłupa moralnego, nacechowani arogancja
            władzy. Jak mawiał mój dziadek, chodzili do partyzantów z ciekawosci, a potem
            sprzedawali partyzantów dla awansu.Popatrza na członków Samoobrony(nie tylko w
            parlamencie) ile maja zobowiazań zaległych wobec ludzi których zatrudniali na
            czarno, bez ubezpieczenia płaca zaliczkowo, reszty nigdy nie wypłacili, z
            instytucjami poszli na ugodę, fizycznym nigdy nie wypłacili mimo nakazów, nie
            maja majatków, samochodami jeżdża bo maja dobrych i uczynnych znajomych.Domy sa
            na dzieci i wnuki badź inne osoby. Normalne golce, finasowo i moralnie
            • wrojoz Kaczyńscy to żli ludzie. 27.07.07, 11:39
              I dlatego trzeba ich usunąć.
              • a.k.traper To wyborcy decydują o zaufaniu bądź nie. 27.07.07, 13:23
                Sympatycy Kaczyńskich mieli nieznaczna przewage, ale mieli, niech kazdy postara
                sie przekonać tych co nie chodza na wybory by poszli i jednak oddali głos na
                jakiegos człowieka bądź tylko odhaczyli swoja obecność, to juz sporo.
    • palestrina2005 A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 07:29
      Z jednej strony GW mówi że doktor G. jest niewinny do chwili kiedy padnie
      wyrok...
      Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu...
      Michnik ma moralność Kalego.

Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka.
      Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak
      sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji.
      No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki...

Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta
      K. miałaby uniknąć odpowiedzialności?
      • gwgowno Ale czytelnicy GW z czasem mądrzeją... 27.07.07, 07:40
        Dziwi Cie to? "Nam nie jest wszystko jedno", w wolnym tłumaczeniu: "Byle było
        nam dobrze, i przy okazji duże pieniądze na tym zarobili dla naszych starszych
        braci". Jest i też dobra wiadomość (jak w temacie): Czytelnicy GW z czasem
        mądrzeją i już do końca nie wierzą w to co piszą w GW, używają też własnego
        rozumu... chwała im.
      • h3x Re: A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 07:54
        > Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu...
        > Michnik ma moralność Kalego.

Czyli w stylu Ziobry, który też się lubuje w wyręczniu sądów
      • krzych.korab Bo takie jest prawo polskie.Prokuratura przedstawi 27.07.07, 07:56
        -ła dowody a tobie baranie dalej przeszkadza wyborcza.
      • warturek 99% kobiet wychodzi za mąż a w domyśle za jego 27.07.07, 08:26
        kasę,więc jak je wszystkie nazwiesz? A jak nazwać polityków dla których kasa
        jest jedyną wartością? Więcej mam szacunku do szantażowanej Krawczyk, która
        odważnie pokazała swoją krzywdę niż do tych wybrańców i ich elektoratu.
        • grzes1966 Re: 99% kobiet wychodzi za mąż a w domyśle za jeg 27.07.07, 08:48
          warturek napisał:

> kasę,więc jak je wszystkie nazwiesz? A jak nazwać polityków dla których kasa
          > jest jedyną wartością? Więcej mam szacunku do szantażowanej Krawczyk, która
          > odważnie pokazała swoją krzywdę niż do tych wybrańców i ich elektoratu.

No z tym szacunkiem dla Krawczykowej toś juz przegiął. nagle po 5 latach
          poczuła się skrzywdzona? Chyba cię straszy
          • warturek Powiedziałem większy, 27.07.07, 09:07
            No to teraz rozumiesz jak wysoki szacunek mam do polityków z tej opcji.
        • palestrina2005 Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je oceniasz 27.07.07, 09:32

• manasonta palestrina2005.. zboczony kochaś łyżwińskiego ! 27.07.07, 10:07
            łajza do potęgi...
          • gruby_dolar Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 10:27
            palestrina co się tak oburzasz?? przecież to naturalne...samice gatunku ludzkiego szukają samca gwarantującego najlepszy rozwój i największą szansę na przetwranie jej potomstwa, kiedyś siła mięści teraz portfel jest gwarantem, tego nie zmienisz, czysta biologia, a samiec szuka jaknajwiększej ilości samic, to dlatego chude panny się średnio podobają, a ideałem jest 90-60-90, bo duże piersi i miednica, które są gwarantem płodności samicy, ludzie to ciągle zwierzęta, zaminiliśmy mięśnie na banknoty, jaskinie na domy, ale mentalnie nic a nic się nie zmieniło, jesteśmy ciągle zwierzętami, no chyba że wierzysz w to że pstryk i pojawili się ludzie ale wtedy to Cie wyśmieje
            • eti.gda Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 10:48
              gruby_dolar napisał:

... to dlateg
              > o chude panny się średnio podobają, a ideałem jest 90-60-90, bo duże piersi i
              m
              > iednica, które są gwarantem płodności samicy,

To już wiedzieli starożytni górale:

"Tako mi sie podobo,
              Co syrokie krzize mo,
              A nie takie fifidło,
              Co mo zadek jak sydło".
              • wrojoz Kaczyńscy wstydzcie sie. 27.07.07, 11:39
                Bardzo się wstydzcie.
              • gruby_dolar Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 12:33
                phi :) to że wszyscy to wiedzą poza palestriną2005 to jakby to rzekł Premier Zoofil to "oczywiste" a wiedza ta zaprawdę "porażająca" <hahaha>
      • eti.gda Re: A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 09:49
        palestrina2005 napisał:

...Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka.
        > Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak
        > sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji.
        > No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki...
        >
        "Czy można zgwałcić prostytutkę?" (A. Lepper)

Prostytutka wpłaca pewną kwotę na konto w banku. Pracownik banku mówi:
        - Niestety, ten banknot jest fałszywy.
        - W takim razie zostałam zgwałcona!
        > Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta
        > K. miałaby uniknąć odpowiedzialności?
      • logoin A ty znów w obronie 27.07.07, 10:03
        zboczeńców seksualnych z samejbrony
      • y.y A Palestriona znowu kłamliwie odwraca uwagę:) 27.07.07, 12:26

palestrina2005 napisał:

> Z jednej strony GW mówi że doktor G. jest niewinny do chwili kiedy padnie
        > wyrok...
        > Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu...
        > Michnik ma moralność Kalego.

Kłamiesz. W którym miejscu GW stwierdziła, że Łyżwiński jest winny
        czegokolwiek? Podaj link i cytat.

> Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka.
        > Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak
        > sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji.
        > No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki...
        > Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta
        > K. miałaby uniknąć odpowiedzialności?

Jeżeli masz dowody, idź do prokuratury i złóż zawiadomienia, masz prawo. Ale
        ten artykuł nie jest o Anecie K., jak kłamliwie próbujesz sugerować, ale o
        oskarżonym pośle, który powiedział coś dziennikarzom. Nie ma to nic wspólnego w
        tym momencie z Anetą K., a o winie posła decyduje sąd, więc przestań kłamać:D
      • sawa.com Co ty chachmęcisz, palestrina2005 27.07.07, 13:10
        Łyżwińskiego trzeba oczywiście sprawiedliwie osądzić... ale juz postawienie
        samego zarzutu upoważnia opinie publiczną do wyrażania swoich osądów.
        Łyżwiński jakby był przyzwoitym człowiekiem to w momencie wybuchu seksafery
        zrzekłby się immunitetu.
      • sawa.com Co ty chachmęcisz palestrina2005 27.07.07, 13:14
        A teraz jeszcze to żałosne odgrażanie się... Zresztą niewiadomo komu. Jeśli cos
        wiedział, to dawno powinien o tym powiedzieć prokuratorom. A jak nie ma do nich
        zaufania to któremuś dziennikarzowi śledczemu. Mamy dobrych dziennikarz
        cieszących sie zaufaniem opinii publicznej.
    • jusand Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:31
      ale co teraz bedzie z tym Staskiem????
      • age.kruger Bezczelny knur 27.07.07, 07:51
        • wrojoz Kaczyńscy wszystko niszczą. 27.07.07, 11:40
    • kita1979 jasne,że mógłby się już zrzec 27.07.07, 07:36
      ale wtedy, co z wakacjami, co z pensyjką
      och, biedny zboczeniec
      • k0curek Zrzeczenie się immunitetu 27.07.07, 08:15
        nie odbiera prawa do pensji, przysługującej mu do końca kadencji. Najwyżej
        aresztowanie mogłoby spowodować potrącanie mu diet za nieobecność w Sejmie, ale
        to niewielka strata. A pozbawić posła mandatu nie jest łatwo (w praktyce jest
        to niemożliwe).
    • jolkak11 i dlatego bały się mówić wcześniej te kobiety.... 27.07.07, 07:42
      gdzie my jesteśmy Polsko? Żeby taki jeszcze podnosił głowe i zabierał głos?!
      • eti.gda Re: i dlatego bały się mówić wcześniej te kobiety 27.07.07, 09:50
        jolkak11 napisała:

> gdzie my jesteśmy Polsko? Żeby taki jeszcze podnosił głowe i zabierał głos?!

Podnosi nie tylko głowę!
    • honkers Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:43
      Osobiście jak pana widzę to mam nadzieję że ktoś wreszcie naruszy nietykalność
      osła.
    • jola5033 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:49
      W polityce najważneijsze są "haki"!!!!
      Kto ma "haki", na odpowiednei osoby, to niczego się może nie bać!!!
      To można być posłem i pzrestępcą !!!!!
      Czy to jest panstwo prawa panowie Kaczyńscy?!!!
    • emeryt601 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:52
      PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ, CO OBECNOŚĆ TEJ KREATURY W PARLAMENCIE DAŁA
      POLSCE,NARODOWI POLSKIEMU.Czy koszt utrzymania tego małżeństwa jest polskiemu
      podatnikowi w jakikolwiek sposób równoważony
      • h3x Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:58
        Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony.
        Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi swoje
        w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest.
        • ksks3 Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:22
          h3x napisał:

> Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony.
          > Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi
          swoje
          >
          > w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest.
          >
          Nawet jak upuści to mydełko to i tak nic mu nie grozi ponieważ ( mam taką
          nadzieje ) , że w tym samym pierdlu bedzie siedział Ziobro i to on bedzie miał
          wzięcie.
        • eti.gda Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:53
          h3x napisał:

> Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony.
          > Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi
          swoje
          >
          > w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest.
          >

"A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek
          Józef)
    • dyzmatronic Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:55
      I jak tu nie przyklasnac, takiej sentencji : czy nie mialbys ochoty po prostu
      wziasc i powyzynac, nie tych inteligentnych ktorzy maja na prawde cos do
      powiededzenia, tylko tych zwyklych idiotow, ktorzy sa tylko poto zeby tobie
      szkodzic.

boyd rice

• emeryt601 Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 11:35
        sentencja fajna,ale ja bym napisał "wziąć i powyrzynać,naprawdę i po to".Trochę
        bym pomieszał w przecinkach,a poza tym jest OK
    • teo331 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:55
      I nic Łyżwińskeimu nie zrobią, bo ma "haki" !!!!!
      Mimo zarzutów prokuratury, okaże się, że pan łyżwiński jest niewinny!!!!
    • zdzichu_bhp pewne fakty na tematy rozne... 27.07.07, 07:57
      Jakie to jest smieszne a najlepsze sa te "pewne dokumenmty" na temat "innych
      osob". Czyzby wrocila metoda na Stana Tyminskiego ktory mial teczki na kazdego i
      i jednym ruchem reki mogl wszystkich zalatwic. Na szczescie wrocil do swojego
      Peru czy tam gdzies a Lyzwa nadal jest w grze mam nadzieje ze juz niedlugo.
      Ogolnie w polsce sie tak porobilo ze kazdy ma "super obciazajace dowody przeciw
      komus" no ale podchodza do tego jak do dzieciecej zabawy "wiem ale nie powiem".
      Takie gierki sa conajmniej irytujace. Jak juz sie wie ze ktos popelnil
      przestepstwo to chyba powinno sie z tym isc do sadu. No ale w polsce czwartej
      generacji to tylko sie straszy i kazdy trzyma w szufladzie haka na kazdego. Jak
      sie swoje interesiki kreca to biurko jest zamkniete a jak sie cos sypie to od
      razu zaczynaja siebie sypac i haki wyciagac. Chore to wszystko...
    • ambl Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:03
      Za cholerę nie mogę zrozumieć tego została "została wykorzystana"pełnoletnia
      osoba?chciała to dała a jak by nie chciała to by nie dała i cześć ale pewnie to
      tylko opinia gazetki żeby zaognić sprawę.Na zdjęciu widać głebokie zatroskanie
      na twarzy posła ale nie martw się łyżwa mimo wszystko jestem za tobą bo czuję że
      zostałeś w te g..no wmanewrowany a teraz się módl żeby twojej sprawy nie
      prowadziła sędzia-kobieta bo wtedy leżysz i kwiczysz
    • ksks3 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:30
      Święta racja! Taka gęba może się przyśnić.
    • bergman1 w tym kraju tylko biedni siedzą! 27.07.07, 08:31
      tylko płakać.
    • gajane4 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:44
      Wszystko rozumiem, ale dlaczego takiego drobnego s...synka nazywa
      się "politykiem" tego nie rozumiem. Równie dobrze taki "tytuł" przysługuje
      złodziejaszkom grasującym na prowincjonalnych targowiskach. Inna sprawa, że w
      rządzącym gangu oprócz głupków i ignorantów takie osobniki stanowią większość.
    • gajane4 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:59
      Krawczyk mogła byc zastraszana, ale niewiedza z kim ma dziecko dowodzi tylko
      tego, że straciła rachubę z kim "spała".
    • cyndyndanda mafiozi biora sie za lby - co teraz kaczor? czy ko 27.07.07, 09:09
      ryto, czy resztki honoru - stawiam, ze wybierze koryto i chwilowa ochrone dupy
      przed gniewem ludu.
      • eti.gda Re: mafiozi biora sie za lby - co teraz kaczor? c 27.07.07, 09:57
        cyndyndanda napisał:

> ryto, czy resztki honoru - stawiam, ze wybierze koryto i chwilowa ochrone
        dupy
        > przed gniewem ludu.

"Władca, który naruszył coś ze swojego honoru, wymazał swój honor". (Talmud,
        Ketuwot 17)
        Zacytowałem Talmud i jeszcze zrobię to kilka razy, ale to jest forum Gazety
        Wyborczej, tu chyba nie powinno to nikogo razić?
        • manasonta Re: mafiozi biora sie za lby, A kaczor to inny? 27.07.07, 10:07
    • sirseb polityk???? 27.07.07, 09:10
      bez przesady z tym "politkiem" ludzie!!!! jaki z niego polityk, powiedzcie mi????
    • tetradrachma Gdybym takiego bydlaka spotkał niespodziewanie 27.07.07, 09:10
      w nocy, w tunelu, też bym się bał !
    • perro69 Wiele osób powinno się mnie bać!!! 27.07.07, 09:31
      jestem tego samego zdania! wiele osób powinno się bać tego starego, obleśnego
      chama! szczególnie jeśli są to samotne kobiety w trudnej sytuacji.
      boże, jaka ohydna kreatura!!!!
    • dakula Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:31
      Nie chcę widzieć tego człowieka na sejmowej mównicy Czy nie mógłby podzielić
      się swoją wiedzą na temat afer tylko z prokuraturą?
    • nowinator tonący brzytwy się chwyta 27.07.07, 09:44
      Niech TO WSZYSTKO powie wcześniej, niż na komisji.

Będą nowe igrzyska dla narodu. I dla premiera, jak znalazł, sukces.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka