pibi62 27.07.07, 07:05 on z Czarnym w jednej bandzie pewnie są... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.sz Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:10 Panie jeszcze posle Łyżwiński - Ja też? Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 07:47 Śladu po nim nie zostanie. BTW: gratuluje wyborcom wyboru Łyżwińskiego, macie super przedstawiciela BTW2: W końcu reprezentacji w Sejmie doczekali gwałciciele, kidnaperzy i pospolici przestępcy a nie tylko oszuści finansowi i łapówkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 Pora wprowadzić reżim wojskowy 27.07.07, 08:16 Rozgonić parlament, zablokować wybory i niech rządzi jedynie słuszna partia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier_skrzypek Za wkopanie Leppera zostanie ministrem rolnictwa. 27.07.07, 10:28 Nawróci się na PiS, a jak wiadomo, przynależność do PiS zmazuje każdy grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Jeżeli Łyżwiński coś ma w archiwum, 27.07.07, 11:47 to pojawią się zaniepokojone głosy naszych parlamentarzystów: człowiek być może jest niewinny, dowody słabe, trzba poczekać itp. Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Pora wprowadzić reżim wojskowy 27.07.07, 13:39 Jacy cymbaliści zostają posłami.Jakie mogą być dokumenty na temat seks-afery? Co Lepper pisał sprawozdania z molestowania? Chyba ,że ktoś kręcił ukrytą kamerą. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 08:20 Panie sędzio, już Pan wydał wyrok? Nie jest tak przypadkiem w Polsce, że aby uznać kogoś za gwałciciela nie wystarczy wola ludu, potrzebny jest wyrok niezawisłego sądu? Nie bronię Łyżwy, ale jakieś prawo w tym kraju powinno obowiązywać, nawet dla ludzi moralnie wątpliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 09:51 znajomy_jennifer_lopez napisał: > Śladu po nim nie zostanie. > BTW: gratuluje wyborcom wyboru Łyżwińskiego, macie super przedstawiciela > BTW2: W końcu reprezentacji w Sejmie doczekali gwałciciele, kidnaperzy i pospol > ici przestępcy a nie tylko oszuści finansowi i łapówkarze. No bo jak przedstawiciele CAŁEGO społeczeństwa, to całego! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 10:01 Wyborcom PiSu też należałoby pogratulować - to dzięki nim tacy Łyżwińscy trafili na salony. A Kaczyńskim najwyraźniej dobrze w takim towarzystwie - swój ciągnie do swego. Może by tak zmienić nazwę na PiG - Prawo i Gwałt? A i jago wyraz pospolity dobrze pasuje do całej trójki koalicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyńscy boją się Leppera.? 27.07.07, 11:38 Bo też nabroili i Lepper o tym wie.!! Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Bezczelność nie zna granic, i takie coś ma 27.07.07, 18:39 reprezentować parlament. Wyborcy którzy go wybierali - co teraz robią ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Łyżwiński zwieje za granicę 27.07.07, 12:55 Niby gdzie? Na Słowację? Poprzez europejski list gończy zostanie szybciej zgarniety niż w Polsce. Chyba, że zwieje do Izraela:))) Odpowiedz Link Zgłoś
her_bat_nick Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:18 no to ja czekam Łyżwa na to TWoje wystąpienie i pamiętaj !!! bądź jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" !! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ortanol List otwarty 27.07.07, 10:52 Panie Łyżwiński! Ze zrozumiałych względów nie piszę Szanowny Panie. Jeżeli ma Pan choć za grosz honoru jako mężczyzna.Jeżeli nie zależy Panu na diecie poselskiej, znajomościach i innych profitach wynikających z wykonywania mandatu posła RP apeluję do Pana / nie do nie posiadanego rozsądku/ - ustąp Pan i zrzeknij się imunitetu dobrowolnie. Wstydu oszczędź. Oczyść się z zarzutów i wróć z honorem. Bez poważania w chwili obecnej. Ortanol Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Twój apel to orka na ugorze 27.07.07, 11:34 Niczego ten chłopek folwarczny nie posiada, ani majatku(?) ani wstydu, o honorze nie ma co wspominać. Z takich osobników powstawały kiedys formacje umacniania władzy ludowej, bez kregosłupa moralnego, nacechowani arogancja władzy. Jak mawiał mój dziadek, chodzili do partyzantów z ciekawosci, a potem sprzedawali partyzantów dla awansu.Popatrza na członków Samoobrony(nie tylko w parlamencie) ile maja zobowiazań zaległych wobec ludzi których zatrudniali na czarno, bez ubezpieczenia płaca zaliczkowo, reszty nigdy nie wypłacili, z instytucjami poszli na ugodę, fizycznym nigdy nie wypłacili mimo nakazów, nie maja majatków, samochodami jeżdża bo maja dobrych i uczynnych znajomych.Domy sa na dzieci i wnuki badź inne osoby. Normalne golce, finasowo i moralnie Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To wyborcy decydują o zaufaniu bądź nie. 27.07.07, 13:23 Sympatycy Kaczyńskich mieli nieznaczna przewage, ale mieli, niech kazdy postara sie przekonać tych co nie chodza na wybory by poszli i jednak oddali głos na jakiegos człowieka bądź tylko odhaczyli swoja obecność, to juz sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 07:29 Z jednej strony GW mówi że doktor G. jest niewinny do chwili kiedy padnie wyrok... Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu... Michnik ma moralność Kalego. Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka. Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji. No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki... Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta K. miałaby uniknąć odpowiedzialności? Odpowiedz Link Zgłoś
gwgowno Ale czytelnicy GW z czasem mądrzeją... 27.07.07, 07:40 Dziwi Cie to? "Nam nie jest wszystko jedno", w wolnym tłumaczeniu: "Byle było nam dobrze, i przy okazji duże pieniądze na tym zarobili dla naszych starszych braci". Jest i też dobra wiadomość (jak w temacie): Czytelnicy GW z czasem mądrzeją i już do końca nie wierzą w to co piszą w GW, używają też własnego rozumu... chwała im. Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 07:54 > Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu... > Michnik ma moralność Kalego. Czyli w stylu Ziobry, który też się lubuje w wyręczniu sądów Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Bo takie jest prawo polskie.Prokuratura przedstawi 27.07.07, 07:56 -ła dowody a tobie baranie dalej przeszkadza wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek 99% kobiet wychodzi za mąż a w domyśle za jego 27.07.07, 08:26 kasę,więc jak je wszystkie nazwiesz? A jak nazwać polityków dla których kasa jest jedyną wartością? Więcej mam szacunku do szantażowanej Krawczyk, która odważnie pokazała swoją krzywdę niż do tych wybrańców i ich elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: 99% kobiet wychodzi za mąż a w domyśle za jeg 27.07.07, 08:48 warturek napisał: > kasę,więc jak je wszystkie nazwiesz? A jak nazwać polityków dla których kasa > jest jedyną wartością? Więcej mam szacunku do szantażowanej Krawczyk, która > odważnie pokazała swoją krzywdę niż do tych wybrańców i ich elektoratu. No z tym szacunkiem dla Krawczykowej toś juz przegiął. nagle po 5 latach poczuła się skrzywdzona? Chyba cię straszy Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Powiedziałem większy, 27.07.07, 09:07 No to teraz rozumiesz jak wysoki szacunek mam do polityków z tej opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta palestrina2005.. zboczony kochaś łyżwińskiego ! 27.07.07, 10:07 łajza do potęgi... Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 10:27 palestrina co się tak oburzasz?? przecież to naturalne...samice gatunku ludzkiego szukają samca gwarantującego najlepszy rozwój i największą szansę na przetwranie jej potomstwa, kiedyś siła mięści teraz portfel jest gwarantem, tego nie zmienisz, czysta biologia, a samiec szuka jaknajwiększej ilości samic, to dlatego chude panny się średnio podobają, a ideałem jest 90-60-90, bo duże piersi i miednica, które są gwarantem płodności samicy, ludzie to ciągle zwierzęta, zaminiliśmy mięśnie na banknoty, jaskinie na domy, ale mentalnie nic a nic się nie zmieniło, jesteśmy ciągle zwierzętami, no chyba że wierzysz w to że pstryk i pojawili się ludzie ale wtedy to Cie wyśmieje Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 10:48 gruby_dolar napisał: ... to dlateg > o chude panny się średnio podobają, a ideałem jest 90-60-90, bo duże piersi i m > iednica, które są gwarantem płodności samicy, To już wiedzieli starożytni górale: "Tako mi sie podobo, Co syrokie krzize mo, A nie takie fifidło, Co mo zadek jak sydło". Odpowiedz Link Zgłoś
gruby_dolar Re: Czekam na odpowiedzi kobiet. Nieźle je ocenia 27.07.07, 12:33 phi :) to że wszyscy to wiedzą poza palestriną2005 to jakby to rzekł Premier Zoofil to "oczywiste" a wiedza ta zaprawdę "porażająca" <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: A GW znowu o swojej "dziewicy" Anecie... 27.07.07, 09:49 palestrina2005 napisał: ...Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka. > Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak > sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji. > No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki... > "Czy można zgwałcić prostytutkę?" (A. Lepper) Prostytutka wpłaca pewną kwotę na konto w banku. Pracownik banku mówi: - Niestety, ten banknot jest fałszywy. - W takim razie zostałam zgwałcona! > Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta > K. miałaby uniknąć odpowiedzialności? Odpowiedz Link Zgłoś
y.y A Palestriona znowu kłamliwie odwraca uwagę:) 27.07.07, 12:26 palestrina2005 napisał: > Z jednej strony GW mówi że doktor G. jest niewinny do chwili kiedy padnie > wyrok... > Z drugiej strony w sprawie Łyżwińskiego Gazeta już wydała wyrok bez procesu... > Michnik ma moralność Kalego. Kłamiesz. W którym miejscu GW stwierdziła, że Łyżwiński jest winny czegokolwiek? Podaj link i cytat. > Co do Anety K. już mówiłem - jest kłamczynią lub prostytutka. > Bo jeśli mówi prawdę to uprawiała seks za korzyści majątkowe (i b ył to jak > sama mówiła jej wolny wybór) co równa się definicji prostytucji. > No i jeszcze mamy wręczenie seksualnej łapówki... > Więc jeśli Łyżwiński pójdzie siedzieć za przyjęcie łapówki, to dlaczego Aneta > K. miałaby uniknąć odpowiedzialności? Jeżeli masz dowody, idź do prokuratury i złóż zawiadomienia, masz prawo. Ale ten artykuł nie jest o Anecie K., jak kłamliwie próbujesz sugerować, ale o oskarżonym pośle, który powiedział coś dziennikarzom. Nie ma to nic wspólnego w tym momencie z Anetą K., a o winie posła decyduje sąd, więc przestań kłamać:D Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Co ty chachmęcisz, palestrina2005 27.07.07, 13:10 Łyżwińskiego trzeba oczywiście sprawiedliwie osądzić... ale juz postawienie samego zarzutu upoważnia opinie publiczną do wyrażania swoich osądów. Łyżwiński jakby był przyzwoitym człowiekiem to w momencie wybuchu seksafery zrzekłby się immunitetu. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Co ty chachmęcisz palestrina2005 27.07.07, 13:14 A teraz jeszcze to żałosne odgrażanie się... Zresztą niewiadomo komu. Jeśli cos wiedział, to dawno powinien o tym powiedzieć prokuratorom. A jak nie ma do nich zaufania to któremuś dziennikarzowi śledczemu. Mamy dobrych dziennikarz cieszących sie zaufaniem opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jusand Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:31 ale co teraz bedzie z tym Staskiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
kita1979 jasne,że mógłby się już zrzec 27.07.07, 07:36 ale wtedy, co z wakacjami, co z pensyjką och, biedny zboczeniec Odpowiedz Link Zgłoś
k0curek Zrzeczenie się immunitetu 27.07.07, 08:15 nie odbiera prawa do pensji, przysługującej mu do końca kadencji. Najwyżej aresztowanie mogłoby spowodować potrącanie mu diet za nieobecność w Sejmie, ale to niewielka strata. A pozbawić posła mandatu nie jest łatwo (w praktyce jest to niemożliwe). Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 i dlatego bały się mówić wcześniej te kobiety.... 27.07.07, 07:42 gdzie my jesteśmy Polsko? Żeby taki jeszcze podnosił głowe i zabierał głos?! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: i dlatego bały się mówić wcześniej te kobiety 27.07.07, 09:50 jolkak11 napisała: > gdzie my jesteśmy Polsko? Żeby taki jeszcze podnosił głowe i zabierał głos?! Podnosi nie tylko głowę! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:43 Osobiście jak pana widzę to mam nadzieję że ktoś wreszcie naruszy nietykalność osła. Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:49 W polityce najważneijsze są "haki"!!!! Kto ma "haki", na odpowiednei osoby, to niczego się może nie bać!!! To można być posłem i pzrestępcą !!!!! Czy to jest panstwo prawa panowie Kaczyńscy?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:52 PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ, CO OBECNOŚĆ TEJ KREATURY W PARLAMENCIE DAŁA POLSCE,NARODOWI POLSKIEMU.Czy koszt utrzymania tego małżeństwa jest polskiemu podatnikowi w jakikolwiek sposób równoważony Odpowiedz Link Zgłoś
h3x Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:58 Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony. Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi swoje w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:22 h3x napisał: > Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony. > Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi swoje > > w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest. > Nawet jak upuści to mydełko to i tak nic mu nie grozi ponieważ ( mam taką nadzieje ) , że w tym samym pierdlu bedzie siedział Ziobro i to on bedzie miał wzięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:53 h3x napisał: > Łyżwiński to cham, prostak i troglodyta - typowy poseł Samoobrony. > Mam nadzieję, że sprawiedliwości stanie się zadość i ta kreatura odsiedzi swoje > > w pierdlu i że nie raz tam upuści mydełko - poczuje wtedy jak to jest. > "A więc to jest ta nowa epoka? I takie kreatury płodzi?" (cesarz Franciszek Józef) Odpowiedz Link Zgłoś
dyzmatronic Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:55 I jak tu nie przyklasnac, takiej sentencji : czy nie mialbys ochoty po prostu wziasc i powyzynac, nie tych inteligentnych ktorzy maja na prawde cos do powiededzenia, tylko tych zwyklych idiotow, ktorzy sa tylko poto zeby tobie szkodzic. boyd rice Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt601 Re: Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 11:35 sentencja fajna,ale ja bym napisał "wziąć i powyrzynać,naprawdę i po to".Trochę bym pomieszał w przecinkach,a poza tym jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 07:55 I nic Łyżwińskeimu nie zrobią, bo ma "haki" !!!!! Mimo zarzutów prokuratury, okaże się, że pan łyżwiński jest niewinny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp pewne fakty na tematy rozne... 27.07.07, 07:57 Jakie to jest smieszne a najlepsze sa te "pewne dokumenmty" na temat "innych osob". Czyzby wrocila metoda na Stana Tyminskiego ktory mial teczki na kazdego i i jednym ruchem reki mogl wszystkich zalatwic. Na szczescie wrocil do swojego Peru czy tam gdzies a Lyzwa nadal jest w grze mam nadzieje ze juz niedlugo. Ogolnie w polsce sie tak porobilo ze kazdy ma "super obciazajace dowody przeciw komus" no ale podchodza do tego jak do dzieciecej zabawy "wiem ale nie powiem". Takie gierki sa conajmniej irytujace. Jak juz sie wie ze ktos popelnil przestepstwo to chyba powinno sie z tym isc do sadu. No ale w polsce czwartej generacji to tylko sie straszy i kazdy trzyma w szufladzie haka na kazdego. Jak sie swoje interesiki kreca to biurko jest zamkniete a jak sie cos sypie to od razu zaczynaja siebie sypac i haki wyciagac. Chore to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:03 Za cholerę nie mogę zrozumieć tego została "została wykorzystana"pełnoletnia osoba?chciała to dała a jak by nie chciała to by nie dała i cześć ale pewnie to tylko opinia gazetki żeby zaognić sprawę.Na zdjęciu widać głebokie zatroskanie na twarzy posła ale nie martw się łyżwa mimo wszystko jestem za tobą bo czuję że zostałeś w te g..no wmanewrowany a teraz się módl żeby twojej sprawy nie prowadziła sędzia-kobieta bo wtedy leżysz i kwiczysz Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:30 Święta racja! Taka gęba może się przyśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:44 Wszystko rozumiem, ale dlaczego takiego drobnego s...synka nazywa się "politykiem" tego nie rozumiem. Równie dobrze taki "tytuł" przysługuje złodziejaszkom grasującym na prowincjonalnych targowiskach. Inna sprawa, że w rządzącym gangu oprócz głupków i ignorantów takie osobniki stanowią większość. Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 08:59 Krawczyk mogła byc zastraszana, ale niewiedza z kim ma dziecko dowodzi tylko tego, że straciła rachubę z kim "spała". Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda mafiozi biora sie za lby - co teraz kaczor? czy ko 27.07.07, 09:09 ryto, czy resztki honoru - stawiam, ze wybierze koryto i chwilowa ochrone dupy przed gniewem ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: mafiozi biora sie za lby - co teraz kaczor? c 27.07.07, 09:57 cyndyndanda napisał: > ryto, czy resztki honoru - stawiam, ze wybierze koryto i chwilowa ochrone dupy > przed gniewem ludu. "Władca, który naruszył coś ze swojego honoru, wymazał swój honor". (Talmud, Ketuwot 17) Zacytowałem Talmud i jeszcze zrobię to kilka razy, ale to jest forum Gazety Wyborczej, tu chyba nie powinno to nikogo razić? Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb polityk???? 27.07.07, 09:10 bez przesady z tym "politkiem" ludzie!!!! jaki z niego polityk, powiedzcie mi???? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Gdybym takiego bydlaka spotkał niespodziewanie 27.07.07, 09:10 w nocy, w tunelu, też bym się bał ! Odpowiedz Link Zgłoś
perro69 Wiele osób powinno się mnie bać!!! 27.07.07, 09:31 jestem tego samego zdania! wiele osób powinno się bać tego starego, obleśnego chama! szczególnie jeśli są to samotne kobiety w trudnej sytuacji. boże, jaka ohydna kreatura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dakula Łyżwiński: Wiele osób powinno się mnie bać 27.07.07, 09:31 Nie chcę widzieć tego człowieka na sejmowej mównicy Czy nie mógłby podzielić się swoją wiedzą na temat afer tylko z prokuraturą? Odpowiedz Link Zgłoś
nowinator tonący brzytwy się chwyta 27.07.07, 09:44 Niech TO WSZYSTKO powie wcześniej, niż na komisji. Będą nowe igrzyska dla narodu. I dla premiera, jak znalazł, sukces. Odpowiedz Link Zgłoś