Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji

IP: 165.138.104.* 10.07.01, 23:19
Serdecznie zapraszam do wymiany zdan. Czy onanizm jest zdrowy dla mezczyzny czy może przynosi szkody . Kiedy trzeba to robic itd
Nara
Piotrek
Obserwuj wątek
    • Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: *.sympatico.ca 11.07.01, 05:34
      Gdy mialem 15 i troche wiecej lat jakos mi to
      wychodzilo. Dzisiaj kobieta jest niestety niezastapiona.
      • Gość: b_b_ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: 217.8.178.* 11.07.01, 08:21
        I słusznie!
      • Gość: WILD Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 19:12
        Kobiety nie da sie zastapic jedynie w rodzeniu dzieci . A jak boli Cie reka ,
        to ja zmien ...
        • Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.sympatico.ca 11.07.01, 22:03
          Gość portalu: WILD napisał(a):

> Kobiety nie da sie zastapic jedynie w rodzeniu dzieci . A jak boli Cie reka ,
          > to ja zmien ...

Zmiane reki czasami robi tez kobieta. Moje sa odzwyczajone
          od tego zajecia, moze dlatego wlasnie ze wole niezastepowac
          tego co nalezy tylko i wylacznie do kobiety ( innymi
          slowy, niechce zabierac jej i sobie przyjemnosci). U mnie
          tak jest i chcialbym azeby tak pozostalo. Ty jezeli
          wolisz swoja wlasna reke - Twoja sprawa.
          • Gość: V.C. Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 23:00
            Gdybym mial zone ( na dodatek piekna i mloda , tak jak Twoja... ) , z pewnoscia
            bym jej nie zamienial . No chyba ze przez kilka kolejnych dni bolalaby ja
            glowa...
            • Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 01:56
              Gość portalu: V.C. napisał(a):

> Gdybym mial zone ( na dodatek piekna i mloda , tak jak Twoja... ) , z pewnoscia
              >
              > bym jej nie zamienial . No chyba ze przez kilka kolejnych dni bolalaby ja
              > glowa...

Alez skad! Kobiecie to pomaga na glowe, przeciez to
              bardzo lubi. Pozdrawiam
    • Gość: MANIEK Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: 195.94.209.* 11.07.01, 09:09
      Podobno onanizm wzmacnia organizm .
      • Gość: V.C. Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 01:10
        A wstret do wlasnej seksualnosci oslabia osobowosc .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka