Gość: Piotrek IP: 165.138.104.* 10.07.01, 23:19 Serdecznie zapraszam do wymiany zdan. Czy onanizm jest zdrowy dla mezczyzny czy może przynosi szkody . Kiedy trzeba to robic itd Nara Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: *.sympatico.ca 11.07.01, 05:34 Gdy mialem 15 i troche wiecej lat jakos mi to wychodzilo. Dzisiaj kobieta jest niestety niezastapiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_b_ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: 217.8.178.* 11.07.01, 08:21 I słusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 19:12 Kobiety nie da sie zastapic jedynie w rodzeniu dzieci . A jak boli Cie reka , to ja zmien ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.sympatico.ca 11.07.01, 22:03 Gość portalu: WILD napisał(a): > Kobiety nie da sie zastapic jedynie w rodzeniu dzieci . A jak boli Cie reka , > to ja zmien ... Zmiane reki czasami robi tez kobieta. Moje sa odzwyczajone od tego zajecia, moze dlatego wlasnie ze wole niezastepowac tego co nalezy tylko i wylacznie do kobiety ( innymi slowy, niechce zabierac jej i sobie przyjemnosci). U mnie tak jest i chcialbym azeby tak pozostalo. Ty jezeli wolisz swoja wlasna reke - Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 23:00 Gdybym mial zone ( na dodatek piekna i mloda , tak jak Twoja... ) , z pewnoscia bym jej nie zamienial . No chyba ze przez kilka kolejnych dni bolalaby ja glowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - IP: *.sympatico.ca 12.07.01, 01:56 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gdybym mial zone ( na dodatek piekna i mloda , tak jak Twoja... ) , z pewnoscia > > bym jej nie zamienial . No chyba ze przez kilka kolejnych dni bolalaby ja > glowa... Alez skad! Kobiecie to pomaga na glowe, przeciez to bardzo lubi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANIEK Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: 195.94.209.* 11.07.01, 09:09 Podobno onanizm wzmacnia organizm . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: NAJLEPSZA BABA TO WŁASNA GRABA - zapraszam do dyskusji IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.01, 01:10 A wstret do wlasnej seksualnosci oslabia osobowosc . Odpowiedz Link Zgłoś