3krotek Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 15:28 > Nic dodać, nic ując. Homofobia obecnie rządzących w Polsce to dzicz. > Dzicz jaką było ZSRR czy jest obecny Iran. > Dlaczego Europa wysyła pieniądze takiemu rządowi zamaist wprowadzić sankcje > wobec dzikich. Wszysto w porządku, z wyjątkiem porównania do ZSRR (w Iranie nie byłem). ZSRR nigdy nie był dziczą. Jeśli takl uważasz, to po prostu nie wiesz, co piszesz. Jest to, jak wykazały badania, najbardziej inteligentne społeczeństwo w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
uj3mny Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksualist.. 31.07.07, 15:34 Kolejna odsłona cyklu "fantazje Roberta Biedronia". Człowieka, który zarzeka się, iż nie istnieją "gejowskie grupy interesów", a działanie podejmowane przez homoseksualistów są spontaniczne, i służą jedynie szerzeniu zrozumienia, tolerancji. Ponadto co wypowiedź to tłumaczy wszystkim prawdziwe znaczenie słów byłej głowy KK. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:10 Ciekawe skąd się wziął cudzysłów w tytule tej notki. Czyżby gazeta.pl uważała, że to są tylko fikcyjne, nic nie znaczące "prześladowania", w odróżnieniu od prawdziwych PRZEŚLADOWAŃ, które polegają pewnie na wysyłaniu gejów transportami do Oświęcimia? Ile razy trzeba napluć gejom w twarz, znieważyć i wyszydzić, żeby taki cudzysłów zniknął? "Pomyśleć że to Warszawa", pisze Corriere della Sera, "ciekawe jak to wygląda na prowincji". "Pomyśleć, że to gazeta.pl" - portal "przyjazny" gejom - "ciekawe jak napisałaby Rzeczpospolita czy Nasz Dziennik... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:18 zauwazyles ze w tym przejeciu sam sobie odpowiedziales? szacunku chlopie nieco dla poleglych w Oswiecimiu, albo napisz list wzywajacy do potepienia autora tekstu na drugiej stronie Wyborczej w odróżnieniu od > prawdziwych PRZEŚLADOWAŃ, które polegają pewnie na wysyłaniu gejów transportami > do Oświęcimia? Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:29 > > szacunku chlopie nieco dla poleglych w Oswiecimiu, albo napisz list wzywajacy > do potepienia autora tekstu na drugiej stronie Wyborczej A czym naruszyłem ten szacunek? Twierdzeniem, że gejów wysyłało się do gazu? W ten sposób zginęło 70 tys. homoseksualistów w czasie II wojny światowej. Doucz sięb zanim będziesz kogoś pouczał. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:34 Cudzysłów oczywiście jest idiotyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:37 > A czym naruszyłem ten szacunek? sprobuje lopatologiczniej: tym ze porownujesz bohaterskich wiezniow Oswiecimia do placzacych obecnie gejow jak to ich Kaczynski wpedza do gett Twierdzeniem, że gejów wysyłało się do gazu? a gdzie napisalem ze tak nie bylo?? W > ten sposób zginęło 70 tys. homoseksualistów w czasie II wojny światowej. Doucz > sięb zanim będziesz kogoś pouczał. > Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:47 To ja też spróbuję łopatologii, bo widzę, że kolega się pogubił w semantyce. Napisałem tylko i wyłącznie, to że dla forumowych szczekaczy-homofobów PRAWDZIWE prześladowanie zaczyna się wtedy, kiedy geja się zabije albo pobije. Nie istnieje agresja słowa, nie istnieją prześladowania w pracy, nie istnieje ostracyzm społeczny. O ponownym uruchomieniu Oświęciemia piszą twoi koledzy na forum, ja tylko cytuję ich złote myśli. > > > A czym naruszyłem ten szacunek? > > sprobuje lopatologiczniej: > tym ze porownujesz bohaterskich wiezniow Oswiecimia do placzacych obecnie gejow > > jak to ich Kaczynski wpedza do gett > > > Twierdzeniem, że gejów wysyłało się do gazu? > > a gdzie napisalem ze tak nie bylo?? > > > W > > ten sposób zginęło 70 tys. homoseksualistów w czasie II wojny światowej. > Doucz > > sięb zanim będziesz kogoś pouczał. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 16:59 li-mu-bai napisał: > To ja też spróbuję łopatologii, bo widzę, że kolega się pogubił w semantyce. > > Napisałem tylko i wyłącznie, to że dla forumowych szczekaczy-homofobów PRAWDZIW > E > prześladowanie zaczyna się wtedy, kiedy geja się zabije albo pobije. Nie > istnieje agresja słowa, nie istnieją prześladowania w pracy, nie istnieje > ostracyzm społeczny. O ponownym uruchomieniu Oświęciemia piszą twoi koledzy na > forum, ja tylko cytuję ich złote myśli. > > i zaczyna sie darcie szat. zatem podsumujmy: zbrodnie dokonywane na gejach w czasach brunatnych rzadow Kaczek sa co najmniej tak samo straszne jak wykonywane na gejach w czasie II WŚ. Przekonalos mnie: PRECZ Z CUDZYSLOWIEM !! Odpowiedz Link Zgłoś
li-mu-bai Re: Skąd ten cudzysłów? 31.07.07, 17:11 > Przekonalos mnie: PRECZ Z CUDZYSLOWIEM !! Jeśli już to z "CUDZYSŁOWEM". Kolega może informatyk? A co do reszty: to właśnie ty takim lekceważącym tonem obrażasz tych ludzi, którzy dostali w mordę, albo wylecieli z pracy tylko dlatego, że byli (i są) gejami. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Papież Wijtyła? Nie zna a Wy? 31.07.07, 16:12 Makaroni obrońcy pederastów. Myślałem ze tylko Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Wątpliwości. 31.07.07, 16:23 A ja mam wrażenie, że ten artykuł został napisany "ku pokrzepieniu serc" włoskich czytelników. To jest dość typowe podejście zachodnioeuropejskiej "postępowej" gazety do sytuacji w jakimś odległym kraju, niemal egzotycznym kraju. Bardzo nie lubię takiego paternalistycznego podejścia do sprawy. Nie przyjęcie kogoś do pracy z powodu orientacji seksualnej jest naganne. Niemniej jednak aby relacja tej gazety była wiarygodna konieczne jest zaprezentowanie opinii grugiej strony, czyli władz Wydziału Psychologii UW. Może tej pani po prostu brakuje niezbędnej wiedzy? Przypomina mi sie stary dowcip o jąkale, który twierdził, że nie dostał pracy spikera radiowego, bo jest Żyedm. Odpowiedz Link Zgłoś
fotoamator13 "drogi Bronisław" podyktował? 31.07.07, 16:24 Szechter z Lewartowem napisali do tego włoskiego biuletynu lewackiej międzynarodówki, biuletyn wydrukował, a teraz Szechter przedrukował w swoim polskojęzycznym wydaniu tego biuletynu. A idioci się cieszą, że "świat potępia kaczyzm". Z czego się śmiejecie, pożyteczni idioci? Z siebie się śmiejecie, że Szechter takim prostackim zabiegiem, opisanym w podręcznikach propagandy z lat 30, robi wam kupę z mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: "drogi Bronisław" podyktował? 31.07.07, 16:31 amatorze, a co robi z mozgow wobec tego sir Rydz swoim fanatykom? i - uprzedzajac odpowiedz - dlaczego armia Rydza nie jest wg ciebie tak podatna na przyswajane tresci? fotoamator13 napisał: > Szechter z Lewartowem napisali do tego włoskiego biuletynu lewackiej > międzynarodówki, biuletyn wydrukował, a teraz Szechter przedrukował w swoim > polskojęzycznym wydaniu tego biuletynu. A idioci się cieszą, że "świat potępia > kaczyzm". Z czego się śmiejecie, pożyteczni idioci? Z siebie się śmiejecie, że > Szechter takim prostackim zabiegiem, opisanym w podręcznikach propagandy z lat > 30, robi wam kupę z mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks IV RP - Taliban Europy. I to nie przede wszystkim 31.07.07, 16:31 z powodu stosunku do homoseksualistów. To jest oczywiste i powszechnie w Europie wiadome. Taki skansen. Ewenementem jest tylko to, że ten kraj ma władze starające się o utrzymanie i wzrost ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_de_gazownia Homolenie 31.07.07, 16:38 Właściwie, to nie ma się czym gorączkować. Jakiś lewak spłodził to badziewie, GWno szcza po nogach z radości, bo ktoś coś napisał przeciw Kaczyńskim, a czytelnicy i tak swoje wiedzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Homolenie 01.08.07, 14:25 Nikt mi nie wytlumaczy ze to normalne by wkladac czlokna w apupe. Gejow nalezy izolowac doputy nie zostana wyleczeni. Odpowiedz Link Zgłoś
prztyczeq tiruriru 18.08.07, 01:00 bo oczywiście świat nigdy nie stworzył mężczyzn, którzy za przeproszeniem "wkładają" kobieetom w nieodpowiednią przegódkę hm przez przypadek na pewno.. a to wstrętni kobiecy pederaści fuuj za słabe kształcenie.. możeby małą kampanię strzelić ;) żeby było łatwiej trafić, popartą odpowiednim materiałem ilustracyjnym- dla uniknięcia pomyłek a tak z innejstrony może lepiej nie zastanawiać się tak werystycznie co i kto gdzie robi, a więcej spokoju będzie no chyba żeby tak temat powłóczyć dalej jak zdartą płytę i np. przejść do ubikacji i się zastanawiać co - kto ...fuuuj ale świnie i dlaczego oni wogóle to sikuu robią tak na stojąco błeee i rąk w dodatku nie myją.... i tak dalej ta droga do gwiazd prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksualist.. 31.07.07, 16:44 Miałem do czynienia z pedofilem Włochem, który "załatwiał swoje sprawy z chłopcem w krzakach" a ja nic na to nie mogłem poradzić, bo byłem zobowiązany tajemnicą, spotkałem też paru homoseksów, którzy rozumieli moje wybitne zainteresowania płcią odmienną i dawali mi spokój, spotkałem też prostytutkę ze Świnoujścia, która wprost mi powiedziała, że była i jest prostytutką, co przyjąłem ze zrozumieniem. Nawet próbowała się przede mną rozebrać, ale nie skorzystałem. W końcu piersi kobiety zobaczyłem tuż po urodzeniu się. I jak każdy chłop w tym momencie szukałem tylko jedzonka. Wolę zdobywać niż iść na łatwiznę. Do każdego człowieka trzeba mieć szacunek ale nie nazywać tego co jest nienormalne normalnym, bo w pewnym momencie 99 procent i więcej zostanie uznanych za nienormalnych. Mnie też kosztuje heteroseksualizm. Właśnie dlatego, że mam taką orientację seksualną patrzę na dziewczynę, kobietę, a nawet na "czarną wdowę" z szacunkiem. Kiedy spotykam te moje "zgagi", "komarnice" itd. nie mogę się nadziwić ich inteligencji i wrażliwości. Do jasnej Anielki. Nic przed nimi nie da się ukryć. Wszystko muszą zauważyć. Nawet ile mam bilonu w portfelu. Ale być może za to je wszystkie lubię. A niektóre to nawet kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
kpix Corriere miesza prawde z fikcja 31.07.07, 16:45 Jest oczywista sprawa, ze w Polsce panuje nietolerancja wobec homoseksualistow i jest to wobec Europy kompletny zascianek. Ale jest kompletna bzdura, jakoby 100000 gejow i lesbijek wyjechalo z Polski "z tego powodu": daje sobie glowe uciac, ze ta liczba wziela sie stad, ze Biedron oszacowal liczbe emigrantow na 2 miliony, po czym obliczyl z tego 5% (no bo tyle okolo moze byc homoseksualistow) i wyszlo mu 100 tysiecy. Oczywiscie, ze jesli homoseksualistow jest 5%, to sposrod 2 milionow faktycznie wychodzi 100 tysiecy. Ale jest zwykla nieuczciwoscia przerabiac decyzje o wyjezdzie wszystkich tych 100 tysiecy na decyzje o wyjezdzie "z tego powodu" Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: Wyjeżdżają zniesmaczeni 31.07.07, 18:53 wśród nich Geje. Wśród gejów - artyści, których tracimy BEZPOWROTNIE A swoją drogą - sądząc z dyskusji, problem orientacji seksualnej jest naczelnym problemem karaju... Ta dyskusja stanowi NAMACALNY DOWÓD, że włoski autor ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
serpentor666 Re: Wyjeżdżają zniesmaczeni 31.07.07, 18:58 Czy ja wiem czy my to dzicz. Jakoś nie słyszałem by EU protestowała gdy pałowano pederastów w Rosji. Ale to co innego, unia woli dotować morderców niż "homofobów". Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Hetero również wyjeżdżają z tego powodu 04.08.07, 22:33 Znam heteroseksualistów na emigracji, dla których motywem do wyjazdu była polska nietolerancja - uciekli do normalności. Ogólnie szacuję ich liczbę na kilkaset tysięcy. wykształceni, dobrze zarabiający. na pewno nie wyjechali z przyczyn ekonomicznych. stanowią mniej więcej jedną trzecią emigrantów. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksualist.. 31.07.07, 17:04 Idz ty niepolski GLUPOLU!!!!!!! A swoja droga co ci makaroniarze maja do gadania niech sie zajma swoja d...! Odpowiedz Link Zgłoś
swietlik76 Re: Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksuali 31.07.07, 17:09 Dzikusy to geje wkładający wiadomo co drugiemu chłopu w 4 litery. Powinniście się wstydzić i zacząć leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: A Polacy nie wstydzą się agresywnej glupoty! 31.07.07, 18:57 Dlaczego tak wielkie emocje budzi zagadnienie preferencji seksualnych? Czyżby homofobicznym dyskutantom fakt istnienia homoseksualizmu wywoływał kastrację? Ciekawe też, dlaczego język homofobicznej nienawiści przypomina i przeplata się z antysemityzmem? Berety z głów! Odpowiedz Link Zgłoś
monnot Re:Uboga ta wloska prasa! 31.07.07, 20:25 Tyle emocji, ze az dziennik wloski wypisuje o preferencjach seksualnych Polakow! Masz racje, jacys wypaczeni ci Wlosi; tak, jakby nie bylo waznych problemow na tym swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Włoska gazeta o "prześladowaniu" homoseksualist.. 31.07.07, 20:01 Niestety, prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatore77 Litwinienko ujawnił prawdę na temat Włoch-kgbiści 01.08.07, 14:26 u władzy i w gazetach szczególnie chora z nienawiści do Polski jest La Republica i Corriere Odpowiedz Link Zgłoś