swam 18.08.07, 20:50 gołą d... siadać na lodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 20:59 Czy LPR nie powinien wcześniej zareagować i rozpuścić lodowca? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 21:21 Jestem wstrząśnieta !!!, Gdzie Greenpeace, gdzie Liga Polskich Rodzin, gdzie nasz ukochany Prezydent IV Rzeszy Lech Kaczyński, pytam się gdzie są i nie reagują na to niszczenie przyrody. Przy tylu gołych dup siedzących na tym lodowcu, jestem pewna że ten lodowiec się rozpuści, nieżyczę sobie też aby z moich podatków opłacono leczenie tych któryz góło latają po lodowcach, a później zapadną na różne migreny i inne katary i hemooidy. jako obywatelka IV domagam się, aby Prezydent IV RP zareagował stanowczo u rządu Szwajcarskiego z żądaniem odwołania tej sodomy i gomory oraz ukarania winnych poprzez ministra Zioberię. Nie będzie wróg nam pluł w twarz. W nowych wyborach chyba jednak zagłosuję na mgr Konowicza, on jeden nie jest z układu. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 co tam topnienie od gołych dup 18.08.07, 21:27 pewnie tyle kup te golasy zrobily, ze dopiero tragedia bedzie ekologiczna jak to wszystko splynie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 04:04 dziewicawszechpolska napisała: > Jestem wstrząśnieta !!! Czy na każdym forum zawsze musimi miec komentarze idiotów, i w dodatku nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicawszechpolska Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 05:59 Lady godziwa, dlaczego obrażasz mnie ? Chyba mam prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat? A ty chyba jesteś blondynkom i ateistkom co popierają szatański sojusz komunistycznego PiSu z ateistycznym LiDlem przeciwko religii w szkołach i przedszkolach? Przez takich ja ty jestęśmy w Unii Europeskiej, która chce skolonizować Polskę a Polaków wysłać na Marsa, gdzie od promieniotwórczości mężczyźni będą bezpłodni i tak wymrze Polska rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 07:23 dziewicawszechpolska napisała: > Jestem wstrząśnieta !!!, Gdzie Greenpeace, gdzie Liga Polskich > Rodzin, gdzie nasz ukochany Prezydent ... W nowych wyborach chyba jednak > zagłosuję na mgr Konowicza, on jeden nie jest z układu. całkowicie popieram. trzeba zrobić ściepę narodową i kupić bombę atomową. to pewnie jakś MASONERIA. ten niecny atak należało uprzedzić zapobiegawczym zrzuceniem dyktafonów z samolotu. co robiła ABW i inne służby ? pewnie znowu rozwalali samochody po parkingach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia328 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 11:36 Dziewico wszechpolska zanim zaczniesz kruszyć kopie posiądż tajniki skladni, ortografii itp.Potem dzielnie przelewaj krew za sprawę! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Co ma UNESCO do lodowca ??? 18.08.07, 21:30 UNESCO to organizacja troszcząca się o dobra kultury, czyli wytworzone przez człowieka. Tymczasem, lodowiec jest skutkiem pewnych zjawisk klimatycznych w przeszłości. Klimat się zmienia, zasięg lodowców również. Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Co ma UNESCO do lodowca ??? 19.08.07, 11:50 zigzaur napisał: > UNESCO to organizacja troszcząca się o dobra kultury, czyli wytworzone przez > człowieka. > Tymczasem, lodowiec jest skutkiem pewnych zjawisk klimatycznych w przeszłości. > Klimat się zmienia, zasięg lodowców również. Bo tu nie o prawdę chodzi, ale o ideologiczną hucpę... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 21:32 Żartujecie? Fotografie przepiękne i mnie poruszają! Żałuję, że to nie ja jestem jednym z modeli! Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 21:53 proponuje Ci pojsc do centrum swojego miasta i sciagnac galoty gwarantuje Ci, ze pare fleszy blysnie, a Twoje zdjecie pojawi sie w lokalnej prasie jak poczekasz z pol godziny, to masz szanse wystapic nawet w ogolnopolskich dziennikach informacyjnch Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 22:15 E to by był ekshibicjonizm. Co innego tysiąc golasów jadących przez miasto na rowerach albo maszerujących po lodowcu - to już jest Sztuka. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 08:18 to niech wezmie ze soba kolegow z gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 11:52 fawad napisał: > Co innego tysiąc golasów jadących przez miasto na > rowerach albo maszerujących po lodowcu - to już jest Sztuka. Każdy ma taką "sztukę", na jaką zasługuje... Odpowiedz Link Zgłoś
w.groch Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 14:01 mg2005 napisał: > > Każdy ma taką "sztukę", na jaką zasługuje... A nie taką, jaka mu wyrosła? Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 19:46 > > > > Każdy ma taką "sztukę", na jaką zasługuje... > > A nie taką, jaka mu wyrosła? LOL!!! TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Bardzo chetnie pozowalbym nagi do zdjecia na lodow 19.08.07, 00:55 ... na lodowcu czy innego takiego projektu. Ten, ktory ci radzi zdjac spodnie w centrum Poznania, wybacz mu, bo chlop/baba nie rozumie o co chodzi, jemu wszystko sie z "dupa" kojarzy, jak glupiemu Jasiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
rafikman A co na to Marek Jurek ? 18.08.07, 21:40 Nie złożył jeszcze zawiadomienia do Prokuratury o obrażenie jego uczuć religijnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 18.08.07, 22:11 Piękne fotografie. Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Znudzeni biali ludzie. 18.08.07, 22:12 Rozpieszczeni przez bogactwo biali ludzie nie wiedza już co ze sobą zrobić. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
polar21 Re: Znudzeni biali ludzie. 18.08.07, 22:15 fawad napisał: > Rozpieszczeni przez bogactwo biali ludzie nie wiedza już co ze sobą zrobić. > dokladnie - kolejna pseudo-sztuka dla debili... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Znudzeni biali ludzie. 19.08.07, 04:12 polar21 napisał: > dokladnie - kolejna pseudo-sztuka dla debili... nie porównuj INNYCH do siebie! Dla ciebie to są debile dla innych to są geniusze! A ty dla wszystkich jesteś niestety z takimi wypowiedziami debilus pospolitus .... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Znudzeni biali ludzie. 19.08.07, 05:00 polar21 napisał: > fawad napisał: > > > Rozpieszczeni przez bogactwo biali ludzie nie wiedza już co ze sobą zrobi > ć. > > > dokladnie - kolejna pseudo-sztuka dla debili... Hhehe: moze i masz racje,ale...oni stworzyli to bogactwo i teraz moga sobie pozwolic na takie fanaberie. A,Ty - Polaku w sandalach? Twoja jedyna rozrywka to chyba tylko myslenie kogo by jeszcze tu znienawidzic? ot,taka niedzielna rozrywka ludowa. Albo zlustrowac. Sam jestem Polakiem i wzdraga mna mysl,ze tylu moich rodakow jest tak nieoswieconych. Nawet porownujac do czarnoskorych - nie obrazajac tych ostatnich. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw.calinski Re: Znudzeni biali ludzie. 19.08.07, 08:20 blue911 napisał: > polar21 napisał: > > > fawad napisał: > > > > > Rozpieszczeni przez bogactwo biali ludzie nie wiedza już co ze > sobą zrobi > > ć. > > > > > dokladnie - kolejna pseudo-sztuka dla debili... > > > Hhehe: moze i masz racje,ale...oni stworzyli to bogactwo i teraz > moga sobie pozwolic na takie fanaberie. A,Ty - Polaku w sandalach? > Twoja jedyna rozrywka to chyba tylko myslenie kogo by jeszcze tu > znienawidzic? ot,taka niedzielna rozrywka ludowa. A czy tylko biali są głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: Znudzeni biali ludzie. 19.08.07, 19:51 > A czy tylko biali są głupi? Tylko bogatych białych, żyjących w cieplarnianych warunkach stać na fanaberie. Inne rasy mają prawdziwe problemy na głowie. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
fawad Re: Znudzeni biali ludzie. 19.08.07, 19:45 blue911 napisał: "Sam jestem Polakiem i wzdraga mna mysl,ze tylu moich rodakow jest tak nieoswieconych." Niektórzy na tym forum potrafią rozśmieszyć do łez. Od blue911 dowiedziałem się, że latanie po lodzie z gołym dzyndzolem jest tożsame z byciem "oświeconym". A ja do tej pory myślałem, że trzeba studia skończyc i parę książek przeczytać. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
zawodnik.maca Awersja zielonych i lewactwa do mydla 19.08.07, 03:42 ...i dezodorantu jest powszechnie znana. Twojej wyobrazni, mily czytelniku, zostawiam to jaki smrod musial sie tam roznosic. Odpowiedz Link Zgłoś
philips11 Po nicku wnoszę, że Waćpan koszerny 19.08.07, 10:28 od Was z kolei czosnkiem czuć, więc po co innym przyganiać? Odpowiedz Link Zgłoś
zawodnik.maca Zapytaj "wacpan" swoja matke 19.08.07, 19:31 ...czy w 10-osobowej grupie, ktora wczoraj obsluzyla wyczula jezykiem brak choc jednego napletka. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 04:53 swam napisał: > gołą d... siadać na lodzie Pewnie: i nie mieli sandalow ,ani skarpet! Zgroza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Tak sie wlasnie organizuje "ocieplenie klimatu". 19.08.07, 06:06 A pozniej "naukowcy" beda sie z tego habilitowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka Kilkuset golasów... 19.08.07, 07:40 ... i nic z tego nie wynika. Wszystko po to aby media mówiły: Tunick, Tunick,Tunick... (czyt. tu nic:-). Niby-sztuka niby-artysty. Sam lodowiec wystarczy. Szkoda, że powoli znika. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: Kilkuset golasów... 19.08.07, 08:23 Tunick wymyslil sobie w jaki sposob zarabiac na glupocie pieniadze i idzie mu to doskonale :) potwierdza sie tylko to, ze na wszystkim mozna zarobic bo glupkow wokol pelno Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Kiedy w Warszawie? 19.08.07, 09:07 Warszawa czeka na ten happening! Proponuje plac Zamkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bajbus20 dlaczego w Gazeta.pl nie wszystko można komentowac 19.08.07, 10:06 choć stosunek np. Michnika do tzw maluczkich mogło by to tłumaczyć. (np słów Aleśmy wybrali (a propos wyborów), albo słowa Geremka, że Polacy nie dorośli do demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
basia328 Kilkuset golasów pozowało na lodowcu 19.08.07, 11:31 Super4 pomysł.A jakie zdrowe!!!Za krioterapię trzeba słono zapłacić a tu za darmochę i jeszcze znajomi zobaczą i bedą zazdroscić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Nie przeziębili się ?... :) 19.08.07, 11:50 Parada zboczeńców na lodowcu... :) Odpowiedz Link Zgłoś