niknik Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 14:01 Niszczarka, nagrywarka, zamrażarka... Coraz ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekkkk4 zgodnie z tokiem rozumowania (jesli taki jest)... 21.08.07, 14:31 Kaczynskich i stosowanej przez nich retoryki , Kaczynscy powinni oskarzyc siebie samych o zdrade stanu a potem nazwac sie durniami, co mogloby byc uznane za gest pojednawczy w strone Walesy. Ten to dopiero ma satysfakcje. Kaczka, miales chamie zloty rog.... Obawiam sie, ze bedziemy swiatkami wiekszej liczby samobojstw politycznych, ....tych z kula w glowie, bo te symboliczne obserwujemy od roku... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A czego spodziewaliście się po tchórzach z PiS-u? 21.08.07, 15:05 Zrobią wszystko aby tylko odwlec czas rozliczenia ich za popełnione łajdactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: guru133 21.08.07, 15:08 guru133 napisał: > Zrobią wszystko aby tylko odwlec czas rozliczenia ich za popełnione łajdactwa. Lajdactw to oni zadnych nie popelnili, komuszku. Po prostu pogonili zlodziei i lapowkarzy, ktorzy teraz pragna sie zrewanzowac. Ale z tego wyjda im nici!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: guru133 21.08.07, 15:27 wet3 napisał: > guru133 napisał: > > > Zrobią wszystko aby tylko odwlec czas rozliczenia ich za > popełnione łajdactwa. > > Lajdactw to oni zadnych nie popelnili, komuszku. Po prostu pogonili > zlodziei i lapowkarzy, ktorzy teraz pragna sie zrewanzowac. Ale z > tego wyjda im nici!!! To jest twoje zdanie odrębne, większość społeczeństwa uważa jednak inaczej o czym przekonasz się przy najbliższych wyborach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio A to ci dopiero... 21.08.07, 15:08 duupek z wielkim nochalem i w dodatku -jak mówi Tusk-tchórz.A ja dodam: wybitny i gorliwy wyznawca TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:23 Zaciemnianie i kretactwo-programem PiS.Trzymanie sie rozpaczliwie Koryta-to program LiS-u.Jak to wszystko jest zalosne!!A "lud" polski tego nie rozumie!!(moze po prostu nie chce zrozumiec???) Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:30 "- Jeśli nie powstaną komisje śledcze ds. CBA i śmierci Barbary Blidy, zrobimy wszystko, żeby nie doszło do wcześniejszych wyborów - mówili jednym głosem na konferencji w Sejmie Janusz Maksymiuk z Samoobrony i Wojciech Wierzejski." Po co ludzi oszulujecie, wy wszystko zrobicie żeby nie doszło do wyborół, wasze tyłki przywiązały się do stołków. no i tak można se odreagować. POKDŁE CHAMY. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:35 Dorn wyszedl z tej samej "szkoly bolszewickiej" co Kaczory!! Porownajcie zyciorysy "tatusiow" tych panow.!!!Od mlodosci byli tresowani na prawdziwych bolszewikow!!"Wladzy zdobytej nigdy nie oddamy"!!(to chyba Lenin??) Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:47 może pan dorn jeszcze się nie całkiem przepoczwarzył ale : "prawda kosztuje dużo, lecz wyzwala" (jerzy popiełuszko) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_glupote PIS broni się rękami i nogami. Nowe komisję... 21.08.07, 15:50 powinny być w nowym parlamencie. PIS to nie jest partner do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Re: Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:51 Przecież od razu widać jak bardzo są w to wmieszane oba kaczory Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 15:56 Dorowaty sejm, dornowaci posłowie, to i mają dornowatego marszałka. Jak nie jakiś Jurek Marek to jakiś Dornowaty. Jeśli obywtele spodziewali się jakiejś uczciwości czy honoru ze strony obecnego marszałka sejmu (przepraszam za wyrażenie) to się srogo niniejszym zawiedli. Ale przeciętny polski wyborca jest równie durny przed szkodą jak i po szkodzie, co w pełni odpowiada rządzącemu reżimowi tzw. IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_glupote Mój sąsiad jest posłem PIS :) i płacze... 21.08.07, 15:58 biedaczysko, że nie dostanie się do nowego parlamentu. Chciał zmieniać Polskę, ale natrafił na "murek IV Rzeczpospolitej" a co najgorsza nie chciał walczyć z układami. Teraz nie wie, z czego będzie żył, a ja mu tłumaczę, że należy mu się draniowi, za to, że zsobaczył Polskę ja wszyscy popierający kaczki. Niech ich wszystkich ch.. strzeli łajdaków Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pies_na_glupote 21.08.07, 17:22 pies_na_glupote napisał: > biedaczysko, że nie dostanie się do nowego parlamentu. Chciał > zmieniać Polskę, ale natrafił na "murek IV Rzeczpospolitej" a co > najgorsza nie chciał walczyć z układami. Teraz nie wie, z czego > będzie żył, a ja mu tłumaczę, że należy mu się draniowi, za to, że > zsobaczył Polskę ja wszyscy popierający kaczki. Niech ich wszystkich > ch.. strzeli łajdaków Zapomniales sie podpisac. Twoj popis to: czerwona sobaka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_glupote Mój sąsiad jest posłem PIS :) i płacze.... 21.08.07, 15:58 biedaczysko, że nie dostanie się do nowego parlamentu. Chciał zmieniać Polskę, ale natrafił na "murek IV Rzeczpospolitej" a co najgorsza nie chciał walczyć z układami. Teraz nie wie, z czego będzie żył, a ja mu tłumaczę, że należy mu się draniowi, za to, że zsobaczył Polskę ja wszyscy popierający kaczki. Niech ich wszystkich ch.. strzeli łajdaków Odpowiedz Link Zgłoś
kijwoko Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 18:19 "Nie będzie głosowania nad komisjami śledczymi "Zamrażarka marszałka" pozostaje zamknięta - Ludwik Dorn nie zamierza na rozpoczynającym się jutro posiedzeniu Sejmu, ani na następnym wprowadzać do porządku obrad wniosków o powołanie komisji śledczych ds. akcji CBA i ds. śmierci Barbary Blidy." To po ktorej stronie jest ten dorn? Po stronie zomo, czy po stronie prawa? Czy tez po stronie tzw. "prawa" (i tzw. "sprawiedliwosci"), czyli... zomo? _________________________________ o rządach kaczyńskich i całej reszty: "Jeszcze nigdy tak wielu nie musiało się wstydzić tak bardzo za tak niewielu" Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Nie będzie głosowania nad komisjami 21.08.07, 19:47 To dziwne. PiS boi się ujawnienia i upowszechnienia prawdy? To prawda już nie wyzwala? Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Nie będzie głosowania nad komisjami 22.08.07, 12:59 Koledzy Posłowie, chciejcie mnie zrozumieć, przeciez to Wodzuś ułożył porządek dzienny obrad Sejmu, którego ja nie mogę zmienić. A Wodzuś bardzo się boi Komisji Śledczej, zwłaszcza tej dotyczącej pani Blidy. Ale gdyby, ktoś siłą wyrzycił mnie z katedry sejmowej, to proszę pamiętać, że Wodzuś nie zezwolił na zakładanie p.Blidzie kajdanek. Bo to w końcu poczciwe i dobre panisko! Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 Dornowi przewróciło się gdzieś 22.08.07, 20:14 pan i władca na sejmie pokazuje po co go wybrali malowani koalicjanci, a to że pisiaki mają niejedno za pazurami to wiadomo tym którzy śledzili zgodność prawa z rzeczywistością od której pisiaki dawno oddalili się Odpowiedz Link Zgłoś