marek-1 Bajki Zyty 26.08.07, 20:53 Bajki Zyty. Smutna prawda : Mamy wzrost gospodarczy dużo NIŻSZY niż nowi członkowie Unii Europejskiej, nawet niższy niż w Rosji. To główna i niepodważalna zasługa aktualnego naszego rządu. Jeśli chodzi o PKB to ZASŁUGĄ RZĄDU jest to że w grupie 25 członków Unii Europejskiej spadliśmy na ostatnie miejsce. (Patrz Rocznik Statystyczny Unii - EUROSTAT) Odpowiedz Link Zgłoś
ne_01 Re: Bajki Zyty 26.08.07, 21:11 i to sie zgadza... co oni zrobili tej Zycie, ze przeszla na strone populistow??? Odpowiedz Link Zgłoś
mpgry Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą rząd 26.08.07, 21:11 Proszę przetrzeć oczy i zmusić szare komóki do pracy, wystarczy spojrzeć na osiągnięcia sąsiadów. Równie dobrze może Pani stwierdić, że zasługą PiS jest to iż mam lato po wiośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą 27.08.07, 10:27 Z tym latem to może być prawda, bo tegoroczne jest jakieś nieudane. Takie Pisowskie jakby. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą rząd 26.08.07, 21:20 Wierzyć się nie chce, że: - ktoś z tytułem profesora, - ktoś z tytułem profesora ekonomii, - ktoś z tytułem profesora ekonomii i wykładowcy na KUL może wygadywać takie bzdety i łgać na oczach milionów Polaków, którzy nie są skończonymi idiotami i wiedzą dokładnie jaka jest rzeczywistość. Ta rzeczywistość to potężna emigracja zarobkowa zwłaszcza młodych Polaków dająca "sukces" w postaci spadku bezrobocia w Polsce. Ta rzeczywistość to BRAK polityki w kierunku RZECZYWISTEGO obniżania podatków i kosztów pracy. Ta rzeczywistość to BRAK polityki gospodarczej, dzięki czemu Polska znajduje się na 73 miejscu pod kątem przyjazności dla biznesu, gdy Anglia jest na 6. Zakrawa na cud, że wobec tak wrogiego nastawienia do przedsiębiorców klasy urzędniczej mamy dodatni wzrost gospodarczy. Z kogo pani Zyta Gilowska chce robić idiotów? Chyba tak zgłupiała, że nie widzi że sama z siebie robi skończoną idiotkę! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: skory1 26.08.07, 22:51 Podobnie jak Gomulka byl bardzo skory do plecenia czerwonych tyrad tak ty robisz wszystko aby, bron Boze, nic nie swiadczylo dobrze o pracy obecnego rzadu. Trzeba byc naprawde zaslepionym aby takie androny trzepac. Nie na darmo obecny rzad wydal okolo 700 zarzadzen regulujacych godpodarke. Dlatego tylko wreszcie, po ponad 16tu latach, cos ruszylo!!! Ale ludzie twego pokroju nie widza nigdy nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pisubek 27.08.07, 20:29 pisubek napisała: > biedna chora na umysle kobiecina. > Zalosne. Biedna i chora na umysle z powodu nienawisci to jestes ty!!! Ty nawet prawicowego slonia w pokoju bys nie dojrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
xtheo7 Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą rząd 26.08.07, 23:04 Jak najbardziej ! Powiem wiecej: wyjatkowo cieply w tym roku kwiecien, to tez zasluga rzadu ..... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo303 Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą rząd 27.08.07, 00:20 a młyny mielą, mam nadzieję, że pis zmielą Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pablo303 27.08.07, 01:29 pablo303 napisał: > a młyny mielą, mam nadzieję, że pis zmielą Tobie juz rozum zmielily! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodek.laka PiS realizuje zasadę:chwalmy się, a nam uwierzą 27.08.07, 07:42 Trzeba tylko o tym mówić, pisać wszędzie gdzie się da. TVP wPiSuje się świetnie. Rzygać się chce. Nikt rozsądny w to, co min.Zyta mówi nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Gilowska: 6 proc. wzrost gospodarczy zasługą rząd 27.08.07, 09:35 Pani Zyta chyba już dawno nie miała okazji porozmawiania z jakimś przedsiębiorcą lub obywatelem. Jest nieco oderwana od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś