sirseb za klasykiem... 27.08.07, 16:06 ...machulskiego i zmieniajac troche: "te Lyz..., moze cie ku..a do ciechocinka przeniosa hehehehe" Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: za klasykiem... 27.08.07, 19:00 Co za kraj? Goscie o jego prowiniencji mogliby w normalnych systemach jedynie krowy pasac ... Kaczki i sukienkowe pasozyty zmienily ten kraj w dowcip 21 wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 S____a____m____o____o____b____r__ __o____n____a 27.08.07, 16:07 Gwałcone po latach gdy nie było wypłaty. To się powinno nazywać cokolwiek inaczej. Zarzuty z 1999 roku . Może trochę głębiej poszperać. A w przedszkolu to też pewnie narozrabiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kobun Tyle dobrego z kaczej IV moherowej 27.08.07, 16:09 Samoobrona? Brzmi to komicznie ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: 27.08.07, 16:10 "te Lyz..., moze cie ku..a do ciechocinka przeniosa hehehehe" PS. dajze kobieto spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.08.07, 16:21 jola_z_dywit6 napisała: > Gwałcone po latach gdy nie było wypłaty. > To się powinno nazywać cokolwiek inaczej. > Zarzuty z 1999 roku . > Może trochę głębiej poszperać. > A w przedszkolu to też pewnie narozrabiał. Jolu czy to mamy zrozumieć że nie masz nic przeciwko gwałtom? Jeśli tak to Twoja sprawa, ale nie wypowiadaj się może w imieniu innych kobiet, którym to może nie sprawiać takiej przyjemności jak Tobie! I zastanów się wpierw przed napisaniem kolejnej głupoty - przynajmniej przez minutę, 1 minuta = 60 sekund! Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.08.07, 17:14 jola_z_dywit6 napisała: > Gwałcone po latach gdy nie było wypłaty. > To się powinno nazywać cokolwiek inaczej. > Zarzuty z 1999 roku . > Może trochę głębiej poszperać. > A w przedszkolu to też pewnie narozrabiał. a jakże by nie - zgwałcił przedszkolankę. jola powiedz jaki w łóżku jest Stanisław. raczej nie ruchliwy z uwagi na kręgosłup. jak je gwałcił na leżąco? ściema i tyle. ale twarde posłanko na kręgosłúp działa dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: S____a____m____o____o____b____r__ __o____n___ 27.08.07, 17:35 Jola,spieprzaj z tego forum.Jak tobie nie wsyd.Jeszcze się za tym zboczeńcem wstawiasz.Jesteś taka sama jak Anetka a może jeszcze gorsza ponieważ Anetka sie do wszystkiego przyznała a ty milczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov Za głęboko proponuję nie szperać;) 27.08.07, 18:35 Wbrew temu co niedwuznacznie sugeruje Forum Psychologiczne to nie jest rozwiązanie na każdy problem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeczeka Oj biedny stasiu... 27.08.07, 16:32 Szkoda ze nikt nie nagrywal rozmow Ł ze znajomymi w momencie jak zagrozil mu areszt. Jeden zacny przyjaciel podlej kreatury zaproponowal symulowanie choroby - bo po pierwsze nie zaszkodzi za darmo sie zdiagnozowac( u profesora osobiscie !), po wtore bedzie to doskonala sposobnosc na ewentualne ominiecie aresztu. W pogotowiu jeszcze jest żona, ktora w razie czego pobiadoli na smutny los i upadek rodziny ( rzeczywiscie kto teraz wyciagnie ja z otchlani upadku, trudno powiedziec). Jak taka podla menda, ktorej cała podłość literalnie odcisnela sie na fizjonomii twarzy, moze siedziec w polityce? Teraz wycofala sie z sejmu, "dziennikarze" pobiegli za nia w przedpiekle; po co gonicie za takimi odpadami ? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re:Taki przystoiny,moze miec powodzenie! 27.08.07, 16:51 a koledzy ze spacerniaka spragnieni,a tu posel sie trafia,szal!! Odpowiedz Link Zgłoś
acer100 Re: Oj biedny stasiu... 27.08.07, 17:01 Wielu gansterów i znamienitszych przestępców wymigało się od kary symulując choroby,głównie kręgosłupa/te notorycznie wypadajace dyski międzykręgowe/oraz choroby psychiczne.Znane są przypadki,że nawet lekarze z dobrą opinią ,za pieniadze fabrykowali fałszywą dokumentację medyczna.Widac Łyżwinski też poszedł w ,,chorobę''.Co za obrzydliwi ludzie ci małżonkowie Łyżwinscy. Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Oj biedny stasiu... 27.08.07, 20:55 Nie nrawitsa polskaja sistiema medicznaja? Ujezrzaj w Maskwu z atcom Ritzikom! Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Łyżwiński z oddziału szpitalnego trafił do areszt 27.08.07, 17:25 powinni go zapudlowac na 10 lat, Leppera na kolejne 8 lat i rozpieprzyc ten przestepczy konglomerat tzw Samoobrone, Begier sfalszowala wybory i co sie stalo, nic Polska nierzadem stoi Odpowiedz Link Zgłoś
veronika62 Łyżwiński z oddziału szpitalnego trafił do areszt 27.08.07, 17:39 stary satyr! dobrze ci tak, azebys zacw..a zostal, ale kto takie truchlo zasmierdle ruszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Łyżwiński z oddziału szpitalnego trafił do areszt 27.08.07, 18:38 jak ten obłęd się nie skonczy to do kicia trafimy wszyscy (tylko jeszcze nie wiemy (ZA CO ?)) Odpowiedz Link Zgłoś
evvelinda Łyżwiński z oddziału szpitalnego trafił do areszt 27.08.07, 18:55 A tego, który siedzi z Łyżwińskim w celi nie żałujcie. Właśnie radio podało, że zbiegł z miejsca wypadku nie udzieliwszy pomocy ofierze. Zasłużył sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackthorn Łyżwiński z oddziału szpitalnego trafił do areszt 27.08.07, 19:15 i co bliedulkowi tym razem rozbolalo? Znowu kregoslup? a moze paluszek? Zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Chłopaki będą mieli przedsmak Ziobry 27.08.07, 20:35 Taka przystawka, hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
belus77 Re: Chłopaki będą mieli przedsmak Ziobry 27.08.07, 20:47 bronimir napisał: > Taka przystawka, hihihi A kaszanka z ogurkiem? Hehehe ... payazzo! Odpowiedz Link Zgłoś
chiton Re: ....Lyzwinski........ 27.08.07, 21:19 Jestem wstrząśnięty,właśnie dowiedziałem się z TV,że biedny Łyżwinski po wypadku już 26 lat nie ma erekcji.No,no,wszystkiego się spodziewałem,ale to naprawdę bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: ....Lyzwinski........ 28.08.07, 02:08 chiton napisała: > Jestem wstrząśnięty,właśnie dowiedziałem się z TV,że biedny > Łyżwinski po wypadku już 26 lat nie ma erekcji.No,no,wszystkiego się > spodziewałem,ale to naprawdę bomba. Nie badz frajer - na swiecie nie ma tyle wiagry ani gorzaly zeby z jego stara ktos mial errekcje Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: ....Lyzwinski........ 28.08.07, 02:10 ... z reaszta po co mu w celi errekcja ? wystarczy ze inni beda mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.gurtowski będą jaja jak mu Ziobrę dokwaterują!!! 27.08.07, 21:16 do celi. razem z Kaczmarkiem. I robimy Big Brother'a Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Nowy zaciąg w Szamboobronie. 27.08.07, 21:42 Nowy zaciąg w Szamboobronie. Nowy Łyżwa bierze w swe dłonie. Dziennikarz pyta, kwalifikacje. My miast i wsi seksdegustacje. Co ja nie jestem rolniczka? U mnie się mydli liczka. U mnie się kisi ogórki obciągnięte ze skórki! A wy kolego wojskowy, rolnikiem zostać gotowy? Nie weźmie ochrony rządu? Tylko z przyczyny świądu? Po co nam obce Leopardy. Jam członek najbardziej Twardy. Piąty mój stopień twardości, po naszym szefie zagości. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Nareszcie Lyzwa dostanie tyle sexu .. 28.08.07, 02:05 ile bedzie chcial a nawet i jak juz chcial nie bedzie. Jego stara mowi ,ze biedak nie moze wykonywac gwaltownych ruchow bo go zaraz w krzyzu strzyka , ale chlopaki go napewno wylecza. 10 lat minie jak z bicza strzelil i 2017 bedzie juz mogl wystapic w paradzie milosci Odpowiedz Link Zgłoś