maaac 30.08.07, 06:50 Ładnie tak kopać leżącego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyndyndanda kaczor - malpa z brzytwa - strach sie bac. Moze ja 30.08.07, 06:53 kis BORowiec uratuje Polske przed kompromitacja i degeneracja?! Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Marek Jurek to religijny fanatyk 30.08.07, 07:55 dopoki byl uzyteczny dla Kaczynskiego to nie powiedzial o nim zlego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Dla niego każdy to agent. Złodziej zawsze krzyczy 30.08.07, 08:41 łapaj złodzieja, by odwrócić od siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Dla niego każdy to agent. Złodziej zawsze krz 30.08.07, 09:02 Who cares? Niech sie oszolpmy wykanczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll Premier Kaczyński - Zasady zobowiązują 30.08.07, 09:34 zawsze mnie dziwiło, że nawet krytykom Jarosława Kaczyńskiego zdarzało się go nazywać "genialnym strategiem" - a on przecież szkodzi nie tylko otoczeniu, ale załatwi też własną partię a na końcu siebie Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Premier Kaczyński - Zasady zobowiązują 30.08.07, 09:52 Tylko gdzie tu jakakolwiek u Jarka strategia? Jak działał w chaosie i panice, tak widać że raczej ten stan się u niego pogłębia! Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Kaczyński: kompleksy zobowiązują 30.08.07, 10:37 Mogłem się takiego zachowania spodziewać po tym (koniec z uprzejmością) zakompleksionym kurduplu. Nie cierpię tego religijnego fanatyka, jakim jest Jurek, ale bardzo wątpię, żeby kłamał, czy konfabulował. Ale, oczywiście, zaraz PiS bluzgnie stekiem oszczerstw i epitetów, że Jurek to zawsze krętacz i kłamca był. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Kaczyński: kompleksy zobowiązują 30.08.07, 11:24 I agent! Zapomniałeś o agencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
powiedz_to_koniowi I że oni od początku podejrzewali 30.08.07, 12:04 I że oni od początku podejrzewali że on jest niewiarygodny I taki się właśnie okazał - czyli mieli rację od początku ! A dodatkowo on pomógł staruszce więc ma lewicowe zacięcie. W zasadzie to jest czerwona szmata więc nie warto go słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: tak trzymać, panowie, kopać kaczki ile wlezie 30.08.07, 11:22 kronopio77 napisał: > . Jurek kalkuluje kto wygra wybory i komu schlebiac by sie zalapac na kase 20 tys miesiecznie. Wiele nie mam do powiedzenia ale powiem co wydaje mi sie ze wiem, to dewiza schodzacych gwiazd politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 K______A______C_______Z_______Y__ ______Z_______M 30.08.07, 09:39 Reżim upada i wykonuje już konwulsyjne ruchy. Potrzeba wyjść na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: K______A______C_______Z_______Y__ ______Z____ 30.08.07, 10:32 jola_z_dywit6 napisała: > Reżim upada i wykonuje już konwulsyjne ruchy. > Potrzeba wyjść na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: Marek Jurek 30.08.07, 11:55 Prawdą jest, że wyjście Marka Jurka z PiS osłabiła tę formację. I tu Kaczyński słusznie się zirytował. Rzeczywiście ruch Jurka zapoczątkował rozpad koalicji i dojście postkomunistów do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz [...] 30.08.07, 07:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
idiot_hunter Czy można poważnie traktować Marka Jurka? 30.08.07, 08:42 Wszakże to Jurek z Kamińskim pojechali do Pinocheta, mordercy 3000 ludzi, aby mu wręczyć ryngraf z Matką Boską. Czy tak postępują normalni ludzie? A propos panie Jurek, syn Pinocheta właśnie organizuje wyprzedaż garniturów po ojcu, myślę że powinien pan sobie kupić kilka na pamiatkę po swoim idolu... Odpowiedz Link Zgłoś
kulka251 Re: kaczor - malpa z brzytwa - strach sie bac. Mo 30.08.07, 08:53 Cytując Sienkiewicza Jak się mnie nie będą bali to się będą ze mnie śmiali!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: kaczor - malpa z brzytwa - strach sie bac. Mo 30.08.07, 11:17 cyndyndanda napisał: > kis BORowiec uratuje Polske przed kompromitacja i degeneracja?! Jurek kalkuluje kto wygra wybory i komu schlebiac by sie zalapac na kase 20 tys miesiecznie. Wiele nie mam do powiedzenia ale powiem co wydaje mi sie ze wiem, to dewiza schodzacych gwiazd politycznych Odpowiedz Link Zgłoś
dassie-rosjanin Re: Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 06:58 Jarosław Kaczyński wcale jeszcze nie jest leżący. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Jurka nie lubie ale Kactynski to szaleniec! 30.08.07, 07:01 i w dodatku niebezpieczny! Przypadek na leczenie w zamknietym osrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
util To nie Gazeta, to Marek Jurek. 30.08.07, 07:18 Pogódź się wreszcie z tym, że Jarosław ma poważny problem z emocjami. Modelowa niedojrzałość emocjonalna i stąd męki tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Przecież Marek Jurek to katolicki oszołom;),ultras 30.08.07, 07:45 Może premier cytował GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Przecież Marek Jurek to katolicki oszołom;),u 30.08.07, 08:01 wreszcie ktos zaczal uzywac adekwatnego slowa ULTRAS. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo katolicki oszolom zostal marszalkiem? 30.08.07, 09:17 to chyba niezgodne z idea funkcji marszalka, ktory ma byc koncyliacyjny i godzic strony w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: To nie Gazeta, to Marek Jurek. 30.08.07, 08:12 Właśnie takie pytanie : gdzie do licha podziały się czlowieczki nazywające się junkier, palestrina, tales, presentation i tak dalej. Władza zaprzestała wypłacania gaży za judzenie, gebelsowską propagande? Odpowiedz Link Zgłoś
lwowiak5 Re: To nie Gazeta, to Marek Jurek. 30.08.07, 08:40 ja.ja222,te gnojki teraz nie mają czasu zajmować się pisaniną,mają ważniejszą robote.Podkładanie podsłuchów,szpiclowanie swoich kumpli zabiera dużo czasu.Dobrze że tego ku..twa na tym forum już niema,człowiek inaczej oddycha. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To musi byc agent, wariat rządzi 30.08.07, 08:39 reszta bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
szcz9 Re: Bo nie umiesz czytać 30.08.07, 07:46 Nie zauważyłeś, że to nie Gazeta Wyborcza, ale Życie Warszawy napisało? No, tak potwierdza sie teoria, że PiS to analfabeci. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:03 Leży. Jeszcze nawet o tym nie wie. Pierwszy znak tego to, że "przyjaciele" zaczynają go podgryzać. Im niżej upadnie tym więcej będzie takich "odważnych". Zresztą co się dziwić po formacji gotowej "walczyć z komuną" w kilkanaście lat po jej upadku. Tam sami tacy "odważni" co potrafią atakować tylko metodą hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 08:13 A co? Może jest liżący? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Coraz wiecej wrogow i agentow ukladu :) 30.08.07, 07:01 Kaczynski na dobre oszalal na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Szaleństwo jako metoda 30.08.07, 09:49 Top nie jest determinacja - to szaleństwo. Żadnych reguł. Moje i tylk moje się liczy. Skrajny egoizm. I to jest wzór premiera? Panie Prezydencie - ucisz Pan Brata. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass On jest obłakany. Ludzie to jest jasne. 30.08.07, 07:04 Trzeba go wysłać na leczenie i to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab I to tanie państwo z ciągłymi lotami z Juraty do 30.08.07, 07:06 Warszawy i nazad.Kto powinien za to zapłacić ? Wszak urlop to prywatna sprawa każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: I to tanie państwo z ciągłymi lotami z Juraty 30.08.07, 07:21 Bo urlop pana premiera Jaroslawa to sprawa wagi panstwowej. Jak sie walczylo z komuna (troche za plecami przebrzydlego Walesy, Michnika, Geremka czy Modzelewskiego, Bujaka, Frasyniuka, Piniora tak,tak jestem tak stary, ze pamietam i dzieci i wnuki naucze tych nazwisk, zeby mlodzi nie mieli wody w mozgu, ze cos zrobily Jurki i Kaczory, gowno zrobili) to sie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Jurek o premierze: Agent albo wariat 30.08.07, 07:17 i vice wersa:) Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda po prostu sperma uderzyla kaczorowi do mozgu - gdz 30.08.07, 07:18 ie jest cipinska - niech ratuje kaczorka! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_zorro Szczypawa wydawała się taka milutka 30.08.07, 07:45 Wyszło szydło z worka, gdy odwróciła się plecami do soich koleżanek pielęgniarek. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander51 Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:27 moze juz czas na kaczora.......aby znalazl sie na psychiatryku,to chory facet Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Jaro zlociutki, jak ty mi zycie umilasz! 30.08.07, 07:28 ledwie doczytalem do konca, i smieje sie i smieje.... Odpowiedz Link Zgłoś
stasieczek5 Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:29 Jeszcze jedna wypowiedź pełna kultury, taktu i wręcz etykiety dworskiej Pana Premiera, który NIGDY w swoich wypowiedział NIKOGO nie obraził. Po prostu PIS - PARANOJA I SCHIZOFRENIA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:29 Jeśli na wązne funkcje państwowe mianuje się Macierewicza i Mariusza Kamińskiego, to cóż można myśleć o kims takim ? Odpowiedz Link Zgłoś
borje Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:32 Taki mały kaczy kuperek a kąsać potrafi - jednak. To typowa oznaka manii niższości. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ja stawiam na wariata... :))) 30.08.07, 07:33 Nikt przy zdrowych zmysłach tak się nie zachowuje, jak Jurek... pomieszało zmysły biedakowi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 gamon0..popieram!..Kaczyński to wariat ! 30.08.07, 08:00 to mały, zakłamany idiota.. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Znowu plączesz - Marek Jurek to wariat... :))) 30.08.07, 08:04 Polityk przy zdrowych zmysłach tak nie postępuje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: gamo0.. Nie !..wariat to Kaczyński, jego kot 30.08.07, 08:33 kaczynski to nie wariat, kacz to maly msciwy zaklamany moralny kurdupel i polityczny nielot. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:36 Pasowałoby idealnie "Jurek o premierze: agent czy wariat?" Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Premier o Jurku: Agent albo wariat 30.08.07, 07:39 Akurat w tym przypadku zgadzam się z premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat A co będzie, jak np. Benek XVI pojedzie kaczkę? :D 30.08.07, 07:48 Zdaje się, że co poniektórzy na chwilę dostaną zapowietrzenia, ale potem już spokojnie zaczną gardłować, że przecież to zagranica, a oni się nie znają i niech się nie wtrącają, poza tym B16 to pewnie żyd, a kaczor da best. Kacza grypa, schizofrenia i do przodu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek dobrze robi ;-) 30.08.07, 07:48 PiS to bydło i potrzebuje sprawnego pastucha Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm wole kobiety. 30.08.07, 09:42 pakulec napisał: > PiS to bydło i potrzebuje sprawnego pastucha Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma postawa premiera to normalka, to jest zły człowiek 30.08.07, 07:53 i zły, szef rządu ! Odpowiedz Link Zgłoś
incipit cały kaczorek paranoik 30.08.07, 07:55 wot kandydat na viurerka, ale kurde zbyt mały - we wszystkich wymiarach Zwyczajny kaszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpits Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym forum 30.08.07, 07:58 Nigdy nie byłem zwolennikiem PIS, ale chyba nikt tu z normalnych ludzi na tym forum nie jest za ustawą o kompletnym zakazie aborcji, czego chciał Marek Jurek. Więc co się ludzie tak na Kaczyńskim wyrzywacie???? Myślenie już się kompletnie wyłączyło?? Zaczęła się polska nagonka!!!! Szkoda, że nie na złodzieja Leppera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 08:02 Jestem ZA aborcją, a opinia o jurku byłaby długa i zawierała wiele inwektyw. Rzecz w tym, że kolejny raz wychodzi, że kaczyński to mały chory człowieczek z kompleksami i cham. No chyba, że ktoś wierzy, że jurek zwarł front z tuskiem i lewicą, czyli popularnie komuchami i też robi 'nagonkę' na kaczkę ze strzelbą. W takim razie zdrowia życzę :D piotrpits napisał: > Nigdy nie byłem zwolennikiem PIS, ale chyba nikt tu z normalnych > ludzi na tym forum nie jest za ustawą o kompletnym zakazie aborcji, > czego chciał Marek Jurek. > Więc co się ludzie tak na Kaczyńskim wyrzywacie???? > Myślenie już się kompletnie wyłączyło?? Zaczęła się polska > nagonka!!!! Szkoda, że nie na złodzieja Leppera!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
republika-jednojajowa Tylko Kaczyńscy, a reszta to agenci i wariaci 30.08.07, 08:04 Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 08:18 Można do kogoś powiedzieć spokojnie, bez krzyków, a nie reagować jak jakiś paranoik. Po prostu Kaczyński jako super geniusz tego przewidział i się wściekł, nie kontrolował się (a kiedy to robi??) i palnął parę słów od siebie. Poziom menela obrażonego o podebranie mu wina. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 08:32 > Poziom menela obrażonego o podebranie mu wina. Ja mysle ze to u nich rodzinne. Takie "Spieprzaj dziadu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 08:22 Ja jestem osobiście przeciwny absolutnemu zakazowi aborcji, a ustawa w kształcie aktualnie obowiązującym jest najlepszym kompromisem jaki udało się wypracować. Marszałek Jurek jest osobą o bardzo mocno skrystalizowanych poglądach, ja się z jego poglądami nie zgadzam, ale szanuję za wierność tym zasadom. Pan premier z koleji nie może zrozumieć, że ktoś z powodu takiego "głupstwa" jak przegranie ideowej sprawy i niezgody na "zgniły" kompromis może DOBROWOLNIE zostawić władzę... To jest niepojęte dla kogoś dla kogo władza jest celem samym w sobie. Z jego punktu widzenia osobnik, który DOBROWOLNIE rezygnuje z władzy musi być wariatem albo agentem! Tertium non datur! patthecat napisał: > Jestem ZA aborcją, a opinia o jurku byłaby długa i zawierała wiele inwektyw. > Rzecz w tym, że kolejny raz wychodzi, że kaczyński to mały chory człowieczek z > kompleksami i cham. No chyba, że ktoś wierzy, że jurek zwarł front z tuskiem i > lewicą, czyli popularnie komuchami i też robi 'nagonkę' na kaczkę ze strzelbą. > W > takim razie zdrowia życzę :D > > > piotrpits napisał: > > > Nigdy nie byłem zwolennikiem PIS, ale chyba nikt tu z normalnych > > ludzi na tym forum nie jest za ustawą o kompletnym zakazie aborcji, > > czego chciał Marek Jurek. > > Więc co się ludzie tak na Kaczyńskim wyrzywacie???? > > Myślenie już się kompletnie wyłączyło?? Zaczęła się polska > > nagonka!!!! Szkoda, że nie na złodzieja Leppera!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 11:51 > Marszałek Jurek jest osobą o bardzo mocno > skrystalizowanych poglądach, ja się z jego poglądami nie zgadzam, > ale szanuję za wierność tym zasadom. to samo mozna napisac o talibach - tez maja "bardzo mocno skrystalizowane poglady". rozumiem, ze sie z nimi "nie zgadzasz, ale szanujesz za wiernosc zasadom"? Jurek to istotnie wariat, jak kazdy ultras, i diagnoza tow. Jaroslawa Klamczynskiego jest tu wielce sluszna, w koncu swoj zawsze pozna swego.. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: A czytać umiesz, dobry człowieku ? :) 30.08.07, 08:27 NIE JEST mjUREK Z MOJEJ BAJKI ale jego wyznania mowia wiele o Jareczku-Geniuszu-na-Polnoc-od-Tater co zebral bande uzaleznionych szumowin (osobiscie od siebie lub nalogowo od wladzy) politycznych aby rzadzic tylko nie wie po co rzadzic... jedyne co wymyslil to Skrzypek na prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym 30.08.07, 08:04 JA SIE NA KACZYNSKIM NIE WYZYWAM mnie malo obchodzi jaki rzad w polsce rzadzi bialy czerwony czarny lewicowy postkomunistycny prawicowy liberalny dobry zly BYLE QRVA NIE TEN !!! !!! !!! Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Cholera, a mówili, że kaczki tylko dzielą :DD 30.08.07, 08:10 Przecież to nieprawda :) Murzyn i facet z Ku-Klux-Klanu pójdą ramię w ramię głosować przeciw :) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Cholera, a mówili, że kaczki tylko dzielą :DD 30.08.07, 08:18 Proponuje lekturę Szninkla pl.wikipedia.org/wiki/Szninkiel Choć w nim kto inny jest bohaterem pozytywnym choć wzrostem dorównują sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym 30.08.07, 08:06 Kogo wolisz konsekwentnego fanatyka czy kłamcę który co dzień mówi co innego i gotów Cię w każdej chwili zdradzić dla swojego najmniejszego zysku? Ja osobiście wolę jednak oszołoma, który jest konsekwentny. Przynajmniej mogę się z nim dogadać w jakich sprawach się zgadzamy. Może tego być naprawdę mikroskopijna ilość ale facet słowa dotrzyma bo ma honor i zasady. Pan premier to co innego - ziobro honoru i zasad. Dziś powie jedno jutro drugie. Dziś jesteś dla niego przyjacielem jutro wrogiem. Z takim człowiekiem nie da się nic zbudować bo nie możesz ani sekundę się do niego plecami odwrócić bo nigdy nie wiesz kiedy wbije ci nóż w plecy. Z fanatykiem wiesz kiedy to się stanie więc możesz uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Re: Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym 30.08.07, 09:21 > Nigdy nie byłem zwolennikiem PIS, ale chyba nikt tu z normalnych > ludzi na tym forum nie jest za ustawą o kompletnym zakazie aborcji, > czego chciał Marek Jurek. Ja jestem za całkowitym zakazem aborcji. Dla mnie jedynym logicznym, naturalnym momentem powstania życia jest moment poczęcia, każde inne założenie wydaje się sztuczne. I przyjmując to aborcja jest zabójstwem. No bo czemu niby do 6 tygodnia ciąży można a poźniej nie? czemu nie do 6 tygodnia i 1 dnia? czemu nie do 7? a moze do 9 miesiąca? a moze w tydzień po urodzeniu dziecka to jeszcze można? przecież każdy kto widział nowo narodzone dizecko, wie, że to jeszcze zupełnie świadomości nie ma, tylko jeść i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym 30.08.07, 12:01 wydawa ci sie. jak sobie zaprowadzicie teokracje, co nigdy wam sie, dewoci, nie uda, bo najpierw byl Biskupin, a dopiero potem inwazja i trwajaca do dzis okupacja Polski przez biskupow i cala reszte tej podstepnej sekty, to bedziesz mogl nawet za polucje nocne wsadzac do pierdla, bo plemnik to przeciez pol czlowieka, skoro zygota to caly czlowiek. ale poki co to cisza, spokoj i nie macic. Odpowiedz Link Zgłoś
elpik Re: Agenci lub wariaci, tylko gdzie. Może na tym 30.08.07, 12:19 Co Ty pi....dolisz, jaka teokracja, dewoci? Przeczytaj jeszcze raz, pomyśl i jak chcesz dyskutować, to odpowiedz na moje pytanie: kiedy zaczyna się życie. Bo z _naukowego_ punktu widzenia w momencie zapłodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Pomrocznosc kacza 30.08.07, 08:06 Slowa Kaczynskiego do Jurka dowodza, ze Kaczynski w ogole nawet sobie nie potrafi wyobrazic, ze polityk mogl sie kierowac zasadami jak Jurek. Kaczynski takiej kategorii w ogole nie rozumie. A drugi ciekawy aspekt tej rozmowy to to, ze Kaczynski nie rozumie kategorii wiernosci ideom, panstwu polskiemu - rozumie tylko wiernosc osobista, wiernosc premierowi Kaczynskiemu. Moze by jeszcze kaczysci wprowadzili jak ich dawni tez narodowi i socjalistyczni parteigenossen "wiernosc Adolfowi H." pardon, chcialem rzec Jaroslawowi K. Facet jest kompletnie pozbawiony moralnosci - az poza granice politycznego interesu nakazujacego minimum lojalnosci wobec innych zachowac bo bez tego nie ma wspolpracy, jakiejkolwiek.... "Leży. Jeszcze nawet o tym nie wie. Pierwszy znak tego to, że "przyjaciele" zaczynają go podgryzać. Im niżej upadnie tym więcej będzie takich "odważnych". Zresztą co się dziwić po formacji gotowej "walczyć z komuną" w kilkanaście lat po jej upadku. Tam sami tacy "odważni" co potrafią atakować tylko metodą hieny." Masz racje nie do konca - gad jeszcze moze ugryzc prawice w Polsce, moze dalej przez lata szkodzic, judzic, jatrzyc.... tylko to potrafi. Co do grupy soc-pisowcow to tak jak Kleber w obliczy wroga krzyknal o komisarzu Komitetu Ocalenia Publicznego: "przepusccie obywatela reprezentanta na tyly! On bedzie zabijac PO bitwie!" Tym razem po gilotynie bedzie czernina... tylko tak smierdzaca, ze Tuskowi nie ma czego zazdroscic... Odpowiedz Link Zgłoś
mertk To był skrot myślowy premier chciał powiedzieć, że 30.08.07, 08:12 To był skrot myślowy premier chciał powiedzieć, że zaprasza pana marszałka Marka Jurka, do wspólnego budowania Polskiej Rzeczpospolitej IV, do wspólnej pracy dla dobra Koscioła I Narodu. Niestety wiadome siły jak zwykle dokonały nadinterpretacji i przeinaczenia słów najlepszego premiera od czasów Mieszka I Przykre to, ale i tak charakterystyczne dla obecnego okresu budownictwa IV RP. Obecna sytuacja jasno pokazuje, jakie szatany się kryją się we wrogich rządowi redakcjach i za pielęgniarskimi fartuchami. Odpowiedz Link Zgłoś