niutt Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 00:50 Najrozsądniej byłoby, aby prezydent zgodnie z tym, co pisz Stasiński: " powołał ciało złożone z niezależnych autorytetów prawnych, które odkryje prawdę i przedstawi opinii publicznej". Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Re: Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie prze 01.09.07, 00:52 > Najrozsądniej byłoby, aby prezydent zgodnie z tym, co pisz Stasiński: " powołał > ciało złożone z niezależnych autorytetów prawnych, które odkryje prawdę i > przedstawi opinii publicznej". w składzie Michnik,Geremek,Wałęsa,Kiszczak,Mazowiecki,Tusk i Kwaśniewski alias "Goleń" Odpowiedz Link Zgłoś
jrkwiat Walka frakcyjna w PiS 01.09.07, 00:51 Co sie tak podniecasz, to tylko walka frakcyjna w ramach ekipy wladzy. Nie na pokazowkach i urzadzaniu igrzysk dla gawiedzi polega budowanie praworzadnosci, a widac, ze Ziobro robi wszystko, aby przykryc lamanie prawa przez siebie i swoja ekipe. Odpowiedz Link Zgłoś
droper Układ = PiS-owscy ministrowie 01.09.07, 01:01 Tyle nasłuchaliśmy się o układzie przez ostatnie 2 lata. I nagle okazuje się, że głównymi jego postaciami są byli ministrowie (Kaczmarek, Lepper), urzędnicy państwowi (Kornatowski) i menedżerowie (Netzel) NAMASZCZENI PRZEZ PIS!!! A Kwaśniewski, Jakubowska, Miller, Kulczyk śmieją się w kułak. No i co PiSiorki? Wytropiliście układ we własnych szeregach!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Układ = PiS-owscy ministrowie 01.09.07, 11:43 Potwierdziły się słowa JKaczyńskiego że CBA to bicz na swoich urzędników a nie na opozycję polityczną. Mówił prawdę. A układ z istoty rzeczy składa się z obecnie będących na stanowiskach i wiecznie trwających bossów-biznesmenów. Trudno żeby dziś Krauze z Jakubowską się spotykał w sprawach państwowych, nie sądzisz? Z Jakubowską to kilka lat temu i może za kilka lat... A zatem - słabo myślisz. Konferencja prokuratury wzorcowa i ...tak, porażająca, wreszcie cos naprawde porażającego. Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszferchmin kroczek w tył, panie Stasiński? 01.09.07, 01:08 wycofujemy się, wycofujemy. najtrudniej będzie przyznać że to nie był "zamach na demokrację" tylko normalne aresztowanie kryminalistów. przestań się Pan kompromitować, mr. Stasinski... Odpowiedz Link Zgłoś
divac Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 01:09 Bzdura - Andrzej Lepper znalazł się w rządzie, ponieważ Platforma Obywatelska była przeciwko koalicji i samorozwiązaniu sejmu jednocześnie w roku 2006 i było to jedyne wyjście dla premiera. Kaczmarek natomiast doszedł do tego szczebla, wielokrotnie kłamiąc swoich przełożonych i dziennikarzy, że nie był w PZPR (miał farta, że nikt się do tego nie dogrzebał), a Netzel i Kornatowski byli w 100% z jego rekomendacji. Gdyby układ był w PiS-ie, to Kaczyński by go zatuszował, a Lepper, Kaczmarek i inni panowie pozostaliby na swoim stanowisku. Jednak mamy teraz inne standardy niż parę lat temu, gdy pan Sobotka przez pół roku pozostawał wiceministrem MSWiA, nawet kosztem tego, że Kaczyńskiemu rozleciał się rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
numenor11 Co za bełkot. 01.09.07, 01:10 Wstyd Wyborczo. Wasz misterny plan z komisjami, konstruktywnym wnioskiem , itd.- poszedł - stety czy niestety w p.... Teraz pozostają żałosne łamańce , jak ten zaprezentowany przez p. Stasińskiego. Totalna żenada. Łopatki. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Co za bełkot. 01.09.07, 12:04 No niestety, niszowy bełkot, a nie mainstreamowe dziennikarstwo. W Polsce rzeczywiście coś się źle dzieje skoro Gazeta Wyborcza wygląda dziś tak jak wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Co za bełkot. 01.09.07, 13:30 paranoja i oszołomstwo - tego sie nikt nie spodziewał Odpowiedz Link Zgłoś
gwozdek5 Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 01:12 przede wszystkim dowiedzieliśmy się, po pierwsze,że Kaczmarek to pospolity kłamca, a możliwe, że i gangster po drugie, że po będzie broniła mataczy, krętaczy, uwikłanych w przeróżne niejasne interesy, nie zaś praw uczciwych ludzi, komentarz Komorowskiego był rozpaczliwą babłaniną się w bagnie po trzecie, że Giertych postradał zmysły Odpowiedz Link Zgłoś
read1 ostateczna wykładnia Stasińskiego 01.09.07, 01:13 michnikowska gawiedź mogłaby zacząć wątpić w czystość zamiarów rycerza Kaczmarka, który miał sprzątnąć znad Wisły wszelkie Kaczki, więc czym prędzej z pomocą pędzi główny płytkolog (od płytkości) Stasiński, który pomaga swoim czytelnikom nie korzystać z mózgów (jego obawy są nieuzasadnione, mózg to ostatni z organów jaki wykorzystuje michnikowszczyzna). Łatwa, krótka i śliska lewatywa wypłucze wszelkie zakazane wątpliwości ze łbów nowej inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Stasinski i Michnik hahaha stracili idola.Haha 01.09.07, 01:15 Ziobro znow lepszy od GW. Wyborcza postawila na przegranego konia. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Oni są celowo wypuszczeni. Co za idiota. 01.09.07, 01:21 Oni doskonale o tym wiedzą. Nie dlatego że ktoś ich chce sprzątnąć jak tu się co drugiemu wydaje. Niestety w jakim celu ich wypuszczono wie każdy kto przeczytał w życiu chociaż jeden kryminał. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Stasiński zapodaj sobie jakąś książkę-kryminał. 01.09.07, 01:25 Bo od dawna zgrywasz takiego naiwniaka że aż głowa boli. Dobrze że prokuraturze nie pracujesz bo chyba byśmy pijanych rowerzystów tylko łapali. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Wybacz: ale idiota jestes ty sam:) Wiesz czemu? 01.09.07, 04:35 Bo zdradzasz NIEPRAWNE DZIALANIA PiSdziakowych wladz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Tylko że to są działania prawne. 01.09.07, 04:37 Pooglądaj sobie Kojaka - zdaje się że puszczają go w TV. Może pojmiesz o co tu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 za dużo kojaka oglądasz :-) 01.09.07, 08:24 Dla mnie sytuacja jest śmieszna: PiS doszedł do władzy żeby zrobic rewolucję moralną i 4rp. I robi tę rewolucję moralną z Ziobrą, Wassermanem, Kaczmarkiem i Macierewiczem walczącymi ze sobą i intrygującymi (wasserman potwierdził że zawarł antyziobrowski pakt z kaczmarkiem). Krauze to znajomy prezydenta - chca go zamknąc, Netzel wbrew zdrowemu rozsądkowi (nie spełniał kryteriów KNF) został szefem PZU, no jest jeszcze Kornatowski - tez przecież krewny bądź znajomy królika. Bracia kaczyńscy w ciągu 2 lat stworzyli układ na styku polityki / służb i biznesu? a teraz zwalczaja ten układ? i to jest 4rp? co do wiarygodności kaczmarka: starym SB -kom się wierzy a kaczmarkowi nie? a to czemu? bo krętacz? Jeśli dobrze słyszałem to podał numery telefonów ziobry i sugerrował żeby sprawdzić bilingi. podał numery dokumentów któe potwierdzają że ziobro nadużywał prawa do podsłuchów. jak będzie komisja śledcza to może coś się wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: czy to był akt oskarżenia czy konferencja pra 01.09.07, 07:35 eva15 napisała: > Re: czy to był akt oskarżenia czy konferencja prasowa... Jeszcze wczoraj domagalas sie ,by prokuratura przedstawila dowody,na cos trzeba sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
borys_j Stasiński, Stasiński, jesteś głupszy i bardziej cy 01.09.07, 01:28 niczny, niż Twój capo di tutti cappi... wstydu, pajacu nie masz... Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Jestem P_R_A_W_D_A i będzie bolało 01.09.07, 01:39 Kornatowski umawia się z Netzlem na spotkanie Kornatowski: Cześć koleżko drogi. Netzel. Tak, cześć, cześć Kornatowski: Wylądowałeś (...) tak? Netzel: Tak, tak jest Kornatowski: Słuchaj znajdziesz 5 minut w poniedziałek dla mnie? Netzel: Tak po południu, dobra Kornatowski: O? chyba się jakoś wydzwonimy dobra? Netzel: No dobra dobra, coś się stało? Kornatowski: Nic. Przysięgam. Jedna tylko prośba będzie do ciebie.. Netzel: No dobrze. Kornatowski: Nawet, No, za łącznika robię (...). Do pogadania mamy jedno. Bardzo krótko Netzel: No dobrze. To w poniedzialek dzwonię tak? Kornatowski: To ja będę pilnował tego, ważne. Netzel: Dobrze... OK. Kornatowski: I co chciałem powiedzieć.... Tak wszystko w porządku? Ogarnąłeś się Jarku? Netzel: A, a możesz powiedzieć, gdzie, gdzie ważne to jest? Kornatowski: Jarek, no.... jakaś twoja rozmowa sprzed paru dni z kimś tam ważnym. Ale to ... naprawdę spoko.... bądź spoko... jest bezpiecznie. Jest tylko po prostu jeden ten. Netzel: Rozumiem Kornatowski: Jest ... wszystko naprawdę.... Netzel: No rozumiem. Kornatowski: ... bezpiecznie. Nic się nie dzieje. Wszystko jest kontrolowane, kontrolowalne... Netzel: Słyszałem, że się zrezygnowały z was? Kornatowski: Co? Netzel: Zrezygnowały pielęgniarki. Kornatowski: O! bo ile można. (śmiech) Netzel: (milczy) Kornatowski: A przy tym wiesz, ja ci powiem... przy tym szumie medialnym, który teraz jest przy ... bylym wicepremierze to tam już nie ma racji bytu. Bo się tym ku.. nikt nie interesuje Jarek, no. Netzel: No tak. Kornatowski: To wiesz. ...Już jest nowy temat dla mediów tam sranie w banie i tłuczenie plastikowymi butelkami po głowie to już nie jest hit, nie? Netzel: Raczej nie Kornatowski: No, A u ciebie w porządku. Zęby wyleczone? Netzel: Tak jest. Kornatowski: Dobra. Netzel: No to w poniedziałek się widzimy, no? Kornatowski: No to ja już się cieszę na spotkanie... Netzel: Dobra. Kornatowski: ...Jarku do zobaczyska, na razie cześć. Netzel: Na razie cześć. Rozmowa druga, 13 lipca godz. 19:51 Marzec zdradza Kornatowskiemu akcję CBA u Krauzego Marzec pytał Kornatowskiego "czy ma czysty numer". Mówił mu też, że "u faceta z Gdyni takiego jednego, dużego a może największe pod płotem jest ekipa z C, chcą tam wejść", czyli do Ryszarda Krauzego przyjechała ekipa CBA. Kornatowski dopytywał się o kogo chodzi i mówił, że "nie rozumie grypsu". Kornatowski: No cześć Jarku. Marzec: No cześć, dojechałeś? Kornatowski: No prawie. Marzec: Ale no tak czy nie? Kornatowski: No Mirek, Jarek, tak, no, to ci mówię prawie, bo nie jestem w domu Marzec: Ale może jesteś gdzieś blisko w Gdańsku? Kornatowski: Nie jestem w Gdyni Jarku. Marzec: Eeee nie masz jakiegoś numerku, żeby mnie szybko podać? Kornatowski: No nie mam, ale to przecież jest czyste, więc nawijaj Marzec: Eeee, w tej chwili u takiego jednego dużego faceta, albo największego, pod płotem jest ekipa z firmy "C". I chcą wejść. Kornatowski: A kto to jest w ogóle? Marzec: Jak to kto to jest? Kornatowski: Nie, ja zupełnie nie zrozumiałem tego grypsu Marzec: Facet z Gdyni, największy, Kornatowski: Ale najlepszy platnik, czy kurde....? Marzec: Tak, tak, to ten Kornatowski: No i? Marzec: U niego jest ekipa z "C" pod płotem i chcą wejść. Na czynności. Kornatowski: Żartujesz? Marzec: No, od tego naszego debila, ku.., łysego i ... Tak, wlaśnie tak Kornatowski: Dobra, ale szef jest chyba ku.., leci, dobra, zobaczę, Marzec: I, i może być dla ciebie zrozumiałe, co opukiwano? Kornatowski: A to jest pewna informacja? Co, jego nie ma? I nie wpuszcza, tak? Marzec: Nie, no możesz zwetyfikować u Mariusza. Bo ja zostalem powiadomiony. Kornatowski: Ale u Mariusza? Co ma Mariusz weryfikować? Marzec: No, że jest to pewna informacja. Kornatowski: No nie, ja tobie wierzę (...) Marzec: No więc Mariusz o tym mnie pionfomował Kornatowski: Aha, Mariusz S. rozumiem Marzec: Tak, tak ten, który jest w tej chwili w... Kornatowski: Ja z nim rozmawiałem, nic nie mówił. Marzec: Ale to minutę temu. Kornatowski: A o co im chodzi? nie możesz bliżej? Marzec: Nie absolutnie nic bliżej. Kornatowski: To jak dojadę do domu to ci podam numer taki ten kablowy, bo go nie pamiętam, bo mam nowy, na razie. Rozmowa trzecia, 13 lipca godz.19:53 Kornatowski przekazuje informację o akcji CBA Kaczmarkowi Kornatowski: Taka informacja: pod domem, tego... jak tam ... pana Ryśka z Gdyni Kaczmarek: Aha Kornatowski: Jest ekipa tego debila Jasińskiego i tam jakieś czynności mają robić. Kaczmarek: No to ciekawe... Kornatowski: No i teraz to może być, wiesz, jakby wiele rzeczy rozjaśniać Kaczmarek: No, no dobra słuchaj. Kornatowski: Przekazuję... Rozmowa czwarta, 13 lipca godz.19:56 Do Kornatowskiego dzwoni Mariusz S. Mariusz S. to szef wywiadu kryminalnego KGP - ujawnia prokuratura. Informuje o akcji CBA u Krauzego. Kornatowski: Słuchaj. Co tam Mariuszek? Mariusz S: To znaczy? Kornatowski: Bo coś mi tutaj zameldował ten Jarek. W Gdyni. Mariusz S: (Westchnienie) no, coś tam się dzieje. (..) znajomy dzwonił, że ktoś tam chce, do tego mistzra grubego dostać się do chaty. Kornatowski: Ale mówisz o tym, kurde, którym grubym, bo tam, nie wiem, czy prawidłowo. Mariusz S: Eee ten co hamował tam lata Kornatowski: Eeee tenm gdzie tam piękny Jarek tam biega często? Mariusz S:Słucham? Kornatowski: Do prezesa, którko mówiąc Mariusz S: Tak, tak Kornatowski: A to jest pewne. Mariusz S: Tak, tak Kornatowski: Bo ja już to pchnąłem dalej. Rozmowa piąta, 13 lipca godz. 20:27 Janusz Kaczmarek opowiada Kornatowskiemu o przesłuchaniu w prokuraturze Zeznawał jako świadek w sprawie wycieku informacji o akcji CBA w Ministerstwie Rolnictwa. Wtedy również, jak twierdzi prokuratura, miał powiedzieć, że nie spotkał się z Ryszardem Krauze w hotelu Marriott. I stwierdzić, że widział się tam z Jaromirem Netzlem, byłym już szefem PZU. Kaczmarek: Słuchaj, będę tylko mówił oględnie. Bo ja dzisiaj byłem przesłuchiwany, zadawano mi dziwne pytania. (...) Rozmawiałeś z tym krewnym? (...) No z tym, wiesz, co żeśmy rozmawiali, żebyś zadzwonił. Kornatowski: Nie Kaczmarek: Aha, no dobra. Kornatowski: Nie, nie przepraszam, Ja z nim rozmawiałem. I umówiłem się z nim na rozmowę (wg prokuratury to dowód na to, że chodzi o Netzla i o to, że miał Kaczmarkowi zapewnić alibi. Na spotkanie z Netzlem Kornatowski umawia się podczas rozmowy pierwszej) Kaczmarek: A to jeszcze lepiej. Kornatowski: Rozmawiać czy nie? Kaczmarek: Wydaje mi się, że tak, ale musisz bardzo uważać, bo ja nie wiem, o co chodzi. Kornatowski: A o niego pytali? Kaczmarek: O różne rzeczy. Kornatowski: Nie mogę mówić, bo... Kaczmarek: Dobra, może podjadę Kornatowski: to tajemnica... O to, byłoby super. Rozmowa szósta, 13 lipca 20:52 Kornatowski dostaje ostrzeżenie od nieznanego - jak dotąd - rozmówcy. Ma powiedzieć "małżonce szefa" (chodzi o Honoratę K. - żonę ministra Kaczmarka), że agenci CBA przyjdą do niej do domu. NN: Proszę tylko słuchać. Mówi pański znajomy od śrub w samochodzie. Od odkręconych. Jest prośba, żeby podjechał pan do małżonki szefa i powiedział, że może mieć gości z CBA. Kornatowski: Dobra. NN: tak, żeby podjechać i krótką informację przekazać. Kornatowski: Dobra, już jadę. Rozmowa siódma, 13 lipca 21:07 Kornatowski od razu jedzie do domu Honoraty K. Ale nie zna numeru lokalu, więc do niej dzwoni. Kornatowski: Jaki Ty masz numer do domu, Honorata? Honorata K. (żona Kaczmarka): Dwadzieścia. Kornatowski: To za sekundkę dzwonię. Rozmowa ósma, 13 lipca 22:25 To telefon od Kornatowskiego do Jaromira Netzla. Były szef PZU mówi, że wezwał go minister Ziobro na przesłuchanie. Kornatowski próbuje powstrzymać go, by nie jechał zeznawać i poczekał parę minut. Na koniec prosi go, by zapewnił alibi Kaczmarkowi. "Jak raz widziałeś się z naszym kolegą z Gdyni, to się z nim widziałeś" - mówi Kornatowski. Kornatowski Odpowiedz Link Zgłoś
mayor.cut Rokita ostrzega, Pan Premier oblicza prawdopodobie 01.09.07, 03:02 ństwo. serwisy.gazeta.pl/wideo/44,76004,4023587.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwww Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 01:45 co za zydowskie Kalksteinowe bzdury szzef policji, CBŚ, mis. SWiA - rozmawiają sobie przez komórki, bo nie wiedzą że ich CBA może podsłuchiwać bzdura, w którą tylko Kaczo-żydzi mogą uwierzyć a Żyd Engelking - wielce wiarygodny ... he, he Odpowiedz Link Zgłoś
nacap panie stasinski, kompromitujesz sie pan 01.09.07, 02:25 idz pan sie utop najlepiej, twoja obluda siegnela kosmosu, jak spadniesz to sobie tylek obijesz i sie nie podniesiesz; wot i wsio jak to mawiaja starozytni amerykanie Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba To TY sie kompromitujesz: prokuratura NIE ma 01.09.07, 04:37 zadnych dowodow, ktore tu do czegokolwiek moglyby sie sprzydac. Ale czy PiSuarowy analfabeta prawny moze o tym wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 pozostało ci tylko obrażać innych 01.09.07, 04:39 warto tak się ośmieszać za Kaczmarka ? stań przed lustrem ! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Utrudnianie śledztwa. 01.09.07, 09:10 Prokuratura ma dowody na utrudnianie śledztwa i składanie fałszywych zeznań. Dotarło?????? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: panie stasinski, kompromitujesz sie pan 01.09.07, 11:52 "Zwłaszcza, że uwalniając zatrzymanych, prokuratura w istocie przyzneje, że jej dowody nie przekonają sądu." Nadinterpretacja, to o wiele za mało powiedziane nt. tej pokrętności red. Stasińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Wywody Stasinkiego to obraz poziomu... 01.09.07, 06:35 jaki reprezentuja media struktur mafijnych.Absolutne zero juz osiagneliscie,panowie michnikowszcycy... Pytanie tylko do jakich odbiorcow straznicy stanu po okraglym stole chca jeszcze dotrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Re: Wywody Stasinkiego to poziomu kloaki 01.09.07, 07:50 cytat z artykulu: Ale obwinieni: Kaczmarek, Kornatowski, Netzel nie mogli przedstawić swojej wersji. A to nakazuje wstrzymać się z definitywnymi opiniami. Zwłaszcza, że uwalniając zatrzymanych, prokuratura w istocie przyzneje, że jej dowody nie przekonają sądu. panie Stasinski ( panie cwaniaku manipulatorze ) przeciez Kaczmarek juz swoje stanowisko przedstawial wielokrotnie, rowniez Wyborcza je drukowala, wiec po co pan wciska bzdury, ze kaczmarek nie mogl przedstawic swej wersji ?? robcie dalej idola z tego lgarza Kaczmarka i innych szmaciarzy. Poziom Wyborczej to poziom kloaki, syf i odchody danz5 napisał: > jaki reprezentuja media struktur mafijnych.Absolutne zero juz > osiagneliscie,panowie michnikowszcycy... > Pytanie tylko do jakich odbiorcow straznicy stanu po okraglym stole > chca jeszcze dotrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Kloaka, to ten układ Kaczyńskich ! 01.09.07, 08:51 Sami go stworzyli, to sa ICH LUDZIE...ludzie PIS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider plugawe jądro układu 01.09.07, 11:56 zaiste, zatrzymano pierwszych członków "układu" i okazało sie że wszyscy związani są z PiS, gdyby podrążyć dalej mogłoby sie okazać że plugawe jądro układu znajduje sie w dawnym PC. jama.314 napisał: > Sami go stworzyli, to sa ICH LUDZIE...ludzie PIS-u! Odpowiedz Link Zgłoś
marek287 Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 09:20 Gratulejemy towarzyszom z GW. Panie Stasiński pan nie masz nawet krzty honoru, wasz idol jest złapany na ewidentnym kłamstwie. Komendant główny policji informuje kolesi o aokcji CBA, a pan swoje. Demokracja jest zagrożona przez takie opinie jakie pan wygłasza. Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 09:36 Niczym wulkan, gotuje się i kipi to nasze szambo. W normalnym, demokratycznym kraju premier zarządzający czymś takim dawno podał by się do dymisji. Nasz kraj też jest normalny w którym żyją normalni, czasami nawet mądrzy ludzie. To władze tego kraju są nienormalne i czas to zmienić. Mam nadzieję, że Polacy w końcu pokażą, że są mądrzy a wiedzy nie czerpią ze spotów reklamowych lecz z analizy tego co widzą na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Za łapanie przestępców do dymisji???? 01.09.07, 11:30 Wrony ci mózg wydziobały!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Za łamanie prawa, durniu 01.09.07, 11:36 jemu, widzisz, wrony mają co wydziobywać, przy twoim odmóżdżeniu zdechłyby z głodu. fly8171 napisał: > Wrony ci mózg wydziobały!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Prowokator, czy idiota? 01.09.07, 11:44 uczciwi prokuratorzy spoza układu IVRP już przygotowują dla niego zarzuty karne i konstytucyjne. stanie przed sądem jak pospolity przestępca i przed trybunałem stanu. tą patologie, kaczy wrzód trzeba wypalić do cna, żeby wiecej ta hydra nie podniosła swojego plugawego łba. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Uwierzę jak zobaczę!!!! 01.09.07, 11:56 Kłamstwa Kaczmarka mogłem zobaczyć. I jest to na razie jedyny pewnik. Jeszcze jedno. Czy oprócz wulgaryzmów masz jeszcze coś do powiedzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Uwierzę jak zobaczę!!!! 01.09.07, 12:01 fly8171 napisał: > Kłamstwa Kaczmarka mogłem zobaczyć. I jest to na razie jedyny > pewnik. Kłamstwa Kaczyńskiego i Ziobry możemy widzieć co dzień od dwóch lat. Jeszcze jedno. Czy oprócz wulgaryzmów masz jeszcze coś do > powiedzenia??? mógłbym tobie napisać "won do chlewu zakłamany bydlaku" ale kindersztuba i regulamin forum mi na to nie pozwalają. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Uwierzę jak zobaczę!!!! 01.09.07, 12:03 A gdzie skłamałem??? Czy fakty aż tak bolą czy to po prostu brak kultury?? A może to tylko kultura rodem z III RP? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Uwierzę jak zobaczę!!!! 01.09.07, 12:08 choćby ten post to wierutne kłamstwo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=68348568&a=68358286 żaden z zatrzymanych nie jest przestępcą. łżesz co drugie słowo. splunąć szkoda na coś takiego. fly8171 napisał: > A gdzie skłamałem??? Czy fakty aż tak bolą czy to po prostu brak > kultury?? A może to tylko kultura rodem z III RP? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Kultura przez wielkie K. Plucie??? 01.09.07, 12:13 Chyba tylko to wam pozostało. Niestety nie zmieni to rzeczywistości. Ciekawe czy 7 września PO zagłosuje wraz z SLD za rozwiązaniem sejmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider milcz i nie rzucaj sie pisiorku 01.09.07, 12:22 całe PiSiorkowo liczy na te wybory jak na zbawienie bez 65 mln dotacji PiS kwiczy, zdycha i wydaje z siebie cuchnące, trupie gazy. ponadto ucieczka przed odpowiedzialnościa karną i konstytucyjną - myślą naiwnie że w nowej sytuacji uda im się "jakoś" zablokować komisje śledcze a rządzący nie będą mieli (birąc pod uwagę wciąż zasiadającego na stolcu (dosłownie i w przenośni) kaczego prezia) możliwości wymiany kadry w resortach siłowych. nie biorą pod uwagę rzeczywistości - wyniku w ewentualnych wyborach na poziomie max. 10 % , który ustawiłby ich na pozycji planktonu politycznego jak np. LPR. przerżną tak czy inaczej, bo to odwieczni looserzy. dni kaczego gangu już są policzone fly8171 napisał: > Chyba tylko to wam pozostało. Niestety nie zmieni to rzeczywistości. > Ciekawe czy 7 września PO zagłosuje wraz z SLD za rozwiązaniem > sejmu??? Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider tak łatwo nie bedzie, pisiorki 01.09.07, 12:31 wybory OK, ale najpierw 2 komisje śledcze: 1. do wyjaśnienia nielegalnej prowokacji CBA i udziału w tych nielegalnych działaniach najwyższych organów państwa. 2. do wyjaśnienia okoliczności śmierci Barbary Blidy w trakcie próby zatrzymania przez ABW, wyjaśnienie matactw władzy związanych z tą sprawą. społeczeństwo ma prawo widzieć na kogo będzie głosować, czasy świetych krów sie skończyły, rozliczyć kaczyńskiego, ziobre i wszystkich uległych im aparatczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider układ PC rozpada się 01.09.07, 12:39 ziobro, kaczmarek, kaczyńscy - wszyscy po jednych pieniądzach. przesłuchać, osądzić i jak trzeba to do ciupy. czasy świetych krów sie skończyły, panie kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: układ PC rozpada się 01.09.07, 12:57 Jeżeli popełnili przestępstwo, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: układ PC rozpada się 01.09.07, 13:06 fly, myślisz sam czy cały czas cytujesz w kółko ziobre i kaczyńskiego? podpieranie sie takimi wytartymi komunałami (choćby i prawdziwymi) świadczy o indolencji. ziobro i kaczor pokażą kiedyś żołte papiery i powiedzą "to nie my !!!" a ty zostaniesz jak gamoń z gęba pełną ICH frazesów. pozdrowienia. fly8171 napisał: > Jeżeli popełnili przestępstwo, jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Prowokator, czy idiota? 01.09.07, 12:00 Na razie jedynym prokuratorem z trzeciej RP okazał się Kaczmarek, kłamca i oszust. Jeżeli mówisz o takich prokuratorach to powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vooxa Re: Za łapanie przestępców do dymisji???? 02.09.07, 11:12 Nie za łapanie przestępców ale za nieudolne organizowanie tego łapania. Do łapania przestępców zatrudnia się fachowców. Chyba, że ci wyemigrowali i rządowi pozostało ich zastąpić. Tak bardzo przejęli się rolą super gliniarzy, że zapomnieli po co zostali wybrani. Zapomnieli, że oprócz lapania przestępców mają jeszcze inne zadania do wykonania, jak dbanie o nasze zdrowie o nasze zdrowie. Może lepiej niech tego jednak nie robią. Aż strach pomyśleć co by to było gdyby z równym zapałem i determinacją zabrali się za leczenie nas. Lepiej poczekać na wybory i wybrać ludzi którzy potrafią to wszystko organizować zamiast amatorów majsterkowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
internauta2007 Stasiński! Ty nierzetelna łajzo dziennikarska. Dal 01.09.07, 09:42 Stasiński! Ty nierzetelna łajzo dziennikarska. Dalej piszesz brednie.Łżesz jak pies z michnikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Stasiński! Ty nierzetelna łajzo dziennikarska 01.09.07, 11:33 nie podoba ci sie stasiński? to nie czytaj. ja np. mam w dupie te wszystkie kłamstwa które wypisywane są w prorządowych, przykościelnych i prawicowych gadzinówkach. internauta2007 napisał: > Stasiński! Ty nierzetelna łajzo dziennikarska. Dalej piszesz > brednie.Łżesz jak pies z michnikiem . Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider wojna premiera z prezydentem - w końcu !!!!! 01.09.07, 11:30 jaka jest rola prezydenta kaczyńskiego w tej historii? dlaczego prokuratura nie bada tego wątku. ostatecznie kaczmarek z nową wiedzą pbiegł jak piesek NAJPIERW do prezydenta. może tam dostał dyspozycje???????? wygląda to na wojnę obozu prezydenckiego z obozem premiera!!! a niech sie wykończą nawzajem. nikt ich tu nie potrzebuje, pasożytów. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Chciałbyś!!!!! 01.09.07, 11:34 Jesteście śmieszni w trwaniu w swojej obłudzie. Nawet fakty nie są w stanie zmienić waszego podejścia do prawdy. Prawda jest dobra gdy służy GW i układowi. Jeżeli nie, to jest to faszyzm. Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Prezydent w układzie ?!?!?!?! 01.09.07, 11:40 żadna obłuda, widać jak na dłoni że Jarosław uznał że Lech jest z układu. Świadczą o tym poszlaki, wskazujące że Pałac Prezydencki jest na podsłuchu !!!!!!!!! krąg "swoich" się pomniejsza, niedługo Jaruś zostanie SAM. I wtedy przyjdzie sanitariusz. fly8171 napisał: > Jesteście śmieszni w trwaniu w swojej obłudzie. Nawet fakty nie są w > stanie zmienić waszego podejścia do prawdy. Prawda jest dobra gdy > służy GW i układowi. Jeżeli nie, to jest to faszyzm. Żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Świadczy to tylko o jednym. 01.09.07, 11:58 Że teraz nie ma świętych krów jak dawniej. W swoim czasie poznamy wszystkie fakty. Na razie prokuratura działa tak jak powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Świadczy to tylko o jednym. 01.09.07, 12:05 może to oznaczać że wpadną do Namiestnikowskiego (albo do Juraty) o 6.00 rano, ryjem na glebe, kajdanki i wyprowadzenie w świetle kamer ??? min. Zer0 powie: "ten pan już nigdy żadnej tajemnicy nie zdradzi". a że brat ? "teraz nie ma świętych krów jak dawniej". fly8171 napisał: > Że teraz nie ma świętych krów jak dawniej. W swoim czasie poznamy > wszystkie fakty. Na razie prokuratura działa tak jak powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Świadczy to tylko o jednym. 01.09.07, 12:14 Jeżeli popełnił przestępstwo to pewnie tak. Jestem pewien że nie będzie taryfy ulgowej. Teraz po 17 latach jestem nareszcie tego pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Re: Świadczy to tylko o jednym. 01.09.07, 12:24 to kiedy wcześniejsze wybory prezydenckie? Polacy drugi raz tego błędu nie popełnią. fly8171 napisał: > Jeżeli popełnił przestępstwo to pewnie tak. Jestem pewien że nie > będzie taryfy ulgowej. Teraz po 17 latach jestem nareszcie tego > pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
chirlider Dlaczego nie? 01.09.07, 12:34 Kaczmarek pomimo tego że pochodzi z układu PC i tak jest lepszym kandydatem niż obecny osobnik, który pełni (niestety) funkcję prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Slowo Szubrawcy to za malo... 01.09.07, 12:00 "Zobaczyliśmy wyłącznie wersję prokuratorów - skonstruowaną na podsłuchach i nagraniach kamer. Ale obwinieni: Kaczmarek, Kornatowski, Netzel nie mogli przedstawić swojej wersji. A to nakazuje wstrzymać się z definitywnymi opiniami. Zwłaszcza, że uwalniając zatrzymanych, prokuratura w istocie przyzneje, że jej dowody nie przekonają sądu." Ocena zdarzen tego antypolskiego rzygowiska to dowod na to ,ze media dyspozycyjne struktkurom mafijnym lewackiej agentury i ich PO- magierom nie cofaja sie nawet przed przedstawieniem siebie jako poldebilow,byle zaciemnic ,oklamac zamataczyc. Wczoraj jeszcze chcieliscie przestepce Kaczmarka zrobic premiera... Dno ,bagno... Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: Slowo Szubrawcy to za malo... 01.09.07, 12:41 Powiększ sobie twarz Stasińskiego, Michnika, Milewiczowej itd. - ich zdjęcia .jpg są do ściągnięcia z GW. Jak się przyjrzysz tym twarzom, to wiele zrozumiesz. To są twarze JUDASZY ! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: Slowo Szubrawcy to za malo... 02.09.07, 18:31 zbforjude napisał: > Powiększ sobie twarz Stasińskiego, Michnika, Milewiczowej itd. - ich > zdjęcia .jpg są do ściągnięcia z GW. Jak się przyjrzysz tym twarzom, > to wiele zrozumiesz. To są twarze JUDASZY ! Mysle ,ze porownanie do Judasza obraza tego ostatniego... Michnik i jego "porzadek" po okraglym stole,wspoltworzenie lewackich struktur mafijnych wspieranych przez PO-magierow to ciagle szkodzenie interesom Polakow.To ciagle szkalowanie wszystkiego co drogie i wartosciowe we wszystkich lewackich mediach swiata,to kretynizowanie opinii publicznej,ktorej niektorzy ulegaja... jest to historyczna jak sie wydaje misja,jaka ma do spelnienia michnikowszczyzna... Odpowiedz Link Zgłoś
maj16 Z poziomu zero zabrała ich winda PiS 01.09.07, 12:24 Jakoś nikt nie mówi ,że Kaczmeek ,Kornatowski i Netzel to układ wyłącznie IV RP. . W zgniłej III RP Kornatowski był szeregowym prokuratorem a Netzel adwokatem. Z "poziomu zero" na "czterdzieste pietro" wyniosla ich wladza Braci K. Kaczmerek byl co prawda prokuratorem apelacyjnym ale tylko dlatego ,ze wczesiej Lech K. zabral go z prokuratury w Gdyni do Prokuratury Generalnej. Wszyscy byli wiernym zausznikami BraCI k.Problem pojawil sie gdy Bracia K. powolali konkurencyjna sluzbe CBA . Policja i CBA aczely ze soba walczyć o wzgledy Wodzów IV RP. Teraz CBA wykończylo frakcje Kaczmarka pod pozorem skladania falszywych zeznan. Na przeciek nie mazadnych dowodow ani rowniez na to ,ze dokonal go kaczmarek a nie np. podstawiony agent CBA. Postawienie zarzutu utrudniaia śledztwa i fałszywych zeznań jest wewnętrznie sprzeczne - sprawca przestępstwa np. utrudniania śledztwa nie odpowiada za skladanie fałszywych zeznań na okoliczności które mają jego samego obciążyć. Dowody byly za słabe i dlatego nie poszli na areszt. Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 12:32 Proponuję walkę w kisielu bez rękawic, koniecznie topless. Waga tych panów nie jest wzajemnie adekwatna, ale poziom umysłowy JAK NAJBARDZIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 12:35 Ale nie w kisielu. Dla tych panów nadaje się tylko płynne gó..! Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Re: Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 12:44 Masz rację ! Ta modyfikacja scenografii jest jak najbardziej trafna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_curt Re: Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 13:20 Lenin powiedział kiedyś o zwolennikach bolszewików, legitymizujących reżim: "użyteczni idioci" Pasuje jak ulał do was - zwolennicy PiS. Zrozumiecie to jak będzie zbyt późno. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 14:42 Na razie rozumiemy że rząd robi swoje a GW broniła kłamcę. Jest to jasne jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Stasiński Piotr vs Giertych Roman 01.09.07, 15:57 na razie widać, że kaczyńscy chronią mafię do której należy ziobro i że sprawę należy koniecznie wyświetlić przed wyborami, żeby bolszewia pisowska nie mogła więcej kraść i mamić naród Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Prokuratura przyznaje, że jej dowody nie przeko.. 01.09.07, 19:00 I oto kryształowy człowiek Michniora były współpracownik,konfident SB Stasiński politruk zabrał głos w sprawie obrony demokracji-debil!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Pan Stasinski pisze glupawe komentarze 01.09.07, 20:11 podobne do jego usmiechu na czolowce.... rynsztok,szambo,rzygowisko...ot struktury mafijne lewakow i ich PO- magierow... Odpowiedz Link Zgłoś