heniek481 Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 03.09.07, 23:40 Co nam dadzą nowe wybory? Nic... Kto będzie rządził? PiS 28%, PO 27%, LiD 10%, Samoobrona 6%... Odpowiedz Link Zgłoś
krulik34 LUdzie co jest? Czy juz wszyscy zapomieli jak było 03.09.07, 23:41 z tymi sondazami 2 lata temu??????, przeciez okazały sie totalną fikcją nawet zaczeto mówic o układzie media-firmy sondazowe bo po co ogłaszac cos co jest mało prawdopodobne???? Robią nas wzystkich w balona, tylko nie wiadomo kto, nie popieram nikogo nawet nie chodze na wybory, ale jestem przekonany ze wygra PiS a dlaczego? bo PO zrobiło sie strasznie "wazne", odsuneło sie od ludzi, których prezyciagali jeszcze [za pomocą rokity] w czasie komisji sledczych itp. Te 30 procent pisu moze okazac sie w rzeczywistosci wynikiem 35-37, PO 25-30 i nic sie nie zmieni, tylko miejmy nadzieje ze Lepper z iertychem sie "połącza" i razem czy osobno juz nigdy nie trafią do Polskiego sejmu czy senatu!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: LUdzie co jest? Czy juz wszyscy zapomieli jak 04.09.07, 00:02 Czy zapomnieliscie jaki gnoj gnoj robily chore Kaczory w przeszlosci historiasie powtarza wszedzie uklady wrogie sily jedyna sluszna racja stanu sa skuriale Kaczki i ich guru Rydzol a kto mysli inaczej ten jest ciemniakiem jest ukladzie.Kiedys jeden dupek z ZCHN powiedzial niewazne czy Polska bedzie biedna czy bogata wazne by byla katolicka i o to chodzi otumanic ciemny narod a taki jest w wiekszosci.Bijmy czolem o posadzke przed kosciolem zaklinajmy sie na wiare Ojcow sypmy nasze biedne renty Rydzolowi niech ma na helikopter bo to nasz przywodca,a co z kasa na stocznie ktora ukradl.Jankowski to samo,wino woda mineralna nazwana imieniem tej gnidy,Polska to chory kraj ale nasze wnuki beda juz wyzwolone od tego katofaszystowskiego rezimu.Oni pluja na zydow a ich idol ktory zawisl na krzyzu byl Zydem.Oni nienawidza wszystkich korzy mysla. ***************************************************** Cała prawda o Kaczyńskim 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) PiS OFF!!!! Kaczory OFF!!! (\__/) (='.'=) ('')_('') Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 03.09.07, 23:43 Strach,strach,co robic?Podac informacje ,ze PiS prowadzi w sondazach,postraszyc opozycje,ze w tej sytuacji nie ma szans na wygrana i obalic rzad,to scenariusz Gazety i jej sojusznikow.Jakie to proste a zarazem perfidne,majac dostep do mediow i lasuje Gazeta w glowach Polakow i pomaga tym co trzesa porami ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Dlaczego w tym " Państwie Policyjnym "... 03.09.07, 23:47 76 % Polaków czuje się szczęśliwie???? Bo nie wazne jakie to państwo - wazne żeby było dobrze!!! Dlatego głosuję na PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Dlaczego w tym " Państwie Policyjnym "... 03.09.07, 23:51 To już 76% na was głosuje? A szczęśliwi ludzie są nie dlatego, że oglądają w reżimowej tv buzię premiera. Jest dużo powodów: fajny partner, udane dzieci, dobra praca, wyrozumiała teściowa, fajny serial w tv itd... Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Dlaczego w tym " Państwie Policyjnym "... 04.09.07, 00:03 panzwarszawy napisał: > 76 % Polaków czuje się szczęśliwie???? > Bo nie wazne jakie to państwo - wazne żeby było dobrze!!! > Dlatego głosuję na PiS! Jesli glosuje na PiSuary musze niezwlocznie udac sie do psychiatry Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 03.09.07, 23:48 Nie do wiary! Kurski przeciwko dobremu wynikowi PiS-u. Konstruktywnego wotum nie będzie, bo PO nie zrobi żadnej koalicji z Lepperem. I dobrze. Przed chwilą ta kreatura była w programie "Teraz my". Fuj! Koszmar! Jednak ten sondaż może mieć pozytywne skutki. Może zmobilizować elektorat negatywny PiS-u, który jest ogromny, żeby ruszył tyłek sprzed telewizorów, wrócił na czas z działek i pofatygował się na wybory. Wysoka frekwencja to wróg nr 1 dyktatury PiS-u! To tego pan Kurski sie boi naprawdę, a nie aliansu opozycji w sejmie, bo tego, jak świetnie wie, nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wyborów?? 04.09.07, 00:01 Ja wiem, że zaczną cwaniaczyć i piepszyć o komisjach śledczych... Teraz PO już do wyborów tak prędko nie jest. Ale to tylko chwyt wyborczej - ... i to przewidzieliśmy- u ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:05 panzwarszawy napisał: > Ja wiem, że zaczną cwaniaczyć i piepszyć o komisjach śledczych... > Teraz PO już do wyborów tak prędko nie jest. > Ale to tylko chwyt wyborczej - ... i to przewidzieliśmy- u ha ha. Gamoniu z PiSuaru z ortografia u Ciebie na bakier. Mierny bierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:10 mlaszczący?...kaczor - to twój nick Ale ten kaczor jest sepleniący... Naród go nie potrafi zrozumieć - tak samo, jak Hanny i Jana... Pozdrawiam Cię opozycjonisto za wytrwałość. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:13 panzwarszawy napisał: > mlaszczący?...kaczor - to twój nick > Ale ten kaczor jest sepleniący... > Naród go nie potrafi zrozumieć - tak samo, jak Hanny i Jana... > Pozdrawiam Cię opozycjonisto za wytrwałość. Ten mlaszczacy Kaczor mlaszcze jak twoje guru kaczorowskie i slini sie pozatym wszystko to wina ukladu i PO. Nikt nam nie powie ze czarne jest czarne abiale jest biale. ***************************************************** Cała prawda o Kaczyńskim 1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem 2. Nie będzie koalicji z Samoobroną 3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobrona. 4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy 5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS 6. W-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70 7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań. 8. Wprowadzimy szybko niższe podatki. 9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku. 10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa. 11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD. 12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje. 13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld). 14. Zredukujemy administrację państwową 15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR. Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006) PiS OFF!!!! Kaczory OFF!!! (\__/) (='.'=) ('')_('') Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:19 Jesteś pewnie małym zkompleksionym kurduplem. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:11 A ty masz krzywe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:12 Przewidzieliśmy? Działacz PiS-u wychodzi, w dodatku prymitywny. Taką teraz mamy Polskę jak te posty - chmaską, nienawistną, pełna szpicli i donosicieli, zazdrośników gotowych w łyżce wody utopić przeciwnika. Wypełzły skądś stare prl-owskie mendy, o których wielu myślało, że ma je już z głowy. PRL-bis w pełnej krasie, łącznie z walką klasową i zdefiniowanymi wrogami klasowymi. Nie odpisuj, bo idę spać, rano do pracy. A, jeszcze jedno - pieprzyć pisze się przez "rz". W poprzedniej kadencji komisje śledcze dotyczące SLD to był triumf prawa i sprawieliwości. Teraz, gdy dotyczą PiS-u, to niepotrzebne pieprzenie. Banda hipokrytów! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Czy teraz PO wycofa się z wczesniejszych wybo 04.09.07, 00:18 wikal napisała: > Przewidzieliśmy? Działacz PiS-u wychodzi, w dodatku prymitywny. Taką > teraz mamy Polskę jak te posty - chmaską, nienawistną, pełna szpicli > i donosicieli, zazdrośników gotowych w łyżce wody utopić > przeciwnika. Wypełzły skądś stare prl-owskie mendy, o których wielu > myślało, że ma je już z głowy. PRL-bis w pełnej krasie, łącznie z > walką klasową i zdefiniowanymi wrogami klasowymi. Nie odpisuj, bo > idę spać, rano do pracy. A, jeszcze jedno - pieprzyć pisze się > przez "rz". W poprzedniej kadencji komisje śledcze dotyczące SLD to > był triumf prawa i sprawieliwości. Teraz, gdy dotyczą PiS-u, to > niepotrzebne pieprzenie. Banda hipokrytów! Kaczynscy=PRL za czasow Gomolki taka sama mowa trawa,na wiosne wrogi uklad zrzuci na nas stonke.Wszystkiemu winny jest uklad nazywa sie PiS.Przepraszam zapomnialem ze PO jest tez wszystkiemu winne. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor LEchujAREK 04.09.07, 00:19 wikal napisała: > Przewidzieliśmy? Działacz PiS-u wychodzi, w dodatku prymitywny. Taką > teraz mamy Polskę jak te posty - chmaską, nienawistną, pełna szpicli > i donosicieli, zazdrośników gotowych w łyżce wody utopić > przeciwnika. Wypełzły skądś stare prl-owskie mendy, o których wielu > myślało, że ma je już z głowy. PRL-bis w pełnej krasie, łącznie z > walką klasową i zdefiniowanymi wrogami klasowymi. Nie odpisuj, bo > idę spać, rano do pracy. A, jeszcze jedno - pieprzyć pisze się > przez "rz". W poprzedniej kadencji komisje śledcze dotyczące SLD to > był triumf prawa i sprawieliwości. Teraz, gdy dotyczą PiS-u, to > niepotrzebne pieprzenie. Banda hipokrytów! Kaczynscy=PRL za czasow Gomolki taka sama mowa trawa,na wiosne wrogi uklad zrzuci na nas stonke.Wszystkiemu winny jest uklad nazywa sie PiS.Przepraszam zapomnialem ze PO jest tez wszystkiemu winne. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Chciał ym ab y było to prawdą 04.09.07, 00:09 To poczytaj Tolkena dupku Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: Chciał ym ab y było to prawdą 04.09.07, 00:13 Próbowałem. Niestety dla dupków to jedna wielka kupa Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: Chciał ym ab y było to prawdą 04.09.07, 00:10 To poczytaj Tolkiena dupku Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 00:08 dawno nie widzialem zebrajacego rumuna. dlaczego? dzieki elitai dobrodziejom ktorzy uczynili nas najbiedniejszym krajem bylego KDL. ten rumun to cenzurka dla AWS, SLD, UW,UD,PO. teraz trzeba tych ktorzy mysla o wyborcach nie raz na 4 lata ale straraja siezrobic to co obiecali-PIS Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat *Bo rumuni wrócili do domu. Teraz polacy zostali* 04.09.07, 00:14 Ostatnio pierwszy raz w życiu widziałem, jak ulotki o szkole językowej w przejściu rozdawała siwa babcia. Pewnie dlatego tam stała, bo zbierała na alufelgi do Ferrari. dobiczek napisał: > dawno nie widzialem zebrajacego rumuna. dlaczego? dzieki elitai > dobrodziejom ktorzy uczynili nas najbiedniejszym krajem bylego KDL. > ten rumun to cenzurka dla AWS, SLD, UW,UD,PO. teraz trzeba tych > ktorzy mysla o wyborcach nie raz na 4 lata ale straraja siezrobic to > co obiecali-PIS Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 00:24 dobiczek napisał: > dawno nie widzialem zebrajacego rumuna. dlaczego? dzieki elitai > dobrodziejom ktorzy uczynili nas najbiedniejszym krajem bylego KDL. > ten rumun to cenzurka dla AWS, SLD, UW,UD,PO. teraz trzeba tych > ktorzy mysla o wyborcach nie raz na 4 lata ale straraja siezrobic to > co obiecali-PIS Ja tez ich niewidzialam bo wygryzli ich Rydzole na zbieraja na merola dla tego sku..ela Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 00:30 Czy ktos mi doradzi jak zalozyc konto u mamusiale tak zeby ktos mi niewplacil jakis lewych pieniedzy bo chce byc czysty a nie zeby kazdy myslal ze jestem jakies gowno co poddaje sie masonerskim machlojom i ukladom.Ojcze Dyrku pomoz zblakanej owieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 00:35 bla gry xcf weerj klasuty hgdfe <- w tych bełkotach jest więcej treści Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna mlaszczacy - robisz z siebie posmiewisko 04.09.07, 00:45 ja ci doradze: spowazniej mlaszczacy.kaczor napisała: > Czy ktos mi doradzi jak zalozyc konto u mamusiale tak zeby ktos mi > niewplacil jakis lewych pieniedzy bo chce byc czysty a nie zeby > kazdy myslal ze jestem jakies gowno co poddaje sie masonerskim > machlojom i ukladom.Ojcze Dyrku pomoz zblakanej owieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: mlaszczacy - robisz z siebie posmiewisko 04.09.07, 01:01 frakcja-alternatywna napisała: > > ja ci doradze: > spowazniej > > mlaszczacy.kaczor napisała: > To jest tylko literowka z pospiechu napisalam kilka wyrazow lacznie ale to jest drobnostka wobec gaf naszych pieprzonych Kaczek,nie potrafia wyslowic sie po polsku tylko seplenia nieznaja gramatyki,maja komleks nizszosci pomijajc fakt ze sa burakami > > Czy ktos mi doradzi jak zalozyc konto u mamusiale tak zeby ktos mi > > niewplacil jakis lewych pieniedzy bo chce byc czysty a nie zeby > > kazdy myslal ze jestem jakies gowno co poddaje sie masonerskim > > machlojom i ukladom.Ojcze Dyrku pomoz zblakanej owieczce. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: mlaszczacy - robisz z siebie posmiewisko 04.09.07, 01:04 frakcja-alternatywna napisała: > mlaszczacy robisz z siebie posmiewisko > > ja ci doradze: > spowazniej To nic nowego! Ten mlaszczacy potrafi tylko glupoty mlaskac i robic z siebie balona! Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor [...] 04.09.07, 01:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kloszu Re: mlaszczacy - robisz z siebie posmiewisko 04.09.07, 01:37 Kiepska prowokacja GW - nie podali wyników innych partii - za mała próba <1000 osób - wzrost PISu kosztem PO wszystko to ma skłonić Tuska do tego aby nie rozwiazywac sejmu i powolac komisje sledcza. Najwiecej zyska na tym LiD i to jest prawdziwy cel GW. Jak widac wiekszosc osob na forum nie dalo sie nabrac. Chyba Tusk ma co najmniej średnie IQ i przejrzy ten chytry plan. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_wolf Re: mlaszczacy jest na poziomie rynsztoku 04.09.07, 02:24 zrób przysługę i wczołgaj się do rynsztoku z którego się przyczołgałeś Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wet 3 - nie chlaj tego denaturatu !!!!! 04.09.07, 02:29 wet3 napisał: > frakcja-alternatywna napisała: > mlaszczacy robisz z siebie > posmiewisko > > > > > ja ci doradze: > > spowazniej > > To nic nowego! Ten mlaszczacy potrafi tylko glupoty mlaskac i robic > z siebie balona! --------------------------- czy ty wiesz o kim chociaz jest mowa???zmien butelke, wez wode brzozowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
esperanzas Re: downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 01:42 dobiczek napisał: > dawno nie widzialem zebrajacego rumuna. a tam pie..sz...bylem last na pogrzebie znajomka na cmentarzu brodzienskim we wawce... pod kosciolem krecila sie rumunka z bachorzyca ok 12 letnia, zaczepiajaca dosc nachalnie kolejnych pipuli przylazacych na te xianskie szamanizmy, zwrocilem jej delikatnie uwage ze jak sie nie odfakuje to jej zapne i bachorowi z laka tak ze zdechna jak na cichawskie psy przystalo w locie glodu. dalo to efekt krotkotrwaly w postaci odfakowania sie od 'NASZEGO" POGRZEBU... kolejne rowno obstawiala smierdzaca cichawska gnida, Odpowiedz Link Zgłoś
sw.stefan Re: downo nie widzialem zebrajacego rumuna 04.09.07, 09:08 co ty wiesz buraku o rumunii. jedz tam i zobacz co to jest ruminia. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas7 Michnique+Żakosiu strzelą chyba sobie w krocze:))) 04.09.07, 02:10 a Olejnik wypadną wszystkie zęby:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekolimpia Karierowicz kosmopolita TUSK doluje PO 04.09.07, 02:23 To i tak szczescie Tuska, ze ma PO takie notowania, bo jak sie ludzie dowiedza co ten kilkupartyjny gwiazdor III RP twierdzil w 1987 roku na temat polskosci w miesieczniku " ZNAK ", to notowania PO spadna. Oto, co dla Donalda Tuska znaczy polskosc: " Co pozostanie z polskosci, kiedy odejmiemy od niej caly ten wznioslo-smieszny teatr niespelnionych marzen oraz urojen? Polskosc to nienormalnosc - takie skojarzenie narzuca mi sie z bolesna uporczywoscia, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskosc wywoluje u mnie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bog wie co jeszcze,wrzucily na moje barki brzemie,ktorego nie mam specjalnej ochoty dzwigac." Byla to wypowiedz 30-letniego wowczas czlowieka, a wiec uksztaltowanego w swoich pogladach. Nie moze wiec ubiegac sie o fotel prezydencki czlowiek,ktory nie ma zamiaru dzwigac na swoich barkach polskosci,a piastowanie przez niego w swietle powyzszego godnosci posla jest mysle profanacja! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wojtekolimpia - nowy nick K u r s k i e g o!! 04.09.07, 02:35 wojtekolimpia napisał: > To i tak szczescie Tuska, ze ma PO takie notowania, bo jak sie ludzie ------------------------------- > Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: I. Obalic rzady PiSu, II. Obalic Tuska ... 04.09.07, 04:03 ... jesli nie zdecyduje sie na wyeliminowanie Wodzusia przy pomocy wotum nieufnosci. Musi znalezc sie ktos w PO co potrafi madrze walczyc z Kaczynskimi - bo teraz cala nasza nadzieja w PO. Bez zwyciestwa nad klika Ziobry i Kaczynskiego Polska przegra!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars dzieje sie dobrze. Normalni juz wyjechali 04.09.07, 05:43 reszta nie nalezy sie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
spinaker206 Re: Diagnoza trafna i aktualna ale brak recepty na 04.09.07, 20:48 Diagnoza trafna i aktualna ale niestety brak recepty na tę chorobę. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Hm...to te zydki borowskie, kwasniewskie, michniki 04.09.07, 05:55 to jeszcze maja posluch w spoleczenstwie? brakuje tu jeszcze wypowiedzi: a. gieremka , cwaniaka ktory napletek naciaga kazdego wieczoru..., bo sie wstydzi ze mu obcieli b. millera lesia...., pozostalosc po sowietach gwalcicielach ... c. oleksego ...ten to napewno w konfesjonale siedzi.... d. jakubowskiej...ups ta pod kreska z pijanstwo...kolesie z sld olali e. brakuje tu wypowiedzi elekryka ..."wezniem, zaniesiom, prondem pokopanem..." ten to jest wesoly prostak ...., rownie dobry jak lepper, giertych , ociec rydzyk czy stwor jankowski.....ktorzy to od kapo kase biora..:( f. zapomnialem calkiem o "bezoddechowcu" mazowieckim...kolesiu z sekty gieremka...:( g. kwach ......, ten to napewno ma duzo do wypicia i rozdawania polecen przy grobach katynskich "...do ktorej to knajpy teraz jedziemy..., czy kazaly zamrozic stoliczna...ta putinowa jak ciepla to niedobra" h. hojarska .....ponoc do kwacha sie przystawia...?! i. giertych .... do zoo go chca wynajac bo ponoc w Hamburgu ostatni "osiol" padl...100euro za dniowke mu chca placic, ale ponoc tata chce byc w nastepnej klatce jako atrapa "smoka"...a w mimcach nikt nie wierzy w smoki..... j. i michnikowe scierwa ktore sie zaopiekuja tymi "glupotami" POLSKA CALA..........:I( Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co za żenada 04.09.07, 07:52 poezja w stylu Rydzyka powinieneś chłopie więcej pisać tylko może w jakimś kiblu na ściane Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Re: co za żenada 04.09.07, 08:18 Niestety w kiblu już nie ma miejsca.Postarałem się o to. Każdy ma prawo do swojego zdania, a wypowiedzi w stylu niedojżałego chłopca z ogólniaka najlepiej zostaw dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Hm...to te zydki borowskie, kwasniewskie, mic 04.09.07, 23:03 Cóż za ordynarny bełkot! I wy się obrażacie, kiedy nazywa się was chamami i prostakami? A ten post to co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 04.09.07, 07:30 Czy ten Kuski z Cymanskim zawsze musza sie nacpac nim cos powiedza i potem bredzic publicznie? Swieczkowski, przeszukajcie no kolegom szuflady. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moherowi nigdy nie dogodzisz 04.09.07, 07:48 czy PiS przegrywa w sondażach, czy prowadzi - zawsze im źle i zawsze winna GW -------- ziobrzenie - inaczej krecenie, kłamanie, mataczenie. Nazwa pochodzi od Ziobro - największego krętacza IV RP Odpowiedz Link Zgłoś
zbforjude Uwaga: To podstęp 04.09.07, 08:24 To gra, a nie żadne sondaże. Prawdziwe cele tej manipulacji wnet poznamy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orsonorson Orson o sondażu: wynik kunktatorstwa Tuska 04.09.07, 09:07 Ten sondaż nie jest naciągany. Mistrzostwo polityki medialnej PiS-u zrobiło swoje. Szkoda, że nasza polityka to mecz do jednej bramki. Zawsze i wszędzie wygrywają Kaczyńscy. Dla Polski byłoby lepiej, gdyby PO miało jakiegoś rozpoznawalnego lidera, który byłby nie ładnie ubraną grzeczną kukiełką, ale politykiem z krwi i kości. Byłoby to też lepsze dla PiS-u, bo brak konkurencji do władzy zawsze prowadzi do deprawacji, nawet w najzdrowszym społeczeństwie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 04.09.07, 09:08 Kiedys ludzi mamiono ideologią komunistyczną ,bij bogacza , kałmuka i zdrajcę, wszystko w ramach równości, teraz takimi samymi metodami posługuje się PIS (nie dla bogatych i jakis tam agentów -wymyślonych przez pisuary),oczywiście w obronie demokracji. I jak widac z sondaży niezbyt światły elektorat daje wiarę temu.Niestety jeśli naród sie nie zmobilizuje i nie pójdzie głosować,to będziemy mieć powtórke z IV RP.Nawet Havel radzi -nowe wybory i to z obserwatorami (ładnie nas postrzega świat - cieszycie sie zwolennicy kaczorow???) Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 04.09.07, 09:26 Coś Ci się poprzestawiało! Demokracji nie broni PiS, tylko opozycja (poczytaj uważnie gazety). Natomiast PiS z demokracji jedynie korzysta (ach ten straszny niezbyt światły elektorat - gdybyśmy my, światli ludzie, mogli się go jakoś pozbyć, to demokracja byłaby znacznie lepsza). A z Havla zwolennicy Kaczorów cieszą się jak najbardziej - więcej takich manewrów Michnika i bratniej pomocy z zagranicy, a PiS będzie rządził samodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 04.09.07, 09:57 Gdyby rządzilo samo PIS,ale nie walczyło ,pomawialo i mącilo, to można by jakos wytrzymac.W ogóle jestem za tym aby zwycięska partia dostawała 51% w parlamencie i niech pokaże co potrafi, nie łatwiej można by ja potem rozliczyc ? Ale ta ekipa i jej elektorat jest żądny krwi i ofiar, agentow i bogaczy.To oni niczym stonka są winni wszystkiemu.Nie przeraża Cię to? Gratuluję optymizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 04.09.07, 14:53 Bardziej mnie przeraża, że chcą podnieść płacę minimalną. Żadza krwi, jak to ładnie określasz, może być chwytem przedwyborczym. Podobnie jak żądza odwetu na pisowcach u obecnej opozycji (np. krwawego Sierakowskiego czytał?) Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca PiSdy i tak polecą jak spuszczone gó..o w kiblu 04.09.07, 09:14 Odpowiedz Link Zgłoś
blg41 Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 04.09.07, 11:38 Och widzę, że kolega Jacek Kurski to chyba nasz demoniczny JUNKIER Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 04.09.07, 13:18 A PiS-ofilia to niby objaw zdrowia??? A zachwyty nad "sprawnoscia" CBA w sledzeniu wlasnych politykow to niby "objaw samodzielnego myslenia". Skarbie, zagalopowales sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 04.09.07, 14:00 Nareszcie pisowcy nie dostaną się do parlamentu! Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety W.. 04.09.07, 14:01 No może nie wszyscy, ale na pewno ci co mają w sobie najwięcej zakłamania, czyli wszyscy z telewizyjnych ekranów, czyli najgorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Re: Kurski o sondażu: To jawna prowokacja "Gazety 04.09.07, 14:55 Ha ha, właśnie ci z telewizyjnych ekranów się dostaną. Bo są znani. Odpowiedz Link Zgłoś
okowita Oj Komorowski, oj! 04.09.07, 16:21 Oczywiście, że sondaż jest papierowy, bo przewaga PISu jest dużo większa nad Platfusami. Prawda jest taka. Jedyny prawdziwy polityk z talentem, wizją to Kaczyński, a reszta to amatorzy, nie wyłączając Komorowskiego (tu przeżyłem pewien zawód). Wszystkie te Tuski, Schetyny, Olejniczaki, to amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
i.12 Oj Komorowski 05.09.07, 18:13 oczywiście sondaż i za chwilę głosy wyborców dowiodą że jak zwykle wygrywa lepszy: ten komu bardziej zależy PIS jest niewątpliwie partią skuteczną o zdecydowanym i stałym elektoracie Odpowiedz Link Zgłoś