drexler82 Kurski ty K L A M C O!!!!!!!! 07.09.07, 20:11 Wyszło szydło z worka, taki niby cienki Giertych a zrobil z ciebie debila i pisowskiego klamce jak inni twoi pseudokoledzy, a gadaja za plecami ze jesteś walisz dziwki jak się da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Jak Kurski mówił, to TUSK... płakał? Bał się? 07.09.07, 22:07 Takie miałem wrażenie w TV, ale mam słaby odbiornik (nie plazma), więc może było inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:12 No, ja czekam tylko na kolejne Muppet Show z fragmentami obrad... To będzie kabaret! :D Ogólnie wniosek nasuwa się taki, że jedno co nam, Polakom, świetnie wychodzi -- to zażarcie się kłócić między sobą. Wtedy jest fajnie, rozrywkowo, wszyscy się śmieją, atmosfera jest i w ogóle nie jest nudno i obrady Sejmu wreszcie da się oglądać. Smutny to w sumie wniosek... Ale cóż, każdy naród musi być w czymś dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:15 Odczep się Jackowi od brata. Nie należy ludziom wypominać, że są garbaci, czarni, pedały albo mają w rodzinie kłamcę i szachraja.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq wolalbym miec dziadka w wermahcie niz kurskiego 07.09.07, 21:10 oszusta za brata Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod link do relacji telewizyjnej na zywo 07.09.07, 20:18 www.itvp.pl/player.html?mode=0&channel=452&video_id=1# Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:19 Panowie posłowie- wszyscy konczcie i wstydu oszczędzcie! Społeczeństwo juz od dłuzszego czasu mówiło i pisało,że jestescie do niczego,że tak długo trwaliscie w tym politycznym amoku. Wstyd na całą Europę i swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:23 Co to za babiszon przemawia. Bajdurzy jak Kuchciński. Też zjadła coś niestrawnego i ją gniecie? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq chyba analny 07.09.07, 21:14 jak to chodzi o ta babe co bredzila cos, ze jest przeciwna unii europejskiej, to ja sie pytam skad ona sie tam wziela???? majewski ja tam wstawil, zeby (p)oslow wkrecic??? przeciez juz nawet guru wszystkich moherow zlodziej rydz, wyciagnal brudne lapska po hajs z unii :-O??? Odpowiedz Link Zgłoś
schrott1 wraz z rodzina mutantow glosujemy na PiS !!! 07.09.07, 20:29 razem z nekrofilami sasiadami Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Spokojnie wraz z rodzina glosujemy na PiS !!! 07.09.07, 20:31 Pochylamy się z troską nad słabszymi i głupszymi. Ale się znich wyśmiewamy.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l czy rodzina w kolektywnym psychiatryku? 07.09.07, 20:56 rozumiem bo przepustka i zmniejszą porcję leków na okazję głosowania Wyrazy współczucia i zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
waszka21 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:36 proponuję frekwencję 0%... cyrku sie nie wybiera. A tam władzy nie widać. Czuję sie oszukany - nie takich posłów wybierałem. Władza sięgnęła dna za moim także przyczynkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:42 waszka21 napisał: > proponuję frekwencję 0%... cyrku sie nie wybiera. A tam władzy nie > widać. Czuję sie oszukany - nie takich posłów wybierałem. Władza > sięgnęła dna za moim także przyczynkiem. Otrzyj łzy ściągnij zwieracze i na wybory. Każdy po wydymaniu czuje się nietęgo ale trzeba próbować żyć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:37 Toś mi brat. Ale że nie ma na kogo to faktycznie masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 ostatnio pisalem o potrzebie totalnej odnowy 07.09.07, 20:41 elit politycznych tylko, ze to czysta utopia nie ma szans by powstaly nowe partie, nie zwiazane z dotychczasowymi, i nie naznaczone pietnami Solidarnosci czy Komuny i nie ma szans, zeby ludzie odwrocili sie totalnie od obecnych partii i poparli takowe Odpowiedz Link Zgłoś
grubymisiek1 Re: ostatnio pisalem o potrzebie totalnej odnowy 07.09.07, 20:45 gekon1979 napisał: > elit politycznych > tylko, ze to czysta utopia > nie ma szans by powstaly nowe partie, nie zwiazane z dotychczasowymi, i nie naz > naczone pietnami Solidarnosci czy Komuny > i nie ma szans, zeby ludzie odwrocili sie totalnie od obecnych partii i poparli Coś popieprzyłem z kolejnością odpowiedzi ale piszę z Azji i mam już 12:30 w nocy. masz rację. > takowe Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: ostatnio pisalem o potrzebie totalnej odnowy 07.09.07, 21:11 gekon, dopoki ludzie (i to mlodzi, jak ty) beda pier..lic w kolko o "Solidarnosci i komunie" (mam na mysli ten "historyczny podzial"), to sie tych wymarzonych elit nie doczekasz. moze juz czas zaczac oceniac wg tego, co maja do zaproponowania? chyba, ze pasuje ci Krzysio Bosak, on sie nie zalapal ani na jedno, ani na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: ostatnio pisalem o potrzebie totalnej odnowy 07.09.07, 21:23 juz wole bosaka od postsolidaruchow i postkomuchow choc nie glosowalbym na niego Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: ostatnio pisalem o potrzebie totalnej odnowy 07.09.07, 22:35 wystarczy zmiana ordynacji wyborczej. I chooj z partiami oraz ich programami Odpowiedz Link Zgłoś
xela.pl Widziałam 07.09.07, 20:53 oglądałam na żywo ten kabarecik..uśmiałam się. twierdzę,że większość posłów minęła się z powołaniem. ale może w polityce talent aktorski jest bardziej przydatny niż na planie filmu komediowego lub na scenie operetki"wesoła wdówka". zaskoczył mnie marek jurek. mówił do rzeczy. zawsze myślałam,że nadęty jest i straszny dewot. dziś mnie przekonał do siebie i popieram jego opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:55 Najwieksze wrazenie zrobila na mnie poslanka Hojarska z red-bulem: jedyna osoba w tej "firmie" ktora ma zdrowy dystans do "rzeczywistosci" (a raczej fikcji) sejmowej i tak sie tym wszystkim "przejela", ze musiala sie ratowac przed zasnieciem ... to powinno przejsc do rocznikow sejmowych a potem do historii parlamentaryzmu ...swiatowego. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 20:57 Kończcie już, kończcie już, kończcie już... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l karpie karpiki i kawior 07.09.07, 20:58 chętnie bym wpuścił jakiejś trutki do tego akwarium Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 to jest potrzebne na politykow wszelkich opcji!! 07.09.07, 21:25 video.google.pl/videoplay?docid=135450276373595986 Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: to jest potrzebne na politykow wszelkich opcj 07.09.07, 22:33 może przygotujmy ciężarówkę trotylu i jak nowy sejm będzie robił jaja to podrzucimy im rozrywkowy temat. Kierowcę pozyczymy od Talibów, niech się realizuje Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: to jest potrzebne na politykow wszelkich opcj 07.09.07, 22:53 a mangold mi dzis powiedzial, ze kaminski szef CBA pisal magisterke o sztyletnikach pl.wikipedia.org/wiki/Sztyletnicy i ja bardzo chce teraz do CBA a nie mam listu motywacyjnego, a tam trzeba miec i kto mi napisze ;/ i co sie dzieje, i frustracja we mnie rosnie, a taki to ciezarowka z trotylem moze w cos przypie..c :) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: to jest potrzebne na politykow wszelkich opcj 08.09.07, 22:00 ja też chcę do CBA... bo do dziś żałuję że jak mnie chcieli do POP PZPR zapisać w 1983 to odrzekłem że wolę w przyszłości wieszać niż być wieszanym, potem mnie z pracy wywalili i musiałem przerwać edukację wieczorową. Jak opowiedziałem o tym dziadkowi który jeszcze żył( z KPP ) to odrzekł że ci komuniści to ostatnie świnie i żebym sie z nimi nie zadawał Odpowiedz Link Zgłoś
kraq pisiory oszusci wystapicie na nastepnym kabaretoni 07.09.07, 21:04 kabaretonie? hehe z naczelnym clownem kurskim. rzadzic nie potrafia, szkodza Polsce, ale przynajmniej kupa smiechu jest z tych idiotow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Ja pierdziele, co to sie porobiło 07.09.07, 21:10 Relacja minuta po minucie... jakby to kogoś obchodziło. A potem sie dziwią, że ludzie wariują i uciekają z tego kraju. Kiedy się budzą - polityka, kiedy kłada sie spać - polityka. Zacznijcie sie interesować normalnymi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Bullterier się skundlił 07.09.07, 21:12 No ten festiwal, nieprzygotowanych, nieporadnych sprostowań bez żadnego wyrazu to klęska Kurskiego jako cyngla PIS. Wyraźnie był dzisiaj niedysponowany a inni lepiej nie mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Koniec! PISy do pisuaru, Buraki do obory a mohery 07.09.07, 21:30 do Rydzyka! I to ba bylo na tyle ! IV RP "na drzewo"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 ... w ministery! PO i komuchy z LiD poooopłyną 07.09.07, 22:09 za wypowiedź Kwacha Odpowiedz Link Zgłoś
modraczkova Re: Uhhhaaaahhhhaaa! Ale komedia, konczcie z tym! 07.09.07, 21:47 NARESZCIE KONIEC TEJ HUCPY Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Uhhhaaaahhhhaaa! Ale komedia, konczcie z tym! 07.09.07, 21:50 W końcu :). I ten Kurski Jacek... :/ lamus ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xax Ostatnie posiedzenie Sejmu? Relacja na żywo 07.09.07, 21:46 Wreszcie koniec już nie zobaczę w sejmie tych mord z szamboobrony i buraka giertycha HEJ Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Dajcie video Komorowskiego! 07.09.07, 21:50 Tu, albo na tube, czy gdziekolwiek. Czy chociaz audio, jesli mozna prosic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agaruda1 no, spadowa ze stolkow 07.09.07, 21:54 I bardzo dobrze. Ile mozna.. A za granica wstydzioch na maxa. Teraz prosze wyksztalciuchow o pojscie do urn. Nie Przeprosili ale Spie...laja:) Odpowiedz Link Zgłoś
signal bulterier pisowski Kurski się skompromitował 07.09.07, 21:52 choć nie wiem czy jeszcze mógł bardziej Odpowiedz Link Zgłoś