pogromca_gamonia Edgarek...teraz juz prawie nic... gadaj, szmaciaku 07.09.07, 22:45 ten durny cielak wlasnie odchodzi w nicosc... i dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Non omnis moriar :o) 07.09.07, 22:48 Ale pozostawił po sobie peron, który go przetrwa :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpits Dobre. Choć żal mi PIS 07.09.07, 22:50 Dobre. Choć żal mi PISu. Chyba rzeczywiście są globalnie najuczciwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: Dobre. Choć żal mi PIS 07.09.07, 22:52 > Dobre. Choć żal mi PISu. Chyba rzeczywiście są globalnie najuczciwsi. Taa , zwłaszcza Kur.ski Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dobre. Choć żal mi PIS 07.09.07, 22:55 Tak, tylko przez pomyłkę obsadzili rząd ludźmi o dość kiepskiej reputacji i niezbyt mocnym kręgosłupie moralnym. Tacy uczciwi, że nie wiedzieli że ktoś może być nieuczciwy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Dobre. Choć żal mi PIS 07.09.07, 23:26 >Tacy uczciwi, że nie wiedzieli że ktoś może być nieuczciwy ;o)< Nawet im to do glowy nie przyszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dobre. Choć żal mi PIS 07.09.07, 23:41 A o wszystkich (póki co nieudowodnionych) przekrętach Kaczmarka rozciągniętych w czasie dowiedzieli się w ciągu ostatnich dwóch tygodni. Z mediów :o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
imie_jaszczomp Re: Dobre. Choć żal mi PIS 08.09.07, 00:19 Daj spokoj!Rozbili uklad, ktory sami mozolnie zbudowali.A ich wyznawcy ciesza sie, tanczaja i klaszczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika chyba uczciwi inaczej, to miales na mysli? 08.09.07, 04:06 piotrpits napisał: > Dobre. Choć żal mi PISu. Chyba rzeczywiście są globalnie najuczciwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen78 Re: Edgarek...teraz juz prawie nic... gadaj, szma 08.09.07, 02:25 Forum najbardziej ziejace nienawiscia - forum gazety.. Zalosne, nienawistne dupki. Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Judasze na granicy państwa czekają na odprawę i 07.09.07, 22:48 przebierają nogami przed tuskim Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpits Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 07.09.07, 22:53 Nie krytykujmy wszystkiego co zrobią. Wydaje mi się, że to najuczciwsza partia w historii. Pewnie dlatego będzie musiała odejść. Ale po tym całym teatrze, jako zagorzały przeciwnik PIS, teraz na nich zagłosuję. Jak słysze tą chorą krytykę ze strony PO i SLD to już teraz nie mogę na nich patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Re: Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 07.09.07, 22:57 podoba Ci się, że złamali konstutucję?! To jest Trybunał Stanu dla nich a nie oklaski i podziw za to, że sa sprytni. Bo tym razem ewidentnie obeszli prawo czyli je złamali. Ja się cieszę, bo nie dość, że Jarosław nie będzie premierem a prezydenta usunie się ze stanowiska, to jeszcze dodatkowo będą oni pozbawieni praw publicznych i nawet głosować nie będą mogli. TO SIĘ NAZYWA SPRAWIEDLIWOŚĆ! Bo to jest Polska państwo prawa, a nie bananowa republika i burdel na kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg nowa linia propagandy z ulicy Nowogrodzkiej? 07.09.07, 22:59 akcentujemy kryształową uczciwość? Trzeba przypominać cytaty z Wodza? Gdy III Rzesza miała się ku upadkowi, też się zmieniły akcenty w propagandzie. Już nie przestrzeń życiowa, ale obrona totalna cywilizacji zachodniej... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 07.09.07, 23:32 > Nie krytykujmy wszystkiego co zrobią. To podaj cos, co zrobili, a czego krytykowac nie nalezy. Wysil sie. Smialo. Tylko nie opieraj sie w swojej pozytywnej ocenie na urojeniach Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 07.09.07, 23:42 Rozwiązali Sejm ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 08.09.07, 00:06 @piotrpits: ile placa? Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Kaczorofobia gorsza niż homofobia. 08.09.07, 00:23 piotrpits napisał: > Nie krytykujmy wszystkiego co zrobią. Wydaje mi się, że to > najuczciwsza partia w historii. Jeśli przez "najuczciwsza" rozumiesz "taka, która najmniej kradnie", to całkiem możliwe, że masz rację. Ale jeśli rozumiesz "taka, która jest wierna rządom prawa", to jesteś w tragicznym błędzie. Pisaki w nadużywaniu władzy pobiły na głowę wszystkie rządy po '89 - upartyjnienie czego się da, gorsze niż za SLD, nadużywanie służb gorsze niż za Wachowskiego, do tego podsłuchy, inwigilacje. Obecny numer z odwołaniem ministrów po to, aby ich znowu powołać, to po prostu drwina z kontroli parlamentarnej nad władzą wykonaczą, jawne okazanie pogardy, manifestacja tego, że Kaczyńscy mają Sejm, przede wszystkim zaś wyborców, którzy ten Sejm wybrali, głęboko w dupie. Hańba. Ale to już było: Prezydent Mościcki, za sanacji, bez zmrużenia oka odwoływał ministrów, którzy otrzymali wotum nieufności, po czym następnego dnia ich ponownie powoływał. Kaczyńscy przebili więc nawet sanację: im wystarczyły dwie godziny. Rządy sanacji skończyły się dla Polski tragicznie, a do tego nikt, poza najbardziej fanatycznymi piłsudczykami, nie miał czelności twierdzić, że były to rządy demokratyczne. Zastanów się nad tym. > jako > zagorzały przeciwnik PIS, teraz na nich zagłosuję. Nie sądzisz, że powinieneś udać się do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika radze szybciutko odwiedzic okuliste 08.09.07, 04:09 a moze psychiatre? PiS uczciwy? Podaj JEDEN przyklad. piotrpits napisał: > Nie krytykujmy wszystkiego co zrobią. Wydaje mi się, że to > najuczciwsza partia w historii. > Pewnie dlatego będzie musiała odejść. Ale po tym całym teatrze, jako > zagorzały przeciwnik PIS, teraz na nich zagłosuję. Jak słysze tą > chorą krytykę ze strony PO i SLD to już teraz nie mogę na nich > patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.kinooperatora Poslowie odwolajcie Kaczora, trzeba natychmiast 07.09.07, 22:59 zglosic konstruktywne wotum nieufnosci np. z Pawlakiem jako premierem! Inaczej Kaczory nigdy wladzy nie oddadza... Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24a PiS do boju!! 07.09.07, 23:23 aby Polska była Polską. Mamy własną tradycję. Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Re: PiS do boju!! 07.09.07, 23:27 nie rozumiem tego, uważasz, że teraz jak już premier poodwoływał (widać złych ministrów, jeśli zakładamy, że postępuje w zgodzie z konstytucją a nie jest zdrajcą) to teraz właśnie PiS powinien walczyć?! Z czym i po co?! Płacą Ci za agitację?! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg Bój to jest nasz ostatni 07.09.07, 23:29 Bój to jest nasz ostatni krwawy skończy się trud gdy związek nasz BRATNI ogarnie ludzki lud! I jeszcze w kwestii uwagi prof. Irasiada na temat miejsca bogatych w IV RP: Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są że każdy kradnie Bogactwa które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot Do nas na własność przejdzie cały Jak należności słusznej zwrot! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 07.09.07, 23:24 - Zdecydowałem o ich odwołaniu, by mogli nadal pełnić swoje obowiązki - powiedział premier. - Politykierzy nie będą o odwołaniu ministrów - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 07.09.07, 23:33 remez2 napisał: > - Zdecydowałem o ich odwołaniu, by mogli nadal pełnić swoje obowiązki - > powiedział premier. - Politykierzy nie będą o odwołaniu ministrów - dodał. Nie zauwazyles nawet, ze ta bura suka na stolku premiera RP nazywa "politykierami" poslow ktorzy maja wiekszosc w sejmie, znaczy to, ze ta bolszewicka swinia ma w dupie spoleczenstwo ktore jest reprezentowane przez tych "politykierow" jak ta szmata sie wyrazila. Ty podpisujac sie pod jego slowami, automatycznie sam klasyfikujesz sie w gronie takich burosuczych szmat jak premier ktory ciebie reprezentuje...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 07.09.07, 23:41 kralik111 napisał: > Ty podpisujac sie pod jego slowami, automatycznie sam klasyfikujesz > sie w gronie takich burosuczych szmat jak premier ktory ciebie > reprezentuje...:DDD Gdyby godzinę temu ktoś napisał: <kralik111 jest durniem>, odpowiedziałbym: ależ skąd, on jest po prostu nie mądry. Gdyby godzinę temu ktoś powiedział <kralik111 to cham>, powiedziałbym: on jest po prostu źle wychowany>. Ale godzina upłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 08.09.07, 02:23 remez2 napisał: > kralik111 napisał: > > Ty podpisujac sie pod jego slowami, automatycznie sam klasyfikujesz > > sie w gronie takich burosuczych szmat jak premier ktory ciebie > > reprezentuje...:DDD > Gdyby godzinę temu ktoś napisał: <kralik111 jest durniem>, odpowiedział > bym: ależ > skąd, on jest po prostu nie mądry. Gdyby godzinę temu ktoś powiedział <kral > ik111 > to cham>, powiedziałbym: on jest po prostu źle wychowany>. Ale godzina > upłynęła. Minello wiecej niz godzina, bo cale 2 lata odkad kralik111 jak i cale spoleczenstwo jest na codzien przez PiS i nierobow na nich glosujacy nazywani ciemnota, motlochem, ZOMOwcami itd. Powiem ci cos remez2, glupcem wlasciwie to jestes ty, swoja odpowiedzia afiszujesz swoja glupote w ktorej zamiast riposty, ty jak kiedys bydlo wdrazajace komunizm w Polsce uciekasz sie do metod towarzyszy z KC PZPR poddajac w watpliwosc stan umyslowy adwersarza, to takie komusze i takie plytkie, ze tylko prawdziwego i genetycznego glupcana to stac...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 07.09.07, 23:41 Nie nazywa się to przypadkiem "kompleksem Boga"? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 07.09.07, 23:44 adas313 napisał: > Nie nazywa się to przypadkiem "kompleksem Boga"? Nie. Jedynie wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie pozwalają mi tego nazwać. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 08.09.07, 02:25 remez2 napisał: > adas313 napisał: > > > Nie nazywa się to przypadkiem "kompleksem Boga"? > Nie. Jedynie wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie > nie pozwalają mi tego nazwać. :-( Ty remez2 podobnie jak junkier lubujesz sie w cytowaniu tekstow z filmu CK Dezerterzy, naprawde na nic lepszego was PiSglowkow nie stac ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 08.09.07, 09:55 kralik, ty czasem czytasz komu i na co odpowiadasz? czasem mam wrazenie, ze sam jestes PiSglowek, podeslany tu celem kompromitowania kaczej opozycji :O Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Logiczne i mądre jak wszystkie jego pomysły 08.09.07, 16:38 ready4freddy napisał: > kralik, ty czasem czytasz komu i na co odpowiadasz? czasem mam wrazenie, ze sam > jestes PiSglowek, podeslany tu celem kompromitowania kaczej opozycji :O No coz, pozna pora sprawila, ze nie do konca zlapalem sedno i walnalem sam sobie PiSdke pod oko, powinienes to zrozumiec, tobie tez sie to czasami przytrafia a nikt cie PiSdoglowym nie nazywa...;D Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Wesoly nam dzis dzien nastal... 07.09.07, 23:30 mamy historyczna szanse zepchniecia na margines polityczny i Jacka Oszusta i Zbyszka Zero i Ludwika zwanego bura suka i Jarka mniej niz zero i Zbyszka co z syfem sie kojarzy i Edgara-anatomiczny wybryk natury i Romka w mundurku i Andreasa buraka i ich kolesi. IV RP ade Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wesoly nam dzis dzien nastal... 07.09.07, 23:39 Bardziej w stylu PiS jest: "Oto jest dzień!" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Zadna strata 07.09.07, 23:34 W tym gronie nie bylo nikogo mocnego. Nic nie stracilismy. Jezu, ale ten Kaczynski zdziadzialy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Zadna strata 07.09.07, 23:42 BO NIE DO KONCA ROZUMIEM CZY: a. premier, z prezydentem, zdymisjonowal wszystkich pietnastu, nastepnie powolal siedmiu, przez co nie mamy ani jednego i ani jednego nie mozemy odwolac? czy tez b. premier pozostawil siedmiu, przez co mozemy mu skopac tylek? Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander51 Ministrowie odwołani 07.09.07, 23:37 Znalazla sie sfora na dupe kaczora......wrescie koniec ciemnogrodu i stalino=kaczolandu Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski001 Wsciekly Tusk i POlszewicy 07.09.07, 23:41 Ale Herr Tuske musi byc wsciekly; pewnie piane z pyska toczy; juz sie tak bardzo cieszyl na jutrzejszy sprektkl z odwolaniem ministrow, a tu pelna klapa! chachacha: znow madrzejszy (Jarek) pokazal sejmowego polglowkowi (Donadzikowi) gdzie jego miejsce; boje sie tylko o Tuskowa Malgoska; wiadomo, ze ten damski bokser ja lal; pewnie bidula i dzisiaj (najpozniej na weekend) od wnuka dzielnego wojaka Josefa Tuska oberwie Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nowy trend 08.09.07, 00:00 Pięknie brzmi radosny śmiech szczęśliwego idioty. Gratulacje <001> . Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Wsciekly Tusk i POlszewicy 08.09.07, 00:07 silesius.monachijski001 napisał: > Ale Herr Tuske musi byc wsciekly; pewnie piane z pyska toczy; juz > sie tak bardzo cieszyl na jutrzejszy sprektkl z odwolaniem > ministrow, a tu pelna klapa! chachacha: znow madrzejszy (Jarek) > pokazal sejmowego polglowkowi (Donadzikowi) gdzie jego miejsce; boje > sie tylko o Tuskowa Malgoska; wiadomo, ze ten damski bokser ja lal; > pewnie bidula i dzisiaj (najpozniej na weekend) od wnuka dzielnego > wojaka Josefa Tuska oberwie wiadomosci.onet.pl/2639640,1,1,1,relacjetv.html Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Jesteś idiotą 08.09.07, 03:08 To nie zabawa w piaskownicy, kretynie, to PARLAMENT 35 milionowego państwa. Co, cieszysz się, że śmieć kaczor zrobił na złość opozycji? Przecież to są kpiny. Kpisz sobie z Polaków, jesteś takim samym śmieciem jak kaczor. WAM dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel99971 Re: Wsciekly Tusk i POlszewicy 08.09.07, 09:15 Piane na pysku to tylko u ciebie widac...A i widac brazowa obwodke wokol ust od lizania pupy jarkowi k. Przypominasz mi wiernego psa a. leppera czyli krzysztofa filipka. Jestes tak samo zalosny i nie ukrywajmy :-) glupi Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wsciekly Tusk i POlszewicy 08.09.07, 09:54 mam gdzies Tuska, ale... GDZIE DOWODY, CIULU? znow sie urwales bauerowi z lancucha? do budy, sznaucer, do budy! Odpowiedz Link Zgłoś
arfer Trybunał Stanu !!! 07.09.07, 23:46 W nowej kadencji trzeba pozamiatać trupy Kaczek do śmieci i skończyć tę ponurą farsę z prawa i demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie Re: Trybunał Stanu !!! dla bolszewika kwasa !!! 08.09.07, 00:17 Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Trybunał Stanu !!! dla bolszewika kwasa !!! 08.09.07, 00:20 Toć był wniosek o to w raportach komisji śledczych. Co przez dwa lata z tym zrobiło PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie Re: Trybunał Stanu !!! dla bolszewika kwasa !!! 08.09.07, 00:24 dwa lata to za malo, jesli sady , media i inne kurestwo inteligenckie upaprane w gowno bolszewickie broni sie jak moze, sam widzisz co sie dzieje, ale taki czas nadejdzie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Trybunał Stanu !!! dla bolszewika kwasa !!! 08.09.07, 00:32 Bardzo ciekawe to co piszesz. Zwłaszcza że o postawieniu przed Trybunałem Stanu decyduje Zgromadzenie Narodowe - przynajmniej w wypadku prezydenta. Przez dwa lata naprawdę dało się zebrać jedno posiedzenie i próbować przegłosować. Sądy, media inne k****o nie mają tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: LUDU czerwony i liberalny - rurka ci zmiękła, 07.09.07, 23:47 Oj, lepiej niech nie gra. Zdolności muzycznych to nie ma za grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: LUDU czerwony i liberalny - rurka ci zmiękła, 08.09.07, 00:16 Ależ ma zdolności muzyczne sam Kaczyński go uczył, a wiadomo jak pięknie on śpiewać potrafi w tym jako "patriota" hymn państwowy! Odpowiedz Link Zgłoś
relisys1 Bez Giertycha i Leppera znacznie lepsza atmosfera! 07.09.07, 23:57 Bez Giertycha i Leppera znacznie lepsza atmosfera! Bez Leppera i Giertycha znacznie lepiej się oddycha! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Bez Giertycha i Leppera znacznie lepsza atmos 08.09.07, 00:01 Orszulek Kochanowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Ministrowie odwołani 07.09.07, 23:59 Tchórze. Zwykłe tchórze z tych pisaków. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ministrowie odwołani 08.09.07, 00:02 pfg napisał: > Tchórze. Zwykłe tchórze z tych pisaków. Dlaczego tchórze? po prostu chooje. Odpowiedz Link Zgłoś
pfg Re: Ministrowie odwołani 08.09.07, 00:06 remez2 napisał: > pfg napisał: > > > Tchórze. Zwykłe tchórze z tych pisaków. > Dlaczego tchórze? po prostu chooje. No dobrze, ch..owe tchórze. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ministrowie odwołani 08.09.07, 00:13 pfg napisał: > No dobrze, ch..owe tchórze. Pełna zgoda. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Pokazały do czego są zdolne faszystowskie szmaty. 08.09.07, 00:01 PiS = Faszyści. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: mowisz jak lenin i tow. kwasniewski 08.09.07, 09:57 to juz Lenin mowil o PiS? to chyba wyjasnia jego obecnos w pracach tow.(p)rezydenta Klamczynskiego LOL :) Odpowiedz Link Zgłoś
pija2 Ministrowie odwołani 08.09.07, 00:02 Panie Kaczyński wstydu brak! A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie Zydo-komuna atakuje polakow zza granicy -uwaga:) 08.09.07, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Prezydent się kompromituje 08.09.07, 00:04 Nawet posłowie PiS przyznają, że Fotyga to cieńki minister a on ją przywraca. Cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Prezydent się kompromituje 08.09.07, 00:16 gg1968 napisał: > Nawet posłowie PiS przyznają, że Fotyga to cieńki minister a on ją > przywraca. Cyrk. Cierpi na dyspepsję. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaoo1 Niezła kasa z naszych kieszeni 08.09.07, 00:06 Odwołany minister otrzymuje sześciomiesięczną odprawę. Posłowie w zaistniałej sytuacji także. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Ministrowie odwołani 08.09.07, 00:16 W SUMIE NA JEDNO WYCHODZI sa p.o. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Ministrowie odwołani i powołani po 2 godz. 08.09.07, 00:16 Dobrze, że sąd uznał że prezydenta można obraża że złodziej i inne takie. Takiego popychadła na tym stanowisku jeszcze nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ministrowie odwołani i powołani po 2 godz. 08.09.07, 00:18 Panie prezesie - melduję wykonanie polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie i o to chodzi bolszewio czerwona z sld/lid 08.09.07, 00:21 > nie szalej szalku, dopiero co kwasniewski - stalinowiec dal sie poznac jako obronca spraw polski a ty znowu zaczynasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: morda w kubel, chamie 08.09.07, 00:57 pies.na.prawiznie napisał: > > nie szalej szalku, dopiero co kwasniewski - stalinowiec dal sie > poznac jako obronca spraw polski a ty znowu zaczynasz :) ------------------------------- nie osmieszaj sie idioto, te koszalki-opalki z bolszewia itpppp juz nie w modzie, morda w kubel i do kamieniolomow Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.prawiznie z judaszami nie dyskutuje;) 08.09.07, 01:18 a co jest w modzie dzisiaj? inteligencjo kapusciana? Odpowiedz Link Zgłoś