madamchichnik Bo dopóki jest "Gazeta" 14.09.07, 19:07 i są inne wolne media, dopóty PiS nie zawładnie umysłami Polaków. I to jes największy ból gazety bo tylko ona ma prawo zawłaszczać umysły Polaków. Gazecie marzy się status ponadpartyjnego imperatora , takiej szarej eminencji która za pomocą totalnej propagandy będzie prowadzić stado owiec na wskazane przez nią pastwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma teraz tylko Rydzyk jeszcze może Kaczki uratować, 14.09.07, 19:52 ale Rydzyk ma papieski "szlaban" ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod nauczyciel i zbawca ludzkości... 14.09.07, 20:03 www.youtube.com/watch?v=q2whkmQmK-U Odpowiedz Link Zgłoś
matrek A jak postepuje Wyborcza? 14.09.07, 20:21 Jakimi metodami uprawia wlasna polityke? Zochydzaniem przeciwnikow obrzydliwymi ujeciami fizjonomii, wybiorczym doborem matrialow, przemilczaniem niewygodnych faktow o lubianych politykach, do czasu przynajmniej, az wszystkie inne media w polsce trabiq juz o nich od tygodnia - ale nic dziwnego, w koncu wybiorcza ma sie od kogo uczyc. Od michnikowskich "ludzi honoru" zwiazanych z TVP Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
fluor Re: Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskie 14.09.07, 20:58 "PiS może odzyskać MSZ, służby specjalne, prokuraturę i państwowe media" Ups, wymknelo sie. Jak zwykle zabraklo tylko malego dopisku od kogo moze to odzyskac. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Czy mozna obrazic ludzi dla ktorych Kiszczak to 14.09.07, 21:15 czlowiek honoru? Nie! To, ze premier J. Kaczynski w ogole sie o waszej szmatlawej gazecie wypowiedzial jest dla was zaszczytem i niepotrzebna nobilitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
pangalaktyk Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu 14.09.07, 21:21 Znakomity tekst, gratuluję. Gazeto, nic się nie przejmuj, masz przyjaciół. Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Pan Premier Jarosław Kłamczuszek dla utrzymania 14.09.07, 21:35 władzy potrafi zmieszać z błotem najwierniejszych z wiernych w jego sekcie, pardon, partii. Ergo-brednie, które wygaduje o środowisku Gazety, acz horrendalne, to jedynie mały pikuś.:0 Odpowiedz Link Zgłoś
annabel_73 Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu 14.09.07, 21:55 Uwielbiam Was! Odpowiedz Link Zgłoś
tormann Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu 14.09.07, 22:51 "Gazeta Wyborcza" - pa, pa... Chyba że nastąpi tam jakaś radykalna wymiana pokoleniowa, ale chyba to mało prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
askold Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu 14.09.07, 23:37 Popłakałem się ze wzruszenia czytając o skrzywdzonych dziennikarzach i redaktorach GW. Smutek wypełnił moje serce. Proces będzie ciekawy ponieważ biedny sędzia (lub sędzina) będzie musiał rozstrzygnąć ; dlaczego przyrównanie GW do TL jest obrazą, a przyrównanie Kaczora do Gomółki (i to wielokrotne), zaś jego rządów do totalitaryzmu - nie jest. I doprawdy nie sądzę aby sąd rozstrzygnął to szybko o ile w ogóle rozstrzygnie ten nierozwiązywalny paradygmat. Na przyszłość, o najmądrzejsi, zastanówcie się co piszecie, mimo, że papier wszystko zniesie. Tym jednak nie należy się pocieszać. Jeśli nawet PIS przegra wybory (co jest prawdopodobne) to wasz monopol na jedyną prawdę - wygasł nieodwołanie. To jest być może jedyny pozytywny bilans tych dwóch ostatnich lat. I to jest pocieszające. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem gdzie były te szczekaczki 15.09.07, 00:47 wtedy kiedy Michnik siedział w więzieniu za to że walczył o demokratyczną Polskę, bo moim zdaniem to albo nosili majtki w zębach, albo skandowali "Gierek, partia!" Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy Jarosław Kaczyński potrafił kiedykolwiek 15.09.07, 00:34 zilustrować swoje fobie jakimikolwiek dowodami wskazującymi iż ma rację? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman udziałowcy 15.09.07, 00:44 agora SA – struktura głosów na walne zgromadzenie free float – 48,7% Agora Holding – 36,3% Julius Baer – 6,4% [Julius Baer International Equity Fund] – Julius Baer Investment Management LLC jest doradcą inwestycyjnym zarejestrowanym przez Komisję Papierów Wartościowych Stanów Zjednoczonych. Julius Baer Investment Management LLC zarządza portfelem papierów wartościowych należącym do Julius Baer International Equity Fund oraz jest uprawniony do wykonywania prawa głosu w imieniu Julius Baer International Equity Fund pracownicy – 3,4% BZ WBK AIB – 5,2% Agora Holding – udziałowcy Wanda Rapaczyńska [ca 130 mln. zł], Piotr Niemczycki [ca 180 mln. zł], Helena Łuczywo [ca 130 mln. zł], Seweryn Blumsztajn, Juliusz Rawicz, Ernest Skalski, Piotr Pacewicz, Andrzej Wajda, Zbigniew Bujak akcje pracownicze posuadają m.in. Michał Cichy, Anna Bikont, Ewa Milewicz Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: udziałowcy 15.09.07, 01:22 Nie wiem czemu ma służyć ta wyliczanka, ale patrząc na nazwiska udziałowców upewniam sie tylko o tym że GW jest na prawdę wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojozj nie wierze GW, po prostu nie wierze 15.09.07, 03:30 O Adamie Michniku: był za pewny siebie Oleksy: Zrób taką kolację, tych wszystkich guru zapro. Gudzowaty: Jakich guru? O: Urbany, upadły Michnik G: Michnik to dopiero upadnie... O: I nie martwi mnie to. Był za pewny siebie. (...) Na czym polegała sztama Millera z Michnikiem? Nie rozumiem. Czy Miller był aż tak podły, że wszystkich d... obrabiał u Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
jaremma GWno zawsze dezinformuje, gazeta pluje nienawiscia 15.09.07, 04:58 Ta gazetka to juz dawno przestala byc gazeta, ktora informuje. Ta gazetka to banda chorych przyglupow, ktorzy chcieliby rzadzic Polska. Idzcie precz poststalinowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
jowitaa1 bez sensu sa te ich jatki slowne, 15.09.07, 06:46 to sie obraza to ktos ich obrazi. A co nas to wszystko k..a obchodzi?? niech sie obrazaja i przepraszaja nic nam do tego. 'Oni czyli wladza ma dobrze rzadzic krajem i to jest ich podstawowy obowiazek. Niech przywroca wolne wybory i bierne prawo wyborcze!! aaaaa1.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Premier powiedział prawdę .... 15.09.07, 12:31 nie wymieniając co prawda ,jak każdy prawnik winnych tego stanu.Ja nie jestem prawnikiem i mogę to powiedzieć.Ci oligarchowie ,to właściciele Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: i dodaj, ze.. 15.09.07, 14:59 kazdy ma prawo z Kaczynskim wlacznie wyrazic swoje zdanie o tym szmatlacu GW i roznej masci postpolskiej folksdojcz_klienteli. A ta "oswiecona" klientela to jest przewaznie socjal_motloch zza odry. Zdarzaja sie tez po polsku piszacy obwiesie z innych "zaprzyjaznionych" socjalamt podobnych zydo i komuno_ osrodkow. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: i dodaj, ze.. 15.09.07, 18:30 Polonski ! Jestes "super gwiazda" tego forum.Juz dawno nie czytalem takiego zionacego nienawiscia tekstu.Odpowiem ci co mysle o twoim Jarku "gowno blisko rozumu". Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Re: Halo! Prosze pana.... 16.09.07, 11:39 nastapilo tu jakowes nieporozumienie. Glosowalem na PO a nie na PIS. Ale nie mozna zaakceptowac aby folksdojcz_scierwo plulo na Polskiego Prezydenta, czy Premiera i wmawialo polonskiemu, ze cztery nogi dobre a dwie zle. Sprobuj cos napisac na ich ueber rzad czy innego ich mocodawce to zobaczysz jak cie szweinehund lajnem obrzuca. A zadna "gwiazda" tego forum nie jestem i nie chce byc. Jestem tylko wku..m na szweinehund_propagande, czlowiekiem z poznanskiego ktorego przodkowie doswiadczyli szweinehund_sasiedztwa pruskoniemieckiego. Precz, nigdy wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
zbywasz Odpowiadamy premierowi Jarosławowi Kaczyńskiemu 15.09.07, 21:14 Prezes z bratem doktoraty robili kiedy te "skrzaty co sikają" do herbaty "wykształciuchy" i "nieuki" zamiast rwać się do nauki wałkonili się w aresztach jak Czuma i Michnik wesz ta [...] kiedy piszę o prezesie to wierzcie mi jestem w stresie to postać równa gigantom ten wulkan geniuszu fantom as nad asy wielkiej klasy co przyznają i "cieniasy" tak się go komuna bała że go nie internowała zapuszkowali agentów różnego autoramentu Bolka i jego kompanów dla niepoznaki trzymano drżały przed nim eSBe WRONa gdyż sam mógłby je pokonać zerkali na bohatera czy się do nich nie dobiera mógłby kiwnąć jednym palcem i już byłoby po walce a to co wciąż mówi Lechu to "pierdoły" kupa śmiechu [...] brat co ordery przypina kiedyś cytował Lenina myślicie PlatfOrmy wina nie, brat zgłębiał myśl Ilicza by łże-elity rozliczać [...] agenci ze ścin wyłażą trzecią RP tworzą wrażą nie ma w Polsce takiej dziury by nie było agentury od układu zieje jadem układ w układzie z układem wróży wodzowi zagładę [...] Kuroń Michnik donosili nie tracili ani chwili spis ich zbrodni przebogaty na nim Oświęcim i Katyń [...] wreszcie przyszła bliźniąt pora wnet pozbędą się upiora wielu różowych już pryska przyszła na Michnika kryska. [...] A może by tak kaczorek udał się na rok do Tworek chłopina by się podleczył i przestał gadać od rzeczy. z "Rzeczy o Moralnej Odnowie" Odpowiedz Link Zgłoś