skin.polskii 26.09.07, 12:43 Nelly powinna wpierw polskiego się dobrze nauczyć a potem się pchać do polskiej polityki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozue.com Ta wypowiedź jak zwykle się nie klei 26.09.07, 12:46 i jest sprzeczna wewnętrznie Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Ta wypowiedź jak zwykle się nie klei 26.09.07, 12:49 Totalnie. A moze ona zwyczajnie nie rozumie tego o czym tak wdziecznie papla w jezyku polskim? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Ta wypowiedź jak zwykle się nie klei 26.09.07, 17:08 srull napisała: > Totalnie. A moze ona zwyczajnie nie rozumie tego o czym tak > wdziecznie papla w jezyku polskim? ************************************ Owszem. Nie rozumie, nigdy nie zadała sobie trudu, by określić kryteria oceny problemu i jednocześnie próbuje retoryki, której celem jest unikanie jednoznacznego określenia swojego stanowiska wobec problemu. Umysł miałki, język lichy. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Za 9 miesiecy urodzi sie maly Rokis 26.09.07, 18:58 Trzymamy za slowo. Rokita niech sie nie wykreca i dziurka od klucza niech nie czmycha. Jest zadanie i trzeba mu sprostac, nie na papierze, ale w zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Za stara:) W tym wieku zajsc w ciaze juz b. trudno 26.09.07, 19:03 A gdy sie nawet cudem zajdzie, to zespol Downa niemalze gwarantowany. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrment Re: Ta wypowiedź jak zwykle się nie klei 26.09.07, 13:34 Fakt. Dobra szkoła - nikt nie zgadnie o co chodzi. Jak tak dalej pójdzie Nelly zrobi karierę polityczną. Tylko tacy mają szansę. jozue.com napisał: > i jest sprzeczna wewnętrznie > Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Nelly Rokita: Aborcję uważam za wielki zło 26.09.07, 12:52 nelly powinna dostać w pysk od Rokity za zdradę. Powinna zarobić w pysk, powinien ją z domu wyrzucić i na "do widzenia" kopnąć w ten tępy tyłek. przecież jej z ryja bije głupotą... karierowiczka, na dodatek szmata i zdrajczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
sejmajnejm bueheh, smiech mnie ogarnia ... 26.09.07, 12:52 ... na to co ta Pani wygaduje i jak szybko zmieniono jej poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: bueheh, smiech mnie ogarnia ... 26.09.07, 13:23 ale ten Rokita musi ja kochac :) zawsze mi mowiono ze mezczyzni kochaja durne baby :) Odpowiedz Link Zgłoś
drbob20 Re: bueheh, smiech mnie ogarnia ... 26.09.07, 14:07 od dzisiaj zawsze po platonsku- no bo jeszcze kalendarzyk sie pomyli- a to tu z prezydencikiem, a to tam konferencyjka, a to tam wykladzik, a to tu seria zdjec w tle...., a no i przemowionko u rydzyka pt. kobity! dajta se spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski jak Wałęsa! 26.09.07, 15:33 Że jak? Popiera restrykcyjne prawo kryminalizujące aborcję i równocześnie uważa, że decyzja o aborcji należy do kobiety, której mogą doradzać lekarze. Coś mi zgrzyta w głowie gdy szukam w tym logiki, ale może wyborca PiS- potrafi. A N. Rokita powinna się szykować na prezydentkę, bo godnie kontynuuje wałęsowską tradycję bycia za i przeciw równocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cuffed Co z zyciem narodzonym?Szpitale?Domy opieki? 26.09.07, 19:12 Przestan mydlic oczy ku..! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietowisi Re: Co z zyciem narodzonym?Szpitale?Domy opieki? 26.09.07, 19:26 Niestety, zarówno ta pani jak i te panie co nie mają nic do ukrycia, to przeszkoda dla polskiego feminizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
california07 Nelly Rokita: Aborcję uważam za wielki zło 26.09.07, 17:27 Strasznie kreci!!Ma wielka szanse na zrobienie kariery w PiS!! Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba APEL do ginekologow w b. ZSRR!!! 26.09.07, 19:02 Poszukajcie, prosze, w kartach zabiegow aborcyjnych niejakiej Nelly ARNOLD, ur. w Czelabinsku:))) O co zaklad, ze ja znajdziecie? Odpowiedz Link Zgłoś