jozue.com 28.09.07, 10:41 Nie mów fałszywego świadectwa ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontestujacy Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 10:51 Może i wyklepał formułkę, ale czy przeprosił? Wątpię. Wszak ciągle gada, ze jego zdaniem udowodnił kompromitujące związki, że ma rację, ze się nie myli... Ale cieszy mnie to, że nie olał sądu, że jednak wygłosił formułkę, która musiała go zaboleć bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
leszlong Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 11:19 "Jednak sąd nie uznał tych tłumaczeń. - Osoba o wykształceniu prawniczym, pełniąca określone funkcje w państwie winna doskonale rozróżniać co to jest "grupa przestępcza" i kiedy mówi o grupie przestępczej, to należy to interpretować zgodnie z wypowiadanymi słowami, a nie dopatrywać się innego sensu - powiedziała rzeczniczka sądu apelacyjnego Barbara Trębska, informując o oddaleniu zażalenia wicepremiera." Jeśli taki prawnik jak Gosiewski nie zna znaczeń słów jakich używa, to ja mam pytanie. Czy przypadkiem nie kupił sobie dyplomu prawniczego? Jeśli z rządzących prawników, żaden tak naprawdę nie jest praktykiem czy teoretykiem prawa, to dlaczego nagle ogłaszają siebie alfą i omegą prawa? Na marginesie, trudno uznać Kaczyńskiego za teoretyka, skoro po uzyskaniu tytułu doktora nie napisał żadnych prac naukowych. A to już minęło z 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński przeproś za to co zrobiłeś Polsce. 28.09.07, 11:30 Tyle na niszczyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 11:33 taki z niego prawnik, jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 12:05 darioo_b napisał: > taki z niego prawnik, jak z koziej dupy trąba Polski Związek Hodowców Kóz mógłby teraz zaprotestować za zrównanie tego szlachetnego zwierzęcia z Edgarem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 12:07 przepraszam wszystkie kozy i ich Hodowców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe Re: nareszcie Gosiewski powiedział coś sensownego 28.09.07, 14:31 i tylko dlaczego musiał Jego zmuszac sąd? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Polska jest teraz takim mentalnym karłem. 28.09.07, 10:44 Komentarz Edgara Perona Gosiewskiego do wyroku Sądu świadczy, że w tym kraju można powiedzieć wszystko na każdego, nie mieć dowodów, przegrać sprawę o zniesławienie, i dalej mówić to samo. Prawdziwe "państwo prawa" stworzyły nam elyty "Prawa i Sprawiedliwości", tzn. Prawa gdy Sprawiedliwość jest "po naszej stronie". Ale nieciemny lud to wiedzi. I dodam jeszcze: kłamstwo ma krótkie nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery?? 28.09.07, 10:51 A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery, kiedy doczekamy się wreszcie że ta zgraja okrągłostołowych cwaniaków postkomunistycznych, która na zaklamywaniu prawdy i rabunku Polski zbiła kapitał i dziś bez żenady sypie piach w tryby reform zmianiających państwo, kiedy wreszcie ta zgraja posypie głowy popiołem i przeprosi Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 daj im junkier dobry przyklad, zacznij od siebie 28.09.07, 10:59 przepros za swoje plugastwa, za falszywe oskarzenia, za wlasne rabunki (nawet jezeli to byly olowki i gumka myszka) - bo to tez grzechy. A potem niech pis przteprosi za bezprawie, falsz, klamstwa, naduzycia wladzy, za lajdactwa i korupcje polityczna i nie tylko. Czekam na dobre przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery?? 28.09.07, 11:02 Ja nic z komunizmem wspolnego nie mam, to po pierwsze. Po drugie zawsze przedstawiam informacje czy poglady solidnie udokumentowane wiec nie mam za co przepraszac. A na przeprosiny komunistow Polska czeka od 18 lat. Por wreszcie zeby dojrzeli. I odstapili od komunizmu i postkomunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:12 i od kaczyzmu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe Re: A kiedy Kaczyńscyprzeproszą za tzw IV RP ? 28.09.07, 14:32 Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 junkier..kaczyńscy i Kwas nie przeproszą! 28.09.07, 11:16 porozumieli sie i zakładają koalicje! Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery?? 28.09.07, 11:19 Jak moze czolowy polski antykomunista, czyli J. Kaczynski, zakladac koalicje ze sztandarowa postacia obozu komunistycznego, moczymorda Kwachem? Na glowe zes chyba upadl. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:44 a jakież to przesłanki dały ci podstawy aby uznawać Kaczyńskiego za czołowego polskiego antykomunistę ? jak w którymś poście napisałeś powołujesz sie na sprawdzone wiadomości ..podaj źródła tego twojego twierdzenia .. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:49 Jesli ktos, tak jak J. Kaczynski, od niemamietnych juz lat walczy z komunizmem ORAZ, podkreslam to, z postkomunizmem, ktory jest wredna, perfidna wersja komunizmu zamaskowana na potrzeby malo wyrobionego politycznie wyborcy, i placi za to wielka cene, bo czymz innym byla inwigilacja prawicy i odejscie praktycznie w niebyt polityczny w okresie triumfu pseudo-prawicy (AWS) i pseudoliberalow (UW) w 1997 r., po czym, dzieki konsekwencji pogladow i trafnej dizgnozie politycznej, wygrywa wybory i staje na czele obozu prawicowo- antykomunistycznego, to nazwanie go czolowym polskim antykomunista nie jest zadnym naduzyciem, przeciwnie wrecz. Odpowiedz Link Zgłoś
domoslaf Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:57 Hmm, a czym takim charakteryzuje się komunizm, chciałbym wiedzieć, jako najwyraźniej "mało wyrobiony politycznie wyborca", dostrzegający więcej cech komunizmu w rządach PiS-u niż jakichkolwiek wcześniejszych po 89 roku? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:08 Jak to czym? Wspolczesny komunizm w wersji soft, czyli postkomunizm, ktory panowal niepodzielnei w Polsce w latach 1989-2005 charakteryzowal sie, mowie pokrotce, - nierozliczeniem komunistycznych zbrodni i komunistycznej, totalitarnej agentury, - ustawieniem calych istotnych elementow panstwa poza tegoz panstwa kontrola (sadownictwo, korporacje prawnicze i zawodowe, TK), - brutalna kontrola mediow przez opcje okraglostolowo-koncesyjna, - stopniowym wyrzekaniem sie suwerennosci Polski na rzecz organizacji o czesto wrogim do Polski stosunku polaczonym z planami zrzekniecia sie waluty narodowej na rzecz jakiejs pseudowaluty o nieustalonej wiarugodnosci, - zaklamyawniem historii Polski, walce z polska tradycja i duma narodowa, przedstawianiem Polski nie jako ofiary najstraszliwszych totalitaryzmow w dziejach swiata, ale jako swego rodzaju 'sprawcy', czego haniebna afera Jedwabnego, za ktora Kwasneiwski powinien trafic przed Trybunal Stanu, byla najlepszym dowodem, - zenujaca nieefektywnosc w warstwie gospodarczej, biurokracja i laposkarstwo skutkujace naprodukwoaniem przez neiwydolna gospodarke postkomunistyczna 3 mln bezrobotnych w 2004 r. I mozna by tak mnozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:12 > - ustawieniem calych istotnych elementow panstwa poza tegoz panstwa kontrola (sadownictwo, korporacje prawnicze i zawodowe, TK), Cepie, a wiecz ty czym jest państwo?????? Bredzisz jak nieuk! Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 13:03 postkomunizm lat 2005-2007 charakteryzuje sie za to: -100% zawłaszczenie kontrali nad mediami publicznymi - centralizacją zarządzania państwem - zakłamywniem historii Polski poprzez dopisywanie rzekomych osiagnieć wodza za czasów prl oraz marginalizacji prawdziwych legend tamtego okresu - super efektywności na poziomie podejmowania decyzji inwestycyjnych oraz rozbudowy infrastruktury kraju - walce ideologicznej z ludzmi i grupami zawodowymi którzy zdecydowali sie skrytykować działania pis - niszczeniu prawa badz używania go instrumentalnie - stosowaniu pokazowych aresztowań bez ŻADNYCH podstwa prawnych - wmawianiu iż każdy kto choć troche wiecej zarabia jest wrogiem państwa można tak mnożyć dalej Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe Re: A kiedy Kaczyńscy przeproszą za afery IV RP? 28.09.07, 14:35 Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re junkier lub szankier: A kiedy komuniści 28.09.07, 12:26 J. Kaczynski, od niemamietnych juz lat walczy z > komunizmem Opierając swoją jedyną w żywocie "pracę" naukową na dziełach Włodzimierz Iljicza Lenina, i to wcale nie w sensie krytycznym. Nie odpisuj mi palancie że takie były czasy, ja w tym czasie także pisałem rozprawę doktorską i nikt mnie do takich rzeczy nie zmuszał, klasyków komunizmu cytowali jedynie ci którzy nie mieli nic sensownego do napisania, wcelu zamknięcia gęb recenzentom. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier J. Kaczynski nie wychwalal 'ludzi honoru', zbrodni 28.09.07, 12:36 J. Kaczynski nie wychwalal komunistycznych zbrodniarzy jako 'ludzi honoru' i nie relatywizowal zla komunizmu a ty mu jakies pie..wate odniesienie do Lenina wypominasz, po prostu smieszne to jest, znajze proporcje czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe Re: J. Kaczynski porownał mnie do ZOMO 28.09.07, 14:33 kiedy przeprosi? Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:52 Junkier, moze Ty jestes po prostu za mlody, ze dla Ciebie to sa "niepamietne czasy". Ja dokladnie pamietam nazwiska tych co walczyli z komuna wtedy gdy byl na to czas: Kuron, Modzelewski, Moczulski, Bujak, Michnik, Borusewicz i wielu innych. Kaczynskich sobie jakos z tamtego okresu nie przypominam. W tym caly problem, ze oni z ta komuna walcza _teraz_, kiedy przeciwnik od dawna nie istnieje (bo trudno myslec powaznie o Pijaku i S-ce), co jest jedynie wyrazem ich zakompleksienia. Ta "trafna diagnoza polityczna" w jezyku medycznym nazywa sie paranoja. A wracajac do tytulu tego postu, wezwij ich (kogo to juz Twoj problem) do sadu i udowodnij wine, to wtedy przeprosza. Rzucanie na prawo i lewo oszczerstw bez pokrycia, metoda PiS-u, dowodzi tylko waszej calkowitej niekompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:54 wow skupmy sie na tych "niemamiętnych" latach .. a cóż wtedy robił czym sie zasłużył .. jakieś fakty może .. napisałeś przecież że powołujesz sie na dokumenty ... jakie ??? czyżby był tak nic nie znaczącym działaczem opozycyjnym że nawet go nie internowali ? a może przyczyną było co innego ? może spolegliwośc wobec ówczesnych władz? tak niewątpliwie z tego powodu nazywamy go naczelnym Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Nie wymagaj zbyt wiele od junkra... ;-) 28.09.07, 11:51 Facecik już sie pogubił w swoich twierdzeniach i wywodach. Ot, chociażby nazywając biorących udział w obradach "okrągłego stołu" postkomunistycznymi cwaniakami zapomniał chyba, że jednym z nich był Kaczyński :-P Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Kaczynscy nie dobijali tajnego targu z komunistami 28.09.07, 12:03 Kaczynscy nie dobijali tajnego targu z komunistami przy okraglym Stole, w odroznieniu od cwaniakow z lewicy laickiej. Przypomniana niedawno przez TVP debata Michnik-Kaczynski z 1990 r. pokazala dobitnie komu chodzilo o Polske a komu o odrazajacy alians z komunistami z PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Re: Kaczynscy nie dobijali tajnego targu z komuni 28.09.07, 12:37 Nie no... Jasne... Oczywiście... Oni się tam znaleźli zupełnie przypadkowo. Zapewne z łapanki ich tam wzięli i pod przymusem doprowadzili... Żałosny jesteś :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kaczynscy nie dobijali tajnego targu z komuni 28.09.07, 12:41 Sam jestes zalosny. Jesli nie posiadasz wiedzy, lub nie przyjmujesz jej, ze kaczynscy uznawali porozumienie zawarte przy Okraglym Stole JEDYNIE za taktyczna koncesje na rzecz komunistow w procesie przejmowania od nich wladzy i juz w kilka miesiecy po podpisaniu tych umow chcieli je podrzec i wyrzucic do kosza (program przyspieszenia Porozumienia Centrum) zamiast tworzyc z okraglego stolu jakis zenujacy 'mit zalozycielski III RP' to (patrz poczatek posta). Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Kaczynscy nie dobijali tajnego targu z komuni 28.09.07, 12:46 to po co żałosne (prawe i sprawiedliwe... tfuuuuuuuuuuu) ....... podpisywały???? A moze teraz jarek cos podpisze a za tydzien podrze, bo tak uzna?????? Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Jak widać to norma u kaczaków... 28.09.07, 12:52 Dogadać sie, naobiecywać, podpisać porozumienie, uścisnąć raczki, a za jakiś czas podrzeć papiery i powiedzieć: "Pocałujcie nas w doopę!"... Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 13:13 Kaczyński antykomunistą????? Pogięło cię palancie. To czystej wody bolszewik. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 14:05 junkier napisał: > Jak moze czolowy polski antykomunista, czyli J. Kaczynski, zakladac > koalicje ze sztandarowa postacia obozu komunistycznego, moczymorda > Kwachem? Na glowe zes chyba upadl. zebys ty sie nie zdziwil, w koncu jedno i drugie to jak widac po metodach rządzenia komuch Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 sam chętnie 28.09.07, 11:07 sypnę swoją garstkę piachu w tryby pisowskich 'reform' - choć nie zbiłem kapitału. okrągłemu stołowi zawdzięczam, że żyję w wolnym kraju. pisowi nie zawdzięczam niczego (i niech tak zostanie). Odpowiedz Link Zgłoś
junkier A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery?? 28.09.07, 11:18 No jesli jestes przeciw dekomunizacji, rozliczeniu zla, walce z lapowkarstwem i przestepczoscia oraz nadaniu narodowego rysu polityce panstwa i zapowiadasz chec sypania piachu w tryby to sam sobie swiadectwo wystawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:22 hyhyhyhyhyhy:-))))))) junkier, ty jestes lepszy od nich wszystkich razem wziętych :- )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cmoknij_mnie_w_pompe Re: Kaczyńscy to neobolszewicy w stylu Gomułki 28.09.07, 14:33 Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 13:27 junkier napisał: > No jesli jestes przeciw dekomunizacji, rozliczeniu zla, walce z > lapowkarstwem i przestepczoscia oraz nadaniu narodowego rysu > polityce panstwa i zapowiadasz chec sypania piachu w tryby to sam > sobie swiadectwo wystawiasz. Dekomunizacje to trzeba bylo zrobic w 1990 r. Nie zrobiono - to blad ktory moim zdaniem wiele Polske kosztowal, ale to JUZ JEST HISTORIA. Dzisiaj ostatnie relikty komuny, w postaci Millera, Oleksego czy Naczelnego Pijaka RP, juz sie same dekomunizuja poprzez swoje ostateczne skompromitowanie. Co jest walka z lapowkarstwem i korupcja, a co jest walka z przeciwnikami politycznymi? Typowym objawem wypaczonej przez paranoje percepcji jest mieszanie niezwiazanych ze soba rzeczy. Jesli ktos cierpi na te przypadlosc, to prosze mi nie mowic ze moze efektywnie zwalczyc jakiekolwiek zlo. Juz lepiej glosujmy na te Ciaciaramcie, bo to mniej zle od naszych pozostalych opcji politycznych: Buractwa, Pijaka i S-ki, Nawiedzonych i Warcholow :-) (chyba nie musze pisac kto jest kto?). Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 11:10 skończ z tymi pierdołami palancie. A Gosiu jako "prawnik" powinien lepiej zamilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:11 Junkier a kiedy ty przeprosisz internautow ze musza czytac twoje brednie od ktorych chce sie http./www.youtube.com/watch?v=kiiA0qH58wE Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:18 Ja prawde pisze. A ze prawda ta dla wychowanych na ideologii michnikowszczyzy indywiduow jest bolesna nic na to nie poradze. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 14:07 junkier napisał: > Ja prawde pisze. A ze prawda ta dla wychowanych na ideologii > michnikowszczyzy indywiduow jest bolesna nic na to nie poradze. monopolista :D Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 12:44 junkier zapytał: > A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery? Wtedy, gdy zapadnie wyrok sądu. No ale najpierw PiS musi je odzyskać. A tu niecały miesiąc u koryta pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afer 28.09.07, 14:04 junkier napisał: > A kiedy komuniści przeproszą za III RP i afery, kiedy doczekamy się > wreszcie że ta zgraja okrągłostołowych cwaniaków > postkomunistycznych, która na zaklamywaniu prawdy i rabunku Polski > zbiła kapitał i dziś bez żenady sypie piach w tryby reform > zmianiających państwo, kiedy wreszcie ta zgraja posypie głowy > popiołem i przeprosi Polaków? junkier, twoj rząd cie wycyckał. miał rozliczyc i nei rozliczył. teraz kazesz przepraszac, tylko nie wiem po co bo i tak bys tych przeprosin nie przyjal. zdecyduj sie koniu Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Gosiu powinien przeprosić większość obywateli RP. 28.09.07, 11:04 Za to, że jesteśmy zmuszeni go oglądać w TV, co nie sprawia przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz PiS to chorzy ludzie. 28.09.07, 11:33 Chorzy na władzę i diabelskie niszczenie Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
daretto Gosiewski nie powinien przepraszać 28.09.07, 11:10 Kontrolerzy we wnioskach pokontrolnych stwierdzili, że w skarżyskim ZOZ-ie w latach 2002-2006 wielokrotnie naruszono przepisy prawa w zakresie realizowania zamówień publicznych, a także liczne nieprawidłowości dotyczące gospodarowania majątkiem ZOZ-u. W tym czasie dyrektorami ZOZ-u byli kolejno - obecny senator PO Michał Okła oraz poseł PO Krzysztof Grzegorek. W protokołach pokontrolnych najczęściej pojawia się ta sama firma, z którą współpracowała dyrekcja. Chodzi o firmę Expol-Bis, która w skarżyskim szpitalu zajmowała się utylizacją odpadów medycznych, świadczyła usługi żywnościowe, a także dzierżawiła kotłownię i spalarnię. Prezesami spółki są bracia Arkadiusz i Waldemar Pawliszak. To kolejna kontrola przeprowadzona w skarżyskim ZOZ-ie, wcześniejsze wykazywały drobniejsze uchybienia. Teraz jest pełna ocena sytuacji wskazująca na wiele naruszeń prawa - powiedział Radiu Kielce Tadeusz Poddębniak, dyrektor delegtury NIK w Kielcach. www.radio.kielce.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Gosiewski nie powinien przepraszać 28.09.07, 11:14 ale to jeszcze nie prawomocny wyrok stwierdzający, że ktoś jest przestępcą. A Gosie i inne zebry są od razu sędziami :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Wyjaśnić kłamstwa Ziobry i przekrety Kaczynskich ! 28.09.07, 11:15 PC..partia Kaczyńaskich,gdzie doszło do wielkich przekretów! Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Re: Wyjaśnić kłamstwa Ziobry i przekrety Kaczynsk 28.09.07, 11:30 pierot6 napisał: > PC..partia Kaczyńaskich,gdzie doszło do wielkich przekretów! Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Wy wszyscy Kaczopodobni: Przeproście i Sp...ajcie 28.09.07, 11:33 Wywróżyli wam to zaraz na początku - zaczyna się spełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Chociaż z drugiej strony - jak już spie...licie, 28.09.07, 11:35 to nie musicie mnie przepraszać. Tylko się trzymajcie z daleka od Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
k_r Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 11:40 nie chce krakać .. ale ciekawy jestem kiedy pani Barbara Trębska bedzie miała nieprzyjemności za to orzeczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 12:22 k_r napisał: > nie chce krakać .. ale ciekawy jestem kiedy pani Barbara Trębska bedzie miała nieprzyjemności za to orzeczenie... -- zapewnie dopiero wtedy, gdy grupa przestępcza Pawliszaków zacznie sypać i nie da się już dłużej chachmęcić; Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 12:25 następny pisiasty oszołom :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bondzol1 Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 11:42 Niech żyje mój kochany kochaniutki GOSIU. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis tak Gosiu , będziecie wkrótce przepraszać za 2lata 28.09.07, 11:54 waszych rządów Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: tak Gosiu , będziecie wkrótce przepraszać za 28.09.07, 11:56 raczej nierządu... :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zx22aw Hetman Przemysław Edgar Alan Perón Gosiewski 28.09.07, 12:02 jest taki pocieszny Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Hetman Przemysław Edgar Alan Perón Gosiewski 28.09.07, 12:04 mam w akwarium glonojada.... I z kimś mi się kojarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
teborsuk Re: Hetman Przemysław Edgar Alan Perón Gosiewski 28.09.07, 12:15 darioo_b napisał: > mam w akwarium glonojada.... > I z kimś mi się kojarzy.... -- a co na to lekarze? Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b Re: Hetman Przemysław Edgar Alan Perón Gosiewski 28.09.07, 12:18 gosiowi nie pomogą Odpowiedz Link Zgłoś
mlaszczacy.kaczor Gosiewski przeprosił PO 28.09.07, 12:12 junkier najwiecej komuchow jest w PiSurze u Jarka to robie na PiSurow # www.youtube.com/watch?v=kiiA0qH58wE Odpowiedz Link Zgłoś
theblueone Co o tym sądzicie? 28.09.07, 12:42 www.youtube.com/watch?v=j_a3lAFceNY Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Wyrok swiadczy, ze wbrew temu o co 28.09.07, 13:14 oskarza sie Ziobre, istnieja jeszcze w Polsce, niezalezne od PiS-u i od MS sady. Gosiewski przeprosił PO Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Ogólnopolska Akcja "Schowaj babci dowód" 28.09.07, 14:04 precz z tym pe-er-elem Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 A panów Pawliszaków też przeprosi? 28.09.07, 14:14 Bo rozumiem, że nie są "grupą przestępczą", nigdy nie byli za nic skazani ani nawet niegdy nie było żadnych wobec nich zarzutów w sensie prawnym? Czyli nazwał "grupą przestępczą" niewinnych, spokojnych obywateli RP (nieważne z jakim numerkiem), tylko dlatego, że tak mu akurat do wypowiedzi pasowało? Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj I po co było kłapać ozorem? 28.09.07, 14:49 "Ja, Przemysław Gosiewski, poseł na Sejm RP, przepraszam Platformę Obywatelską za to, że w czasie audycji radiowej (...) w Studiu Politycznym Radia Kielce pomówiłem PO, naruszając jej dobre imię poprzez zarzucenie jej związków z grupą przestępczą Pawliszaków". należy to poprawić i całą procedurę przeprosić. w tekście brakuje imienia EDGAR. za 10 lat będzie się wykręcał... Odpowiedz Link Zgłoś