podpisanym 04.10.07, 23:04 osoby starsze, gorzej wykształcone, pracownicy fizyczni, [...]emeryci i renciści, znaczy awangarda !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_fizyk Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w ... 04.10.07, 23:04 Doniu musiałby sobie doszyć cojones. Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 Tusk nie ma ani charyzmy ani energii ............. 04.10.07, 23:49 Tusk nie ma ani charyzmy, ani energii, ani sprytu polit. On powinien byl odejsc juz kilka lat temu. Przegral i sejm i prezydenture. Kwasniewski wypada na ogol dobrze i w mediach i wsrod wyborcow. Kaczynski ma energie, ma spryt polit. i po prostu wie jak wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch A Kaczyński ma charyzmę i już 2 lata g... z tego 05.10.07, 00:03 konra2 napisał: > Tusk nie ma ani charyzmy, ani energii, ani sprytu polit. > On powinien byl odejsc juz kilka lat temu. Przegral i sejm i > prezydenture. > > Kwasniewski wypada na ogol dobrze i w mediach i wsrod wyborcow. > > Kaczynski ma energie, ma spryt polit. i po prostu wie jak wygrywac. Nie mówcie o charyzmie bo to śmieszne. To cecha dyktatorów, przed którymi piszczy tłum. Politykowi w demokracji to niepotrzebne. Potrzebne jest natomiast przygotowanie. Jeśli w debacie ludzie zobaczą, że zadaje konkretne pytania, albo konkretnie odpowiada to wygra. Ja wierzę w Tuska. To jeden z najlepszych polskich polityków. Zdecydowanie najbardziej "zachodni" w stylu (nie nosi wąsów :-) i rozumie reguły demokracji. Nie jest oratorem, ale mówi do rzeczy. Kwaśniewski (morda ta nasza zetesempowska) poszedł na debatę nieprzygotowany i zaszkodził opozycji. Gdyby się bardziej postarał, rozniósłby Kaczyńskiego w pył. Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch o charyzmie JK ciąg dalszy 05.10.07, 00:15 JK nie ma prawa jazdy, nie ma samochodu, nie ma konta, nie ma (jak twierdzi) oszczędności, no i nie ma żony. Za to ma charyzmę. Czy to nie podejrzane? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 00:50 Coz moze pokazac Tuske, kiedy on nic nie potrafi, oprocz jakania sie i seplenienia. Acha, jeszcze narzekac umie na ciagly wiatr w oczy i droge pod gorke. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 00:52 nie pitol DEBILU, bo sam nic nie potrafisz, tylko ujadać tę swoją mantrę za 5 groszy od postu aż dziw bierze, gdzie PISSS łapie takich palantów na sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 00:59 Coz ci palancie zaoferowala Platforma Oszustow, POkemonow? Utrate pracy w Polsce, dostep do lewych przewalek, totalny przekret, otwarcie krymialow, latwiejsza szara strefa, zezwolenie na narkotyki, dostep do prochow, zalegalizowanie sodomy i gomory, wprowadzenie Niemcow do granic z 1939 roku??? A moze legalizacje malzenstw pedalow? Za to ich popierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 01:08 tak, to wszystko mi zaoferowała i więcej, skończony idioto i jeszcze prawo do strzelania do takich moherowych debili jak ty i dlatego ich popieram Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 01:13 pedzio1 napisał: > tak, to wszystko mi zaoferowała i więcej, skończony idioto > i jeszcze prawo do strzelania do takich moherowych debili jak ty No to w morde jeza! Pij dalej ZOMOwcu, moze dawne dobre czasy, kiedys strzelal do Polakow, wroci ci POniemiecka Platforma. Teraz mozesz tylko wieczorami pomarzyc ja to sie kiedys rozwalalo opozycje. Powiedz sympatyku Tuske, czy zabiles kiedys ksiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 01:16 nie do Polaków, tylko do ruskich agentów, takich jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 01:33 pe1 napisał: > nie do Polaków, tylko do ruskich agentów, takich jak ty Pisales zomowcu, ze strzelac chcesz do moherowych beretow. Pij dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_matolek_rynsztok T_h_u_s_k_e__=__P_r_z_e_g_r_y_w_a _c_z__Wirtuoz_:) 05.10.07, 01:51 Sondaż "Rzeczpospolitej": Polacy nie wierzą w zwycięstwo her Thuska w debatach ..... Na zwycięstwo her Thuske stawiają gospodynie domowe, wykształciuchy i reprezentanci frywolnych zawodów ... ................................................ Z tego wynika, że Polacy w odróżnieniu od tępych wykształciuchów :( trzeźwo podchodzą do możliwości her Thuska-Wermahta :))) PS JEŻELI MGR KIELISZEK, KTÓRY DOSTAŁ BATY OD PREMIERA ZGNOI POMOCNIKA TO BĘDZIE PONIŻEJ GODNOŚCI DLA PREMIERA POTYKAĆ SIĘ POKONANYM PRZEZ POKONANEGO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 01:51 jedno drugiego nie wyklucza a teraz zasuwaj po wypłatę, idioto na wynajem Odpowiedz Link Zgłoś
her_thuske_pies_kanclerki T_h_u_s_k_e__=__P_r_z_e_g_r_y_w_a _c_z__Wirtuoz_:)) 05.10.07, 01:44 Sondaż "Rzeczpospolitej": Polacy nie wierzą w zwycięstwo her Thuska w debatach ..... Na zwycięstwo her Thuske stawiają gospodynie domowe, wykształciuchy i reprezentanci frywolnych zawodów ... ............................. Z tego wynika, że Polacy w odróżnieniu od tępych wykształciuchów :( trzeźwo podchodzą do możliwości her Thuska-Wermahta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: T_h_u_s_k_e__=__P_r_z_e_g_r_y_w_a _c_z__Wirtu 05.10.07, 02:03 przypomnę ci moherku, że to ci sami, którzy ocenili, że kwas zmiażdzył kłamczyńskiego w pierwszej debacie Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Kultura, merytoryczność zawsze przegra z chamstwem 05.10.07, 06:13 i obietnicami nawet niedotrzymanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro_ss Tusk i kultura... hmmm 05.10.07, 06:57 Nie wymyśłił nic, poza Mocherowymi Beretami, co przypłacił rumieńcem i głupia gdką, że "śłowo przepraszam mu łatwo przychodzi" co sugeruje brak kręgosłupa, bo jak sie łatwo przeprasza to i łatwo ludzi obraża.... I pyskuje jak inni politycy. A taką mu doba opinie w zeszłorocznym spocie córka zrobiła.... Gdyby platforma coś zaproponowała, albo poparła w tym sejmie, pokazując ,że zależy jej na Polsce bardziej niż na partyjnym interesie, byłaby w zupełnie innej pozycji do PiS teraz. Zaproponowała: włączenie światełek w dzień na okrągło..... A tak postawiła na kłótnię i ripostę do PiS, zapominając, że to nie ten ripostujący ma inicjatywę. Wykształcony jestem i mi z tym dobrze, ale dzięki temu wiem, że same tytuły nie czynią inteligenta ani naukowca. Pożyjemy zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
pipinka12 Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 08:51 A co dopiero otrzeżwiałeś?Że nie wiesz że to wszystko na niby? Polaków jest o jednego za dużo i dla tego rządzą nimi IZRAELICI kwasy zasady i sole.A co do granic z 1939 to te ziemje nie odzyskane tylko zajęte i muszą oddać a o to to robota kwasa i towarzyszy.A Ty się upij i naciesz się choć tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 07:08 Tusk to pajac ktory lize d**e niemcon!!!A Kwasowi chce wejsc do.....On nic nie potrafi sam sie osmiesza pajac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t000mek Re: Nic nie wychodzi Tuskemu.To jest Z_e_r_o. 05.10.07, 07:21 na wlasne zyczenie dostanie w ciry, brakuje mu ikry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch a na deser debata: kaczyński kaczyński 05.10.07, 01:28 Proponuję ukoronować cykl debat absolutnym gwoździem programu: debatą premiera z prezydentem. Aby sympatycy PISu przeżyli prawdziwy orgazm w stanie rozdwojenia jaźni. To bowiem co wyczynia ta partia nie ma nic wspólnego z rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Sondaz jest bzdurny i ta dyskusja też 05.10.07, 07:24 Jak można oceniac ludzi nie wysłuchawszy ich? Na podstawie dotychczasowych działań? Od tego sa wybory. sondowanie kto wygra w debacie jeszcze nie odbytej to czysty debilizm. Ja osobiscie uważam ze taka debata jest niepotrzebna, wystarczy mi to co politycy do tej pory robili i mówili. Zwisa mi kto debate wygra czy przegra. co takiego ciekawego było w debacie poniedziałkowej? Kwach mówil co zrobiono i nie dzielił społeczeństwa a Kaczor powtarzał swoja mantre ze wszystko co dobre zaistniało w ciagu dwoch lat, jakby nikt i nic nie robił. Niech poczyta dane które mówia ile procent społeczeństwa zyło na progu ubóstwa dwa lata temu i dzisiaj i co zrobił by nasza przedsiębiorczośc miała ujscie tu w kraju a nie przy pracach fizycznych za granicą. Taka debata to strata czasu i rozpalanie emocji w ludziach niedojrzałych do samodzielnego mysleia co widać także tutaj na forum, rzadko sie zdarza obiektywna ocena, za to do walki na noze chetnych nie brakuje(oczywiście w teorii) Ja bym wolał obejrzec pojedynek Donalda i Jarosława np. podczas jazdy rowerem, quadem, paintball, kajaki tak przez pare godzin no i jezeli chcą to jeszcze boks. O polityce i złosliwosciach lepiej niech nie mówią, tylko niech wykonuja to do czego ich zobowiązuje konstytucja czyli poswieca czas słuzbie publicznej, dotyczy to takze posłów którym płacimy za prace a nie szpiegowanie, afery i uchwalanie prawnych bubli. Odpowiedz Link Zgłoś
to777mash Re: o charyzmie JK ciąg dalszy 05.10.07, 08:44 > JK nie ma prawa jazdy, nie ma samochodu, nie ma konta, nie ma (jak twierdzi) > oszczędności, no i nie ma żony. Za to ma charyzmę. Czy to nie podejrzane? Zboczeniec? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w ... 04.10.07, 23:05 Polacy to realisci Odpowiedz Link Zgłoś
chudymisio Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 00:09 Na pewno ci w UK. Odpowiedz Link Zgłoś
badacz2000 !!! SONDAŻ - też wybierz zwycięzcę już teraz !!! 05.10.07, 00:12 www.cbop.pl/sonda20_debata_kwasniewski_tusk.html Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 00:54 Przeciez wszyscy wiedza jaki poziom dyskusji reprezentuje Tuske. To seplenienie i szarpanina slowna. Tuske jest przegrany i moze sobie darowac ten wystem bo jeszcze wiecej na nim straci. Dajcie sobie spokoj w tych wyborach z Tuskem, on wszystko psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 00:55 gdzie oni łapią tych płatnych palantów? na Centralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:02 Przeciez wszyscy wiedza jaki poziom dyskusji reprezentuje Tuske. To seplenienie i szarpanina slowna. Tuske jest przegrany i moze sobie darowac ten wystep bo jeszcze wiecej na nim straci. Dajcie sobie spokoj w tych wyborach z Tuskem, on wszystko psuje. pedal1 napisał: > gdzie oni łapią tych płatnych palantów? na Centralnym? Zapytaj Tuske, skad tyle durni gotowych oddac glos na zdrajce. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:08 pitolisz biedaku, pitolisz Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:15 Pij pedzio1, pij. Tyle tylko zostalo. Tuske cie nie wyratuje, to widac z sondazy Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:17 skocz mi debilu Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:35 pe1 napisał: > skocz mi debilu Popros Tuske, moze ci skoczy Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk 05.10.07, 01:51 ale to ty jesteś debilem, więc ty mi skocz Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna9918 Re: Sondaz - Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tusk\ 05.10.07, 08:05 Tusk będzie walczył dzielnie zapowiedział już w TV że nawet jak PO przegra wybory to użyją siły. On dobrze wie ile PO nakradła i nigdy nie pozwoli aby PiS to ujawnił dlatego po trupach a do władz. Ale osiągają to co najważniejsze ogłupiają naród i na tym właśnie im zależy. Dlaczego przez 2 lata nie dadzą im spokojnie popracować a potem ich podsumować.Każdy dzień przynosi samą krytykę.Ludzie to już było sami to podsumujcie. Przypomnijcie sobie poprzednie wybory na Ukrainie jak się wtedy zachowzwał Kaszeba.Ciekawe,że nic Wam to nie mówi . nawet to kto za tym stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w ... 04.10.07, 23:05 Kaczyński myśli inaczej, niż większość ludzi: gdyby był przekonany o swoim zwycięstwie, to by się nie bał debaty. Jak głosować (praktyczne): www.skubi.net/jak.html Kogo warto poprzeć: www.skubi.net/partie.html Wyrwij Polskę ze złych rąk: www.skubi.net/kampania.html Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 jest za porządnym człowiekiem... 04.10.07, 23:07 ...gdyby debata dotyczyła wizji kraju to wygrałby bez problemu obie! Ale w obrzucaniu się szlamem nie dorósł do Jarosława...a to Polacy niestety lubią.Medialnie musi być... Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 Tusk powinien byl odejsc po przegranej ........ 04.10.07, 23:51 Mam zle przeczucia ze ten czlowiek zawali kolejne wybory. Powinien byl odejsc kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tusk powinien byl odejsc po przegranej ...... 05.10.07, 00:35 Jaaasne. Śmieszni jesteście PISSSowscy agenci po 5groszy od postu z tymi waszymi "dobrymi radami" dla Tuska i PO. Aż się łezka w oku kręci od waszych troskliwych komentarzy. Nie wy będziecie dyktować co ma zrobić Tusk. Śmierdzicie kaczym łajnem na kilometr. Wsadźcie sobie w tyłek te wasze "rady". Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Re: Tusk powinien byl odejsc po przegranej ...... 05.10.07, 01:45 pe1 napisał: > Jaaasne. Śmieszni jesteście PISSSowscy agenci po 5groszy od postu Zazdrościsz? Bo MichoAgorka płaci Ci tylko 3 gr za plucie i obrażanie dyskutantów. Właściwie mają rację, chamy na tyle zasługują Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tusk powinien byl odejsc po przegranej ...... 05.10.07, 01:59 ja jestem na swoich śmieciach, więc zamiast zazdrościć mogę ci tylko współczuć matołku, że musisz siedzieć na forum znienawidzonej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
niepisaty_wyksztalciuch Re: Tusk powinien byl odejsc po przegranej ...... 05.10.07, 00:42 konra2 napisał: > Mam zle przeczucia ze ten czlowiek zawali kolejne wybory. > Powinien byl odejsc kilka lat temu. Odejść to powinni nawiedzeni bolszepiści, bo tylko demolują Polskę. I co to znaczy "zawali wybory"? Jeżeli naród uwierzy tym, którzy swoje nieróbstwo przykrywają łajdacką propagandą i ich poprze to trudno. Tak się zapewne stanie, ale nie przez brak talentów Tuska czy kogoś innego, tylko przez głupotę samych Polaków. Na wybory pójdzie jakieś 30% uprawnionych z tego większość to legion Ojca Dyrektora. Odmóżdżona mp3ójką z komórki młodzież zamiast zagłosować będzie chlała piwo po knajpach i podawała sobie smsy w rodzaju "zabierz babci dowód" a nasza tzw. klasa średnia wybierze się w ładną pogodę "za miasto". A potem wszyscy będą narzekać, że mamy taki prymitywny rząd. A kiedy będą tak narzekać Ja powiem: a ch.... wam w d... rodacy. lećcie układać sobie życie jako pomywacze w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Tusk powinien byl odejsc po przegranej ...... 05.10.07, 01:08 niepisaty_wyksztalciuch napisał: > konra2 napisał: > > Mam zle przeczucia ze ten czlowiek zawali kolejne wybory. > > Powinien byl odejsc kilka lat temu. > > A potem wszyscy będą narzekać, ...A kiedy będą tak narzekać > Ja powiem: a ch.... wam w d... rodacy. lećcie układać sobie > życie jako pomywacze w Anglii. I tak zrobiliby jak tylko Tuske i jego banda wygraliby wybory i wrocilaby bolszewicko-hitlerowska banda z Balcerowiczem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Czy ty masz swiadomość tego co piszesz? 05.10.07, 08:21 bo cos mi sie zdaje, że nie potrafisz odróznic gówna od papu. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper To nie jest przegrana Tuska tylko wybór 05.10.07, 08:09 społeczeństwa. Tusk mówił prawdę, rzeczy niepopularne które naprawdę trzeba zrobic by cokolwiek zmienic w polityce społecznej, jaka reakcja była PiS, że PO sprywatyzuje (czytaj sprzeda Polske i pozbawi was pracy) symbolem była pusta lodówka, a dla mnie to wyrachowany cynizm człowieka który nie potrafi rządzić za to bardzo chce rządzić. Ja chce aby państwo reagowało na nieprawidłowosci ale nie chce spowiadac sie z kazdego głupstwa bo sasiad mnie podpieprzy z zawisci a taki system zaczyna nam fundowac niejaki ziobro z Kaczyńskim. Polecam ksiązkę: Przygody Dyla Sowizdrzała, nie wiem czy niedługo jej nie zakazą, tam opisano podłośc ludzką, usprawiedliwiajac to walką z herezją a tak naprawde by zgarnąć lichy procent mienia sasiada. Bóg nie potrzebuje wojen tylko pracowitosci i uczciwości. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot.com Patentowane Ofermy zawsze przegrywały i przegrywać 04.10.07, 23:08 będą, Polacy nie mają co do tego złudzeń. A największym nieudacznikiem polskiej polityki jest niewątpliwie "prezydent Tusk". Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Patentowane Ofermy zawsze przegrywały i przeg 05.10.07, 00:35 następny PISSOwski agent po 5gr od postu Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:08 hehe,przecież według Kaczyńskich to najbardziej wartościowa grupa społeczna...budowniczy silnej RP... Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo Same nieroby liczą na premiera... 04.10.07, 23:10 Ci co coś w tym kraju robią skłaniają się w inną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
emka44 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:11 „Polska jest tutaj” - powiedział premier na Jasnej Górze, wskazując na sympatyków Radia Maryja. Nie uwłaczając nikomu, to, Panie Premierze, na Jasnej górze stała przed Panem Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Polska nie umiejąca produkować bogactwa, Polska niewykształcona, Polska zaściankowa, Polska nieprzygotowana do stawienia czoła wyzwaniom współczesności, Polska zabobonna, Polska czerpiąca swą siłę do przetrwania z chorobliwej nienawiści do wszystkiego co czyste, szlachetne i mądre, Polska, którą podzieli się wedle własnego życzenia, Polska mentalnie zakorzeniona w komunizmie, Polska, która za Polskę nigdy się nie biła, Polska, budująca dla Polaków małe, krzywe i szare domy, Polska, nie potrafiąca nawet wybudować gładkiej szosy, Polska rozkradająca własność prywatną i publiczną, Polska z pochodów na 22 lipca, Polska szmalcowników i donosicieli, Polska podła i głupia. To Pan wybrał sobie taką Polskę i chce do niej przynależeć. My nie. My chcemy Polski płacącej podatki od swojej ciężkiej i dobrze opłacanej pracy, chcemy Polski wykształconej, mówiącej obcymi językami, chcemy Polski bez kompleksów, Polski kolorowej i tolerancyjnej, Polski porządnych domów, w których Polacy będą godnie mieszkać, Polski autostrad i nowoczesnej telekomunikacji, Polski bogatej, Polski, której patriotyzm nie wyraża się w hasłach i frazesach, lecz w codziennej pracy dla ojczyzny; chcemy Polski tolerancyjnej i solidarnej wobec mniej szczęśliwych, Polski szlachetnej, Polski, wierzącej w chrystusowy przekaz o miłości bliźniego, Polski nowoczesnej, patrzącej z ufnością w przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
juliu Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:17 I dlatego ta "elita elit" posłowie z opozycyjnych PO i LiD poparli projekt ulgi na dzieci, dzięki której znaczna część podatników w ogóle nie będzie płaciła podatku PIT. Spełni się hasło Leppera i Millera: Polska bez PIT. :D Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:19 Pieknie napisane,ale Oni rozumieja tylko kwa kwa w imie ojca i....WLADZY! Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:48 emka44 - bardzo dziękuję za ten list. Miałam obawy, że jestem osamotniona w swoich nadziejach, pokładanych w alternatywie dla PiS. Nie rozumiem tego zalewu pogardy, prób poniżenia, przyzwolenia na chamstwo i skrajny populizm. W zasadzie wszystkie sprawy w trybie wyborczym PiS przegrywa. A dalej motłoch im wierzy. Czuję się tak, jak przed drugą turą wyborów prezydenckich Wałęsa-Tymiński. Ciemny lud, z którego kpi w żywe oczy Kaczyński, traktując go jak pionki w swojej grze politycznej, znowu wierzy w jakiś czwarty wymiar, który teraz nazwano układem. I nami, myślącymi inaczej - pogardza. Ale kto pogardza-sam będzie pogardzonym. To tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Może podasz źródło tego tekstu, niewykształciuchu? 04.10.07, 23:50 emka44 napisał: > „Polska jest tutaj” - powiedział premier na Jasnej Górze, wskazując > > na sympatyków Radia Maryja. > > Nie uwłaczając nikomu, to, Panie Premierze, na Jasnej górze stała > przed Panem Polska na zasiłku, Polska najmniej twórcza, Mógłbyś przynajmniej ciołku napisać, że to mózgopłód niejakiego Pałasińskiego z TVN. Widać, żeś na studiach nie był - tam uczą, że należy podawać źródło nie swojej twórczości. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.cinak Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 00:01 Owszem uwłaczając. Takie pisanie to jak mówienie "jestem tolerancyjny ale (i tu odpowiedni tekst o feministkach, homoseksualistach, Żydach, Ąrabach, Ruskich) itp. Wyśmiewanie tych ludzi może owszem podbudować czyjeś ego stosunkowo małym kosztem, ale trzeba przyjąć do wiadomości, że ich głos jest tak samo ważny, jak głos wykształconego, wyrobionego politycznie, inteligentnego i młodego studenta ekonomii 1:1. Oczywiście PIS również nimi gardzi i nic ich nie obchodzi los tych ludzi (spieprzaj dziadu i ciemny lud to kupi, mówią same za siebie), ale przynajmiej stara się stwarzać wrażenie, że coś dla nich robi. Reszta nie zadała sobie nawet takiego trudu. Dlatego to PIS teraz zbiera głosy moherów, a my możemy sobie kpić dalej z ciemniaków i prostaków. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 02:40 Tak,tak Kaktusiku -szlachetne masz marzenia -ale niestety nie ma w tej chwili w Polsce politykow na miare tych marzen. Bo wbrew temu co Ci sie zdaje wszyscy w Polsce z Toba wlacznie skazeni sa w mniejszym lub wiekszym stopniu syndromem "homo sovieticus". Podales piekne hasla ,takie jakimi ludzono Polakow juz wczesniej. Tu nie chodzi o to ze my cos chcemy -chcenie trzeba przelozyc na dzialanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:11 Najwiekszy DEBIL powinien wygrac z moczymordą! Przecież z tym kretynem nie trzeba nawet prowadzic żadnych debat, wystarczy mu pokazac pół litra! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 00:37 ... napisał kolejny DEBIL, płatny agent z PISSDu po 5gr od postu Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 01:39 pedzio1, miej na uwadze, ze pisza tu ludzie na wyzszym poziomie umyslu niz ty. Zachowuj sie jakbys skonczyl zawodowke, a nie tylko kursy ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 01:53 sam więc się zastosuj i zabieraj ten parchaty ryj na forum naszego dziennika Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 05.10.07, 03:03 pe1 napisał: > ... napisał kolejny DEBIL, płatny agent z PISSDu po 5gr od postu Ogromnie Ci wspolczuje pe1 tego zapluwania sie nienawiscia do wszystkich ,ktorzy maja zdanie odmienne od Twojego. To takie bolszewickie z natury. Nie naleze osobiscie do sympatykow braci Kaczynskich ale tez nie dostrzegam wsrod tej miernoty ,ktora zajmuje sie polityka w Polsce nikogo ,kto bylby wystarczajaco uczciwy i merytorycznie przygotowany do sluzby Polsce i narodowi polskiemu zamiast dbac jedynie o interesy swoje lub swojej partii i rozmaitej masci poplecznikow. To bardzo smutne ,ze tyle w Tobie i innych dyskutantach pogardy dla ludzi starszych ,niezamoznych lub gorzej wyksztalconych. Zamiast nimi pogardzac trzeba im wyjasnic Twoje poglady i byc moze zgodza sie z Toba. Slepa wiara w jedynego kandydata doprowadzila do dramatow w wielu krajach i narodach o czym uczy nas historia.Najgorszy blad to uwierzyc ,ze ma sie monopol na prawde - tak jeszcze niedawno mysleli komunisci i juz po nich. Nie sztuka kogos obrzucac wyzwiskami za nieudane decyzje i przedsiewziecia - sztuka jest pokazac poprzez wlasne dzialanie ,ze cos mozna zrobic lepiej -taka jest droga do przebudowy otaczajacego nas swiata zgodnie z naszymi marzeniami i oczekiwaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Jak ja to lubie... PiS to prostaki, PO to ELITA 04.10.07, 23:13 Oby się platforma nie przejechała na swojej arogancji. I błagam,, nie ośmieszajcie się mówiąc że to PiS dzieli Polaków bo przy każdej okazji liderzy PO/LiD podkreślają jakie prymitywy głosują na Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w .. 04.10.07, 23:14 ludzie nie zawracajcie sobiee głowy tymi pseudo debatami! Po prostu aby zbawic Polske głosujcie na Kaczynskich, a nie na UBeków i komuchów! Kazdy głos na Millera czy Kwasniewskiego to gwózdz do trumny polskiej demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek Chcesz rzadow zdrajcow i ubekow? Glosuj na PiS. 04.10.07, 23:27 Tylko PiS zapewni wam unie z Rosja i Bialorusia. Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Akurat PiS ma najmniej wspólnego z wymienionymi. 04.10.07, 23:54 Ubeków, zdrajców i przyjaciół Rosji szukaj w LID-zie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl A "komuch" Kwach wysłał naszych do Iraku 05.10.07, 00:14 niestaly_czytelnik napisał: > Ubeków, zdrajców i przyjaciół Rosji szukaj w LID-zie. Czy przyjaźń z Kacapią polega na spełnianiu morderczych zachcianek Ch..a Sama? Bo jeśli tak, to Kaczory są takimi samymi zdrajcami jak Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pisubek 05.10.07, 00:08 pisubek napisała: > Chcesz rzadow zdrajcow i ubekow? Glosuj na PiS. > Tylko PiS zapewni wam unie z Rosja i Bialorusia. Zawyla czerwona plujka pod wlasciwa ksywa "pisubek" i wrzeszczy "lapac zlodzieja"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Wojna w Iraku i tarcza antyrakietowa to zdrada 05.10.07, 00:17 wet3 napisał: > pisubek napisała: > Chcesz rzadow zdrajcow i ubekow? Glosuj na PiS. > > > Tylko PiS zapewni wam unie z Rosja i Bialorusia. > > Zawyla czerwona plujka pod wlasciwa ksywa "pisubek" i > wrzeszczy "lapac zlodzieja"!!! Łatwo się szafuje cudzym życiem, łatwo się szasta publiczną kasą, której nie machoćby na szpitale, łatwo się oddaje kawałek polskiej ziemi we władanie Ch..owi Samowi - jeśli to nie jest zdrada, to co nią jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: Wojna w Iraku i tarcza antyrakietowa to zdrad 05.10.07, 01:28 Kto wysłał Polskie Wojsko do Iraku?!!!!!!!!!!!!!! Wysłałem e-mail do kancelarii kwacha pt. Parchu złamałeś Konstytucję. Odpowiedzi nie było. Ta czerwona świnia złamała Konctytucję RP. Odpowiedz Link Zgłoś
mops1111 Jakich UBekow? 05.10.07, 01:35 Oto przyklad koscielnej nowomowy w wydaniu pustaka i prymitywa. Z dnia na dzien przybywa ludzi z prawem wyborczym nie majacych nic wspolnego z komuna a ty ciagle jak ta przekupa. Dlatego czas skonczyc z bredzeniem ze komuna to a Kwasniewski tamto, jak rowniez czas do piachu z panstwem koscielnym bo to wlasnie kosciol kat. maci ludziom w glowach i zeruje na prostaczkach typu "lejdi godziwa". Wystarczy sie karnac do dowolnej wioski w niedziele 21-go. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne "dupiczek" jestes " podwujnie " glupi i nieuk !!! 04.10.07, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w .. 04.10.07, 23:16 Jakie haki musial miec Lesiu ze Donald zgodzil sie na wybory bez komisji? Glupich nie sieja ,sami sie rodza!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zosia2811 Re: Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska 04.10.07, 23:20 Zgadza się. Znasz to z autopsji, więc wierzę Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
niknik Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w .. 04.10.07, 23:24 Tusk rozbryzga Kwaśniewskiego po podłodze, a potem wytrze tę podłogę Kaczyńskim. A jeśli kroś uważa inaczej, to jest gupi i się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne no!!skoro to sondaz "RZ" to napewno wiarygodny !!! 04.10.07, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
naturat Tusk przyjedzie na białym ośle i uratuje nasz kraj 04.10.07, 23:30 inaczej być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne a ty osle cos dla tego kraju zrobil do tej pory??? 04.10.07, 23:31 naturat napisała: > inaczej być nie może. ---------------------- konkrety !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio Ja też nie wierzę. 04.10.07, 23:30 Bo Tusk to ciamciaramcia vel cienki bolek alias lelum polelum Odpowiedz Link Zgłoś
miedzianakonefka Tusek i kumple. 04.10.07, 23:41 A ja się dziwię ludziom z PO. Już dawno powinni wykopać tuska,schetynę komora i niesioła. Gwarantuję że poparcie by skoczyło i więcej ludzi by ich poparło bez tych oszołomów z pianą na ustach lub ze łzami w oczach za publiczne pieniążki. Z tego co widzę to PO- wiacy mają mocne zaplecze ale nie moga się pokazać bo linia partii polega na ukazaniu płaczliwego donalda, stodołowych lotach bronka i pluciu niesioła z czerwonym z zajadłości ryjem. Może jak oberwą kolejny raz w wyborach to wreszcie coś dotrze i zmienią to kierownictwo które można sobie potłuc o kant. Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Odebrac prawo wyborcze fanatykom religijnym, 04.10.07, 23:55 nierobom, chorym umyslowo i kryminalistom, a zaraz zmienia sie statystyki optymizmu wzgledem Tuska. Wiadomo ktora czesc spoleczenstwa jest przewazajacym, ilosciowo, miesem wyborczym. Trzeba tak jak proponowal przedwojenny filozof, Lutoslawski, pozwolic glosowac tylko elicie umyslowej. Reszta, k....do garow! Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Tusek i kumple. 05.10.07, 00:38 Jaaasne. Śmieszni jesteście PISSSowscy agenci po 5groszy od postu z tymi waszymi "dobrymi radami" dla Tuska i PO. Aż się łezka w oku kręci od waszych troskliwych komentarzy. Nie wy będziecie dyktować co ma zrobić Tusk. Śmierdzicie kaczym łajnem na kilometr. Wsadźcie sobie w tyłek te wasze "rady". Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Wbrew pozorom, D.Tusk może "wygrać" debatę... 04.10.07, 23:51 ... z obydwoma konkurentami, bronią jego powinno być to - że PO, skoro dotąd nie rządziła, nie popełniła błędów PiSu i SLD. Natomiast A. Kwaśniewski i Bracia Kaczyńscy popełnili i nadal popełniają tyle błędów, że wystarczy je umiejętnie wytknąć! Najważniejsze jednak i najtrudniejsze to wystąpienie z konkretną, ale realną wizją Polski - ojczyzny nie kombinatorów, karierowiczów i dyletantów, ale "zwyczajnego społeczeńtwa", ludzi prostych, żyjących z pracy własnych rąk. Powinien przyrzec: Pod rządami PO zlikwidowany zostanie rosnący rozziew materialny pomiędzy pieszczochami dotychczasowej władzy i dyskryminowanymi ludźmi najgodniejszych zawodów: przedszkolanek, nauczycieli, naukowców, pielęgniarek, lekarzy, bibliotekarek, itd. - na wzór krajów europejskich: Niemiec, Austrii, Anglii, Finlandii itd! Zlikwidowane zostana fikcyjne renty, natomiast prawdziwym inwalidom i emerytom waloryzowane będą sprawiedliwie ich świadczenia! Zlikwidowane zostaną nieuzasadnione przywileje korporacyjne i kastowe, synekuralne stanowiska i urzędy, finansowanie polityków z kieszeni podatnika, stworzone wreszcie zostanie naprawdę tanie państwo! Prosta recepta? Tak, tyle że przyrzeczenia musiałyby być dotrzymane, a tego ani Bracia Bliźniacy, ani b. Prezydent RP, ani Donald Tusk tak naprawdę nie pragną - zjedliby ich właśni poplecznicy! Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Re: Wbrew pozorom, D.Tusk może "wygrać" debatę... 05.10.07, 01:43 "... z obydwoma konkurentami, bronią jego powinno być to - że PO, skoro dotąd nie rządziła, nie popełniła błędów PiSu i SLD. " Najgorsze to jest to że dzieci anonimowo biora się za politykę. Niby to PO z nieba nagle spadła? Ci geniusze już pokazali w najnowszej historii jak potrafią rządzić. Problem nie leży w moherowych beretach tylko w pamięci jakie DONALD Sp z o.o. pozostawili po sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczy_don_pedro Pewnie! Kwach, nawet zalany, ma 5x tyle charyzmy 04.10.07, 23:58 I to samo dotyczy partii. Można zarzucić Lewicy i Degeneratom różności, ale przynajmniej są wyraziści. A PO to partia ludzi szykujących się na stołki. Jak wybory przerżnęli i ze stołków nic nie wyszło, to zgłupieli i sami nie wiedzą, co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
o90 Te Zet Wu 05.10.07, 00:00 Tusk tzw. szef tzw. opozycji a czy przy debacie nad samorozwiazaniem sejmu przypadkowo to nie Roman Giertych zachowal sie jak szef opozycji. o tym zwolennicy PO juz nie pamietaja... no ale LPR/UPR jest niegodny debat zamietliby Tusia pod dywan krotka i wybiorcza pamiec ciekawe ze gazieta ma podobna pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: podpiisanym 05.10.07, 00:14 podpisanym napisał: > osoby starsze, gorzej wykształcone, pracownicy fizyczni, [...] emeryci i > renciści, znaczy awangarda !!! Osoby starsze, majace majace "niuch". Osoby doskonale wiedzace, kto to czerwony bandyta, zlodziej, donosiciel i aferzysta. PS - Opinia czerwono-lewackich wyksztalciuchow twego typu jest dobrze znana. Pamietaj "podpisany" lewaku, narodu nie wymienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow PO POpelnia samobojstwo dzieki Tuskowi 05.10.07, 00:21 wet3 napisał: > podpisanym napisał: > > > osoby starsze, gorzej wykształcone, pracownicy fizyczni, [...] > emeryci i > > renciści, znaczy awangarda !!! > > Osoby starsze, majace majace "niuch". Osoby doskonale wiedzace, kto > to czerwony bandyta, zlodziej, donosiciel i aferzysta. > PS - Opinia czerwono-lewackich wyksztalciuchow twego typu jest > dobrze znana. Pamietaj "podpisany" lewaku, narodu nie wymienisz! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Oj, gdyby mieli niucha w referendum unijnym... 05.10.07, 00:32 ... to Jaruś by se mógł pomarzyć o wzroście gospodarczym, który sobie przypisuje :-P wet3 napisał: > podpisanym napisał: > > > osoby starsze, gorzej wykształcone, pracownicy fizyczni, [...] > emeryci i > > renciści, znaczy awangarda !!! > > Osoby starsze, majace majace "niuch". Osoby doskonale wiedzace, kto > to czerwony bandyta, zlodziej, donosiciel i aferzysta. Albo też osoby, które same donosiły na sąsiadów czy współpracowników, okradały swoje zakłady pracy, pracowały oparte o łopatę, wyłudzające lewe renty. Codziennie takich widuję kursujących między śmietnikiem a sklepem z winem krajowym i wymieniających się uwagami, kto jest żyd a kto tylko komuch. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Sondaż: Polacy nie wierzą w zwycięstwo Tuska w .. 05.10.07, 00:21 a ja będąc dzieckiem widziałem film : "mysz, która ryknęła" (jestem po 40 (już b.dawno) (żona mi mówi :"ty jesteś fizyczny") a stawiam na tuska) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_lewakow tylko stracency obstawiaja na Tuska 05.10.07, 00:23 vomitorium1 - na takich jak ty bogaca sie kasyna - Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: tylko stracency 05.10.07, 00:29 Na Tuska bym nie ryzykowal stawiac, bo to mieczak ale na jego partie PO bym stawial bo PiS to koniec Polski jaka kochamy, nie chcemy Polski zacofanej, rydzykowo-moherowej a la sciana wschodnia i putinowszczyzna...nie chcemy rzadow nienawistnikow! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: tylko stracency obstawiaja na Tuska 05.10.07, 00:31 to ja zarabiam w kasynach (na klakierstwie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Donek to ciepłe kluchy z Wehrmachtu :-) 05.10.07, 01:01 vomitorium1 napisał: > a ja > będąc dzieckiem > widziałem film : > "mysz, która ryknęła" Ale to była fikcja :-) > (jestem po 40 (już b.dawno) (żona mi mówi :"ty jesteś fizyczny") > a stawiam na tuska) No ale Donek to jest dupek - powinien zrobić wielką koalicję ze wszystkimi oprócz PiSu i wykończyć kaczą partię a nie ryzykować wybory. Chyba mają Kaczory jednak na niego jakiego grubego haka :-P Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Re: Donek to ciepłe kluchy z Wehrmachtu :-) 05.10.07, 02:01 W wykańczaniu to dobrzy są przyjaciele PO z LiD. Mają tam jeszcze sporo wykwalifikowanych emerytowanych kadr z Piotrowskim na czele. Bogate i długoletnie doświadczenie od 44 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Glosuje na PO, ale Tusk to zwykly aparatczyk i len 05.10.07, 00:27 to czlowiek, ktory nie ma pojecia co to jest gospodarka, ekonomia. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Glosuje na PO, ale Tusk to zwykly aparatczyk 05.10.07, 00:40 czekaj, bo jeszcze ktoś uwierzy, że głosujesz na PO wszyscy dobrze wiedzą, że ruscy agenci tacy jak ty głosują na PISSS, bo PISSS rozwala państwo Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: stachu44 05.10.07, 00:44 stachu44 napisal: > Glosuje na PO, ale Tusk to zwykly aparatczyk Przeczysz sam sobie. POpaprancy to w olbrzymiej wiekszosci UW = komuchy cechujacy sie bardzo duzym odsetkiem w korupcji. PO to partia proszwabska i BEZ programu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: stachu44 05.10.07, 01:19 wet masz takie prostackie rozumowanie, zero dystynkcji... ciśnie mi sie słowo debil na klawiaturę choć to może i za mało ........................................ Kaczyński J. bez prawa jazdy, bez konta w banku, bez oszczędności, żyje z matka, nie ma żony, ma kota... czy ten człowiek ma charyzmę? Odpowiedz Link Zgłoś
kartoflisko Re: stachu44 05.10.07, 01:33 te_rence napisał: > wet masz takie prostackie rozumowanie, zero dystynkcji... ciśnie mi sie słowo > debil na klawiaturę choć to może i za mało > > ........................................ > Kaczyński J. bez prawa jazdy, bez konta w banku, bez oszczędności, żyje z matka > , > nie ma żony, ma kota... czy ten człowiek ma charyzmę? Kwach ma konta w Szwajcarii, żonę aferzystkę i charakter qrwiszona, ale jako za to ma charyzmę. Odpowiedz Link Zgłoś