czyzyk331 Re: Stare, KKPowskie tradycje po prostu... 10.10.07, 11:10 Strepsils Menthol and Eucalyptus pastyl.do Skład1 pastylka zawiera 1,2 mg alkoholu 2,4-dichlorobenzylowego i 0,6 mg amylmetakrezolu.DziałaniePastylki do ssania o działaniu miejscowo przeciwbakteryjnym oraz łagodzącym stany zapalne jamy ustnej i gardła. Dodatek mentolu i olejku eukaliptusowego... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Stare, KKPowskie tradycje po prostu. 10.10.07, 11:52 Moim zdaniem wobec Kwacha zastosowano typowy prowokacyjny manewr KGB jak wobec Gabriela Janowskiego! Widzieliśmy jak grupa "tajemniczych" panów prowadziła go do sali sejmowej! Jeżeli byłą to prowokacja faktycznie, to bardzo skuteczna, ponieważ Janowski ośmieszony został raz na zawsze. Gdy dziś wychodzą na jaw rozmaite historie o działalności służb specjalnych III RP wariant o prowokacji nie wydaje mi się aż tak nierealny, Co ze sprawą tajemniczego zapadnięcia na zdrowiu posła Józefa Gruszki w czasie, gdy był on przewodniczącym sejmowej komisji śledczej? Obecnie chodzi o zniszczenie wizerunku b. prezydenta A. Kwaśniewskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola5033 Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:19 Kwaśnieski niestety kompromituje LiD. Jeżeli wicąż nie zna umiaru w piciu, to nie nadaje się juz do polityki. Jeżeli Kwaśniewski wciąż pije przed wystapieniami to znaczy że kpi sobie z wyborców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:26 LID JEST OD POCZĄTKU KOMPROMITACJĄ, OLEK TYLKO ICH TROCHĘ BARDZIEJ UTAPLAŁ!!! NAJWIĘKSZY DOBROCZYŃCA PIS-U - KWACH!!! MORDA LIDU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olinimi Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:20 długotrwałe spożywanie alkoholu powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu, leki psychotropowe też stąd te słowa krytyki Kwaśniewskiego wobec obecnego rządu panie Olejniczak???Pan Kwaśniewski ma wizje alkoholowe albo narkotyczne i w tych wizjach widzi siebie na czele rządu... na komisję alkoholową z Kwasiorem a potem do sądu z wnioskiem o leczenie odwykowe w zamkniętym zakładzie leczenia odwykowego, dla dobra Polski,pani Jolanty i córeczki Oli ... Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 PIJany?..to co mówił miało sens ! 10.10.07, 10:27 J>Kaczyński, ten to musi chlać! Pieprzy takie bzdury.... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: PIJany?..to co mówił miało sens ! 10.10.07, 10:32 Tylko kto słucha słów Kwaśniewskiego, dla mediów liczy się tylko wygląd!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: pierdoł & czyzyk331 idźcie na wódke czerwona 10.10.07, 10:59 To się zgadza! Lepiej wypić z Kwachem niż modlić się z Kaczyńskim! A propo "czerwona bando" ...szukam nie nie widzę wokół siebie kaczysty i solidarucha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: w izolatce masz neta? polepszyło się w Tworka 10.10.07, 11:53 Moim zdaniem wobec Kwacha zastosowano typowy prowokacyjny manewr KGB jak wobec Gabriela Janowskiego! Widzieliśmy jak grupa "tajemniczych" panów prowadziła go do sali sejmowej! Jeżeli byłą to prowokacja faktycznie, to bardzo skuteczna, ponieważ Janowski ośmieszony został raz na zawsze. Gdy dziś wychodzą na jaw rozmaite historie o działalności służb specjalnych III RP wariant o prowokacji nie wydaje mi się aż tak nierealny, Co ze sprawą tajemniczego zapadnięcia na zdrowiu posła Józefa Gruszki w czasie, gdy był on przewodniczącym sejmowej komisji śledczej? Obecnie chodzi o zniszczenie wizerunku b. prezydenta A. Kwaśniewskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Re: pierdoł & czyzyk331 idźcie na wódke czerwona 10.10.07, 12:21 czego wymagac od tych, co nie mogą się pogodzić z tym, że kończą się czasy aparatczyków PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:33 Przemawiał pan premier Kaczyński w Janowie Lubelskim. Co tu dużo mówić, wzruszył mnie, kiedy zauważył, że złe to państwo, które jednym daje, a innym odbiera. A jeszcze bardziej, gdy wezwał do polityki wyrównywania szans: między miastem a wsią, Polską „A” i Polską „B”. Godne to i sprawiedliwe, śpieszę tylko przypomnieć, że był już kiedyś ustrój wyrównywania szans, ustrój awansu społecznego milionów biedaków. Tak, ten sam, o którym przy innej okazji mówił pan premier, że to był „ustrój dla hołoty”. Więc po co go pan wtedy obalał, po co pan był w tej „Solidarności”, panie Kaczyński? Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:53 olinimi litościwa!!! a nie żal tego NARODU, który tyrał na dwór Kwaśniewskich??? Oni przecież mieli i mają ten Kraj i Naród w wielkiej pogardzie, Pani Jola uczy stylu???!!! niech zadba o styl w swoim domu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.rokicki __~~~__ Jakby Nie Patrzeć .... ___~~~___ 10.10.07, 10:35 Choćby nie wiem jak Kwaśniewski był nap. to i tak gada duzo madrzej niż najtrzeźwiejszy Kaczyński. P. -- www.ZbigniewZiobro.ORG -> "Doktor G. i Kaczmarek", "Mam 2 Pytanie!!!" (domena na sprzedaż) Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: __~~~__ Jakby Nie Patrzeć .... ___~ 10.10.07, 10:45 Choćby nie wiem jak Kwaśniewski był nap. to i tak gada duzo madrzej niż najtrzeźwiejszy Kaczyński.P. ************************************************** PROPONUJĘ ŻEBY ZWLENNICY KWACHA ZRZUCILI SIĘ NA JEGO PICIE, bo znowu będzie pił na koszt podatników, jako pierwszy deklarację złoży pewnie przemysław.rokicki, potem SLD i DEMOKRACI Z DEMOLUDÓW Odpowiedz Link Zgłoś
olinimi Re: __~~~__ Jakby Nie Patrzeć .... ___~ 10.10.07, 11:17 trzeba tez być niezle na.. - czy po.. pier. zeby wsłuchiwać się w bełkot pijaka Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Oczywista oczywistość.. 10.10.07, 10:35 Oczywista oczywistość! Kampania wyborcza przypomina Wigilię. Politycy PiS zaczynają mówić ludzkim głosem i obrzucać społeczeństwo prezentami. Raz jest to obniżka podatków dla tych, którzy mają dzieci, innym razem głowa jakiegoś biznesmena lub lekarza, a jeszcze kiedy indziej ocalenie tysięcy pacjentów szpitali przed niebezpieczną dla ich zdrowia ewakuacją. Odpowiedz Link Zgłoś
elpukatore Re: Oczywista oczywistość.. 10.10.07, 16:22 wolę aby mnie kaczki osypywały zniżkami podatków przed wyborami niż jak kwach obsypie cie pawiem na konferencji... Lid czyli litr i dolewka...wyobrażam sobie jak on pił gdy nie było kamer....teraz przemawia do mnie zdanie że Polska polityka zagraniczna była prowadzona na kolanach... ba po takiej ilości gorzały kto by tam ustał.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia481 "tabletki" zawierające alkohol. Nowy polski hit . 10.10.07, 10:36 Polak potrafi!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: "tabletki" zawierające alkohol. Nowy polski h 10.10.07, 10:43 Swojski chlop wiadomo Polak, pijak,tylko tchorz, brakuje jeszcze Polak to zlodziej,moze bracia mu cos udowodnia co ukradl,a swoja droga ja mam to wszystko w dupie, mnie to zwisa, pij bracie pij na starosc torba i kij spiewali na Slasku,torba i kij to synonim Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: "tabletki" zawierające alkohol. Nowy polski h 10.10.07, 10:53 Jeśli stosujesz krople doustne (na bazie alkoholu) u dzieci, pamiętaj, iż pociechom do 10 roku życia podajemy preparaty według zasady: 1 kropla x wiek pacjenta (w jednej dawce trzylatek może przyjąć 3 krople leku, a pięciolatek 5 kropli). W 10 kroplach Traumeel S znajduje się tyle alkoholu, ile zawiera 20 ml (ok. dwie łyżki stołowe) soku jabłkowego. >Sam miałem z tego powodu przykrości przy prowadzeniu samochodu! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: "tabletki" zawierające alkohol. Nowy polski h 10.10.07, 11:05 czyzyk331 napisał: > Jeśli stosujesz krople doustne (na bazie alkoholu) u dzieci, > pamiętaj, iż pociechom do 10 roku życia podajemy preparaty według > zasady: 1 kropla x wiek pacjenta (w jednej dawce trzylatek może > przyjąć 3 krople leku, a pięciolatek 5 kropli). W 10 kroplach > Traumeel S znajduje się tyle alkoholu, ile zawiera 20 ml (ok. dwie > łyżki stołowe) soku jabłkowego. > >Sam miałem z tego powodu przykrości przy prowadzeniu samochodu! > Alkoholicy maja rozne sposoby, niektorzy specjalinie zazywaja srodki zawierajace alkohol tlumaczac to tym ze jest to lekarstwo,pija perfumy i inne swinstwa,ale pociesz sie to sa juz ostatnie stadia alkoholizmu,zalewyc sie lekarstwem bo na alkohol bliscy nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: "tabletki" zawierające alkohol. Nowy polski h 10.10.07, 11:13 Alkoholicy też mają swoje zwidy i majaki! Serio! Tłumaczenie się jest zbędne! Chodziło mi tylko o pokazanie, że są leki z alkoholem! *Strepsils Menthol and Eucalyptus pastyl.do Skład1 pastylka zawiera 1,2 mg alkoholu 2,4-dichlorobenzylowego i 0,6 mg amylmetakrezolu.DziałaniePastylki do ssania o działaniu miejscowo przeciwbakteryjnym oraz łagodzącym stany zapalne jamy ustnej i gardła. Dodatek mentolu i olejku eukaliptusowego... Odpowiedz Link Zgłoś
teo331 Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:38 Kwaśnieski kpi sobie z wyborców. Czuje się tak mocny, że uważa ze wszystko mu wolno. Pije i przeprzsza!!!!! Nie chciałbym mieć takiego premiera ani posła!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zscn Kwasniewski to alkoholik jego trzeba leczyc!!! 10.10.07, 10:41 wstyd ze taki czlowiek 10lat byl prezydentem co tam musialo sie dzial w palacu!! skandal a Olejniczak z Wziatkiem niech nie udają ze to leki! takie bajki to dzieciom mozna wciskac nie nam doroslym! Sami widza i to tuszuja a jak by sie przyznali ze ich wodz pije nałogowo to by wreszcie powiedzieli narodowi prawde a nie kłamali caly czas Ludzie LID to oszusci i oszczercy widza to samo co my a co innego mówią!!! SKANDAL na zachodzie takiej partii juz dawno by nie bylo obudzcie sie na kogo chcecie glosowac na klamcow i alkoholikow ?? taka ma byc Polska?? Pijana???? Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex C2H5OH per modum medicine 10.10.07, 10:43 Etylowy może, w niektórych przypadkach mieć efekty lecznicze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartlex Odważny Aszkiełowicz może mieć problemy 10.10.07, 10:48 Odważny fotoreporter Odpowiedz Link Zgłoś
mrlusiek Kwaśniewski upija się na wesoło a wczoraj coś nie 10.10.07, 10:51 dziwny stan Olka, ale czy to ma jakieś szkodliwe znaczenie ? jego zdrowie jego problem, nic do tego dziennikomatołkom Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Piekny zalany ryj 10.10.07, 10:55 Polacy lubia zalane ryje a moze trzezwosc jest zjawiskiem nie normalnym i stad ta niechec wielu do Kaczynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Piekny zalany ryj 10.10.07, 11:09 Strepsils Menthol and Eucalyptus pastyl.do Skład1 pastylka zawiera 1,2 mg alkoholu 2,4-dichlorobenzylowego i 0,6 mg amylmetakrezolu.Działanie Pastylki do ssania o działaniu miejscowo przeciwbakteryjnym oraz łagodzącym stany zapalne jamy ustnej i gardła. Dodatek mentolu i olejku eukaliptusowego... Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem Re: Piekny zalany ryj 10.10.07, 14:39 marcin1122331 napisał: > Polacy lubia zalane ryje a moze trzezwosc jest zjawiskiem nie > normalnym i stad ta niechec wielu do Kaczynskich. Na lewicy trzeźwość na pewno nie jest zjawiskiem normalnym: * Kwasu, ciągnie zdrowo nawet na grobach w Charkowie; * Oleksy - wiadomo jak dał czadu z Gudzowatym :))) * Rywin - podobno korumpował całkiem nawalony, więc nawet nie wiedział że korumpował; * Jakubowska - skazana miesiąc czy dwa temu za jazdę po pijaku * Bronek Cieślak (07 zgłoś się) złapany w Krakowie jak jeżdził nawalony ulicą pod prąd :) Itp... Wymieniać dalej? To jest styl lewicy, ale naród lubi jak są jaja, Kaczyński jest dla Polaków za porządny :) Nawet sie napier...ć porządnie nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:56 Z przykrością i smutkiem oglądałam wczorajsze relacje ze Szczecina. Nie jestem może fanem Kwaśniewskiego, ale ceniłam go jako prezydenta, także po zakończeniu kadencji wielokrotnie z aprobatą odnosiłam się do jego wypowiedzi. Jednak to, co obecnie się z nim dzieje jest doprawdy żenujące. Przykro mi patrzeć jak niszczy on swój pozytywny wizerunek, jaki utrwalił się w świadomości nie tylko wielu Polaków (no wiem, że nie wszystkich, ale jednak dwukrotna kadencja prezydencka o czymś świadczy), ale i na arenie międzynarodowej. Szkoda, że nie ma wśród jego doradców czy kolegów osoby, która odpowiednio zareagowałaby i nie dopuściła do takich przypadków jak wczorajszy. Kwaśniewski jest chory, człowiek, który nie potrafi powstrzymać się od wypicia alkoholu niezależnie od sytuacji, to alkoholik. Nie "moczymorda", nie "pijaczyna", nie "menel" - jak to ochoczo określają forumowicze, ale chory człowiek, chory na chorobę groźną, śmiertelną i nieuleczalną. Życzę panu Kwaśniewskiemu, aby sam, albo z czyjąś życzliwą pomocą (może żony?) podjął decyzję o podjęciu terapii i uświadomił sobie, że póki co lepiej wycofać się z życia politycznego, bo w tej sytuacji więcej to szkody niż pożytku przyniesie i jemu, i jego ugrupowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:30 default - chyle czola przed logiczna wypowiedzia. Wiekszosc juz zdecydowala, ze Kwach to pijak, malo tego niektorzy poszli za ciosem i juz imaginuje, ze wszystkie jego rzadowe dzialania swiecie politycznym byly rowniez owiane oparami alkoholu. Nie zastanowilo Was, ze przez cale dwie kandydatury mial "tylko" jedna wpadke? Jezeli jest alkoholikiem (jak niektorzy juz zdazyli na podstawie odbiornika TV i atrykulu w gazecie zdiagnozowac)to przez 8 lat skutecznie udawalo mu sie te "przypadlosc" ukryc .. Nie chce go bronic, rowniez jestem zdania, ze nie powinien w takim stanie sie pokazywac przed kamerami - wlasnie dlatego by nie dawac takim zachowaniem "pola do popisu" dla przeciwnikow - ale moze powinnismy byc troche ostrozniejsi w tym ferowaniu wyrokow typu "przestepca", "klamca" (nie dotyczy braci K.;-P), "pijus" ... Znieslawic mozna kogos bardzo szybko ... ale robic cos takiego tylko dlatego bo mamy taka mozliwosc jest takie troche maluczkie, uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:38 > poszli za ciosem i juz imaginuje, ze wszystkie jego rzadowe > dzialania swiecie politycznym byly rowniez owiane oparami alkoholu. > Nie zastanowilo Was, ze przez cale dwie kandydatury mial "tylko" > jedna wpadke? > Jezeli jest alkoholikiem (jak niektorzy juz zdazyli na podstawie > odbiornika TV i atrykulu w gazecie zdiagnozowac)to przez 8 lat > skutecznie udawalo mu sie te "przypadlosc" ukryc .. > > Nie chce go bronic, rowniez jestem zdania, ze nie powinien w takim > stanie sie pokazywac przed kamerami - wlasnie dlatego by nie dawac > takim zachowaniem "pola do popisu" dla przeciwnikow - ale moze > powinnismy byc troche ostrozniejsi w tym ferowaniu wyrokow > typu "przestepca", "klamca" (nie dotyczy braci K.;-P), "pijus" ... > Znieslawic mozna kogos bardzo szybko ... ale robic cos takiego tylko > dlatego bo mamy taka mozliwosc jest takie troche maluczkie, uwazam. Wiesz Polacy to pijacy polki tez i stad to twoje zrozumienie dla alkoholu, jestes swojska i sama wiesz jak ciezko byc trzezwym alkoholikiem , fajnie ze sie przyznalas. Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 13:40 Wiesz Marcin .. ja tez Cie polubilam ;P zapomniales mnie jeszcze wyzwac od przestepcow i klamcow - bo dla tych tez mam "zrozumienie". marcin1122331 napisał: > > > poszli za ciosem i juz imaginuje, ze wszystkie jego rzadowe > > dzialania swiecie politycznym byly rowniez owiane oparami alkoholu. > > Nie zastanowilo Was, ze przez cale dwie kandydatury mial "tylko" > > jedna wpadke? > > Jezeli jest alkoholikiem (jak niektorzy juz zdazyli na podstawie > > odbiornika TV i atrykulu w gazecie zdiagnozowac)to przez 8 lat > > skutecznie udawalo mu sie te "przypadlosc" ukryc .. > > > > Nie chce go bronic, rowniez jestem zdania, ze nie powinien w takim > > stanie sie pokazywac przed kamerami - wlasnie dlatego by nie dawac > > takim zachowaniem "pola do popisu" dla przeciwnikow - ale moze > > powinnismy byc troche ostrozniejsi w tym ferowaniu wyrokow > > typu "przestepca", "klamca" (nie dotyczy braci K.;- P), "pijus" ... > > Znieslawic mozna kogos bardzo szybko ... ale robic cos takiego tylko > > dlatego bo mamy taka mozliwosc jest takie troche maluczkie, uwazam. > Wiesz Polacy to pijacy polki tez i stad to twoje zrozumienie dla alkoholu, > jestes swojska i sama wiesz jak ciezko byc trzezwym alkoholikiem , fajnie ze si > e > przyznalas. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo22 Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 10:57 Wstyd i kompromitacja !!!!!!! Jeżeli p. Kwasniewski będzie na weselu i się upije to jest to co innego , niz jak robi wykład na Ukrainie dla studentow a ci się z niego śmieją i wykorzystuje to telewizja rosyjska. To samo bylo wczoraj w Szczecinie. Mam nadzieję, że to potężna antyreklama dla potencjalnego elektoratu LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:11 Strepsils Menthol and Eucalyptus pastyl.do Skład1 pastylka zawiera 1,2 mg alkoholu 2,4-dichlorobenzylowego i 0,6 mg amylmetakrezolu.DziałaniePastylki do ssania o działaniu miejscowo przeciwbakteryjnym oraz łagodzącym stany zapalne jamy ustnej i gardła. Dodatek mentolu i olejku eukaliptusowego... PS. Wolę pijanego Kwacha niż modlącego się Kaczyńskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
nad_morzem Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 14:52 bolo22 napisał: >Mam nadzieję, że to potężna antyreklama dla potencjalnego > elektoratu LiD. AKURAT :))) Po pierwsze elektorat LiD dałby się pokroić za Kwacha, Szmajde, Olejniczaka i innych kolesiów, choćby ci nasrali rzadkim gównem całemu elektoratowi na głowę, ponadto jacy reprezentanci elektoratu, taki i elektorat, więc picie to chyba raczej powód do dumy a nie wstydu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anchesenpaamon Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:05 Nie mamy subwencji, nie mamy dotacji, ale mamy niesłychaną siłę, mamy same siebie. Ostatnie wydarzenia we Wrześni, zdobycie w niedzielę blisko 4%poparcia, w mieście, w którym w sobotę rano pytano nas jeszcze CO TO ZA PARTIA? - jest według mnie czymś niesamowitym. "Pracowałyśmy" na ten wynik rozdając ulotki, baloniki, pocztówki, postulaty w dwóch namiotach (ustawionych na rynku i w parku miejskim), ale też krążąc po całym mieście i rozmawiając z mieszkańcami gdzie się dało, na ulicach, w sklepach, kawiarniach, na rynku, w parku. Żeby nadal promować się musimy mieć fundusze na druk ulotek, haseł, znaczków i innych materiałów, które powiedzą coś o nas, o naszej partii, o tym co chcemy zrobić dla kobiet w Polsce, dla nas samych. Apeluję do Was wpłacajcie darowizny na Fundusz Wyborczy lub na konto statutowe Partii. To pomoże nam zebrać jakieś konkretniejsze środki na wykonanie materiałów do wykorzystania w tej jakże krótkiej kampanii wyborczej. Jest naprawdę bardzo mało czasu. Myślę, że kwota 50,00 zł nie będzie wygórowaną kwotą, aby pomóc wejść do Sejmu naszym przedstawicielkom. Można wpłacić również większą kwotę. Darowiznę można przekazać tylko przelewem z własnego OSOBISTEGO konta bankowego na niżej podane rachunki: 1. konto funduszu wyborczego Fundusz Wyborczy - Partii Kobiet 02-784 Warszawa, ul. Pięciolinii 10/27 ING Bank Śląski 33 1050 1025 1000 0023 2154 1720 lub na 2. konto statutowe: Partia Kobiet Warszawa ING Bank Śląski S.A. 53 1050 1025 1000 0023 1754 9422 Na przelewie należy wpisać, oprócz w/w informacji: wpłacający: Imię, Nazwisko, adres zamieszkania tytułem: darowizna na ogólą kampanię wyborczą Partii Kobiet od imię, nazwisko, PESEL. Wpłat mogą dokonywać: 1. Osoby fizyczne posiadające obywatelstwo polskie, pełnoletnie. Łączna suma wpłat na Fundusz Wyborczy partii politycznej, w jednym roku nie może przekraczać 15-krotności najniższego miesięcznego wynagrodzenia za pracę pracowników obowiązującego w dniu poprzedzającym wpłatę(art. 25 ust. 1i 4 Ustawy o partiach politycznych). To znaczy, że jednorazowo max. kwota wpłaty to 14.040,00 zł od jednej osoby. Pozdrawiam bardzo serdecznie i zachęcam do dobrowolnych wpłat. Ania Rudnicka Pełnomocnik Finansowy Komitetu Wyborczego Partii Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Olejniczaka pierdoły w stylu Urbana 10.10.07, 11:10 Tyle, że w te dyrdymały nikt już nie wierzy. ____________ Kaczka w KRLD www.youtube.com/watch?v=BdxgikwKKGA Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Olejniczak ma wyborcow za idiotow 10.10.07, 12:30 Nie tylko Olekniczak ma wyborców- Polaków za uidiotów, ale głównie ""twarz" - pijacka" LiD-u tez jak również sld i PD . Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: dla olejniczaka to ruska gazeta i sie jej brz 10.10.07, 11:25 Strepsils Menthol and Eucalyptus pastyl.do Skład1 pastylka zawiera 1,2 mg alkoholu 2,4-dichlorobenzylowego i 0,6 mg amylmetakrezolu.DziałaniePastylki do ssania o działaniu miejscowo przeciwbakteryjnym oraz łagodzącym stany zapalne jamy ustnej i gardła. Dodatek mentolu i olejku eukaliptusowego... Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Wole pijanego Kwacha ,napisal ktos 10.10.07, 11:17 niz modlacego sie Kaczynskiego, masz racje , tylko nie obrazaj siejak mowia ze Polacy to pijacy i zlodzieje as Polkis stos....juz nie koncze. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wole pijanego Kwacha ,napisal ktos 10.10.07, 11:30 Trochę mnie to drażni! Ale musi minąć wiele lat zanim zrozumiemy sens abstynencji i nauczymy się żyć i myśleć bez alkoholu! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: te leki to esperal? 10.10.07, 11:34 Vita Buerlecithin 1l Działanie! Naturalne składniki wchodzące w skład preparatu dostarczają organizmowi niezbędne do życia składniki, które wpływają na poprawę pamięci i zdolności koncentracji. Działają zapobiegawczo w arteriosklerozie i leczniczo przy nerwicy serca, ułatwiają regenerację przy nadmiernym obciążeniu fizycznym i psychicznym. Lecytyna w VITA Buerlecithin jest pochodzenia roślinnego. Uzyskiwana z soi zawiera czynne składniki niezbędne dla właściwego funkcjonowania organizmu, jak cholina, kwasy linolowe i połączenia fosforanowe. Wspomaga metabolizm i oddychanie komórkowe, obniża poziom cholesterolu we krwi, tworzy acetylocholinę - czynnik niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego. Wit. B1 niezbędna jest do prawidłowego funkcjonowania komórek nerwowych. Wit. B2 konieczna jest dla procesów oddechowych zachodzących na poziomie komórki i powoduje lepsze wykorzystanie tlenu. Wit. B6 wspomaga przyswajanie białka. Wit. B12 jast niezbędna dla odtwarzania czerwonych krwinek i jąder komórkowych. Pantotenian sodowy i amid kwasu nikotynowego wspomagają działanie innych witamin z grupy B. Ostrzeżenia!!!Preparat zawiera 16,4 % alkoholu. Dzienna dawka (60 ml) preparatu zawiera 0,41 jedn. Chlebowej. Opakowanie po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. (ps. tego Kwachu nie przeczytał...nikt nie podał mu okularów!) Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: te leki to esperal? 10.10.07, 14:21 A esperal daje takie efekty "znawco"? Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:24 Dobrze, że Kwaśniewski ma kierowcę. Z samej gęby widać, że jest alkoholikiem i co tu ukrywać. Pije. Współczuję żonie i dziecku. Tak był wysoko i tak nisko spadł. Zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:28 antonioni1 napisał: > Dobrze, że Kwaśniewski ma kierowcę. Z samej gęby widać, że jest alkoholikiem i > co tu ukrywać. Pije. Współczuję żonie i dziecku. Tak był wysoko i tak nisko > spadł. Zdarza się. Tez wspolczuje Jolce, byc zona alkoholika to okropne, a taka fajna babeczka z niej. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Vita Buerlecithin- to NIE reklama!!! 10.10.07, 11:32 Vita Buerlecithin 1l Działanie! Naturalne składniki wchodzące w skład preparatu dostarczają organizmowi niezbędne do życia składniki, które wpływają na poprawę pamięci i zdolności koncentracji. Działają zapobiegawczo w arteriosklerozie i leczniczo przy nerwicy serca, ułatwiają regenerację przy nadmiernym obciążeniu fizycznym i psychicznym. Lecytyna w VITA Buerlecithin jest pochodzenia roślinnego. Uzyskiwana z soi zawiera czynne składniki niezbędne dla właściwego funkcjonowania organizmu, jak cholina, kwasy linolowe i połączenia fosforanowe. Wspomaga metabolizm i oddychanie komórkowe, obniża poziom cholesterolu we krwi, tworzy acetylocholinę - czynnik niezbędny dla prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego. Wit. B1 niezbędna jest do prawidłowego funkcjonowania komórek nerwowych. Wit. B2 konieczna jest dla procesów oddechowych zachodzących na poziomie komórki i powoduje lepsze wykorzystanie tlenu. Wit. B6 wspomaga przyswajanie białka. Wit. B12 jast niezbędna dla odtwarzania czerwonych krwinek i jąder komórkowych. Pantotenian sodowy i amid kwasu nikotynowego wspomagają działanie innych witamin z grupy B. ***Ostrzeżenia!Preparat zawiera 16,4 % alkoholu. Dzienna dawka (60 ml) preparatu zawiera 0,41 jedn. Chlebowej. Opakowanie po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. PS. Tego Kachu nie przeczytał! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Prowokacja KGB lub innych służb.. 10.10.07, 11:45 Moim zdaniem wobec Kwacha zastosowano typowy prowokacyjny manewr KGB jak wobec Gabriela Janowskiego! Widzieliśmy jak grupa "tajemniczych" panów prowadziła go do sali sejmowej! Jeżeli byłą to prowokacja faktycznie, to bardzo skuteczna, ponieważ Janowski ośmieszony został raz na zawsze. Gdy dziś wychodzą na jaw rozmaite historie o działalności służb specjalnych III RP wariant o prowokacji nie wydaje mi się aż tak nierealny, Co ze sprawą tajemniczego zapadnięcia na zdrowiu posła Józefa Gruszki w czasie, gdy był on przewodniczącym sejmowej komisji śledczej? Obecnie chodzi o zniszczenie wizerunku b. prezydenta A. Kwaśniewskiego!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin1122331 Re: Prowokacja KGB lub innych służb.. 10.10.07, 11:54 czyzyk331 napisał: > Moim zdaniem > Obecnie chodzi o zniszczenie wizerunku b. prezydenta A. > Kwaśniewskiego!! > Masz na mysli ta zapijaczona morde? Wiesz ja jeszcze dzis nic nie wypilem, kontaktuje jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:35 Drogi antonio - tak z przekory troche sie pytam - jak wyglada sama geba alkoholika? Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Wiejski narcyz musi byc sam na prochach skoro... 10.10.07, 11:32 wygaduje takie brednie. Widok Olejniczaka pomaga mi w perystaltyce jelit! I tyle jest on wart z tym swoim zasranym lidem! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Wiejski narcyz musi byc sam na prochach skoro 10.10.07, 11:50 Prowokacja wobec Kwaśniewskiego! Tak samo jak wobec Gabriela Janowskiego! Vita Buerlecithin 1l Ostrzeżenia !Preparat zawiera 16,4 % alkoholu. Dzienna dawka (60 ml) preparatu zawiera 0,41 jedn. Chlebowej. Opakowanie po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Olejniczak: To leki, nie alkohol 10.10.07, 11:51 Mam sąsiada, który też twierdzi, że gorzoła to najlepsze lekarstwo na wszystkie choroby. Odpowiedz Link Zgłoś