euro-mason "najważniejsze to odsunąć PiS od władzy" 12.10.07, 14:57 doskonale ! ( oczywiscie Pis z JK na czele ) Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis Re: "najważniejsze to odsunąć PiS od władzy" 12.10.07, 14:59 No dobrze,ale jaka metoda wybierzemy metode zabicia kaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
quovadis2 Re: Powrót JK do biznesu.. 12.10.07, 15:15 Niestety Cimoszewicz ma racje. W obronie raczkujacej demokracji nalezy zrobic wszysko aby odsunac od wladzy ludzi ktorzy poslugujac sie metodami komunistycznymi manewruja i sklucaja narod. Ludzi dobrej woli ktorym jest nieobojetny los ojczyzny powinni sie zjednoczyc aby niepozwolic aby Polska rzadzili nieudacznicy typu Kaczynskich czy heretyka Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason Re: Powrót JK do biznesu.. 12.10.07, 15:18 quovadis2 napisał: > Niestety Cimoszewicz ma racje. W obronie raczkujacej demokracji > nalezy zrobic wszysko aby odsunac od wladzy ludzi ktorzy poslugujac > sie metodami komunistycznymi manewruja i sklucaja narod. > Ludzi dobrej woli ktorym jest nieobojetny los ojczyzny powinni sie > zjednoczyc aby niepozwolic aby Polska rzadzili nieudacznicy typu > Kaczynskich czy heretyka Rydzyka. bardzo dobre, odsunąc ludzi ktorzy prowadza firmy i nie mają konta. nie jest to troche dziwne !? Odpowiedz Link Zgłoś
figofago.0 Tyle chamstwa w PO, Tusk musi odejść! 12.10.07, 15:20 Ile chamstwa i POgardy dla zwykłych ludzi prezentują zwolennicy - a raczej członkowie PO. Nie daj się nabrać chamskim cwaniakom bo będziesz gorzko żałował, dlatego - lepiej zostań w domu ! Psychopatów i cwaniaków z Platformy należy wykopać z Parlamentu ! TUSK MUSI ODEJŚĆ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brrr3 Cimoszewicz: POcałunek śmierci :-) 12.10.07, 15:08 No pięknie...towarzycho i salonik się jednoczy, zbiega....larum grają...panie...larum... Ha ha ha....a to tylko gwóźdź do trumny Tuska...mam nadzieję. PO Tusku...kto wie...może PO jako całość zmądrzeje....i nabierze niezbednej pokory. Oby.... Odpowiedz Link Zgłoś
mentorlevicy o jaki ładny ale czerwony kolorki zostały 12.10.07, 15:14 i marzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
12x1 Re: o jaki ładny ale czerwony kolorki zostały 12.10.07, 15:30 jak po pójdzie z pisowcami to więcej na nich nie zagłosuję przecież tylko o to chodzi pisowcom by nie było PO w najgorszym razie zrobią tak jak z tymi z którymi byli chociaż ani lpr ani samoobrona nie są moimi ideałami chodzi tylko a zasady jakie robi pis hihi z LID nie a ile u nich dawnych pzperowcow i to w rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason taki moze byc scenariusz wydarzeń... 12.10.07, 15:51 12x1 napisał: > jak po pójdzie z pisowcami to więcej na nich nie zagłosuję > przecież tylko o to chodzi pisowcom by nie było PO w najgorszym > razie zrobią tak jak z tymi z którymi byli Pis chce doprowadzic do podziału w PO, zdobyc wiekszosc 2/3 aby zmienic Konstytucje i autoryzowac wprowadzenie dyktatury.. ( vide Niemcy 1933-34 ), pozostałych posłów można pozamykac w pierdlu albo uniemozliwic im dotarcie do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
magnusg Smieje sie z WC 12.10.07, 15:27 Jego wypowiedzi swietnie obrazuja mechanizm III RP, gdzie on i jego towarzysze czuli sie nietykalni. Inspektor Sanepidu wedlug WC i innych towarzyszy(Iwinski) ma byc natychmiast zwolniony z pracy, bo WYKONUJE SWOJE PRAWNE OBOWIAZKI:)) Tak to wlasnie funkcjonowalo w PRL i III RP.Kazdy kto szkodzil towarzyszom byl niszczony i szykanowany i oni nadal tego sie domagaja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczastopa Cimoszewicz: znowu pokazał klasę! 12.10.07, 15:34 Cimoch znowu pokazuje jakim jest człowiekim. Klasa sama w sobie. Wszyscy pamietają kto go odsunął na bok... a tu proszę. Takich ludzi nam trzeba, a kaczory, edgary, leppery, brudzinscy - na księżyc i nie wracać!!! (szczególnie poseł b... ;P ) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Cimoszewicz: znowu pokazał klasę! 12.10.07, 15:45 Dla Cimoszewicza i wszystkich komuchowych zlodziei jest miejsce na zielonej trawce. Precz z komuna i jej rozowymi sluzalcami z PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis Cala Polska buduje oboz koncentracyjny dla PiS-u 12.10.07, 15:51 38 milionow Polakow chce zlikwidowania kaczyzmu?Ratunku,co za niewdzieczny narod! A my- kacze chu*ki tak"Narod niemiecki nie jest godzien takiego przywodcy jak ja,wiec niech ginie! "A my Polacy mowimy ci ,ty kaczy ciulu:Nie.To ty nie jestes godzien byc Polakiem,wiec znikniesz za 9 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis A cala Polska buduje oboz koncentracyjny dla PiSu 12.10.07, 15:52 38 milionow Polakow chce zlikwidowania kaczyzmu?Ratunku,co za niewdzieczny narod! A my- kacze chu*ki tak"Narod niemiecki nie jest godzien takiego przywodcy jak ja,wiec niech ginie! "A my Polacy mowimy ci ,ty kaczy ciulu:Nie.To ty nie jestes godzien byc Polakiem,wiec znikniesz za 9 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Skoro Cimoszewicz tak twierdzi to znaczy że 12.10.07, 15:50 obowiązkiem każdego jest głosowanie na PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Aaaa... Tu was ścierwy przyłapałem 12.10.07, 15:51 PO i SLD już teraz robią bara-bara. Te kierozy zawszawiałe niech im stolec d... rozsadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis Re: Aaaa... Tu was ścierwy przyłapam 12.10.07, 15:56 Ciekawe,ciekawe,tiaaaaa... To mnie zaskoczyles tym postem.Ale jeszcze bardziej zaskoczyla mnie twoja ulubiona kiszka stolcowa-zwana J.Kaczynskim,mowiac: nigdy premierem,nigdy z Lepperem,nigdy nie dam d*py tak zeby mi rozerwalo kiszke.A jednak to ty smierdzisz ta kiszka.Stolcu z PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ca za rynsztokowy język 12.10.07, 16:00 Trochę argumentów dla odmiany na moim blogu: placebo99.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis Kompromitujesz resztki Pisu jakie zostaly. 12.10.07, 16:03 Jako skrajny debil z PiSu czyli:{Pierd i Stolec}-to chyba wlasciwe rozszyfrowanie twojej nomenklatury w nazewnictwie} radze zamknac morde,oszczedz resztke sympatykow twojej anusowej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Zamordyzm nastanie jak PO nastanie 12.10.07, 16:05 syfopis napisała: > radze zamknac morde O tak. Wiem, że będą represje jak PO dojdzie do włądzy. Pan Kaczyński o tym mówił! "ZAMORDYZM" będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
spark5719 Hy hy hy, złodziej myśli, że wszyscy kradną... 12.10.07, 16:11 Każdy sądzi po sobie, pewnie w tym też nie odstajesz od reszty lechujarków. Nawet postkomuniści nie śmieli posunąć się tak daleko w ograniczaniu swobód i zastraszaniu jednostki, jak to robią lechujarki. Już nawet przymknęli jakiegoś internautę, bo napisał że "będzie strzelał do kaczek" :)))))). Paranoja i Schizofrenia w czystej postaci!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maderic czlowieku ! za duzo fistingu uprawiasz 12.10.07, 16:27 syfopis napisała: > Ciekawe,ciekawe,tiaaaaa... To mnie zaskoczyles tym postem.Ale jeszcze bardziej > zaskoczyla mnie twoja ulubiona kiszka stolcowa-zwana J.Kaczynskim,mowiac: nigdy > premierem,nigdy z Lepperem,nigdy nie dam d*py tak zeby mi rozerwalo kiszke.A > jednak to ty smierdzisz ta kiszka.Stolcu z PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Potwierdzam. Odwalił mu duży fisting. 12.10.07, 16:29 Ochrachał się z nienawiści do PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: placebo, stan sie wyksztalciuchem:) 12.10.07, 16:24 Prędzej niech mi odbytnica pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog no i sie wydalo :) 12.10.07, 16:36 jest taka historyjka o tym kto najwazniejszy w organizmie - u Pana to właśnie jak sie okazuje odbytnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Jak PO wygra to faktycznie przyznaję tak będzie 12.10.07, 16:42 Tusk zrobi nam z tu Gejoland i trzeba będzie się zaopatrzyć w wazelinę do odbytnicy, żebyśmy się homo-uwiarygodnili bo inaczej naloty, przeszukania i represje będą. Zresztą już zapowiedziane przez swołocz z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: no i sie wydalo :) 12.10.07, 16:45 stawonog napisał: > jest taka historyjka o tym kto najwazniejszy w organizmie - u Pana > to właśnie jak sie okazuje odbytnica :) Po co te personalne wycieczki? Może pora na merytorykę. Oto wyzwanie dla wykształciuchów - zapraszam na poważne starcie z argumentami na moim bogu: placebo99.blox.pl Mówię, że wygra prawo, sprawiedliwość, honor, naród. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk oooooo - kolejny trup ożył , tym razem czerwony. 12.10.07, 16:02 To kolejny trup, który z gęby robi szmate. Przecież tow. WC zapowiedział publicznie ze wycofuje się z polityki . I co ? Gó.. rodem z sld Odpowiedz Link Zgłoś
syfopis Re: oooooo - kolejny trup ożył , tym razem czerwo 12.10.07, 16:09 brynk,i ty tez masz ochote wszystkim rozerwac kiszke stolcowa? Skad tylu chetnych wsrod was-prawdziwych katolikow z PiSu do stosunkow analnych sado-maso? Ja przykladowo walczylem zawsze z czerwonym skurw*synstwem,lacznie z dzialalnoscia za wschodnia granica-a to juz raczej bohaterstwo,wiec nie rozumiem dlaczego mam popierac jedynie sluszne idee Sekretarza Kacztynskiego.Wybieram P.O i nie pierd*olcie mi tu farmazonow dla ciemniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo i tu jest pies pogrzebany 12.10.07, 17:03 A po wyborach trzeba cos wybrac? Koalicja z PIS czy z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Wszystkie ręce na pokład :) 12.10.07, 16:10 Nawet makler Cimoszewicz wyszedł z puszczy Kaczyńskiego od władzy odsuwać. A obiecanych dwa lata temu kwitów dalej nie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Wlasnie a gdzie kwity z gieldy zlodzieju ! 12.10.07, 16:28 kataryna.kataryna napisała: > Nawet makler Cimoszewicz wyszedł z puszczy Kaczyńskiego od władzy odsuwać. A > obiecanych dwa lata temu kwitów dalej nie pokazał. > > Odpowiedz Link Zgłoś
gaspardo nowa religia 12.10.07, 16:32 SLD szerzy nowy kult. Jest to wiara w Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: nowa religia 12.10.07, 16:34 I wiarę w cały homo-liberalizm oparty na autanazji i innych zberezieństwach. Oni to by na spułkowanie z antykoncepcją pozwolili. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: nowa religia 12.10.07, 17:01 Autanazja???Spulkowanie??? Placebo do szkoly!!! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Re: nowa religia 12.10.07, 17:10 funny5 napisała: > Autanazja???Spulkowanie??? Placebo do szkoly!!! A mam was wykształciuchy wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin23waw oni wszyscy maja tylko jeden program, odsunac PIS 12.10.07, 16:56 nawet gdybym nie byl zwolennikiem PISu to po czyms takim bym oddal glos na PIS. a Cimoszka sle pocalunki smierci dla Donalda Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Cimoszewicz: Najważniejsze to odsunąć PiS od 12.10.07, 16:58 Cimoszewicz ma rację. Na nikczemne wypowiedzi Szczypińskiej, Putry i liczne kłamstwa Kaczyńskiego jest tylko jedna odpowiedź. Tym państwu już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
matek1965 Cimoszewicz ty obludny komuchu...masz czelnosc .. 12.10.07, 17:16 cokolwiek komentowac!!!! Razem z alkoholikiem powinienes byc postawiony przed pluton....! Odpowiedz Link Zgłoś
fraps niesamowity program - usunac PiS 12.10.07, 18:42 Co za pomyslowosc, co za finezja, co za rozsadna alternatywa! Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Cimoszewicz: Najważniejsze to odsunąć PiS od 12.10.07, 21:40 Oj naprawdę, a kim ty aż jesteś, że to takie ważne kogo cenisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Najważniejsze to odsunąć PiS od władzy 12.10.07, 21:44 oto język PO i SLD oto jezyk ludzi którzy boją się o własny tyłek a Polskę maja w d......Bezczelny komuch jeszcze podnosi łeb jak hydra niech sie przyzna ile ziemi ma w białostockim i jak ustawil swoje dzieci w Ameryce - złodziej !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś