cyklista Dlaczego pisiorki taki wrzask podnieśli 14.10.07, 21:48 z powodu mało ważnej wypowiedzi w nieważnej audycji? Parę możliwości do wyboru: bo to zwykłe hoojki (sądząc z jakości wypowiedzi), bo to pedalstwo które na widok ładnej buźki płci odmiennej dostaje czkawki i dyspepsji, bo coś zabolało (choć nie rozumiem co)... Pewnie coś przeoczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
she8 cykilsto, 14.10.07, 21:52 a o czyjejż to ładnej buźce gaworzysz? No w sumie olek najbrzydszy nie jest. Tylko czasem,ale tylko czasem, jakiś taki....amorficzny się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista no to rozumiem 14.10.07, 22:01 > a o czyjejż to ładnej buźce gaworzysz? No w sumie olek najbrzydszy Tekst jest o Oli!!!! nie o olku, ale nie martw się - szanuję twoje preferencje. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Ja też, 14.10.07, 22:06 ale można było pomysśleć,że jaja z kobitki robisz. No ale - de gustibus non disputandum est. Odpowiedz Link Zgłoś
zacisze24 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 21:48 Jak jest taki chory, to dlaczego nie leczy się, tylko kompromituje siebie, rodzinę i nas wszystkich. Po co Oluśia ma łzy wylewać-jaki biedny tatuś - oj! oj! oj!... Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamk Droga Olu,na Twoim miejscu skontaktowała bym się 14.10.07, 22:12 jednak z fachowcami z DDA. Ta choroba nie wybiera, może dotknąć każdego. Jest nieuleczalna, ale da się z nią żyć pod jednym warunkiem- nigdy więcej nie pić i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 OBOP dla "Dziennika"..PO 46%, PIS 32%.... 14.10.07, 22:17 PIS sie cieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk1 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 14.10.07, 22:18 I tak się zastanawiam co jest lepsze mały pistolecik czy filipinka Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog magnum kropek i wybic scierwo opozycje :) 14.10.07, 22:38 wyksztalciuchow, zydow, cyklistow i przede wszystkim LIBERALOW. A potem - bedzie mozna sie uwlaszczac na rsw Ruch do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestr.ina2005 alkoholi czy nie, 3 powazne wpadziochy mial 14.10.07, 22:33 1. groby katynskie, 2. wyklady na Ukrainie, 3. konwencja w Szczecinie i po cholere sie pchal na mownice ? nawet ludzie z SLD mowili,ze od Kwacha czuc bylo alkohol, a ta mysli,ze jak sie rozplacze to zaczaruje rzeczywistosc lepiej pilnowac tate - to nie bedzie powodow do plakania Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Placz Olenko placz, mniej szczac bedziesz! ... 14.10.07, 22:50 Charakterek i uroda najwyrazniej po dziadku od strony tatusia! Skad my to znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
jacobsjacobsen Re: Placz Olenko placz, mniej szczac bedziesz! .. 14.10.07, 23:55 pl2512 napisała: > Charakterek i uroda najwyrazniej po dziadku od strony tatusia! Skad my to znamy > ? to jest dopiero słowny bolszewizm Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat No po prostu szmata z ciebie... 15.10.07, 02:03 Jest jakiś sposób, żeby ci powiedzieć, że w drzewie genealogicznym jeden z twoich przodków robi za PR, a w istocie knurem z zagrody jest, bo twoja mamusia drzwi pomyliła? pl2512 napisała: > Charakterek i uroda najwyrazniej po dziadku od strony tatusia! Skad my to znamy > ? Odpowiedz Link Zgłoś
matkajoanna Olu powiedz lepiej gdzie twój absztyfikant, z któr 14.10.07, 23:09 ym się obściskiwałaś ??? Odpowiedz Link Zgłoś
brkleszno Re: Olu powiedz lepiej gdzie twój absztyfikant, z 14.10.07, 23:14 Mafia go już załatwiła. Tatuś kazał Odpowiedz Link Zgłoś
jacobsjacobsen Re: Olu powiedz lepiej gdzie twój absztyfikant, z 14.10.07, 23:53 za przeproszeniem, o czym państwo pie.. i co państwa obchodzi czyjś absztyfikant?? Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Olu powiedz lepiej gdzie twój absztyfikant, z 15.10.07, 00:44 a co, ciebie juz nikt nie chce obsciskiwac? to berecik na glowe i do ojca reaktora, na starosc tez mozna sie realizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 Jesli chory to powinien sie leczyc a nie politykow 14.10.07, 23:19 Jesli rzeczywiscie jest chory to powinien sie leczyc a nie politykowac. Polityk na tym szczeblu powinien miec sprawnych zastepcow ktorzy w takich przypadkach moga go zastapic... To co wyczynia Kwach fatalnie swiadczy o LiD ... Juz duzo lepszy jest Kaczor - ktory jest chory ale jego funkcje przejmuja od razu inni - wyrazny sygnal dla publiki swiadczacy o sprawnosci partii .. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Jesli chory to powinien sie leczyc a nie poli 15.10.07, 00:03 czyli nie ma ludzi niezastąpionych Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 23:46 Zal dziewuchy. Mloda Kwasniewska to fajna dziewucha i wyobrazam sobie jak sie czuje zderzajac sie dzien w dzien z taka krytyka wobec swojego ojca. Szczerze zal mi Olki. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_godziwa Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 14.10.07, 23:46 "Gdyby Aleksander Kwaśniewski był uzależniony od alkoholu, to "już by nie żył"". On juzdawno nie żyje! Kwachu czasdo piachu! Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 droga Olu, to nie jelita, a watroba 14.10.07, 23:47 z nadmiaru chlania wysiada mu watroba, zwyczajna rzecz u nalogowych alkoholikow, wiec sie nie przejmuj, schizofrenie alkoholowa twoj tatus dostanie nie wczesniej niz za rok, a mozliwe ze nigdy, bo wczesniej zalatwi go marskosc watroby. Odpowiedz Link Zgłoś
jacobsjacobsen Trochę nie na miejscu ten pojazd po rodzinie 14.10.07, 23:50 Zdaje mi się, że Ola to nie Olek i nie powinna być opluwana za błędy ojca wyobraźcie sobie, że np. osoba z waszej rodziny także was wprowadza w błąd. i co, nie wierzycie? nie macie odruchów obronnych kiedy ktoś wam ojca atakuje? to chyba jest zupełnie naturalne, i jakoś wątpię że użytkownicy tego forum mają większą uczciwość niż Pani Ola. Trochę empatii, umiejętności postawienia się "w sytuacji". I mniej etykietkowania. nikt sobie ojca nie wybiera. a właśnie. może jednak BYŁ chory? i brał te leki? choć mi się to też naciągane wydaje, ale można być na 100 procent pewnym? chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven A mnie to ØURWA wnerwia, 15.10.07, 00:36 ...ze np taka mloda Kaczynska,to jej w morde nikt nie opluwa za takiego starego,jakim jest pan prezydent!Nie dosc,ze kukla,obrzydliwie oblesny,zlodziej,oszust,co sprzedal Polske Rydzolowi...Po Kaczynskiej prosze drodzy panstwo pojezdzic,bo ten napad na rodzine pp.Kwasniewskich juz jest nie smaczny.Co zas do Aleksandry,to popieram jej ojca od lat i uwazam,ze bardziej sie Polsce zasluzyl niz Kaczynscy kiedykolwiek zdaza.Oni Kwasniewskiemu moga buty wiazac.I tak jestem komuchem,pijakiem,zlodziejem - zeby szanownym forumowiczom oszczedzic myslenia - ale mnie to kompletnie zwisa i podkreslam to wezykiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Po co klamac? I tak wszyscy wiedza bo widzieli na 15.10.07, 08:14 jacobsjacobsen napisał: > Zdaje mi się, że Ola to nie Olek i nie powinna być opluwana za błędy > ojca > wyobraźcie sobie, że np. osoba z waszej rodziny także was wprowadza > w błąd. i co, nie wierzycie? nie macie odruchów obronnych kiedy ktoś > wam ojca atakuje? to chyba jest zupełnie naturalne, i jakoś wątpię > że użytkownicy tego forum mają większą uczciwość niż Pani Ola. > Trochę empatii, umiejętności postawienia się "w sytuacji". I mniej > etykietkowania. nikt sobie ojca nie wybiera. > > a właśnie. może jednak BYŁ chory? i brał te leki? choć mi się to też > naciągane wydaje, ale można być na 100 procent pewnym? chyba nie. Po co klamac? I tak wszyscy wiedza bo widzieli na wlasne oczy, i w Charkowie, i na Ukrainie. Nawet arcy-klamca Michnik nie zdolal klamstwami Jaruzelskiego wybronic i w koncu rzucil slawetnym "Odpierd.lcie sie od prezydenta!". Moze juz tylko to w wypadku "choroby" Kwasniewskiego pozostalo;)? Odpowiedz Link Zgłoś
hkreuz Oleńko moja droga 15.10.07, 00:04 Spuchniętą mordę pijaka to ja jeszcze potrafię odróżnić od s...ki Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny dwa pytania do oli kwasniewskiej @@@@@@@@@@@@@@@@@ 15.10.07, 00:40 1/ dlaczego 'magister' kwasniewski powiedzial ze jego zdrowie jest prywatna sprawa? prosze mu przekazac ze z chwila gdy oglosil swoja kandydature, stal sie znow osoba PUBLICZNA i jego bardzo watle zdrowie JEST SPRAWA PUBLICZNA. eh ci niedouczeni magistrzy. 2/ czy chroniczne bole jelit bylego prezydenta maja zwiazek z 6 przykazaniem danym jego rodakowi MOJZESZOWI? ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO a ktorego stezenia bakterie wykryto? jesli 8 to jeszcze jakos w rzadzie bedzie funkcjonowal, ale 9-tka i 10-tka powoduja choroby ukladu nerwowego i lepiej byloby zeby chlop dal sobie spokoj z polityka. prosze mu to przekazac. juz raz pod jego rzadami polacy spali na chodnikach i jezdzili na roboty przymusowe jak za hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 owsianka zwalila go z nog*} 15.10.07, 00:44 *> jakas debilka ta cora ola , takie bzdety opowiadac telewidzom ? no ale jablko pada niedaleko od jabloni *} Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Ekumeniczna odpowiedź.... 15.10.07, 02:07 Skąd takie gó.. jak ty ma do neta dostęp. W Biedronce robisz napad na neta, czy menel, którego walisz po zaułkach ukradł komputer z Plusa? Jedno ci powiem - jak jestem liberałem, lewicowcem i faszyzmu nie lubię organicznie, to w mojej kuchence na takie coś jak ty zawsze trochę gazu się znajdzie.... :D Śpij już na tym chodniku. Żeby peleton pokoju ci przez jaja przejechał, to chociaż potomka nie popełnisz.... ekumeniczny napisał: > 1/ dlaczego 'magister' kwasniewski powiedzial ze jego zdrowie jest > prywatna sprawa? prosze mu przekazac ze z chwila gdy oglosil swoja > kandydature, stal sie znow osoba PUBLICZNA i jego bardzo watle > zdrowie JEST SPRAWA PUBLICZNA. eh ci niedouczeni magistrzy. > 2/ czy chroniczne bole jelit bylego prezydenta maja zwiazek z 6 > przykazaniem danym jego rodakowi MOJZESZOWI? > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO > a ktorego stezenia bakterie wykryto? jesli 8 to jeszcze jakos w > rzadzie bedzie funkcjonowal, ale 9-tka i 10-tka powoduja choroby > ukladu nerwowego i lepiej byloby zeby chlop dal sobie spokoj z > polityka. prosze mu to przekazac. juz raz pod jego rzadami polacy > spali na chodnikach i jezdzili na roboty przymusowe jak za hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
olek2121 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 15.10.07, 00:44 Podczas gorącej debaty przedwyborczej wszyscy po raz kolejny możemy się przekonać, że jest ona przede wszystkim festiwalem wzajemnych oskarżeń i składania obietnic, które nie mają pokrycia w rzeczywistości i zostają zapomniane w dzień po wyborach. Mamy tego dość. Budujemy od zera Stowarzyszenie Forum dla Polski. www.forumdlapolski.pl , które z czasem zastąpi obecną klasę polityczne i postara się zamienić puste obietnice na konkretne rozwiązania. Na stronie znajdziecie nasz program, który stanowi pewien zarys naszych poglądów. Z przyjemnością podejmiemy konstruktywny dialog w tej materii. Szukamy nowych członków, przede wszystkim poza Krakowem, do zakładania kół w innych miastach. Nasz cel to wybory samorządowe za 3 lata. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
messien To jak w koncu jelita czy filipiny 15.10.07, 01:39 To zakrawa na kpiny... Glupie tlumaczenie, instr uzywanie rodziny i klamanie ( jak zwykle zreszta ) w zywe oczy. Kazdy kto ma oczy i ma zdolnosc wyciagania wnioskow wie czym sie rozni zachowanie kwasa w charkowie, podczas wywiadu z olejnik i podczas spotkan wyborczych. Panowie niech nikt nikomu oczu nie mydli. To alkohol i kropka. Zadne wirusy jelita czy zatrucie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasskol44 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 15.10.07, 02:02 a moze to choroba weneryczna, malezyjskie dziewczeta slyna z tego typu schorzen... Odpowiedz Link Zgłoś
sauternes rodzina Kwasniewskich w calosci dysfunkcjonalna,a 15.10.07, 03:10 wypowiedz corki Kwacha tylko to potwierdza. Ta kobieta jest wspoluzalezniona.To typowa postawa czlonkow rodziny alkoholika. Oni zaprzeczaja chorobie tak samo jak alkoholik zaprzecza,ze nie jest alkoholikiem,i ze potrafi kontrolowac picie. Gowno prawda. Nie potrafi. Kwach to ciagle udowadnia,ze nie kontroluje picia. A corka z matka powinny zglosic sie na terapie dla rodzin alkoholikow Sa to anonimowe grupy zwana Al-Anon i sluza pomoca rodzinom. Dla dzieci sa grupy Al-Ateen. Kwasniewscy sa w o tyle zlej sytuacji,ze pozycja w panstwie nie pozwala im na dolaczenie do Al-Anonu. To moze terapia indywidualna. Jak pamietamy to Jerzy Osiatynski,ktory oficjalnei przyznaje sie do bycia alkoholikiem bral udzial w Al=Anon . Jego zona jest terapeutka od alkoholikow,dr Ewa Osiatynska,ktora w latach glebokiej komuny wyjechala do Stanow,zeby tam studiowac w kalifornii. Ciekawe jak dostala paszport i pozwolenie na wyjazd za granice.?? Pytanie to jest ok ,bo ta pani jest osoba publiczna tak samo jak jej maz. Sam Osiatynski jest podejrzany o wspolprace z bezpieka. Tez wyjezdzal czasto na zachod. Osiatynski moglby pomoc Kwachowi. To w koncu te same" Mordy ty moje" Wyglada na to ,ze zydzi i alkoholicy rzadza i rzadzili Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, 15.10.07, 05:29 Tata jest chory na watrobe a nie na jelita i nazywa sie to marskosc watroby. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek993 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 15.10.07, 06:05 Taki kit to można wciskać tylko tępakom z PO.Córka Kwacha łże jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Ola Kwaśniewska: Gdyby tata był alkoholikiem, j.. 15.10.07, 06:11 Kwaśniewski jest zbyt mądry a żeby był głupim alkoholikiem,bo być alkoholikiem,to jest ograniczony rozum,choć myśli,że się jest mądrym, a nie jest. Panie Kwaśniewski,jeżeli to do Pana dotrze moja propozycja,to niech Pan natychmiast poda się specjalnym, nowoczesnym badaniom jelit i rzołądka,pod każdym kątem analiz nie bolesnych,czym prędzej,tym pewniesza jest możliwość całkowitego wyleczenia,zaniedbanie,jest bardzo,a nawet więcej,niebespieczne i bezpowrotnedo zdrowia. Takie badania istnieją w Austrii,Niemczech,Izraelu,Stanach Zjednoczonych,i Japonii. Ostrzegam Pana,Nie zaniedbywać bo choroba pomału ale stanowczo,nie będzie reagowała na nie odpowiednie leczenie,rezultat tragiczny. a szkoda mi Pana,bo lubię Pana charyzmę, jedyną w Polsce. pozdrawiam adamdark01 Odpowiedz Link Zgłoś