odo3 Nadzieja 17.10.07, 14:00 Myślę, że ta prowokacja dla ciemnego ludu była dobra bo moher to chwycił i myśli, że zaraz im się byt polepszy bo nie będzie złodziei. Każdy mądry, który ma trochę oleju w głowie to nie nabierze się na te prymitywne i rozdmuchiwane sztuczki. Ja mam to gdzieś czy to dotyczy PO czy PiS do wyborów i tak nie pójdę, ponieważ nie ma godnego człowieka na którego można oddać głos. Oni walczą o swoje koryta i miliony do czego jest potrzebny im moherowy głos, a z tym się rodzi pytanie co ma moher ?. Odpowiedź. Nadzieję jak za Gomułki i Gierka. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Nie glosujac... 18.10.07, 03:09 glosujesz na PiS. Nie ludz sie, ze co innego swoja postawa wskorasz. odo3 napisał: > ...do wyborów i tak nie pójdę, ponieważ nie ma godnego człowieka na > którego można oddać głos Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Fatalne zauroczenie CBA? 17.10.07, 14:15 Ciekaw jestem czym sprawa Sawickiej naprawdę się skończy. Nie będę zdziwiony jeżeli okaże sie po dłuższym czasie, że Sawicką "kupiły" Kaczory po to, by przed wyborami "podłożyć świnię" PO. Ta banda w walce o utrzymanie się przy żłobie jest do wszystkiego zdolna. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A "przelecial " ja przynajmniej? 17.10.07, 15:06 bo moze to bedzie nowy wstep do kolejnej "seksafery".... Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Podsluchy 18.10.07, 03:06 Odnosze wrazenie, ze owe podsluchy byly robione przez CBA na wlasna reke. To trzeba bedzie jednoznacznei zdelegalizowac. Podsluch bowiem daje mozliwosc manipulowania faktami, winien zatem byc dopuszczalny tylko wyjatkowo na mocy decyzji sadu na podstawie dobrze udokumentowanego (przekonywujacego) wniosku wskazujacego na duze prawdopodobienstwo prowadzenia przez osobe podejrzana dzialalnosci przestepczej. *** <maaac> w innym miejscu trafnie zauwazyl, ze wylazi na wierzch dlaczego dwa lata temu PiS byl tak nieprzejednany w sprawie objecia kontroli nad wszystkimi resortami "silowymi". Dopuszczenie ktoregokolwiek koalicjanta uniemozliwiloby prowadzenie partyjnej prowokacji. A tak, jesli nie Stasi, to mamy do czynienia z praktykami carskiej "Ochrany". Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Fatalnie? 18.10.07, 09:41 Miejsce przestępców jest w ..... I maprawdę w dupie mam czy są z pis-u czy po. Dla mnie wsio rawno.Menele mają więcej honoru niż politycy. Każdego mi szkoda,a w szczególności łapownika który płacze.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Fatalne CBA? 18.10.07, 09:55 Ciekawe czy w CBA mają "etykę zawodową" i od "czego" mają premię.? Ciekaw jestem kto ustala procedury w CBA i czy są zgodne z obowiązującym prawem w Polsce.? Beata Sawicka dała się złapać na "wymianie usług",biedaczka. Ciekawe ilu polityków w Polsce faktycznie nie "bierze". Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Re: Fatalne zauroczenie CBA? 18.10.07, 16:53 rydzyk_fizyk napisał: > Zagranie w stylu STASI - kryptonim Romeo? _________________________ Legalna sielanka tajniaka za państwowe pieniądze. Też chciałbym pogruchać z sympatyczną dziewczyną na koszt rządu Kaczorków! Odpowiedz Link Zgłoś