pomysl.po.wypiciu 21.10.07, 23:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zigzaur Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f... 21.10.07, 23:50 Już był taki jeden, co stworzył przeciwko sobie potężny front a potem temu frontowi sromotnie uległ. Był wprawdzie nie Polakiem lecz Niemcem (aczkolwiek z Austrii) i nie premierem lecz kanclerzem. Mądry polityk nie stwarza SAM potężnego frontu przeciwko sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
x01 Przemówienie Tuska TVP transmitowała z 3 minutowym 21.10.07, 23:59 Przemówienie Tuska TVP transmitowała z 3 minutowym opóźnieniem - ciekawe dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk zobaczyć twarz przegranego premiera - BeZcEnNe!!! 22.10.07, 01:35 I Nieudacznik RP przeputał wybory na własne życzenie - chciał zrobić z nas durni, więc zobaczył gest Kozakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Gratulacje dla J.Kaczyńskiego i PiS za ... 22.10.07, 02:22 Gratulacje dla J.Kaczyńskiego i PiS za wytrwałość i determinacje. Dla PiS przegrana to na pewno rozczarowanie ale nie tragedia i śmierć. Sytuacja zostanie przeanalizowana odpowiedni i wnioski zostaną wyciągnięte. Wydaje mi się ze PiS musi poszerzyć swoja bazę wyborcza o młodych ludzi i środowiska ludzi wykształconych bo jak te wybory wskazują bezlitośnie ze na sama katolicka prawice oraz na skrajnie prawicowe środowiska nie można liczyć ponieważ nie dostarczają niezbędnego elektoratu do wygrywania wyborów. W takich warunkach w jakich były prowadzone ostatnie wybory PiS było naprawdę bardzo trudno wygrać przy takiej negatywnej kampanii jaka prowadziły PO i LiD. Jeżeli jest prawda ze na ostateczny wynik wyborów decydujący wpływ miało aresztowanie posłanki Sawickiej to chyba jest coś nie tak z pewna częścią elektoratu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Gratulacje dla J.Kaczyńskiego i PiS za ... 22.10.07, 02:40 Z Tobą na czele, jeśli myślisz, że młodzi wykształceni i starsi wykształceni pragnęliby zasilić szeregi tych zawistnych pijawek. Pis liczyć na co najwyżej byłą młodzieżówkę lpr, bo po tych dwóch latach tylko najbardziej zagorzali fani rządów autorytarnych mogliby uwierzyć w obietnice i plany, w które nawet bracia nie wierzą. Obudź się człowieku, bo jeszcze trochę i byś miał wielkiego brata na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-007 Nie mow hop... 22.10.07, 02:49 Za kilka miesięcy przekonasz się jak mało PO i D.Tusk dostarcza ze swoich obietnic dla tych młodych którzy ich poparli a jak wiele będą musieli oddać dal tych którzy i popierali w mediach i salonie. Następne wybory będą bezlitosne dla was. Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Nie mow hop... 22.10.07, 02:54 Oczywiście, cuda w naszym kraju się nie zdarzają. Wolę jednak parę niespełnionych obietnic Tuska niż wszystkie Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Podziękujcie Nelly oraz temu co to wymyślił za 22.10.07, 07:06 wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
aro7 WC kaczka w porażkę nawet Popiełuszkę wmieszała 22.10.07, 09:15 jak gadała zdenerwowana wynikami... żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu narodowi ! 22.10.07, 17:42 Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu narodowi ! PiS z Polakami nie wygra. Halo ! Nie dociera ?! Ile razy mamy jeszcze powtarzać ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Kaczynski obiecal ze poda sie do dymisji 22.10.07, 02:44 jesli PiS zdobedzie ponizej 230 glosow. No to chyba zdobyl ponizej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lap-et Re: Gratulacje dla J.Kaczyńskiego i PiS za ... 22.10.07, 08:27 janek-007 napisał: > Gratulacje dla J.Kaczyńskiego i PiS za wytrwałość i determinacje. Dla PiS > przegrana to na pewno rozczarowanie ale nie tragedia i śmierć. Sytuacja zostani > e > przeanalizowana odpowiedni i wnioski zostaną wyciągnięte. Wydaje mi się ze PiS > musi poszerzyć swoja bazę wyborcza o młodych ludzi i środowiska ludzi > wykształconych bo jak te wybory wskazują bezlitośnie ze na sama katolicka > prawice oraz na skrajnie prawicowe środowiska nie można liczyć ponieważ nie > dostarczają niezbędnego elektoratu do wygrywania wyborów. W takich warunkach w > jakich były prowadzone ostatnie wybory PiS było naprawdę bardzo trudno wygrać > przy takiej negatywnej kampanii jaka prowadziły PO i LiD. Jeżeli jest prawda ze > na ostateczny wynik wyborów decydujący wpływ miało aresztowanie posłanki > Sawickiej to chyba jest coś nie tak z pewna częścią elektoratu w Polsce. :) Można Wam, mówić tłumaczyć a i tak jesteście nieprzemakalnym betonem. To co się stało to był ewidentny skutek i reakcja społeczeństwa na sposób sprawowania władzy przez Kaczyńskich. Nie sądze by Pis wyciagnął wnioski - będzie cały czas uderzać w ton zagrożenia, "frontów" etc. Bardzo sie będę cieszyła z tej polityki PIS, bo społeczeństwo nie jest głupie jak by chciał tego Kurski i jego wierchuszka i Polacy swój rozumek mają. Swojego elektroratu Pis nie zwiększy a mam nadzieję że przy następnych wyborach straci tak jak LPR i Samoobrona teraz. Pamięć Polacy też mają dobrą - teraz piszecie wykształceni a pisaliści wcześniej wykształciuchy, teraz pewnie będziecie rozpisywać sie na temat siły polskiej mlodzieży a wcześniej pisaliscie o sodomie i gomorze w tej grupie społecznej. Takich kwiatków jet masę w Waszej opcji politycznej i nie sadzę żebyby tak łatwo można było przeciagnąć elektorat PO który NAWET OBRAŻACIE wczoraj w czasie przemówienia J.Kaczyńskiego. W Waszej parti jest dla mnie nieprawdopodobna dawka zakłamania i czysto prawniczego odwracanie kota ogonem. Prosze nie gadać, że z nami cos jest nie tak- Sawicka złamała prawo i każdy wyborca PO o tym wie, będzie osądzona przez niezawisły sąd i będzie wydany wyrok. Karygodny jest sposób w jaki ta sprawa była wykorzystana przez PIS i ingerencja w wybory struktur rzadowych. Bardzo jedynie żałuje moich niektórych znajomy którzy z nadania PIS dostali fajne ciepłe posadki (myśleli że bedą je mieli przez cztery lata) a teraz niestety je utracą (i wkórza mnie to, że PIS zawsze mówi, że nie stosuje takiego nepotyzmu partyjnego w obsadzaniu stanowisk i oskarża inne partie o ten niezbyt chwalebne postępowanie w obsadzaniu stołków - a sami to robią). Nie cierpie takiego dwulicowego zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Pilsudski: przegrac i sie nie poddac to zwyciestwo 22.10.07, 02:32 sumienie.lk napisał: > I Nieudacznik RP przeputał wybory na własne życzenie - chciał zrobić z nas durni, więc zobaczył gest Kozakiewicza. M:a ja slyszalem przez dwa lata z law Tuskowatych, ze Kaczynscy NIGDY nie oddadza wladzy !? Teraz jest czas zlodzieji wiec zabierajcie sie do lupienia Polski jak to wam sie udawalo przez 16 lat UBekistanu. Ale przyjdzie moment, kiedy Patrioci powroca ! Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: Pilsudski: przegrac i sie nie poddac to zwyci 22.10.07, 02:49 Ty patriotą nie jesteś. Nie bijesz się o lepsze jutro, tylko za złe wczoraj. Twoja batalia niedługo znów powróci do skali Twojego sąsiedztwa. Ha, ha. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio He, he, ostateczny dowód na istnienie Układu... 22.10.07, 00:30 Samozniszczenie PiS-u. Układ był w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Chwila drzemki i nie ma samejbrony i LPR 22.10.07, 00:52 Kłamczyński przez przypadek wyczyścił polską scenę polityczną. Nie powiem jak Tusk że tego pana czas się skończył lecz temu panu już dziękujemy.Zbankrutowały jednocześnie aż trzy ugrupowania które miało w programie promowanie tylko i wyłącznie własnych liderów. Mam nadzieję że obudziłem się w nowym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Od jutra: szybko zaorać kartoflisko!!! 22.10.07, 01:29 Jak najszybciej zapomnieć o I Nieudaczniku RP niejakim Jarosławie Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu 22.10.07, 01:40 1/ Podwónie wygrałem: raz, że Po górą. Ale też założyłem się przy stole, że Kaczyński zwali winę na kampanię wyborczą 2/ Obejrzeliśmy relację ze sztabu PO zakończoną odśpiewaniem hymnu a potem na "reżimowym" kanale mowę Kaczyńskiego - i radość nasza była stukrotnie większa niż przed chwilą, że tego obraźliwego bełkotu nie będziemy musieli już słuchać. 3/ Razem z "Żabką" pozdrawiamy wszystkich, którzy tę bandę dzisiaj przepędzili. 4/ Mam nadzieję, że poparci działaniami nowego rządu, za CZTERY lata przepędzimy PiS na CZTERY wiatry w polityczny niebyt - jak ich koalicjantów. 5/ ... i do roboty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
yvo-nne Re: Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu 22.10.07, 03:04 No właśnie. Dobrze napisałeś: mądry poltyk, czyli nie ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
poszczeklu Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 21.10.07, 23:52 w jednym szeregu zabójcę Popiełuszki i Platformę? Czy ja za to mogę postawić w jednym szeregu Jarosława Kaczyńskiego i Joachima Goebbelsa? Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Kaczyński "odjechał"... 21.10.07, 23:55 poszczeklu napisał: > w jednym szeregu zabójcę Popiełuszki i Platformę? Przeraża mnie to, co mówi ten mały - w znaczeniu moralnym - człowieczek. Wycieranie sobie ust ks. Popiełuszką i pospieszne zastępowanie układu frontem dowodzi skrajnej paranoi... Dla mnie Kaczyński stracił kompletnie kontakt z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kaczyński "odjechał"... 22.10.07, 00:57 A co miał powiedzieć, że tak zmienił media publiczne w partyjna tubę że nikt ich teraz nie ogląda? Łatwiej jest teraz więc mówić że wszystkie media były przeciwko niemu, zamiast się przyznać do własnej nieudolności i samouwielbienia! Odpowiedz Link Zgłoś
tukot kłamczyński to ch.. ! 22.10.07, 02:04 tylko tak można skomentować te słowa o zabójcach Księdza i PO. mały człowiek a wielki ch... Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Re: kłamczyński to ch.. ! 22.10.07, 08:25 tym bardziej że powiedział to nie w ramach kampani wyborczej co tłumaczyłoby jego desperację, lecz po wyborach, udowadniając swoją bezinteresowną złośliwość. Układ TKM jest w solidnych tarapatach. Odpowiedz Link Zgłoś
petronelka_net Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 21.10.07, 23:59 Masz rację, też mnie to poraziło.Facet nawet w takiej chwili nie potrafi przegrać z honorem,jego obsesje układu chyba należałoby zacząć leczyć. Może już niedługo na politycznej emeryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
jokaer Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 00:22 mnie to poraziło również, zabrzmiało to obrzydliwie Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 00:24 Aż biedny wszystko powtarzał dwa razy. Szkoda mi go trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 01:42 jeżeli ktoś nie znał wcześniej wypowiedzi przywoływanego jako porównanie do Kaczyńsiego Gomółki, to z tego zatwardziałego jadu nienawiści, tępoty umysłowej i paranoi mógł to bezpośredni poznać. Osobnik ten jest żywym i skrzeczącym dowodem tego, że sam dyplom uczelni nie stanowi o inteligencji, a o mądrości juz nie mówiąc. Nawet dyplom doktora praw, zdany mimo zerowej jak publicznie wiadomo znajomości języków obcych. Może należałoby też sprawdzić to, poprawność tak zdanego egzaminu, sprawdzić ten kolejny cud świata? - tak z ciekawości przecież ... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq nie obrażaj żuli 22.10.07, 00:46 co ci żul zrobił, że go do kaczynskiego porownujesz? nie obrażaj ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 01:07 Goebbels miał na imię nie Joachim lecz Joseph Paul. Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna1 Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 01:10 Możesz. Mnie również to powaliło. Facet jest schizofrenikiem/paranoikiem. poszczeklu napisał: > w jednym szeregu zabójcę Popiełuszki i Platformę? > > Czy ja za to mogę postawić w jednym szeregu Jarosława Kaczyńskiego i > Joachima Goebbelsa? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Przegrywać też trzeba umieć. 22.10.07, 01:50 Zwłaszcza, gdy przegrywa się na własne życzenie. Jak nie lubię Milera, tak jako komentarz do wystąpienia Kaczyńskiego jak ulał pasuje "prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale po tym jak kończy". Kaczyński... nie jest mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 02:05 poszczeklu napisał: > w jednym szeregu zabójcę Popiełuszki i Platformę? > > Czy ja za to mogę postawić w jednym szeregu Jarosława Kaczyńskiego i > Joachima Goebbelsa? =========== Zdecydowanie tak. Jerzy Urban nazywany był Goebelsem stanu wojennego, ale gdzie mu tam do Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 08:44 Goebbels miał na imię Józef. To Ribbentropowi było Joachim. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: Jakim kłamcą i żulem trzeba być by stawiać 22.10.07, 18:56 Cham i prostak premierem mojegu kraju jest! Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f... 21.10.07, 23:52 I to by bylo na tyle. Nawet nie dziekujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat 21.10.07, 23:52 Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat. Nadzieja na lepsza Polske odsunieta zostala o cztery lata, ale nie zginela. Poki my zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 21.10.07, 23:55 darthmaciek napisał: > Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat. Nadzieja na > lepsza Polske odsunieta zostala o cztery lata, ale nie zginela. Poki > my zyjemy. Tak,tak. Dziekujemy i nie wracaj.Juz nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 00:23 darthmaciek napisał: > Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat. Nadzieja na > lepsza Polske odsunieta zostala o cztery lata, ale nie zginela. Poki > my zyjemy. =========================================== Dlaczego: "dziekujemy"? Po prostu: "spieprzaj dziadu"! I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek dziekujemy za odwage, jakiej wymagala proba zmiany 22.10.07, 00:25 czegos w tym kraju na lepsze. Nastepne cztery lata beda pod tym wzgledem stracone - ale nadzieja na lepsza Polske wciaz jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Polityka ocenia się nie za odwagę ale za efekty: 22.10.07, 01:12 A efekty panoszenia się (bo rządzeniem tego nie nazwę) Kaczyńskich są takie: - dziura budżetowa - biurokratyzacja i korupcja aparatu państwowego - zła atmosfera w Europie - podskakiwanie Putina - upadek moralności z powodu przestępców u władzy Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 00:27 darthmaciek napisał: > Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat. Nadzieja na > lepsza Polske odsunieta zostala o cztery lata, ale nie zginela. Poki > my zyjemy. xxxxxxxxxxxxxxxxxx Daj znać jak Cię wyleczą. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek a bo co, Uklad zamierza wyborcow PiS zamykac 22.10.07, 00:34 w psychuszkach? Tak na wszelki wypadek, zeby znowu Boze bron nie zostac odsunietym od koryta i to tym razem na wiecej niz dwa lata? Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Misiu... nienawiść cię zaślepia... 22.10.07, 00:41 Obudź się... naród właśnie podziękował kaczkom... Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek jedna bitwa przegrana to tylko wstep do nastepnej 22.10.07, 00:45 za cztery lata bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 I to jest pis wlasnie - tylko bitwy i bitwy... 22.10.07, 00:52 ...w ktorych po ryju dostaje obywatel. Obywatele wlasnie was ocenili - zebrali sie i poszli tlumem odsunac psychopatow od wladzy. 50% polakow chce do koryta? 50% polakow jest w ukladzie? Chory jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:03 niestety, to 50% wybralo wlasnie to 0,5%. Szanuje wybor obywateli - ale uwazam, ze dosc szybko go pozaluja. A polityka jest nawet oficjalnie seria kampanii, zas wszystkie media na Litwie i w Koronie prowadzily z PiS-em regularna wojne. Coz wiec Cie razi w slowie bitwa? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:14 Za 4 lata bracia Kaczyńscy będą już starcami. Może Ziobro zrobi aplikację. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:36 oni starcami już są, ale ciekawe jak przeżyją odsiadkę po wyroku trybunału stanu Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:40 zigzaur napisał: > Może Ziobro zrobi aplikację. yhy.. a świnie będą latać.. Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:58 ale ci sie kawały trzymają. A czy masz pomysł kto go na tę aplikację przyjmie? Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:17 darthmaciek gawarit: wszystkie media na Litwie i w Koronie > prowadzily z PiS-em regularna wojne. poza meidami rezymowymi, ktore sobie kacza wladza bezwzglednie podporzadkowala. Zapomniales czy straciles poczucie rzeczywistosci? Zalowac to jak na razie Ty masz czego - ja sie ciesze, wreszcie dzieki glosom wyborcow w kraju zmieni sie na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin8 Re: nie 50%, lecz 0,5% 22.10.07, 01:45 > niestety, to 50% wybralo wlasnie to 0,5%. Czekaj, jakiej matematyki cie uczyli w szkole? > Szanuje wybor obywateli - > ale uwazam, ze dosc szybko go pozaluja. A czego tu zalowac? Premiera, ktory jest chory psychicznie i sie wyslowic nie potrafi, na wszystkich patrzy "z gory" i ciagle oklamuje? Ministra sprawiedliwosci, ktory neka ludzi, nie zna prawa, podwaza niezawisle sady? Minister spraw zagranicznych, ktora jest niereprezentatywna i poprostu glupia? Ministra rolnictwa, ktory jest przestepca? Ministra edukacji, ktory jest faszysta i podwaza naukowe teorie? Gorzej nie bedzie - to na pewno. I to jest dzisiejszy sukces. > zas wszystkie media na Litwie i w Koronie > prowadzily z PiS-em regularna wojne. A media propisowskie (radyjo, TVP) to moze nie prowadzily mniej lub bardziej jawnej kampanii przeciwko nam - zwyklym ludziom? > Coz wiec Cie razi w slowie bitwa? To, ze my mamy juz dosc waszych bitew. Nie bylo pis - nie bylo bitew. Przyszedl pis i nie bylo dnia, zeby jakis burdel sie nie robil. Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna1 Re: I to jest pis wlasnie - tylko bitwy i bitwy.. 22.10.07, 01:13 nic dodać nic ująć bydgoszczanin8 napisał: > ...w ktorych po ryju dostaje obywatel. Obywatele wlasnie was > ocenili - zebrali sie i poszli tlumem odsunac psychopatow od wladzy. > 50% polakow chce do koryta? 50% polakow jest w ukladzie? Chory > jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
kerrmit20 To można było powiedzieć o AWS 22.10.07, 09:07 PIS jest dalej silny i ma prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
saam2 Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 00:39 panie premierze moze emigruje pan na stale z polski?moze wtedy sie pan czegos nauczy, np. jak powinien funkcjonowac normalny kraj. polska to nie piaskownica... Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek to Platforma wie jak funkcjonuje normalny kraj ? 22.10.07, 00:47 czy juz zapomniales w jakiej nieslawie odchodzil rzad Buzka? A w koncu platforma to po prostu najgorsze popluczyny po AWS-ie.... Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Re: to Platforma wie jak funkcjonuje normalny kraj 22.10.07, 00:52 darthmaciek napisał: > czy juz zapomniales w jakiej nieslawie odchodzil rzad Buzka? Widzę w jakiej niesławie odchodzi rząd Kaczyńskiego... Ponad 13% różnicy - to o czymś świadczy. I nie powtarzaj urojeń Kaczyńskiego, że naród został oszukany, bo to ubliża inteligencji głosujących... Odpowiedz Link Zgłoś
sadusx Re: to Platforma wie jak funkcjonuje normalny kra 22.10.07, 01:01 darthmaciek napisał: > czy juz zapomniales w jakiej nieslawie odchodzil rzad Buzka? A w > koncu platforma to po prostu najgorsze popluczyny po AWS-ie.... Tak, a PiS to z czego się wywodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: to Platforma wie jak funkcjonuje normalny kra 22.10.07, 01:15 AWS została zniszczona przez wodzowskie zapędy Krzaklewskiego, przez destrukcyjną działalność niejakiego Kaczyńskiego Lecha, ministra sprawiedliwości w rządzie Buzka oraz przez nieposłuszeństwo wobec Unii Wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 00:57 saam2 napisał: > panie premierze moze emigruje pan na stale z polski?moze wtedy sie pan > czegos nauczy, np. jak powinien funkcjonowac normalny kraj. polska to > nie piaskownica... xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A gdzie proponujesz aby wyjechał bez mamusi,kota,bez prawa jazdy,konta,znajomości języka[nawet polskiego w stopniu miernym]??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej9643 Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 01:01 pos3gacz napisał: > saam2 napisał: > > > panie premierze moze emigruje pan na stale z polski?moze wtedy sie > pan > > czegos nauczy, np. jak powinien funkcjonowac normalny kraj. polska > to > > nie piaskownica... > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx > A gdzie proponujesz aby wyjechał bez mamusi,kota,bez prawa > jazdy,konta,znajomości języka[nawet polskiego w stopniu miernym]??? moze bialorus, czeczenia???? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek o tych dwoch mi nie zal wcale !! 22.10.07, 01:18 Ani Premier ani Prezydent nigdy nie chcieli przymierza z tymi dwoma rakotworczymi polipami na ciele polskiej demokracji. ALE - co mieli zrobic, gdy PO wybrala w 2005 roku polityke spalonej ziemi? Zrobili koalicje z tymi dwoma walami, bo nie mieli zadnej innej alternatywy. Rzecz jasna, bylo to jak maraton z rakiem obu pluc... Nastepnym razem, w 2011 roku, mam nadzieje, ze PiS dostanie wiekszosc absolutna - i biorac pod uwage, kim sa ludzie z PO, sadze, ze jest na to dobra szansa.... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Kłamiesz koles!!! 22.10.07, 01:34 W trakcie kampanii medialnej o popisie, we Wrocławiu odbyła sie tajna konferencja PIS, SO i LPR. W trakcie tej konferencji dzielono przyszłą władzę. W marcu 2006 roku Kaczynski stwierdził, że koalicja z PO nigdy nie wchodziała w rachubę, ponieważ PO nie dawało takiej gwarancji reform w POlsce, jaką daje wspólny rząd z SO oraz LPR. To są jego własne słowa!! I przestan truc. Pis mogł coś zrobic dla Polski, ale, zamiast tego wolał spolaryzować społeczenstwo. I teraz wystawiono mu rachunek. To jest wysoka przegrana, a to własnie bardzo boli. I jeszcze jedno. Za czasów rządów Wałęsy, to właśnie bracia K. stworzyli wojnę na górze. To jest właśnie to, co Kaczynscy potrafią. Budować nie są w stanie. I ZA TO POSZLI W ODSTAWKE! Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek jak koalicja powstala, to co Premier mial mowic? 22.10.07, 01:43 zwlaszcza publicznie? Moze "Uwazamy was za walow, ale partner na ktorego najpierw stawialismy nas olal?" To dopiero byloby strategiczne posuniecie.... A za wojne na gorze odpowiada Mazowiecki, ktory chcial wykolegowac Walese z prezydentury, bo sie uniosl pycha i mial dosc sluchania "chama".... Kaczynscy byli w 1990 roku narzedziami Walesy i okazali sie skuteczniejsi niz inteligencja solidarnosciowa, pozniej skupiona w Unii Demokratycznej. Ta ostatnia nigdy im tego upokorzenia nie wybaczyla.... stad miedzy innymi taka zagorzala nienawisc GW do Kaczynskich..... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: jak koalicja powstala, to co Premier mial mow 22.10.07, 02:05 Kaczyńscy to politycy fajerwerkowej klęski. Padł rząd Olszewskiego, dzięki genialnej prowokacji Janusza Korwin-Mikke, padł rząd Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowroc Mógł nie atakować PO już w kampani 2005 22.10.07, 02:14 Spoty pisiorków były przeciw platformie a nie przeciw komunistom, z którymi to niby mieli wspólnie walczyc. A co do "Kaczynscy byli w 1990 roku narzedziami Walesy" - widzę, że poziom twojego kontaktu z rzeczywistością da sie porównac jedynie z poziomem kontaktu Jarosława K. :) I może porzeczytaj sobie wywiad Torańskiej z jareczkiem w jej książce "My" gdzie objawia on swoje upokorzenie, jakiego dosnał od Kuronia: bo ten (w koncu o 20 lat starszy człowiek) przyszedł na jakieś konspiracyjne zebranie i podsiadł mu w 1984 roku krzesło! Taka swołocz z niego wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok czy ty rozumiesz słowo pisane? 22.10.07, 17:18 powiedziałem że o koalicji pis z so oraz lpr rozmawiano na długo przed wyborami prezydenckimi. Pojąłeś wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jane.doe7 Re: Kłamiesz koles!!! 22.10.07, 10:29 Przepraszam,że się wcinam w dyskusję, ale czy można gdzieś znaleźć tę wypowiedź? Tę o koalicji (a raczej jej braku) z PO? Byłabym bardzo wdzięczna, mam tu kilku takich, którzy powinni przejrzeć na oczy. I uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok wypowiedz mozna znaleźć w archiwach GW, 22.10.07, 17:23 ponieważ to jest moje źródło. Jest to jedna z pierwszych wypowiedzi udzielonych przez premiera Jarosława Kaczynskiego. Być może pochodzi to nawet z wypowiedzi w sejmie. Wydaje mi się, że będzie to łatwe do znalezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo mogli zrobic wczesniejsze wybory 22.10.07, 02:46 i to nie raz ale dwa razy bo Kaczynski oddawal wladze Lepperowi dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek jak juz nie bylo wyjscia, to zrobili 22.10.07, 02:58 wtedy, gdy okazalo sie, ze ich glowny koalicjant ma za wodza nie tylko chama i warchola, ale po prostu przestepce pospolitego... Odpowiedz Link Zgłoś
soyokaze Re: jak juz nie bylo wyjscia, to zrobili 22.10.07, 03:13 nie, po prostu szukał kogoś podobnego do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Premierze,dzieki,bylismy o 2 kroki od Ciemnogrodu! 22.10.07, 01:22 Odpowiedz Link Zgłoś
tukot Re: zdychajcie i nie rodźcie się więcej. 22.10.07, 02:07 darthmaciek napisał: [...] Poki my zyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek a wy zyjcie jak najdluzej 22.10.07, 02:15 w zdrowiu, szczesciu i pomyslnosci - i tylko w nastepnych wyborach madrzej wybierajcie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: a wy zyjcie jak najdluzej 22.10.07, 09:04 Wybierzemy mądrzej, bo te 30% dla PiSu to zdecydowanie za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
yvo-nne Re: Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 22.10.07, 03:08 darthmaciek napisał: > Panie Premierze, dziekujemy za wysilek tych 2 lat. Nadzieja na > lepsza Polske odsunieta zostala o cztery lata, ale nie zginela. Poki > my zyjemy. Może zdechniecie w międzyczasie Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek oh, dzieki za mile zyczenia o Piekna Nieznajoma 22.10.07, 03:36 znac, ze zlozyla je prawdziwa demokratka.... calkowicie odmienna i stokroc lepsza od tych strrrrrrasznych PiSowcow..... A Wacpannie, zamiast zdychania, zycze dlugiego i szczesliwego zycia i madrzejszego wyboru w przyszlosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Brawo Panie Premierze! 21.10.07, 23:54 ma Pan rację,że wielka manipulacja się udała.... zobaczymy na jaki czas.. PIS Górą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek nie psychotyk, lecz realista 22.10.07, 00:11 ta bitwa jest przegrana, ale walka o lepsza Polske trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq kaczor nastepną bitwe o stolek i koryto 22.10.07, 00:17 wygra po kolei: o stołek z matką, o koryto z kotem. kaczor Polska ci powiedziała won i już tak zostanie:))) 21.10 w Polsce skonczyła się kolejna komuna, zanim się dobrze zaczęła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek o, czyzby to byly juz ostatnie wybory? 22.10.07, 00:20 Uklad tak sie ludu wystraszyl, ze na wszelki wypadek juz na nastepne nie pozwoli? A jesli nie, to skad wiesz, jaki bedzie wynik za cztery lata? Bo w to, ze Twoi faworyci nagle przestana rozkradac Rzeczpospolita, jak robili to bezkarnie przed 2005 rokiem, chyba nie wierzysz? Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog lud dzisiaj wybral macku :)) 22.10.07, 00:22 i udowodnił że już pewnych rzeczy nie kupi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek wybor szanuje, ale za cztery lata moze byc inny 22.10.07, 00:24 a o tym, co ludzie kupia czy nie kupia, to podyskutujemy, jak towarzycho z PO, wyglodniale dwuletnim odsunieciem od koryta, zacznie sobie odrabiac straty.... Odpowiedz Link Zgłoś
stawonog mam nadzieje że gorzej już było :)) 22.10.07, 00:30 oczywiscie pozyjemy, zobaczymy, ale paranoikom mowimy stanowcze nie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq poczekajmy na komisje sejmowe 22.10.07, 00:33 w sprawach pisu, to szambo z ostatnich 2 lat ujrzy swiatlo dzienne.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Re: poczekajmy na komisje sejmowe 22.10.07, 00:34 kraq napisał: > w sprawach pisu, to szambo z ostatnich 2 lat ujrzy swiatlo > dzienne.:)))) A Trybunal Stanu dolozy swoje. Kaczory i dyrektor odejda w niebyt a ziobru pojdzie do wora! Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek rzecz ciekawa, ze najwiekszy "obroncy demokracji" 22.10.07, 00:38 od razu po wyborach mowia o czerezwyczajkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio ??? 22.10.07, 00:40 darthmaciek napisał: > od razu po wyborach mowia o czerezwyczajkach.... A czy to nie CBA zaczęło przypominać CzeKa? mam nadzieję, że nowy rząd zacznie od rozpędzenia gorliwych czekistów na cztery wiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek jasne, wtedy bedzie mozna brac lapowki spokojnie 22.10.07, 00:44 i absolutnie bez grozby, ze sie kiedys zostanie wyciagnietym na swiatlo dzienne i pokazanym publicznie w calej swej ochydzie, jak karaluch wydlubany zza sracza. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Spokojnie. Jeśli tak lubisz ohydę... 22.10.07, 00:52 darthmaciek napisał: > i absolutnie bez grozby, ze sie kiedys zostanie wyciagnietym na > swiatlo dzienne i pokazanym publicznie w calej swej ochydzie, jak > karaluch wydlubany zza sracza. ... to pewnie niejedno sobie obejrzysz, jak ciemne sprawki Ziobry & Co. wyjdą na światło dzienne. Karaluch za sraczem to bedłka w porównaniu ze Zbysiem. Odpowiedz Link Zgłoś
colage Re: jasne, wtedy bedzie mozna brac lapowki spokoj 22.10.07, 10:31 Jezeli sa niewinni, to nie musza sie bac. No chyba ze maja jednak cos na sumieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: rzecz ciekawa, ze najwiekszy "obroncy demokra 22.10.07, 01:22 o jakich czerezwyczajkach? wystarcza zwykle sady dla przestepcow, nie musza byc nawet sadzeni w 24h. I sejmowe komisje, w ktorych przed kamerami tv pan b. minister sprawiedliwosci (sic!) zostanie rozliczony z tego co nafaflunil Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Nie, to po prostu koniec charyzmy prezesa 22.10.07, 00:24 Już nie pociągnie za sobą tłumów wielbicieli. Trzeba było być normalnym politykiem, nie Wodzem. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek nie badz tego taki pewien 22.10.07, 00:28 "We fail, to fail again and again - but every time better. Until we stop failing". Nie wiem juz kto to powiedzial, ale mial racje. Dzisiejszy, smutny dla kraju wieczor, to tylko zwloka w naprawie Rzeczypospolitej. Za cztery lata bedzie ku temu nowa szansa - a jesli nie za cztery, to za osiem. I tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio Fail better 22.10.07, 00:35 darthmaciek napisał: > "We fail, to fail again and again - but every time better. Until we > stop failing". Nie wiem juz kto to powiedzial, ale mial racje. To trawestacja Becketta (Worstward Ho!), ale oryginał nie był optymistyczny, o nie... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: nie badz tego taki pewien 22.10.07, 01:06 darthmaciek napisał: > Za cztery lata bedzie ku temu nowa szansa - a > jesli nie za cztery, to za osiem. I tak dalej. az do us.ra.nej smierci ? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: az do zwyciestwa 22.10.07, 01:25 nie zapominaj, że kłamczyński teraz beknie przed trybunałem stanu i pójdzie siedzieć, a osoby z wyrokiem nie mogą kandydować Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: z czystej ciekawosci - a za co? 22.10.07, 01:37 a za to: www.skubi.net/macierewicz.html Odpowiedz Link Zgłoś
parmalat Re: nie badz tego taki pewien 22.10.07, 01:23 taaa. jak nie za osiem to za szesnascie - bo potem to juz wodza zezre starcza demencja Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek to bedzie inny - ja dzisiaj glosowalem na 22.10.07, 01:26 najmlodszego na liscie - trzeba popierac mlodych ekstremistow, bo z nich wywodza sie pozniej mezowie stanu.... Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 tak mi dotychczas wychodziło 22.10.07, 02:12 tak mi dotychczas wychodziło, że co kolejny rząd, to większa chołota. Jestem optymistą, oczekuję i będę próbował, by na tym się zakończyło. Czas na normalność? - chcę tego jak świeżego powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba DART, nie badz dzieckiem! PiS to partia wodzowska, 22.10.07, 00:47 a Kaczki - chocby z racji wieku - sa juz historia; a napewno beda nia do czasu, gdy znow by sie mogly odbic od dna. A gdy zabraknie wodziusiow, to i po PiSie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek Adenauer byl duzo starszy, gdy doszedl do wladzy 22.10.07, 00:49 wiec Kaczorow nie skreslaj przedwczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Ale on b yl zdrowym starcem: i na ciele, i na 22.10.07, 00:53 UMYSLE. Kaczki maja jakies problemy psychiczne i beda potrzebowaly czasu by sie pozbierac. Poza tym, jak w PC (a nawet jeszcze gorzej) otoczyli sie kupa nieudacznikow i karierowiczow, szukajacych odwetu, ktorzy teraz zaczna ich porzucac, a takie "zdrady" Kaczki ciezko znosza. Nie, nie widze i nigdy nie widzialem w Blizniakach jakis demonow - to, po prostu, mali ludzie, ktorzy jeszcze mniejszymi od siebie sie otaczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
blackjackbouvier Re: Adenauer byl duzo starszy, gdy doszedl do wla 22.10.07, 00:54 Adenauer byl politykiem - Kaczory tylko gownem pisowym,ktore po spuszczeniu w sraczu,przeminie z wiatrem.Taka jest roznica,drogi wyborco partii rydzykowej.... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Adenauer byl duzo starszy, gdy doszedl do wla 22.10.07, 01:07 darthmaciek napisał: > wiec Kaczorow nie skreslaj przedwczesnie. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Osiołku!!!Adenauer był mądrzejszy. Pytanie retoryczne-=-czy dwóch półgłówków może stanowić jedną mądrą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Adenauer byl duzo starszy, gdy doszedl do wla 22.10.07, 01:18 Ale za to z dwóch półdoopków można zrobić jedną doopę. W znaczeniu intelektualnym, nie erotycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucchio There was a little man who had a little gun... 22.10.07, 00:27 And the bullets they were made of lead, lead, lead. He went to the brook and shot a little duck, And the bullet went right through its head, head, head. Ileż prawdy jest w starych wierszykach... Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: kaczor nastepną bitwe o stolek i koryto 22.10.07, 00:31 kraq napisał: > wygra po kolei: o stołek z matką, o koryto z kotem. kaczor Polska ci > powiedziała won i już tak zostanie:))) 21.10 w Polsce skonczyła się > kolejna komuna, zanim się dobrze zaczęła:))) ========================================== To nie byla komuna. To byla proba dyktatury KWACZYZMU, takiej blizniaczej formy "uzdrowienia" panstwa. Socjalizm jest etapem rozwoju cywilizacji, z czym kwaczysci nie mieli NIC wspolnego. Ich celem bylo burzenie za zgubiona w piaskownicy lopatke i wiaderko. Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna1 Re: kaczor nastepną bitwe o stolek i koryto 22.10.07, 01:16 :-))))) kraq napisał: > wygra po kolei: o stołek z matką, o koryto z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba Brawo za wytarcie brudnego dzioba ks. Popieluszko? 22.10.07, 00:45 Za cos takiego, to w ten Kaczy dziob i napluc obrzydliwie...Ale gnody bija za to brawa. Coz, musieliscie przegrac. Odpowiedz Link Zgłoś
ciagciulaciag Ekspresowo poprzez krzaczki spieprzaly dwie kaczki 22.10.07, 01:27 Odpowiedz Link Zgłoś
marl57 Re: Brawo Panie Premierze! 22.10.07, 02:07 jasne, a najlepiej na księzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdar Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f... 21.10.07, 23:54 "No i dobrze , no i na zdrowie, tak wyrasta się...." można zacytować klasyka komuny, jakże bliskiej panu przemierowi Odpowiedz Link Zgłoś
yaah Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:55 Panie Kaczyński. Przegrywać też trzeba umieć. Pan nawet tego nie potrafi. Żegnam ozięble... Odpowiedz Link Zgłoś
szuwareknocny Re: Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu 22.10.07, 00:13 pewnie poszedl do mamy sie wyplakac, moze jak przytuli kotka to mu sie humor poprawi ;-) nie zawiodlam sie:dzieki za tak duza frekwencje i za wygrana PO. zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska co za szmaciarz - nawet nie zdobył się na ... 21.10.07, 23:55 pogratulowanie zwycięzcom kindersztuba a la PiS Odpowiedz Link Zgłoś
taxal Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:55 Dziekuje Panie Premierze! swoja droga zobaczymy o czym beda teraz pisac dziennikarze bo nie beda miec przeciwnika w rzadzie. Zanudza sie robiac raporty jak to sie wszystkim polepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
cameel.m Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f... 21.10.07, 23:55 Ten potężny "front" i "ataki agresji" nazywa się w innych krajach mianem demokracji lub społecznym niezadowoleniem - rozumiem że Pana Panie ex-premierze bardzo takie zjawisko irytuje Odpowiedz Link Zgłoś
sfw kiepski premier, kiepski ex-premier... 21.10.07, 23:56 w czasie urzędowania i po porazce bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: kiepski premier, kiepski ex-premier... 21.10.07, 23:57 Czy to mi sie sni? Polska sie odrodzila dzis ? WOW. Odpowiedz Link Zgłoś
okka Re: kiepski premier, kiepski ex-premier... 21.10.07, 23:57 premier będzie dziś całą noc płakał w kota Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: kiepski premier, kiepski ex-premier... 22.10.07, 01:19 Żeby tylko nie wyładował złości na kocie, bo co w końcu zwierzę zawiniło? Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:56 Rzeczywiście - "zobaczyć minę Kaczora po wyborach - bezcenne"... Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania spieprzaj dziadu! 21.10.07, 23:57 I uprzedź swego braciszka, ze szykuje się dla niego impeachment, TS i szereg innych nieprzyjemności. Podobnie jak dla ciebie i twej kamaryli. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: spieprzaj dziadu! 22.10.07, 00:39 takajednaania napisała: > I uprzedź swego braciszka, ze szykuje się dla niego impeachment, TS i szereg > innych nieprzyjemności. Podobnie jak dla ciebie i twej kamaryli. =============================================== Oczywiscie nie zapomnimy, zwlaszcza Zioberka, "blizniakow": Gosia i Doorna no i kundelka Kur(ew)skiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kurza_twarz Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:58 co to za gadka o zabójcy Popiełuszki?? co to ma, kurza twarz, do rzeczy? co za brednie o wielkim froncie? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Re: Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu 22.10.07, 00:50 kurza_twarz napisał: > co to za gadka o zabójcy Popiełuszki?? co to ma, kurza twarz, do rzeczy? co za > brednie o wielkim froncie? ================================================ Bo, widzisz, poprzez analogie. Etosowe tricki maja przeciez opanowane. Temat jest bardzo "trudny", ale kwaczorki pewnie znaja prawde o tej tragedii. Oni tez wiedza, jak mozna fakty personalnych rozgrywek i nieszczesc zinterpretowac na korzysci stricle polityczne. A tak wlasnie dzieje sie od dwudziestu lat w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mic4 Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:58 Tak, panie premierze - ta przegrana to bez wątpienia wina układu :-) Polska wygrała swoją przyszłość. IV RP i nieudolny premier od dziś stanowią już tylko niechlubną przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
witajwrozaliowie Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 21.10.07, 23:59 NO I DOBRZE!wreszcie nastala NOWA RP!!!! a tak w ogole...osmiele sie zauwazyc, ze byly premier powiedzial "nie dalismy radE" a nie "rady" ;) WITAM W NOWEJ RZECZYWISTOSCI. huraaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kosmosiki Kaczorowi coś się znowu pomyłiło... 21.10.07, 23:59 > "zdobyliśmy 5 mln głosów, więcej niż w poprzednich wyborach" Znowu mu coś odwaliło. Jakie 5 mln? 5 mln to jest 1/8 wszystkich Polaków (zakładając, że jest ich 40 mln). Z tych 40 mln. ok. 1/3 nie jest uprawnionych do głosowania (poniżej 18 lat). Frekwencja wśród *oósb* *uprawnionych* *do* *głosowania* wyniosła ~50%. Jeżeli faktycznie głosowałoby na nich 5 mln Polaków więcej to wygraliby wybory (bo ludzie się z próżni nie biorą i pośród tych 5 mln musieliby się znaleźć tacy, co zmienili opcję). O czym ten człowiek bredzi? Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Kaczorowi coś się znowu pomyłiło... 22.10.07, 00:54 on bredzi od 2 lat :-))) dziś wykształciuch, łże-elita, małpa w czerwonym, pielęgniarka której głodówka dobrze na biodra zrobi i bura suka powiedziała przy urnie - spieprzaj dziadu, ale to dla tego małego kaczego mózgu zbyt skomlikowane żeby pojąć dlaczego tak się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Nie tu. 22.10.07, 00:55 Rusz mozgiem i zobacz gdzie jest przecinek i jaki jest sens zdania! Z pisu jestes, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Kaczorowi coś się znowu pomyłiło... 22.10.07, 01:32 kosmosiki napisał: > > "zdobyliśmy 5 mln głosów, więcej niż w poprzednich wyborach" > Jeżeli faktycznie głosowałoby na nich 5 mln > Polaków więcej to wygraliby wybory nie mowil ze o 5 mln wiecej, ale ze 5 mln na nich glosowalo (zobacz przecinek)- i to mniej wiecej sie zgadza 40*2/3*0.55*0.31 = ok. 4.5 mln i ja sie z nim zgadzam z wielka radoscia a z radoscia dlatego, ze tylko z tym sie .....z nim zgadzam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
witek7205 Re: Kaczorowi coś się znowu pomyłiło... 22.10.07, 02:59 kosmosiki napisał: > > Znowu mu coś odwaliło. Jakie 5 mln? 5 mln to jest 1/8 wszystkich Polaków > (zakładając, że jest ich 40 mln). Z tych 40 mln. ok. 1/3 nie jest uprawnionych > do głosowania (poniżej 18 lat). Frekwencja wśród *oósb* *uprawnionych* *do* > *głosowania* wyniosła ~50%. Jeżeli faktycznie głosowałoby na nich 5 mln > Polaków więcej to wygraliby wybory (bo ludzie się z próżni nie biorą i pośród > tych 5 mln musieliby się znaleźć tacy, co zmienili opcję). > > O czym ten człowiek bredzi? Cienki bolek jestes z matematyki. Akurat doskonale wiedział o czym bredzi. Uprawnionych do głosowania było 30 mln, z tego połowa poszła, co daje 15 mln, z tego 30% poszło na PIS co daje 5 mln. Odpowiedz Link Zgłoś
mikim30 sezon polowania na kaczki mozna uważać za otwarty! 22.10.07, 00:00 jak w temacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: sezon polowania na kaczki mozna uważać za otw 22.10.07, 00:45 mikim30 napisała: > jak w temacie.... xxxxxxxxxxxxxxxx Eeeeeeee tam ,też mi polowanie na jednego skarlałego Kaczora.Po tym jak już drugiego odstrzelono.Nie róbcie tego,Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami będzie oburzone na takie barbarzyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
euro-mason sen Imperatora 22.10.07, 00:00 >>> Według niego, PiS mogłby rządzić w pojedynkę, "gdyby chciało łamać zasady" i - jak powiedział premier - byłoby to łatwe. "Może kiedyś o tym napiszę" - dodał. <<< Odpowiedz Link Zgłoś
squis Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 22.10.07, 00:08 - Drodzy państwo. Nie daliśmy rady potężnym frontem, który stworzyliśmy, ale musimy też pamiętać że oni zdobyli więcej głosów, więcej niż w poprzednich wyborach. To wszystko co uczyniliśmy Polsce mimo naszej propagandy, dotarło do świadomości bardzo wielu ludzi.Chciałbym im bardzo "serdecznie" podziękować. -Premier Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius panie szmaciak 22.10.07, 00:10 nie umiesz pan wygrywac i nie umiesz pan przegrywac...szmaciak pan jestes...nie przepraszaj i spieprzaj Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Premier Kaczyński: Nie daliśmy rady potężnemu f.. 22.10.07, 00:15 zalozenie butów 30 sek spacer do lokalu wyborczego 600 sek oddanie glosu 120 sek ujrzenie miny kaczora po wyborach BEZCENNE :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashruc Prosze panstwa 21.10. 2007 skonczyl sie kaczystan 22.10.07, 00:16 buuuuahahahahahahaha.................... Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: wiec znowu mozna krasc.... 22.10.07, 01:22 Zwłaszcza w KRUS, RSW Prasa, wielkopolskim banku itd. Odpowiedz Link Zgłoś
oksytocyna1 Re: wiec znowu mozna krasc.... 22.10.07, 01:31 głodnemu chleb na myśli... darthmaciek napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: wiec znowu mozna krasc.... 22.10.07, 01:48 darthmaciek napisał: > Kwestionujesz demokratyczny wybór Polaków? PS. W jakim kraju czyścisz toalety? Odpowiedz Link Zgłoś
darthmaciek o, bynajmniej wyboru nie kwestionuje 22.10.07, 02:20 ale moje demokratyczne prawo nie byc z niego zadowolonym i moje swiete prawo jasno widziec jego konsekwencje. Jak na zwyciezce wieczoru, jakos strasznie jestes agresywny (ten atak z czyszczeniem toalet...). Czyzby nurtowala Cie swiadomosc, ze wyborcy dzis zwiedzieni przez ladnie mowiacego imc Donalda moga mu za cztery lata wypowiedziec posade, jak sie juz na nim i na jego ekipie poznaja? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: o, bynajmniej wyboru nie kwestionuje 22.10.07, 09:17 Co tam bełkoczesz? Mlask mlask? Odpowiedz Link Zgłoś