skubi6 05.11.07, 14:55 > Posiedzenie rozpocznie się o 15.00 odegraniem hymnu To będzie odegranie bez śpiewania, żeby Zjawiskom Biologicznym obciachu nie narobić, czy może jednak zaśpiewają? www.skubi.net/partie.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
x01 przedstawicieli PKW i rymarza 05.11.07, 15:12 i ślusarza i tokarza elekryka i magika Odpowiedz Link Zgłoś
x01 Re: przedstawicieli PKW i rymarza 05.11.07, 15:12 Panie Redaktorze - nazwiska się pisze z DUŻEJ LITERY ! Odpowiedz Link Zgłoś
janowka89 Re: przedstawicieli PKW i rymarza 05.11.07, 15:45 A u mnie w szkole pisało się WIELKĄ LITERĄ. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa Nelli -w którym rzedzie przydzielił Jarek miejsce? 05.11.07, 16:32 Myslalem, ze w 1-ym a tam... Dorn. Ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
sadusx Plon, plon parlamencie 05.11.07, 16:41 tekst piosenki Spalaj się! - Kazik "Płoń, płoń, nie ma litości Dla tych, co czynią ohydę Płoń, płoń, koniec radości Płomienie szaleją po ohydy wstydzie Uważaj, tu trwa ohydy przewalanie Polityczne frakcje dzielą się, jednoczą Drewniane ławy nad rozumne rozmowy To trupy żywe bełkoczą Nie pytaj o bełkotu logikę Jest celem samym w sobie, mówię poważnie Szmer i okrzyki dla oszustwa ludności W imię wolności W imię równości Płoń, płoń, płoń parlamencie Spali cię ogień na historii zakręcie Przewalają się pod dachem posiadania władzy żądze Trupy się bawią też za twoje pieniądz...." Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Ojciec Putra 05.11.07, 16:44 Rozumiem z tego, że największym osiągnięciem życiowym Putry jest to, że miał ojca i to, że sam jest ojcem sześciorga dzieci. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Ojciec Putra 05.11.07, 18:32 Zapominasz jeszcze o innym osiągnięciu; pan Putra zgolił swego czasu wąsy i przez jakiś miesiąc nie wyglądał jak mors :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu - Brooonek! Broneek! Mordo ty nasza! 05.11.07, 19:51 - Brooonek! Broneek! Mordo ty nasza! Dla ciebie sie dzis upije, a jutro wezme pierwszy milion. Odpowiedz Link Zgłoś
administrator_forum_gazeta.pl Ban za popieranie PO. 05.11.07, 19:51 Polecenie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
administrator_forum_gazeta.pl Lista posłów, których wolno wam popierać 05.11.07, 19:53 już jutro w Gazecie Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Ban za popieranie PO. 05.11.07, 21:03 frustracja w poissie jest już tak duża, że chłopakom seryjnie odbija. kiedyś debilom wydawało się, że są Napoleonami, Jezusami, Cezarami... teraz, debilom pissowskim wystarczy podawanie się za admina forum (z całym szacunkiem dla adminów forum). jak nisko można upaść... --- www.nieglosujenapis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
elwis_v Re: Ban za popieranie PO. 05.11.07, 22:13 Jeśli wiekszośc głosujacych na Liberałów z PO , tak swietnie włada polszczyzną,to nie dziwota ze tak ja krytykują. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: W Sejmie już po rozejmie. 05.11.07, 20:58 poszeklu napisał: > - Brooonek! Broneek! Mordo ty nasza! > Dla ciebie sie dzis upije, a jutro wezme > pierwszy milion. W Sejmie już po rozejmie. Nastąpił rozruch Platformy, będą wreszcie reformy. Więc będzie wydobycie, by ułatwiać nam życie. Nie będzie jak Bóg poda. Wyszukiwanie wroga. Leć jak trwoga do Boga, bądź sługą demagoga. Ruszyła megamaszyna i wgniotła sukinsyna, co kombinował znów, z pomocą pustych głów. W poprzednim Sejmie po wyborze Marka Jurka w rozmowie Tadeusza Cymańskiego z o. Cydzikiem redemptorystą z Torunia padło pytanie i co dalej? Tadeusz Cymański odpowiedział: „jak Bóg da”, na co o. Cydzik dodał: „szczęść Boże!” Wyraźnie to nie ten Bóg. Może coś od szatana. Stąd maniera wyświechtana. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Ojciec Putra nastąpił rozruch Platformy, 05.11.07, 20:32 maciejslu napisał: > Zapominasz jeszcze o innym osiągnięciu; pan Putra zgolił swego czasu > wąsy i przez jakiś miesiąc nie wyglądał jak mors :-))) Nastąpił rozruch Platformy, będą wreszcie reformy. Więc będzie wydobycie by ułatwić nam życie. Nie będzie tak jak Bóg da, to przesłanie od wroga. Leć jak trwoga do Boga, byle spełnić cel wroga. Ruszyła mega maszyna i wgniotła sukinsyna, co kombinował znów, z pomocą pustych głów. Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Re: Ojciec Putra 05.11.07, 22:23 GW napisała, że ojcem sześciorga, ale właśnie usłyszałem w powtórce Kuchcińskiego jak mówi, że Putra jest ojcem aż OŚMIORGA! Jeszcze raz brawo! To się nazywa kompetentna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: przedstawicieli PKW i rymarza 05.11.07, 15:46 x01 napisał: > i ślusarza i tokarza elekryka i magika Nie zapominaj że jeszcze nie wiadomo, czy za przedwyborcze przekręty dwa lata temu, ci magicy nie puszczą PISu w skarpetkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
geminix do red. Wróbela z "Dziennika": 05.11.07, 21:06 "Większość Polaków jest głupsza od Jarosława Kaczyńskiego. (...)" Tu się Pan myli - jak pokazały ostatnie wybory. "W demokracji często wybierane są szumowiny. " Tu się z Panem zgadzam, na co dowodem jest to że w ogóle ktokolwiek głosował na PiS A dodam od siebie, że - moim zdaniem - niewielu jest Polaków głupszych od pana, panie redaktorze (na co też dowodem są ostatnie wybory - niewielu uwierzyło (niestety jednak zbyt wielu) szatanowi w sutannie, czyli rydzykowi, i jego tubie czyli waszej redakcji) nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Dziennik to wyjątkowo szmatławe pismo 05.11.07, 21:25 na szczęście nakład leci im na łeb na szyje więc jest szansa że Alex Springer zrobi tam wreszcie porządki Odpowiedz Link Zgłoś
vegas Dziennik jest obiektywny w porównaniu z RZepą 05.11.07, 23:10 Zobaczcie dzisiejsze felietony w Rzepie. Jaka masakra, czy w Rzepie nie pisze się o niczym innym niż o tym jaka zła jest GW lub dziennikarze niereżimowi? blog.rp.pl/ziemkiewicz/2007/11/04/pozegnanie-z-etosem/ blog.rp.pl/wildstein/2007/11/05/dowod-na-istnienie-czarownicy/ To się nazywa tuba władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
apolinary_baj takie relacje to powinna robić ekipa "z czuba" 05.11.07, 15:09 Takie relacje z sejmu na żywo to najlepiej robiliby członkowie zespołu "Z czuba". Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Ujazdowski i Zalewski to dwaj panowie których 05.11.07, 15:09 sznuję (no może jeszcze....Kuchciński?), reszta to smieci. Odpowiedz Link Zgłoś
palcopstryk Re: Oby nowy rząd był choć w 80% tak dobry jak Pi 05.11.07, 15:21 palestrina2005 napisał: Albo dobry, albo jak PiS - zestawianie tego w jednym zdaniu, to klasyczny oksymoron. Odpowiedz Link Zgłoś
administrator_forum_gazeta.pl Ban za popieranie PiS. 05.11.07, 19:55 Polecenie Michnika. Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ! 05.11.07, 15:23 ..Te palestrina-BALBINA..TO TEŻ JUŻ TWOJE OSTATNIE KONWULSJE. TAK NAM DOPOMÓŻ BÓG. AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Jak się mierzy dobroć rządu i rozsądek wyborców 05.11.07, 15:29 > Oby nowy rząd był choć w 80% tak dobry jak PiS A jak się mierzy dobroć rządu? Bo w przypadku rezonatora, to ja wiem: energia zmagazynowana / energia stracona w czasie jednego okresu Może kaczą dobroć mierzymy tak: ilość złotych myśli zmagazynowana w mózgu / ilość złotych myśli puszczonych w obieg w jendym przemówieniu. Rozsądna dobroć dla średniego rezonatora LC, to Q=300. Ponieważ premier, którego czas się skończył, puszcza około 5 złotych myśli za każdym razem, to jeśli chce dorównać średniej klasy rezonatorowi, jego mózt musi zawierać ok. 1500 takich kawałków. I na nic innego nie staje miejsca. Wyobraźcie sobie mózg wypełniony 1500 myślami w stylu "zjawisko biologiczne", "oczywista oczywistość", "nikt nas nie przekona, że białe jest białe", "Sikorski jest antyamerykański", "trzy dymisje to nie rozłam", "niezjedzenie kolacji to nie strajk głodowy". I wyobraźcie sobie kraj, w którym 31% wyborców na taki mózg głosowało. Strach się bać. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/partie.html www.skubi.net/meller.html Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Oby nowy rząd był choć w 80% tak dobry jak Pi 05.11.07, 23:35 Oby w niczym nie przypominał rządu PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Ktoś się włamał do panelu admina Gazeta.pl ??? 05.11.07, 15:29 Co to za tekst? "W Sejmie jest Ędward Ącki. Podobno spotkał się z Wojciechem Olejniczakiem" Jakieś jaja sobie ktoś robi! :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grab31 jarek ma przemawiać w sejmie? 05.11.07, 15:33 a po co, skoro dymisję już złożył?? Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: jarek ma przemawiać w sejmie? 05.11.07, 16:58 grab31 napisał: > a po co, skoro dymisję już złożył?? ja bym tego przemówieniem nie nazwał. będzie sapał, mlaskał i pluł jadem na wszystko i wszystkich. cóż, to już jego ostatni raz... niech sobie posapie... --- www.nieglosujenapis.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd Prezydent przemówi w Senacie 05.11.07, 15:36 To on żyje? I umie mówić! Co za radość... Odpowiedz Link Zgłoś
ingela Re: Prezydent przemówi w Senacie 05.11.07, 16:01 Tym razem chyba osobiście a nie ustami Kamińskiego......... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq bender i próg wyborczy 05.11.07, 15:36 to przyszłość Pisu. i tak im dopomóż Bóg dla dobra Polski:) choc wczesniej wasz rydzol położy was na katafalku historii. i zostanie wam lament i płacz jak to cała Polska was pragnie, tylko nie możecie rządzić z powodu żydokomunomasoneriolibertynoliberałów:))) i będzie dno jak w przypadku tego waszego smiesznego meczennika olszewskiego, którego lud tak kocha i wspomina, że gownianych 3 tys. glosow poparcia przed wyborami nie zebrał:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 15:40 > 4. Lecha Wałęsę (bardzo głośne i długie oklaski, > wstali wszyscy oprócz premiera). Maly krasnal, nie tylko w centymetrach....... (tzw.premier) Odpowiedz Link Zgłoś
kraq jest prawdziwym dupkiem kurduplem 05.11.07, 15:53 ale juz ma taki dorobek, ze w sumie wszystko jedno co bedzie odwalal, ludzi już to nie wzrusza. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Tak mi dopomoz bog! 05.11.07, 15:42 Kto jeszcze oglada ten w sumie nudny spektakl z pewna fascynacja? Ja tak. Ostatni raz interesowalem sie polityka jako 18 - latek, dzialalem w komitecie wyborczym Walesy na prezydenta, czytalem 'Tygodnik Solidarnosc', itd. Jako zagorzaly mlody antykomunista (i byly 'zadymiarz' z WiP), stalem tam gdzie wtedy stal Jaroslaw K. LOL. Potem zajmowalo mnie zycie, a nie polityka. Ta zaczela mmnie poruszac dopiero po 17 latach, po tym jak zaczely mnie przerazac cyrki PiSu. Po raz pierwszy od 17 lat zaczalem czuc nienawisc taka jaka czulem do rzadzacych Polska komunistow. Klamstwa i hipokryzji organicznie nie znosze. Moze lekko przerazajace ale tyle tytulem wstepu. Dzis ze zdziwieniem patrze sie na to slubowanie i zycze sobie rzadow LiD ... ? Nie rozumiem dlaczego jest krzyz, symbol jednej z wielu religii swiata na sali polskiego Sejmu. To dla mnie nowosc, nie ogladalem polskiej TV przez wiele lat. No i te "dopomoz mi bog'? Palikot potwierdzil klase. Wstal i : Slubuje. Schetyna to podejrzany, dziwny typ. On sie zachowac nie potrafi, co to do cholery jest czas by marynarke zapinac? On bedzie najwiekszym problemem PO, ten facet ssie. A ten koles, taki starszy, z LiDu co tez z bogiem polecial, co to za jeden, bo nie zlapalem nazwiska? Smieszna sytuacja. No i wpisujcie swoje obserwacje :-) P.S. No i co chodzilo z tym ktos tam, syn kogos tam? Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: Tak mi dopomoz bog! 05.11.07, 21:11 Z krzyżem to już jakiś czas, wiesz "populistyczne":) Z "dopomóż bóg", możesz sobie dodać jeśli chcesz. Różni "dodawali" chyba raczej bez klucza partyjnego. Z tym gościem od ojca... Jest 2 o takim samym imineniu i nazwisku w związku wyjeżdzają z "ojcostwem", coby było wiadome który:) Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Obserwując ponure miny braci (przepraszam) 05.11.07, 15:48 jestem szczesliwy :P Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Pierwszy dzień w nowym Sejmie - minuta po minucie 05.11.07, 15:49 Za tę uwagę o pięcioraczkach to Tusk będzie musiał 5 x przepraszać Zjawiska Biologiczne, i to na kolanach :))) Przewiduję długie tygodnie obrażonego milczenia ze strony niepięcioraczków... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Kaczyńscy swoim zachowaniem w Sejmie jeszcze raz 05.11.07, 16:12 [potwierdzili opinię małych i małostkowych ludzików. Odpowiedz Link Zgłoś
administrator_forum_gazeta.pl Re: Kaczyńscy swoim zachowaniem w Sejmie jeszcze 05.11.07, 19:56 BAN Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ! 05.11.07, 16:17 .. 2 razy powtarza: TOM SUMĘ. PANIE PREMIERZE NIEDOUCZONY: MÓWIMY TĘ SUMĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 16:24 Jaja sobie robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
juzekm Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 16:39 kurnik czy to Jakis Big BAR na zywo? siedza i sie smieja mordy i za to moja kasa podatkowa idzie na takich debili z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 16:43 nie... twoja kasa idzie na mendę kaczyńskiego, na pajaca kuchińskiego i na przerwę jurgiela i religi... narzekasz że coś idzie za wolno i ktoś wyśmiewa tych kretynów? no to do nich składaj pretensje! Odpowiedz Link Zgłoś
juzekm Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 17:09 Nie na taki debilizm glosowalem. Do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 18:34 juzekm napisał: > Nie na taki debilizm glosowalem. > Do roboty Niestety, PiS dopóki ma jakąś choćby minimalną siłę, do "roboty" nie dopuści nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
juzekm Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 18:52 Jak narazie to tylko smiechy na sali widze ze strony PO Gamonie!! Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 18:58 juzekm napisał: > Jak narazie to tylko smiechy na sali widze ze strony PO > Gamonie!! bo tylko pisiorki pajacują... gamonie! Odpowiedz Link Zgłoś
fakirek Re: Co to kurna? Relacja 'Z Czuba'??? 05.11.07, 17:14 > i za to moja kasa podatkowa idzie na takich debili z PO? szybko oceniasz... Twoja i moja kasa pójdzie na tych wszystkich przyd..pasów mianowanych na nieusuwalne stanowiska w ostatniej chwili przed utartą władzy przez twoich (pseudo) idoli Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 ! 05.11.07, 16:25 ...RELIGA: tom propozycję...CZY ONI PO POLSKU NIE POTRAFIĄ..NIE WSPOMNĘ O ŚPIEWANIU HYMNU.. Kamera pokazuje lożę prezydencką: jest pusta. Prezydent zniknął!. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne GW strsznie rozczarowana, ze Prezydent "zniknal"__ 05.11.07, 16:26 GW dramatycznie donosci ze Prezydent "zniknal" z sali Sejmu. GW doosi o tym tlustym drukiem! A dlaczegoz tak Gazecie zalezalo, zeby Prezydent pozostal na sali sejmowej dluzej? Czyzby byly jakies plany, ktore jego "znikniecie" pokrzyzowalo? Odpowiedz Link Zgłoś
pistolet13 Re: 05.11.07, 16:36 PISZESZ: A dlaczegoz tak Gazecie zalezalo, zeby Prezydent pozostal na sali sejmowej dluzej?.. =================================================================== NIE GAZECIE. OGLĄDAM NA ŻYWO, JA OBYWATEL POLSKI. I MNIE TO SIĘ NIE PODOBA! ZAJEBISTY PREZYDENT RP? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l bo to Prezydent i ma obowiązki wynikające z Urzędu 05.11.07, 16:45 chyba że go znów wzięlo i siedzi w ustronnym miejscu najwyraźniej to marionetka prezesa i prezio PISu a nie Polski która jest, jak to określiła wschodząca gwiazda kabaretu o ksywie Kuchta jest reprezentowana w sejmie mniejszością Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: A niby jakich? 05.11.07, 16:53 r0b0l napisał: > bo to Prezydent i ma obowiązki wynikające z Urzędu A niby jakich obowiazkow wynkajacych z Urzędu Prezydent nie wypelnil? (przy okazji wskaz zapis, ktory definiuje ten obowiazek) Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l nie chodzi o przepisy ,raczej o kulturę i wyczucie 05.11.07, 16:58 wiem że ma wystąpić w Senacie ale to takie wystąpienie bez znaczenia. Albo jest Prezydentem Polski albo nie. Nie życze sobie żeby na tym stanowisku był sepleniący i bezwolny dziamdziak który nawet honoru zony nie potrafi obronić wstyd czy mam się spodziewać że kaczka mniejsza będzie teraz robić wszystko nawet na szkodę Polski, byle tylko dołożyć zwycięskim partiom??? Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: nie chodzi o przepisy ,raczej o kulturę i wyc 05.11.07, 19:11 r0b0l napisał: > czy mam się spodziewać że kaczka mniejsza będzie teraz robić > wszystko nawet na szkodę Polski, byle tylko dołożyć zwycięskim > partiom??? Ano wszystko niestety na to wskazuje! Kaczyńscy są mali podli i zawistni... jednym słowem żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: nie chodzi o przepisy ,raczej o kulturę i wyc 06.11.07, 00:20 r0b0l napisał: > wiem że ma wystąpić w Senacie ale to takie wystąpienie bez > znaczenia. > Albo jest Prezydentem Polski albo nie. > Nie życze sobie żeby na tym stanowisku był sepleniący i bezwolny > dziamdziak który nawet honoru zony nie potrafi obronić > > wstyd > > czy mam się spodziewać że kaczka mniejsza będzie teraz robić > wszystko nawet na szkodę Polski, byle tylko dołożyć zwycięskim > partiom??? Jak wynika z formy twoich postow, Prezydent nie potrzebuje twoich rad odnosnie kultury i wyczucia. Mozesz byc pewien, ze Prezydent bedzie wypelnial swoje konstytucyjne obowiazki, jak. np. obrona interesow i bezpieczenstwa Polski, przy wspolpracy nowego premiera a jesli ten nie bedzie chcial wspolpracowac, nawet bez niego. Bo to Polska jest dobrem najwyzszym, a nie Tusk czy Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 PISS idzie na dno z kartoflami na czele 06.11.07, 02:06 Polacy przejrzeli na oczy, przekonali się, że PISSS to sami krętacze i złodzieje. Teraz płatne kundle ujadają wściekłe bo kończy się kasa za szczekanie na forum GW. Trzeba będzie żebrać. hau hau kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Myślę, że GW jak i obywatelom jest to obojętne... 05.11.07, 17:14 czy nasz majestat odwrócił oblicze od ludu. Ot dziwne bo niespotykane i raczej niezgodne z oczekiwaniami wobec głowy państwa. Raczej ciekawostka folklorystczna niż realne wydarzenie jakim zapewne chciałbyś je widzieć.Ale prezydenckie fochy nie robią już na nikim wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Myślę, że GW jak i obywatelom jest to obojętn 05.11.07, 17:27 Raczej ciekawostka folklorystczna niż realne > wydarzenie jakim zapewne chciałbyś je widzieć chciałbym żeby tak było. Właśnie teraz kaczka mniejsza ma jedyną sznasę stać sie Prezydentem wszystkich Polaków, może stanąć ponad podziałem i wykazać sie odrobina samodzielności. Pomarzyć chyba mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
iq_ok Re: Myślę, że GW jak i obywatelom jest to obojętn 05.11.07, 17:31 Przeceniasz możliwości intelektualne i moralne a przede wszystkim niezależność (jak to określiłeś) kaczki mniejszej. Niestety czeka nas cepeliada. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Myślę, że GW jak i obywatelom jest to obojętn 05.11.07, 17:40 > Niestety czeka nas cepeliada. i to m,nie smuci. Przywykłem do róznych dowcipów jakie spotykaja Polskę, pusta loża i niemowa umysłowa na stanowisku też mnie nie dziwią choć wolałbym żeby było inaczej. Całe szczęście że mamy ustrój parlamentarny a nie prezydencki bo jak nie pijak to miernota. A tego który był na początku nie oceniam bo nie wypada, ja tez elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
korsarz1981 kuchciński guru 05.11.07, 16:35 niesamowita rekomendacja dla putry... chyba nawet pis zagłosuje na komorowskiego teraz :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: kuchciński guru 05.11.07, 18:51 korsarz1981 napisał: > niesamowita rekomendacja dla putry... chyba nawet pis zagłosuje na komorowskieg > o > teraz :) Ale wniosek z wypowiedzi Kuchcińskiego jest jasny - obecnie większość jest w opozycji :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: ! 05.11.07, 16:44 pistolet13 napisał: > REKOMENDACJA PUTRY: ŻENADA I ŚMIECHU WARTE! Kwalifikacje takie jak niezastapionego Jurka: nieumiarkowane ojcowstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Kuchciński powinien występować w kabarecie. 05.11.07, 16:38 większość ogólnonarodowa reprezentowana w opozycji... Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Co jest??? 05.11.07, 16:39 "Poseł Kuchciński przedstawia sylwetkę Krzysztofa Putry - kandydata PiS-u. - Jego ojciec działał w PSLu i PSL-Piast" Kto tu jest kandydatem na marszalka, Putra czy jego tatus? Odpowiedz Link Zgłoś
fakirek Re: Co jest??? 05.11.07, 16:52 To taki PISowski zwyczaj. Niewazne kim jesteś ważne czy jesteś "PRAWDZIWYM POLSKIM" patriotą od co najmniej trzeciego pokolenia... Odpowiedz Link Zgłoś
ingela PiS zaklina rzeczywistść 05.11.07, 16:39 Kuchciński: -"Putra będzie reprezentowł tę większość, która jest teraz w opozycji"- reakcją głośny śmiech na sali.. PiS zaklina rzeczywistść Odpowiedz Link Zgłoś