ml2403 Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 17:49 Oj Jasiu nawet jak się chce zwrzeć małżeństwo na niby, to nie można z byle kim. Różne rzeczy można w polityce wybaczyć. Clintonowi nawet zabawy z cygarem wybaczono, ale śmieszności nikt nie wybacza. Na taką śmieszność jakiej donałeś ze srony pożal się Boże małżonki już nic się nie poradzi. Zostaniesz po wsze czasy mężem śmiesznej Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:53 Oj Jasiu nawet jak się chce zwrzeć małżeństwo na niby, to nie można > z byle kim. Różne rzeczy można w polityce wybaczyć. Clintonowi nawet > zabawy z cygarem wybaczono, ale śmieszności nikt nie wybacza. Na > taką śmieszność jakiej donałeś ze srony pożal się Boże małżonki już > nic się nie poradzi. Zostaniesz po wsze czasy mężem śmiesznej NellyCLINTON MIESZKA W AMERYCE, A NIE W KRAJU KARTOFLI (jak nazywają nas Niemcy od wielu, wielu lat) - a to zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro65 rezygnacja (...) wywołała u prezydenta wzburzenie 08.11.07, 17:52 Czekam tylko na to, kiedy Pan Prezydent lub jego zjawisko biologicznie stwierdzą, że ów szatański, 103. artykuł Konstytucji został podstępem napisany ręką samego Układu. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 17:53 szkoda, powinna zostać u prezydenta..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:04 isa.stern napisała: > szkoda, powinna zostać u prezydenta..;)) Po co mu 2 czarownice? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nabrok Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:04 isa.stern napisała: > szkoda, powinna zostać u prezydenta..;)) Po co mu 2 czarownice? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:07 a po co nam ona...?! niech siedzi u prez. w kancelarii..;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 19:05 Co Ty szkoda by bylo tego ubawu jaki nam jeszcze nie raz zafunduje moja ulubienica. Potwierdza tylko jeden z ulubionych dowcipow o blondynkach: ze sa one wymyslane przez brunetki by ukryc swoja glupote Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 19:13 > ze sa one wymyslane przez brunetki by ukryc swoja > glupote Zapomniaalm dopisac: dziewczyny tylko sie nie obrazajcie. Przy takim cyrku tylko poczucie humoru nam zostaje no bo jesli by ktos chcial na serio to trzeba by ja bylo zwiazac i zakneblowac boc jej glupota ubliza nie tylko kobiecosci ale w ogole ludzkosci. Jak mawial moj przyjaciel na studiach: takiej glupoty nawet prawo karne nie przewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 19:20 ale mi pani Rokita działa na nerwy, dlatego wolałabym, aby p. prez. zamknął ją gdzieś w kancelarii...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebenezum Nie lubię Rokity i nie lubię Kaczyńskiego, ale 08.11.07, 17:58 nie pojmuję, jak któryś z nich mógł się związać z tą idiotką... Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Gdzie ta sensacja :) ? 08.11.07, 18:01 Współczuję czytelnikom GW. Już wkrótce gazeta wykryje sensację na skalę światową: 2+2 = 4 !! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Gdzie ta sensacja :) ? 08.11.07, 18:08 > Współczuję czytelnikom GW. sobie też...?! Odpowiedz Link Zgłoś
maciekboss Ino patrzeć jak pojawi się w PO z mężusiem 08.11.07, 18:02 Państwo rokita ro zakała polskiej polityki Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Nie pójdzie do PO. Tam nie ma wolności 08.11.07, 18:30 maciekboss napisał: > Ino patrzeć jak pojawi się w PO z mężusiem Nie pójdzie do PO. Tam nie dyskusji, wolności, demokracji. To nie to, co pełna wolności PiS. I jeszcze ten straszny Donald "z tym swoim smutnym wzrokiem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r100gs_pd A co na to Maria Jan prawie Premier ? jest ... 08.11.07, 18:03 fucha do wzięcia ! trzeba brać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_tede Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:16 buhahahaha...... Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii A ja dalej uważam że to mistrzowskie zagranie PO! 08.11.07, 18:27 Jak Nelly poszła do PiSu to ani pan Rokita ani reszta PO nie powiedzieli ani słowa. Janek tylko radośnie mówił że cieszy sie że teraz zajmie sie pracą w domu, że bardzo dobrze że żona chce robić karierę, że na tym polega małżeństwo że sie ustępuje itp. Tymczasem Nelly gadała kompletne bzdury, w zależności od tego z kim i gdzie rozmawiała mówiła co innego i totalnie ośmieszała PiS. Min. Dzięki Nelly PiS przegrał wybory. Cudem dostała sie do sejmu. Wydaje mi sie że Nelly była takim "koniem trojańskim" dla PiSu. Panie Rokita, jeśli akcja "Nelly w PiSie" była przez was całkowicie zaplanowana, to pan jest geniuszem a ja jestem pewna że dobrze zrobiłam głosując na PO! Genialne zagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Niech prezydent mianuje Janka Rokitę doradcą 08.11.07, 18:28 "Ponoć rezygnacja obu pań wywołała u prezydenta wzburzenie" najwyraźniej prezydent myslał że jest Bogiem i stoi ponad prawem wraz ze swoimi doradcami Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Niech prezydent mianuje Janka Rokitę doradcą 09.11.07, 01:36 pakulec napisał: > "Ponoć rezygnacja obu pań wywołała u prezydenta wzburzenie" > najwyraźniej prezydent myslał że jest Bogiem i stoi ponad prawem > wraz ze swoimi doradcami i swoją sraczką ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 18:33 pani Rokita ze swoja inteligencją i elokwencją idealnie pasowała do grona doradców prezydenta ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tc2 Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 18:46 witek040 napisał: > pani Rokita ze swoja inteligencją i elokwencją idealnie pasowała do > grona doradców prezydenta ;-) Nie żałuj! Poczekaj cierpliwie na jej pierwszą interpelację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 18:54 w sumie masz racje - jako posłanka jeszcze bardziej przysłuży się Pisowi, a Jarek pęknie z wściekłości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 19:30 całe szczęśćie że tonie aż dziw że tak szybko- nie wiem czy to nie jest zbyt podejżane Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 19:32 szybko...?! zapomniałeś o dwóch ostatnich latach...;) podejrzane, to było, czemu tak dł. utrzymywało się na powierzchni.... mam teorie, ze trzeba być masochistą, aby do PiSu należeć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 19:34 czytałem dzisiaj artykuł w wyborczej o ludziach z Przemyśla głosujących na pis - jestem z lekka przerażony ich przemysleniami Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: wielka szkoda ;-))) 08.11.07, 19:37 ja na szczęście tego nie przeczytałam..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus "pan prezydęt" słusznie się wzburzył... 08.11.07, 18:34 przecież ta konstytucja, to nie ta, którą do spółki ze zjawiskiem biologicznym - zwanym bliźniakiem - napisał... Teraz mu tylko przeszkadza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec pan prezydęt nie rozumie prawa 08.11.07, 18:40 współczuję studentom którzy musieli chodzić na jego wykłady Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: "pan prezydęt" słusznie się wzburzył... 08.11.07, 19:30 pan pamparampam cierpi na amnezję wybiórczą, a teraz jego cierpienia pogłębiają rózne niesprzyjające wydarzenia: brat przegrał, drogę mu rozkopali, Rokita odchodzi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tango9 Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:44 ach te kobiety społeczniczki. Od zarania dziejów siadały na drogach jak dzisiejsze tirówki i społecznikowały. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 koń trojański zrobił swoje - rozPiSdził PS 08.11.07, 18:44 oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelkax Prezydent sie wzburzyl-moglo byc gorzej 08.11.07, 18:52 Uf dobrze ze sr..rozwolnienia nie dostal. Nie wiadomo jak zniosloby to delikatne cialko naszego wladcy kolejny taki atak ukladu... karramba... Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: Prezydent sie wzburzyl-moglo byc gorzej 08.11.07, 18:58 byl kiedys taki czeski serial z pieknymi powiedzonkami starsi pamietaja :) ..."gdyby glupota mogla latac"... itd. Nelly, labedzico nasza (wielki bialy ptak) :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbud-2 Re: Prezydent sie wzburzyl-moglo byc gorzej 09.11.07, 11:29 gdyby glupota mogla latac"... byłaby anielicą o imieniu N...... Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Prezydent sie wzburzyl-moglo byc gorzej 09.11.07, 01:52 obywatelkax napisała: > Uf dobrze ze sr..rozwolnienia nie dostal. Nie wiadomo jak zniosloby to delikatn > e cialko naszego wladcy kolejny taki atak ukladu... > > karramba... Najpierw zaś wzburzył się srodze. Potem "Nie odchodź, moja diablico" - błagał, tarzając się po podłodze. "Nie chcę patrzyć na szkaradne lico ni jak g. cieknie ci po nodze. Niechże ci Mańka zmienia pieluszki I czyta przed snem bajeczki. Ja mam dość trasy Polska-Koluszki, Tu kres jest mojej wycieczki." Odpowiedz Link Zgłoś
topek2000 Biedny Janek 08.11.07, 18:55 Jakos nie widze mozliwosci, po zestawieniu Janka Rokity z tym pocwirzem, zeby to malzenstwo moglo byc. Ona jest glupia jak but. Przy okazji. Dlaczego Jan Rokita milczy? :) Wstyd mu za zone, czy ma juz wszystko w d? Odpowiedz Link Zgłoś
yllen-kita Re: Biedny Janek 08.11.07, 19:24 To wszystko tylko potwierdza znana teorie ze wiekszosc mezczyzn ubostwia idotki, przy madrzejszych niestety i wiagra im nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:57 Raczej niewielka strata. Odpowiedz Link Zgłoś
mitochondrium Re: Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 18:59 byl kiedys taki czeski serial z pieknymi powiedzonkami starsi pamietaja :) ..."gdyby glupota mogla latac"... itd. Nelly, labedzico nasza (wielki bialy ptak) :) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Jakich rad zdążyła udzielić Kaczyńskiemu? 08.11.07, 19:00 Jestem ciekaw, na ile owocne było to "doradztwo", nie wątpię że sowicie przez podatników zasponsorowane? Odpowiedz Link Zgłoś
zuchwa84 Nelly Rokita opuszcza prezydenta Kaczyńskiego 08.11.07, 19:04 Troszke wyglada mi pani na Michaela Jacksona.nosek, czapka.moze pani juz podziekujemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Dzięki wyborom oraz Nelly stwierdziłem , że 08.11.07, 19:04 Warszawa , moja ukochana stolyca to nie tylko inteligencja , klasa średnia i takie tam . To również 6397 osób którzy łagodnie mówiąc kwalifikują sie do natychmiastowej konsultacji u specjalisty zajmującego się zdrowiem psychicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
mielec3 Dramat kobiet 08.11.07, 19:05 Co teraz poczna nasze biedne kobiety?Kto zajmie sie ich sprawami?Kto w ich imieniu bedzie sie tulal po USA i znosil niewygody w Waldorf Astoria?Teraz poważnie:Janie-Mario gdzie Pan coś takiego znalazl? Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 czy Nelly wróci do męża? 08.11.07, 19:17 normalny facet by nie przezył z kims takim jak Nelly jednego dnia, ale Rokita pewno rozkwitnie. Tak na marginesie - skoro Rokita to taki mądry i oczytany człowiek to o czym on rozmawia z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: czy Nelly wróci do męża? 08.11.07, 19:23 a o czym gada się z żoną..?!...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 zależy jaka ma się zonę ;-) 08.11.07, 19:29 ja ze swoją rozmawiam o wszystkim ale z Nelly to bym nie potrafił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: zależy jaka ma się zonę ;-) 08.11.07, 19:31 bo nie jesteś Janem Marią Władysławem..;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:33 pewnego dnia trzeba wyjść z łóżka i o czyms porozmawiać - może Jan Władysław jeszcze z łóżka nie wyszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:35 nie wiem, czy w ogóle wszedł, dzieci nie mają, może jeszcze to małżeństwo nie zostało skonsumowane...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:40 a wiesz że tez się nad tym kiedyś zastanawiałem - może ciągoty Jana do Pisu biorą się z jego fascynacji erotycznych, a Nelly to ściema? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:42 że niby Jarek mu się podoba...?!...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:46 albo Zbylutek ;-) niestety teraz muszę sie wylogować - będę po 21.00 pa Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: człowiek dobiera sobie żonę na całe zycie 08.11.07, 19:47 bye-bye..:) Odpowiedz Link Zgłoś
gyubal [...] 08.11.07, 20:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: czy Nelly wróci do męża? 08.11.07, 19:37 Na pewno nie o tym co masz na myśli, od tego jest kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 Re: czy Nelly wróci do męża? 08.11.07, 19:44 w przypadku tej rodziny to ja sam nie wiem co myślec o ich rozmowach- chyba że Nelly mówi a Janek czyta Odpowiedz Link Zgłoś
praktyczna Re: czy Nelly wróci do męża? 09.11.07, 09:13 witek040 napisał: > normalny facet by nie przezył z kims takim jak Nelly jednego dnia, > ale Rokita pewno rozkwitnie. > Tak na marginesie - skoro Rokita to taki mądry i oczytany człowiek > to o czym on rozmawia z żoną? Moze o kapelusiach ? ;-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Prezydent się zapłacze. Taka laska i go opuszcza:( 08.11.07, 19:33 Ale jak śpiewał Kiepura, kobieta zmienną jest. Opuściła męża dla prezydenta, to teraz nadszedł czas żeby opuścić prezydenta, tylko kogo za jakiś czas odstawi od ..... hm, hm, ..... piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
eurobiskup007 Nelly nie zaluje tego KROKU 08.11.07, 19:41 nastepny jej krok to opuscic Pis i przejsc do PO to jasne, aby do konca wypelnic swoje zadauie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Nelly nie zaluje tego KROKU 08.11.07, 20:41 eurobiskup007 napisała: > nastepny jej krok to opuscic Pis i przejsc do PO to jasne, aby do konca wypelni > c > swoje zadauie. Sugerujesz że tu chodzi o coś w KROKU? Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh "Opuszcza" sugeruje co? Ucieczke ? 08.11.07, 19:41 A wynika z tego ze nie może pracować bo została posłem ! Nie przechodzą już wam przez gardło normalne wyjaśnienia !!! Odpowiedz Link Zgłoś